Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Olvasói levél - Szexre jó

2008.09.10. 14:00 Line24

Újabb olvasói levelet teszek közzé, újabb véleményt a társkereső oldalakról. Ez most nem elítélő, de elég keményen a helyére teszi az írója, mert szerinte mindennek meg van a maga értelme-funkciója, így a netes társkeresésnek is, ami szórakozásnak megfelelő, de az igazi megtalálására teljesen alkalmatlan.

Pasi vagyok, ezt már az elején leszögezem. Gyakorlott netező randis. Az utóbbi 2 évben 80 találkozóm volt. Sok? Talán. De én nem tartom annak. Szeretem használni, mert ha valaki tudja ez mire jó, akkor nem érheti csalódás. Márpedig én az első pár levélváltás és randi után feleszméltem hülye rózsaszín álmomból és a helyére tettem: itt senki se keresse álmai kapcsolatát, ne fűzzön nagy reményeket hozzá, csak keféljen!
Most valószínűleg kapok majd regeteg fikázó kommentet, de ez van. A szexuális életem végre a "katolikus papi mennyiségről" felküzdötte magát egy elfogadható szintre. Ezért persze dolgozni kell, sok levelet szétküldeni, a válaszra fáradtságot vevő lányokat kedvesen elszórakoztatni, írogatni, majd a megfelelő időben találkozóra hívni. Ott elbűvölően és szórakoztatóan társalogni, érdekes programokat kitalálni a következő 1-2 találkára (itt nem játszik a mozi vagy az egész estét betöltő séta-fika, inkább romantikus és eldugott kilátóhelyek, kiállítások,vendéglők, rendezvények, stb.) s ha mindent jól csináltam jöhet a szex!
Erre jó a net. Persze, rengeteg nyesedék van, ami elhullik jó esetben levelezés közben, rossz esetben az első randin, de ha valaki lemegy szórakozóhelyre, ott sem minden este garantált a páros távozás!
Szóval, munkahelyi unlamas percek megszínesítésére és kitöltésére kíváló a net, s ha épp van üresedés estéidben, akkor oda is minden további nélkül berakhatsz 1-1 csajszit.
Egy idő után már csípőből nyomod a szöveget, szinte oda sem kell figyelni rá, nemhogy görcsölni. Ha nem futatsz túl sok lányt párhuzamosan, még meg is tudod jegyezni mit mond. Persze a folyamatos szexuális változatosságért muszáj lesz egyszerre több delikvenst is a tűzben tartani, tehát érdemes feltunningolni a memóriát, mert a csajok figyelnek és ha egyszer-kétszer belekeveredsz, akkor azonnal gyanút fognak és menekülnek! Ja, még véletlenül sem szabad valós céljaidat feltárnod - mindig a komoly kapcsolat esélyét kell meglebegtetned szeme előtt!
Szemét vagyok? Szemét leszek a nők szemében? Az! De nem érdekel. Rengeteg sérülést kaptam én is nagyképű, hisztis, öntelt csajoktól, így rájöttem: senki sem érdemel kíméletet. Én sem, de nem is kapok. Szex minőségétől függően megtartom őket 1 vagy több alkalomig, aztán jöhet a fekete leves. Jobb esetben eltűnnek és nem hívnak, ha én nem jelentkezek, de sokszor viszont olyan trágár kifejezésekkel illetnek, hogy még a South Parkban is kettéállna a szereplők füle.
Tudom, hogy nem itt és nem így fogom megtalálni az igazit. Ezért nem is feccölök bele sok érzelmet és reményt: majd valamikor összefutok vele az utcán. Addig pedig maradnak a netes társkeresők és a kosza numerák...

172 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr59657147

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.09.10. 16:09:37

Virtuális társkeresés - Csak szexre jóPasi vagyok, ezt már az elején leszögezem. Gyakorlott netező randis. Az utóbbi 2 évben 80 találkozóm volt. Sok? Talán. De én [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diamond 2008.09.10. 16:45:45

köszi repecs. igyekszem. nem elősszőr de nem is utoljára történt ez. az biztos, hogy az engedd el és megkapod elv érvényesülhet, de akkor mi van a ha valamit nagyon akarsz azt előbb utóbb megkapod szlogennel?
én most azt hiszem az idő mindent megold bölcseletet alkalmazom....

Heck Elek 2008.09.10. 16:47:14

"Egy férfi ember sose mondja magára és másra azt a szót, hogy "pasi""

Egy ideig tényleg nem, de miután végigcsetel, "ismerkedik", randizik pár hónapot a síkhülye nőtársadalommal (társat keresni próbálkozva) bizony, a kénytelenül elszenvedett kulturális mimikriből kifolyólag eltanulja ezeket a szavakat olyanokkal együtt, hogy "ez gáz!", "nemmmondod!" "esküszöl?"

bagolybagoly 2008.09.10. 16:49:58

De végül is épp ebben az egyben volt igaza a posztolónak, hogy "pasi" és még véletlenül sem férfi vagy ember vagy bármi értékesebb.

valaki 2008.09.10. 16:50:24

Hack, igazad is lehet, ugye aki a disznók közé keveredik azt megeszik a korpákok, de megintcsak azt mondom, azt butítják le mondjuk a csetes korodhollax szintre, aki hagyja magát.

valjan 2008.09.10. 16:51:37

diamond!
persze ez is igaz...de erre egy masik bolcselet:minnel jobban keresed,annal inkabb nem leled!
a fene sem tudja,hogy mikor,melyik -mikor melyik-muxik leginkabb.

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.09.10. 16:52:58

Mandula & Craddle
Örülök, hogy nem maradtam egyedül a véleményemmel :)

Sajnos ezt a levelet simán írhatta egy 'pasi'...
Félreértés ne essék: nem magunkat, férfiakat akarom minősíteni azzal, amit írtam/írok. Nőknél ugyanúgy vannak hasonló szemléletűek.

