Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Olvasói levél - ismerkedési tippek

2008.07.09. 14:18 Line24

Társkeresés, ismerkedés – csináljuk „modernül” a modern időkben és a modern közegünkben!

 
Ha túlvagyunk az első lépéseken, mint a netes reglapok alapján célpont(ok) kiszemelése, skype/msn/telefon és megvan a kellő szimpátia egy randihoz, nem biztos, hogy a szokásos (rutinos játékosoknak már-már unalmas) kávéházi/éttermi látogatásokat kell erőltetni. Nem mindig egy beszélgetésből tudsz a legtöbbet levenni kiszemeltedről - átvitt értelemben – gyakran a közös mozgás vagy a tevékenységek többet megmutatnak a másik valódi énjéről; különösen, hogy eleinte mindenki hajlamos szerepet játszani, jófejebbnek, lazábbnak, humorosabbnak, szexibbnek, temperamentumosabbnak, érzékibbnek stb. mutatkozni a valóságnál … Bár értő figyelemmel szemlélve az eseményeket egy presszós rendelés is nagyon informatív tud lenni, különösen a férfiak figyelmességére, udvariasságára, jólneveltségére vonatkozóan, lányoknál meg, ha más nem, a lehúzási hajlam, a sznobság vagy a döntésképtelenség kerülhet felszínre pár perc alatt.
 
Sorra veszek egy-két helyszínt és programot, aminél jó esetben sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz, mint akár egy több órás beszélgetés révén (hogy a moziról már ne is beszéljünk).
 
Szabadtéri andalgás – tér. A legtöbb ember nem tudja eléggé elengedni magát, ha zárt helyre kényszerül. Elfoglalja magát a „milyennek akarok látszani” kérdéssel, nagyon szórakoztatni akar, nagyon beszélgetni akar, szerepel. Túlságosan izgató vagy épp zavaró lehet a másik intim közelsége, fürkésző tekintete, küzdhetünk saját végtagjainkkal, arcberendezésünkkel, hogy hogyan is keltsünk jó benyomást – hogyan üljünk a széken és mit csináljunk, ha kényszeresen a poharat vagy az étlapot babrálják ujjaink. S ha nincs meg a kölcsönösen laza, elengedett hozzáállás és a társalgási képesség és készség, bizony a nagy csöndek irdatlan frusztrálóak lehetnek, tönkre is tehetik a találkozást, pedig más körülmények között lehet, más benyomás alakult volna ki a partnerről – ha nem mindketten „megfelelni” akartak volna. Ezzel ellentétben, ha egymás mellett a természetben sétálunk, meg-megnézzük a tájat, embereket, elszaladó kocogókat, odarohanó kiskutyákat, hangoskodó gyerkőcöket, felveszünk egy kavicsot vagy gesztenyét, netán egy vadvirágot szakajtunk a kedvesnek – megannyi téma és pillanat, ami segítheti a beszélgetés fonalát. Sokaknak segít, ha nem kell a másik arcába néznie egyfolytában, ha nem kell állnia a másik tekintetét, s szabadon, el-elmerengve fejtheti ki gondolatait a világ nagy dolgairól vagy érzéseiről. S mindemellett adva van a másik intim közelsége, a keze szinte adja magát, hogy megfogjuk, időnként megállhatunk egy ölelésre ha már tart ott a dolog – s mindezt a pincérek, ajtónyitások, zene vagy alapzaj, cigarettafüst és egyéb zavaró körülmények nélkül. Természetesen a csönd, ha így is kialakul és kínos, akkor konstatállni kell, nincs igazán mit keresni egymásnál.
 
