Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Egy tipikus női hiba férfiak viselkedésére gyakorolt hatásairól

2010.06.21. 08:55 Line24

aNetes kalandjait meséli el egy hölgy ezen a linken. Véletlenül egy tipikus és öntudatlan női hibába (de a férfiak szempontjából nevezhetjük őrjítő jelenségbe) sikerül beletrafálnia. Elôzô randijaimon és a női élmény-beszámolókon folyamatosan hasonló sztorikra bukkanok, miközben a másik oldalon állva pontosan tapasztalom, hogy ennek a viselkedésnek milyen romboló hatásai vannak a férfiakra nézve! Lássuk, miről is van szó. Idéznék:

"Amikor hazaértem, a postaládámban újabb öt levél tornyosult. Úgy döntöttem, nem írok vissza, hisz én a húszas éveim óta sosem játszom egyszerre több kapura....

...Gábor után egyre kedvetlenebbül böngésztem a jelölteket a világhálón. Elgondolkodtam azon, hogy csak nekem nem sikerül? Valamit rosszul csinálok tán? Levelezni továbbra is leveleztem néhány kedves pasival, de egyre kevésbé éreztem értelmét az egésznek. Közben a jó idő is beköszöntött, és nem volt kedvem a laptop előtt ülve tölteni az estéimet...

...Segítettem neki orvost keresni, majd útjára bocsájtottam. Ezután végleg eldöntöttem: jó időre búcsút mondok a pasizásnak. Elegem lett, és letöröltem magam a Randivonalról is. Azt hiszem, rám fér egy kis pihenés ezek után. Viszlát pasik, viszlát netes párkeresés!"

Tehát van egy lány, aki nagy reményekkel és kíváncsisággal csap bele a netes társkeresésbe. Hiszi, mert több helyről hallotta, hogy ez már másoknak sikerült, így neki is mennie kell. Szeretne boldog lenni (ki nem?), szeretne gyorsan találni valakit (mert nincs kedve lúzerekkel beszélgetni), tudja, hogy sikeres lesz, hiszen több tízezer férfiből csak rátalál az igazira! Hiszi, hogy elmegy az első randira és máris az igazi fogadja, mert 200%-osan bízik a megérzéseiben, amik akár egy levélváltás után is megsúgják, hogy pontosan milyen ember a másik! Ez a lány telve optimizmussal regisztrál és várja a sült galambot. (http://divany.hu/Intim/nesze-neked-els-randi) A férfiak írnak és ő pedig válaszol. Nem játszik több kapura, mert az tiszteségtelen, így kiválaszt egy szerencsés fantomot, akiről pár sor alapján egy teljes képet rajzol és a többieket pedig parkolópályára illeszti. (fogadjunk, magyarázat és elköszönés nélkül!) Aztán jön a cikkben említett randi, ami nem rossz, de nem az igazi! Esélyt nem kap az úr, mert nem forgatta meg a leányzó lelkét. Aztán jön egy másik - az adott sorozat szerint offline randi - ami még rosszabb eredménnyel jár (bár konkrét esetet én inkább vis.majornak nevezném) és a hölgy törli magát "örökre", mert ez az út járhatatlan

Nézzük, hogyan néz ki ez a férfiak szemszögéből! Hasonlóan nagy reményekkel regisztrálunk mi is. Rengeteg kedvesnek, érzékenynek, lelki értékeket kereső, hűségesnek vallott, kizárólag komoly kapcsolatban gondolkodó női adatlap méltán ad teljesíthetőnek gondolt pozitív jövőképet minden hímneműnek. Tudjuk, ahogy a való életben is, itt s nekünk kell kezdeményezni: mi írunk először. Rákeresünk pár szimpatikus (nem kurvás) fotójú adatlapra, elolvassuk tisztességesen azt a pár sort a bemutatkozásnál és amennyire telik reagálunk rá. Aztán várunk. Átlagos esetben semmi nem történik. Elolvastak és megtekintettek minket és kész... Egy hét után rájövünk, hogy ez a kör nem jött be. Úgy tűnik, hogy nagyobb merítéssel kell dolgozni, hiszen nagy a konkurencia ill. mi sem vagyunk a top 10-ben a felsorolt tulajdonságaink és kirakott fotóink alapján.

