Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Pipihús pasizik a Párom-on

2009.03.05. 08:25 Line24

Egy újabb hölgy osztotta meg sztoriját velünk:

Véget ért a legutóbbi kapcsim... Természetesen nem miattam, hanem azért mert emberem nem merte még vállalni a "kötöttséget". Kérdem én milyet, ha egy héten 2-3-szor taliztunk, akkor meg tök jól éreztük magunkat és egymást, na mindegy, már túl vagyok rajta. Hülyék a pasik vagy ahogy nagynéném szokta mondani: "Némelyik férfi mind egyforma". Kéne már egy igazi kapcsolat, csak hát nem megy az olyan könnyen, mint rég.
Egyik kollégám jött össze az ő kis igazijával neten, szval nagyon odavolt tőle, hogy ez a net milyen jó, én meg már 30-on túl nemigen érek rá egy újabb kapcsolat megérkezésére várakozni. Nem mintha ne járnék társaságba, bulizni, bár előbbiben már mindenkit ismerek, házinyulakat már mégse lövünk, bulihelyen meg - bár mindenki szerint klasszul nézek ki - mégse nagyon terem a korosztályomnak babér - viszik a prímet a fiatal műmellek és köldökbrossok.
No szóval nézzük ezt a netet. Megkérdeztem melyiken jöttek össze (ő is harmincas), azon regisztráltam én is. Alapadat - kilóban picit csalok - edzőteremben egyszer mértem és srácok mondták, nem gondolták volna - hiába no, amolyan "sűrűk" a csontjaim. :) Mindenképp kincstári optimizmust sugalló bemutatkozást írok - bár olvastam, hogy az idézeteket nem szeretik a pasik, mégis én annyira szeretem Márait, hogy egy rövidet bekopizok tőle. De nem hosszút, úgyse jelent másnak sokat, csak nekem. Fénykép nélkül úgyse ír senki - egy félalakos, sportos de csinos rucis jó lesz, jó a hajam is rajta, meg olyan szexisen nézek - mégse fürd*ruhás, az én koromban… meg hátha valamelyik exem meglátja, 'nehogymáasziggyepánikvan, érted…
Na most akkor várunk… Azé "nézegessük-nézegessük" a felhozatalt, ha nem is üzizek senkinek, azért azt látja majd, hogy rákattintgattam a képeire, hátha van esze és a látogatóit is megnézi, nem csak szűrőket állítgat. Van egy két nagyon jó pasi fenn, de gondolom rendesen el lehetnek szállva maguktól, hisz nyilván minden csaj rájuk indul be. Márpedig írni jusztsemfogok. (Szórakozóhelyen se közelítek senkihez, ott is jelzem szemmel az érdeklődést, de ha annyira mafla, hogy nem képes odacsámpázni valami ürüggyel, akkor így járt. Fiúismerősöm mondta múltkor, hogy ismerkedés gyanánt a fenekét fogdosta egy nő "úgy véletlenül", hát már itt tartunk, minden szerep megcserélődött? ) Jajjj, de azé ez is itt olyan cukin mosolyog. Hoppá egy meztelen hátsó, hát szép-szép mitagadás, de hát ez nem szextársközvetítő, vagy esetleg én tévedtem el? No mindegy, ettől azé ódzkodnék, bár prűd messze nem vagyok. Ó egek de mennyi szerencsétlen van ezen a pár jó faszin kívül?! Reményvesztett kazánkovács tekintet, mint egy szocio-riportfilmben. ÁÁÁ…. Ez meg itt kövér. Már most relatív fiatalon. Jó egy kis pocak még beleférne, de nem egy ilyen zsíros toka. Ha valakinek a fején még nem látszik, hogy kövér, talán-talán elmegy, de hát férfi - menjen már kicsit edzeni vagy focizni vagy tudomisén. Ha én engedném a seggem a gravitáció szabad prédájául bizony kapnám a beszólásokat, hogy fogyózzak, ők meg a távirányítóval szeretnének úgy látszik intim közelséget nem egy vérbő szukával, mert így tuti nem lesznek kívánatosak senkinek. Méghogy a külső nem fontos: azt hiszik az övéké nem! Lapozzunk!
