Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Gyűjtés a témánkról

2009.03.28. 21:35 Line24

Unom az ittlétet. A szagtalan, íztelen, sőt ízetlen tömeget. A személyiséget mellőzö, megfáradt, kiélt embertömeget. A mellkitevős, vagy épp farkamutogatós ostoba nőket és férfiakat. Kevés itt az érték, egyre kevesebb....S vagyunk páran, normális, értelmes emberek, akik franc tudja, minek ülünk itt. Gyerekeket kellene szülnünk, a párunk kezébe kapaszkodni, összebújni a takaró alatt, fogócskázni az esőben, szerelmet vallani egy őszi estén a kandalló melege előtt...Bármit, csak ezt ne....Lelketlen, üres, kiégett testek leszünk. Gyere, és keresd meg velem a lelki békét, találjuk meg együtt a pillanatot, amikor minden rendben van. Várlak este a fa alatt...Emlékszel? Belevéstük a nevünket, s azt hittük, a szerelmünk együtt növekszik majd vele...Add Uram, hogy mindig emlékezzek erre...hogy milyen jó Embernek lenni...

...
 
Régen nem éltek szüleink ilyen jó körülmények közt, mint mi mostanában. Nagy király volt 26 évesen az, aki magáénak mondhatott egy 1 szobás lakást, mégha abban nem is volt víz és a wc pedig kint. Hajnali 6-ra jártak dolgozni, kocsijuk sehol, a gyerekeket így hajnali 5-kor kellett leadni az oviba, de ennek ellenére mégis 30 éves korukra már gyerekekkel rendelkeztek. Manapság meg sokkal jobb anyagi körülmények közt élünk, több mindenünk van, mégse akarunk gyereket vállalni. Közben meg azt olvasom, hogy az utóbbi fél év hatására 20%-kal nőtt a társkereső oldalak tagsága: a válság megnövelte a táskeresési kedvet, mert ha már anyagi biztonság veszélyben forog, akkor érzelmileg szeretnénk biztos lábakon állni. 
Tehát: ha jobban élünk, kevésbé vagyunk toleránsak, annál inkább önzővé válunk és magányosabbá? Az új világ a magányról, az elszemélytelenedésről és bizalmatlanságról fog szólni, ahol az érzelmeket a modernkor játékai fogják helyettesíteni?!

...

Érzékeny téma. Szeretjük, gyűlöljük, megvetjük, istenítjük. Van véleményünk róla. Persze, ha megkérdezik, bőszen tagadjuk, hogy bármi közünk lenne hozzá. Mégis sokan vagyunk, akik estéről estére ezeken az oldalakon múlatjuk az időt. Ha megkérdeznék tőlünk miért, gyorsan rávágnánk, hogy csak a barátaink miatt vagyunk ott, ki is tettük, nekünk ugyan ne írjon senki ismerkedős szándékkal. Persze, közben fél szemmel azt lessük, vajon mikor kezd el villogni a piros kis felkiáltójel, hogy üzenetünk érkezett végre.
Az emberekben kialakult sztereotípiát szeretném eloszlatni azzal, hogy azt mondom, azért álljunk meg egy szóra, nem csak hülyék és szellemileg nullák, nem csak randák és fogatlanok tobzódnak ezeken az oldalakon. Számtalan okos és kellemes nő és férfi választja az ismerkedésnek ezen formáját, részben időhiány, részben kényelmi okok miatt. Persze, sok a hulladék is, de ha belegondolunk, a való életben sincs ez másként, minden korpa között van némi disznó.
Elvhű netútálóként 2 éve még én is körbenevettem, ha valaki azt mesélte, x.y. netes oldalon lelt párra. Nem értettem, hogy lehet az első érintés varázsát, az első szemkontakt vérforraló érzését felcserélni egy személytelen párbeszédre.....Persze, furcsa ez. Néha találkozik 2 világ, amire az életben sosem kerülne sor. Tiltakoznál ellene, mert más. Nagyon más. Olyan ez, mintha a halállal kezdődne az élet, s miután éltünk, visszamásznánk az anyaméhbe...ugye, milyen hülyén hangzik? A mozi leszoktat az olvasásról, a net a találkozásról. Nem érzed az illatát, nem hallod a hangját, nem látod a gesztusait, a mimikáját. S mégis, a test elkezd vágyakozni,a lélekkel egyetemben...Aztán egy idő után, bagatell és érthetelen módon azt kezded érezni, hogy kívánod, hogy hiányzik, ha nincs veled. Talán picit szerelembe is esel, s alig várod már hogy végre élőben is magadhoz ölelhesd.
Ha így alakul...mert megeshet biza az is, hogy a neten oly jól felépített "lovestory" alapjaiban rendül meg, amikor először belenézel a szemébe, és elmarad a várva várt feeling. Rájössz, hogy élőben nem is olyan szép a mosolya, nem tetszik a bőre illata, folyton vihog, ápolatlan a körme, koszos a cipője, stb...és már csak arra tudsz gondolni: istenem, add, hogy senki nem lásson meg vele az ismerősök közül, s alig várod, hogy végre elinduljon haza....Persze, ha még ráadásnak Ő pont másképp érez, akkor még arra is venned kell a fáradtságot, hogy szép óvatosan beadagold neki, hogy igazából Te hercegre számítottál, nem urasági tehenészfiúra...Ennek a sztrorinak ugye él a fonákja is, mikor Neked jön be az illető, és Te viszont nem...nos, az sem túl kellemes szituáció.
Légyen bármelyik verzió is a befutó, hazakullogsz a hűvös oldalon, megfogadva, hogy soha többet, sőt, azonnal törlöd magad, meg hasonlók....Aztán másnap, mintha mi sem történt volna, már újra ott ülsz, munkából hazaérvén, cipőt épp levetve már vered is a billt, mosolyogsz, hódítassz, kacérkodsz.....kezded előről az egészet.
Miért?
Mert szeretre vágyunk Mindannyian. Hogy szeressenek és hogy szerethessünk. És ez a cél szentesíthet minden eszközt. Butulunk, ha buta kell; szépülünk, ha szép; mosolygunk, ha vidám kell; sírunk, ha szomorú....Elhazudjuk, hogy kell nekünk, és Ő is elhazudja, hogy kellünk neki.
Aztán, mindenki csalódik.....
Éljen a netes társkeresés hazug valósága.

