Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Olvasói levél - Férfi = két golyó, négy kerék?

2008.11.13. 11:30 Line24

Nagy úr a kényelem és a pénz! S e kettő egyszerre egy autóban...

Messze nem vagyok pipa a nőkre. Nem vagyok pipa a netes társkeresőkre és az eddigi sikertelenségem (ha eltekintünk a rövidtávú kalandjaimtól) frusztrációját sem egy fikázó levél formájában akarom levezetni, de egy érdekes jelenségre felfigyeltem, ami számomra egyáltalán nem szimpatikus. Ezt szeretném megosztani és az okára rájönni.
Lehet, hogy én vagyok vaskalapos avagy túlérzékeny, de mintha a sok nő által puffogtatott "Nem érdekelnek az anyagiak", "Csak az őszinteséged számít", "Az a lényeg, hogy mi van belül" és a "Ne a kocsid előtt pózoljál az adatlapod fotóján" profán mondatok után tán joggal hihetnék, hogy valóban nem számítanak az anyagiak. A valóság - igaz finoman becsomagolt formában - teljesen másról tanúskodik.
Leszögezem: nekem nincs autóm. Nem azért nincs, mert nem dolgozok és nincs annyi keresetem, hogy ne engedhetném meg magamnak. Elvből nem tartok. Budapesten elboldogulok biciklivel, tömegközlekedéssel és motorral - tehát van egy drága biciklim, motorom és BKV bérletem! Ám ez egy jó érzelmi kapcsolathoz nem elég - úgy tűnik.

Eset 1: randira gyalog érkezem, beülünk, beszélgetünk kellemesen, azt hiszem sínen vagyunk. Egy órával később búcsú a kávézó előtt, amikor a lány megkérdi:
- De rondán esik. Te merre állsz?
Erre közlöm, hogy a buszmegállóban fogok hamarosan.
- Te nem kocsival jöttél? - marad tátva a szája.
- Nem, hiszen nincs is. Ám szívesen elkísérlek.
- Ó nem szükséges. Inkább hívok egy taxit. Majd keressük egymást!
... és balra el.

Eset 2: telefonon beszélgetünk, ismerkedünk, ágyazunk meg a randinak, amikor 30 perc után rátérünk a találkozó részleteire. Egy igen belvárosi pontot ajánlok.
- Le tudsz ott leparkolni? - kérdi.
- Ilyen problémával nem kell megküzdenem, mert gyalog megyek.
- Inni szeretnél, ezért nem jössz kocsival?
- Egyszerűen nincs...
- Hogyhogy? Nincs jogsid?
- De van. Nem tartom szükségesnek, hogy vegyek egyet. Elboldogulok a BKV-val is...
- S már egyedül élsz vagy még a szüleiddel?
Meglepett a hirtelen váltás, miközben már kezdtem felfedezni az egészben a koncepciót. Ugrasszuk ki a nyulat a bokorból!
- Még velük...
- Figyu! Mit szólnál ha nyugodtabb körülmények közt tudnánk találkozni a jövőhéten? Keressük egymást akkor és megbeszéljük, jó? Bocs, most viszont rohannom kell. Majd hívj!
Hívhattam...

Eset 3: ismét egy kellemes estén vagyunk túl. Az utcára kilépve hozzám fordul:
- Én itt parkoltam le a szomszéd utcában, te merre?
- Én gyalog jöttem.
- Nem is mondtad, hogy a környéken laksz!
- Nem igazán. De szívesen elkísérlek a kocsidhoz - ajánlom fel.
- Miért? Tényleg nem autóval jöttél?
- Nincsen. Biciklivel avagy robogóval közlekedek. Vagy busszal...
- Komolyan? - mondja lefelé görbülő szájjal. - És nem is akarsz venni?
Itt már rátettem egy lapáttal:
- Tudod az én minimális béremből erre nem futja.
- Elvigyelek? - kérdi szinte már rám se nézve.
- Köszi, majd csak hazafúj az éjszakai szellő...

Valahogy ezen esetek után már a többi kapcsolatomnál is kezdek gyanakodni, hogy közrejátszott az autónélküliségem a szakításban. Valahogy zavarja a nôket, ha barátjuk van és mégis gyalog kell járniuk. Ha meg ôk rendelkeznek autóval, akkor méginkább cikinek érzik, ha nekik kell vezetniük, hiszen 1-2 hónapig biztos nem merik drága kincsüket egy ismeretlenre bízni, aki ráadásul még gyakorlatlan is a közlekedésben! Manapság a férfi egyik ismérve az autó. Anélkül már én sem számítok annak????
Továbbra is várom romantikusan avagy kiábrándítóan végzôdött randik beszámolóját, a véleményeket és élményeket a netes társkereséssel kapcsolatban az fvtr@citromail.hu címen!

270 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr44669154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trisi · www.alphawing.hu 2008.11.13. 12:20:47

Nem pusztán az autó mint tárgy a fontos hanem az általa közvetített társadalmi pozíció. Az autód mutatja meg hogy "megteheted", ha nincs autód akkor olyan a kép mintha béna lennél. De ez nem csak a nőknél van így, mindenhol ezt látni. Ha vonattal jársz dolgozni lazán leparasztoznak, ha autóval akkor elfogadnak.
A nők pedig igenis fontosnak tartják a pénzt, ami a biztonság egyik mérőszáma. Ha van pénz, nagy lakás, saját élet, új autó akkor látszik hogy a férfi akar és képes is előrébb lépni az életben és akár egy közös élet reményében is képes majd anyagi biztonságot adni.
A lányok - kövezzetek meg ezért - általában anyunál élnek vagy bérlakásban. Egy lehetőségük van lelépni otthonról: egy pasi! Ha van autó, van lakás, van pénz akkor leléphetnek de egy apuékkal élő biciklis pasi nem nagy perspektíva. Az intellektusod a sorban valahol hátul helyezkedik el, de egy Merci nagyot emelhet a forgalmi értékeden az első randik alkalmával egész biztosan.
Ez van... fogadd el. De ne vegyél autót azért mert egy nő csak akkor áll veled szóba! :)

( ez csak az én tapasztalataim szerinti vélemény, van olyan nő aki nem ilyen.... de még nem találtam meg :) )

GatyaPityu 2008.11.13. 12:28:32

A szitu ismerős, néhány levélváltás után gyakorlatilag én is ezért lettem finoman lapátra téve, mert szüleimmel élek és nincs autó, nincs jogosítvány... Annyiban szerencsésebb vagyok, hogy ez még randizás előtt derült ki.
Nekem semmi okom nincs arra, hogy elköltözzem a szülői házból, és egyedül próbáljak meg fenntartani egy lakást, fizessem az albérletet - amire egy átlagkeresetű ember fizetésének akár a 2/3-a, 3/4-e is rámehet - pusztán csak azért, hogy imponáljak a csajoknak. Azért teljesen nem hülyültem meg. Az már egészen más kérdés, ha valakivel összejönnék, megkedvelnénk egymást társaságát (ezt a külső és belső tulajdonságokra értem, nem az ingóságokra, ingatlanokra), és X hónap (év) együtt járás után esetleg úgy döntetnénk, hogy kipróbáljuk a közös életet egy fedél alatt is - ilyenkor már szóba jöhet az albérlet, amit persze közösen tartanánk fenn. De előre még egy nem is létező majdani kapcsolat kedvéért minek nullázza le magát az ember anyagilag, hogy utána meg azt vágják a fejéhez, még egy mozimeghívást sem tud finanszírozni, mert az albérlet fenntartása elviszi az összes pénzét??! Azért tényleg jó lenne, ha a egyes csajok is leszállnának az álomvilágból, le ide a Földre, ez Mo. földjér az Úr 2008. évében...

GatyaPityu 2008.11.13. 12:37:44

Trisi: csak azt nem vágom, miért gondolják úgy, ez a természetes és normális, hogy a pasi anyagi támogatásával akar lelépni otthonról anyuci, apuci kicsi lánya?! Ha nem tetszik neki otthon, akkor könyörgöm, TEREMTSE ELŐ Ő MAGA a feltételeit annak,hogy lelépjen otthonról. Ja, hogy ez nem könnyű és a mai magyar jövedelmi viszonyok mellett soxor nem is lehetséges? Hát igen, de ez alól a ffi.-ak sem kivételek, az albi és autófenntartás mindenkinek egyformán drága. Aztán a legtöbbször ezek az otthon nevelkedett lányok azok, akik még a fakanál két végét sem tudják megkülönböztetni egymástól (a zacskós leves elkészítése is komoly kihívást jelent), a felmosórongyot pedig 5m-es körzetben kerülik ki, mert nehogymá' letörjenek azok a drága műkörmök, amiket tegnap csináltatott a pedikűrös... (TISZTELET A KIVÉTELNEK).
Én nagyon undorítónak tartom ezt a felállást, noha tisztában vagyok vele, hogy valóban így működik a dolog, ahogy leírtad, és azzal is, hogy nem én leszek az, aki megváltja a világot. A vadkapitalizmus beférkőzött a társkeresésbe is.

Iron1 2008.11.13. 13:43:59

Egy idő után kiírtam az adatlapra, hogy nincs autóm. :) Nem azért, mert nem tehetném meg, hanem azért, mert úgy gondolom, van környezettudatosság is, és nem hiszem, hogy egy egyedülálló embernek feltétlenül szüksége lenne autóra.

W Joe 2008.11.13. 13:46:12

A legtöbb nőnek nem számít, hogy van-e kocsid ... kivéve, ha nincs :)

lárvalányhaj 2008.11.13. 13:46:54

Atro: látom, kedvet akarsz csinálni a csajoknak, hogy szívesebben írjanak neked :D Gratulálok, Mr Kommunikátor! A Műegyetemen melyik tréningen tanítják ezt a zseniális csajozószöveget? :)

Szerintem a csajoknál szánalmas a kocsira való ráparázás, az ilyen tényleg pénzéhesribit sejtet.

Az viszont engem már jobban elgondolkodtatna, hogy egy 30 fölötti férfi miért él még mindig a szüleivel... persze erre is létezik jó indok, de ettől függetlenül gázgyanús...

lárvalányhaj 2008.11.13. 13:48:45

... és nem azért gáz, mert a pasinak nincs elég pénze, hanem azért, mert gyaníthatóan még nem tudott leválni a szüleiről. már volt ilyen pasim, és nagy gond, hogy olyan szövegekkel búcsúzik el, hogy "bocs, le kell lépnem, mert anyu azt mondta, legyek otthon este tízre". atyám...

ladder · http://www.laddertheory.com/ratingsystem.htm 2008.11.13. 13:52:38

Valahol ez egy fokmero a noknel, egyszeru evolucios folyamat, hogy keresik a biztonsagot, ami igen nagy szazalekban az anyagiaktol fugg. Ez van.

Erdekes szosszenet:
www.laddertheory.com/ratingsystem.htm

pyf 2008.11.13. 13:55:50

Line24!

A Te tapasztalataidat tekintve általában melyik korosztályba esenek azok a hölgyek, akikről a post szól? Vagy nem lehet tipizálni, 20 és 60 között bárkire igaz lehet?

Bambula 2008.11.13. 13:56:19

Hasonló tapasztalat, a nők nagyrésze keményen anyagias.
Egyszerű megoldást találtam, luxuskurvák - jó nők, mindig más ha úgy tetszik neked, és kb ott vagy mintha egy pénzéhes tyúkot tartanál el, akit még kerülgetni is kell napközben.

molnibalage 2008.11.13. 13:56:32

26 vagyok és még jogsim sincs.

1. Eddig nem telt rá.

2. Egy családi autó van. Amikor vezetni kéne a késői időpont miatt akkor ittam.

3. Pályakezdőként még albérletbe sem érdemes egyedül menni. Olyan, mintha egy lakás törlesztést fizetnél, csak az életben nem lesz úgy lakásod...

4. Pesten a BKV sokszor igen nagy időelőnnyel megy. Kötött pálya kell meg metró.

exseven2 2008.11.13. 13:57:10

Én ismerek egy csomó helyes bringás csajt, aki félelmetesen nagy ívben lexarja, van-e autód. Jó helyen kell keresni.

ludmilla 2008.11.13. 13:57:35

szégyellem magam az ilyen nőtársak helyett is. mert ők úgysem. csak miattuk általánosítanak a normális értékrendűekre is. és ez dühít.
budapesten minek autó?! képtelenség azzal közlekedni. főleg, ha a belvárosban dolgozik vagy lakik valaki. teljesen felesleges az autó.
és egy netes randi után, ahol tulajdonképpen először találkoztam valakivel, be sem ülnék a tulajdonképpen idegen ember kocsijába...

Dzsenifer 2008.11.13. 13:58:41

Nekem nem a társadalmi státusz miatt létszükség, hogy a pasimnak kocsija legyen, csak imádok a hátsó ülésen dugni.

bruTe 2008.11.13. 13:59:31

Mondjuk a második sztorihoz annyit, hogy az, hogy nincs autód nem egyenlő azzal, hogy még a szüleiddel élsz. Bár nem tudom, hány éves vagy, de azért lehet, hogy egy nő helyében egy bizonyos életkor felett ezt már én sem fogadnám el.
Szóval ha legközelebb egy nőnek azt mondod, hogy még otthon élsz, szerintem ne lepődj meg, ha ugyanez történik.
Amúgy nekem sincs kocsim, és egy darabig nem is lesz még, de azért szeretnék nőt addig is. Majd megyek mindenhova taxival =)

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2008.11.13. 14:01:18

Hahaha, nagyon jó blogbejegyzés. Lehetne még pár része: diploma (nem, nem a műveltség), rendszeres külföldi utazás-nyaralás, bulizás.

Nekem pont ezekért esélyem sincs a legtöbb nőnél. :D

Szindbad 2008.11.13. 14:02:18

Elvbol nem tartassz autot? Remek, akkor mar csak meg kell talalnod a hozzadillo partnert, aki elvbol utalja az autoval rendelkezo pasikat.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.11.13. 14:02:36

Kedves postíró, célszerű megbarátkozni a gondolattal, hogy a nők olyan pasit keresnek (tudat alatt is) aki a lehető legjobb körülményeket tudja nekik és a gyerekeiknek biztosítani. Hogy gyávaságból vagy tapintatból nem a "bocs, nincs szükségem egy lúzerre, bazd meg a robogódat a bicikliddel együtt a hétvégi bevásárláskor" c. lekoptató szöveget használják, az számomra rejtély. (Nekem is van DRÁGA bringám, amíg a városban laktam, azzal jártam munkába. De a Tescoba soha.)

Atro, olyan sztereotípiákban gondolkozol, hogy egy darabig még bátran lakhatsz anyuékkal, a barátnőddel való összeköltözéssel nem lesz gondod. Kb. addig, amíg fel nem nősz. A felnövés tényét úgy fogod tapasztalni, hogy lesz egy saját pénzkidobásos albérleted, ahová bármikor felviheted a csajodat megcuccolni, nem csak akkor, ha apuék a telekre mentek.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2008.11.13. 14:03:14

Amúgy ha jól látom a blog író nem írta sehol azt hogy még a szüleivel él, hanem csak azért mondta ezt a lányoknak hogy "kiugrassza a nyulat a bokorból"...

aTs 2008.11.13. 14:03:49

25 év, jogsi van (nagymotorra is, eszközt tavaly eladtam), 5 ker.- ben lakom a saját lakásomban egyedül.
Nem akarok autót venni. Mert FÖLÖSLEGES pénzkidobás, ha meg p...cikámnak kocsi kell dolgozzon meg érte, és törje le a műkörmét.

Dzsennifer:

neked nem elég egy hátsó ülés? :D

GatyaPityu 2008.11.13. 14:04:18

lárvalányhaj 2008.11.13. 13:46:54
Szerinted mit kellett volna írnom, talán vicceket, vagy az atomreaktorok működési elvét? :-D
Egyébként úgyis a fénykép alapján dönti el valaki, aki az oldalra téved, hogy fog-e levelet írni, vagy sem. A szöveg valójban másodlagos. És nem a Műegyetemre jártam, de azért köszönöm ezt a jóindulatú feltételezést, amit bóknak vettem. :-P
Én még csak 28 vagyok, de már írtam egy jó indokot (saját életemből merítve) arra, miért élek a szüleimmel - pontosabban szólva, a szintén egyedülálló édesanyámmal. Anyagi okok miatt. Nem fogom minden pénzemet egy albérletnek nevezett lyuk fenntartására fordítanom, amikor amikor kényelmes nagy lakásban is élhetek.

Én ismerek olyan lányt, aki eléggé válogatós pasik terén, azonban mégis egy olyan sráccal jött össze, aki már harminc feletti, de csak most (ha jól tudom, már több mint egy éves együtt járás után) költözik el az anyjától, mivel mindketten (a lány és a fiú is) érzik most érzik azt, hogy eljött az ideje a közös egy fedél alatti élet kipróbálásának. Szóval, ne általánosítsunk...
Az a nagy igazság kedves hölgyeim, hogy nagyon jó dolgotok van nektek, igen magas a választék a pasikból, egy nőre legalább 3 egyedülálló pasi jut, így aztán lehet válogatni egészen extrém szempontok alapján is. :-)

Eliath 2008.11.13. 14:05:12

20 éves vagyok és nincs kocsim. És még a szülői házban élek. Érdekes, a párom ezt el tudta fogadni. Sőt, ideköltözött hozzám, bár nem lakott messze. Lehet találni olyan nőt,aki értelmesebb egy marék szárított lepkénél. Csak rossz helyen keresgélsz...

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2008.11.13. 14:05:23

Az én blogomban írtam egy hasonló témáról, szerintem mélyebben belenyúltam a darázsfészekbe:

endike.blog.hu/2008/10/20/miert_nincs_felesegem

(Bocs, remélem nem baj, hogy itt reklámozom magam.)

ave 2008.11.13. 14:07:48

Orulj neki, hogy ezektol megszabadultal. :)
Nekem nem kellenenek, az biztos.

A szulokkel egyutteles viszont tenyleg sokat elmond az emberrol.

hát... 2008.11.13. 14:08:31

a pasim biciklivel jár, nincs is kocsija
ha kell, az enyémmel megyünk, és általában én vezetek, semmi gond
akinek nincs kocsija, mire föl várja el a másiktól, hogy legyen, akinek meg van, az meg konvojozni akar?

viszont a szülőkkel lakás bizonyos kor felett gáz, sok mindent elmond egy pasiról
nem a saját lakás a lényeg, hanem az önállóság, ami egy albérletben is megvan

Nullanullaszedum 2008.11.13. 14:10:05

Még fel lehetne sorolni egy pár ilyet, bár tény, hogy az autó valóban a legneuralgikusabb pont:

"nem tudsz úszni???"
"nincs mobilod?"

Tud még valaki ilyet? :)

aTs 2008.11.13. 14:11:43

Egy fejed van? úúúúúú
;)

krisz 2008.11.13. 14:11:46

Én teljesen igazat adok lárvalányhajnak.. Szerintem is elég furcsa az ha egy 30-as éveiben járó férfi még mindig otthon lakik anyukával... Számomra igenis fontos, hogy egy férfi képes legyen egyedül, önállóan élni, megteremteni egy bizonyos egzisztenciát saját magának, illetve a jövendőbeli családjának... Ne értsetek félre, én nem a pénzre hajtok.. 29 vagyok de van lakásom, autóm és képes vagyok egyedül fenntartani magam....

