Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Olvasói levél - Sagittar és az igazi

2008.03.16. 08:08 Line24

Sagittar hosszas unszolásomra leírta jelenlegi párjának igen kalandos megismerésének tanulságos és kivételes történetét. Kivételes sztori, nem mentes a fordulatoktól és a női ill. férfilélek igen kacifántos működésének néha igen logikátlan csapongásától az ismerkedés útvesztőiben. A szerző stílusában értékelem, hogy őszinte és semmiféleképp nem akarja elferdíteni történeteit a közjó és az általános erkölcsi avagy gondolkodásbeli sablonok irányába, mégha az egy picit talán negatív színben tűnteti őt fel. Ő bevállalja...
A párom megismerése...

Két lányról lesz szó a történetben. A mostani páromról és egy másik lányról, aki fontos szereplő a történetben. A mostani barátnőmet úgy fogom hívni a történetben, hogy Királynő a másik lányt pedig úgy, hogy Szicília. :)

A kezdetek:
mint minden átlagos hétköznapi reggelen, ezen is 8-kor bementem az irodámba, bekapcsoltam a gépem. Először az Outlookot indítottam el és futottam át a hivatalos leveleket egy kávé kíséretében. Aznap reggel nem sok kedvem volt a céges levelekhez, így a böngészőmbe bepötyögtem egy általam gyakran látogatott közösségi oldalt, ahol csinos lányokba lehet botlani:) Szerencsére lehetőség van regisztráció ideje szerinti lekérdezésre, így mindig megtekinthetem a friss arcokat. Már olyan vagyok, mint egy casting csoport vezetője, profi módon szelektálom a képeket, gyorsan megnyitom új ablakban a "jelentkezőket", átfutom a paramétereket és villámgyorsan eldöntöm, hogy az illető kap e levelet, vagy nem. A kiválasztott szerencséseknek külön-külön böngészőlapot szánok és egyenként elküldöm az általam előre megirt sablon levelet. (éljen a lapfüles böngészők kora). A sablonlevél sok feltételnek meg kell, hogy feleljen, hogy hatásos legyen.
Feltételek:
- Legyen hosszú, hogy lássa a "jelölt", hogy szántunk rá időt. Viszont túl hosszú se legyen, mert akkor fárasztó elolvasni, túl rövidet meg nincs értelme írni, hisz pár sorban nem lehet kibontakozni.
- Legyen szívhez szóló, de mégse legyen nyálas. Utaljon arra, hogy az írója komoly szándékú és arra hogyha olyan férfire vágyik, aki végre a lelkével is foglalkoznak és nem csak a bugyit akarja lebeszélni róla, akkor nálunk jobb választás nem is létezik.
- Legyen őszinte minden tekintetben. (pl. személyi körülmények, külső, szándék)
- Magyaros, kerek mondatok.
- A női nem tiszteletének kihangsúlyozása.
- Utalás a komoly ismerkedési szándékra, de annak kihangsúlyozása, hogy amennyiben a hölgy még nem férjet, komoly kapcsolatot keres, akkor is szívesen megismerjük. (ezzel elhárítható olyan lányok elutasítása, akik még buliznának, élnének és valóban megrémíti őket egy túl komoly szándékot kifejező levél).

A kis kitérő után folytatnám. Tehát böngészve a lányok fotóit, megpillantottam egy csillogó szemű, nagyon kedves, vadító, sötét hajú szépséget. Elküldtem neki is a levelet, de nem  igazán reménykedtem a válaszban.
Másnap a postafiókomban ott figyelt a levél és azt írta válaszában, hogy szívesen megismerne. Msn címet adott, így fel is vettem. Bejelentkeztem MSN-re, majd 1-2 nap múlva ő is belépett. Elkezdett dobogni a szívem. Mindig nagy izgalommal kezdek neki egy-egy új lány megismerésének, mindig izgalmas számomra a kapcsolatfelvétel, sose veszett el az újdonság, a vadászat varázsa, de most az átlagnál is jobban izgultam, hisz ritka, amikor ilyen gyönyörű lány válaszol.

Elkezdtünk beszélgetni általános dolgokról. Választékos megfogalmazásai, érdeklődő hozzáállása elbővült és végtelenül szerencsésnek éreztem magam. Úgy gondoltam eddig minden stimmel. Aztán átfutott az agyamon, hogy még nem látott rólam fotót, így gyorsan küldtem is párat, nehogy ezen vérezzen el a dolog. Szenvtelenül, visszafogottan reagált akként, hogy jóképűnek tart, de a kép nem sokat jelent számára, csak élőben tud megítélni. Nem örültem a válaszának, de úgy voltam vele, hogy legalább őszinte és végső soron nem mondott semmi rosszat.
Na de aztán! Úgy kb. 30 perc után ért a sokkhatás. Nem tudnám pontosan visszaidézni a beszélgetést, de a lényege az volt, hogy elkezdte pedzegetni, hogy neki nagyon fontosak az anyagiak és ha megismerkedem vele, tudnom kell, hogy komoly igényei vannak. Csak sejtettem mire gondol és reménykedtem benne, hogy rosszak a sejtéseim de pár mondat után már világossá vált számomra, hogy itt bizony arról van szó, hogy a zsebembe kell nyúlnom, ha bármit is szeretnék tőle.
Végigfutott az agyamon, hogy itt bizony kemény lehúzásról van szó és ha komolyan gondolja a hölgyemény, akkor most azonnal búcsút kéne intenem Tőle. De valamiért mégse így tettem. Azt mondtam neki az anyagiakra, hogy nem ígérek semmit, de nem zárkózom el, látnom kell őt élőben és kiderül. Miért nem küldtem el őt? Egyrészt nagyon vonzó volt másrészt kíváncsi voltam arra, hogy mit hozhatok ki egy ilyen szituációból, újként hatott és nem vagyok az a típus, aki feladja, ha valaki vagy valami kell neki. Azt gondoltam, hogy az anyagi elvárásokat lehet puhítani és ha már ott vagyok, élőben beszélgetünk, akkor már nyert helyzetben vagyok és tudok rá hatni. Ha egyáltalán akarok rá hatni...Mert azért itt is benne volt a pakliban, hogy nem leszünk szimpik egymásnak élőben, bár én a magam részéről ki tudtam zárni, hogy Királynő ne tetszen külsőre, hisz egy teljes portfoliót szinte elküldött magáról.