Így a férfiember nagyobb szélességűre és mélyebbre állítja az ekét, hogy jobban megdolgozza az ugart, hátha így fog hirtelen kifordulni elé a kincses ládika. Persze nem érünk rá 10x annyi nőnek hasonlóan személyes témájú levelet küldeni, így ki kell találni egy sablont, amit vagy teljes egészében copy-paste technikára alkalmas vagy azért 1-2 mondattal specializálni lehet. Ha ez kész, akkor egy jó kis keresés és 20-30 nőnek el. S várunk, milyen reakciók érkeznek, ha egyáltalán. Sablon levelek kiküldése esetén mindenképpen befut egy bölcsész természetű nyunya fikázása, melyben felsőbbrendűen közli, hogy óriási inteligenciájával azonnal kiszúrta, hogy ezt nem személyesen neki írtuk, ezért szégyeljük magunkat! Ha szerencsénk van, közben érkezik egy normális válasz is. Ugyan frusztráló, hogy ekkora merítésből is mindössze 10% alatti reakció érkezik, de csakis pozitívan szabad hozzáállni. (Az önbecsülést azért még így is rombolja!) Nekiállunk és a kihorgászott egyetlen kis snecinkkel levelezni kezdünk. Röviden: vagy megmagyarázhatatlanul (és szó nélkül) eltûnik vagy lesz belôle egy nagy eséllyel sikertelen találkozás.

S mindezek mögött nem a férfira nézve kudarc, sikertelenség, szerencsétlenség, lúzerség húzódik meg, mindössze a hölgy nem akar több vasat tartani a tûzben, vagy egyszerûen történik valami az életében, ami miatt nem akarja folytatni az ismerkedést. (lásd a fenti linken lévô sztorit!) Vagy már találkozott/beszélt telefonon valakivel, akirôl azt hiszi, hogy jó lesz! Bármi oka lehet - a levelezôpartneren kívül!

Mégis mi a félreértés alapja? Miért nem így gondolkodnak a férfiak s miért veszik magukra? Mert ôk csak annyit látnak, hogy a hölgy elolvassa levelüket, megnézi adatlapjukat. Ebbôl azt a következtetést vonják le, hogy a nô még mindig érdeklôdik a lehetséges lovag iránt, válogat, a válasz pedig azért nem érkezik, mert nem elég jók. Nem gondolnak arra sem, hogy ha egy nô valóban csak eggyel akar levelezni és az az egy már megérkezett, akkor a nô lusta kitörölni regisztrációját, sôt, még azért be-belép! Persze ez már taktika is lehet és a kiszemeltnek akarja ezzel prezentálni, hogy ô még aktív, nehogy a lovag messzemenô következtetést vonjon le a törlésbôl. Hiszen egyébként is elég, ha valóban unszimpátia miatt utasítanak el valakit. Viszont ha ezt még tetézik olyan esetek is, amikor teljesen másról van szó, akkor igen hamar megkeseredhet bárki.

Mi a megoldás? Egy sablon. Ha minden férfiú kapna 1-1 tômondatnyi sablont, hogy kiszemeltje már mással ismerkedik vagy épp elege lett a férfiakból és törlésre készül vagy most olyan esemény történt, ami nem teszi megfelelôvé az ismerkedést, de leginkább törölnék magukat az egészet nem komolyan gondolók, akkor kevesebb csalódást okoznának a másik oldalnak! Ugyanis a fránya férfiaknak is van lelkük. Legalábbis amíg sok ilyen gombostû-szúrásnyi visszautasítással ki nem nyírják azt a nôk!

453 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr712096292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cirrus 2010.06.21. 17:50:13

Ja, és a chat-en egy nő sokszor 10 másik emberrel is beszélget, szóval gyakran kellett várni a válaszra hosszú percekig.

dex.ion 2010.06.21. 17:50:45

@*Nikus*: én nem felejtem el a szülinapodat, mikor is van?:))
(a zokni kemény követelmény? próbálok róla leszokni, de nehezen megy:( )

freebiker 2010.06.21. 17:51:22

@eso: Tudományos? Micsoda megkérdezett ezer embert? Ugyanmár. Ezt úgy lehet vizsgálni mint a szépséget. Sehogy.