ébrenjáró 2008.11.13. 14:11:59

Pont tegnap töröltem magam minden társkereső oldalról, hasonló tapasztalatok miatt. Ott is persze zengték, hogy óóóó hát nekik az semmi, meg utálják is a BMW-vel pózolókat. Pedig én albérletben lakom és ha nagyon akarnám vehetnék lakást is meg egy használt autót is, de szeretek biciklizni. Voltam egy kis körúton Párizs-Barcelona-London 8-9000 Ft-os fapados jegyekkel, ettől totál el voltak ájulva, amíg ki nem derült, hogy ott hostelekben és nem luxushotelben laktam.

RENDBEN, MONDHATJÁK AZT A NŐK, HOGY KELL A KOCSI MEG A PÉNZ, DE AKKOR MI MEG AZT MONDJUK, HOGY 90-60-90(de inkább 85) A TÖBBI NŐ SZAR ÉS SZEMÉTRE VALÓ!

Nagykevély 2008.11.13. 14:13:03

Jajjjjj most megint megtudhatjuk, hogy a lányok 'genetikailag' vágynak a "bisztonságra" (értsd egy pénzes faszira)
Én meg genetikailag dugok félre, tudjátok lányok az ösztönök, a genetika...
Egyébként az ilyen sztorikból is látszik, hogy a magyar lányok jókora része a nemi egyenjogúságból csak azt a jogot akarják, hogy azzal kúrnak, akivel akarnak és nem szülnek gyereket. Az önálló egzisztencia-teremtés már nem olyan trendi és kúl. Akkor már rögtön gyenge nők...
Rakás szar ez az ország, ahol mindenki balkáni mentalitással akar "nyugati" jogokat élvezni.

Murderface 2008.11.13. 14:13:06

Nő:-Van autód?
Férfi:-Sajnos nincs.
N:-Jogsid?
F:-Sajnos az se.
N:-Mondd, még mindig a szüleiddel laksz?
F:-Igen.
N:-...hát, köszi a vacsorát, majd hívlak...
F:-Értem. Jean, kérem álljon elő a limuzinnal, és vigyen vissza a rózsadombi villába.
N:-IMÁDLAK TE CSŐDÖR! Házasodjunk össze még ma!

:)

airdace · http://metamorfozisok.blogspot.com 2008.11.13. 14:13:56

Szülőkkel együtt lakásnál még az is sokkal jobb, ha a haveroddal együtt laksz. Persze vidékről Bp-re költözöttek esetében "egyszerűbb", mert kénytelen külön költözni, ami aztán megkönnyíti az önállósodást. Helyben maradt gyerek esetén nehezebb az ürügyet megtalálni..

GatyaPityu 2008.11.13. 14:15:30

Rambo, látom te sem egészen a földön jársz... Ember, vedd már észre, hogy a mai magyar bruttó átlagkereset az egész társadalomra levetítve 114.000 HUF - amiben benne van a bankárok, miniszterek szűk csoportjának átlag feletti fizetésétől kezdve a széles körben minimálbéren és fölötte néhány tízezer Ft-okért dolgozó emberek tömegei!! Tisztában vagy te azzal, hogy mennyibe kerül egyedülállóként egy albérletet fenntartani? Legalább 65 - 70 ezer forint rezsivel együtt, de szerintem a zúzós decemberi, januári napokon ennél még több is lehet a fűtés miatt (amit ugye idén csak 4-szer áremeltek meg). Igen, sokan ilyen luxust nem engedhetnek meg maguknak, ez a valóság. És akkor a saját lakás vásárlásáról már ne is beszéljünk, ahol a hitelek törlesztőrészlete önmagában annyi, mint egy ember nettójának 4/5-s, és akkor még nem beszéltünk az önrészről, meg arról, hogy a törlesztőrészlet kifizetése után még enni is kell, ruhát is kell néha vásárolni. Ja, és mostanában már hitelhez sem lehet jutni, de az egyedülállóak eddig sem élveztek túl nagy kedvezményt a bankok számára.
Komolyan mondom elképesztő, hogy mennyire álomvilágban élnek egyesek... :-/

croesus 2008.11.13. 14:15:44

A posztoló nagyon jól látja a dolgokat, én is ugyanezt tapasztaltam, csak kicsit máshogy.
Magamról annyit, hogy tűrhetően keresek, amiért sokat is dolgozok. Nálam megvan a drága kocsi, normális lakás, nem kell hóvégén a visszaváltott üvegekből élni, stb.
A csajok viszont elvárnák, hogy ide-oda furikázzam őket csak úgy. Nem értik hogy az autóm nem miattuk van hanem miattam. Már bocs, de én dolgoztam érte. Arról nem is beszélve, hogy nincs időm se sétakocsikázni.
Hozzáteszem: vannak persze rendes lányok is, nekik minden tiszteletem.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.11.13. 14:17:07

Nagykevély 2008.11.13. 14:13:03

Nem dugsz te sehogyan se, se előre, se félre.

aTs 2008.11.13. 14:17:50

ébrenjáró:

"RENDBEN, MONDHATJÁK AZT A NŐK, HOGY KELL A KOCSI MEG A PÉNZ, DE AKKOR MI MEG AZT MONDJUK, HOGY 90-60-90(de inkább 85) A TÖBBI NŐ SZAR ÉS SZEMÉTRE VALÓ!"

Egyetértek.

croesus 2008.11.13. 14:20:04

Nagykevély 2008.11.13. 14:13:03

minden szavad arany :)

C10H12O6 2008.11.13. 14:20:19

Ismerős a téma, és nagyon vicces.
Például ha megkérded, hogy:
- Figyu, van egy Audi A8-om a sarkon, megmutatom, ha megöklözhetem a végbeled. Érdekel?
- Nincs itt az autóm. De bocs: tudsz főzn? Vasalni? Takarítani?
- Nincs autóm, mert sportosan élek. Ahogy elnézlek, rád is ráférne.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2008.11.13. 14:20:22

Nincs autód? Buzie vagy? Nincs jogsid? Buzie vagy?

trotty · http://http:/falu.hu 2008.11.13. 14:20:48

Ha le akarsz menni a Balatonra ?? vagy valamelyik varosba, megnezni valamit ?? biciklivel mesz ... vagy vonattal ??? LUZERVAGY ha igen !!!

sőt stoppoljatok mindketten !!

Agent Cooper 2008.11.13. 14:22:18

Nem a kocsi a lényeg, és nem feltétlenül anyagiasak nők, mind félreértitek. A párválasztás a legtöbb embernél nem a közvetlen tulajdonságokon alapul a kinézetet kivéve.
Nem maga az intelligencia, a döntésképesség, vagy a tudás a párválasztás alapja, mert ezeket az emberek nem képesek jól megszűrni a másikon. A státusszimbólumok, pl. a kocsi, vagy a viselkedés egy randin, az általános magatartás mind másodlagos tulajdonságok. Ezek állnak rendelkezésre a nők (és a legtöbb férfi )számára, mint olyan információk, amik alapján tudnak dönteni.

C10H12O6 2008.11.13. 14:23:24

A helyzet az, hogy a mostani csajok túldiszponálják magukat.

Nem érnek annyit. Nem tudnak rendesen kefélni, mert fekszenek mint egy darab fa.

A munka büdös nekik.
Egy kurva olcsóbb. Csak senki nem mondja a szemükbe.

Na de ha válás van, és van egykét poronty. Akkor kissé esik az árfolyam :D
Ugyanaz a nő 5 év múlva 10-ét sem éri.

Nagykevély 2008.11.13. 14:23:44

Rambo, lehet, hogy veled úgy "cuccolnak", hogy felmérik előtte, hogy van-e kocsid meg egzisztenciád.
Velem meg csak úgy...tudod, élvezetből.

riotgrrl 2008.11.13. 14:26:10

kövezzetek meg, én nem járnék soha olyan pasival, aki még nem vált le a szüleiről, vagy velük él. az alábbi egyszerű indokok miatt:

-anyuci főztje ott van, anyuci mossa a koszos zokniját, anyuci takarítja a szobáját, nem lenne kedvem egy olyan pasassal összejönni, aki ugyanezt a rabszolgamunkát tőlem ugyanígy elvárná, csak mert anyuci megtette, és pasinak soha nem kellett a kisujját megmozdítania. éljen egyedül, lássa el magát egyedül, és akkor majd megbecsüli az én otthoni, fizetetlen munkámat is, és kiveszi belőle a saját részét.

-a hideg kiráz attól, ha belegondolok, hogy szülők otthonában kufircoljak a frissen megszerzett pasimmal. volt épp elég kellemetlen ajtó rányitás fürdőszobában, szex közben, apuka, anyuka reggeli kínos heherészése, hülye kétértelmű dumák ottalvás után kamaszkoromban, hogy felnőttkoromban megengedjem magamnak azt a luxust, hogy nem állok össze olyan pasival, aki még a szüleivel lakik. a saját szüleimtől is éppen ezért költöztem el, mert egy idő után gázos volt a viselkedésük az éppen aktuális pasimmal.

-a legtöbb nő komoly kapcsolatot keres, valószínűleg olyan anyagi szinten, amilyenen ő áll. valószínűleg házasodni akar, és gyereket, ami magával hozza, hogy a nő egy időre kénytelen lesz magát anyagilag kiszolgáltatni a férfinek, hiszen a babának 24 órás anya kell 3 éves koráig. ezalatt az idő alatt nem tud a nő pénzt keresni, hiszen tudjuk, hogy gyessel-gyeddel mennyi lóvé áll a házhoz. nagyon nagy ostobaság, és felelőtlenség lenne a további élete, és a leendő gyerekek szempontjából, ha egy oltári csóró pasival állna össze, aki ezeket a feltételeket nem tudja teljesíteni. ebbe még nem gondoltatok bele? csak abba, hogy az összes nő pénzes pasit akar? elég egyoldalú gondolkozás. komolyan, a nőktől mindenki felelősségteljes gondolkozást vár el, aztán csodálkozik mindenki, ha ennek ugye következményei, vagy előzményei vannak.

-őszintén szólva én sem állnék össze autótlan pasival, mert nem kicsit leakasztó, ha az ember lányát 3 nap randizás után kirendelik dunakeszire cementeszsákot szállítani, csak azért, mert van autója. és igen, gáz, amikor a frissen beszerzett pasi beül az autódba, és elkezdi állítgatni a rádiót, a hátsó ülésen hagyja a 100 ezres fényképezőgépét, amiért természetesen feltörik az autódat, hazafuvaroztatja magát, pedig épp az ellenkező irányban laksz, és még a haverjait is beszervezi az ingyenfuvarra.

civistroll 2008.11.13. 14:26:40

Én 18 évesen jöttem össze a barátnémmal.
El s költöztem otthonról, mert választás elé állítottak, vagy Ő, vagy "ők".
Most 32 vagyok.
Lett szép lakásunk,normálisan élünk.
Évekkel ezelőtt úgy gondolta jogsit csinál, mondtam neki rendben, de azonnal kocsiba fogsz ülni, és te leszel a sofőr.
Azóta már a 2. kocsiját nyúzza, nekem meg jogsim sincs.
Nem házasodtunk össze, de a kapcsolatunk erősebb egy papírnál.
Egy jó tanács tehát, ha megengedhetsz magadnak egy autót, de nem akarsz vezetni, és tartósnak ígérkezik a kapcsolat:
Vegyél a barátnődnek egyet.
Kecske is, káposzta is.

Totigyerek 2008.11.13. 14:26:46

Hasonló tapasztalat, mint a blog íróé. Amúgy ha valaki elkezdi a vagyoni gyarapodást az életben, egy újonnan, hitelre vett autónál kevesebb rossz befektetés van (ha csak nem kimondottan azzal keresi a pénzt). Mire kifizeti, az eredeti vételár 1,5 szeresébe kerül (hiteltől függően), a kocsi értéke meg a töredékére esik. Egy 3 milliós autó évente átlag 2-300 ezret veszít az értékéből.

s temp 2008.11.13. 14:29:19

egy kedves ismerősöm azt mondta,h ezek a dolgok (pénz, pénz, pénz) a férfi teremtőképességének ismérvei

egy csóróval azért nem bútoroznak össze a csajok, mert egy nő előbb utóbb szülni szeretne, mert így van programozva...akkor viszont nagyon, de nagyon kiszolgáltatott a férfinek

és ha az illető csóró, akkor szar van a palacsintában

hát ezért, nem pedig azért mert számító tyúk az összes

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.11.13. 14:31:01

rendben, egyetértek hogy kell az anyagi biztonság...
ok.
kell(ene) a külön lakás, de azért megnézném ki engedheti meg ezt magának:S(még ha nem keres rosszul, akkor is nagyon nehéz...)
létszükséglet az autó?
nem mindenkinek, nekem igen, mert különben 2 óra alatt érnék be a munkahelyre...
de pl.: ha a városban laknék én sem járnék autóval.

van benne igazság amit a nők mondanak, de kezdenek átesni a ló túloldalára...

más:

egyetlen esélyük a szülői házból való elköltözésre, egy külön élő hapsi...
ppfffffff...
nevetséges...
ha neki munka mellett nem sikerül lakást szerezni, hogy várhatja el mástól:p
azt meg már nem is merem feltételezni, hogy egy hosszabb viszony fennállása esetén közösen ruházzanak be egy lakásba...
:S:S:S

croesus 2008.11.13. 14:31:38

riotgrrl 2008.11.13. 14:26:10

Ez mind jogos, nincs is ezzel semmi baj, de csak akkor:
- ha neked is van kocsid, lakásod
- te is leváltál a szüleidről

Ebben az esetben nem arról szól a dolog, hogy kihasználod pasit, máskülönben igen.

Nicola 2008.11.13. 14:32:05

s temp

Én meg azért nem merek összecuccozni egy pasival sem mert attól rettegek hogy majd egyszer gyereket kell szülnöm neki!

GatyaPityu 2008.11.13. 14:32:49

C10H12O6: "Na de ha válás van, és van egykét poronty. Akkor kissé esik az árfolyam :D
Ugyanaz a nő 5 év múlva 10-ét sem éri. "

Hogy ez mennyire így van... Egy netes társkereső női adatlapról idézek:
"Regisztrációm célja társkeresés, 1986. szeptember 19. -n Szűz jegyében születtem" ... "családi állapotom nem sorolható kategóriába, egy gyermekem van, nem dohányzom, foglalkozásom Háztartásbeli."
"Pár szó magamról:
Mit is írhatnék??Partizós cica voltam,de mióta megszületett a kisfiam csak neki élek!!De szeretnék most már egy társat aki elfogadna minket!!"

Így van az, amikor a disco cicát dobja a helyi ultra király laza, ujján indítókulcsot pörgető csákó, mert a csaj véletlenül bekapta a legyet.

2008.11.13. 14:33:24

akkor most hallgattasson meg a másik fél is...:))

Ha én meg tudom engedni magamnak, mint nő az autót (nem kell feltétlenül csilivili-cukimuki smartra gondolni), akkor elvárom a másiktól is. ennyi.
pedig a nők még mindig alacsonyabban vannak fizetve kb 20%-al, mint a fériak. Ha én képes vagyok nő létemre előteremteni rá az anyagiakat, akkor tudja a pasi is.

ez a szép a netes keresésben, vadidegen emberek találkoznak. be kell vennie a gyomornak, ha valakinek nem kellünk, kinek ezért, kinek azért.

Waldi! 2008.11.13. 14:33:31

"Szóval ha legközelebb egy nőnek azt mondod, hogy még otthon élsz, szerintem ne lepődj meg, ha ugyanez történik."

Az emberek altalaban otthon elnek :)

s temp 2008.11.13. 14:34:48

én most vagyok túl a dolgon...és nagyon is számít,h nem párizsit kellett ennünk 3 évig és nem busszal kell a gyereket az orvoshoz cipelni

csipesz. 2008.11.13. 14:35:12

Azért, mert vannak ilyen nők is, nem jelenti azt, hogy minden nő ilyen. Csak azt jelenti, hogy ilyenekből több mászkál egyedül...nem véletlenül.

flamer 2008.11.13. 14:36:03

Na, ahogy látom, gyűlnek itt a lúzerek, akik megmagyarázzák, hogy nem ők a szerencsétlenek, hanem minden nő kurva.

Nézzetek szembe a tényekkel: ha a nagy átlagból csak azzal lógtok ki, hogy csórók vagytok, akkor nem lesz egyszerű dolgotok a párválasztásnál.

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.11.13. 14:36:58

Traktorka 2008.11.13. 14:33:24
itt azt hiszem arról volt szó, hogy a srác nem akart autót...
nem volt rá szüksége...
volt helyette más közlekedési alternatíva...

ilyen esetben sztem hülyeség elvárni a másik féltől, hogy "ha nekem is van autóm, neked is legyen"
:D

Nullanullaszedum 2008.11.13. 14:38:48

"egy kedves ismerősöm azt mondta,h ezek a dolgok (pénz, pénz, pénz) a férfi teremtőképességének ismérvei
és ha az illető csóró, akkor szar van a palacsintában
hát ezért, nem pedig azért mert számító tyúk az összes "

Ez mért ellenérv a számítósság ellen?
Számítók, mert fennhangon azt mondják, hogy ezek nem számítanak - ezek szerint meg igen.
Akkor mondják azt, hogy nekik a gazdagság az első, és nem a "belső értékek"...

csipesz. 2008.11.13. 14:39:09

Én pl nem várom el, hogy a páromnak is akkora sárga volvója legyen, mint nekem. :)

Jimboo 2008.11.13. 14:39:49

Én is raknoék hozzá adalékot, mert van tapasztalatom a netes társkeresés terén és a hlgyek terén is 8talán nem vagyok annyira nagyképű... :D).

1. Valahol rossz helyre nyúltál bele. Én már két lánnyal is tartósabban együtt éltem, akiket a netet ismertem meg, és egyiknek sem volt baj, hogy BKV-val járok a városban, és hogy egy 25 éves autóm van (volt) akkoriban. Most itt vagy rendesen mellényúltál, vagy revidiáld a keresési szempontjaidat, és ne a bikini/fehérnemű-fényképes lányoknak írj csak.. :)

2. Kor és státus. Valaki írt erről előttem, és igaza is van. 20 évesen nem nagy cucc, hogy nincs autód meg önálló jövedelmed, tanulsz vagy a szüleidnél laksz - 30 évesen már gáz. Ma olyan a társadalom, hogy azt tekintjük sikeres embernek, aki materiálisan is kifejezhetően sikeres. A nők ráadásul szeretnek felnézni egy férfira, azt meg akkor tudják, ha elért valamit az életben (diploma, lakás, kocsi, jó állás, kiegyensúlyozottság, stb.). Ezért kár k*rvának nevezni őket... inkább én elgondolkodnék annak a helyében, akit ez zavar, hogy ő mit tud felmutatni az életben, és azt hangsúlyozni a hölgyek felé. Ne tessék azon csodálkozni, hogy akinek semmije sincs, arra kevesebben tapadnak: az igen gyakran azt jelenti, hogy nincsenek célja vagy ha igen, nem tud értük harcolni, megvalósítani őket. Nem feltétlenül autóra kell gondolni, de fel kell valamit mutatni, vagy sikertelen embernek látszol.