Hamarosan megbeszéltünk egy személyes találkozót, de előtte a biztonság kedvéért felhívtam. Telefonon elég szűkszavúnak bizonyult, gondoltam magamban hogy kicsit félénk lány lehet....

A bonyodalom:
Egy szó mint száz, találkoztunk. 4-5 körül volt megbeszélve a találkozó a Ráday utca elején. Egész nap ezen a helyzeten járt az eszem. Ilyen randim még sose volt. Nem tudtam , hogy kell majd viselkednem. Nem tudtam, hogy most mit vár el tőlem a lány, kell neki konkrét anyagi ajánlatot tennem, vagy csak beszélgetni ülünk le? Sajnos ezeket nem tisztáztuk, így elég nagy volt a bizonytalanságom, hogy miként kezelhetem ezt a helyzetet. A fő gond sajnos tényleg az volt, hogy nem pontosítottuk le a neten, már a tali előtt, hogy ki mit vár el, mit szeretne, de talán nem is akartam.....Néha a zavarosban jobb halászni....Meg aztán gondoltam, hogy dehogy fizetek én bárkinek is, akármennyire is szép! Nem bolondultam meg. De egy beszélgetés még nem árt meg!.....Totál bizonytalanság volt úrrá rajtam és nem is lehetett tervezni ezt a helyzetet. Elmentem a randira és gondoltam, hogy majd sodródom...

A találkozó:
A megbeszélt időpont előtt már ott voltam, de mivel nem bírok egy helyben állni ezért ilyenkor körözök, sétálgatok oda - vissza. Most is ezt tettem, elballagtam egy saroknyit, majd pár perc után visszafordultam és elindultam visszafelé. Mire visszafordultam már ott állt Királynő. Bár először még csak messziről láttam, de nem akármilyen látványban volt részem. Ahogy közeledtem felé egyre többet és többet láthattam. Gyönyörű, hosszú sötét haja, fantasztikus alakja már távolabbról is szemet szúrt. Ahogy közeledtem hozzá egyre tisztábban láthattam szép formás cicijeit, ahogy meglapultak a ruhája alatt.  Aztán odaléptem hozzá, rám nézett és megpillantottam az arcát. Képzeljetek el egy angyalt szárnyak nélkül. Nem tudom leírni. Egy csodás, hibátlan arc, aprócska huncutsággal, finomsággal fűszerezve....Nem tudom leírni.... A bőre  szó szerint hibátlan!  Amikor megpusziltam az arcát és a bőréhez ért az ajkam, olyan puha volt , mint egy babáé. Selymes, puha bőre elbűvölt. Sehol egy pattanás, hibátlan....
Nekem amúgy is az arc a gyengém, ha egy nőnek szép az arca, már nyert ügye van nálam. Az alak habár fontos, de nálam másodlagos. A Királynőnél  az alakjában sem találtam semmi kivetnivalót, sőőt.. csodás volt a teste is. (bár fotón már láttam az alakját, alaposabban is, mint akkor ott élőben, tehát e tekintetben sem érhetett már csalódás) És csodás szemeiről még nem is beszéltem....

Beültünk egy közeli kávézóba. Repült az idő, nagyon jót beszélgettünk,az anyagiak szóba se kerültek és reménykedtem benne, hogy ez így is marad. Végig szorosan mellettem ült, közel hajolt hozzám, szinte egyfolytában érintkeztünk. Nyoma sem volt az első randik távolságtartó, udvariaskodó, hivatalos formájának és pillanatok alatt feloldódtunk mindketten. Fantasztikus volt. Ez volt az első olyan "első randim" a  randizási pályafutásom hosszú évei alatt, ahol már 30 perc után ennyire intenziven kerestük egymás érintését a randi alanyommal. Sőt, elmondhatom azt is, hogy a Királynő kezdeményezte az érintkezést. Véletlen egymáshoz érő térdek, gyakran érintkező tenyerek, közös itallap nézegetés, szinte már összebújva... Fantasztikus élmény volt...