*Nikus* 2010.06.21. 17:52:57

@dex.ion: Ha a vécéülőkét lehajtod, akkor a zoknitól el tudok tekinteni :)

dex.ion 2010.06.21. 17:53:21

@freebiker: a szépség mértékegysége én vagyok. 1 dex= gyönyörű. 0,5 dex=nagyon szép. -2 dex az aki mellett másnaposan nem akarsz felébredni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.21. 17:53:53

@*Nikus*:

De ugyanakkor kemény és határozott, ámde gyengéd és empatikus is legyen! :)

dex.ion 2010.06.21. 17:54:26

@*Nikus*: azt le. vendégségben rendszeresen le is basznak érte, de én nem is tudom, h lehet azt nem lehajtani. férfi létemre kurvára zavar. viszont a szülinapodról még mindig nem tudok semmit:)

William Kidd 2010.06.21. 17:55:53

@*Nikus*: Én szerettem beszélgetni, ő sokszor nem! Virágot vettem néha, a születésnapokat majdnem mindig elfelejtettem, mindenemet mindig rendbe tartom, nincs kupleráj, ő nagyobbat csinált! Észrevettem az új frizurát, a pocsolyán a hátamon vittem át! :-) Senki se tökéletes, nincs és nem is lesz ilyen ember! Törekedni lehet rá, meg kompromisszumokat kötni! Ilyen az élet és egy hosszú párkapcsolat alapja!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 17:56:22

@William Kidd:
tessék: Ő
Gondolom, most rögtön csökkent a frusztrációd!
:)

freebiker 2010.06.21. 17:56:27

33 éves vagyok,egyedül nevelem 15 éves lányomat.
megbízható,nyílt,és őszinte beállítottságú vagyok.-

Számomra fontosak a lelki értékek amitől úgy gondolom több vagyok, ha jól használom azokat.
Lelki értékek számomra a: Becsület,Igazságosság,jóakarat,figyelem egymás iránt,Rossz megbánása, beismerése,Jó irányba változás,megbocsájtás,és mindezekre való törekvés.
Aki eggyet ért velem mindezekben az írjon ha ő is szimpatikusnak tart engem a képem alapján is.
Puszi mindenkinek aki így gondolja ahogy én a dolgokat, akkoris ha most próbálkozik ezeket az értékeket
életébe helyezni, Úgy gondoltam a magam részéről is: jobb később, mint soha ezeknek az értékeknek helyet adni a szívünkben.

Öszinte,türelmes vagyok.Keresem azt az embert akivel le tudnám élni az életem.Öszinte ,kedves ,jókedvű férfit keresek.
CSAK OLYAN JELENTKEZZEN AKI ERRE VÁGYIK

küldj EMAILcímet mert előfizetőknek nem tudok válaszolni

Néhány gyöngyszem a randivonalról....

*Nikus* 2010.06.21. 17:57:32

@Kedves Nard: Természetesen! Szerintem nincs ebben semmi írreális elvárás :) Azon kívül hozza ágyba a reggelit, ajánlja fel, hogy mos, főz, takarít, de ne legyen papucs :)

dex.ion 2010.06.21. 17:58:45

@freebiker: milf
3 év múlva lecserélheted a lányára

freebiker 2010.06.21. 17:59:05

Az előbbiek mind többször vált, min. egy éve ott leledző nőktől származnak. És persze bredpittyet várják....

*Nikus* 2010.06.21. 17:59:49

@dex.ion: a szülinaphoz: oroszlán volnék :)

dex.ion 2010.06.21. 18:00:04

@*Nikus*: ha reggelit nem is, de kávét vállalok az ágyba:) ha bekészíted a mosógépet, meg tudom nyomni a bekapcsológombot:) a főzőtudományommal meg azonnal levennélek a lábamról:)
(ja, a takarítás, hát, hát...rá lehet venni. nem könnyű.)

freebiker 2010.06.21. 18:01:01

@dex.ion: Ja. Csak nem bredpitty vagyok milliárdokkal.....

freebiker 2010.06.21. 18:02:36

@dex.ion: Engem sokmindenre rá lehet beszélni, de az egyik szakmám szakács, a konyhát inkább vállalom...

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 18:03:04

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Toushe :D
1:0 neked! De azért azt elismered, hogy az ember pozitív gondolkodással, nem görcsöléssel messzebb jut bizonyos tekintetben, mint amikor halálra vergődik.