 

30 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr81974295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rusznák Tamás · http://probona.hu 2009.03.30. 01:30:04

Keserűre sikerült ez a post. De egészen emberi lett. Egyoldalú, végletes, kiegyensúlyozatlan. Életszagú. Mert tényleg, a netes társkeresés ilyen is. Sokszor. Többször, mint kellene. :(

Al Ghandi 2009.03.30. 08:41:54

Egy idő után mindenki rájön, hogy arról szól a keresés, hogy azt találd meg, akinek nem kell hazudnod és aki nem hazudik neked.

bagolybagoly 2009.03.30. 11:51:42

A második bekezdéshez szeretnék hozzászólni:
Ha valaki azért keresi a társaságomat, és azért szavaz nekem bizalmat, mert nehezen fizeti be egyedül a gázszámlát, akkor köszi, nem. A hatalmas jóléti társadalomban én vállalom, hogy nem igazán vagyok kíváncsi az ilyen "őszinte érzelmekre".

kóristalány 2009.03.30. 14:38:16

Bizony, a "szeretve lenni" érzés hiánya sok hülyeségre ráveszi az embert kortól, nemtől függetlenül.
Hihetetlen, micsoda változást tud előidézni az emberben, ha érzi, "kell/tetszik valakinek". Szerintem sokan ebbe az érzésbe szerelmesek, és nem a hús-vér emberbe, akivel leveleznek. Talán ezért ülnek sokan nap mint nap újra a monitor elé, figyelve azt a bizonyos új üzenetet jelző villogást, és ezért halogatják a személyes találkozást, hogy ez az érzés minél tovább tartson.

nitro1 2009.03.31. 00:35:32

Akkor ezek az emberek menjenek el az orvoshoz. (ahhoz, amelyik a szellemi problémákkal foglalkozik)

GatyaPityu 2009.03.31. 08:27:35

Jók ezek az írások. Azért jók mert nagyon igazak.