Squash – klassz sport. Nem csapatsport, ahol megosztanád figyelmed, s nem egyéni, ahol magaddal vagy elfoglalva. Nem fáraszt annyira, mint a futás, ahol levegő után kapkodva igencsak akadozik a szóváltás. Viszont óriási előnye, hogy mozogsz, hogy pörögsz, hogy randi létére nem fogod kidobott időnek érezni akkor sem, ha nem lesz a kapcsolatból semmi. Persze csak akkor, ha a másik nem totál kezdő, bár annak is megvan a maga bája, ha kedvesen az ütőtartást vagy a labda feldobását kell elmagyarázni illetve elmagyaráztatni (intim közelség egészen véletlen érintésekkel). Nos a squash-ban minden kiderül a sporttársunk valódi énjéről, ha kellően bepörgött a játék. Milyen erős a küzdési vágya és versenyszelleme, hajlandó-e „játszani” vagy itt is csak a külsejével van elfoglalva, milyen az alaptermészete, mennyire temperamentumos, hogy éli meg a kudarcokat, mennyire káromkodik, hogy tud örülni a sikerének, mennyire játékos természet és mennyire „gyilkolja meg” a játékot, mennyire akar alázni és mennyire fair. Nagyon tuti egymásba futásokat és öleléseket produkálhat a játéknak az a természete, hogy egy térfélen játszol ellenfeleddel (ellentétben a tenisz/tollas/ping-pong esetével). Emellett az izzadságról se feledkezzünk meg – tudományosan igazolható tény, hogy a friss izzadság szagát csak akkor érezzük kellemetlennek, ha a másik feromonjai úgymond nem jönnek be – ezesetben a kémia nem fog működni, felejtő a dolog, legalábbis komoly célokra nézvést.
 
Biliárd – szórakozóhelyek ásza. Jó esetben van némi tudás mindkét fél esetében ahhoz, hogy ne csak az egyikük lökdösse le a golyókat. Ha mégse lenne, hááát – itt sem kell hosszan ecsetelni a hátulról jövő átkaroló hadműveletben rejlő lehetőségeket, amellyel a helyes dákófogás tanítható. Az egész játék a verbalitással kombinálva egyenes utat jelent a másik szexualitásának feltérképezéséhez, kellően bő szókinccsel és humorral felszerelkezett játékosoknál kifogyhatatlan témát adva a csevegéshez. A bepucsítások és dekoltázsmintavételek révén a testi adottságok sem maradhatnak rejtve persze, de azok a lehető legpikánsabban kerülnek tálalásra, nem dőre pőreségükben, mint a strandon. A játék elég hosszú ahhoz, hogy a squashnál felsorolt alaptulajdonságok is megfigyelhetőek legyenek, mint a küzdőszellem, a hibák és sikerek kezelése, viselése, a feladásra vagy önteltségre való hajlam. S elsősorban a játékosság és a humor, ami hosszú távon elengedhetetlen egy jó kapcsolathoz. (A bowling vagy a darts is hasonló sok tekintetben, de a tér nagyobb, a cél távolibb és a biliárdasztal adta közelség, a dákó miatti csíntalanság mind-mind hiányzik belőlük.)
 
Múzeum és kiállítás – kultúra és látvány. A színházakkal, mozikkal, koncertekkel ellentétben nem csak utólag nyújt lehetőséget a látottak/hallottak megtárgyalásához, de azon melegében is. Az élmény felszínre hozhat spontán asszociációkat, véleményeket, világlátást, érzéseket és előítéleteket, nem is beszélve a másik tájékozottságáról, általános műveltségéről. Jól kérdezve (NEM zavarba hozva vagy vizsgáztatva!) és odafigyelve a másikra – különösen egy izgalmas, rendhagyó látvány esetén – több és mélyebb benyomást szerezhetünk a másikról, mint a sztenderd kérdőívvel, mint „hol lakol és mit dolgozol…”. Itt kevésbé a test vagy az erotika van középpontban, inkább az elme és a lélek, ha ezekre szeretnénk koncentrálni. A humor - természeténél fogva - itt is belopakodhat a társalgásba, de az is nagyon informatív lehet, ha a másiknak sosincs véleménye, vagy mindig megegyezik a miénkkel. Az ízlés nem műveltség kérdése, ahogyan a vélemény sem – a látottak ránk gyakorolt hatásáról beszélni pedig mindenki tud (noha a kifejezőkészség már tanuskodhat az intelligenciáról), nincs is ennél egyenesebb út a benső világ megismeréséhez – nem hiába használják a pszihológiában is a képi asszociációs módszert.
 