"Ja, még véletlenül sem szabad valós céljaidat feltárnod - mindig a komoly kapcsolat esélyét kell meglebegtetned szeme előtt!
Szemét vagyok? Szemét leszek a nők szemében? Az! De nem érdekel. Rengeteg sérülést kaptam én is nagyképű, hisztis, öntelt csajoktól, így rájöttem: senki sem érdemel kíméletet. Én sem, de nem is kapok."

És mindig iszonyúan sérült is vagy lelkileg.
Így nincs esélyed 'normális' kapcsolatra. Semmi. Abszolút semmi.
Őszintén kívánom, hogy történjen valami olyan az életedben, ami elindít a pozitív változás útján!

repecs 2008.09.10. 16:53:58

diamond

Idő kell a megoldáshoz, de tenni is kell érte közben. Nekem több mint egy évre volt szükségem. A 8 éves kapcsolatom után.

Javasolt olvasmányok:


A titok.

Brayen Tracy The Phoenix Seminar
(Magyarul is van)

Szerintem.

valaki 2008.09.10. 16:55:11

Jut eszembe, a nőneműeket sem kell ám félteni, különösen nem azokat, aki azonnal egzisztenciális kérdőívvel támadnak, mert ha lakáskocsibankbetét van, akkor ő költözne is gyerekestül, hogy varázsütésre kész legyen a boldog család.

Heck Elek 2008.09.10. 16:55:39

valaki "azt mondom, azt butítják le mondjuk a csetes korodhollax szintre, aki hagyja magát."

aki meg nem "hagyja magát", az (hogy a postoló kifejezésével éljek) szexuális életével a katolikus papi szinten marad. Lehet választani, de gondolom miután vki eleget gyakorolta a papi szintet (hónapokig, évekig akár), előbb-utóbb rájön, hogy az ő hozzállásával volt a baj: nem alkalmazkodott eléggé.

bagolybagoly 2008.09.10. 16:57:02

Valahogy kezdem úgy érezni, hogy akik legnagyobb hanggal és kidüllesztett mellel bírják sorolni a hatalmas sérelmeiket azok azok, akiknek még soha semmi bajuk nem volt az életben, éppen csak megszületni volt nehéz. Mert az, hogy Mari kosarat adott egy hét után a Gizi meg két mozi után sem akart leszopni illetve a leghatalmasabb mindent überelő: a Rozinak meg jobban bejön a Lajos mint én ...az ... hát a sérelem kategóriájától egy kicsit messze esik

lúdláb 2008.09.10. 16:58:18

Nem értem, egyesek részéről mi ez a minősítés. Az ember úgy van összerakva, hogy vágyik a szexre. A szerelem ennek a pszichés értelemben vett előzménye. Alapvetően azért keres az ember párt, hogy szeretkezhessen. Ha nem ezért tenné, akkor azonos neműek közül is válogathatna. Ugye sörözni lehet haverokkal is.

Szóval miért is baj, ha valaki dugni akar? Hát éppen ezért keres párt! (Meg nyilván sok másért is.) Aki keres, éppen ezt keresi; akkor meg milyen alapon ítéli meg azt, aki a másik nem részéről ugyanezt keresi? Komolyan nem értem. Én azt tartom értékesebbnek, aki fel meri vállalni a vágyait, nem pedig azt, aki fene nagy büszkeségében a falat kaparja, aztán szépen elmegy mellete az élet, de ő aztán nem adja könnyen magát, s a legnagyobb szexuális élménye az volt, amikor az iskolában a dokinéni elmondta, mi az a menstruáció.

Komolyan nem értem egyesek hozzáállását.

Heck Elek 2008.09.10. 17:00:56

VicGilson: Szóval becsüljük meg a nagyképű, öntelt, hisztis csajokat, akik pont az ilyen hozzáállástól lesznek méginkább önteltek. Nagyszerű terv !

nilla 2008.09.10. 17:04:25

lúdláb: nem értem mit nem értesz. Nem az a gond, hogy valaki dugni akar, hanem az, hogy mást ad elő, kapcsolatot "lebegtet", játszik mások vágyaival, érzéseivel. Ennyi.

Heck Elek 2008.09.10. 17:05:17

lúdláb. Persze, hogy így van, de a sznoblelkű h.picsáknál (IQ37 felett kb. minden nő az) ezzel a vágyaddal így egy "közönséges tapló" lennél... ez egy eleve vesztésre ítélt stratégia.

Volt társkeresőfüggő 2008.09.10. 17:05:17

Évekkel ezelőtt én is ezt csináltam. Nem feküdtem ugyan le a lányokkal, de agyba-főbe randizgattam velük. Aztán megcsömörlöttem és abbahagytam. A virtualitás:valóság arány túl nagy. (Értsd: túl sok a levél, túl kevés a valódi érintkezés.)
A levélírónak üzenem, hogy bár azt hiszi, jól kitol a lányokkal, magával tol ki a leginkább, mert képtelen lesz normális kapcsolatra. Hiába jön szembe az utcán.

valaki 2008.09.10. 17:05:46

Heck, én szoktam csetelni és bizony nem hagyom magam lebutítani, de nem is élek szerzetesi életet. Igenis van olyan nőnemű egyed a neten, akivel beszélgetni is lehet, vannak gondolatai és nemcsak a dugás jut róla eszembe. Persze ritka, de ugye a net a demokrácia abszolútuma, különösen mióta tecsógazdaságos gépekkel és nettel bárki feljuthat.

valjan 2008.09.10. 17:06:29

ludlab!
a lenyeg valoban ez,de mint tudjuk ezt szepen kell csomagolni.
te sem veszel meg a boltban egy olyan cipot aminek levalt a talpa... ;)

szóval az úgy volt... 2008.09.10. 17:08:19

Én is ezt csináltam évekig, volt, hogy egyidőben 6 nőm volt. Aztán 2 évvel ezelőtt találkoztam a mostani kedvesemmel, azóta csak ő van. Az összes többi együtt nem ért annyit, mint ő egyedül. Hát így van ez.

