Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Nekem sem egyszerű... (23.)

2008.06.03. 14:00 Line24

Avagy lökött csajokról, kik megfordultak a társkeresési procedúráimnak hímes, hírhedt, néha heroikus harcmezején...

Udvarlásaim folyamán találkoztam olyan lányokkal, akik véleményem szerint nem voltak rendesen négy kerékre helyezve, inkább csak tricikliként avagy bicikliként billegtek az élet göröngyös lejtőjén lefelé, próbálva megtartani igen kényes egyensúlyukat megrendült belső világuk és a stabilnak tűnő külső világ közt, miközben e disszonanciát valamely igen különös effektként megjelenítve borították rá a körülüttük lézengő férfiemberek kiválasztott és épp megtűrt egyedeire, amely egyedeknek néha, de egyáltalán nem irigyelt módon én is a tagjai közt lehettem, s amely lehetőséget kihasználva begyűjtött élményeimet e lökött csajok fajtáiról - tömörebb formában mint e mondatom - el is mesélhetem kedves olvasóimnak, hogy legalább pár karakterre való érdekesnek szánt sztoriként értelmet kapjanak - az egyébként feleslegesen eltöltött - óráim.

Besózott seggű, örökmozgó, hiperaktív maca:


Észak-budai agglomerációban élő hölgy, ki szüleitől ajándékba kapott sok milliós, Duna-parti lakásában - amelynek árát ő soha-soha megkeresni nem tudná -, éldegél. Aktívan. Márminthogy besózott seggűen. Hiperaktív felnőttben. Akinek valami bogár mászott fel a fenekébe és ott folyton vakarodzási ingert vált ki ha leül, így képtelen állandóan menni és csinálni valami nagyon jópofát, de egyúttal értelmetlent avagy önzőt... Nevezhetném akár bulibuzinak is.

Randink normálisan startolt egy vendéglőben. Tartott az első pohár borig. Onnantól átszakadt a gát... Na nem a dunai, pedig lehet, hogy jobban jártam volna! Egy óra után már az intimításnál tartottunk: hányszor tudok egymás után, mi a kedvenc póz, mikor szoktam lefeküdni egy lánnyal, s ezenközben kitágult pupillákkal meredt rám, mint aki azonnal elkap. Több, mint 2 órás borozgatás után már zárt a vendéglő, így székhelyünket és hátsónkat valami más helyre kellett áthelyezni. Közben engem is meggyőzött, hogy igyak. Ezt nem akartam megtenni, mivel kocsival voltam.
- Ó, nem baj, hiszen mire végzünk addigra ki is megy belőled! - mondta. Vau, ez több mint reménykeltő: lehet, hogy lesz egy jó éjszakám?!

Egy sarokkal arrébb állt egy alternatív kocsmaszerűség, hát azt javasolta. Beültünk. Sörösüvegek gyöngyöző áramlatai merültek el végleg benne átadva a helyet az örök "női kishólyag és kevés wc" problematikájának (ami nőknél legfőképpen mozi előtt és utáni futás képében mutatkozik meg!), miközben kedélye mind magasabb ívekben szárnyalt a Himalája csúcsai felé. Próbáltam tempóban utolérni, de reménytelen vállalkozásnak bizonyult. A hólyagja már olyan feszességet ért el, hogy javasolta, ugorjunk fel hozzá egy kis pössentésre. E kellemes meghívásnak - még soha senki nem invitált meg az első randin lakásába egy közös vízelésre - nem mondhattam nemet. Nagyon közel lakott, így a távot nem volt nehéz hamar letudni - sikerült 1 óra alatt, mert időközben összeszedett egy vak embert, akit épp itt dobtak ki ismerősei autójukból beszólása után, s hagyták jó sorsára, hátha kedves és gondoskodó népek laknak erre felé, akik így vagy úgy de eljuttatják őt  rendeltetési helyére. Ó, kisasszonyomban azonnal feltámadt az elesettek iránti vak ösztön és munkához látott, hagyva csapot-papot és randit a fenébe: belekarolt az édes majd 40 éves emberbe és cibálni kezdte a megmenekülésének helyszínére!