Közös főzés – trendi program. Egyesek már szervezett programként is találkozhattak ezzel a rendkívül egyszerű ötlettel, amit minden további nélkül valamelyik fél lakásán is le lehet bonyolítani, - de vannak már éttermek is, amelyek adott időpontokban helyiséget és hozzávalókat is biztosítanak - készítsük el a közösen elfogyasztani szándékozott eleséget magunknak, ízlésünk és ügyességünk szerént. Nos partnerünk háziassága természetszerűleg ki fog derülni a főzős-játék alatt, de alapvetően nem boszorkányos séfek versenyére számít egyikünk sem, ha egy ilyen programra gondol. Jó-jó, ha már a tojásfelverés vagy zöldségpucolás is gondot okoz, ott el kell gondolkodni, hogy a jövőben sem lesz ez másként. Ezek ugyanis gyerekkorban tanult dolgok, ugyanúgy, mint az ágynemű felhúzása. Ha nincs meg a tudás 20 éves kor körül, nem is lesz soha. Ott alapvető nevelési, szocializálási kérdések vetődnek fel. A háztartás körüli teendők tehát jó eséllyel ránk maradnak egy jövőbeli kapcsolat esetén, amennyiben párunk ezen a programon csúfos kudarcot vall (de hát lehet a másik… eszét is szeretni…). Azzal együtt a közös kóstolgatás (borral készült ételek előnyben), a tűzhely körüli sürgés-forgás, a leégő vagy elrontott kaja fölötti összevihogás, az ízesítés kapcsán folytatott eszmecserék jó alaphangulatot teremthetnek, a kulináris élmény pedig már önmagában jó (bár menüválasztásnál célszerű a realitás talaján maradni a későbbi kínos és költséges kudarcok megelőzése érdekében). Az esetlegesen ízletesre sikerült vacsora elfogyasztása során pedig, további bormennyiség felhörpölése közben, folytatható a másik közelebbi megismerése.
 
Fenti tippek sora még bőven folytatható lenne, de ne szabjunk határt kinek-kinek saját lehetőségei és fantáziája előtt.

68 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr1557689

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.09. 19:05:20

Kortárs csajozási tippekHa túlvagyunk az első lépéseken, mint a netes reglapok alapján célpont(ok) kiszemelése, skype/msn/telefon és megvan a kellő [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

társas 2008.07.09. 16:37:37

Búvártanfolyam. Több a fickó, általában fiatalabb korosztályból, és a résztvevők jellemzően a társadalom intelligensebb rétegéből kerülnek ki. A tanfolyam során van lehetőség megismerni a többiek viselkedését a tantermi oktatás során, majd szinte intim közelségbe kerülni a víz alatt. És még egy pár napos túra is szóba kerülhet a vizsgázás miatt, ahol elmélyülhet bármi. Ráadásul búvárkodni szuper, ha kapcsolat nem is szövődik, akkor is megéri.

PeZe 2008.07.09. 16:45:38

Hiányolom a swinger klubokat a felsorolásból...

hehe 2008.07.09. 16:48:45

swinger party. ha a felek nem jönnek be egymásnak máris ott a lehetőség a javításra

táppénzcsaló 2008.07.09. 16:58:16

a búvárkodás társas sport, ott is lehet ismerkedni, de. ha a kapcsolat valamiért megromlik, akkor ki maradjon ki a társaságból? Az ember nem sűrűn váltogatja a merülőtársát és a csapatát, mert jó társat nem könnyű találni. a tanfolyamra pedig általában párok jönnek, ritka, hogy valaki egyedül vágjon bele a tanfolyamba/túrázásba.
nem feltétlenül az intelligensebbek mennek el merülni. ez inkább pénz kérdés manapság és néha "érdekes" elemekkel lehet találkozni.