Heck Elek 2008.09.10. 17:08:45

"Értsd: túl sok a levél, túl kevés a valódi érintkezés"
Nalátod, pont ezért kell hamar találkozni. A "hollaxhányévestalálkozunk?" nem is olyan hülyeség, egyszerűen az esélyek növelése, ha vki nem egy szövőgyárban dolgozik 300 nő között.

FlybyWire 2008.09.10. 17:09:35

Olyankor mi van, ha nekem mondjuk 30 nőből max 1nek tetszik az illata (és nyilván nem a deo-ra vagy parfümre értem?

Elég nehézkes így a párkeresés, ezt a szűrőt is beiktatva nagyjából naponta 20-30 nőnek kellene minden nap üzenetet küldeni, hogy jó pár hónap alatt 100-120 randi után összejöjjön egyetlen egy :)

Carlito 2008.09.10. 17:12:25

A postíróhoz hasonló f...fejek miatt olyan a netes társkeresés, amilyen. Szükség lenne egy olyan társkeresőre, ami csak a komoly szándékúak számára nyitott, valahogy kiszűrné a házasokat, p...vadászokat. Bármilyen meglepő, a pasik közt is van olyan, aki komoly kapcsolatot keres, de ilyen viszonyok mellett nincs esélye.

Heck Elek 2008.09.10. 17:12:42

valaki "Igenis van olyan nőnemű egyed a neten, akivel beszélgetni is lehet, vannak gondolatai és nemcsak a dugás jut róla eszembe"

persze, olyan is van aki eltalálja az 5 számot a lottón. ...de erre nem lehet építeni, főleg miután ráment párszáz órád, amit értelmesebben is el tudtál volna tölteni, száll el minden ilyen naiv elképzelésed a dologról.

lúdláb 2008.09.10. 17:13:47

nilla: ezekkel egyetértek. Erre azért nem reagáltam, mert már leírtátok korábban.

Hagy ne keressem vissza, de voltak itt olyan hangok, hogy aki hagyja magát, az az alja. Miért? Mert megéli a vágyait?

Elsősorban Lilyom 2008.09.10. 16:25:51 hülyeségein akadtam fenn. Azzal evidens, hogy nem értek egyet, hogy ha engem bántottak, azt más valakin verem le.

boda elemér 2008.09.10. 17:13:53

valaki: rátapintottál a celeb világ hajtóerejére,mellesleg 50-60 évesen is hozható ez
a teljesitmény,persze modor,sárm,műveltség azért kelletik---ha ez mond valamit a levél írójának

.45ACP 2008.09.10. 17:15:22

"itt senki se keresse álmai kapcsolatát, ne fűzzön nagy reményeket hozzá, csak keféljen!"
Maximalaisan egyetertek. Talan ha szerencses vagy, 100 nobol talan egy er tobbet egy jo kefelesnel.

ander 2008.09.10. 17:16:33

Olvastam egyszer valahol, hogy emberek azért menekülnek egyéjszakás kalandokba, mert sokkal könnyebb elvenni, amire ott és abban a pillanatban szükségük van, mint megfelelni az akár közösen támasztott elvárásoknak. Hát igen. A második alkalommal már esetleg a partner is bátrabban támaszt igényeket...

Érdekes gondolat, nemdebár?

valaki 2008.09.10. 17:17:34

Estranged, nem a KSH-nál dolgozol, az tuti.

Heck, túl sok levél?

Megint azt mondom, a résztvevőkön múlik minden. Aki keresgélt vagy nézelődött már neten, hamar megtanulja, hogy mit jelent az újrahúztákagépemnincsképem, elloptákamobilomat, azaz, ha belátható időn belül nem fejlődik személyes találkozássá a kölcsönös szimpátia okán elmélyülőfélben lévő kapcsolat, akkor ott valaki linkel.

Ekkor kiderülhet, hogy nincs kémia, nem jó az illata, kiábrándító a testartása vagy hangosan böfög.

Mit is mondott Lenin a mennyiség és a minőség kapcsolatáról?

boda elemér 2008.09.10. 17:17:58

Szegény Petra Bateman,ha tudna olvasni,de írni sem tud,legfeljebb.....,de talán azt sem.

Heck Elek 2008.09.10. 17:18:14

"...fejek miatt olyan a netes társkeresés"

Személyesen ismertem olyan csajokat akik egymás közötti ki-a-jobb-nő versenyben az egyik nagy netes párkeresőt használták arra, hogy ki kap több levelet naponta (persze eszük ágában sem volt találkozni senkivel), de ezt egymásnak se vallották be persze, csak büszkén mondogatták egymásnak:
- Képzeld, Dóri, mag megint kaptam vagy 57 levelet, nem tudom, mi van ezekkel a pasikkal, olyan gáz, aki itt keres csajszit magának!

Rebelde 2008.09.10. 17:20:05

nahh, akkor megyek le is szedem magam egy ilyen oldalról


80 randi? mekkora kamu

valaki 2008.09.10. 17:20:34

Heck, komolyan, 30 perc után pontosan jól tudom, kivel csevegek, de ha ezt nem hiszed, akkor annyit mondok csak, tudom, hogy érzem magam csevegés közben. Ergo szó sincs párszáz óráról, szerintem te is hamarabb felméred, ki van a túlvégen.

lúdláb 2008.09.10. 17:21:37

Heck Elek: ennyire nem rosszak a tapasztalataim.

valjan: realista vagyok, de törekszem megérteni az idealistákat is. ;) Ebben az esetben ez nem Te vagy, hanem a becserkészni vágyott állomány.