*Nikus* 2010.06.21. 18:03:39

@William Kidd: Igen, kompromisszum. Ez az egyik legfontosabb. Nem csak elvárni a másiktól, hogy változzon és alkalmazkodjon, hanem kicsit néha magunkba is kell nézni, hogy én mit tehetek azért, hogy működjön a kapcsolat.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 18:03:53

@dex.ion:
háááát, ettől kéne lelkesednem? ;) (semmit sem változtál :D)

dex.ion 2010.06.21. 18:04:34

@*Nikus*: húha. veszélyes párost alkotnánk.
:)

*Nikus* 2010.06.21. 18:05:44

@dex.ion: csak nem egy másik oroszlán?

dex.ion 2010.06.21. 18:05:54

@*Nikus*: ezt a néhány mondatot írd fel, és egy évek óta tartó kapcsolat krízishelyzeteiben majd olvasd el;)

dex.ion 2010.06.21. 18:07:00

@*Nikus*: maradjunk annyiban, h a környékbeli hentesek vip jegyet biztosítanának nekünk:)

dex.ion 2010.06.21. 18:09:21

@Zsit (nyau és rémizé): aszongyák, nyerő csapaton ne változtass;)

Illés Béla 2010.06.21. 18:15:55

Perfekt írás.
Sajnos az én önbecsülésem,e jelenség miatt,már a nullához konvergál.
Pont tegnap töröltem magam egy ilyen oldalról,mert nem vagyok mazohista. :(

freebiker 2010.06.21. 18:17:09

Ismerj meg hogy megtudd milyen is vagyok valójában.Egyébként röviden:aranyos,barátságos szeretek ismerkedni,barátkozni.Egyedül nevelem a 7 éves lányom.

Tanitóképző főiskolát és német nyelv- és irodalomtanár szakot végeztem, de jelenleg nem ezen a területen dolgozom. Szeretek zenét hallgatni, filmeket nézni, úszni, gitáron játszani. Azért választottam az internetet ismerkedésül, mert a településen, ahol lakom, erre nincs lehetöségem. Szüleimmel élek, keresztyén családban.Egy kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyom, amelyben a hüség és az öszinteség természetes.

5 gyermek édesanyja vagyok jelenleg édesanyámnál lakom.De hamarosan el költözünk!Győrben dolgozom három műszakban!

További gyöngyszemek...

freebiker 2010.06.21. 18:18:59

Természetesen ők is bredpittyet várják....

freebiker 2010.06.21. 18:20:31

Az ilyen nők mért nem bírnak leszállni a földre?

dex.ion 2010.06.21. 18:21:28

@freebiker: "5 gyermek édesanyja vagyok jelenleg édesanyámnál lakom.De hamarosan el költözünk!Győrben dolgozom három műszakban!"

az igen...végre vki, akinél még én is esélyesebb lennék egy társkereső oldalon.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 18:23:51

@Sátán meg a Jocó: szívemből szóltál! Coelho valamely számomra érthetetlen okból igen nagy divat lett. Egyszerű, olvasmányos, néhol giccses mint a ponyvaregény szerelmi történetek - mondom úgy hogy csak angol verziót olvastam egyik másik kiadványából. Nem lett a kedvencem.

freebiker 2010.06.21. 18:26:46

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Nekem a Kaliforgia is hitelesebb mint Coelho....

freebiker 2010.06.21. 18:27:55

@dex.ion: Ezzel nem az a baj, hanem olyan férfiideált kerget, akik ki fogják röhögni. Talán ezért is keresgél ott másfél éve.....

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 18:30:37

@Illés Béla: nem tudom, talán ha nem SS Werhmacht egyenruhás képet raknál fel! :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 18:34:52

@freebiker: az Killafornia :DDD de viccet félre nekem a Drót ami tényleg hiteles.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 18:39:16

@dex.ion: ja, hát az igazi kihívás gyereket nem csinálni. mert szaporodni minden hü lye tud....

*Nikus* 2010.06.21. 18:43:48

@dex.ion: De legalább őszinte volt..

dex.ion 2010.06.21. 18:44:26

@*Nikus*: mondjuk 5 gyerekt már elég nehéz lenne letagadni...

deflorator 2010.06.21. 18:45:09

@freebiker: Miért zavar az téged? Vagy egy potenciális jelölt számodra?

*Nikus* 2010.06.21. 18:49:09

@dex.ion: Mondjuk írhatott volna 2-t vagy 3-t is. Azért ha jól sejtem, olyan nemegyszer előfordul, hogy az elején nem vallja be a nő, hogy van már gyereke, csak amikor már már félig behálózta a férfit.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 18:52:02

az elcsattant egy csók(csata) már volt?

deflorator 2010.06.21. 18:52:48

@*Nikus*: "Félig" nem lehet behálózni. Ha csak szexelni akarsz, akkor játszhatsz cinkelt lapokkal, de ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor csak a saját idődet vesztegeted a hazugságokkal.

dex.ion 2010.06.21. 18:54:36

@*Nikus*: sztem ez gáz. ilyen fajsúlyú kérdésekben nyerő az őszinteség az elejétől fogva.