Cook kapitány 2008.07.09. 16:58:51

A squash nem fáraszt annyira, mint a futás?!
Hááát, én mondjuk nem vagyok egy atléta, de a squashtól két perc után kiköpöm a tüdőmet. Akkor már inkább ping-pong. :-)

társas 2008.07.09. 17:05:25

táppénzcsaló: aki eleve ott kezdi az ismerkedést, hogy a még nem is létező kapcsolat majd egyszer meg fog romlani, akkor szerintem már nem jó úton jár.:)
Láttam már elég sok egyedül túrázót, de természetesen garancia nincs a Nagy Ő megtalálására. Az intelligencia sem garantált, de szintén saját tapasztalat, hogy a búvárcsoportokban felülreprezentáltak az értelmiségiek. Alapvetően ez is csak olyan tipp volt, mint a többi, és szerintem az a lényeg, hogy búvárkodni minden más körülménytől jó. Pár kínos, sehová sem vezető erőltetett ismerkedési kalandhoz képest egészen más világ.

Bezuhov. 2008.07.09. 17:08:36

en a betonozäst ajänlanäm meg :))

btw: a setät meg a kiällitäst kiprobälom a köv pär hetben..de ha nem jön be akkor jövök vissza reklamälni :D

rock 2008.07.09. 17:09:05

aki így ismerkedik az meg is érdemli, szarrá tesztelik elgymást már az első randin röhely

táppénzcsaló 2008.07.09. 17:10:43

társas: több éve merülök. :) a vízből csak az indulás napján jövök ki, nem kell mesélned, miért jó merülni.
jól meg kell nézni, kivel kezd az ember. nincs kedvem mesélni, de vannak a búvárok között is olyanok, akiket az éppenvóter kislányoknak jobb elkerülniük.

Vérnűsző Barom 2008.07.09. 17:14:58

Azon az első körön nehéz túljutni, és gyakran felesleges is. Ha meg már azon túl vagy, olyan mindegy. Squash... Lófaszt.
Egyébként meg érti a fene, hogy miért, de nekem már akadt a megadottnál húsz évvel öregebb, meg teljesen lábatlan darab is. Biztos az arcom teszi...
Nem is lett belőle egyikből se squash vagy andalgás...

társas 2008.07.09. 17:26:36

táppénzcsaló: jah, tuti receptet maximum a hitből lehet meríteni a társkereséshez.:) (És az is megalapozatlan.) De ne lombozzuk le azokat pár szaftos és alantas búvársztorival, akik itt életük nagy problémájának megoldását keresik.:)))

ulrich 2008.07.09. 17:27:00

freezbee a szigeten. bmelyiken.
sárkányröptetés annaréten.

blogíró · http://agyvihar.blog.hu/ 2008.07.09. 17:27:12

Szerintem az andalgásnál hülyeség, hogy ott nem probléma a „milyennek akarok látszani”. Ha ez kávéházban felmerül, akkor sétánál is ugyanolyan probléma szerintem.

Modigliani 2008.07.09. 17:28:03

Nem vagyok egy gyakorlott randiguru (többéves kapcsolat utáni mély depit követően alig egy fél éve randizok újra) de az utolsó randim egy kiállításon volt, a következőre squasht terveztem, egyszer biliárdozni is akartunk, de épp zárva volt a kiválasztott hely... Főzni ugyan nem tudok (egy ideje gastroyalon élek:) de egy kis séta után egy pizzarendelés és egy üveg bor elfogyasztása általában megteszi a hatását...

Akkor és most "trendi" vagyok, vagy mi?:)

4TUN3 2008.07.09. 17:34:51

A búvárkodás sirály, ott a csend sem kínos, söt az sem, ha büdös a szád. Az ormótlan palack miatt a túlsúly sem feltünö, a maszk meg jótékonyan eltakarja a legnagyobb pattanásokat is.

Viccet félretéve, jó a cikk, életrevaló ötleteket sorol fel.

freakydog 2008.07.09. 17:38:20

a squash nem fáraszt ... aha, próbáljon meg a kedves post író játék közben kedvesen csevegni. első randin meg közös főzés valaki lakásán nem egy rossz ötlet, de erősen felhívás keringőre. persze, ha rögtön dugni akarnak, akkor hajrá.

mbazs 2008.07.09. 17:39:48

kapálás kukoricaföldön, ott 50 fokban kiderül, hogy ki mennyire humoros

a fűnyírás se rossz, kiscsajnak meg lehet mutatni a tologatás fortélyait

szalonnasütés fél hektó borral megtámogatva

PeZe 2008.07.09. 17:50:11

reális alternatívaként ajánlanék még Maldív-szigeteki társasutazást, illetve golfpályás randit.