Marla 2008.09.10. 17:21:57

"A szexuális életem végre a "katolikus papi mennyiségről" "
Tehat az eletben egy nagy luzer :-)

Heck Elek 2008.09.10. 17:23:38

valaki, összesen értettem a párszáz órát, nem /nő. :-)
egyetértek. csak annyi különbséggel, hogy a 30 perc után szerintem az a legszerencsésebb hogy találkozzanak egyből (és kizárják az olyan felesleges köröket, ami elveszi az ember kedvét a további próbálkozástól)

lúdláb 2008.09.10. 17:28:14

Marla: tudod, nem mindenkinek van elegendő szabadideje, nem mindenki elég bátor, de lehet, csak nem elég vonzó, stb. Ez a lúzer szöveg igen előítéletes annak fényében, hogy alig ismered, akiről beszélsz. És noha nem etikusan, de elérte, amire vágyott, hiszen van elfogadható szintű nemi élete.

valjan 2008.09.10. 17:28:49

ludlab,ez megnyugtat :))))Kan vagyok,es Hetero!!!

Heck Elek 2008.09.10. 17:28:54

Tehat az eletben egy nagy luzer :-)

van két haverom. Pár évig az egyik dolgozott egy olyan irodaházban ahol 150 nővel kávézott, cigizett együtt a folyosón, majd utána átment egy villamosmérnöki tervező irodába, ahol a portás kutyája is kan volt. Utána a másik haver ment egy el egy hasonló irodaházba dolgozni.
Jópasiság kinéztre kb. egyforma a két srác, a nőzési sikereik mutatója semmi mástól nem függött, csak attól, hogy hol mozognak. A mérnöki irodában 0 nő / év, az irodaházban meg 1 nő / hét.

valaki 2008.09.10. 17:29:18

Heck! Nyilván, ha a neten van szimpátia, azonnal érdemes összefutni, kerülendő a fölös köröket. Pölö az Est által említett illatparát, én egy testápoló szagát nem bírom, olyan, mint azé a vízé, amiben kukoricát főztek.

De ilyenkor érik meglepetések az embert, mert a férfiember nyomul bizony és a nő nem mindig áll ellen. S mi több, kellően előkészítve ő támad és hengerel. Összegabalyodás után meg...

pirót 2008.09.10. 17:30:09

Tudom nem ide vág, de érdekes lehet:
munkahelyiterror.blog.hu/

lúdláb 2008.09.10. 17:32:10

Heck Elek: ami a környezetet, lehetőségeket illeti, ott a pont, nagyon sokat számít.

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.09.10. 17:33:05

Heck Elek 2008.09.10. 17:00:56
"VicGilson: Szóval becsüljük meg a nagyképű, öntelt, hisztis csajokat, akik pont az ilyen hozzáállástól lesznek méginkább önteltek."

Ilyet meg ki írt? Mert én biztosan nem :)
Egyébként részben így van, ahogy mondod. Ha az ember normális, akkor mindenkit igyekszik megbecsülni maga körül. Az ilyen "... ... csajokat" legfeljebb elkerüli.
Vagy azt gondolod, hogy a férfiaknál nincs ugyanilyen arányban nagyképű szemétláda?

lúdláb 2008.09.10. 16:58:18

Pedig világos.
Aki a kapott rúgásokat másokon veri le - az lelkileg beteg. Hogy kerül ide a szex? Az ilyen embernél ez csak egy terelő duma.
Persze, hogy a szex jó. Ha a megfelelő emberek találkoznak. De egyéjszakás történetet is lehet normális, emberi módon lebonyolítani. Legalábbis nekem, és jónéhány férfi- és nőismerősömnek már sikerült. Nem is egyszer...

Ezzel a 'semmi másra nem jók a nők/férfiak, csak hogy visszadjam nekik a rúgásokat, amiket én másoktól kaptam' mentalitással van a baj.

tokomtelevan 2008.09.10. 17:33:48

Válás után egy ideig nem foglalkoztattak a nők (engem csaltak meg, s lett vége), de utána elkezdtem csajozni.
Jó pár ismerős felesége is megvolt, nem érdekelte őket, hogy apuci otthon várja őket a gyerekekkel.
Még csak szédíteni sem kellett őket, be lett nyíltan durván dobva, hogy kívánlak, s szívesen megkefélnélek.
Elsőre általában felháborodott elutasításban volt részem, majd idővel, 2 hét-3 hónap rákérdeztek, hogy áll-e még az ajánlatom.
Szóval akit lehetett (sokat lehetett) az ismerettségi körben megdugtam.
Aztán elfogytak, nekem hiányzott az újdonság varázsa.
Regiztem egy társkereső oldalra, s onnan is pár jelentkezőt beújjítottam, néha párhuzamosan többet is, van akinek lassan a keresztnevére sem emlékszem. Senkinek nem kellett ígérgetnem.
Persze volt egykét pénzéhes szuka, de azokat pároslábbal rúgtam ki.
Aztán megismerkedtem egy lánnyal, úgy indult mint a többivel, jelenleg már van egy 4 éves gyerekünk, s 6 éve vagyunk együtt békében.

Heck Elek 2008.09.10. 17:45:26

VicGilson "Az ilyen "... ... csajokat" legfeljebb elkerüli."

amikor már az 50-ediket próbálod szériában elkerülni, akkor csak rájössz, hogy az igényeiddel lehet a baj.

"Vagy azt gondolod, hogy a férfiaknál nincs ugyanilyen arányban nagyképű szemétláda?"