*Nikus* 2010.06.21. 18:59:58

@deflorator: Félig alatt azt értem, hogy már egy bizonyos fokú szimpátiát kialakított. A hazugságról írt dolgokat nem tudom, nekem szántad-e. Nem az én módszerem.

William Kidd 2010.06.21. 19:10:47

Bemutatkozás:

Mint ahogy sokan mások, én is hiszek abban, hogy megtalálom azt a férfit, akit meg kell találnom. És nem adom fel!:)

Hogy mi fontos nekem egy kapcsolatban? Az őszinteség és a humor.
De természetesen fontos a külső is!

Amúgy kicsit hisztis vagyok ... de ki nem az?! :)

Partner:

Szeretnék egy hozzám illő férfit találni!

Nagyon jó, ha van önbizalmatok, de azért mégsem ártana elgondolkodni, hogy valóban illik-e hozzám egy korosodó, vagy kopaszodó, vagy elhízott férfi, attól függetlenül, hogy nagyon humoros és ő fiatalosnak érzi magát.
Nyugodtan a fejemhez vághatjátok, hogy mit képzelek magamról, és hogy nem vagyok olyan jó nő, hogy ezeket leírjam, stb...
Sajnos a tapasztalataim miatt írtam le a fentieket, senkit nem áll szándékomban megbántani.

Szóval azt szeretném kérni, hogy ha úgy nézel ki 40-42 évesen, mint a saját apukád, kérlek ne írj, vagyis: ne nekem írj! Köszönöm.

...

Milyen lelkesítő és bájos! :-))

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 19:13:58

@freebiker: igen, értettem az iróniát!

a náci német megnevezésekben gyenge vagyok, ez tény

deflorator 2010.06.21. 19:19:29

Tanulság: férfiként menőnek számít pár Coelho idézetet becsempészni a bemutatkozásba :-) Kiegészítve valamilyen asztrológiai marhasággal.

freebiker 2010.06.21. 19:19:35

@William Kidd: Egész nap az ilyen női megnyilvánulásokról van szó. Elvárás az van de az eszükbe se jut, hogy ugyanazon a mércén ők is bebuknak. A megtestesült álomnak hiszik magukat, de nem különböznek a kopaszodó 40-es zsírfolyásoktól. Az előbbi szót egy 90 kg os 158 cm magas nőtől idéztem....

*Nikus* 2010.06.21. 19:20:29

@William Kidd: Azt hiszem körbenézek a férfi bemutatkozó szövegek között, hogy lássátok, nem csak a nők tudnak érdekesen bemutatkozni :)

freebiker 2010.06.21. 19:20:37

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Nincs ezzel baj, nem érthet mindenki mindenhez, de nem bántóan helyesbítettem.

freebiker 2010.06.21. 19:22:52

@*Nikus*: Remélem nem olyan teccőgecikőkóla szintű intelligens bemutatkozásokat akarsz bemásolni, mert az a szélsőségesen elmebetegek csoportja....

freebiker 2010.06.21. 19:26:35

Kétféle idióta létezik: az egyik, aki azért nem tesz meg valamit, mert megfenyegették, a másik pedig, aki azért tesz meg valamit, mert megfenyegették.

Aranyköpés Coelhotól. Ha ne adj isten megtámadnak mindegy hogy teszek idióta vagyok. Ha futok, ha ütök.Ez aztán az igazi férfi.....

deflorator 2010.06.21. 19:29:02

@freebiker: Teljesen mindegy! Ha a nőknek bejön, akkor nyugodtan hazudhatom azt, hogy nekem is... :-)

freebiker 2010.06.21. 19:29:35

Az igazi szerelem megengedi, hogy mindkét fél a saját útját járja – mert tudja, hogy ez soha nem szakítja el őket egymástól.

Ez az! Kúrjunk félre szabadon.......

freebiker 2010.06.21. 19:33:04

Mindenki, az égvilágon mindenki kérni akar tőlem valamit. Ezért dicsérnek, hízelegnek és fölajánlják azt, amire szerintük szükségem van. Holott másra sem vágyom, mint hogy végre egyedül legyek.