3. Önállóság. Igen, sajnos a lányok nem szeretik, ha valaki anyai befolyás alatt áll... :) Nem kell albérletbe költözni (én is csak akkor költöztem el otthonról, mikor már megvolt a párom, és együtt költöztünk... addig mostak-főztek rám otthon, király életem volt.. :)), de előnyös, ha valahol kettesben lehet lenni (pl. sex miatt is ;)).

Így a végére csak két tanácsom van:
- keress tovább - csak lehet, hogy máshol, vagy más csoportban kellene (lásd fényképes megjegyzésem)
- hangsúlyozd, hogy miért lehet rád felnézni, hidd el, hogy ha nincs miért (lehetnek ezek puszta emberi értékek is), nemigen fogják rádtörni a lányok az ajtót

Bocs, remélem nem lett túl hosszú... :)

Mr. Smith 2008.11.13. 14:40:10

Az, hogy jó anyagi háttérrel rendelkező férfiaknak ciki tömegközlekedéssel járni az csak az ilyen elcseszett balkáni országokban ügy, pl. Párizsban, Londonban fullon vannak a szerelvények Apple laptopon pötyörésző öltönyös üzletemberekkel, jogászokkal stb.

Egyébként szintén nálunk jellemző az is, hogy a D & G és Armani cuccok viselése külön értékmérő. A sok hülye vadparaszt képes megvenni az ecseri piacon a hamisított cuccokat is, hogy úgy tűnjön, mintha (márpedig ugyanse) miközben egy lelakott albiban alszik egy habszivacson + 1000 Ft-ért tankol a megahitere vett Audijába.
Nevetséges.

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.11.13. 14:40:16

s temp 2008.11.13. 14:34:48
tegyük fel:
én bp-én élek...
itt dolgozom...
nem járok autóval, mert tömegközlekedéssel fél óra alatt vagyok ott, autóval ez lenne 1,5 óra...
nincs rá szükségem, nem is veszek autót (ezt mondjuk nehezen tudom elképzelni:) )
eddig ok...
de hogy ha pl:a gyereket kell vinni orvoshoz, üljetek már taxiba...
sztem egyszerűen a pasi balfasz volt:D
már bocs:)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.11.13. 14:41:02

Érdekes itt látni azt, ahogy az anyagilag kevésbé sikeresek azzal magyarázzák a nőhiányukat, mert nincs ez meg az.

Tény, hogy bizonyos feltételek megléte esetén könnyebb csajozni: egyszerűen azért mert van mivel van hová elvinni a nőt kettyinteni. Ahhoz súlyosan jófej arcnak kell lenni, hogy valaki bringával és anyuéknál lakva fogjon magának egy jó nőt. Azt, hogy elég jófej vagy-e, ott lehet lemérni, hogy siránkozol-e egy blogon, hogy minden nő csak a pénzemet akarja. Ha igen, akkor egy éretlen kis pöcs vagy, és nem lesz jó nőd.

Ha már eljutottál az önmeghatározásig, akkor el kell gondolkozni a hogyan továbbon. Szánakozhatsz tovább magadon, vagy kitalálhatod, hogy miként lesz csajod: úgy, ahogy általában a becsajozott manuszoknak ez sikerülni szokott, vagy várod azt az igazit, ami a csajok 1%-át teszi ki. (Egyébként ezek többségükben kövér, vagy vallási fanatikus lányok, akik csak mérsékelten alkalmasak csajozásra, a szó klasszikus értelmében, az utóbbi típus pl. egyáltalán nem baszik.)

Mégvalami: a fent említett súlyosan jófej arcból a csajok kinézik, hogy most azért csóró, mert bulizásra fordítja az energiáit, de ha akarna, akár sok pénzt is kereshetne.

Nagykevély 2008.11.13. 14:41:40

Egyébként ez a lányoknál kb. a következőképp működik: 25-30 éves koráig farkalják a macsók. Ugye ez a lányok motoros-extrémsportos-latinloveres korszaka. Akkor még elhajt mindenkit, akitől nem nedvesedik a bugyija. Majd amikor leesik a tantusz, hogy bizony esik a piaci értéke, kezd lasacskán előtérbe kerülni a "bisztonság" és akkor jönnek be a képbe az eddig a buliban undorodva elhajott, a kettes golf kulcsát pörgető pocakos, megállapodott Bélák.
Bár az is igaz, hogy a csajok egy része annyira szépségesnek és értékesnek találja magát, hogy még szottyadt késő harmincasként is magától értetődően járna neki egy jóképű, kőgazdag világsztár...

eleget randiztam már... 2008.11.13. 14:41:48

Az viszont igazán édes, amikor egy kocsival nem rendelkező pasi a randi alatt rájön, hogy a nő bizony kocsival jött, és apró célzásokat tesz rá, hogy igazán hazavihetné...
Ha esetleg második randira is sor kerül, akkor pedig már egész természetes módon vágja be magát az ülésre...

nanu 2008.11.13. 14:42:47


"Furcsa, hogy mindenkinek természetes, hogy a szép nőket körülrajongják a férfiak, és semmi kivetnivalót nem találunk abban, hogy a kevésbé szép nőket mondhatni észre sem veszik. A nők viszont azáltal, hogy szívesebben ismerkednek egzisztenciálisan stabil helyzetű férfiakkal, számító, anyagias nőszemélyekké válnak, és kivetnivalót találunk abban, hogy a sikertelen, homályosabb jövőt előrevetítő férfiakat elutasítják. Ki akarna magának rosszat? Ahogy a férfiak, úgy a nők sem. Baj, hogy a nők nem ugyanazon szempontok alapján választanak partnert, mint a férfiak? Mennyivel különb a külső adottságok alapján társat választani, mint az életmód alapján?

Melyiket könnyebb megszerezni? A szépséget vagy az egzisztenciát? Egy fogadóirodában melyikre fogadnánk?"

molnibalage 2008.11.13. 14:43:03

"anyuci főztje ott van, anyuci mossa a koszos zokniját, anyuci takarítja a szobáját, nem lenne kedvem egy olyan pasassal összejönni, aki ugyanezt a rabszolgamunkát tőlem ugyanígy elvárná, csak mert anyuci megtette, és pasinak soha nem kellett a kisujját megmozdítania. éljen egyedül, lássa el magát egyedül, és akkor majd megbecsüli az én otthoni, fizetetlen munkámat is, és kiveszi belőle a saját részét."

Attól, hogy ottnon élek nem jelenti azt, hogy anyám csinál minden helyettem...
---

"a hideg kiráz attól, ha belegondolok, hogy szülők otthonában kufircoljak a frissen megszerzett pasimmal."

Ez valóban elég komoly érv. Viszont ez esetben nem megyek haza és megoldom máshogy. Vannak lehetőségek. CSAK ezért elköltözni és lakást fenntartani finoman szólva luxus. Ne vedd sértésnek, de ennyiből már nagyon jó örömlányora tellik és őket nem kell fűzni. Persze hosszútávon nem ilyesfajta kapcsolat a cél.
----

"felelőtlenség lenne a további élete, és a leendő gyerekek szempontjából, ha egy oltári csóró pasival állna össze"

Azért az oltári csóró és nincs kocsi szint között elég nagy a difi. A fiztésem egyedüllét esetén otthon bőven elég, sok marad is. Ezt mind félrerakom. Viszont elköltözés esetén semmi nem marad. Magyarán, ha van tartós kapcsolat ahol a nő nem lép le 2 perc után akkor mehet a közös albi. Úgy még marad is. Persze akkor sem mindent én fizessek már. Állítóleg egyenjogúság van. Akkor a nő is szálljon be ám.
----

És még egy apróság. Van a vicc, hogy mi kell a nőnek és egy vicces és hosszú lista. Mi kell a pasinak? Kaja és szex. Ebből még a kaját is meg tudom oldani nő nélkül (a mai csjok nagy része nem tud főzni!) akkor igazából nézzük már meg, hogy egy nő mit visz egy kapcsolatba és mit egy férfi. Ezek szerint legyem lakásom kocsim, de a nő meg mit csinál? Lásd első pont amiről írtál.

eleget randiztam már... 2008.11.13. 14:43:49

Akinél egy autó a gazdagságot jelenti, az nem ebben a világban él... Szerintem legalább annyira szükséges, mint a lakás...

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.11.13. 14:44:27

"Ez valóban elég komoly érv. Viszont ez esetben nem megyek haza és megoldom máshogy. Vannak lehetőségek. CSAK ezért elköltözni és lakást fenntartani finoman szólva luxus. Ne vedd sértésnek, de ennyiből már nagyon jó örömlányora tellik és őket nem kell fűzni. Persze hosszútávon nem ilyesfajta kapcsolat a cél."
hát attól függ hogy mennyire vágysz önálló életre...
de úgy látom annyira nem:)

aTs 2008.11.13. 14:44:32

Mr. Smith:

Igazad van értékmérő, aki ilyen cuccokban illegeti magát, nálam alapból mínusszal indul. Ha egyáltalán indul, mert beszélgetés helyett az arcomba fújt rágó és hasonló nyalánkságok nem nevezhetőek beszélgetésnek. Asszem.
És igen, elvárás, hogy egy nő ne a pénztárcámat nézze arra van ott a qrva.

Nullanullaszedum 2008.11.13. 14:45:10

"Tény, hogy bizonyos feltételek megléte esetén könnyebb csajozni: egyszerűen azért mert van mivel van hová elvinni a nőt kettyinteni. Ahhoz súlyosan jófej arcnak kell lenni, hogy valaki bringával és anyuéknál lakva fogjon magának egy jó nőt. Azt, hogy elég jófej vagy-e, ott lehet lemérni, hogy siránkozol-e egy blogon, hogy minden nő csak a pénzemet akarja. Ha igen, akkor egy éretlen kis pöcs vagy, és nem lesz jó nőd."

Ez is egy álláspont. Olyan csernusos.
ha valami nem sikerül, akkor te vagy a hibás, mert egy kis pöcs vagy. kész. ha tudod mit kell tenned és nem teszed, akkor pöcs vagy. ha nem tudod mit kell tenni, akkor is pöcs vagy.

Morike 2008.11.13. 14:48:11

Nekem speciel van lakásom, de praktikussági megfontolásokból egylőre apám házában élek, a lakás pedig ki van adva, nem kevés pénzért. Amúgy pedig egy 15 éves Astrával járok, ami szintén apámé, csak ő nem is használja, leginkább a garázsban fogja a port. Mellette a saját cégem építgetem, és elég jól keresek vele (amit aztán befektetek). Egy ostoba picsának ebből az jön le, hogy na, itt egy apuci kitartott mulya kisfia, csak azért, mert gondolok a jövőmre is, és nem rögtön a külsőségekre költök, és élem fel a pénzem. Ja, és huszas éveim közepén járok...

Igen, lehet mondani, hogy akkor ne ostoba picsákkal próbáljak összeállni, dehát nem egyszerű meló kibogarászni a gyémántot a hígfos tengeréből. Sűrűn kénytelen megmerítkezni az ember...

molnibalage 2008.11.13. 14:48:59

"hát attól függ hogy mennyire vágysz önálló életre..."

Vágyom én de MIBŐL? Vágyni és álmodozni is lehet vagy élni a realitások talaján. Ez a csajoknak is szól.

Átlátó 2008.11.13. 14:49:54

Én szeretek nyalni is.

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.11.13. 14:50:05

Morike 2008.11.13. 14:48:11
"Igen, lehet mondani, hogy akkor ne ostoba picsákkal próbáljak összeállni, dehát nem egyszerű meló kibogarászni a gyémántot a hígfos tengeréből. Sűrűn kénytelen megmerítkezni az ember..."
kemény az élet;)

amúgy amit írtál korrekt, és ha nem hp-kel futnál össze ezeket biztos értékelnék:D

Dzsenifer 2008.11.13. 14:50:27

4 kerék és 4 golyó, az a tuti!

worker 2008.11.13. 14:50:56

Az szerintem okés, hogy egy nő elvárja, hogy a férfi hajlandó legyen dolgozni az anyagi biztonságért. Ha az első randin olyan infókat kap, hogy nincs semmim, csak a gépem, amin WoW-ozok, meg anyáméknál lakom (ergó azt sem tudod, hogy néz ki egy nyomorult gázszámla, mit kell azzal csinálni, és valószínűleg tejeskávét sem tudsz magadnak csinálni), akkor szerintem teljesen normális, hogy azt mondja, hogy ezzel nincs időm próbálkozni.
Szóval valószínűleg ha az első randi végén a "de ocsmány idő van"-ra azt mondod, hogy "ja, hívok is egy taxit, és hazaviszlek", akkor valószínűleg felhív magához, ha szimpatikus voltál neki, és nem koptat le. Ugyanis a Te válaszod egy kifejezetten bunkó szöveg volt: "én a buszmegben fogok állni, azt meg leszarom, hogy te mit csinálsz" Mégis miafaszra számítottál?????
Persze rengeteg pénzéhes p.csa van, aki csak arra hajt, hogy felszedjen egy tarkóhájas vállakozót, és minden évben 2-szer menjen nyaralni legalább egymillióért. Velük meg nem kell foglalkozni.

katja 2008.11.13. 14:51:54

A pasiknak meg valóban csak a szép lányok kellenek, és MÉGSEM RINYÁLNAK ITT. A lányoknak meg a nem lúzer pasik. Ősidők óta így van. Ilyen a nemek természete az ősember óta.

gabi 2008.11.13. 14:51:55

elmultam 35. megszereztem a szép feleséget , a szaros lakást a kocsit. és tudjátok hol érzem magam szabadnak és senki nem ugat bele mit csináljak? otthon anyámék házában, a szobámban ahol felnőttem! egyik nő sem jobb mint a másik ez a lényeg. avége mindig ua. a bisztonság!
ne égessétek fel a hidakat magatok mögött.

eleget randiztam már... 2008.11.13. 14:52:03

Siránkozó kis majmok... akkor majd az egzisztenciátok felépítése után nézegessetek "jó nők" után... Addig érjétek be azzal, ami az apukával éléshez passzol...

Nullanullaszedum 2008.11.13. 14:52:04

A cikkíró ezt írja:
"- S már egyedül élsz vagy még a szüleiddel?
Meglepett a hirtelen váltás, miközben már kezdtem felfedezni az egészben a koncepciót. Ugrasszuk ki a nyulat a bokorból!
- Még velük..."

Tehát nem direkt mondta, hogy a szülőknél (holott nem ott), hogy kiugrassza a nyulat a bokorból? :)

táppénzcsaló 2008.11.13. 14:52:27

vicc. de tőlem meg azt kérdezik a tisztelt díszhímek, hogy:
- van autód?
- saját lakásban élsz, vagy albérletben? a városban hol van a lakás és mekkora?
- hová jársz nyaralni és hányszor?
- hova jársz ruhát vásárolni?

és még a nők anyagiasak...

katja 2008.11.13. 14:52:53

Gabi rosszul választottál. A Te hibád! Mindenkivel azt lehet megtenni, amit megenged!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.11.13. 14:53:12

Nullanullaszedum 2008.11.13. 14:45:10

Igen, "ha tudod mit kell tenned és nem teszed, akkor pöcs vagy."

Ez a helyzet.

nénike · http://mandiner.hu 2008.11.13. 14:53:33

Egyébként bácsika vagyok. Van egy biciklim, de azzal ritkán járok városban. Többnyire robogóval. Én még huszonéves koromban ismerkedtem, amikor nem a kocsi volt a szempont (bár már akkor is volt egy 2CV6-osom.) Most harminc és negyven között félúton még mindig furcsán néznek rám, hogy robogózom. (A hétüléses Mazdát a feleségem vezeti.) Lehet, hogy bennem van a hiba, de én vicces és praktikus dolognak tartom a robogózást. Hogy ki mit gondol erről, lesz@rom. Megengedhetem magamnak ezt a "presztizsveszteséget".

táppénzcsaló 2008.11.13. 14:54:09

el is felejtettem írni, ezek a kérdések a levélváltás és a telefonos beszélgetések első kérdései szoktak lenni...

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.11.13. 14:54:16

molnibalage 2008.11.13. 14:48:59
én is írtam hogy nehéz...
bocs, én ebből:
molnibalage 2008.11.13. 14:43:03
"CSAK ezért elköltözni és lakást fenntartani finoman szólva luxus"
arra gondoltam, hogy nem vágysz különálló életre...
de akkor minden bizonnyal félreértettem:)
mert sztem nem csak ezért költözik el valaki hanem mert X éves és már a saját életét akarja élni...
ami persze rohadt nehéz, és nem mindig van rá lehetőség, de ezt korábban már megírtam:)

worker 2008.11.13. 14:54:54

Morike!
Te nem apuka kitartott kisfia vagy, hanem sokkal rosszabb: apukát ultradurván lehúzó, hálátlan görény.
"Neki úgyse kell, használom én" gondolom te fizeted a lakás rezsijét, a kocsi biztosítását, stb. Hú de mennyi ilyet ismerek... Utálom a fajtádat, mert még okoskodtok is, hogy ti aztán milyen ügyesen spóroltok. Ja, a szüleiteken.

GatyaPityu 2008.11.13. 14:55:27

Azért jó látni, hogy vannak itt reálisan gondolkodni képes emberek is, mint pld. molnibalage Nagykevély vagy Totigyerek.

A többieknek (pl. Rambo) pedig nyilván tökéletes az az élete, abszolút rendben van az önértékelési képesség - csak azt nem értem, ha ilyen sikeresek, akkor miért itt post-olnak egy netes topic-ban magukat fényezve és eezel párhuzamosan másokat oltogatva, ahelyett, hogy éppen topmodelleket szednének fel? Költői kérdés volt természetesen. :-)

storyline :) 2008.11.13. 14:55:36

Hehe, elég surmó a poszt írója, ha legalább taxival nem viszi haza a csajt, ha már egyszer tetszik neki!

2008.11.13. 14:58:16

Mondjuk nyihogás helyett éppenséggel el lehet menni tanulni meg sok pénzt keresni, és lehet venni szép autót, hogy lehessen csajozni. sorry a keménységért...:))

Nolet 2008.11.13. 14:58:41

Szerintem ebben nincs semmi csodálkoznivaló. Ezek a nőkben ősi ösztönök, amik arra irányulnak, hogy a falkából az alfahímet válasszák ki. Nyilván ennek a materiális megjelenése számít (lsd: szarvas- nagy agancs, páva- nagy, színes farktoll, oroszlán- nagy sörény), illetve a harc a nőstényért.

A civilizált világban is az nyeri a harcot a nőstényért aki mutatni tudja, hogy ő az alfahím.

Persze ennél kicsit komplikáltabb a dolog, mivel vannak egyéb tulajdonságok is amik ma már számítanak, de ezek megjelenéséhez idő kell és odáig el kell jutni.

Miért lesz mégis mindenkinek párja?

Mert a nők arra vannak programozva, hogy a falkából (ma: társaság) válasszák az alfahímet, és ne feltétlen váltsanak falkát)

Persze lehet komplikálni a dolgokat, de alapvetően mindent ez mozgat.