ElChe · http://bigblue.reblog.hu/ 2008.07.09. 17:52:17

Az én párom is búvár, ez egy hibátlan összeállítás.:)

-ZR- 2008.07.09. 18:03:15

Tánc...latin...legjobb...:-)

smartdrive 2008.07.09. 18:04:22

esetleg közös adóbevallás-kitöltés

Persze 2008.07.09. 18:08:03

Közös bloggolás?

PeZe 2008.07.09. 18:08:31

közös szakítósblogozás?

mikorka kálmán · http://www.durchzugabwicklungskommandant.de 2008.07.09. 18:25:42

Közös tehénfejés, traktorozás, szántogatás...

alfredo 2008.07.09. 18:28:04

Egy kedves kis dugással kezdeni sem utolsó, szvsz...

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2008.07.09. 18:30:01

Én beszélgetni szoktam. Nem is jött össze még senkivel komolyabb.

hoel 2008.07.09. 18:49:20

Elég konzervativ vagyok randi ügyben. A búvárkodás nagyon viccesnek hangzik, mint első randi hely. Egy biztos: nem fogják túlbeszélni a dolgokatDDD.

euAgWzgmmtq7K 2008.07.09. 19:01:21

Én meg fizetni. És gyorsan összejön komolyabb :]

AP (törölt) 2008.07.09. 19:16:26

búvárkodás..
nehogymár többszázezer forintokat kelljen elkölteni azért, hogy hátha találkozunk a nagyővel.
(ennyiért kiváló prostituáltakat is kapni. a lelkizőknek pedig a templomot ajánlanám)

Bela 2008.07.09. 20:07:30

En mindig valamilyen fekvehanyoban szoktam randizni, aztan kozos vacsi a kukabol es utana 6 liter Kovidinka megteszi a hatasat!!!

Pont. 2008.07.09. 20:40:00

Ellentüntetésen, "Van tojásom, nem kell?" - kérdéssel megszólítani a kiválasztottat.

mssts 2008.07.09. 20:51:50

Hehehe, lusta tipp: kozeli munkatarsnak szerelmet vallani elso napjan. Onnantol a folyoson osszetalalkozast is randinak fogja gondolni, ingyen van, nem kell toprengeni uj helyszineken, munka utan meg celiranyos szabadfogasu berugas barki massal.

Alvarez 2008.07.09. 20:57:52

Ezt a búvárkodást komolyan mondjátok? És ha csúnya a csaj hogy lehet megszabadulni tőle? lejjeb merülök?

A koripálya viszont jó, ha tudsz korizni. Lehet villogni ezerrel. És még gyengéden segíteni is... A forralt borról nem is beszélve:)

megmondom 2008.07.09. 21:04:52

Végre egy poszt, amit nem valamilelkibeteg írt. Béla óta nem nagyon láttunk ilyet a blogon. Köszönjük. És egyetértek, a búvárkodással is. Aki sajnálja a pénzt arra, hogy éljen meg szórakozzon, akár fel is dughatja magának.

agi 2008.07.09. 21:26:24

közös kutyaséta?

dinoszaurusz 2008.07.09. 21:33:14

bélyeggyűjtő klub :)

ElChe · http://bigblue.reblog.hu/ 2008.07.09. 21:33:49

Ha csúnya a búvárlány akkor csak merülsz vele (lehet attól még kedves, jófej, kellemes társaság), és a kezét nem kell megkérned.
A többszázezer az induláskor nagy túlzás. Később aztán sok pénzbe is kerülhet, de mi nem? Költhet az ember távoli utakra, drága kocsikra, sítúrákra, ékszerekre, búvárcuccra, semmit nem adnak ingyen.
Kutyaséta, kori is értelmes ötletnek hangzik, barátnőm fia az utóbbi útján ismerkedik.