Na lehet ezért ír ennyi nő elérhetetlen vágyakat....

freebiker 2010.06.21. 19:35:12

Az a harcos, aki túlságosan bízik az eszében, lebecsüli ellenfele erejét.

Micsoda éleslátás.... Coelhot ne is zavarja, hogy pár ezer éve ismerik azt a mondást, ne becsüld alá ellenfeled.

freebiker 2010.06.21. 19:37:13

A szeretet összegyűlve jószerencsévé válik, a harag összegyűlve balsorssá alakul.

Na ennyi elég ebből az önjelölt klozetfilozófusból. Azért copyztam ide ezeket, hogy a nők, a maradék szürke állománnyal észrevegyék miféle idiótát imádnak és emlegetnek.

flash.gordon · http://kulhonban.blogspot.co.at 2010.06.21. 20:11:13

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Érdekes az adatlapodon 22 éves férfiként vagy feltüntetve.

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.21. 20:44:10

@alasehir: "akik nekem tetszettek, rám se bagóztak, hiába voltak csak egy tízessel fiatalabbak"

Érdekes, 60-65 éves férfiaknak "öreg" a 49 éves nő. Nekem ez meglepő.

Sadist 2010.06.21. 21:11:19

@huvosvadasz: Nem csak egy szabályrendszer bemagolása, hanem logikus gondolkodás, valamint az intelligencia és az igényesség elég jó fokmérője. Legalábbis magyar nyelv esetén.

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.21. 22:10:26

@falesny: a neten a csajok sokkal feljebb helyezik magukat. Szerintem nem lenne gond,ha mindenki tudná, hogy milyen szinten ismerkedjen."

Ez nem netes dolog, hanem mindenki egy szinttel jobbat akar magánál.
Görgey Gábor keresztszemezésnek hívta - mindenkinek más kell, mint aki őt akarja.

flash.gordon · http://kulhonban.blogspot.co.at 2010.06.21. 22:12:36

@deflorator: akkor miért csodálkozik ha a férfiak rá sem bagóznak? :D

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.21. 22:13:36

Valaki említette, hogy a nők humoros férfit akarnak. Erről szól az egyik kedvenc viccem:

Miért akarnak a nők humoros férfit?
Mert az ellentétek vonzzák egymást.

*Nikus* 2010.06.21. 22:22:02

@Szélvészhercegnő: Ezt azt hiszem mindkét irányban el lehet sütni, attól függően, hogy nő vagy pasi meséli :)

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.21. 22:39:12

@*Nikus*: Annyiban vitatkoznék, hogy mindennapi beszédben gyakrabban hangzik el nők szájából jópontként egy férfiről, ha szellemes, míg a férfiak nem helyezik az első - mondjuk tíz - tulajdonság közé, hogy a nőnek legyen humora. Pedig milyen jó nevetni :)

*Nikus* 2010.06.21. 22:58:19

@Szélvészhercegnő: Lehet, hogy rosszul fogadná egy férfi, ha pl. egy társaságban a nő messze lekörözné a poénjaival. De azért szerintem titkon elvárják, hogy szoruljon némi humorérzék a nőbe is :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 23:06:32

@freebiker: nem is vettem bántónak, amit írtál ;)

találtam egy csajt:
"Semmi különös ,nem akarok ide semmit sem írni majd minden kiderül egyszer.Nem vagyok átlagos nő az biztos.Filozófikus inkább ."

"Tökéletes társ
Komoly kapcsolatot keresek, mentálisan szegény és egyetlen éjszakára vágyok nagyon szépen kérem hogy kíméljenek meg önmaguktól meg a dumájuktól is!!!Meg az olyanok is akik a volt barátnőjük után sírnak naphosszat, hónapokat stb.lelki betegek nem érdekel!Persze az értelem nagyon fontos !Agyilag nem a toppon levő emberek se keressenek."

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.21. 23:25:52

@*Nikus*: az is köztudott, hogy egy férfi akkor nevez jó humorérzékűnek egy nőt, ha az a nő az ő poénjain nevet.
(És sokkal kevesebb férfi szellemes, mint amennyi hiszi magáról :)

Elkeveredett 2010.06.21. 23:28:36

@flash.gordon:

Na, akkor most jól ki kell találnod, mi is a pálya. :)

*Nikus* 2010.06.22. 09:29:35

@Női Netrandisok: Kicsit népszerűbb a téma, mint pl. az atomfizika :)

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.22. 11:06:27

@*Nikus*:
nem is gondoltam volna,
kommentem elismerésnek szántam :)

eso 2010.06.22. 12:43:12

@freebiker: Persze, és Darwin is egy 1000 fős közvéleménykutatás alapján írta meg A fajok eredetét, mi?
Kicsit háttal ülsz, de nem baj. :) Nem muszáj érteni, simán meg lehet állni azon a szinten is, hogy puffogsz és csudálkozol.