Nem mértem még fel a férfikínálatot (bár néha megfordult a fejemben, hogy megnézzem, mi a siker titka...) de valahogy az a meglátásom, hogy a nőnek valahogy szélesebb körben van sikere a férfiak között, tehát sokféle nő tetszik nekünk. (van aki a húsost szereti, van aki a soványat, hogy profán legyek)
A "jópasi" meg elég szűk kör: 1. a kisfiús tipus: bradpitt/keanurívsz pofa. 2. a macsó tipus: dzsordzsklúni. Minden más gáz, meg béna. Ja, és csak a külső számít egy "pasiban". (ha nem derült volna még ki)

valaki 2008.09.10. 17:50:11

Heck, vitatkoznék, ha megengeded. Egyáltalán nem vagyok „jópasi”, éppen ezért sokkal szívesebben és lényegesen eredményesebben ismerkedem a neten, mint strandon vagy szórakozóhelyen. Beszélgetni jól tudok és bizony ez tud odáig fajulni, hogy élőben folytatjuk, az pedig odáig, hogy össze is gabalyodunk. Jó esetben utána is beszélgetünk ☺

croesus 2008.09.10. 17:53:00

Minden tiszteletem a posztolóé az őszinteségéért.
Teljesen igaza van, hogy nem lehet a nőkkel őszintén beszélni a szexkapcsolatokról, már csak azért sem mert ezügyben a nők sem őszinték magukhoz. Kifelé apácák, befelé ku..., de ezt a közhelyet mindenki tapasztalhatta akinek már volt dolga nőkkel.

lúdláb 2008.09.10. 16:58:18 --> ennek a kommentnek minden szava arany

"...minden pasi 40 kg-os, szőke cicát keres..."
Talán ha veszem a fáradságot, hogy kinézzek valahogy (sport, tudatos étkezés, stb.), akkor joggal várhatom el, hogy a leányzó ne tripla adag velős pacallal kezdje a napot, nem?

Heck Elek 2008.09.10. 17:58:45

valaki: kortól függ (mármint a nő korától)

30 felett sok nőnél (a biológiai órája egyre hangosabb ketyegésére) beindul a "kibuliztam magam a széparcú, de síkhülye Rolanddal, mostmár nézek magamnak egy ló-nincs-szamár-is-jó balekot, aki jó családapa lesz (mert már kicsit megroggyant a bőröm, narancsliget nőtt a seggem alá, és a Roland kidobott egy hűszéves h.picsáért, brühühü" effektus.

...ezt sok férfi úgy fogja fel, hogy lám-lám, hogy megokosodott ez a asszony, mert 20 évesen rám se nézett az egyetemi bulin, amikor ott ácsingóztam a parkett szélén miatta, de mostmár benőtt a feje lágya, mégiscsak van értelmes nő a világon. :-)

valaki 2008.09.10. 18:04:37

Heck, ez így is van, aki bedől egy ilyen nőnek, megérdemli. Aki pedig csak megdugja, szintén. Azt veszik palira, aki hagyja magát.

Lorez 2008.09.10. 18:06:10

Petra Bateman és delfin azóta már dugnak is? Ha másra nem, erre jó volt ez a poszt:)

yachtkikötő 2008.09.10. 18:08:15

Azt írod "itt senki se keresse álmai kapcsolatát, ne fűzzön nagy reményeket hozzá, csak keféljen!" - most mit lehet erre mondani?

Itt - ne - csak - kefélj.
A bulikon ne, oda úgyis csak kefélni megy az ember.
A munkahelyen ne keress partnert, mert az gáz, inkább kefélj titokban.

Talán el kellene gondolkodni, ti párkeresők, mire vártok?
Mit akartok tulajdonképpen? Tudjátok mit akartok?
Na és mitől paráztok?
És tudtok annyit nyújtani is mint amennyit igényeltek?

Szar lehet azoknak akik így élnek.

Nem volt hülyeség régen az a sok táncest és satöbbi, ahol nem volt ciki egymás előtt felvállalni hogy "igen, jó lenne valakit találni, mind ezért vagyunk itt".
Ma már ciki, mert húdefüggetlenekéslazákvagyunk, aha, és otthon sír a függetlenéslaza, ahol nem látják.

valaki 2008.09.10. 18:13:09

Lorez, irigykedsz delfinre? ☺

rszarvas 2008.09.10. 18:19:11

Hehe, ez már nem is arról szól, hogy 2 év alatt 80 nő, hanem hogy Petra meg Delfin :-)
Petra felhívására és megadott mail-címére Delfin lecsapott, és minden bizonnyal nyert, mert azóta egyik se kommentelget.
Minden bizonnyal nem csak dugni akarnak, mint a poszt írója.
Halkan jegyzem meg a feleségem is a neten ismertem meg már lassan 4 éve, és kívánok mindenkinek legalább ennyi boldogságot, mint ami nekünk jutott.

AlleyCat 2008.09.10. 18:25:54

A cikk iroja moralisan valahol a fold kozeppontja es a banyaszbeka hatsoja kozott talalhato feluton. Gyakorlott netes tarskeresokent kerdezem: Mi a budos francnak kell hazudozni es becsapni a partnereket?

En kimondottan szex partnereket keresek (hosszu tavra, nem egy-ket ejszakara), es pontosan ezt kozlom... mar a profilomban is. Jelentkezobol nincs hiany, annak ellenere, hogy nem titkolom el a mar meglevo, de nem eleg gyakran latott partneremet - o sincs becsapva, tisztaztuk az elejen hogy nyitott kapcsolatot fogunk apolni egymassal. Akinek ez nem felel meg, az meg nekem sem felel meg es passz. De egyebkent ilyen okbol meg senki nem utasitott vissza.