Nagykevély 2008.11.13. 15:00:45

táppénzcsaló,

szerinted egy férfi visszautasítana egy amúgy csinos, dugnivaló kislányt, ha kiderülne, hogy nincs lakása meg kocsija...ez nekem egy kicsit életszerütlen, má' ne haragudj.
Egy férfi vajmi ritkán él meg a farkából...míg fordítva

Blindmouse 2008.11.13. 15:00:52

"Dzsenifer 2008.11.13. 13:58:41
Nekem nem a társadalmi státusz miatt létszükség, hogy a pasimnak kocsija legyen, csak imádok a hátsó ülésen dugni."

Azért ez is erősen diszkriminatív, mert mivan ha a pasi kocsijának mondjuk konkrétan NINCS hátsó ülése.. elég vicces lenne egy Corvette úgy pl :D
Na ilyenkor MI VAN? :)

Átokfajzat 2008.11.13. 15:02:09

Amúgy MNK.

MNK, MNK, MNK. Mondogassátok sokszor, hangosan, eljusson a legmélyére.

ellenpróba 2008.11.13. 15:02:18

Nono, ez igy semmit nem jelent, tessék ellenpróbákat tartani:
bérautó, havertól kölcsönbe, ilyenek.
10 kocsi nélküli és 10 autos próba talán segít megalapozni, a kocsi "meglétét" dobókocka döntse el.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.11.13. 15:02:31

Atro · keresemaparom.freeweb.hu 2008.11.13. 14:55:27

Lebbenjen hát fel a fátyol: mert van egy szép feleségem, meleg családom, és már nem vadászok nőkre.

Nem csak én, pár nő is próbál nektek segíteni, de olyan frusztrált gyökerek vagytok, hogy meg se értitek, amiket mondunk. Na ezért nem lesz soha jó csajotok, nem azért, mert a nők anyagiasak.

Nullanullaszedum 2008.11.13. 15:03:44

"Igen, "ha tudod mit kell tenned és nem teszed, akkor pöcs vagy."
Ez a helyzet."

Rambo, ha neked azt mondják, hogy nyírd le a hajad tökkopaszra, és akkor mindent elérsz a nőknél - akkor te már rohansz a borbélyhoz?
Ha igen, akkor feladod az egyéniséged - ha nem, akkor pöcs vagy.

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.11.13. 15:04:24

Traktorka 2008.11.13. 14:58:16
persze...
és aki mondjuk kicsit butább mint az átlag az dögöljön meg.
de hopp, most jut eszembe...
hisz vannak orvosok is akik kurva kevés pénzt keresnek...
na mindegy, majd max. nem lesz nőjük:p

explorer68 2008.11.13. 15:04:47

Dzsenifer! Van egy hátsó ülésem és autó is van körülötte!

Enrico Palazzo 2008.11.13. 15:06:18


Azt ki gondolja mégf közületek hogy megérteni kell a Nőket és nem elfogadni úgy ahogy vannak.. Vagy nem...
p.s.:
Vószvágen-motoros, csajozós Wartburg eladó :-)

katja 2008.11.13. 15:07:01

Nolet! Igazad van...

Alfahím: a legsikeresebb vadász, a legjobb életesélyeket biztosítja az utódlás és nevelés miatt kiszolgáltatott nősténynek és főleg az utódoknak. Lúzerek a sor végén.

Alfanőstény: A legszebb példány. A többi le van sz-rva... ugyebár. Csúnyák a sor végén.

Nem igazságos?

Nicola 2008.11.13. 15:07:49

Amúgy igenis vannak még olyan nők akik leszarják hogy van-e kocsid -és valóban vicces és jó lehet robogóval közlekedni nénike- :).
Én mindig az egyéniségre figyeltem ami belülről jön.
Nem azért fogok valakit imádni mert béemvéje van, hanem azért mert írtózat jó fazon és egyszerűen imádok vele lenni.

Lehet sikeres nő nem lehetek, de lesz...m.

Nullanullaszedum 2008.11.13. 15:09:38

Tisztázzuk még egyszer: ha egy lány kijelenti, hogy neki fontos a kocsi - rendben van.
A gond az, amikor a lány a belső értékek fontosságáról papol - aztán meg beköpi, hogy "jaa, nincs kocsid???"...

Átokfajzat 2008.11.13. 15:10:18

De tényleg, érdekes, hogy autó milyen szinten nedvesítőszer. Hiába van (kifizetett) lakásom, autóm nincs, rögtön lúzer vagyok, persze, ilyenkor arra kell gondolni, hogy MNK. Egy a lényeg, ha a pénzemért akar b...ni, akkor kurva.

papszi 2008.11.13. 15:11:39

posztíró!

ezt az autó dolgot csak kitaláltad a fejedben, mert nem magadban keresed a hibát hanem másban akarod meglelni.

nőzni lazán lehet kocsi nélkül is. lakás nélkül is. saját példa. úgyhogy emiatt ne vegyél kocsit.

a problémáid mélyebben vannak.

első lépésként ne kísérgesd a csajokat az autójukhoz hanem mondd hogy pá, fel a bringára és viszlát.

és miért akarsz te érzelmi kapcsolatot az első randi után? és ha egy hisztis ribi??
vagy a baltás gyilkos???

de beállhatsz a sorba és okolhatod te is a lányokat, ahogy mindenki...

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.11.13. 15:11:39

amúgy meg a pénzéhes ribancokra van egy jó technika...
úgy kell tenni mintha tele lennél.
megkapod amit akarsz aztán kereshetsz valami kedves lányt magadnak hosszútávra:p
:D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.11.13. 15:12:33

Nullanullaszedum 2008.11.13. 15:03:44

Azért, mert "azt mondják" nem kell azt tenned - mert nem igaz a mondat második fele. Azzal a képességgel rendelkezned kell, hogy felismerd a jó tanácsot.

Én nem mondtam mást, mint hogy ha van egy rendszer, amelyben a dolgok működnek, akkor nagyobb eséllyel leszel sikeres a rendszerben, ha annak működése szerint játszol, mintha annak ellenére.

Hogy te a kopaszságot és a sikert összekötöd - ez rossz válasz, az biztos. Ha van egy reálisan teljesíthető célod, ami várhatóan egy normális életszínvonalat tud majd adni neked, akkor nagyobb valószínűséggel lesz jó nőd, mintha a csak a borbélyhoz mennél.

katja 2008.11.13. 15:12:56

Belső érték: ambíciózus, biztonságot nyújtó, nem lusta, szorgalmas, van jövőképe, lehet vele tervezni, számítani rá, megbízni benne, alkalmazkodik az adott körülményekhez, életrevaló, talpraesett stb... Az ilyen 30 feletti embernek már van kocsija. A többi lúzer.

Blindmouse 2008.11.13. 15:13:44

explorer68 2008.11.13. 15:04:47
Egyébként Dzseniffer szakállas, 2 méter magas, vörös, és féllábú.

de te ugye nem válogatsz? :D

Koxi 2008.11.13. 15:14:04

Sziasztok,
nagyon érdekes a téma. Érdekes, hogy minél csóróbb egy ország,annál jobban megy a rongyrázás. Csak onnan tudom, hogy most Németországban dolgozom. Itt a cégben magasabb beosztásban ülők sem restek felülni a villamosra-buszra-biciklire. Igen. Nagyon sokan biciklivel járnak melózni, míg az idő engedi. A főnökom még ma is azzal jött. Persze a villamos-busz teljesen korrekt. Én persze hoztam a magyar mentalitást, autóval járok melózni. Át kell szoknom. Ez van. De sok okos gondolatot írtatok, hogy miért lehet ez. Azzal értek egyet, hogy ez mutatja, hol áll, és mire képes egy faszi. Ne értsetek félre, én attól még totál tisztelem azokat, akik bringáznak, sőt néha én is szoktam. De látjátok a példákból is: megfelelő partnert találni nehéz. Na próbálj meg úgy, ha azt hangoztatod, hogy te környezettudatos, otthon élő, bringás csávó vagy. Akkor hatványozottan nehezebb. A bébi lelép az első kétagysejtes, de frankó kocsis seggel. Lehet az árral szemben úszni, csak rohadtul fárasztó.

eleget randiztam már... 2008.11.13. 15:14:30

katja teljesen egyetértek:-)
a többi maradjon apukával:-)

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.11.13. 15:14:50

katja 2008.11.13. 15:12:56
de megfelelő, ha csak egy suzukim van ugye?:p

Nagykevély 2008.11.13. 15:14:58

Na b@zmeg megint megyünk vissza a pattintott kőkorszakba....
A ribanc az ribanc, oszt, jó'napot. Egy szót se szólok arra a nőre, aki az ösztöneire hallgatva válszat, de igen gyakori, hogy a kicsike lázásan számol a buksijában, hogy akkor most hol dolgozol-milyen kocsid van stb. Na, azért ez nem az anyatermészet szava...inkább anyuci készítette fel így az életre kicsi lányát.

Morike 2008.11.13. 15:15:33

" worker 2008.11.13. 14:54:54
Morike!
Te nem apuka kitartott kisfia vagy, hanem sokkal rosszabb: apukát ultradurván lehúzó, hálátlan görény.
"Neki úgyse kell, használom én" gondolom te fizeted a lakás rezsijét, a kocsi biztosítását, stb. Hú de mennyi ilyet ismerek... Utálom a fajtádat, mert még okoskodtok is, hogy ti aztán milyen ügyesen spóroltok. Ja, a szüleiteken. "


Ember, több százezer forintot keresek, apám nyugdíjas, szerinted ki fizeti a rezsit? (A rezsi pont a kiadott lakásomból van állva egy az egyben, ennyivel is beljebb vagyunk.) :)

Elég nagy az a ház, hogy elférjünk benne ketten. Amit eszik az öreg még azt is én főzöm neki. :)

riotgrrl 2008.11.13. 15:16:34

:-) elég humoros a kommentváltás.

croesus:
leváltam a szüleimről, autóm és házam van, plusz pénz a bankszámlámom.

molnibalage:
szigorúan ügyelek arra, hogy ne nézzenek vacsorakurvának, ebből már volt többször is sértődés, amikor felajánlottam, hogy fizetem a részem.

egyébként meg ki mondta, hogy a nőnek nem kell beleszállni a költségekbe? dehogynem. hiszen egyenjogúság van. viszont akkor ne várja el tőle senki az ingyen házimunkát, és az állandó szexuális rendelkezésre állást. hamár egyenjogúságról beszélünk.

egyébként nekem van még egy kitételem. a pasim soha ne nézzen egy nőt sem szexuális önkielégítő eszköznek, és se helyette, se mellette ne járjon kurvázni. a nő ugyanis nem árucikk, hanem ember.

kekbon 2008.11.13. 15:16:41

Esélytelen az a kapcsolat, ahol ennyire különböző emberek próbálkoznak. Aki neked való, azt nem fogja érinteni, hogy nincs autód. Lehet más utat kellene találni a potenciális jelöltek keresésére...

Amúgy tényleg fura, hogy az u.n. jó fiúk és jó lányok otthon ülnek és keseregnek. És persze esélyük sincs, mert az ajtón nem fog bekopogni a nagy Ő. Az a súlyosan kisebbségben lévő tudatos párkereső, aki mégis kimozdul otthonról, az meg azt tapasztalja, hogy csak nagyon másmilyen, őt nem elfogadó alakokat lehet találni.... pedig rengeteg hozzávaló pár létezik. Elföldelve otthon... Nagyon jó dolog bizonyos kultúrákban a házasságközvetítés intézménye, ahol ez természetes és közel 100%-ban általános....

csipesz. 2008.11.13. 15:16:43

schrz_&_schurz · zurhajo.blog.hu 2008.11.13. 15:14:50

Tényleg suzukid van? Azon gondolkoztam, hogy wagon R-t veszek, csak nem tudom, elég megbízható-e hosszú távon.

laca. 2008.11.13. 15:16:49

Hű bakker... ennyi frázispuffogtatást, meg általánosítást... :-D

Nullanullaszedum 2008.11.13. 15:16:50

"Hogy te a kopaszságot és a sikert összekötöd - ez rossz válasz, az biztos."

Csak egy példát mondtam. Mondhattam volna, hogy "vágasd le a bajuszod", "fesd be a hajad", "tegyél kontaktlencsét" stb. stb. lényegtelen.

"Én nem mondtam mást, mint hogy ha van egy rendszer, amelyben a dolgok működnek, akkor nagyobb eséllyel leszel sikeres a rendszerben, ha annak működése szerint játszol, mintha annak ellenére."

Tehát ez egy ilyen rendszer, hogy kötelező a kocsi - jó rendben, akkor tessék ezt mondani, ezt elfogadom.

babu2000 2008.11.13. 15:16:59

Valljuk be, hogy minden nő a biztonságot keresi egy pasiban. A biztonságot pedig pénzzel lehet megteremteni az emberi világban (lakás, autó, tőke, a gyerekneveléshez stb.) Ez nem is lenne baj, hiszen a férfi teremti meg a biztonságot, a nő pedig a családról gondoskodik, ez egy egyszerű állati ösztön. Az már viszont gáz, hogy vannak olyan nők, akik kizárólag azt nézi, mennyi pénzed van, milyen kocsid, milyen vastag bankkártyád, és mind ezt az első perctől miután megismert, nem törődve, hogy milyen személyiség vagy valójában. Általában ezek a nők nem is a családalapítás miatt érdeklődnek a vagyonod után, hanem, hogy neki milyen luxus életet tud teremteni a pasi. Egyre több van „ezekből”, de úgy gondolom, még mindig a kisebbséget képviselik.

harcibarbi 2008.11.13. 15:17:17

Nyehehe, egy olyan pasim sem volt, akinek kocsija lett volna. Engem viszont előszeretettel baszogattak, hogy vegyek már egyet, mert azért jóvóna. A kis kurvák : )

storyline :) 2008.11.13. 15:17:40

Eddig konkrétan 1, azaz egy darab nővel találkoztam, akit érdekelt, hogy milyen kocsim van, a többi sokat nem. Szerintem prekoncepció gyártás folyik itten...

bélabéla 2008.11.13. 15:17:58

Nekem az tetszik, hogy az énlelkem meg a telelked... Aztán kivánalmak min 180cm aki 179 az már kis nyomorék vagy mi van. Öszegzésem a férfiak is hülyék a nök is hülyék de a férfiak legalább nem akarják az ellenkezőjét beadni.

storyline :) 2008.11.13. 15:18:51

csipesz. 2008.11.13. 15:16:43

Van egy eladó királyságos ignisem, vedd meg azt, ócsójér megszámítom!

csipesz. 2008.11.13. 15:19:29

Dövan · alaverzum.blog.hu 2008.11.13. 15:18:51

Oszt hogyé' adod?

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.11.13. 15:19:36

egyszer leültem egy lánytársaságba ahonnan egy lányt ismertem...
elkezdtünk beszélgetni, teljesen véletlenül megkérdezték hol dolgozom, autó ilyenek (persze biztos véletlenül)
mikor mondtam milyen autóm van ezt mondták:
"akkor te biztos sokat keresel"(csillogó szemekkel)
nem maradtam köztük sokáig:P

schrz_&_schurz (törölt) · http://zurhajo.blog.hu 2008.11.13. 15:20:54

csipesz. 2008.11.13. 15:19:29
cseréld le a volvóra:p

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.11.13. 15:22:09

Nullanullaszedum 2008.11.13. 15:16:50

"Tehát ez egy ilyen rendszer, hogy kötelező a kocsi - jó rendben, akkor tessék ezt mondani, ezt elfogadom."

Erről van szó. Egyébként nem csak én mondom:

---
katja 2008.11.13. 15:12:56
Belső érték: ambíciózus, biztonságot nyújtó, nem lusta, szorgalmas, van jövőképe, lehet vele tervezni, számítani rá, megbízni benne, alkalmazkodik az adott körülményekhez, életrevaló, talpraesett stb... Az ilyen 30 feletti embernek már van kocsija. A többi lúzer.
---

Ezt egy nő írta. Ennyi.

storyline :) 2008.11.13. 15:23:12

Csipesz, küldtem mailt :)

flickr 2008.11.13. 15:23:20

:-) egyébként aki azt mondja, hogy a nők számító kurvák, amikor előregondolkoznak párkapcsolat terén, azok még soha nem élték át, milyen élmény kiállni a csóró de tündér pasid mellé, fogni a kezét, egyszerű pénzügyi tanácsokkal terelgetni az adósságmentesség felé, leszállni a magas lóról, beköltözni egy egyszobás albiba, mert ő csak annak a felét engedheti meg magának, segíteni egy használt autó vásárlásban...

igen, furcsa a világ, furcsák a párkapcsolatok.

tx 2008.11.13. 15:24:07

Sztem nem az számít, van-e kocsi+lakásod, hanem hogy éled meg a társadalmi (gazdasági) helyzetedet. Van, aki buszjeggyel is úr tud maradni (és ez a lányoknak át is jön!) és van aki a hiába vesz optikai tuningot az opel astra classic-jára. Úr alatt nem (csak) a bőkezűséget értem, hanem a pénzzel kialakított egészséges (nem ragaszkodó) viszonyt.

Oké, nekem van autóm :)

mazsola84 2008.11.13. 15:24:09

Igények azért vannak: legyen 90-60-90, imádjon főzni meg takarítani, szopjon le hetente 3x, az esküvő után vegye fel a neved, szüljön neked gyereket, keressen annyit, hogy ne legyen rád utalva, legyen jóban anyáddal. Valamit kihagytam?

Te mit tudsz felmutatni?

Jimboo 2008.11.13. 15:24:12

Emberek! Ne durvuljunk el, nem kell személyeskedni. Miért nem lehet normálisan vélaményt nyilvánítani anélkül, hogy belegyalogolnánk a másik lelki világába?

Kicsit leegyszerűsítem, ahogy én látom: a nőnek a SIKERES férfi kell, akire fel lehet nézni. Egy orvos sikeres lehet, mert elvégezte a nehéz egyetemet, évek óta sikeresen praktizál, stb. Nála ez pl. vonzó. Egy kőműves is lehet ugyanígy sikeres, mert keményen dolgozik a céljaiért, lehet saját cége, szép házat épít, stb.

Az a nő, aki csak autóra/lakásra bukik, külsőségekre ad, azt tényleg el kell felejteni. (Nekik megvannak a megfelelőik a férfioldalon, hagyjuk meg őket egymásnak...) De egy első randin könnyebb az addig elért anyagi háttéren lemérni, hogy vannak-e céljai az embernek, és hogy mennyire sikeres, mint máshogy. Ráadásul, ha az nem derül ki, hogy csoró, de sikeres agysebész vagyok, akkor miért nézzen fel rám a nő?

A sikertelen emberekre nem buknak a nők, ezért kell tudatosítsani bennük, miért vagy sikeres. (Ami nem feltétlenül csak anyagi sikert jelent.) Ez van; nem mindenki mazochista, hogy rosszat akarjon saját magának...

Most talán kicsit durva leszek, de - férfitársaim! -, nem inkább a csinos nőket hívjuk mi is randira a kövér, zsíros hajú, pattanásosak helyett? Pedig lehet, hogy a másik teltebb lány sokkal jobb fej és jobban el tudnánk vele képzelni az életünket. De nem, mert elsőre csak az jön le, hogy a másik vonzóbb. Így nyithatnának egy blogot a csúnya lányok is, ahol elsírhatnák, hogy a férfiak velük nem foglalkoznak, csak a szép lányokkal... :)

tx 2008.11.13. 15:24:40

De be a városba én is bkv-val járok!