"Unom az ittlétet. A szagtalan, íztelen, sőt ízetlen tömeget. A személyiséget mellőzö, megfáradt, kiélt embertömeget. A mellkitevős, vagy épp farkamutogatós ostoba nőket és férfiakat. Kevés itt az érték, egyre kevesebb...."
- Mennyiszer éreztem, érzem ezt én is, amikor ismerkedésre próbálom használni az internet. Elegem van a sok unatkozó, notórius hazudozó, szórakozó, gerinctelen emberből, akik itt a neten élik ki magukat a névtelenség mögé bújva.
A második bekezdéssel kapcsolatban pedig azt tenném hozzá, hogy vannak, akik (és ilyen már létezett a válság előtt is) elsősorban inkább anyagi biztonságot keresve próbálnak partnert találni a neten, nem feltétlen érzelmit... (nem akarok általánosíthatni, de most inkább a nőkre gondolok).
Amúgy jó dolog lenne ez az internetes társkeresés, mert ugye olyan embereket is képes lehet összehozni a világháló, akik amúgy sosem kerülhetnének kapcsolatba más módon a térbeli akadályok miatt. Csak sajnos nagyon komolytalanok az emberek. És minden társkereső oldalon ugyanaz megy, tökmindegy hogy mi a neve: feleannyi lány, mint fiú, sok kamu regisztráció, sok unatkozó, nem őszinte ember... Én már nagyon kiábrándult vagyok az egész dologból, és kezdem azt hinni, hogy bizony vannak olyan emberek, akiknek a párkapcsolataikhoz nincs szerencséjük, egy élet is kevés lesz hozzá, hogy megtalálják az igazit. :-|

razu 2009.03.31. 19:50:20

néha olvasom a blogodat, általában felszínesnek de épp ezért szórakoztatónak találom(olyan módon szórakoztatónak mint mondjuk egy szappanoperát vagy bulvármagazint). de ez a post nagyon igazra és szépre sikeredett. megfogtál vmit, gratu:)

Trisi · www.alphawing.hu 2009.03.31. 19:51:27

Idestova 8 éve vagyok tagja olykor-olykor rövidebb időkre netes társkereső oldalaknak. Ebböl összesen 4 komoly kapcsolat alakult ki, 5 randiból! Ez jó átlagnak mondható. Nagy szerelem három volt ezek közül, egy még az esküvő elötti 3 hónapig is eljutott ( a menyasszony biza félreprütykölt a kis drága :)) . Mi ebben a hiba? Nincs semmi gond az internetnek, értékes embereket lehet találni, nagy szerelmeket és életreszóló ismerettségeket. Viszont tudni kell kit keresel és mit akarsz tőle. Pont mint azt életben internet nélkül!
Nekem még jó is hogy levelezek a lánnyal, ugyanis nem a jó lába vagy a dekoltázsa fog elvarázsolni elsőre hanem a gondolatvilága. Aztán ha ez tetszik akkor kompromisszumokkal még el is tudom fogadni a külsőt. Megjegyzem az 5 randiból 4 alkalommal tökéletes külsővel rendelkeztek! Mindegyik gyönyörű volt és az első randi után tudtuk mindegyikkel, hogy ez nem egyéjszakás lesz. Én szeretek így ismerkedni! :)

..persze most is éppen ismerkedés fázisban vagyok, ne törjétek le a lelkesedésem! :)

Trisi · www.alphawing.hu 2009.03.31. 19:54:50

AZ elkeseredést olvastam inkább a postból, pedig pont nem ennek kellene lenni erősnek hanem a bizakodásnak. Ez csak egy lehetőség! Használni kell, persze rossz érzés amikor közlik hogy "bocs nem jössz be nekem" és az is amikor törlik a levelemet olvasás nélkül és az is amikor kinyitják, de egy nyikkanás sem jön válaszként. De kit érdekel? Majd jön másik, aki válaszol, aki nem törli, aki kérdez, akinek majd bejössz.

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2009.04.01. 00:36:40

Szomorú azt látni, hogy már nem szükséges az őszinteség, illetve hiába vagy az, nem hiszik el.
Lassan egy éves a netes társkereső pályafutásom, messze több rossz élményem van mint jó. 20-30 nőből egy olyan se, akivel érdemes lett volna komolyabb kapcsolatot kialakítani (illetve, akivel szerettem volna, annak nyilván én nem kellettem). Hihetetlen balszerencsés vagyok:)
Sokszor elmegy a kedvem az egésztől, de inkább csinálom ezt, mint otthon üljek magányosan.
Mielőtt jönnek a trollok: szórakozóhelyen még rosszabb a helyzet, hiába ittam meg több komplett kocsmapultot.

NRG44 · http://althir.org 2009.04.04. 13:08:11

Szórakozóhelyen több lány együtt, azokhoz úgysem megy oda senki.

A magányos férfi felkerekedik a szórakozóhelyre egy nővel megismerkedni. Rendes nőt akar. De a rendes nők otthon ülnek. :-)

Tehát mégis csak ér valamit ez a netes izé.