Miután a vak srác biztonságba lett helyezve a vízelési okokból elhagyott kocsma tulajának kezei közt, aki már értesítette annak rokonait, hogy épp milyen címen találják meg és vehetik át az üzemszerűen működtetett fehér botjával, fekete napszemüvegével és vigasztalásul kapott sörével együtt, mi ismét a pisiösvény sárga köves útjára lépve, már otthon is találtuk magunkat (az tántorgó gyalogos sebességével is 5 perc alatt megtehető távolságon), ahol rögvest nyitott ajtó hangokat és látványt is felfedő áldása mellett elvégezte dolgát, miközben csicsergő kommunikációját irányomban egy pillanatra sem óhajtotta megszakítani, így a hegyi patak effektje jó ideig visszhangzott füleimben...

Éjfél elmúlt, de vízbázisának jelentősebb elvesztése után sem akart visszavenni a sebességéből, az éccaka tempójából és élvezeti értékéből, így - a melegre való tekintettel - egy meztelen fürdőzést javasolt a Dunában. Nem vagyok prűd, meg fosós sem, de éjszaka, meztelenül a Dunában, egy városi szakaszon, hát nem épp biztonságos és tiszta érzés! Rosszalásomat fejeztem ki ötletével kapcsolatban, de késő volt! Csak annyit tudtam tenni, hogy lekísértem és az ittas ember hatalmas bátorságából, felelőtlenségéből lecsippentve vigyázni rá. Milyen lett volna, ha másnap megkérdik, hogy hogyan is sikerült a randi én pedig elmondhatom:
- Halálosan jó volt. Szinte úsztunk a boldogságban. Ő el is merült!
Szóval nem volt kímélet: leérve a partra ledobta ruháit, csont meztelenre vetkőzőtt és bele a vízbe. Próbáltam nadrágomat vízhatlanná tenni és felhajtani addig, hogy utána mehessek, de a hónaljig így sem ment, ezért kénytelen voltam ruhában utána mászni: mégse fulladjion egyedül bele a vízbe! Már kettőre (alkohol és a csurom vízes gönc) ugrott a haza nem mehetnékem oka.

S milyen hatással volt rám meztelensége? Tetszett. S próbáltam-e kihasználni - mint minden épp eszű srác - a helyzetet? Naná. De csak próbáltam, mert még megcsókolni sem engedte magát! Inkább - mint egy infantilis gyermek - pancsolni akart, meg engem beleborítani és mindenáron átúszni - faltól falig a folyót. A Dunát!
Nagyon nehezen sikerült visszakeveredni a lakásába - hajnali 2 felé. A műsor még mindig nem akart véget érni, mert felrángatta a bátyját is, hogy az erkélyén ülve még eldiskuráljunk az élet nagy dolgairól.

Aztán a fiú végre feladta és hajnali 3 után elódalgott aludni. Szerencsés ember - gondoltam a másnapomra (ill. már az aznapomra), amikor szigorúan dolgoznom kellett 9-től. Ám kitartottam, mert vártam jó kiskutya módjára a jutalomfalatomat. Ehhez még át kellett rágnom vele az utazási fényképeit (30 perc - 1/2 4), meghallgatnom a kedvenc zenéjét (15 perc - 4 h), táncikálni (15 perc - 1/4 5), megállapodni az ottalvási feltételekről (15 perc - 1/2 5), na és ekkor, hulla fáradtságom kezdeti pontján indult volna el, s kezdte - jó rúdtáncolós pipi módjára - illegetni magát előttem, majd rajtam. Egy ideig jópofa volt, de újabb fél óra után - mikor nem sikerült a szexre átterelnem a történések igen szakadozó fonalát, pedig akkor már csak az alsóneműnk választott el minket a dokkolástól -, közöltem, hogy nekem ma még dolgoznom kell, így jobb ha szusszanunk egy aprót, mert nem szeretnék csont hulla lenni! Neki persze ez nem okozott problémát, hiszen tanárnéni lévén ő épp nyári szünetét töltötte abszolút dologtalanul, így az egész nap rendelkezésére állt ámokfutásának kipihegésére...