Alvarez 2008.07.09. 21:36:37

Aki ezt a búvárkodást kitalálta, az se internetes randin, se búvártanfolyamon nem volt. Egy vakrandin sose tudod kivel találkozol. Hogy lehetne bevállalni egy drága és sok hetes programot ismeretlenül? Teljes képtelenség.

Ráadásul egy búvártanfolyam elméleti képzéssel kezdődik és a végén vizsga. Az nem annyira romantikus...

octor 2008.07.09. 21:45:41

nincs tippem se nőm
az utcanőnek megkérem a kezét
callgirlnek elfelejtem a számát
a kikapósnak tisztelem a házasságát
a fixnőmnek nem viszek virágot
a flörtölőtől megijedek
A szűznek .. ááááá

Bbbbbb 2008.07.09. 21:48:02

Jó a post! Hasonló cipőben vok.
De most akkor első randit szervezzek Kaprunban, mert ugye síelni jó, és ott is jó hatással van az alkohol :) Meg ha nem jön össze, akkor könnyebben odébb síelek, mint alább merülök :)

Viccet félre téve, a sétát a szabadban, meg a közös főzést jó ötletnek tartom...

Megj.: végre egy post, amire a kommentekben senki nem "ancizik" senkit! :)

ElChe · http://bigblue.reblog.hu/ 2008.07.09. 21:53:01

Szerintem az összes felsorolt ötlet a cikkben meg az értelmesebbek a hozzászólásokban arról szólnak, hogy csinálj magadnak olyan programot amit tényleg élvezhetsz. Ha ez jó emberek megismerésével is társul akkor kicsivel nő az esély a pártalálásra. Akit érdekel a búvárkodás és nincs társa aki lebeszéli róla, vágjon bele elsősorban a saját örömére. Ám az is biztos, hogy több esélye van egy új kapcsolatra egy új baráti körben mint ha a tévét nézi.

Alvarez 2008.07.09. 22:13:27

Lehet, hogy félreértjük egymást. A post írója szerintem alternatív lehetőségeket ajánlott az első randi helyszínére/programjára. és nem arról írt, hogy hol ismerkedjünk.

agrárlóvé 2008.07.09. 22:25:26

kapálás kukoricaföldön, de lánycsoportnak,
táv 2km első 10 továbbjutott

firstlove 2008.07.09. 22:27:06

Közös AIDS teszt? Utána bármi lehet

Alvarez 2008.07.09. 22:37:40

kezdjük rögtön a szülői bemutatással. nekik nagyobb a tapasztalatuk, ki lehet kérni a tanácsot.

KopaszVelorexes 2008.07.09. 22:52:11

A hely mindegy elso randi alkalmaval, csak legyen nalad mindenkepp egy kis Ketamin vagy legalabb Rohypnol.

molnibalage 2008.07.09. 22:57:49

Evezés, kajakozás, bringázás? A túrát én is pártolom a császkálással együtt.

octor 2008.07.09. 23:01:01

első randi
patikában (repülősó, óvszer is kéznél)
tűzoltóság tövében (égések kezelése)
kabaréban (a humor a zavarodotágra)
reptéren (menekülés a világvégére)
trafóházban (begerjedve)
mozgólépcsőn (futólag)
internet kávézóban (online)
állatkertben (ösztönösen)
börtönben (ártatlanul)
tévéshowban (kettesben)
karanténban (kéz a kézben)
bíróságon (válófélben)
hálószobában (plátóin)
platón (hálózsákban)
ékszerboltban (meggyűrűzve)
búzaföldön (összemelegedve)
ittésmost (spontán)

Melinda 2008.07.10. 00:19:12

Közös főzés... hogyne... persze... Nálad, vagy nálam? :)
A szabadtéri andalgás jó, de olyan férfival nem találkoztam még, aki szeretne sétálgatni...

Leveskocka 2008.07.10. 01:00:50

mindennél eccerűbb: legyél buzi és vonulj fel. aztán sírj a ratyinak a tojás miatt. szevaasz.

macskafaraok 2008.07.10. 01:05:02

Jaja, a setalgatas tag fogalom... legutobb is laza 10km-et akart setalni a no, amiben volt par hegy is kozben, mindezt 11pm utan... Nem-Nem-Nem, Taxi-Taxi-Taxi...