Stupidella 2009.04.06. 06:52:30

Még csak két hete vagyok regisztrálva az egyik oldalon s azt látom, hogy akik megkeresnek, közülük10 pasiból 9 csak félremenni szeretne, amúgy nős és családos ember. Ha azt mondom nekik, hogy számomra ők tabu, nehezen értik meg.
A másik a levelek megválaszolása - még az elején eldöntöttem, hogy mindenkit megtisztelek őszinte válasszal, a legtöbben ezt megköszönik, de kaptam erre már én is olyan reakciót, hogy "beképzelt hülye kurva", pedig teljesen kultúráltan közöltem vele, hogy úgy érzem, nem vagyunk egy hullámhosszon és további jó keresést kívántam neki.
Másrészt a pasik közt is akad nemválaszolós :)
Szóval, legszívesebben törölném magam én is, mert tényleg a magamutogatás zajlik és az önstuffolás, de ha végiggondolom, mik az alternatívák, mégis maradok. Még egy kicsit mindenképp. :)

Trisi · www.alphawing.hu 2009.04.06. 08:30:18

A legédibb az amikor szimplán törlik a leveled. De erre mindig azt mondom, hogy ha így kommunikál akkor tényleg nem az én jövendőbeli párom! :)
Legutóbb olvastam egy "elvárás" listát amiben szó szerint ez volt: " 170 centi magas számomra nem férfi" ....bocs, 173 centis törpe vagyok és még férfinek sem vallhatom magam. :( De ő persze 168 centis csodálatos hosszú combú csodanő.....nek képzelte magát :)

Stupidella 2009.04.06. 16:16:31

@Trisi: Az a baj, hogy ha valaki szeret magassarkúkban járni, az plusz 5-10 centi még arra. :)

Trisi · www.alphawing.hu 2009.04.06. 18:17:45

Stupidella: :) férfiból vagyok, erre nem számítottam. Egye fene akkor törpéket keresek, maximum 155 centis lányokat, azok magassarkúban is 165 centis törpék, akikhez képest még jó vagyok :)

Stupidella 2009.04.06. 19:07:00

@Trisi: Addig jó, míg nem jársz tűsarkúban :)
Ha Téged nem zavar, hogy a hölgy pár centivel magasabb, s ez a hölgyet sem izgatja különösebben, akkor szerintem nincs gond. Az ilyen "170 centi magas számomra nem férfi" szövegűeket pedig ne sajnáld, valószínűleg Te se olyat keresel, aki a külsőségekre megy. S leginkább ne vedd Magadra :)

NRG44 · http://althir.org 2009.04.12. 01:03:36

Én 194 vagyok, és azért ANNYIRA nem tapasztalom az előnyöket! :-))) Nehogy már elkenődjetek alacsonyak.

GatyaPityu 2009.04.29. 15:26:26

Bezárt volna a blog, nem lesz több frissítés...?! :-(

Nagykócsag 2009.05.05. 15:32:14

Behalt a blog? Vagy mi?

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2009.05.11. 20:23:02

Én is szívesen várnám az új postokat :)

GatyaPityu 2009.05.13. 09:47:19

Lehet, hogy a blog tulajdonos időközben bepasizott (vagy becsajozott, ha pasi az illető, nem tudom). Így aztán nincs ideje már a blog-ra ami nem is aktuális számára.

GatyaPityu 2009.05.13. 09:53:18

Ha még jár erre valaki, megosztok veletek egy állítólagos férfi adatlap szöveget valamelyik internetes társkereső oldalról. Sajnos az eredeti forrást nem tudom, én is egy közösségi oldalon olvastam a bemásolt szöveget és az illető nem nevezte meg a forrást.


Vidam, pozitiv beallitottsagu, kreativ, mosolygos jo alaku lanyrol almodom, ki szeret tartalmasan elni es langra gyujt vad forro szerelme!
Mert en is ezt nyujtom Neked!!

Max. 32 eves, tehat 1977-nel korabbi születesüek kernem maris kattintsanak tovabb. Köszönöm..
Es meg valami; akik a korukbol letagadnak, ugyis rajövök es azonnal veget vetek az ismeretsegnek!!!

Fenykepet mindenkepp kerek szepen!
Arctalanokkal nem ismerkedem!
A foto NE legyen max.1 evnel idösebb jo!!
Az enyemek se regebbiek.