Nagyon odavoltam érte, úgy éreztem megfogtam az isten lábát. Elbűvölt teljes mértékben, jókat beszélgettünk és úgy éreztem megtaláltam amit kerestem.  A végén elköszöntünk, kikísértem a metróhoz és megbeszéltük hogy a második talin folytatjuk. (Fel sem merült egyikünkben sem, hogy ne legyen második tali.:) ) Szörnyű boldog voltam, mert éreztem hogy ő is szimpatizál velem, nagyon tetszett, jókat beszélgettünk..stb.. A kellemes tali után hazajöttem és elkezdtem gondolkodni és már nagyon vártam hogy újra lássam őt. De közben éreztem hogy az anyagiak felvetése miatt a második tali már nem lehet az igazi és féltem hogy elromlik, ami szépen indult. Bár kérdéses volt még a számomra, hogy érdemes e a pénzről beszélni vagy meg kell-e várnom, hogy ő hozza fel ? Talán el is tudom vele feledtetni, hogy neki fontos a pénz? Talán annyira vonzó leszek a számára, hogy a pénz már nem is fogja érdekelni? Lehet, hogy csak megjátszott volt a kedvessége, lopott érintései az első randin és csak a pénz érdekli ?
Ezek a kérdések cikáztak a fejemben szüntelenül és nagyon reméltem, hogy minden jól fog alakulni. A tali utáni este elöntött az optimizmus és a fenti kérdésekre megadtam magam számára a pozitív, nekem tetsző választ. De jött a másnap reggel és nagyon rosszkedvűen ébredtem és újra feltettem magamnak a kérdéseket. Reggel már sötétnek éreztem a jövőt és úgy éreztem, hogy ő mindenképp elvárja a pénzt, az anyagiak felvetését és nem kerülhetem el a szörnyű csalódást. Már azon is gondolkodtam, hogy én vetem fel és úgy kevésbé megalázó és hogyha csak a pénzért lenne velem, talán az se baj, mert akkor talán előbb-utóbb megszeret. Vagy az is lehet, hogy tetszem is neki, de emellett az anyagiak is fontosak neki? Végülis a két dolog nem zárja ki egymást és ahogy percről-percre végigpörgettem magamban az első találkát, már biztos voltam benne, hogy vonzódik hozzám, hisz egyértelmű jeleket adott. Az ő vonzódása tekintetében sikerült is megnyugtatni magam, már csak azt kellett letisztázni, hogy mi legyen a pénzzel. Nem tudtam mit csináljak, mi a jó megoldás, de nem tudtam eldönteni és úgy mentem el a második randira, hogy lesz, ami lesz.
(Amúgy folyton ezen agyaltam és percről percre változott az álláspontom. Volt, amikor úgy gondoltam, hogyha pénzt kér és ő hozza fel magától, akkor megszakí-tok vele minden kapcsolatot és udvariasan elbúcsúzom, de volt olyan őrült pillanatom, amikor már képzeletben át is adtam neki a borítékot.)

A következő randi időpontját hamarosan kitűztük, az első randit követő második napon fel is hívtam és megbeszéltük, hogy mikor és hol kéne találkoznunk.

Pontosan érkezett, ahogy az első talin is és megint észbontó volt. Beültünk  egy kávézóba és miután rendeltünk, elkezdődött a beszélgetés. Témában megint nem volt hiány, mesélt az utazásairól,  a  munkájáról. Megint olajozottan folyt a kommunikáció, de valami mégsem volt az igazi. Elmaradtak az érintések, immáron távolabb ültünk egymástól, de az asztal is elég szerencsétlen volt, nem tudtam mellé ülni, csak hozzá képest oldalt. Emellett fáradt is volt és kevésbé szórta felém a pozitív jeleket. Éreztem rajta valami furát, de kérdésemre, hogy mi nyomja a szívét, nem mondott semmit, csak azt, hogy fáradt, előző éjjel sokat tanult és nincs túl jó passzban. Nyilván igaz is volt, nem lehet mindig ugyanolyan jó formában az ember fia, de engem ez szituáció mégis frusztrált. Megtudtam, hogy sokat bulizik és ennek sem örültem, hisz én már kinőttem a bulikból és max. havonta egyszer járok el szórakozni. Ahogy teltek a percek a randin én úgy váltam egyre csalódottabbá és úgy éreztem, hogy talán mégsem  illünk össze.
Ezek után gondoltam, hogy most már mindegy, hadd romoljon tovább a helyzet... Rákérdeztem, hogy szerinte merre vehetné tovább az irányt ez a kapcsolat, mert nagyon tetszik  és szeretném, ha megismerhetném jobban és azt is megkérdeztem, hogy most miként vélekedik az anyagiakról. Már a kérdés feltevésekor bizonytalan voltam, hogy egyáltalán akarom e, mert a második randin a hangulat már nem volt az igazi, de talán ezért is mertem ennyire níiltan megkérdezni az anyagiakat, mert úgy éreztem, hogy nem nagyon van veszítenivalóm. Azt mondta, hogy fontos neki a pénz és bármikor belekezdhetnénk a kapcsolatba, ha rászánom magam, hogy támogassam őt. Megmondtam neki hogy át kell gondolnom az anyagi támogatást, mert nem tudom miként tudnék egy ilyen helyzethez alkalmazkodni, mennyire rombolná le a hódításba, szerelembe vetett hitem. Normálisan, de kissé csalódottan reagált és abban maradtunk hogy átgondoljuk és majd keressük egymást.

