Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Szép női bemutatkozó szövegek

2007.08.24. 11:16 Line24

Néha nagyon szép gondolatokra és idézetekre lehet lelni az adatlapokon. Ezekbôl gyûjtöttem össze egy csokorra valót:

Amikor tudod,hogy nem jön,de mégis várod Amikor tudod, hogy kár volt, mégse bánod, Amikor érzed, hogy hevesebben dobog a szived, Amikorérzed, hogy érte remeg a két kezed,Amikor várod, hogy eljöjjön a pillanat, Amikor várod, hogy odaadhasd önmagad,Amikor vágyod ölelését s csókját,Amikor vágyod hangját és szavait,Amikor néznéd mosolyát és két szemét, Amikor néznéd ahogy nyújtja a két kezét, Amikor nem birod már, kibuggyannak a szavak,mikor nem birod már, tűrtőztetni magad,Amikor elhiszed, hogy erre volt szükséged,Amikor elhiszed, hogy Ő is eleped érted,Amikor megijedsz, de nem tudsz tenni ellene,Amikor megijedsz, mert rossz lenne Nélküle,Amikor már aludnál és ébrednél is mellette,Amikor már önmagaddal harcolsz ellenne,Amikor rájössz, hogy mit sem ér a józzan ész, Amikor rájössz, hogy miért ne, hissz egyszer élsz,Amikor villágossá válik, hogy ez jó neked, Amikor villágossá válik, hogy megteszed, Akkor vedd tudomássul, hogy igenis SZERETED!!!!!!!!!!!!


Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot.
Mindannyian hercegnőnek és hercegnek születtünk, a legtöbben azonban békaként végezzük, aki már abban sem hisz, hogy egy nap jön valaki és megcsókolja.
A szerelem egy olyan jelenség, amit mindenki érezni akar, s aki nem, az becsapja önmagát! A szerelem olyan, mint egy kád forró víz – nyakig elmerülsz benne, aztán szép lassan kihűl.
Csalódni csak olyan emberben lehet, akit már annyira szeretünk, hogy nem érdemli meg.
A szerelem nem csak abból áll, hogy egymás szemébe bámulunk, hanem abból is, hogy együtt nézünk egyazon irányba.



Megélem a jelent, önmagamat, és nem "felcímkézem". Keresek és kutatok az életben, de mindig csak akkor döbbentem rá, hogy mit is kerestem, amikor már megtaláltam...De még van Valaki, akit meg kell találnom! Talán ő is keres...:) Szeretem a nagyváros nyüzsgését, de egyre jobban a természet békéjét. Külső alapján?! Hm... Egyszerűen csak szerencsém volt. :)



Engedd neki ,hogy azt tehesse amit akar.
Hagyd Szabadnak.
Ne azon töprengj,
Mi illeti meg,
Azt figyeld meg, minek örűl.
Inkább Téged nyomasszon,
Ne azt aki iránt érzed,
Nem lapíthatod agyon érzelmeiddel,
Mert úgy szörnyeteggé válik a
Szereteted!



Amikor beleszeretünk valakibe, az a benyomásunk támad, hogy az egész univerzum mellettünk áll és támogat: ezt láttam ma a naplementében. De ha valami rosszul sikerül, egy csapásra oda az egész! oda minden: a kócsagok, a távoli zene és ajkának édes íze. Hogyan tűnhet el ilyen hirtelen a szépség, ami néháy perccel ezelőtt még meg volt?
Az élet nagyon gyors: pillanatok alatt letaszíthat minket a mennyekből a pokol fenekére."
"Két nő lakik bennem: az egyik meg akar ismerni minden kalandot, át akar élni minden örömet és szenvedélyt, a másik viszont hétköznapi életet szeretne, biztonságot, nyugalmat, boldog családot. Én vagyok a háziasszony és a szajha, két lélek egy testben, akik egymás ellen harcolnak.
Egy nő találkozása önmagával egyszerre játék és komoly kockázat. Isteni tánc. Amikor megtaláljuk magunkat két isteni erő csap össze bennünk két univerzum ütközik össze. S ha a találkozásból hiányzik a kellő alázat, az egyik univerzum elpusztitja a másikat.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr49124220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

András 2007.09.05. 11:00:45

Ugye nem gondolod komolyan, hogy az idézetekkel feltöltött reglap JÓ?

Jó a fenét, egyvalamit fejez ki: Hogy az illetőnek nincsenek saját gondolatai.
Ennél rosszab csak a töküres reglap.

krampusz 2008.01.26. 01:02:06

basszus, ez ritka buta, gyomorfogatóan giccses, semmitmondó közhelyek gyűjteménye. ilyen kiskegyed tiniverzió szint összeharabrva némi barbie lovagol énkicsipónimon aromával.

"Egy nő találkozása önmagával egyszerre játék és komoly kockázat. Isteni tánc. Amikor megtaláljuk magunkat két isteni erő csap össze bennünk két univerzum ütközik össze. S ha a találkozásból hiányzik a kellő alázat, az egyik univerzum elpusztitja a másikat."

hehe, ez meg egy kicsit túl sok japán rajzfilmet nézett? a szürke kisegér a gépe előtt arról álmodozik hogy ő egy elemi erő, isten... anyáámm.. aztán elkezdi komolyan venni magát, el lehet képzelni... egy olyan nőt aki ezeket beírja magának, mindeki kerüljön el gyógypedagógusokon kívül : ))

petra. 2008.06.03. 19:09:24

szegényt haggyátok már békén. ti jobbat tudtok? na muti.. pff. szánalom...(N)

pika 2008.06.19. 05:39:46

paulo coelho - 11 percből idézte

sztem aki tudatlan az inkább maradjon kussba... ennyi

Szisza 2008.07.17. 14:45:32

Hááát szentem meg nagy jók....majd ha látom ti mit hoztok össze akkor ugassatok.....A másik meg az ,h van ezer oldal ezen kívül ...Tiszta gyökerek vagytok..

Ivett 2008.08.12. 16:39:12

Háát...szerintem akinek nem tetszik az ilyen oldal akkor nem kell megnézni és fikázni, bántani! Szóval ennyi, ez a véleményem! Szerkeztő! --> szerintem ne törődj velük! Sz*** le az ilyen dumát!

_Dominika_ 2011.11.09. 19:48:22

Szerintem nagyon szépek ezek a szerelmes idézetek, de ami engem legjobban megérintett az az első volt. Annyira igaz!
süti beállítások módosítása