Es hogy milyen kepeket többet NE küldjetek, hat ebben is segitek;

-5 meg 10 eve keszült kislanyos fotot, csalinak es a randin pedig egy öreg dagadt tehen var ram.
-eltorzitott fekete-feher minösegben
-ütyürü-mütyürü 1cm-es fotocska, amin meg azt se lehet felfedezni, hogy nöt vagy ferfit abrazol.
-nagykalapban, napszemüvegben, fejkendövel, orrig lehuzott sültössapkaban,
-sallal es pulloverrel fülig bebugyolalva,
-sihacukaban, hatalamas szörmebundaban es farsangi maskaraban.
-Valamint allatkertben majmok karjai közt kapalozva!!

De ettöl vadabbak is voltak;

-foto kezen allasos pozban,de hatulrol,
-nagyon messze egy fergeteges utcaban,
-tengeri hullamok közt buvarszemüvegben ketsegbe esve fuldokolva
-tarsasagban ott valahol nagyon messze a hatso sarokban ket vall között kikandikal egy elmosodott kis fejecske,
-egy ferfivel boldogan ölelkezve,
-hajjal az egesz arc betakarva,
-függöny mögül kukucskalva,
-ocsmany grimmaszokat vagva.
-a nö helyett a kutyaja van a kepen.
-motoros hacukaban es ürhajos bukosisakban.

Köszi ilyen kepeket küldjetek az idiotaknak, de ne nekem!
En nem a hajkötötökre, napszemüvegetekre, kalapotokra, kabatotokra, sihacukatokra es a kutyatokra vagyok kivancsi, hanem RATOK!!!

Ha valaki nem meri magat megmutatni, ott mar eleve gond van!!

Ha Ti nök arra jogot formaltok, hogy minket ferfiakat tetötöl-talpig nagyitoval min. 5-ször atskuberaltok, meg a nem is tudom hova is be nem kukkantatok, hogy uram bocsasd ott is meg a szörszalak is szimpatikusan kunkorodnak-e. Mustraltok minket, mint a vasari lovat, a randikon epp hogy a fogsorom vegig nem kopogtatjatok. De mi...ne akarjunk tudni semmit se. Titkolozni eshazudozni kizarolag nektek szabad! A nagy lo..szt azt!!! Tudjatok, mi ferfiak is emberek vagyunk es szeretnenk mi is megnezni a nöt, akivel szimpatizalni szeretnenk. Ez nem bün ugye? Ennyi megjar nekünk is.
Vagy keressük arc nelkül leendö gyerekünk anyjat?
Kerestek Ti apat arc nelkül? Na ugye....!
Ha en ennyi idösen megmerem magam Nektek tetötöl talpig mutatani, akkor nem többet csak legalabb egy NORMALIS fotot szeretnek en is Töletek kapni.

En sem nagybundaban, rohamsisakban, buvar szemüvegben es allszakallban a hordagyon ülve grimaszokat vagva fenykepezkedtem.

Igazan köszönöm ha tudtatok a logikamat követni!

Figyelem a velem valo ismerkedesnek tovabbi kikötesei is vannak!

Fiatal hölgyek levelet varom, kik apoltak es vonzo megjelenesüek.
Bocsanat, en öket szeretem, mert erre kattanok!

Valamint a lennt következö felsorolt pontok közül egyik se legyen Rad ervenyes!

Ezert kernelek Bennetek kedves Hölgyeim, hogy OLVASSATOK EL, hogy KIT NEM keresek es NE pazaroljak ram ÖK a draga idejüket;

Figyelem!!

Ez az összeallitas veletlenül sem a normalis es az intelligens nök sertegetese celjabol keszült.
Csak tükröt tartok azon sajnos többsge ele, kik szalljanak magukba es gondolkodjanak el es moderaljak magukat, ha egy normalis intelligens ferfit szeretnetek partnernek.

Ime itt egy kis izelitö az elmult 2 es fel evi tagsagom alatt lebonyolodott randiaimrol:

Ilyen elmenyekre többet nincs szüksegem, ezert az ILYEN nök kerem NE IRJANAK!!

1; A regi szerelmük utan sirdogalok, engem folyton azokhoz hasonlitgatok.

2; A biologiai ora ketyegesetöl bepanikoltak, es ezert mar az elsö randin ravasz keresztkerdesekkel stresszelök.