Jaj szegény ez meg vasággyal negyven kilós, olyan beesettek a szemei, mint a bordái, nem mernék ráfeküdni, elszállna belőle a lélek maradéka is. Olyan pasi kell, aki férfi, akire felnézhetek és aki jó értelemben nagyobb nálam - nehogymá az én bicepszem a heti két edzéstől nagyobb legyen mint az ő combja. Sajnálom, ő is hiába írna szegény. Bár még inkább ennek válaszolnék, ha kedves levelet ír, mint annak a hülye nagyképűnek: úgy néz a képbe, mintha a világ a csicskása volna és három csaj ölelgeti a fotón. Ilyentől mentsen az ég… Hát nem egy nagy az esély itt kifogni az aranyhalat vagy a fehér paripát, hogy hercegről már ne is álmodjak, de végülis szórakozásnak sem utolsó ez a nézegetősdi. Aludjunk rá egyet…
Első nap végén száznál több levél vagy üzenet fogad. Ezek szerint ütős képet választottam - vagy a Márai ennyire menő? :) Sajnos nem fizetek elő (15 levél max per hó - ez nem sok) így meg kell válogatnom, kinek reagálok. Van néhány aki nem is értem minek ír. 50 év feletti: a lányuk lehetnék. Nem ápolónő akarok lenni, hanem szerető és társ és feleség és a gyerekeink anyja. Ezt ők sem gondolhatják komolyan.
Sajnos van akit válasz nélkül törölnöm kell. Kicsit szégyellem a dolgot, mer nem így neveltek, de fizetni nem fogok, így aki nem jól lőtte be a várható érdeklődésemet, az így járt. Aki pedig adott maszek címet, annak megírom, hogy bocs, de nem a zsánerem - de aki küld egy virágüzit, oszt ül kukán, hogy majd megtöröm a csöndet, annak bizony igen jól kell belenéznie a fotómasinába, hogy válaszra inspiráljon. Mondjuk akadt azért 4-5, akiben van fantázia. Tetszem, szimpi vagyok a képen, szívesen ismerkedne, meg írjak, meg kérdezzek. Mit kérdezzek? Ennyiből rohadt nehéz kommunikációt csinálni. Adatlapon is sablonos mondatok, talán egy van, akinél hosszú, kedves levelet kaptam, meg volt mégegy, amelyik bár sablonlevél-gyanús, de aranyos viccesre van véve benne a hangnem. Ha akarom kedves, ha akarom kicsit erőltetett humor, de legalább lehet rá reagálni és újabb poénokat lövöldözni a téma köré. Hmmm - ez is csak üzit küldd, pedig kedves a mosolya. Kérdezem az ünnepekről, hogy teltek, meg kicsit mesélek magamról, hátha abból lesz valami. Na ez meg itt a kislányával fényképezkedik: vajon elváltak már és kikeveredett a házasságából lelkileg is???? Hát nem jó ómen, bár a kislány aranyos. Meglátjuk. Belevetjük magunkat a levéltengerbe és várjuk, hogy az is írjon, akit a kedvencek közé pipáltunk - hátha lesz itt is valami egymásra találás-féle. 