Lángharcos 2008.11.13. 15:24:42

Én speciel nőből vagyok, és nem akarok kocsit. Bp-n nem érdemes, a páromat is arra próbálom rávenni, hogy ne csorgassa a nyálát a négy kerék láttán, bicajjal és bérlettel egész jól elleszünk.

Amúgy ha a drága posztíró ezt ilyen sarkalatos pontnak érzi a párkeresése során, akkor mi lenne ha kiírná a társkereső profiljába? Hogy nincs kocsi, mert van jobb megoldás. Mindjárt kitesz valami érdekességet az ablakba.

Esetleg lehetne próbálni társat keresni biciklis és robogós, motoros körökben...?

Tis 2008.11.13. 15:27:17

Nekem csak egy Suzukim van ... gondolom az nem autó jelen esetben ugye?

Egyébként tudatosan vettem ezt: kicsi, olcsó, keveset fogyaszt. A városban használom. Tökéletes.

Egyszerűen értelmetlen lenne venni bármi nagyobb autót...

Akinek nem tetszik bekaphatjaj :)

flickr 2008.11.13. 15:27:32

mazsola,

igen, kihagytad: nyomjon leszbisót a kurvával, akit hazavisz.

storyline :) 2008.11.13. 15:27:44

schrz_&_schurz · zurhajo.blog.hu

Sikeres ember nem vesz volvót :D

Tunguska 2008.11.13. 15:27:49

38 felé haladva én még bicajozom, a kocsit az asszony használja a kölök miatt.
8 éve ismerkedtünk meg - se kocsi, se lakás, azóta van mindkettő: az előbbi kerttel meg medencével - ezeket együtt szedtük össze.

Amikor megismerkedtünk, ez marhára nem volt téma, ámde a fentiek hiányától egy percig nem érezte, hogy nem lenne mellettem "biztonságban".

Tunguska 2008.11.13. 15:28:47

bocs,..... az utóbbi a kertes, nem az autó

zoli 2008.11.13. 15:28:56

Tőlem egyszer az első randi végén megkérdezte egy lány, hogy mennyit keresek, és hogy milyen terveim vannak a jövőre nézve.

egy romantikus kapcsolat kezdete....

Nem hívtam fel utána.

Nullanullaszedum 2008.11.13. 15:29:26

Rambo:
"Ezt egy nő írta. Ennyi. "

és akkor mi van? :) minden nő egyforma? ugyanaz a véleménye? :)

mellesleg éppen mondhatnám, hogy katja szimplán a nőket (saját magát) védi... :)))

Nagykevély 2008.11.13. 15:29:58

"Igények azért vannak: legyen 90-60-90, imádjon főzni meg takarítani, szopjon le hetente 3x, az esküvő után vegye fel a neved, szüljön neked gyereket, keressen annyit, hogy ne legyen rád utalva, legyen jóban anyáddal. Valamit kihagytam?"

Ez egyszerűen nettó hazugság. A férfiak 90 százalékénak bőven elég ha távolról emlékeztetsz nőre (nem vagy bálna) és nem vagy teljesen elviselhetetlen.
Bár az is igaz, hogy a férfiak fent említett 90 százalékát gyakran nem is veszitek észre
Na, a felső 1, az valóban válogatós..

storyline :) 2008.11.13. 15:30:11

zoli 2008.11.13. 15:28:56

Azé' remélem volt annyi eszed, hogy mondtál egy jó nagy számot, és utána úgy nem kerested.

Bár, ha igazán okos vagy, mondtál volna egy jó nagy számot, blokkolod, és azután nem keresed!

Zsalab 2008.11.13. 15:30:47

Legtobb no ilyen penzehes k. Ezert tartom sokkal tobbre a hivatasosokat (nem az utszelieket, hanem a muvesznoket), Ok legalabb vallaljak.
Nekem sincs autom, volt egy negykarikas amit ket eve eladtam mert nincs ertelme Budapesten. Van motorom (az arabol akar autot is vehettem volna) es BKV berletem (imadok Matyas kiralyosdit jatszani a tomegkozlekedesen). Ha el akarok utazni, mindig meg tudom oldani. Nekem is volt mar olyan csaj aki megjegyezte, hogy kellene autot vennem (tudta jol, hogy megtehetnem).
Nem fogok autotvenni, mert nem eri meg. Ha valoban brutto 114eFt az atlagfizetes akkor en a tobbszoroset (nem ketto) keresem nettoban.
No miatt sose fogok semmit venni, ha nem szuletett kiralylanynak akkor dolgozzon meg erte (lehet szexel is de vallalja fel).

Idealis no:
zsalab.blog.hu/2008/10/05/az_idealis_no_1

Plazacica felhasznalo kezikonyv:
zsalab.blog.hu/2007/05/31/plazacica_v21_felhasznaloi_kezikonyv

2008.11.13. 15:31:59

rambo: pedig megerősítem a Katja gondolatait. Ezek az értékek egy nő számára. Sorry, ha csalódtál a fajtánkban..:))

zoli 2008.11.13. 15:32:26

ja még valami

eltelt azóta kb 8 év
2 diplomám van, középvezető vagyok egy multinál, és a passat is nagyon jól húz, a másik kocsival viszont az asszony jár.

Lányok, szerintem nem érdemes elriasztani a lehetőségeket....

Nyusz 2008.11.13. 15:32:51

Ez maximum a budapesti nőkre igaz...már elnézést...

2008.11.13. 15:35:39

Ja? Ha már frázisokat puffogtatunk:

Első randin egyszer megkérdeztem csávókámat, hogy ha nem tetszik neki a melója, mégis milyen alternatívát lát maga előtt a jövőre nézve?
Válasz: nemtom. Nincsenek terveim...
Nem találkoztunk többet.:))

mazsola84 2008.11.13. 15:35:49

amúgy nekem volt olyan faszim, akinek a kocsija egyidős volt velem, nem nagyon volt pénze, de nem zavart, az életemet is rá mertem volna bízni, mert láttam, hogy van benne perspektíva.
Láttam, hogy ebből az ürgéből még akármi is lehet. Lett is. Remekül keres, sikeres ember lett, feleség, 2 gyerek, két kocsi.
Nem az én férjem, nem azért fényezem.

A normális nőknek az a fontos, hogy a lehetőséget lássák meg a pasiban.
Csakhát sokban az sincs meg.

eleget randiztam már... 2008.11.13. 15:35:55

Azt gondolom, hogy egy nő minimum annyit elvárhat egy férfitól, amennyit ő maga is megteremtett már...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.11.13. 15:36:14

Nagykevély 2008.11.13. 15:29:58

A férfiak 90 százalékénak bőven elég ha távolról emlékeztetsz nőre (nem vagy bálna) és nem vagy teljesen elviselhetetlen.

Már értem, milyen nők szexelnek veled szeretetből.

Keep up the good work!

Oriza Triznyák 2008.11.13. 15:36:55

Érdekesek, senkinek nem tűnt fel, hogy a blog írója azt írja, amikor a szülőkkel együtt lakást firtatják, hogy "tegyünk rá egy lapáttal", lehet hogy azt már csak azért mondta a nőnek, hogy "kiugrassza a nyulat a bokorból", mint ahogy írja? Vagy mindenki csak azt olvassa, amit alapvetően olvasni akar?

zZz 2008.11.13. 15:38:32

riotgrrl 2008.11.13. 14:26:10
"-őszintén szólva én sem állnék össze autótlan pasival, mert nem kicsit leakasztó, ha az ember lányát 3 nap randizás után kirendelik dunakeszire cementeszsákot szállítani, csak azért, mert van autója. és igen, gáz, amikor a frissen beszerzett pasi beül az autódba, és elkezdi állítgatni a rádiót, a hátsó ülésen hagyja a 100 ezres fényképezőgépét, amiért természetesen feltörik az autódat, hazafuvaroztatja magát, pedig épp az ellenkező irányban laksz, és még a haverjait is beszervezi az ingyenfuvarra."

Ez kurva jó, a nők szerinted mit csinálnak? Ha férfi csinálja, gáz, ha nő, akkor nem?
Egyetértek, hogy ez a viselkedés így gáz, de:
1. nem mindenki viselkedik így,
2. miért van az a kettős mérce, hogy ha egy nő csinálja ugyanezt, az teljesen normális és a férfi viselje el?

Le lehetne már szokni a kettős mércéről.
A gyerekvállalás érthető indok, de igen sok nő nem azért keres pénzes pasit, hogy majd akkor biztonságban legyen, hanem egyszerűen saját kényelmére kell az ingyen pénz.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.11.13. 15:39:36

Traktorka 2008.11.13. 15:31:59

Már miért csalódtam volna? Nagyon jól elvagyok ebben a világban. A nők olyan pasikat keresnek, akikben van "potenciál". Nem csak szexuális, hanem családfenntartási is.

Én is olyan nőt kerestem, aki csinos, és aki van annyira eszes, hogy normális gyerekeket fog nevelni. (Nevel is, kettőt, egyelőre.)

Sajnálom, de sem ronda, sem ostoba, sem lusta ribanc kategória nem jöhetett szóba.

2008.11.13. 15:40:40

Ja, plusz: nem is látjuk a posztolót, se az általa kiválasztott csajokat.
Lehet, hogy full fölélőtt a szintjének és/vagy nem csak az autó volt a baj, az csak max az utolsó csepp vót.
Én netes randin nem fél órát ülök azzal aki tetszik, hanem 3-at, és nagy nevetve búcsúzunk, hogy akkor majd jól keressük még egymást.

Nyusz 2008.11.13. 15:42:54

Netes randi...hm...így lehet TÁRSAT találni??

radirpok 2008.11.13. 15:45:32

Nemtom, biztos én vagyok nyomoronc, de életem egyik legboldogabb korszaka volt, amikor kb. egy évig nagyszülőm üres lakótelepi lakásában húztam meg magam, BKV-val jártam dolgozni (nem túl magas fizetésért) és egyetemre és bulizni is, fizetésemből kb. főtt krumplit tudtam magamnak csinálni, meg a kocsmában inni egy sört (hja, igen, az egyetemisták még alkoholisták...).
Többet tanultam magamról az alatt az időszak alatt, mint azelőtt összesen. Önálló lettem, önálló gondolataim lettek, ettől megnyílt a világ, és jé, képzeld, valahogy a nők is elkezdtek észrevenni... utána 4 évig albiban laktam, és egyáltalán nem gondolom, hogy az albira költött pénzt kidobtam volna az ablakon... a saját életem éltem, úgy, ahogy nekem jólesett, azzal, akivel nekem jólesett.

Ja, volt egy lepukkant 20 éves kocsim is fél évig, amitől hál' istennek megszabadultam, de a megismert nőkkel alakuló kapcsolataimban ez 0% befolyást jelentett (mármint hogy van-e kocsi). Lehet, hogy más mintából dolgoztam, mint a tisztelt posztíró? :-)

Még egy dolgon érdemes elgombolkozni, mielőtt elkezdjük szapulni a másik nemet: ha te lennél a lány helyében, vajon akarnál-e magaddal járni? Lenne-e hely kettőtöknek egy kapcsolatban? Ha például elmennétek mittudomén, moziba, utána hazavinnéd a bringádon? Ha úgy alakul, anyuci és apuci melletti 8 négyzetméteres szobában romantikáznátok, vagy egy szórakozóhely mellékhelyiségében, esetleg a koleszban két másik lakótárssal közösen? Vagy marad a telefonszex, de a számlát a lány fizeti? :-)
Érted, bármennyire is emancipáció van (vagy éppen azért), a nő jobban szereti, ha nem rajta van a nadrág ilyen szempontból. Ha magadtól sajnálod a pénzt, akkor valószínű ő sem számíthat túl sok jóra tőled (ez nem anyagi probléma, hanem hozzáállásbeli). Ha luxuscikkekre nem költesz (például nem százezer forintos öltönyben nyomulsz), az jelentheti, hogy a nőnek sem lesz aranylánca tőled. Ez egy dolog. De bakker, ha a létezés legalapvetőbb elemeire is sajnálod a pénzt _magadtól_, akkor mit várjon tőled a nő? Meghívod egy fagyira, de csak egy gombócra, vagy inkább még azt is ő fizeti? Vannak ilyen nők, meg ilyen pasik, öcsém például simán megcsinálja, de úgy adja elő magát, hogy még a lány kér tőle elnézést, hogy nem két gombócos lett a fagyi, viszont erre sajnos(?) születni kell.

Amúgy meg riotgrrl és Rambo már megmondták a frankót...
Kedves posztíró, legközelebb kísérd haza a lányt úgy, hogy hívsz egy taxit magatoknak. Ehhez nem kell saját autó - így az elveidet sem kell feladnod -, de mégis gáláns tett, sokkal többet lehet kihozni ebből, mint amennyibe a taxi kerül... Persze csak ha tetszik a lány :-)))

Alvi 2008.11.13. 15:45:39

kicsit gyanús nekem ez a poszt. Volt vagy 40 netes randim, de még egyszer sem került szóba az autó. Azt persze mindig lecsekkolják már a levélben, hogy mivel is foglalkozom, de a vagyoni helyzetre nem mennek rá.

2008.11.13. 15:45:43

rambo: tök értelek, és egyet is értek.
Csak valahogy furi nekem, hogy azért szemétláda egy nő, mert vannak igényei...
Igenis elvárom egy pasitól, hogy x éves korára valamit tegyen le az asztalra és ne várja a sültgalambot széttárt karokkal, és ne rinyáljon, hogy nem kell a jó nőknek, bakker...

storyline :) 2008.11.13. 15:46:13

"Nyusz 2008.11.13. 15:42:54
Netes randi...hm...így lehet TÁRSAT találni?? "

Attól függ, hogy mire kell társ :D

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.11.13. 15:47:22

Szegény lány...Képzeld hogy érezte magát volna a 1800-as években. Ott tényleg nem volt autó.

2008.11.13. 15:47:56

nyusz: csak gondolkodásmód kérdése.

Ha leszűkíted a gondolkodásod a buli-ismerkedésre, akkor TE a neten sosem fogsz társat találni.

De egyébként mit gondolsz, kik vannak a neten?
Ufók?:))

aTs 2008.11.13. 15:48:50

Pénzhajhász ribancokat: megszoptatni, hajába élvezni, mellére szarni, vietnami strandpapuccsal szétpacskolni, ...

mazsola84 2008.11.13. 15:49:58

Nagykevély, azért valljuk be, hogy a pasiknak a "távolról emlékeztetss egy nőre" az azzal egyenlő, hogy max. 60 kg legyél, de ha lehet inkább max. 57.

Nicola 2008.11.13. 15:50:59

Katja:

"... Az ilyen 30 feletti embernek már van kocsija. A többi lúzer."

Atya úristen!!!!!!!!!!!! Na ezen most rohadtul kiakadtam. Ilyenkor örülök hogy az vagyok aki vagyok.
Nem szívesen élnék ilyen felfogással.

bélabéla 2008.11.13. 15:52:55

Ha szemezek vele, akkor az a baj.
Ha nem szemezek vele, az a baj.
Ha csak öt percig csinálom, az a baj.
Ha egész éjszaka szemezek vele, az a baj.

De ha én odamegyek hozzá, az a baj.
Ha nem megyek oda hozzá, az a baj.
Ha elkérem a számát, az a baj.
Ha nem kérem el a számát, az a baj.

Ha 20-as vagyok, az a baj.
Ha 30-as vagyok, az a baj.
Ha 70-es vagyok, az is baj.
Ha 80-as vagyok - az nem lehetek -, az is baj.

Ha foglak, leteperlek, az a baj.
Ha csak becézgetlek, az a baj.
Vicceset mondok, az nem baj,
sőt, általában az a legkisebb baj.

Hogyha belelátok a fejedbe, az a baj.
De ha nem látok bele a fejedbe, az a baj.
Ha felveszem a papucsot, az a baj.
Ha nem veszem fel, felfázok, az a baj.

Ha elkenem a szemfestéked, az a baj.
Ha vékonyak a falak, az a baj.
Ott egy pók a párnán, az a baj.
Mindjárt jön a Barátok közt, az a baj.

Az a baj, kell valami?
Kell valami? Iszol valamit, az a baj?
Nem, nem iszok semmit, az a baj.
Az a baj, hogy nem iszol, és az a baj, hogy nem iszok.

Kapod? Vágod? Érzed? Érzékeled? Táncoljál, lazulj, megteszed?
Hallod? Fogod? Megvan? Kened? Tapasztalod? Frankón? Követsz?

Ha túlfőzöm a tésztát, az a baj.
De ha kicsit nyers a közepe, az a baj.
Ha nincs benne elég citrom a teában, az a baj.
Ha túl sok a méz, akkor meg az a baj.

Ha elfogy a dohányom, az a baj.
Ha elfogy a papírom is, az is baj.
Ha nem fogy el, az is baj,
mer' odajössz lejmolni, az a baj.

Nincs kedvem akárkinek adni, az a baj.
Ha tahó módon kérsz, az is baj.
De ha nem adok, az is baj.
Adok, azt megszokod, az a baj.

Ha ide megyek szórakozni, az a baj.
Ha oda megyek, szórakoznak, az a baj.
Ha jó a zene, sokan vannak, az a baj.
Ha rossz a zene, sokan vannak, az a baj.

Nem is tudom, mit keresünk itt, az a baj.
A barátaid meg milyenek, az a baj.
Azér' nem megyek oda, mer' az a baj.
Az arca a baj, az arc a baj.

Hogy én sodorjam meg, az a baj.
Mer' nem tudsz sodorni, az a baj.
Akkor meg minek kérsz? Ez a baj.
Tüzet is én adjak? Az a baj.

Azt hiszed, hogy füves, az a baj.
Mer' nem láttál még ilyet, az a baj.
Ezt mindig el kell mondanom, ez a baj.
Szerinted még nem unom? Ez is baj.

Ha hungarofób vagy, az a baj.
Ha szabadkőműves vagy, az a baj.
Ha dialektikus materialista vagy, az a baj.
Ha semmilyen nem vagy, az a baj.

Kapod? Vágod? Érzed? Érzékeled? Táncoljál, lazulj, megteszed?
Hallod? Fogod? Megvan? Kened? Tapasztalod? Frankón? Követsz?

Ha belépünk az Unióba, az a baj.
Ha nem megyünk a tuti jóba, az a baj.
Ha otthon nevelek disznót, az a baj.
Ha nem nyitok cukrászdát Bécsben, az a baj.

Ha aneszteziológust hívok a csirkéhez,
és aztán szívlapáttal csapom agyon, az a baj.
Libát töm a mama, az a baj.
De miért? - teszi föl a kérdést, az a baj.

Ha frissen iszom a tejet, az a baj.
Ha felforralom, fertőtlenítem, az a baj.
Kiveszem a spájzból, az a baj.
Ha a kiskanalat nem oda rakom vissza, az a baj.

Azt mondod, sokat szívok, az a baj.
Az a baj, hogy semmi közöd hozzá, az a baj.
Meg idejössz, azt' dumálsz nekem, az a baj.
És nem hagyod abba, az a baj.