3; Azoktol a \"kurva jo paliktol\" levö melak buta gyerekeiknek, engem a jol keresö potpapa es csalad eltarto szerepere kiszemelök.

Tartassatok el magatokat azzal, akivel a tartalmatlan süket duma utan agybabujtatok, aztan utana meg a felelösseg elöl meg eliszkolt....En gondoskodnek a gyerekeimröl. De megis a bunkokkal csinaltatjatok fel magatoknak..??? Erröl se en tehetek!!

4; A csödbe ment megcsömörlött es eladosodott eletüket az en bankszamlamon keresztül rendbehozni akarok.

5; Engem külföldi münkaszerzönek, tanacsadonak es intezönek tekintök.6; Tengerparti draga nyaralast velem kifizettettni akarok, de penzt magukkal hozni nem akarok.

7; A sajat maga hülyesegeböl tengernyi problemak közt vergödök es mindezt velem megoldatni akarok.

8; A reglapon a korukbol jocskan letagadok, igy az \"öszinte\" ismerkedesbe rögtön hazugsaggal startolok.

9; Viselkedesben nivot nem ismerök es beszedjüket mocskos tragar szavakkal füszerezök.

10; Bennem a szalkat is folyton keresgelök, de magukban a gerendat se eszrevevök.

11; Öszintesegröl predikalok, de engem \"Hofeherke es a 7 törpevel\" megetetni akarok.

12; Az en jelenletemben folyton mas ferfiakrol aradozok.(Akkor mi a fa..t akarsz tölem?)

13; Kritikat a legkissebb mertekben sem elviselni tudok, de engem minden piszlicsare aprosagert hülyenek titulalok.

14; Az elethez nem ertök, hazimunkat nem ismerök, mindent tölem elvarok, meg amit en föztem azt is a kezeböl földre ejtök, de minket ferfiakat folyton lepocskondiazok.

15; Sarga Cabrio auto es Gucci napszemüvegröl abrandozok, de erte semmit tenni nem akarok.

16; 1-szerre 3db mobiltelefonnal rendelkezök es a randi alatt 5 percenkent mas palikkal trecselök.

17; A fejükben a ket fülük között kongo üresseggel rendelkezök.

18; A ferfiakat munkagepnek es folyton penzt szaro szamarnak nezök.

19; Felem luxus körülmenyeket, mint feltetelt elvarok, de maguk tengernyi szemetben, büzben es koszban hempergök.

20; Akik szinte mindent akarnak, de konkretan megse tudjak, hogy mit.

21; Kik mar megszokasbol kiriminalisan es kolosszalisan akkorakat hazudnak, hogy \"007\" James Bond az orosz titkosszolgalat összes emberevel együtt a megfejteshez elötte a CIA-hoz kene korrepetalasra jarjanak.

22; Engem a randira 5-600km-re odautaztatok, majd, mint egy vasari lovat vegigmustralgatok es a mustralas utan kb. fel ora mulva koholt hazugasagokkal es kifogasokkal engem a picsaba elküldök.

Mivel mar szamtalanszor igy kibasztatok velem, ezert közlöm, hogy SOHA TÖBBET randira teljes mertekben nem utazom el!! Utfelezesben benn vagyok. Mert akkor Neked is tenni kell. Tenni pedig csak az tesz, ki komolyan gondolja! Aki meg nem, az meg nem gondolja komolyan. Ahhoz meg nem megyek!!

23; Honapokig levelezgetök, kik megvárják, míg Magyarországra megérkezem, majd pont a talalkozás elött kirugdalók.24; A randi alatt folyton agyafurt tekervenyesen es körmönfontan, ravasz modon, de csakis kizarolag az anyagi helyzetem utan erdeklödök.
Szeretnem közölni Veletek:
En közös elethez partnernöt keresek es nem kurvat! Köszönöm!
Ha penz kell,menjetek el dolgozni!! En is ott kapom!

25; Az ugynevezett külföldi \"munkabol\" visszaterök, kiken Nyugat-Europa \"roppant jo\" mindent megigerö hapijai orba-szajba vegigmentek, majd miutan elhagytak a 30-at, mint a szemetet elhajigaltak. Miutan nem sikerült egy \"milliomos\" hülyet, ki eltartana öket befogni, ezert elkeseredetten hazajöttek es csömörükben megtalalnak engem, mert most mar jo leszek en is!

Tudom mit beszelek. En mar 20 eve nyugaton elek. Sajat szememmel lattam, hogy a kis \"artatlan\" lanyok mit müvelnek!! Pfujjj!!