Illés Béla 2010.06.22. 14:28:34

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
A képen Erwin Rommel látható,aki olyannyira nem volt sem ss,sem náci,hogy benne volt egy Hitler elleni merényletben,és ezért(családját ezzel megmentve)öngyilkosságot kellett elkövetnie.
Ő "csak",minden idők egyik legzseniálisabb tábornoka volt.

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.22. 14:49:01

@Illés Béla: Béla, egyik kedvencem a sivatagi róka, a nagy füleivel.
(Jó pasi volt, kívül-belül, na.)

Illés Béla 2010.06.22. 18:50:46

@Szélvészhercegnő:
Sokan mondták már,hogy hasonlítok rá. :)
Ráadásul én is sváb vagyok akárcsak ő.:)
Heidenheim-ben született,ahonnan nem messze élnek rokonaim is.
Plussz nekem is nagy füleim vannak :D

Illés Béla 2010.06.22. 18:52:30

@Szélvészhercegnő: Hozzászólásod roppant színpatikussá tett.
Ezért fel kell tennem a kérdést neked...van barátod? :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.22. 19:22:04

@Illés Béla: köszönöm a kiegészítést, nem volt célom megbántani téged....

Illés Béla 2010.06.22. 20:23:02

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
Nem vettem bántásnak,csak szerettem volna megértetni a dolgok miértjét,és egyben rávilágítani a történelem egyoldalú megközelítésének hibás voltára. :)
Bár"a történelmet a győztesek írják",én igyekszem a teljes képet kutatni/megismerni,mert meggyőződésem,hogy e nélkül a kíváncsiság nélkül,minden tanult/tanított információ csak féligazság. :)

Hank.Moody · http://date.blog.hu/ 2010.06.23. 02:12:33

Indítottam egy blogot a témában, lehet kövezni...

date.blog.hu/

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.23. 13:51:25

@Illés Béla: igazából csak viccelni szerettem volna, hogy amennyiben a csatolt 2.világháborús katona (személye mindegy ilyen vonatkozásban) képével próbálsz csajozni, nem biztos hogy sikeres stratégia.
sajnos a történelmet leírásokból, visszaemlékezésekből, nyílt és titkos levéltári anyagokból tudhatjuk - ilyen formán torzult képet kapunk az elbeszélő egyéni benyomásaival. igen, minden tanult és tanított információ csak részigazság.

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.25. 22:32:01

@Illés Béla: Nincsen. És ha hasonlítasz rá... :)
Most néztem vissza, hátha valaki írt mégis valami korszakalkotót a témában, így csak most vettem észre a hozzám intézett kérdésed.
Ha te is visszanézel, észreveszed a válaszom :)

Illés Béla 2010.06.26. 12:07:23

@Szélvészhercegnő: Ennek örülök. :)
Nyomban írtam is neked priviben. :)
Kérlek olvasd el.

Szabi2 2013.08.06. 03:25:49

Lássuk akkor mit kap az a nő aki válaszol mindenkinek....:) az esetek többségében a megértés és elfogadás helyett ezt a kérdést:
"Ezt hogy döntötted el ilyen gyorsan?"

De van ilyen is:
"Naa találkozz velem mégis! Légyszi!! Naaa"
Ha erre is nemet kap akkor folyt. Köv.:
"Akkor b****d szájba a k***** a**ád!!
R***nc...
Csak pár példa, hogy miért is nem látják értelmét a nők, hogy válaszoljanak minden "kedves" érdeklődőnek..:)

becsajozok.hu · http://becsajozok.hu 2014.12.30. 05:22:34

@Szabi2: Grat, látom járatos vagy a témában! :)

Lednecki Alexandra 2016.12.13. 21:39:35

A társkereső, amit Rád szabtak.
Csatlakozz most, és találd meg
Te is az Igazit! Élj a lehetőséggel-Ingyenes!
www.felszedlek.hu
süti beállítások módosítása