Elváltunk és elgondolkoztam. Azon filóztam hogy ez az egész dolog bőven megérne nekem havi párszázezret, mert gyönyörű, értelmes is, de mégis ott a talin nem tudtam kimondani hogy csináljuk, mert sok minden zavart benne és a viselkedésében. (Azon túl, hogy abszurdnak tűnt, hogy én bárkinek is fizessek azért, hogy velem legyen) Teljesen másnak éreztem, teljesen más világ és az első talin érzett hatalmas lelkesedésem jócskán alábbhagyott. De mindezek ellenére pár nap elteltével felhívtam, lelkiismeret furdalásom volt. (Még így is, pedig elvileg én érezhettem volna magam megbántva, de közben Őt is sajnáltam, hogy így járt és nem akartam, hogy átverve érezze magát. És emellett nem tudtam elfelejteni, hogy mennyire vonzónak találomâ�Ś) Megkérdeztem hogy haragszik e. Azt mondta hogy nem, megérti hogy bizonytalan vagyok és barátként azért számítana rám a jövőben, ha én is úgy gondolom. Nagyon pozitív meglepetés volt ez a reakció, jól esett, hogy ennyire kultúráltan áll a dologhoz, de miután  elköszöntünk, úgy raktam le a telefont, hogy ennek a történetnek vége és valószínűleg sose látom Őt újra...

Pár nap elteltével intenzívebben el kezdtem beszélgetni egy régi netes ismerősnőmmel Szicíliával. Érdekes módon ő az egyike azon keveseknek, akiket megkerestem régebben (1 évvel korábban) ismerkedési céllal, de valahogy nem lett belőle személyes találkozó sosem, pedig szimpatikusnak találtuk egymást. Nagyon tetszett a képei alapján, MSN-en jókat is beszélgettünk, de valahogy nem léptük át azt a bűvös határt, hogy személyesen is találkozzunk.
De persze én se fordítottam Rá kellő figyelmet és ezért is laposodhatott el a "kapcsolatunk". (Csak ritkán beszéltünk MSNen az utóbbi pár hónapban, de akkor is csak egy-két mondatot)
Aztán ez a dolog hirtelenjében megváltozott. Szicíliával egyre többet beszélgettünk és elmeséltem neki a dolgot a másik lánnyal Királynővel. Érdekesnek találta a helyzetet és viccesen megjegyezte, hogy hagyjam Királynőt a fenébe. Egyre többet beszélgettünk és egyre kiváncsibbak lettünk egymásra és megbeszéltük, hogy végre találkozunk.

Találkoztunk és végtelenül szimpatikus, kedves lányt láttam. Jóval kevésbé volt szexi mint a Királynő, de még igy is a leghelyesebb lányok csoportjába tartozott. Más típus ő és a Királynő. Szicília egy sötét szemű, durvább vonásokkal rendelkező, keményebb  nő, Királynő meg finomabb, érzékiebb, bujább........
Vele is nagyon jót beszélgettem és repültek az órák. Egy intelligens, tanult, tájékozott, okos lányt láttam magam előtt, akivel nagyon jól éreztem magam. Egyértelművé tettük egymás számára, hogy szeretnénk, ha folytatódna ez az ismerkedés.
Letettem a pályaudvaron és elindultam hazafelé. Jó érzésekkel, boldogan gondoltam vissza Sziciliára és áldottam a szerencsés "szériámat, hogy a Királynő után megint egy ilyen kedves, helyes lánnyal találkoztam, a sok kudarcos, mondhatni katasztrófális randi után.  Királynőre sem haragudhattam, mert kultúráltan reagálta le, hgoy nem szeretnék neki fizetni és úgy gondoltam, hogy az egész szép emlék maradt, mert gyönyörű volt, kedves, örültem, hogy őt is megismerhettem és tényleg nem volt okom haragudni rá. Visszatérve Sziciliára! Este hazaértem és miután ő is hazaért vonattal, folytattuk MSNen a beszélgetést és úgy éreztem, hogy minden szuperül alakul.

Én ezek után elutaztam Brüsszelbe, de kintről is folyamatosan SMSeztünk, leveleztünk, MSNeztünk, úgy éreztem, hogy van miért hazamennem és tényleg vár otthon Szicília. Dehát az élet miért lenne ilyen egyszerű?
Felhívott Királynő!  Érdeklödött hogy mi újság velem, hogy vagyok...van e kedvem talizni, nem tudtam mire vélni, de nem akartam vele találkozni, mert úgy éreztem hogy Szicília ki fogja tölteni minden időmet, ő már sok lenne és  amúgy is biztos voltam benne, hogy Királynő csak a pénzemet akarja. Azzal zártam le a beszélgetést, hogy majd beszélünk a későbbiekben, majd hívom. Nem tudtam mire vélni az egészet, de nagyon féltem Királynőtől és habár szép gesztusnak véltem és jól esett a hívása, nem tudtam bízni benne és amúgy is elhatároztam, hogy Szicíliára koncentrálok.