Másnap reggel - csekély 2 óra után - mikor a nyári nap sugara megcsiklandozta még pilláinkat, amikor félálomban még ismét harcos állapotba kerültem. A történtek részleteit és mélységeit fedje úriemberségemnek diszkrét fövege...

Folytatása nem lett afférunknak, mert 2 napra rá elment egy kenutúrára, ahol valami férfiember megfektette hobbiból, bepörgette, majd szép csendben lelépett. De mire ez kiderült és a kisasszony rájött, hogy hintába ültették, addigra már eltelt pár hónap s én már rég más vadászmezőkőn kergettem az örök boldogságot, az én igazi páromat...

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr73493347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Áruld el... 2008.06.03. 16:16:55

Öreg, hol a fenébe lehet ilyen jó csajokat találni?
mert mindenhol csak unalmas és/vagy csúnya, meg mindeféle olyan nőket látok akiktől vagy undorodsz, vagy megunod őket 10 perc után.
Na, meg ugye vannak a normálisok és szépek (ez nem feltétel hogy bombanő meg modell legyen, de azért bányarém se), szóval a kinézetre elfogadhatók.
De egyébként aki társkeresőn van azzal valami gáz mindíg van, főleg az hogy dögunalmas.

Hol, kérdem én hol lehet ilyen klassz bulis nőket szerezni?
Ráadásul aki saját lakással rendelkezik, tehát nem azért hajt rád mert neked van egy nyomorult lakásod és egy autód....

Áruld el... 2008.06.03. 16:18:46

mellesleg még annyit hogy az is plusz pont hogy nem kurva és nem fekszik le rögtön első este.

canismerga 2008.06.03. 16:43:25

Ezt a sztorit akár Gerald Durrel Családom és egyéb állatfajták c. könyvének folytatásaként is ki lehetne adni. Sírtam a röhögéstől olvasás közben. Hidd el kedves postoló, ez 5 év múlva az egyik legjobb elmesélhető történeted lesz a talonban. Én csak köszönni tudom, hogy megosztottad velünk.

eternity · http://eternity.blogter.hu 2008.06.03. 16:47:42

Hehe
Nem este, reggel feküdt. Télleg nagy különbség.

A csaj vagy valami szeren volt épp, vagy olyan sztereotípiái vannak a férfiakról, h csakis a pörgős libusokra buknak. Esetleg ő valóban lendkerekes. Bármelyik is az igazság, nagyon jól tetted, h messze menekültél.

Démétér 2008.06.03. 16:49:02

Néha őszintén szánom a férfiakat, hogy miket kiállnak egy orgazmusért :) Pedig szórakoztató egy nő lehetett.

Áruld el..., tényleg egész mások az erkölcsök, ha csak másnap reggel :)

alibi borz árny (törölt) 2008.06.03. 17:00:31

Ez a csaj unt téged. Olyankor jön elő ez a "csináljunk már valamit, vagy megőrülök" hiperaktivitás.

haha 2008.06.03. 17:09:12

1, tetszettél neki, és laza csaj volt.
2, megvizsgált, mielőtt lefeküdt volna veled. Tetőtől talpig.
3, nem mentél át a vizsgán, de tapadtál, alig lehetett lerázni
4, kaptál amit kaptál, kaptt amit kapott. Béka veled :)

Dzsihád Joe 2008.06.03. 17:32:20

Addig nem fogok blog.hu-t olvasni, amíg ki nem takarítják innen ezt a gyurcsánypélózó jószágot!

Minden cikkbe belerondít!

Nehogy már ne lehessen egy scripttel kiszűrni a hozzászólásait!