És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
Az, amit mondasz: az a baj.
Meg illetlen is vagy, az a baj.
Mással beszélek - nem zavar?

Hogy nem vársz, amíg befejezem, az is baj.
Vagy akkor kérj elnézést, abból nem lehet baj,
de hogy bunkó vagy, az nem csak neked baj,
de hogy nem tudsz róla, az a legnagyobb baj.

Én tudom magamról, ez kisebb baj.
De legalább törekszem egy kicsit, az nem baj.
Na, mindegy, ez az én problémám, ez a baj.
Csak engem izgat, az a baj.

Pedig izgathatna még valakit, az nem lenne baj.
Jól felizgathatna valakit, abból nem lenne baj.
Az jót tenne nekem is. Az csak nem baj,
hogy vágyom rá egy kicsit... Szerinted, baj?

Kapod? Vágod? Érzed? Érzékeled? Táncoljál, lazulj, megteszed?
Hallod? Fogod? Megvan? Kened? Tapasztalod? Frankón? Követsz?

Kapod?

Nyusz 2008.11.13. 15:54:05

Én valódi társa gondolok: lelki, szellemi, testi... ha ez megvan nem kell kocsi :D Mi is együtt kapartuk össze. És nem vártam el soha, hogy ide-oda furikázzunk, de nem bánom, hogy nem kell a Balatonra vonattal menni.

storyline :) 2008.11.13. 15:55:19

"mazsola84 2008.11.13. 15:49:58
Nagykevély, azért valljuk be, hogy a pasiknak a "távolról emlékeztetss egy nőre" az azzal egyenlő, hogy max. 60 kg legyél, de ha lehet inkább max. 57. "

Múltkor ülök a kocsiban a teszkó parkolóban, várom, amíg anyám vásárol. Szinte semmi mást nem láttam, mint hájas seggeket, mackónadrágban... Tehát ebből a tanulság, hogy az a hüje, aki nem szereti a nagyseggű nőket?

a kertész tömlővel 2008.11.13. 15:56:30

egy régi vicc jutott eszembe a post és kommentek olvasása közben:

Mese a gyűrűről...
Egy ötvenes, őszülő férfi, karján egy szép fiatal nővel, sétált be pénteken
este egy ékszerboltba.

Azt mondta az ékszerésznek, hogy egy különleges gyűrűt szeretne a barátnője
számára.

Az ékszerész végig tekintett az árukészletén és egy 5.000 dolláros
gyűrűvel tért vissza.

Az idős férfi azt mondta, "Ön nem értett meg, egészen különleges dologra
gondoltam."
Erre a kijelentésére, az ékszerész a különleges árukészletéhez ment és egy
újabb gyűrűvel állt elő.
"Ez egy káprázatos gyűrű, potom 40000 dollárért," mondta az ékszerész.
A fiatal hölgy szemei felcsillantak s izgalmában egész testében remegni
kezdett. Ezt látván, az ötvenes őszülő férfi azt mondta, "Ezt szeretnénk."
Az ékszerész a fizetés módja után való érdeklődésére, az ötvenes őszülő
férfi azt válaszolta, hogy csekkel fizet.
"Tudom, hogy ön biztos szeretne lenni benne, hogy a csekkemnek van
fedezete, ezért megírom most és ön hétfőn felhívhatja a bankot, hogy
ellenőrizze, majd hétfőn délután beugrok a gyűrűért," mondta.
Hétfőn reggel, egy nagyon lehangolt ékszerész telefonált az ötvenes őszülő
férfinak.
"Uram azon a számlán nincs pénz."
Tudom felelte az ötvenes őszülő férfi, "De el tudja képzelni micsoda
hétvégém volt?"

Watta (törölt) 2008.11.13. 15:57:20

"ribancok ribancok, azok vagytok ti kibaszott nagyok !"

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.11.13. 15:58:10

Traktorka 2008.11.13. 15:45:43

Azt a pasit is meg kell találni, aki felfogja mindezt. Rengeteg a "férfiak" között az olyan, aki az emancipációra hivatkozva sajnál egy kávét fizetni a lánynak, meg olyan is, aki semmit az ég világon meg nem tenne azért, hogy valaha egy épeszű nő vonzódhasson hozzá. Itt is látunk belőlük egy szép mintát.

Csak hát sokkal könnyebb lekurvázni egy nőt, mint bedolgozni magát valami normális helyre. Jól elvannak itt emberek a keserű skatulyáikkal, amelyből esélyük sincs kitörni. Náluk még azt a plázacicát is többre értékelem, aki tesz valamit azért, hogy úgy nézzen ki, hogy a hozzá hasonlóan ostoba, de jól eleresztett kopterek közül ő választhasson.

0xFFFF 2008.11.13. 16:00:02

Mi az az MNK ? MunkaNélküli Könyv ?

Egyébként a postoló egy marha. Az első, a pénzre vonatkozó kérdésnél vissza kell kérdezni a csajnak, hogy: Te az APEH-től jöttél vagy ismerkedni akarsz ?

0xFFFF 2008.11.13. 16:03:52

"katja 2008.11.13. 15:12:56
Belső érték: ambíciózus, biztonságot nyújtó, nem lusta, szorgalmas, van jövőképe, lehet vele tervezni, számítani rá, megbízni benne, alkalmazkodik az adott körülményekhez, életrevaló, talpraesett stb... Az ilyen 30 feletti embernek már van kocsija. A többi lúzer. "

:) Az ilyen férfi nem rád vágyik Katalin ! Annak hasonló nő kell, nem egy ilyen számológép. Ilyet bárhol találok, jól is néz ki és amíg tolom bele a pénzt, addig úgy kefél, hogy KOVI is szopósra kerekíti a száját a nagy csodálkozástól. ;) Maradjunk ennyiben.

2008.11.13. 16:04:23

Hm...milyen igazad van...:))

Tudod milyen meló plázacicának lenni?:)) De most komolyan! Tudod milyen meló mindig jól kinézni?
Hogy mindig szép legyen a smink, a haj, a köröm, a bőr? És akkor még nem is öltözködött fel.

Nem mellesleg: már tanulni sem kell a sok pénzhez, ha pasi vagy, mert a szakmunkások 10x jobban keresnek mint egy középvezető egy multinál. Van a családban, pontosan tudom miről beszélek. De mennyivel kevesebb macera 100 nettóért ülni valami gagyi helyen, ahol lehet egész nap netezni, mint a két kezeddel dolgozni nap, mint nap?:))
Érdekes kérdések ezek, köszi, hogy felhoztad!:)

storyline :) 2008.11.13. 16:06:08

0xFFFF 2008.11.13. 16:00:02

MNK= minden nő kurva, de ez általában errefele már konkrét személyre értendő, hogy pl "Lujza egy MNK".

riotgrrl 2008.11.13. 16:06:53

zzz,

ki mondta, hogy nem gáz, ha nők csinálják? én attól is hányok... csak legyünk már realisták... én attól voltam kiakadva, amikor bemutattam a pasijaimat a szüleimnek, és az első kérdésük az volt, hogy mid van? apád anyád mit csinál? mit dolgozol? mennyit keresel? én meg csendben szívtam a fogamat, és agyon akartam őket verni, hogy ilyen tökéletes hatásmechanizmussal szétbaszták az összes induló kapcsolatomat.

ketteske 2008.11.13. 16:07:22

látom mindenkinek megvan a maga sztoryja :)

Vagy 5 éve volt egy barátnőm hasonló felfogással.

Egy mozgó büfében dolgozott budán és kőbányán lakott Anyunál. Hihetetlen milyen tömegközlekedési fóbiája volt. Csak ezért vett egy vadi új matizt hitelre hogy ne kelljen BKV-vel dolgozni járni... persze műkörömre és fodrászra még jutott pénz de enni már jószerivel csak nálam.

0xFFFF 2008.11.13. 16:07:40

Ja, hogy szleng. Azt nem szeretem. Buta dolog, általánosít mindenképpen és a használói legtöbbször úgy használják, hogy nem passzol a szituhoz.

riotgrrl 2008.11.13. 16:07:58

egyébként aki plázakurvákat akar felszedni, az ne csodálkozzon, ha a plázakurva a pinája használatáért pénzt akar... :-)

storyline :) 2008.11.13. 16:09:49

0xFFFF 2008.11.13. 16:07:40

Az MNK mindig passzol.

0xFFFF 2008.11.13. 16:09:59

ketteske !

Nekem sosem volt ilyen barátnőm, mert megválogatom, hogy ki kaphatja be, de ismerek itt is olyan lányt, aki tip-top kívülről, audi TT-vel jár (hitelre), de ez felemészti minden keresetét, sőt, eladósosdik, de nem enged, mert mutatni kell, hogy valaki. Még nem érzékeli, de ő itt már régóta senki. Körbeadták rendesen. :)

riotgrrl 2008.11.13. 16:10:19

radírpók,

:-) randizzunk...

0xFFFF 2008.11.13. 16:10:54

Düvan !

Ezen ne vitázzunk, mert verekedés lesz a vége. :) ...vagy téged nem anya szült ?

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2008.11.13. 16:11:02

A sok mesebeli német üzletember, akik milliós laptopokkal üldögélnek a villamoson meg a vonaton, emellett Audi Q7-est vagy legalább E-osztályú Mercedest tart a garázsban.

És lehet, hogy ha el akar bűvölni egy nőt, nem a biciklijéről pattan le izzadtan, hanem a szép autójából száll ki elegánsan. Mert létezik egy olyan dolog, amit "stílus"-nak hívnak. Utána kellene nézni a szótárban.

De ha nagyon ellenzi valaki az autót, akkor legalább a randi erejéig fel kellene fedeznie a taxi fogalmát. Sokáig nem volt autóm, és érdekes módon mégsem kellett áznia nőnek miattam, és soha nem kellett az autó hiánya miatt magyarázkodnom sem.

Egyébként pedig: egy nyaralásnál, egy kirándulásnál, vagy szinte akármilyen, fővároson kívüli szabadidős programnál óriási előny egy autó. Nem kell a vécére is azzal járni, de azért nagyon nem kis előny, ha van egy ilyened a garázsban.

Ellenkező esetben a nő agyában esetleg az állandó menetrendhez való kötöttség, a nehéz csomagok cipelése, lekésett buszok, koszos vonatok, esőben, kézben tartott térképpel történő hosszas séták és hasonló kellemes élmények képe jelenik meg...

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2008.11.13. 16:12:07

akik milliós laptopokkal üldögélnek = aki milliós laptopokkal üldögél

Bocs.

riotgrrl 2008.11.13. 16:20:50

kollégium, tescós bevásárlás tescós buszjárattal, ülőhely nélkül, kezet vágó dögnehéz zacskókkal, amik még ki is szakadtak... fincsi volt... hálát adok a jó istennek, hogy van verdám, amibe lehet pakolni...

riotgrrl 2008.11.13. 16:21:36

hm... volt olyan pasim, aki anyagiakra (szűkös zsebpénz szülőktől) hivatkozva nem volt hajlandó éveken keresztül meghívni egy mozira, én fizettem ki még az övét is, ha ki akartam mozdulni egy kicsit, aztán amikor szülők megvették a lakást, lepattintott, hogy ő még élni akar. de azért dugni jó voltam évekig... de legalább megtanultam a leckét, hogy ha egy pasi akar tőlem valamit az bizony kaparjon. nekem nem létszükséglet, hogy pasim legyen. és sose rinyáltam, hogy nem kellenék senkinek :-)

aTs 2008.11.13. 16:24:00

Pók:

Na ez a baj!!!

stílus != audi, bmw, akármilyen verda, ruha, tárgy, pénz ...

Azért van rá külön szavunk.
Az, hogy stílus.

Nullanullaszedum 2008.11.13. 16:27:52

"Sokáig nem volt autóm, és érdekes módon mégsem kellett áznia nőnek miattam"

???? temiattad??? te csináltad az esőt????
vagy a lány szívességet tett neked, hogy elment a randira, amikor - történetesen - elkezdett esni az eső???
???????

riotgrrl 2008.11.13. 16:30:06

egyébként abban is van elbűvölő, ahogy egy pasi a bringamániájáról mesél... vagy csak nekem vannak ilyen perverz igényeim, hogy a velem szexuális kapcsolatba lévő férfi tisztelje a nőket, a természetet, kímélje a környezetet és hasonlók?

storyline :) 2008.11.13. 16:31:06

riotgrrl 2008.11.13. 16:21:36

Azért ennél előbb is kiderülhetett volna, hogy milyen kis nyomoronc! Annak is fel kellett volna tűnnie, hogy a kis nigga miért nem megy el akkor dolgozni, ha nincs zsé! Ráadásul a munka nemesít :D

storyline :) 2008.11.13. 16:33:10

Nullanullaszedum 2008.11.13. 16:27:52

Barátom, szerintem ősi román szokás (ráadásul evolúciós zsákutca), ha az egyébként sikeres randi végén nem ajánljuk fel a hazavitelt a lány részére. Nemtom miért, de valahogy én mindig szerettem biztonságban tudni a csajaimat, akkor is, ha taxival kellett az ellenkező irányba hazavinni.

Nullanullaszedum 2008.11.13. 16:42:41

"Barátom, szerintem ősi román szokás (ráadásul evolúciós zsákutca), ha az egyébként sikeres randi végén nem ajánljuk fel a hazavitelt a lány részére."

És ki dönti el, hogy sikeres volt-e a randi???

Vagy esetleg mi van, ha EZ dönti el a lány számára, hogy sikeres volt-e a randi???

Mellesleg én még életemben nem ültem taxiban - és még soha nem is jutott eszembe, hogy egy tulajdonképpeni idegen nőt (az első randin) nekem kéne hazajuttatnom - főleg este hétkor...

aTs 2008.11.13. 16:45:38

Nullanulla:

Randizz ismerősökkel, lehetőleg a szomszédból :D
És akkor ezek nem is merülnek fel mint kérdés.

storyline :) 2008.11.13. 16:53:32

Nullanullaszedum 2008.11.13. 16:42:41

Azért nagyon sok mindent le lehet szűrni a nő viselkedéséből a sikerességet illetően.

De mondok jobbat: ha neked tetszik, jól érezted magad vele, akkor talán megéri még a hazajuttatás idejére is picit a közelében lenni. Ráadásul egyszerre valami úriember formád is lehet a szemében.

Jimboo 2008.11.13. 16:53:34

Nullanullaszedum:

"Mellesleg én még életemben nem ültem taxiban - és még soha nem is jutott eszembe, hogy egy tulajdonképpeni idegen nőt (az első randin) nekem kéne hazajuttatnom - főleg este hétkor..."

Na ezért le sem feküdtél akkor velük... :DDDDDD

eleget randiztam már... 2008.11.13. 16:55:01

...befektetés nélkül nincs haszon...

0xFFFF 2008.11.13. 16:55:16

Jimboo !

Ott a pont ! Ezt akartam írni, hogy akkor az első randin szeksz élményében még nem lehetett része soha ! :)

storyline :) 2008.11.13. 16:57:47

Azért megnyugodhat az is, aki nem szeret nőbe túl sok pénzt vagy energiát fektetni, mert annak, akit életemben eddig a legjobban szerettem volna, nem számított, hogy milyen kocsim van, hogy hányszor vittem haza taxival, végül olyan kellett neki, aki le sem szarja, kocsija sincs, stb...

Koshee001 2008.11.13. 16:58:18

"Siránkozó kis majmok... akkor majd az egzisztenciátok felépítése után nézegessetek "jó nők" után... Addig érjétek be azzal, ami az apukával éléshez passzol"


Ez a komment egyszerűen "fenomenális". Eleget randiztam már... Hát, arra jutottam, hogy te biztosan egy leányzó vagy, akinek van autója, lakása stb. Viszont kíváncsi lennék arra hogy hogyan jutottál el idáig.

Kettő lehetőség van:

Az egyik: nagyon okos vagy, van diplomád, jó munkahelyed, annyi pénzed amiből tudod ezeket finanszírozni

A másik(a kommentjeid alapján én inkább idesorollak, bár látatlanban nem lenne szabad): Van egy pénzes csávód, aki vagy jól néz ki vagy nem. De akik ebben a csoportban vannak azoknak ez általában teljesen mind1. És valószínűleg azért randiztál már eleget, mert szépen meneteltél fel a lépcsőn. Jött egy pénzesebb, aztán egy még pénzesebb és így tovább.


Ha mégis csak az első csoportba tartozol, ez esetben én kérek elnézést. De annyit még hozzá fűznék, hogy akkor nagy valószínűséggel a karriered építgetése miatt de is abba a csoportba tartoztál akinek nem volt annyi pénze,hogy ezeket megengedje magának. Ha mégis akkor biztosan nem az ösztöndíjból, hiszen az oly kevés, hanem a szülők pénzéből. Na de a lényeg: akkor valószínűleg miután felépült a karriered, azután kezdtél randizni mint az állat, hiszen kapuzárási pánik...

De ami a legfontosabb és ezzel be is fejezem, hogy nagy valószínűséggel te is ebbe a csoportba tartoztál!!!

Nullanullaszedum 2008.11.13. 16:59:14

"Azért nagyon sok mindent le lehet szűrni a nő viselkedéséből a sikerességet illetően."

Hááááááát...... én ebben nem vagyok biztos :)

"Ráadásul egyszerre valami úriember formád is lehet a szemében."

Most megint felhördülhettek, de én sosem szándékoztam "úriembernek" látszani. Főleg nem nem "pénzes" úriembernek.
Én alapból ignorálom a táskeresőkön azokat az adatlapokat is, ahol a nők "urat" sőt: "Urat" keresnek...

Nullanullaszedum 2008.11.13. 17:01:02

"Na ezért le sem feküdtél akkor velük... "

Ez így van. Nevessetek ki, vessetek meg: még sosem fordult elő, hogy egy "valahol találkozós első randi" után lefeküdtem volna valakivel...
*vállat von*

storyline :) 2008.11.13. 17:04:08

Nullanullaszedum 2008.11.13. 16:59:14

Ez nem csak pénzesség kérdése, ámbár való igaz, hogy a mai Mo.-on nem olcsó mulatság a taxizás. De ettől függetlenül én rühellném nem felajánlani, hogy hazaviszem/kísérem a lányt.

eleget randiztam már... 2008.11.13. 17:04:14

Valóban mindenem megvan (cég, lakás, autó), de - ami a legfontosabb - én kerestem meg.
Az elmúlt két évet randizással töltöttm, miután kiléptem egy 7 évig tartó kapcsolatból, amiben a párom nem akart gyereket...
Hülye lennék nálam rosszabb helyzetben lévő férfit választani...
Van még kérdésed Koshee001?

setafika 2008.11.13. 17:07:48

a "főleg este hétkor" is nagyon bájos volt :)

mondjuk én idegen nővel én se mennék sehova. az milyenmár.

Nullanullaszedum 2008.11.13. 17:11:16

"a "főleg este hétkor" is nagyon bájos volt :)"

igen... vagy 8... miért, ti éjfé utánra gondoltatok?

ezek szerint én nagyon kilógok közületek...