A Post a kozos fozes ponton valt komolytalana... :(

sarki butikos 2008.07.10. 01:42:11

hát én múltkor becsajoztam neten és első randin lepipázott a kocsimban mielőtt hazavittem volna egy kellemes folyóparti séta után...

akkor most sikeres vagyok é?

0xFFFF 2008.07.10. 05:41:04

Nem biztos butikos. A sietségnek az is lehetett az oka, hogy ne derüljön ki az, hogy fütyije van a bugyijában. ...vagy akkor is hagyod a pippantást ?

Séta 2008.07.10. 06:35:42

Melinda:

pedig van olyan ffi :)

Búvármester 2008.07.10. 07:34:31

... a búvártanfolyamon az a jó, hogy az uszodában kiderül: társlélegeztetésnél milyen gyorsan kapja be a csaj a csutorát, amikor rá kell buknia... ebből már lehet következtetni, hogy milyen gyorsan kapja be, amikor rá kell buknia...
:-D

Re: Pipas 2008.07.10. 07:35:35

Hagymaföldön dughagymát közösen dugtok? Nem rossz randi...

leftalone · http://iwillsurvive.blog.hu 2008.07.10. 08:03:43

Morozás lemaradt :) Ott is megvan az alap fizikai kontaktus - feltéve, ha az ember nem szeretné, hogy levigye a menetszél :)

anita 2008.07.10. 08:32:09

Állatkert, terrárium mint randi helyszín? Nekem/nekünk anno bevállt, azóta már házasság is lett a dologból ;)

2008.07.10. 08:39:46

A közös főzés szerintem is hülyeség. Főleg, hogy a pasik legtöbbje nem tud főzni és különben is túl intim ahhoz a helyzet szerintem, hogy csak első randis ismerkedésről van szó. Főleg, ha kiderül, hogy egy übernyomival hozott össze a sors, az olyan az én konyhámban ne nyúlkáljon a paradicsom után, mert harapok!:))

omegon 2008.07.10. 08:45:10

Én egyszer egy első randin fogtam egy plédet, egy vödör kentuckys csirkét meg 4 sört, kivittem a csajt a Városligetbe és piknik. Baromi sikerem volt, és a gatyám se ment rá.

molnibalage 2008.07.10. 09:00:25

"A szabadtéri andalgás jó, de olyan férfival nem találkoztam még, aki szeretne sétálgatni.."

Ezt azért nehéz elhinni.

Sonja · http://sonjawhite.blogol.hu/ 2008.07.10. 09:11:48

Hmmm. Azért jó érzés, hogy vannak még férfiak, akiknek van fantáziájuk :) Én a billiárdozást választanám, de ilyen ajánlatot még sosem kaptam... :( Pedig szeretnék :)))

molnibalage 2008.07.10. 09:55:28

"Én a billiárdozást választanám, de ilyen ajánlatot még sosem kaptam"

Ez már tényleg a hihetetlen kategória... Na most figyelj! Jössz? Most már kaptál. :)

HavocS · http://www.obsidianshell.com 2008.07.13. 11:27:20

"A szabadtéri andalgás jó, de olyan férfival nem találkoztam még, aki szeretne sétálgatni.."

én az említett programok közül bárminél ezerszer szívesebben a sétálgatást választanám, szóval...

MaxPass 2008.07.19. 17:29:04

Én megjegyezném még a csocsózást, de okosba. Úgy már vittünk el csajokat. Persze párcserés játék és illik nyerni. Bringázás közben sehogy sem. De fesztiválokon meg bárhogy. "Szia..., te is sört iszol?" hehehe A minap egyik barátnőmmel meg úgy kaptunk le egy lányt az utcán, hogy egy kiülős kocsmában boroztunk, a haveromcsaj cigit kért tőle, a lány adott is, én meg leültettem egy pohár borra. Cserébe... És jött, telefonszám, stb...
Sétálgatni én is szeretek. (Ha nem bringázhatok.)
süti beállítások módosítása