Nagyon kellemes, intelligens, rendkivul vonzo partnereket talaltam, hazugsagra semmi szukseg. Akikrol latom hogy "komoly" partnert keresnek, azoknak kulon felhivom a figyelmet hogy en - bar nem kalandot keresek hanem hosszu tavu partnert - nem vagyok monogam.

Lehet igy is.

Heck Elek 2008.09.10. 18:29:43

AlleyCat
egyszer (csak a vicc kedvéért) probáld meg ugyanezt férfiként. Egy átlagos pasi fotójával, álnéven. Várunk vissza, hogy elmondd a tapasztalataidat.

mindegy 2008.09.10. 18:34:14

kedves levélíró. elég nagy amatőr lehetsz. ha csak szexre kell egy nő, akkor nem szükséges szórakozóhelyekre cipelni, nem szükséges a sokadik találkozót kivárni, nem szükséges átverni sem. első találkozáskor közlöd vele, hogy mit akarsz, és ekkor két lehetőség van: 1) eléred a célod, ha ügyes vagy és vonzó számára 2) faképnél hagynak ha béna vagy és randa. az általad leírt sunyi módszerekből arra lehet következtetni, hogy nem tartozol az 1) kategóriába.

valaki 2008.09.10. 18:38:33

Hehe, az AlleyCat nick nagyon ismerős a csetponthuról... ☺

Heck Elek 2008.09.10. 18:49:16

mindegy
S mondd, az sok elhízott, béna, randa nő kivel dug ?

mindegy 2008.09.10. 18:52:24

hát nem velem az biztos...

Heck Elek 2008.09.10. 18:55:48

pedig a nők 80%-a az, nézz csak körül az utcán.

Marad 20%, még szerencse, hogy a vannak, akiket többen dugtok egyszerre, ez némileg enyhíti a hiányt.

norbert79 2008.09.10. 19:01:26

Én egyetértek a bejegyzés írójával.
Annyi, hogy az igazán hosszú kapcsolatot az ember nem neten fogja megtalálni. Ahhoz azért a csaj is kell, hogy a pasi megmaradjon mellette, s minek sírjon az ember? Igenis élvezze az életet, majd úgyis megtalálja azt, aki aztán egy életre csavarja majd el a fejét.

algi 2008.09.10. 19:07:04

Ennek mi köze a netes társkereséshez? Úgy értem, aki csak dugni akar és dob minden csajt, az megteheti a netes társkeresők nélkül is.

Ez olyan, mintha az utcán minden nőt leszólítana valaki, aztán közölné, hogy az igazi szerelmet nem az életben fogja megtalálni.

Gondolkodjunk már! Minden olyan, amilyenre formáljuk! Ha azt gondoljuk, hogy csak szexre jó a netes társkeresés, akkor csak szexet fogunk kapni.

Nyilván, ha leszarod a csajt, akkor sose fog kiderülni, hogy egy hullámhosszon vagytok-e, még ha nem is netes társkeresőn ismerkedtél meg vele. Ha meg tényleg jól lököd a dumát, ahogy mondod, akkor nem kell netes társkeresés ahhoz, hogy jól lökd a dumát.

Egy kis észt, emberek, egy kis észt!

mindegy 2008.09.10. 19:11:15

Heck Elek 2008.09.10. 18:55:48
pedig a nők 80%-a az, nézz csak körül az utcán.

Akkor rossz környéken laksz, vagy baj van a szemeddel.

Én nap mint nap töménytelen mennyiségő szép és jó nőt látok mindenhol, utcán, városban, munkahelyen, és a neten is. Nem is tétlenkedem tehát, és nem is pazarlom arra az időmet, hogy ide irogassak, megyek inkább nőzni...

Socket 2008.09.10. 19:11:47

A barátnőmet netes társkeresőn találtam meg, most leszünk egy évesek, most akkor biztos rosszak vagyunk. :)

Heck Elek 2008.09.10. 19:19:08

mindegy,
Még a hivatalos statisztikák szerint is 60% elhízott ember van, mit csináljak, ha nekem pl. nem tetszenek a bojlertestű nők, mondjuk úgy, hogy 60 kg felett, hanem a vékony derék az esetem ? (és ehhez jönnek még randák, büdösek, szőrősek, stb.)

Egyetlen egy dologban tanultam meg engedni: egy nő felőlem lehet síkhülye, teljesen tökmindegy ugyanis szerintem, hogy beéred egy 60-as átlag IQ-val, vagy ráhajtasz a női non plus ultra-ra, a 62-es IQ-ra. :-)

storyline :) 2008.09.10. 19:36:09

Heck Elek 2008.09.10. 19:19:08

Akkor ezek szerint vagyunk így egy páran, hogy nem szeretjük, ha ragyás a hájtól egy csaj feneke. Már azt hittem, csak én vagyok ilyen kificamodott ízlésű.

beleszolok 2008.09.10. 19:50:39

tokomtelevan 2008.09.10. 17:33:48
"Válás után egy ideig nem foglalkoztattak a nők (engem csaltak meg, s lett vége), de utána elkezdtem csajozni.
Jó pár ismerős felesége is megvolt, nem érdekelte őket, hogy apuci otthon várja őket a gyerekekkel.
Még csak szédíteni sem kellett őket, be lett nyíltan durván dobva, hogy kívánlak, s szívesen megkefélnélek.
Elsőre általában felháborodott elutasításban volt részem, majd idővel, 2 hét-3 hónap rákérdeztek, hogy áll-e még az ajánlatom.
Szóval akit lehetett (sokat lehetett) az ismerettségi körben megdugtam.
Aztán elfogytak, nekem hiányzott az újdonság varázsa.
Regiztem egy társkereső oldalra, s onnan is pár jelentkezőt beújjítottam, néha párhuzamosan többet is, van akinek lassan a keresztnevére sem emlékszem. Senkinek nem kellett ígérgetnem.
Persze volt egykét pénzéhes szuka, de azokat pároslábbal rúgtam ki.
Aztán megismerkedtem egy lánnyal, úgy indult mint a többivel, jelenleg már van egy 4 éves gyerekünk, s 6 éve vagyunk együtt békében. "

Vajon hány ismerős csinálta meg az asszonyt, amíg te otthon vártad a gyerekkel?