Morike 2008.11.13. 17:13:31

" Koshee001 2008.11.13. 16:58:18
"Siránkozó kis majmok... akkor majd az egzisztenciátok felépítése után nézegessetek "jó nők" után... Addig érjétek be azzal, ami az apukával éléshez passzol"


Ez a komment egyszerűen "fenomenális". Eleget randiztam már... Hát, arra jutottam, hogy te biztosan egy leányzó vagy, akinek van autója, lakása stb. Viszont kíváncsi lennék arra hogy hogyan jutottál el idáig. "

Igen. Mivel konkrétan én írtam, hogy apámmal élek, ezért most magamra is veszem, és reagálok. Nos, elhiszem, hogy borzasztó lehet látni, hogy valaki a szülői házban él és 15 éves autót vezet, miközben simán megtehetné, hogy nem, sőt. Annak lehet ez különösen frusztráló, akinek egy fillérje sincs, és mégis szeretne nagy lábon élni. Jakérem, dolgozni kell, nem csak arra várni, hogy beleülhessünk a tutiba. :)

Koshee001 2008.11.13. 17:18:56

Ez így ebben a formában érthető. Viszont vedd figyelembe azt, hogy te is szarból építettél várat. Gondolom te is jártál egyetemre, főiskolára. Ekkor nem hiszem, hogy mindez meg volt neked.
És hát én úgy gondolom, hogy nem megy mindenkinek ugyanolyan gyorsan.
Nekem is van egy vállalkozásom és egy autóm is. Sőt mi több, egy szép lakásom is. De sajnos én se mindig éltem ilyen körülmények között... Viszont a párommal abban az időben ismerkedtünk meg és neki nem ez volt a lényeg... Pedig jobb családból származik mint én és fényűzőbb életet élt mint én akkor.

Én úgy gondolom hogy mindenkinek meg van a lehetősége úgy alakítani az életét ahogy akarja, ez attól is függ, hogy milyen magasról tud elindulni. Nyílván, ha vki a tengerszint magassága alól indul, annak több időre van szüksége hogy elérje a Himaláját, mint aki a Himalája lábánál kezdi.

A másik félnek én csak annyit mondanék. Hogy a kollégium is majdnem olyan mint otthon sztem, sőőőt... És mégis tudtam felszedni csinos lányokat, pedig akkor még semmim se volt.

:P 2008.11.13. 17:20:27

mért nem születtem én lánynak már valami milliomos csávó mellől osztanám az észt oszt szart se kéne csinálnom

egyébként azért 3 eset kellet ahhoz hogy erre rájöj azért nem semmi
ha a budai villádig sétálnátok haza a csillagfényes estén talán lenne esélyed

az meg hogy nem számít a farokmérete, a kocsi a ház a vagyon a jó anyós egyszóval minden az egy nagy hazgság
és ilyet meg csak azért terjesztenek nehogy a férfitársadalom 50% leugorjon a 7dikről vagy felkösse magát.

zZz 2008.11.13. 17:22:35

eleget randiztam már... 2008.11.13. 16:55:01
"...befektetés nélkül nincs haszon..."

Ilyenkor viszont elgondolkozom, hogy a nő mit fektet be? Érdekes módon ez a szöveg mindig férfi oldalon jön elő.

Jimboo 2008.11.13. 17:22:59

00szedum

Nem lógsz ki, és bevallom, én sem gondoltam soha komolyan az olyan ismerkedést, amiből az első este lehetett egy jó alapos sex. :) Kicsit ismerkedjünk, azután, mikor mindenki komfortosnak érzi, mehet a testiség... De azért azok az élmények sem voltak rosszak. :DDDDD

Azért a nők szeretik a kényeztetést, és egy kis figyelmesség (hazavitel felajánlás, számlafizetés felajánlás, még ha nem is fogadja el, stb.) gálánsnak, figyelmesnek tünteti fel az embert. Ez pedig jót tesz az első randin és szeretik a nő. Ezért nő a nő... :)

harrison 2008.11.13. 17:27:44

Sokaknak státusszimbólum az autó, pedig anélkül is meg tudnák oldani az életüket. A vicc az egészben az, hogy egy négyütemű Otto-motor hatásfoka 35-38% körül van, egy ilyen rossz hatásfokú és elavult 'központi egységgel' rendelkező szerkezetért képesek az emberek 3-5-10-sokmillió foritot adni. Merthogy nem a navigációtól, a 8 hangsugárzótól vagy a dvd lejátszás lehetőségétől megy az az autó. :-)

zZz 2008.11.13. 17:31:03

Jimboo 2008.11.13. 17:22:59
"Azért a nők szeretik a kényeztetést, és egy kis figyelmesség (hazavitel felajánlás, számlafizetés felajánlás, még ha nem is fogadja el, stb.) gálánsnak, figyelmesnek tünteti fel az embert. Ez pedig jót tesz az első randin és szeretik a nő. Ezért nő a nő... :)"

Az esetek kb. 80%-ban nem arról van szó, hogy szeretik-e vagy sem, hanem alapelvárás. 10ból 2 nő ajánlja fel, hogy fizeti a saját részét, 20ból 1 ragaszkodik ahhoz, hogy ő nem lehúzós, ki tudja és ki is akarja fizetni a saját részét.

zZz 2008.11.13. 17:33:19

harrison 2008.11.13. 17:27:44

35-38% mihez képest? Az üzemanyag fűtőértékéhez képest? Mert akkor a 35% egész jó lenne (a hő- és atomerőművek is kb. ezen a szinten működnek). 5% körül van az szerintem.
Csak egy apró kitérő :)

:P 2008.11.13. 17:34:33

én meg elvárom hogy úgy szopjon ahogy én mondom és úgy dughassam meg ahogy én akaram

na ebből 1 millióból 1 csinálja ezt meg ha még nem látta a kocsim meg a rolexem

Jimboo 2008.11.13. 17:45:26

:P
"én meg elvárom hogy úgy szopjon ahogy én mondom és úgy dughassam meg ahogy én akaram

na ebből 1 millióból 1 csinálja ezt meg ha még nem látta a kocsim meg a rolexem"

De, van aki megcsinálja, sokszor látni őket az út mentén. 3-5 rugónál kezdődik a tarifa... :DDDDD
De ez szerintem egy másik kategória.... :)

Jimboo 2008.11.13. 17:50:56

zZz:
"Az esetek kb. 80%-ban nem arról van szó, hogy szeretik-e vagy sem, hanem alapelvárás."

Ez most jó vagy rossz, hogy alapelvárás?

zZz 2008.11.13. 18:32:43

Jimboo 2008.11.13. 17:50:56
"Ez most jó vagy rossz, hogy alapelvárás?"

Szerint az jó, hogy teljesen természetesnek tartják, hogy te fizetsz és még csak meg sem köszönik tulajdonképpen?

Vannak ugyebár az udvariassági szabályok, na most ezeket többnyire a férfiak részéről figyelik és kritizálják erősen. Az viszont elfelejtődik, hogy vajon a nő mit csinál ilyenkor.
Egy példa a kabátlesegítés. Volt olyan, aki leült a székére és úgy tornázta le magáról a kabátot, észre sem vette, hogy ott segítenék. Másik lánynál meg az volt, hogy zavarba jött és hirtelen nem tudta, hogy akkor most engedje-e vagy sem.
A másik ugye a fizetés. Szerintem márpedig nem alapelvárás, hanem max. egy tradicionális gesztus a férfi részéről, hogy ő fizet. Én azt szeretem, ha egy lány felajánlja, fizeti a saját részét. Nem fogom elfogadni, de jó néven veszem a gesztust, hogy felajánlotta. Mint ahogy a nők jó néven veszik azt a gesztust, hogy a férfi fizet. Csak ugye a kettős mérce...

Egyébként szerintem a nők ugyanolyan bénák, mint a férfiak, csak a nők szerepe alapvetően passzív, ezért nem tűnik fel.

bagolybagoly 2008.11.13. 19:46:14

buapesti vagyok, ugyhogy az autótlan teljesen OK. a sportos bringás nagyon bejövős. ne de hogy nem költünk albérletre, mert az luxus?????? az übergáz! még véletlenül sem azért, mert így akarnék otthonról kiszakadni, vagy miket írtatok ... jó rég kiszakadtam én már. de hogy valakinek ne legyen igénye ennyi önállóságra, az nálam teljesen felejtős. és ahol szülők élnek, oda este 8 után én nem szívesen teszem be a lábam. ott én nem leszek soha relaxált és otthonos ... bármilyen háztartási móka vagy forró szórakozás teljesen kizárt ... most akkor miért is kéne a pasi. mert gondolhatok arra, hogy valami van a gatyájában, miközben anyuci 180 decebilen barátokközt hallgat?

FeroxX 2008.11.13. 19:50:13

Rájöttem mi a para, azzal ellentétben, hogy a fent leírtak között sok sok durva igazságotkijelentő kommentek voltak ! Mégpedig azért, mert egy pasi lehet úgy gazdag, hogy azért SEMMIT nem tett, hanem beleszületett.. egy nő viszont ha szép az természetes sajátos tulajdonsága (illetve mondhatjuk kicsit kicsavarva, hogy ő sem dolgozott meg érte, hanem a szülei voltak már szépek, de ez már elborult nézet xD) nah szal szerintem ezért tolerálja kevésbé a pasi társadalom a nőkben azt, hogy a pénzre mennek...

GatyaPityu 2008.11.13. 19:51:33

Rambo: "Nem csak én, pár nő is próbál nektek segíteni, de olyan frusztrált gyökerek vagytok, hogy meg se értitek, amiket mondunk. Na ezért nem lesz soha jó csajotok, nem azért, mert a nők anyagiasak."
- Hűű, a francba, hogy ezt eddig nem mondtad... Észre sem vettem, hogy "segíteni próbálsz" - bár én személy szerint nem kértem - pedig neked olyan kellemes, és barátságos a modorod, minden szavadból árad csupa kedvesség, és jóindulat... Mostmár kezdek megvilágosodni, és megyek is gyorsan a kardomba dőlni, hogy ne rontsam még a levegőt se miattad meg a többi sikeres, gazdag, egészséges önismerettel bíró, csupaszív és jóindulatú embertársad között. :-)

FeroxX 2008.11.13. 19:53:13

magyarországon meg sajna pláne igaz az, hogy ha sok pénzed van = adótcsalsz, lopsz, díler vagy, bűnöző vagy, vagy szarházi köcsög vagy aki mindekit átbaszol..vagy az apád volt ugyan ez xD

ezért rühellik a tisztességes, vagy szimplán csóró pasik ezeket a tagokat akikre buknak a nők..


sajnos manapság ezek a legjövedelmezőbb és egzisztenciálisan legbiztosabb állapotok a szeretett szülőhazánkban :) ezellen kéne tenni..

Ha racionálisan ellehetne érni a jómódot magyarországon úgy mint külföldön, valszeg csökkenne az ilyen "konfliktusok" száma.

FeroxX 2008.11.13. 19:57:35

de amíg sajnos az a helyzet, hogy félárva vagyok gyerekkorom óta és anyám nevelt nővéremmel 120k ból kb, én meg ha elvégzem a grafikus szakot akkor is jóesetben lesz egy 120k-s fizum, akkor is az jóformán azt jelenti hogy esélyem sincs még jóideig saját lakásra meg kocsira.. egyszerűen mert nem bírnék a törlesztők mellett megélni..

szal most komolyan erre írjon nekem valaki valami kurva okosat (20 éves vagyoK amugy)

nekem van jó ötletem, elmegyek pl dílerkedni, amiből szétszedem magam :) de igazából kurvára a tisztességesség híve vagyok, olyan dolgot meg nem akarok csinálni amit nem szeretek és nem érdekel (manadger, közgazdász, jogász stb. jóeséllyel pénzt eredményező hivatások)..

szal szopóágon vagyok :D

GatyaPityu 2008.11.13. 19:59:50

Egyébiránt ma is mint minden nap autó hiányában használtam a tömegközlekedési eszközöket, és szép számmal láttam rajta szerelmes párokat is. De azok is biztos mind lúzerek voltak, vagy talán csak a szemem káprázott...? :-)
Mindenesetre amint látom, itt szép számmal megszólaltak olyan férfiak is, akik szerint nagyon helyes, ha a gyengébbik nem még csak emberszámba sem veszi azokat a hímeket, akiknek nincs saját lakásuk, autójuk - ezek után nem is csodálkozom a nők elvárásain. Mondjuk arra még kíváncsi lennék, vajh' mennyien teremtették meg saját erejükből, a szinte nulláról elindulva ezeket az anyagiakat (ismerve a hazai viszonyokat, gyanítom hogy nem sokan), és mennyien apuci-anyuci pénzéből, mert ugye így könnyű jampizni...

bagolybagoly 2008.11.13. 20:00:08

20 évesen ez még egyáltalán nem gáz. szerintem, ha lenyomsz egy-két évet külföldön utána esetleg itthon társbérletben kezdett, nem teljesen veszett helyzett

FeroxX 2008.11.13. 20:00:29

+poén

Nővérem persze úgy boldogult , hogy most egy olyan faszival van akinek van egy egész jólmenő bolti vállalkozása (amihez persze kellett a szüleitől alaptőke meg háttér).. szal.. öhm :) saját magától meg alig talál munkát szal neki se lenne valami jó dolga, a mákja az, hogy jó csajnak számít.

FeroxX 2008.11.13. 20:01:11

na jah külföld jó ötlet :) Fontolóra veszem majd mindenképp ha eljön az ideje (tanulmanyaim utan)

FeroxX 2008.11.13. 20:06:43

Illetve zenélek meg online pokerezek (egyelőre kamu pénzbeN) ha valamelyiket tényleg jól tolom akkor még lehet keresnivalóm =)csak hát ennek annyi az esélye, mint a 4 káróra uccso lapnál behúzni az 5.et és szín flush el elvinni mindent xD

bagolybagoly 2008.11.13. 20:10:47

fero, én szurkolok neked. én csak azt nem szeretem, ha valaki harcosan védelmezi azt a fixációját, hogy mekkora klassz lesz az újdonsült párját buli után lábújhegyen betuszkolni a szobájába, és laposkúszásban osonni WC-re .... tehát az hadd legyen megengedve a csajoknak, hogy erre ne bukjanak, mert az egetverően nagy belső értékekkel együtt is elég kényelmetlen

storyline :) 2008.11.13. 20:26:14

Bazmeg FeroxX, ne irigyeld senkitől azokat a nőket, akiket jó kocsival lehet felszedni. Magadért tanulj, meg dolgozzál, mert az a szemét ribanc kurva, aki csak azért lesz veled, hogy segítsen a pénzedet elkölteni, az dögöljön meg a picsába! Ne legyél lúzer, legyen benned a potenciál arra, hogy lehessen belőled "valaki", és emellé kell találni egy nőt, akire akkor is számíthatsz, ha esetleg néhanapján neki magának kell kifizetnie a fodrászt!

riottgrrl 2008.11.13. 20:42:29

dövan,

azért, mert egy eléggé nem sikeres, iszonyatosan szerelmes balfasz picsa voltam. :) mindegy, leckének jó volt.

egyébként: én kifejezetten azért ragaszkodom a saját cehhem kifizetéséhez, mert rühellem, ha már egy vacsi után elvárja a férfi, hogy lefeküdjek vele. mintha megvehetne szexuális árucikként egy vacsi áráért. elég gáz, nem? mi van, ha én nem akarom? akkor jön a hiszti, hogy mnk, főleg büdös kurva, aki mindenkivel, csak velem nem? én erre nem vagyok vevő. ha valakivel lefekszem, az azért történik, mert baromira vonzó az illető, nem azért, mert ilyenje, vagy olyanja van.

riottgrrl 2008.11.13. 20:47:22

feroxx,
no para, tarts ki, ismerek olyant, aki teljesen árva, és a gyámjai elitták az árvasági segélyt, évekig éhezett és fagyoskodott... úgyhogy még mindig jó helyzetben vagy, hogy legalább az egyik szülőd megvan. kitartás. erőt és egészséget kívánok, hogy megtalálhasd a boldogságodat.

FeroxX 2008.11.13. 20:58:24

Köszönöm :) Igyekszem !

bög 2008.11.13. 21:19:23

tanulságos volt végigolvasni ezt a topikot. A világ undorító.

GatyaPityu 2008.11.13. 21:25:13

bög 2008.11.13. 21:19:23

Egyet értek. És ez mindig csak rosszabb lesz... Ámen. :-)

FeroxX 2008.11.13. 21:50:09

najo valami csaj nem akar felvenni MSN-en ? :D xD

Kopasz Mercis 2008.11.13. 22:08:31

Aki 30 éves korában még a szüleivel él, busszal, villamossal jár

az egy lúzer.

volante · http://volante.blog.hu 2008.11.13. 22:13:00

Azt hiszem, ideillő, s ezért érdemes bedobnom egy klasszikus ismerkedést:

N: Van kocsid?
F: Van!
N: Milyen színű?
F: Kék.
N: És hány ajtós?
F: Kettő.
N: Hűha! Hány köbcentis?
F: Hatezer.
N: Aztaaaa. Nem akarsz hazavinni?
F: Dehogynem.

És ezzel elindulnak a parkolóban álldogáló IFA felé...

Morike 2008.11.13. 23:41:59

bagolybagoly 2008.11.13. 19:46:14

Fordítsuk meg! Ha én tartom el az apámat, aki jó húsz évig erőn felül teljesített, hogy ne üres kiflit kelljen reggeliznem, hanem kerüljön bele párizsi is, ha taníttatott, embert faragott belőlem, és 25 évesen bejött az üzletem, amit évekig terveztem, amivel nulláról indulva most nagyot kaszálok, ugyanakkor nem jött rám az inger, hogy lecseréljem a kőkori Astrát, és nem szégyellem apám társaságát, akkor most én egy lúzer vagyok? Kéthavonta mehetnék a Maldív-szigetekre nyaralni, járhatnék BMW-vel, de ehelyett ingatlant veszek, akkor lúzer vagyok? :)

Morike 2008.11.13. 23:49:06

FeroxX 2008.11.13. 20:06:43

Ha a kezedbe kerül egy gitár, soha többé ne engedd el. :)

Én speciel imádom. :D

Morike 2008.11.13. 23:50:32

Dövan · alaverzum.blog.hu 2008.11.13. 20:26:14

Ember, kurvára igazad van.

gábbor 2008.11.14. 08:53:27

Én is észrevettem ezt a "van jogsid?", "milyen kocsid van?" dolgot... ráadásul olyan nőktől akik nem éppen playboy modellek! Mivel én négy metró megállóra lakom a munkahelyemtől és bérletet is kapok, hülye leszek venni kocsit! A saját lakás, a biztos állás nem elég a mai nőknek! Ha nincs kocsid, nem is lesz "barát"nőd!

Van egy "ismerősőm", 32 éves, szüleivel lakik, van egy szar állása, viszont van egy többmilliós kocsija, milliós motorja, hitelre persze, és szinte minden hónapban más nője van... el kell fogadni, erre buknak a nők!

Ahogy egy pár napos kapcsolatomban egy lány megjegyezte : "az autó szabadságot mutat!"