Hazaérkezvén Brüsszelből, pár nap után találkoztam Szicíliával másodjára. Már jobban rákészültem, vittem virágot, megterveztem a programot, úgy voltam vele, hogy ebből lehet valami, nem akartam elrontani.
Jól telt a randi első fele, beültünk kávézni, felmentünk a Budai hegyekbe, sokat beszélgettünk.  Autós randi volt. Hideg volt és nehéz ilyenkor programot szervezni, hiszen kint hideg van, a kocsiban se a legjobb, bepárásodik az ablak és ha nem fűtök állóhelyzetben, kocsiban is hideg volt...stb.. Ezek a körülmények elrontották a  második randi kezdetben tökéletesnek tűnő feelingjét. Nem mentünk fel hozzám (bár ez még korai volt és nem is nagyon lett volna rá mód, de ezzel már nem bonyolítom ezt a történetet) Utána elhatároztuk, hogy betérünk egy plázába, hogy melegben lehessünk egy kicsit. Itt is ittunk egy üdítőt (aznap már nem akartam több kávét inni:) ), de itt már jelezte Szicília, hogy lassan el kéne indulni haza, mert fárasztó napja volt. Nem bántam, mert már én is egyre fáradtabb voltam és sok programötletem már nem volt a hideg novemberi estére.
Hazafelé az autóban nagy merészen gondoltam, hogy kipuhatolózom, hogy mit rejteget a jövő, ő hogy érez. Mondtam neki, hogy szeretnék vele többet találkozni és igyekeztem minden módon érzékeltetni vele, hogy fontos nekem ez a kapcsolat. Sajnos itt jöttek az első baljós jelek. Közölte velem Szicília, hogy neki fontos a függetlensége és megrémíti ez a túlzott ragaszkodás és nem gondolta, hogy ide vezet az ismerkedés. Most neki rendbe kell tennie az életét, munkahelyet vált, most a karrier fontosabb és az, hogy magára találjon. Visszakérdeztem, hogy ez mit is jelent pontosan, de megerősített, hogy nem azt jelenti, hogy nem szeretné folytatni, de neki most más dolgok is fontosak az életben és nem akarja azt érezni hogy megfojtom  stb..stb...
A kedvem el tudta rontani kb. 3 perc alatt. De kisvártatva megerősített arról, hogy szívesen ismerkedik velem továbbra is, de adjam meg a szabadságát is és legyen ez egy lazább, kötetlenebb kapcsolat...Huhh....Ilyenkor jön az, amikor az ember legszívesebben ordítana egy jó nagyot és kiadná a dühét, csalódottságát, de magamban tartottam a sok rossz érzést és csak az útra figyeltem. Nem adtam fel hódító küldetésem és egy lírai CD-t indítottam el. Hazavittem (vidéken lakott még akkor) , útközben is jót beszélgettünk, de mindketten elfáradtunk és így már voltak "csendes" időszakok is, amikor nem szóltunk egymáshoz. Közben persze járt az agyam, hogy most mi is legyen, de akkor még nem éreztem reménytelennek a helyzetet. Úgy voltam vele, hogy meg kell értenem, hogy Szicília függetlenségre vágyik és ha türelmes leszek és megértő és mellőzöm a hisztiket, (ugyanis szerinte hisztis, túlzottan ragaszkodó és görcsös voltam)  akkor részese lehetek az életének.
Kb. Az 1 órás út végén elbúcsúztunk a házuk előtt és elindultam vissza Budapestre.  Este megint folytattuk MSN-en, miután hazaértem, de bárcsak ne léptem volna be. Megint elkezdte mondogatni, hogy neki a függetlensége mennyire fontos, de persze vonzódik hozzám, meg nagyon szimpatikus vagyok, de ne kérdezzem folyton, hogy mikor láthatom újra, mert így Ő úgy érzi, hogy rátelepszem és ketrecbe zárom. (Az volt a nagy kérésem, hogy végre töltsünk együtt egy hétvégét és ne csak hétköznap fussunk össze munka után, mikor mindketten hulla fáradtak vagyunk.)
Nagy nehezen megígérte nekem, hogy hétvégén találkozunk, az egész szombatját rám fogja szánni.

Na? Szerintetek mi lett a hétvégéből? A nagy semmi! Előző este elment a barátnőjével bulizni és állítólag megcsúszott az idővel, sokáig aludt és Budapestről még le is kellett utaznia vidékre és már nem volt ereje visszabumlizni Pestre. Amikor győzködtem, hogy mégis jó lenne találkozni, akkor úgy reagált, hogy tényleg nincs ereje már. Mentő ötletként bedobtam, hogy ok, akkor én utaznék le hozzá és csinálunk majd valamilyen programot. Erre is nemleges választ adott, sőt még vissza is vágott, hogy látja, erről beszél ő, erőszakos vagyok és neki ez nem kell, hogy én rátelepszem és nem értem meg, hogy kell neki a nyugalom.
Még a végén én kértem bocsánatot, hogy ennyire ragaszkodó voltam és még szombat este (aznap) visszahívtam és békítettem, hogy adjon esélyt kettőnknek, ne haragudjon és talizzunk jövő hét elején.
Rábólintott és úgy búcsúztunk el a telefonban, hogy majd jöv. hét elején találkozunk.