Ha kell, önként jelenkezek a különítménybe, amely megkeresi és dagadtra pofozza... (Á la Tomcat)

Jonas-R 2008.06.03. 18:12:28

vicces ez a blog. Évente szoktam egyszer ilyenre elmenni, hátha bejön alapon, rendre olyan lelkes csajokat fogok ki, akik kikgergetnek a világból.

flegman · http://usazzunk.blog.hu/ 2008.06.03. 18:18:31

és ez a poszt, ez most panaszkodás, vagy dicsekvés...?

aha 2008.06.03. 18:28:25

nézd má, kutya!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.06.03. 18:46:57

omg, ez nagyon szánalmas, ecsém... évek óta olvasni, ahogy kínlódsz az online társkereséssel, lehet ideje belátni, hogy ez neked nagyon-nagyon nem megy :D próbálkoztál már offline? én a világ legnagyobb netaddiktja vagyok, de még én is belátom, hogy van élet a neten kívül basszus.

dok 2008.06.03. 19:06:30

Hááát..., ez is egy kaland.
Hidd el nekem, hogy az a nő, aki befiezett már egy túrára és nem mondja el a randin, az csak kíváncsi volt és nem gondolt semmi komolyra.
Tanácsolnám, hogy az első gátszakadás alkalmával bátran ragadd meg a hölgy valamelyik másodlagos nemi jegyét máskor, akkor hamarabb kerülsz ágyba és még a Dunában sem kell fürödnöd.
Én két éve fordultam meg egy társkeresőn, azóta is az ott felszedett nők töltik ki az életemet.
Kicsit unalmasak már, egyik sem az igazi.

latin am · http://www.anyad.tied 2008.06.03. 20:07:36

Beleolvasva a korabbi postjaidba, a fogalmazas es a szohasznalat alapjan 80%-ra teszem, hogy valojaban lany vagy. Miert irod ezt a blogot nem tudom, de ferfiak nem hasznalnak ilyen szavakat:
"szimpi"," progija", "egy isteni szerencse végre jöhetne már és szerelembe eshetnék VELE!","telcsit","ferfiember" stb.

Ha megis himnemu vagy (nem mondom azt, hogy ferfi) akkor nem kell kulonosebben elmagyaraznom, hogy miert nem talalsz egy normalis baszast magadnak, vagy megis?

workoholic · http://www.non-workoholic.blog.hu 2008.06.03. 20:10:51

Egy pörgős lány nemhogy nem gáz, nagyon szórakoztató. Ha neked nem, hát nem, de ettől vele még nincs semmi baj.

Creepy Sidewalking Gnome 2008.06.03. 20:56:21

"Másnap reggel - csekély 2 óra után - mikor a nyári nap sugara megcsiklandozta még pilláinkat, amikor félálomban még ismét harcos állapotba kerültem." Ez a mondat most hogy van nyelvtanilag?:D

dupi 2008.06.03. 22:36:35

ő besózott volt, te meg sótlan, 1-1 :)

kehil 2008.06.03. 22:53:27

kb a második bekezdésnél az jutott eszembe, h nem kéne tovább olvasnom, annyira mesterkélt ez a stílus... Kitalálsz egy mondatot, majd - hogy elegánsabb legyen - beleteszel még vagy 5 szót, amitől viszketni kezd a talpam. De persze ez lehet csak én vagyok. A sztori egyébként szintén furcsa. Egyetértek bogesszal, én sem tudom eldönteni minek szántad. Viszont a végén az úriemberes rész :) Ennyi ócsárolás után, nem írhattad volna le, h IGEN, MEGDUGTAM?

latin am · http://anyad.tied.hu 2008.06.04. 00:23:56

Nem jott meg le, hogy csaj a blogger?

cyberparaszt · http://www.cyberparaszt.baywords.com 2008.06.04. 01:33:21

Baszott egy éjszakád lehetett.

Suedehead 2008.06.04. 20:51:08

Hát ezen én nem panaszkodnék, ez a leírás alapján egy tökéletes este lehetett.:-)

owen · http://www.nincsszerelem.freeblog.hu 2008.06.05. 19:42:44

Jó a blogod, tetszik és kész.

fehérholló 2008.06.14. 23:04:40

Én most bizony jókat nevettem:)))
süti beállítások módosítása