MNK zoo 2008.09.10. 19:50:57

Heck Elek,

nézz be az MNK blogra. :) (ribanc.blog.hu)

Heck Elek 2008.09.10. 17:58:45
Nagyon igaz.

Gvántánámérá 2008.09.10. 20:29:28

"Lorez 2008.09.10. 18:06:10
Petra Bateman és delfin azóta már dugnak is? Ha másra nem, erre jó volt ez a poszt."

Majdnem. Fenti kivételével az összes itteni írás arra szolgál, hogy csajt találjanak a pasik. Az egyik eljátsza a felháborodottat (hogy lehet így bánni a nőkkel, usw.) várván az őt esetlegesen olvasó nőt, aki majd lecsap erre, hogy hűhavégreegynormálispasi (nyugodj meg, ezek mind 100 kilós vagy/és segghülye csajok és nem nők), a másik része a bejegyzéseket írók táborának pedig azt igyekszik megmutatni, hogy ő egy igazi Hudini (megduglak aztán eltűnsz) - hogy majd erre ugranak a csajok, akiknek persze csak az kell, hogy megdugják őket (vagy nem).

Az alábbi kommentet olvasva pedig megtaláltam a harmadik kategóriát, akinek:
1. sosem volt nője
2. most sincs nője
3. sosem lesz nője

Nézzük, mit írt:

"kedves levélíró. elég nagy amatőr lehetsz. ha csak szexre kell egy nő, akkor nem szükséges szórakozóhelyekre cipelni, nem szükséges a sokadik találkozót kivárni, nem szükséges átverni sem. első találkozáskor közlöd vele, hogy mit akarsz, és ekkor két lehetőség van: 1) eléred a célod, ha ügyes vagy és vonzó számára 2) faképnél hagynak ha béna vagy és randa. az általad leírt sunyi módszerekből arra lehet következtetni, hogy nem tartozol az 1) kategóriába."

Jaham. Egy nő mindenre képes, csak nehogy "olyannak" nézzék. Olyannak, akit csak úgy meg lehet dugni. Ez alól nincs kivétel.

Tehát a kommentíró szerinti 1-es kategória, mint olyan nem létezik.

Nem foglak minősíteni titeket, mert annyit sem érdemeltek. De talán mégis. Annyira hülyék vagytok, hogy nem veszitek észre: a levél csupán provokáció volt. Kamu. Azért, hogy hülyeségeket írhassatok. Gratulálok az írójának: elérte a célját.

kzol 2008.09.10. 20:59:00

Ezt a sok lúzert. Én idestova 10 és fél hónapja regisztráltam társkeresőn, de még csak nem is találkoztam senkivel, nemhogy hagytam volna, hogy hülye kurvák a testemet használják. :-)

Tiduj 2008.09.10. 21:40:05

Szerintem nem mindegy, hogy a társkereső huszonéves, harmincas, negyvenes, ötven fölötti, stb.
Minél idősebb valaki (akár férfi, akár nő), annál kisebb az esély / csúnya szóval a választék /.

Petra Bateman 2008.09.11. 08:23:48

Delfin: wtf!? a démon válaszol a leveleimre helyetted... :S

Delfin 2008.09.11. 09:01:20

Petra wtf wtf?
Szóval nem olvastad a levelet a gmail-en?

Petra Bateman 2008.09.11. 09:18:07

Delfin: dede, olvastam. válaszoltam is. de nem ment át neked. csak hibaüzenet jött... :S
többiek: még nem dugtunk!!! :D

Delfin 2008.09.11. 09:20:10

Ja, hogy ja. Akkor küldök egy levelet egy másik címről. Próbáld meg arra elküldeni. Esetleg, ha van egy másik címed, akkor arról:)
Többiek, tényleg nem dugtunk még!
Petra! Még?! Szóval fogunk?;)

Petra Bateman 2008.09.11. 09:27:28

Delfin: tudtam, éreztem hogy ezt a labdát leütöd... ;) de hát tudod, 4 randi, vagy 6 hónap... érted... ;)
várom a másik címről a levelet.

Delfin 2008.09.11. 10:06:59

Petra! 4 randi, 6 hónap? Az annyi mint havonta másfél randi? Na, majd valahogy megoldjuk. Bár keverhetjük is az eseményeket;)

Petra Bateman 2008.09.11. 10:11:08

:D
most akkor emailre már nem is fogsz válaszolni???
:S

Delfin 2008.09.11. 10:13:26

de, válaszoltam oda is, csk gondoltam tartsunk két tüzet a vasba;) Itt már ugysincs senki. Akár betépve, részegen is meztelenkedhetünk itt:P
(látod, Te is figyeled még ezt (is))

Petra Bateman 2008.09.11. 10:24:52

betépve? részegen? meztelenkedni??? kezet rá!!! :D

Delfin 2008.09.11. 10:35:50

Na jó, a betépés kizárva, a részegség lehetséges, a meztelenkedés meg...rajtad múlik;)

Lemo 2008.09.11. 12:12:19

ÜDV!
Nekem is lenne ehhez egy sztorim...a la a másik nem...na majd legközelebb.

man 2008.09.11. 17:18:31

Lemo ne tartsd vissza!

man 2008.09.11. 18:30:01

Diamond: Felvehetnenk a kapcsolatot

diamond 2008.09.11. 20:32:48

szia man. persze, de kicsit bővebben?