Sokat civakodtunk és megharagudtam Szicíliára nagyon. Indulatomtól vezérelve felhívtam Királynőt még aznap este. Kíváncsi voltam, hogy vajon ez a "barátkozós" szándék amit legutóbb kifejezett telefonon, csak udvariaskodás volt , vagy hajlandó e velem tényleg találkozni? Hát hál istennek hajlandó volt és már aznap este láthattam. Mondta hogy van programja, de szívesen venné, ha elmennék vele az esti buliba. Gondoltam, hogy miért ne? A Szicíliával való szenvedésnél, huzavonánál csak jobb lehet, ha kimozdulok egy kicsit...
Királynő nagyon kedves volt. Csak úgy folyt le a pia mindkettőnk torkán.
Mikor már kellően oldott voltam, átkaroltam és egyre közelebb bújtam hozzá. Lazán, könnyedén flörtöltem . Egyre jobban éreztem magam és a zsúfolt szórakozóhely, a tucc-tucc zene, az alkohol okozta mámor, a Királynő szépsége, az oldottságom kellő erőt adott ahhoz, elfeledjem átmenetileg a nyüglődést Szicíliával. Királynőt ekkor láttam először bulizásra kiöltözve. Elállt a lélegzetem, csodálatos volt és rájöttem hogy százszor jobb nő, mint Szicília. Csodálatos volt aznap este. Nagy baráti társasággal jár bulizni, ahogy aznap is tette, de szerencsére sokat foglalkozott velem így is, sokat beszélgettünk kettesben, de a barátaival is megismerkedhettem.
Éjjel 1 és 2 között elfáradtunk a táncban és a lefoglalt asztalunkhoz leültünk beszélgetni. Ekkor beszéltem neki először Szicíliáról, de csak érintőlegesen. Közben iszogattunk még egy "kicsit" , egyre bódultabbak voltunk és elcsattant az első csók.....Jól esett, csökkent bennem a feszültség, a méreg, a csalódottság, amit Szicília okozott.
Hazakisértem, egy puszival búcsúztunk el. Majd hívtam egy taxit és hazamentem.

(Igy utólag érdekes, hogy életem eddig legnagyobb szerelmét , a Királynőt, azon az estén csókoltam meg először, de ott és akkor nem tudtam annyira értékelni az első csók varázsát, szinte fel sem fogtam mi történik és akkor még nem tudtam, hogy egy fantasztikus szerelem kezdete az az este)

Másnap. Délelőttöm a buli utáni lábadozással telt, majd délután beléptem MSN-re aznap  és ott volt Szicília. Bocsánatot kért a huza-vonáért és megígérte, hogy megpróbál rám több időt szánni. Össze voltam zavarodva. Igy, hogy Szicília hozzáállása megváltozott és ilyen pozitív dolgokat irt, egy kicsit elszégyeltem magam a Királynő ügy miatt, de úgy éreztem, hogy nincs sok jelentősége, csak egy csók volt és mostantól ha Szicíliával mégis komolyra fordul a dolog, akkor nem talizom a Királynővel, meg tudom tenni. A Királynőt félretettem magamban, mert a csókot az ő részéről csak az ital hatásának tudtam be és továbbra is úgy gondoltam hogy pénz nélkül komolyabban  nem foglalkozna velem, bár éreztem hogy szimpatizál, (sőt mint később megtudtam a csóknál már elindult nála valami) de szinte biztos voltam benne hogy nem járna velem ingyen.  Így újfent csak Szicíliára koncentráltam.

A  megbeszéltek szerint harmadszorra is találkoztam Szicíliával. Már előre sikerült elrontania az egészet azzal a "finomsággal", hogy délelőtt felhívott és megkérdezte, hogy ugye nem baj, hogy csak 1-2 órája lesz rám? Mondtam, hogy nem, hogyha már ennyit vártam, hogy talizzunk, akkor is látni szeretném, ha csak fél óránk van egymásra. Sőt, kitaláltam hogy hazaviszem, ezzel nyerünk egy kis időt, amit együtt tölthetünk. Találkoztunk, semmi különös nem történt, beszélgettünk. Hazavittem, ismerkedetünk, de valahogy olyan locs-pocs módon, lagymagaton folyt tovább az ismerkedés. Próbáltam egyértelműen rákérdezni újra és újra, hogy mik a tervei velem, tetszem e neki, lát e közös jövőt, vagy egyáltalán testileg mennyire vonzódik hozzám? Egyértelműen igenlő választ adott ezért úgy gondoltam, hogy majd csak beindul a dolog. Sőt, újfent megigérte, hogy most már megoldja a hétvégi találkozókat  és nem érdekes, hogy sűrűek a napjai, sok a munkája, megpróbál rám több időt szakítani.  Hazavittem , elbúcsúztunk, jól éreztük magunkat együtt, de drasztikus előrelépést nem érzékeltem kettőnk kapcsolatában továbbra sem, de úgy gondoltam, hogy mostmár , hogy kinyilvánította, hogy ennyire vonzódik hozzám és kifejezte a szándékát, hogy sok időt szeretne tölteni velem, összetartozunk, â��járunk".