Az ilyenek menjenek (a pi..) oda,.... ahonnet jöttek!!

26; Hostessek, barpultosok, fotomodelkedök, butikosok, diszkokban es egyeb pasizos helyen dolgozok, fönök mercijeben miniszoknyas kiskurvak, valamint mükörmös, tusarku cipös kifestett, bemazolt, de mint a döngölt föld oly tök buta plazacicak.

Közlöm az ilyen hölgyekkel, hogy az ö \"nivojukra\" nem süllyedek le! De nem kell am elkeseredni, mert hülye ferfi van böven!

27; A feltett fotokon hianyos es kurvas öltözetben pozolok, kik azt gondoljak, hogy ettöl szebbek es jobbak lesznek.

A tanulsag ebböl;

Akik a vilag elött levetköznek, azoktol mit varjon egy normalis ember??

28; Elhizottak, eldobottak, züllöttek, iszakosok es sirdogalok , nyöszörgösök, hiszterikusok es dilisek, nyavajgosok, gondolkodasban korlatoltak , rendetlenek, koszosok, trehanyok, mosdatlanok es egyeb büdös borzok, az orruknal tovabb nem nezök, notorikus ferfiakrol panaszkodok, lustak es lajharok, depressziosok, vegelkeseredettek es a füleimet a volt kapcsolatukrol sirva telejajjgatok!

Nem vagyok se leszek senkinek se a sponzora, szemetes es panaszladaja valamint a magan pszihiatere!!!

Ki arccal nez a multba az a segget tartja a jövönek!!

En egy vidam nyitott, intelligens, rendkivül tiszta, apolt, öszinte es teljesen független ember vagyok. Ezert Tisztelt Hölgyeim NEKEM felesleges hülyesegekre, baromsagokra es tovabbi iszonyatos borzalmakra, elrettentö elmenyekre SE kedvem SE idöm NINCS!!

Azon hölgyek, kik a felsorolt pontok közül akar melyikenek megfelelnek, kerem kattintson maris batran barmelyik ferfi rivalisomra es jajjgassatok, hazudjatok neki, hasznaljatok öt ki, valamint kritizaljatok öt!
Vagy keressetek fel az elsö közeletekben praktizalo lelki gyogyaszt! Ö biztos segit!

Minden mas hölgynek repesve varom sorait!! DE NE HAZUDJATOK JO!!
SZUMMA SZUMMÁRUM: Kik nem gondolnak engem komolyan, azok HAGYJANAK ENGEM EGYSZER ÉS MINDENKORRA BÉKÉBEN!!!!!
Marhákkal és hazudozókkal nem levelezek!!
Elegem van a hülye bunko nökböl!!

Szomoru lennek, ha üres lenne a postam, hisz ez azt jelentene, hogy a normalis nök
kihaltak. Ahogy kinez, haaat tenyleg igy van!

De ne legyen igazam! Cafoljatok ra!

Tudom ez az összeallitas kicsit \"BUNKON\" hangzott. Higyjetek el en NEM vagyok se bunko se nagykepü egy intelligens ember vagyok!! Csak amig udvariasan kertem, senki nem vette komolyan.

Elegem van a hülye, kihaszanlos paraszt nökböl!!

Mivel en is csak a felesleges idöpazarlas es különbözö szörnyedelmektöl vedem magam, ezert sajna muszaj volt igy irjak, hogy ertehetöve tegyem, hogy KIK NE zaklassanak!!

Es egy nagyon fontos tanulsag Nektek!

Ti nök ne feledjetek; A parvalsztas a Ti dolgotok. Tehat Ti nyultok bele a dologba, de legtöbbször a szarba!! De erröl mi nem tehetünk, mert Ti döntetek! Mi ferfiak csak elkeseredetten probalkozunk.

Mert azt hiszitek, ami jol nez ki az jo is!

Lehetünk mi kedvesek, aranyosak, elözekenyek, gyengedek, meg minden amit itt leirtok, de megis a tuskot, a parasztot,a hangoskodot, a bunkot es reszegest valamint a hazudozoval bujtok agyba. A normalis mellett meg elmentek. Allandoan a fontos karakterbeli dolgokrol predikaltok, de a valasztasban megis a külsösegek, a kinezet no meg az anyagiak alapjan döntetek.