Kopasz Mercis 2008.11.14. 09:56:33

Morike 2008.11.13. 23:41:59
"Ha én tartom el az apámat, aki jó húsz évig erőn felül teljesített, hogy ne üres kiflit kelljen reggeliznem, hanem kerüljön bele párizsi is, ha taníttatott, embert faragott belőlem, és 25 évesen bejött az üzletem, amit évekig terveztem, amivel nulláról indulva most nagyot kaszálok, ugyanakkor nem jött rám az inger, hogy lecseréljem a kőkori Astrát, és nem szégyellem apám társaságát, akkor most én egy lúzer vagyok? Kéthavonta mehetnék a Maldív-szigetekre nyaralni, járhatnék BMW-vel, de ehelyett ingatlant veszek, akkor lúzer vagyok? :) "


Ez kedves annyira életszerűtlen...
Meg tud spórolni havi két kilót és az apjával él. Ja.

Morike 2008.11.14. 10:47:19

psmith 2008.11.14. 09:56:33

Ráérek még elköltözni. Ennyivel is több marad a zsebemben, és közben kényelmesen elférek. Van aki a jövőjére is gondol, képzelem, milyen nehéz lehet ezt megemészteni ebben a világban, amikor mindenki csak fogyasztani akar, akkor is, ha nincs miből (csak hitelből). Messze vagyok én még a bűvös harminctól is, amit itt sokan emlegetnek. :)

Kopasz Mercis 2008.11.14. 11:11:53

Morike,

nem baj ha az ember gondol a jövőjére. De olyan ez, mint mikor nem veszed meg a gyors procit a pc-be, mert vársz az árcsökkenésre. Aztán szinte örökké várhatsz, mert mindig lesz fejlettebb, drága pénzen.

19 évesen költöztem el otthonról, és nem azért mert nem jöttem ki a szüleimmel. Jó az ha gyorsan megtanul az ember önállóan élni.

Morike 2008.11.14. 11:22:52

psmith,

Van abban valami, amit mondasz, de te is tudod, hogy a 19 évesen elköltözés sem jellemző. Valószínűleg én is átértékelném a dolgot, ha összefutnék a megfelelő nővel. Addig viszont haszontalan lenne két egyfős háztartássá bontani a 'családot'...

molnibalage 2008.11.14. 15:15:03

"19 évesen költöztem el otthonról, és nem azért mert nem jöttem ki a szüleimmel. Jó az ha gyorsan megtanul az ember önállóan élni."

És milyen körülmények között indultál? Mikor első éves egyetemista voltam a szülem még kajára sem tudtak nagyon eleget adni, két másik tesóm is egyetemre járt. A nyári keresetemből éltem félig. Így hogyan költözzön el az ember? Örülök, hogy egyesek megtehetik, de nem mindenki ilyen szerencsés. Ezért nem kell mást lenézni és istenként felnézni magadra.

(Mielőtt szóba kerülne, közölöm hogy mindhárman elvégeztük a sulit és mindhárman a szakmánkban dolgozunk. Nem büfészakon végeztünk. Szüleink büszkék lehetnek ránk.)

molnibalage 2008.11.14. 15:20:23

"A vicc az egészben az, hogy egy négyütemű Otto-motor hatásfoka 35-38% körül van, egy ilyen rossz hatásfokú és elavult 'központi egységgel' rendelkező szerkezetért képesek az emberek 3-5-10-sokmillió foritot adni."

A szemlélet ami vicc. Nem a hatásfoka mutatja meg, hogy egy rendszer hasznos e-. Szerinted mekkora a hatásofoka egy villamosáram termelő rendszernek a bányászástól kedve addig míg a konnentroban áram van? Csak az erőművek hatásfoka van ekörül...

Az akusztikai hangsugárzók hatásfoka tudod mennyi? 1% körüli...

bagolybagoly 2008.11.14. 15:22:28

Morike, a lúzerséget nem Ft-ben, Maldiv-szigetekben mérik. Én nem emlekszem, lehet, hogy használtam a lúzer szót. A mondanivalóm mindenesetre annyi volt, hogy a 30 évesen szülőkkel lakó embernek más a mentalitása, gyökeresen más, mint az enyém. Teljesen felesleges egymás idejét rabolnunk.
Az önálló amberrel kapcsolatban pedig tökmindegy nekem, hogy 40 négyzetméteren lakik vagy 150-en. Az önállóság igénye legyen meg benne!

molnibalage 2008.11.14. 15:23:32

"egyébként abban is van elbűvölő, ahogy egy pasi a bringamániájáról mesél... vagy csak nekem vannak ilyen perverz igényeim, hogy a velem szexuális kapcsolatba lévő férfi tisztelje a nőket, a természetet, kímélje a környezetet és hasonlók?"

Kapaszkodj meg. Mióta a cégnél dolgozom nehéz megszokni, hogy itt az emberek kilószámra nyomtatnak ki mindent. Én ha két A4 oldalt feleslegesen nyomtattam ki már rossz érzésem van...

Bringával már nem járok, mert most már nem lehetséges. Régen egyetem alatt rendszeresen hazáig tekertem Bp-ről (Móricz Zsigmond körtér - Szigetszentmiklós, ~ 21 km), mert a röplabda edzésem olyan későn ért véget, hogy akkor már nem járt semmi...

2008.11.14. 15:52:50

Szerintem szerencsés vagy, mert így a helyzetedből adódóan kihullik a férgese. Ha lenne autód, lakásod, téged az isten sem mentene meg a pénzéhes, felszínes hölgyektől. A jelenlegi kudarcaid mind hozzájárulnak ahhoz, hogy fejlődjön a radarod és később tudj jól választani. Ha meg nem így lesz, előbb utóbb úgyis megszerzed azt a 3 szoba + 4 kereket, ha ezen a pályán akarsz érvényesülni.

GatyaPityu 2008.11.15. 10:17:37

Morike 2008.11.14. 11:22:52
" Valószínűleg én is átértékelném a dolgot, ha összefutnék a megfelelő nővel. Addig viszont haszontalan lenne két egyfős háztartássá bontani a 'családot'... "

- Én teljesen egyet értek veled, de amint látom, Te, én és még páran itt kisebbségben vagyunk a véleményükkel, és úgysem fogjuk tudni meggyőzni a többieket az igazunkról (persze nem is ez a cél, legalábbis a részemről, csak elmondtam a véleményemet). Nagyon jól írta valaki a több száz komment valamelyikében: minél csóróbb az ország, annál inkább akarunk urizálni. Ez a baj, hogy sokan képtelenek előrelátóan gondolkodni, csak a mának élnek, fogyasztani hitelből, aztán majd lesz valahogy, aztán jön a csodálkozás pld. egy ilyen gazdasági válság esetén, hogy nem működik tovább a hitelekből finanszírozott dőzsölés.
Nekem egyébként szinte az összes hozzám hasonló korú férfi vagy női ismerősöm a szülőktől költözött el otthonról a párjával közös albérletbe, vagy közösen felvett lakáshitelből vásárolt lakásba. És egyik ismerősöm sem dobta azért a partnerét mert az ismerkedés kezdetén még mindenki a saját szüleinél lakott, mígnem úgy döntöttek, hogy kipróbálják a közös életet. Szóval, azért van ellenpélda is, de úgy látszik ide zömében tényleg csak a sikeres, menő emberek írnak. :-)

djpeter · http://djpeter 2008.11.16. 02:04:42

Hat erdekes hozzaszolasok vannak,igy hat most en is irok.
Nekem van autom es szinte volt is mindig.20 eves.csajozos gep/szinte meg se latnak vele/Amiota azt hangoztatom,hogy nincsen penzem,hitelbol elek es 20 eves tragacsom van valahogy elkerulnek azok a "nem penzre bukom csak a belso ertekekre" lanyok!szoval van benne valami.A neten ismerkedes is pofara megy,ezert nem tudom sajnalni aki mellenyul.szerintem ha a nonek megbizhato pasi kellene akkor nem egy macsos bmw-s,kigyurt,tetkos,szolis urge utan futna.ezt mar csak azok tetezik akik gyorsan teherbe ejtik magukat es aztan meg probaljak eltartatni magukat.csak mar televan az orszag egyedulallo nokkel,akik egyedul nevelik egy vagy tobb gyermekuket es hangoztatjak fennhangon "a pasi az oka mindennek " szoveget.sohasem bantam jol a nokkel,de ez nem kellett nekik.A torodes,a simogatas,az odaadas es a figyelem.hulyeseg.szeretnek szenvedni es panaszkodni.ha konyvet irnek belole akkor az 'best seller" lenne az biztos.
amikor en nem koltoztem el a szuleimtol a baratnommel akkor neki a pozitiv pelda az occse volt.fiatalabb volt es megis kulon ment.csak elfelejtette a kedvesem,hogy o munkanelkuli volt,mig az occse minden honapban kapot 50-100 ezer forintot vagy az anyjatol vagy az anyosatol.ugy azert ki lehet jonni.szoval ugyanazt -ugyanazzal tessek osszehasonlitani.
en megertem ha egy no szereti ha udvarolnak neki,de ha elautozom hozza,minden este felhivom,viszek neha ajandekot,meghivom moziba szoval koltok a "kapcsolatra" akkor nekem ne mondja azt hogy egy nap o csak egy sms-t tud irni mert attol a falra tudok maszni.es meg reklamal,hogy tobbszor is hivhatnam....szoval sorolhatnam az "aprosagokat"
vegezetul csak annyit,hogy en is ferfi vagyok es szeretem a noket es meg sohasem csaltam meg egyiket sem.allitolag szamit nekik pedig valojaban nem nagyon,mert akkor nem lenne egy csomo olyan kapcsolat az ismeretsegemben ahol csaljak egymast es megis egyutt vannak.
erdemes nekem is elgondolkodni,hogy megerte-e hunek maradni.talan feljegyzik nekem es felolvassak dicseretkent valaha?ketlem...
hat egy eleten at tanulunk...

rysu 2008.11.17. 03:36:22

Azt kell mondjam, sajnos valami probléma van mostanában a legtöbb szabad nővel, a férfiakhoz való viszonyulás terén.
Csak egy - és talán nem a legdurvább - ,de nekem mégis rosszul eső példa erre egy távoli rokonomnak mondható srácé.
A fiú 25 éves, most végez az egyetemen, ráadásul olyan szakon hogy rövid időn belül biztosan nagyon jól fog keresni. Átlagon felül ambiciózus, átlagosnak, esetleg jó átlagnak mondható az arca, egy ideje edz így egyre jobb a testalkata, érzelmes, széles látókörű, intelligens pasi.
Egy nagy problémával küzd, mégpedig, hogy 170 magas. Emiatt számos elutasítást kapott már, megkapván hogy csak pár centivel magasabb az adott hölgynél így ne is számítson találkozóra, vagy - ami talán rosszabb - 1-1 az elmondása alapján valószínűleg elég jól sikerült 3-4 órás találkozó után, hogy nem volt meg az a bizonyos szikra.."Vajon mi miatt"? Csak nem újból az az 1-2 cm volt a ludas?
Persze - amennyire én tudom a beszámolói alapján - vannak még kisebb problémák, mint pl. hogy ha végre ráakad egy randi kapcsán egy neki is tetsző, legalább mindenben átlagos lányra, túl hamar kiteríti a lapjait s így nem kelti az elérhetetlenség érzetét (aminek "vágya" megint egy hülyeség a mai lányok részéről), de, kérdem én, mindez már elég manapság ahhoz, hogy egy-egy szakítás után évekig ne találjon egy ilyen férfi párt, aki után elvileg futnia kéne a nőknek??
A kommentek, s maga a felvetés kapcsán az is felmerül bennem, hogy esetleg szerepet játszhat az is, hogy eddig tanulván és nem keresvén, nincs még autója s lakása? Na de, a mai nők már abba sem tudnának belegondolni, hogy ő 1-2 év alatt valószínűleg behozza a lemaradást majd azokkal szemben akik dolgoztak míg ő egyetemre járt?
Mit gondolnak mindezekről a hölgyek? (S persze az urak is természetesen)

2008.11.17. 14:22:10

rysu: azt, hogy nem ismerjük a fiút. Lehet, hogy simán egy sótlan ember, akinek a sziájától is bealszanak a lányok.
A 170 cm kizárt, hogy nagy baj legyen, max jó ürügy a lekoptatásra.
Szóval az éremnek ez az egyik oldala, de kellene olyan lánnyal is beszélni, aki volt vele randizni.
A hamar lapkiterítés meg...ez pontosan mit jelent?
Érted? Semmit sem tudunk a fiúról, csak vaktában lövöldözünk.

ciccmicc 2008.11.17. 15:05:58

Nem tom, világ életemben azt gondoltam magamról, hogy nem izgat a pénz/kocsi stb. Húszévesen jártam nagyon csóró sráccal, és volt olyan, hogy ketten együtt nem bírtunk annyi aprót összekaparni, hogy egy szelet sütit vegyünk közösen. Nem mondom, hogy egyáltalán nem zavart, de annyira nem foglalkoztatott a kérdés. Most, tíz évvel később már azért nem lenne teljesen közömbös, hogy a pasinak milyen kilátásai vannak.
Amúgy szerintem is hányás, ha valaki direkt olyan képet tesz fel magáról társkeresőn, amin a vadiúj Audija előtt terpeszkedik, másik oldalról viszont jó pont, ha valakinek van kocsija. Nekem pl. nincs és nem is lesz, úgyhogy klassz, ha a másiknak van. Nem teljesen értem, hogy ez miért gond. (kötelező körök: 57 kiló alatt vagyok, okésan nézek ki, tűrhetően főzök, nem jönnek be a pocakos-golfos bélák, stb.)

rysu 2008.11.17. 18:51:57

Traktorka köszönöm a választ, de talán te sem ismered a tizen-huszonéves lányok gondolkodását eléggé. Szerinted, ha sok esetben társkeresőn azonnal olyan válaszokat kap, hogy hogy képzeli a megkeresést és hasonlók, vagy chaten minden rendben zajlik amíg rá nem kérdeznek arra a bizonyos adatra, ez nem feltételez valami hasonlót?
Nem mintha már az eleve nem feltételezne, hogy 10 hasonló korú lányt megkérdezve minimum 6-nak az első 3-4 legfontosabb tulajdonság között szerepel a magasság egy férfiban.
Nem mondhatni hogy sótlan lenne a srác, vagy olyan lenne hogy megalszik a szájában a tej. Akivel megtalálják a közös hullámhosszt, nagyon jó találkozások szoktak köztük kialakulni az elbeszélései alapján. Én is aláírom, hogy mindenről lehet vele társalogni, hasonló életfelfogás esetén hülyülni is, egyáltalán nem kocka.
Szerintem azért az átlag 3-4 órás találkozók nem is azt feltételeznék hogy nem így lenne.
Mostanában olyan is előfordult vele viszont, hogy a lány kérdezte meg, hogy ugye jól érezte magát, s reméli lesz még új találkozó. Vagy, egy másik eset, egy elcsattant csók után, olyan levelet kapott egy másik hölgytől, hogy abban mennyire megmozdult valami, és csinálhatnának-e gyakrabban olyat.
Ekkor történt meg az a bizonyos szokásos lapterítés, magyarul, hogy a srác így-úgy egyértelművé tette a lány számára, hogy rajta már nem múlik hogy mi lesz a dolog folytatása. Erre a válasz pár nap múlva: bocsi de nem tudnék szerelmes lenni, így úgy amúgy, bla-bla-bla..
És, tudnék még hasonló sztorikat mesélni.
Szerinted, ezek nem a leírtakat engednék feltételezni?
Persze, ha mondjuk bmw-vel járna, már most lenne lakása, s egyebek, gondolom ezek sem nagyon számítanának..

kóristalány 2008.11.18. 10:00:19

Jimboo 2008.11.13. 15:24:12

Le a kalappal! Ha többen (férfiak és nők egyaránt) lennének képesek így gondolkodni, kevesebb lenne a nyavalygás, és több az értelmes eszmecsere.

kóristalány 2008.11.18. 10:10:51

Az én exemnek volt saját lakása (bár kicsi), kocsija (öreg, de feltűnő), egész jó családi háttere (anyagi), amikor megismerkedtünk, mégis rögtön látszott, hogy a saját erejéből soha nem viszi semmire. Hogy mégis hozzámentem, csak azt bizonyítja, hogy a szerelem bizony néha győz az intelligencia felett. Azóta is ennek a levét iszom, de nem panaszkodhatok; én választottam...

944 2008.11.19. 10:08:50

En egyszer egy jo allapotu Porscheval mentem a baratnomert a buszpalyaudvarra, aki az osztalykirandulasbol jott haza.

Megkert, hogy azzal a kocsival meg egyszer ne menjek erte, mert nem lat ki belole.

Petyka · http://petyka.hu/url.html 2008.11.25. 19:16:54

Sok hozzászólás érkezett, nekem is van

Az elvárásokról: Sokan írtátok, hogy a nő elvárja a pénzt autót biztonságot, stb... Ez így is van, valamilyen szinten még érthető is, de csak valamilyen alap szinten. Aki tényleg csak erre utazik, azzal nem érdemes foglalkozni, vagy arra kell koncentrálni velük kapcsolatban, amit egy férfi ember vár el ez pedig a kívánatos külső és az utódgyártás tevékenysége ez esetben lehetőleg utód nélkül. Ezek a nők előbb utóbb majd rádöbbennek, hogy csak árucikkek, mégpedig romlandóak, egy idő után minden szépség megfakul és akkor a pasi ismét elmegy bevásárolni, mert hiába öregszik, mindíg talál friss árút ezen a "polcon". Akkor majd gondolkodhat a hajdan volt műnő, h mit is kellett volna, csak lehet, h már késő lesz.
Nekem is volt dolgom ilyenekkel, de a helyén kell őket kezelni és kész.
Én még nem vagyok ugyan 30, csak majdnem, de épp jó állásban dolgozom és épp van autóm is, jajj nekem, ráadásul BMW, bár tény hogy nem az én tulajdonom, hanem céges (lehet, h mégjobb???)Független is vagyok, jól is nézek ki és nem okoz gondot, h meghívjak egy lányt erre-arra. Azonban, ha meghallom, hogy az illető hölgy pont azt próbálja belőlem kiszedni körmönfontan, hogy miből élek, mennyit keresek, milyen autóval járok stb, akkor csak "használom" az illetőt amire való, ha viszont rám kíváncsi, akkor lehet több a dologból. Azt pedig aki egy 20 éves fiatalembertől elvárja, hogy legyen autója, lakása stb... azt rögtön beutaltatnám egy agynövesztő vagy profi prostiképző kúrára, szerintem nem is kérdés, h miért. Még valami: ha egy nő elvárhatja a fent említett dolgokat, akkor egy férfi is elvárhatja, hogy a nő körülötte sürögjön-forogjon, amikor hazaér a munkából és mindent megtegyen, hogy a férfi a lehető legkényelmesebben érezze magát. Nem így van?
Én speciel nem várom el a páromtól, hogy mosson főzzön takarítson utánam, sőt csináljuk együtt, de nem hagyom azt sem, hogy madárnak nézzenek és csak fizessek és fizessek, meg furikázzam mindig a hölgyet A-ból B-be cserébe valami fura egészségtelen kapcsolatnak tettetett dologért.

NRG44 · http://althir.org 2009.11.12. 00:15:49

Ezek a mai nők nem érdemelnek semmit, csak kihasználják / bankautomatának nézik még azokat a férfiakat is, akinek sok pénze van, ha pénzt akarnak, dolgozzanak meg érte.
süti beállítások módosítása