Másnap felhívott Királynő... Váratlan fordulat a hétvégi buli után? Nem tudom,  de nem számítottam rá. Elmondta, hogy jól érezte magát velem legutóbb és szívesen látna újra. Egyértelműen elutasítottam és megmondtam neki, hogy komolyan ismerkedem Szicíliával (akiről érintőlegesen beszéltem is Királynőnek a szombati "első csókos" bulin). Ekkor úgy tűnt hogy ezt ő 100 százalékig elfogadja és mondta hogy semmi baj nincs. (Utólag is beleborzongok, hogy egy ilyen nőt mint a Királynőm, hogy rázhattam le. Úristen. Ráadásul Szicíliáért, aki-mint utólag kiderült- tojt a fejemre.)

Elkezdtem azon gondolkodni, hogy nem kéne ezt tennem Királynővel.  Akkor még úgy gondoltam, hogy Szicíliával "járunk", de Királynővel nem akartam "bunkó" lenni és úgy érzem túlságosan elutasító, nyers voltam vele, amikor felhívott. Miért ne lehetnénk barátok? Miért beszéltem vele így?  Őrület! Hirtelen megijedtem és pánik tört ki rajtam. Féltem, hogy megsértettem, megbántottam.
Vettem a bátorságot és elhatároztam, hogy felhívom.  Féltem, hogy mit szól, az is benne volt a pakliban, hogy elküld a fenébe, de úgy éreztem, hogy egy bocsánatkéréssel tartozom Neki.

Felhívtam... Mondtam neki hogy ne haragudjon, nem akartam bántó lenni, de tényleg nem lenne tisztességes se vele, se Szicíliával szemben, ha mi találkozgatnánk. Újra úgy tűnt hogy  megértette a helyzetet, sőt még biztatott is és mondta, hogy nagyon drukkol nekem és Szicíliának. Utána rá kb. 1 nappal beléptem MSN-re , épp fenn volt és kifakadt. (A virtuális tér hatása? Vagy telefonon is ezt mondta volna 1 nappal később? )  Irta nekem hogy őt még soha senki sem utasította el, sose történt olyan hogy egy férfi ne őt válassza. Mondtam neki hogy én nem vagyok olyan mint a többi férfi, de azt is tudomására adtam, hogy nem arról van szó, hogy én őt dobtam volna, nem őt választottam volna, hanem őrá sose tekintettem mint választási lehetőségre , hisz úgy tekinttetem rá, hogy csak pénzért kaphatok bármit is. Ekkor elmondta, hogy ez nem így van, mert voltak normális kapcsolatai is, ez nem azt jelenti hogy ő csak pénzért lenne bárkivel is és én tényleg szimpatikus vagyok neki. Nagyon jól estek a szavai.  A beszélgetés folytatásában elmagyarázta, hogy nem szórakozásból hozta fel a  pénzt az ismerkedésünk elején , hanem így hozta az élet, vannak céljai, sokan átverték már és szeretné, ha egy kapcsolatban nem csak ígéreteket kapna, hanem egy férfi bizonyítana is. Hozzátette, hogy nem csak az anyagiakra gondol, hanem egyéb dolgokra is. Abban igazat adtam neki, hogy sok a kókler, ígérgető figura, aki azt mondja, hogy "majd elveszlek", "majd elutazunk ide vagy oda", "sose fogok másra nézni", "örökké hű leszek", "rám számíthatsz"..stb...El kellett fogadnom azt az érvét, hogy ígérgetni valóban nagyon könnyű és kevesen tesznek is valamit a másikért, főleg hosszú távon. Érdekes, hogy ilyen komoly dolgok MSN-en jöttek elő, de sokat megtudtam Róla és ha nem is fogadtam el teljesen az érveit, már nem láttam annyira sötétnek az ismerkedésünk anyagias oldalát sem. Sőt, már határozottan tudtam, hogy vonzódik hozzám, hisz amúgy nem fakadt volna így ki azon, hogy elutasítottam Őt....és hogy azt hitte, hogy nem őt választottam.

De mindezen â��jó hírek" ellenére még mindig bizalmatlan voltam Királynővel szemben és úgy éreztem, hogy függőben van a dolog Szicíliával, igy vele kellett törődnöm. Legalábbis akkor így éreztem helyesnek és tisztességesnek.