Leveleket várom az fvtr@citromail.hu címen.

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr34872955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robocat 2009.03.05. 11:28:06

Az irományból nehéz elképzelni hogy a hölgy 30 éven túl van,olyan érzésem volt mintha egy 17 éves kis ribi nyafizna...
Már régesrég lenne amúgy bikája ha nem csak a pupillája tágulásával jelezné 32 méterről az érdeklődést a férfi felé. Kettőn áll a vásár!

guni 2009.03.05. 12:05:38

A kapcsi és a tali kifejezésektől falnak bírok menni, de ezt leszámítva szerintem nagyon élvezetes stílusban ír.

Kültelki Vagány 2009.03.05. 13:06:14

"Véget ért a legutóbbi kapcsim"

Innentől szánalmas. Még nem olvastam el.

Kültelki Vagány 2009.03.05. 13:18:24

Ma a 17 évesen ribik pont ugyanúgy nyafiznak, ahogy majd 32 évesen teszik. Nem változnak semmitől, semmi sem zökkenti ki őket a mesevilágukból, ahol minden heppy és ők a főszereplők, meg a jópasik. Mindenki más meg mehet a kurva anyjába, amiért nem tökéletes mint ő (meg a jópasik, persze). Minden férfi egyforma, ez azt jelenti, hogy mindegyiküknek egyforma férfi kell (a jópasik). Minden férfi szemét, ez azt jelenti, hogy eddig minden férfi átverte (a jópasik). Ezeknek bazdmeg átnevelő tábor kell, nem "társ", de igaz, örülhetünk mi többiek, már akik megmaradtunk a realitásérzékünknél, hogy ezek az emberek legalább sohasem lesznek boldogok, ahogy "társuk" sem lesz soha, és ez valami kéjes érzéssel tölt el. Köszönöm, hogy megtehetem. Vagy van olyan ember a sárgolyón, aki elhiszi, hogy pl. ez a nő képes szerelmes lenni másba, mint egy kidolgozott hátsóba, és egy nagy farokba? Remélem nincs.

hangászsün 2009.03.05. 13:39:42

Nem akarok kötekedni, de én ezt a 30as hölgyet igen fakenek érzem, vagy csak ennyire meghülyültek a 30-asok? Amúgy meg írtó idegesítő stílusban ír, erőltetett vagányság, innen gondolom hogy fake.

Serrin 2009.03.05. 14:46:18

Remélem, hogy fake, mert inkább nem akadnék össze vele. Ennél még egyedül lenni is jobb. :)
Az ilyen csak válogatni szeret, meg a levelek olvasgatását, de tuti, hogy nem itt találja meg az igazit.

bagolybagoly 2009.03.05. 16:42:22

Szerintem is fake. Mégpedig elég szar. Az hagyján, hogy nem harmincas, de 99%, hogy nem is nő.

Parajka 2009.03.05. 16:56:27

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy létezik ilyen szöveggel 30 körüli nő. Nem is bírtam végigolvasni.
Remélem, hogy csak vicc ez a post.

tőzegmalac 2009.03.05. 17:11:56

@Parajka: Létezik. Mind kaméleon.

chiemsee 2009.03.05. 20:04:56

"Hmmm - ez is csak üzit küldd, pedig kedves a mosolya." - kíváncsi vagyok mi mást küldhetne képernyőn keresztül... aki meg a virágos változatot választotta, azzal az volt a gond. :) Mit is szeretnél tulajdonképpen?

Sok szerencsét a "jópasikhoz"!

Danny McCoy 2009.03.05. 21:51:49

Hmm, érdekes ez a kamu szösszenet, néha megered az író tolla és jó mondatokat hoz össze, máskor meg kapcsi meg ismizzünk. Váltják egymást a stílusok, vagy skizó vagy kamu levél, utóbbi gondolom :-)

GatyaPityu 2009.03.06. 14:38:50

@Kültelki Vagány:
Kültelki Vagány 2009.03.05. 13:18:24
- Nagyon ütős hozzászólás! Aranyba kellene veretni - de legalább is kiemelni 32-es vörös betűtípussal! :-) Minden szavaddal egyet értek.

Rusznák Tamás · http://probona.hu 2009.03.07. 23:06:05

Mi a gond, urak? :)) Itt valóban "pipihús pasizik..." A cím és a tartalom tökéletes egységben. Hervasztó? No igen... Ha kamu, azért. Ha igaz, még inkább.

kóristalány 2009.03.10. 10:07:07

Uhhh, a hideg futkos a hátamon. Harmincas nőként a lehető leghatározottabban szeretnék elhatárolódni ettől a stílustól és hozzáállástól.

Kacagójancsi 2009.07.10. 11:50:03

Szerintem meg nagyon aranyos lehet a levél írója. Nem tolakszik, nem dobálja a sarat és tud önmagán is viccelődni. Szerintem megérdemelné, hogy minél hamarabb találjon egy hozzá illő párt.

lófasz 2010.04.24. 00:05:51

Csöppet szánalmas csak ez a stílus, alig bírtam végigolvasni. :( Tipikus elszállt, béka királykisasszony. Akkor sem kellene, ha ő lenne az utolsó nőnemű a Földön, az ilyenektől kezdek el gondolkodni a harakirin.

Benedek Ferenc 2022.11.29. 03:08:49

Ostoba követelőző sopredek.Egyre tobb az ilyen bunkó fereg.Mi az hogy ez is dagadt?Attol hogy dagadt nem valik ezze hanem ő marad mint személy.
süti beállítások módosítása