Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Nekem sem 1xű avagy szemelvények saját tapasztalataimból

2007.06.20. 14:04 Line24


Ó, hogy mennyire nem tudsz jót tenni egy nônek, ha akarsz. Mindegyiknek más kell és te pedig köteles vagy tudni, hogy épp számára mi az elfogadható, járható és kedves.
Konkrét példa: vannak, akik a fotójukat nem hajlandóak elküldeni levelezés nélkül - abszolút bunkóság - nem beszélve azokról, akik találkozni sem akarnak egy min 5-6 -os levélváltásból álló grafomán bemelegítés elôtt. Persze van pár eltökélt, valóban partnert keresô lány is, aki nem húzza a dolgokat: találkozást javasol. Elôtte ildomos a helyszínt és az idôpontot is telefonon egyeztetni, így még a telcsiszámát is rögtön elküldi.
Ez utóbbiak előtt le a kalappal. De most egy bujdosóval akadtam már megint össze. Hadd idézek a levelezés részleteiből, mert nagyon tanulságos, hogyan is próbálják csűrni-csavarni a lányok a szót, hogy verbálisan képzetlenebb kollegáimat csőbe húzzák és vert helyzetből is győztesen jöjjenek ki:

Első kör:
Lány: Milyen extrém sporokat ûzôl? Mennyire extrémek?
Fiú: Ez csak nézőpont kérdése: nem a hétköznapjainkhoz tartoznak és nem művelhetjük őket minden nap, de ha úgy vesszük mégse annyira extrémek, mert bárki által végezhető tehát fogalmam sincs miért nevezik ezeket annak, de beállva a sorba én is így jelölöm meg őket.
S mikor mutatod meg magad?


II. kör:
Lány:  Rendben.Csak azt gondoltam, mivel kedveked ezeket a nem is igazán extrém sportokat, talán szívesen mesélnél róluk és ezzel adnál nekem némi támpontot.
Akkor szeretném megmutatni magamat, amikor úgy érzem eljött az ideje.

Fiú: Szíved joga, akkor megmutatni magad, amikor úgy érzed, h eljött az ideje.
De
- mivel a viszonosság és az udvariasság is azt diktálja, h ha én ezt előzékenyen megtettem (és nem is kezdtél volna velem, ha te nem láthattál volna),, akkor szintén felfedd magad,
- mivel nem szeretek Fantomasszal levelezni és igenis tudni akarom, hogy ki van a sorok mögött,
- s mivel nem szeretek sem könyörögni a képért, sem idôt, energiát pazarolni komolytalan, csak a virtuális térben mozgó kamu lányokkal történô hossza levelezésre
így - joggal - bedurcizok.


III. kör:
Lány:
Ha nem tudsz így elfogadni, akkor sajnálom. Te kezdeményezted a kapcsolatot, nem én. Eddig még semmi olyat nem írtál, amiért roham tempóban képet kellene küldeni.Ha annyi bizalmat nem szavazol nekem, hogy elhidd nem én vagyok Fantomasz, vagy csak a virtuális térben mozgó kamu lánynak gondolsz, akkor nem érdemes folytatni. Számomra alap a bizalom!!!
Fiú: Én nem szórakozni jöttem ide: valódi nővel akarok megismerkedni egy valódi kapcsolat céljából. És nem mindegy, hogy az a nő hogyan néz ki. Nem fogok kunyerálni fotót, mert eddigi tapasztalataim szerint nem véletlenül nem küldik el ilyen - hülyére vevő szöveggel - képmásukat.
További hasonló sikereket!


Itt feladta a drága. Tanulság: ha nem vesz komolyan és nem tisztel meg azzal, hogy a kérésedre elküldi a fotóját - viszonosság elvén, tehát téged már látott! -, akkor erre komoly oka van: ez az ok az, hogy ronda. Gondolja, ha leveleztek és menet közben rájössz mily aranyos lélek, hátha megbocsátod neki a külsejének hiányosságait. Butaság. A pasik - s hiába próbáljátok meg kedves feministák ezt aljas dolognak beállítani - vizuális típusok. Ha egy nő - függetlenül attól, hogy vékony vagy molett - de beleesik abba a kategóriába, amire a hímnemű kattan, akkor máris nyert ügye van: az érdeklődés felkeltődött.
Képtelenül kedves hölgyeim képtelenség ismerkedni!

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr36102489

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Haga clic en el siguiente sitio web 2017.12.16. 09:12:40

Kézműves sört karácsonyra? Innen rendelj! - Sörtúra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szenvedő szerelmes 2009.01.12. 21:27:26

Hm...akkor minek írtál neki, ha nálad a kép az alap? Van millió képpel rendelkező lány is...
süti beállítások módosítása