AlleyCat 2008.09.11. 23:37:56

Valaki: sosem jartam a chat.hu-n
Heck Elek: kivancsi vagyok, hogy mibol gondolod hogy no vagyok...

man 2008.09.12. 10:32:49

Diamond: mondjuk email?

diamond 2008.09.12. 11:12:26

man: az msn azonosítóm: kissandi26@hotmail.com ma nem leszek, csak hétfőn, itt elérsz...

man 2008.09.12. 14:04:36

Diamond: ok ma 14:10kor kuldok egy mailt

Heck Elek 2008.09.12. 14:22:52

Átokűzés címén 220-szor szexeltek az átvert nővel
velvet.hu/sztori/exor080902/

...társkeresés... ugyan már ! ezt überelje vki ! még pénzt is kapott érte a fickó.

isti77 2008.09.12. 17:11:02

A cikk szerzője pasi, ez biztos.

Csak az a gond, hogy férfinek születni kell, pasi lehet valaki bizonyos "átalakító" műtét útján is.

fraki 2008.09.12. 19:14:03

Hitvány senki a posztíró.

whiteCat 2008.09.13. 17:17:47

Tökéletesen egyetértek a poszt írójával. Kb én is így csinálom, csak én hamarabb térek a szexre.
Ha nem adja magát dobom. Kínlódjon a fene mikor bőven van választék :)
Meglepődnétek hány komoly kapcsolatot hirdető csaj, nő, ugrik már az első randin a szexbe fejest. És élvezik is nagyon. Pedig tudják, hogy csak ennyi lesz.

Lemo 2008.09.15. 15:38:13

Sziasztok!

whiteCat gondolatai......val egyetértek!!!

Ezt én is tapasztaltam. És nem csak a társkereső oldalakról...hanem ugy általában. Mindegy hogy hol ismerkedtem...akár az első találkozás után is jöhetett az a háromvagynégybetűs.

Teknős 2008.09.15. 15:44:21

má'bocs, de akit ilyen szöveggel meg lehet dugni és még fizet is érte, az vagy annyira hülye, hogy mindenképpen nemesítési folyamat vele a dugás, vagy eleve hímringyót keresett...

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2008.09.15. 16:37:33

Én csak annyit mondanék, hogy van olyan oldal, ami tényleg inkább a szexre jó (néhányon fel se tűnik, hogy ilyen), míg mások kapcsolatépítésre. Minden közösségi oldal stílusát az oda feljáró emberek határozzák meg...

én is 2008.09.15. 22:10:07

Én bevallottan csak szexkapcsolatot kerestem - és találtam - a neten. De ilyen habitusú pasival biztosan nem dugnék! Ugyanis éppen az a lényeg, hogy hosszabb idő alatt összeszokunk, technikailag is fejlődünk, csiszolódunk, megismerjük egymás testét, reakcióit, vágyait, kívánságait, amíg tökéletes nem lesz az élvezet.
Majd a tökéletes élvezetet még változatossá is tesszük.
Ez tehát nem az a minőség srácok, amit néhány numera után kaptok. Ennyi erővel akár a markotokat is használhatnátok. Szegénykéim... Miről maradtok le!

Heck Elek 2008.09.21. 20:47:37

én is> "Ez tehát nem az a minőség srácok, amit néhány numera után kaptok. Ennyi erővel akár a markotokat is használhatnátok. Szegénykéim... Miről maradtok le!"

Egy valamit felejtettél ki a női gondolatmenetedből: egy férfinak sokszor sokkal nagyobb plusz-élmény lehet az újdonság varázsa (a vadászélmény sikere) mint egy akármilyen "tökéletes" szex egy, már az unalomig ismert nővel. Kb. a harmadik-negyedik dugás után jön el ez az úgynevezett jerke-effektus (a kos nem dug 4-nél többször ugyanazzal a birkával(jerkével)

Ti nők másképp vagytok összerakva, nehéz lehet női aggyal, hormonokkal megérteni egy ilyesmit, szerintem ne erőltesd.

Szilvuska 2008.09.25. 17:14:20

Heck Elek! Direkt hasonlítottad magatokat férfiakat az állatokhoz, vagy véletlen volt?:DDD Amúgy nem az a baj, h a cikkíró sexet keres, egy csomó nő van, aki épp ebben a korszakában van, vagy egyszerűen nem akarják magukat lekötni,hanem az, hogy hazudik. Amúgy meg ha az adott nő jó emberismerő, a kézfogásból rájön, hogy hányszor "használatos" a pasi, és innentől nem csak a pasi a felelős az "átvágásért". Mellesleg meg én a cseten találtam meg a férjem, aki érző, intelligens,megbízható ember, akivel szeretjük egymást, és épp ma vagyunk 4 éves házasok:) Szóval fel a fejjel, van a cseten mindenféle, csak jó szemmel kell rendelkezni a tűhöz a szénakazalban:)

sok.okos.férfi 2008.10.04. 00:46:14

fujj.. Hack! rosszul vagyok a hímsovinizmusodtól.. szánalmas, ahogy becsmérled a nőket.. talán azért futsz össze folyton általad 60-as IQ-val rendelkezőnek titulált nőkkel(70 alatt egyébként már fogyatékosnak minősül), mert nem állnak szóba veled a 120 felettiek..

gondolkozz..

GatyaPityu 2008.12.11. 19:50:33

Nyolcvan randi két év alatt? Szerintem az eléggé sok. Én nem áldoznék ennyi időt feleslegesen az életemből. Mennyiség helyett inkább a minőségre érdemes törekedni.

Egyébként működőképes a netes társkeresés, ismerek pozitív példákat, csak sajnos nem a saját életemből, de attól még létezik. Tkp. az ismerőseim, akik a neten jöttek össze, tarják bennem a reményt és hitet, mert ha nekik sikerült, akkor talán nekem is fog...