Ezert van az, hogy a normalis es jol szitualt ferfit nem veszitek eszre. Mert azok nem ordibalnak, nem hösködnek, se hazudoznak, valamint nem fitogtatjak magukat az autojukkal es a penzükkel.

Mert el ne felegyjetek!!

Akinek van az befogja a szajat, mert fel hogy elveszik töle. Ezert csak az kerkedik vele, akinek nincs, csak adossaga. Azt meg nem fogjak elvenni töle.

Nos ezert ajanlom, hogy jobban figyeljetek!!

Mert rengeteg normalis ferfi van, kik meg azt is megtiszteltetesnek vennek, ha legalabb leszarnatok öket! De mi meg ennyit se erünk Nektek! Akkor legyetek az idiotakkal boldogok, de ne sirjatok utana!!!
Hat ez a Ti bajotok!!

Es meg egy aprosag!Azon hölgyek, kiknek tetszem, de kiesve erzik magukat a rostambol, nem kell elkesredetten nekem letolo leveleket irogatni. Kar a gözert, mert nem erdekel es ugyis kitörlöm!
Nagyon köszönöm, hogy elolvastatok!

OnlineTárskeresés.hu 2009.05.13. 10:46:45

Sziasztok!

Egyetértek teljes mértékben a szerzővel. Nekem is számos negatív tapasztalatom volt már az online társkeresést illetően. Mostanában bukkantam rá egy jópofa oldalra ami segít kicsit jobban eligazodni a társkeresők világában. Itt egy helyen összegyűjtik az összes társkeresőt és véleményezik illetve szakértőik értékelik a társkereső oldalakat különböző szempontok szerint...

szóval érdemes társkeresés előtt itt tájékozódni... www.onlinetarskereses.hu

nagyon köszönöm, hogy elolvastátok a hozzászólásomat!

bagolybagoly 2009.05.18. 17:03:11

Atro · keresemaparom.freeweb.hu 2009.05.13. 09:53:18

A blogot olvasva egy cseppet sem csodálkozom azon, hogy vannak ilyen arrogáns faszok. Mert nár bőven előkerült belőlük, na de, hogy ezt a sok baromságot begépeli valaki ...

GatyaPityu 2009.05.20. 21:33:34

@bagolybagoly:
Arogáns, ez tény. És nyilván egy ilyen adatlappal csak öngólt lehet lőni. De azért álljunk meg egy szóra, és tegyük félre a nyers megfogalmazást, koncentráljunk a tartalomra. Van a szövegben igazság, és nem is lehet pusztán a véletlen műve, ha valaki egy ilyen szöveg legépelésére áldozza az idejét. Nyilán keserű tapasztalatok, negatív élmények vezettek idáig. Az illetőnél valszeg' elszakadt a cérna, és kifakadt. Valahol meg is tudom érteni, gyakran én is hasonlóképp érzek, még ha nem is írok le az adatlapjaimra. :-)

bagolybagoly 2009.05.22. 11:07:17

@Atro: A tartalomra koncentrálva: bizonyára van benne igazság, leginkább az, hogy mindenkinek vannak személyes preferenciái. Ezt viszont nem tartom elégséges magyarázatnak arra, hogy valaki vadidegeneket instruáljon arra, hogyan készítsenek neki tetsző képet. Ha netes társkeresésről van szó, akkor ebben a fázisban nyilván idegenek. A nemtetszés kifejeztésének adekvát formája pedig a nem kattintás. Visszatérve a tartalomhoz, azzal nézettel elég nehéz azonosulni, hogy aki külföldön dolgozik, az szemét alávaló ribanc.

S.F. · http://tinyurl.com/6o2cb3a 2009.06.06. 14:58:40

@Atro: (és a többeik) Pedig Atronak igaza van. Aki meg nem ilyen, az ne vonatkoztassa az általa leírtakat saját magára. ennyi

NRG44 · http://althir.org 2009.06.28. 06:11:55

@S.F.: ez nagy szó, hogy egy nő egyetért atro-val. :Ö

NRG44 · http://althir.org 2010.10.29. 06:09:13

@kolerka: mire nem jó a radar, újabb darab a pázzölbe, ezúttal egy tipikus set :szerinted ako' férfit átverni az úgy okééé?

én a helyében meg se házadodnék eleve, vagy csak kemény szerződéssel, úgy, hogy külön névre lenne véve onnantól még egy fogkefe is. macerás, de később jól jön

ti feministák amúgy meg nem is vagytok nők, hacsak ezért nem ;-)
süti beállítások módosítása