Közben megint egyeztettünk egy randit Sziciliával. Egész jól alakult.  (de persze megint nem hétvégén) Szex nem volt (sose feküdtem le Sziciliával, a csók volt a legtöbb, ameddig jutottunk).
Azt hiszem, hogy egy keddi vagy hétfő napon lehetett a negyedik találkozóm vele. Kávézó, hazavittem, beszélgetések..a szokásos... Úgy váltunk el, hogy megigérte, hogy most már ha kitör a világháború, akkor is velem tölti a szombatot.
Úgy a hét közepe táján én barom beléptem MSNre. Ott volt Szicília. (Ő nagy MSN-es volt Királynővel ellentétben, aki csak ritkán van fenn) Feszült napom volt. Az irodában is sokan felidegesítettek, dugó volt a városban, minden bajom volt és úgy jött ki, hogy letámadtam Szicíliát. Minden dühöm, csalódottságom rázúdítottam!  Mondtam neki, hogy nem akarok várni hétvégéig, már holnap látni akarom! Mondta, hogy ne haragudjak, de nem jó neki, mert munka után lesz egy üzleti megbeszélése ami legalább 8-ig tart és utána már használhatatlan lesz. Erre én kifakadtam, hogy ha így áll hozzá, inkább legyen vége, nekem ez a kapcsolat így nem kell! Azt reméltem "visszaránt", bocsánatot kér, felrázom az állóvizet, de ehelyett közölte velem, hogy ezt nem bírja bennem. Erőszakos vagyok, akaratos és megfojtom őt ezzel az örökös, görcsös ragaszkodásommal. Úgy fogalmazott hogy "nem kellett volna ezt mondanod, mert tudod hogy milyen makacs vagyok. Most már ha azt mondtad , hogy legyen vége, én is ezt mondom és ez végleges. Elegem volt  belőled!". Azt hittem rosszul látok, hallucinálok és életemben először (ritkán tettem ilyet), elkezdtem könyörögni neki, hogy ne tegye ezt velem, nem gondoltam komolyan. A maradék büszkeségemet feladva, leírtam neki MSN-en, hogy azt akarja hogy sírjak? A szomorú az egészben az, hogy nem is hazudtam, mert nagyon kiborultam. Könyörögtem, minden érvet próbáltam összegyűjteni, de semmi sem segített. Hidegen, semmi lehetőséget sem hagyva, közölte velem, hogy vége és kizárt, hogy meg tudom változtatni a helyzetet.
Utána kilépett MSN-ről, mondta, hogy fáradt, nincs ideje erre. És amellett, hogy kidobott, szakított velem és szenvedtem az elutasítás, tehetetlenség kínzó érzésétől, még a bűntudat is gyötört, hogy mindez miattam van, hisz én voltam rámenős, rászálltam, megfojtottam, hisztiztem, nem hagytam nyugton...

Egy fincsi skót whiskyt társaságában szomorkodtam aznap este. Nem vagyok egy iszákos típus, sőt  csak baráti társaságban és bulikon szoktam inni, de aznap este alaposan a garatra öntöttem. Nagyon rosszul éreztem magam és úgy éreztem, hogy egy csőd az egész magánéletem. Sértette a büszkeségem Szicília visszautasítása és fájt is nagyon. És Királynő? Úgy gondoltam, hogy ő továbbra is a pénzemre hajt, csak azért teszi a "szépet", azért hív fel újra és újra, hogy megszerezze a pénzem és győzelmet arasson Szicília felett. Ezen gondolatok rágtak legbelülről és teljesen reménytelennek éreztem az ismerkedést, a párkeresést, pedig már nem volt okom a szomorkodásra, hisz Királynő várt........De én továbbra is vak voltam és ezt nem vettem észre és csak nyalogattam a sebeim.
Másnap felhívtam Sziciliát, újra és újra könyörögtem. Megmondtam neki, hogy akár a munkahelyéhez is elmegyek munka után, megvárom, beszélni akarok vele, csak még egy esélyt adjon. A hangom remegett, nem mentem be az irodába aznap, teljesen kiborultam... Ő újra elutasított, fölöslegesen aláztam meg magam még jobban...Képtelen voltam aznap dolgozni,  teljesen taccsra tettem magam. Ez az elutasítás nagyon megviselt, nem tudom miért.....Főleg talán azért, mert nem is elutasított, hanem jól indult (az első csókot pl. ő kezdeményezte a második randin) a kapcsolat és én rontottam el az állandó rinyálással és azzal, hogy mindig számon kértem, többet akartam...Ezek a gondolatok jártak a fejemben egész nap és újra elbeszélgettem a 12 éves skót whisky-vel.

Estére rendbe tettem az agyam, kivakartam magam a depresszióból és felhívtam a Királynőt. Úgy voltam vele, hogy annyira pocsék a hangulatom, annyira magam alatt vagyok, hogy már az sem fog megviselni, ha a Királynő is elküld, elutasít vagy csak úgy hajlandó megvigasztalni, hogy anyagilag is támogatom...(Pedig már rég nem erről volt szó, csak én nem láttam a fától az erdőt) Tisztába akartam tenni a dolgot Ővele is.  A reggeli remegő, tétova, rám abszolút nem jellemző, szánalmas énemet egy életre eltemettem és felhívtam a Királynőt. Egyértelműen megmondtam neki, hogy szeretnék vele találkozni, amilyen hamar csak lehet.

Innentől kezdve olyan az egész, mintha egy mesébe csöppentem volna és ez azóta is tart. Az életem legcsodásabb periódusa következett ezzel a döntő telefonhívással.

Királynő nagyon örült, hogy felhívtam és mondta, hogy menjek át hozzá, ma nincs kedve sehova se menni. Több sem kellett. Renováltam magam és átmentem hozzá taxival. Meglepett, hogy ilyen hamar ráér. Nem is kérdezett semmit, hogy miért akarok találkozni vele, nem vonakodott, egyszerűen csak közölte a kis tündéri hangján, hogy most is átmehetek. Csodálatos, hihetetlen, főleg a Szicíliával való szenvedésem után...

Ültem a Taxiban és azon gondolkodtam, hogy mi lesz, de szerencsére rövid volt az idő és nem volt túl sok időm gondolkodni. Elegem volt a gondolkodásból, a tépelődésből, látni akartam a Királynőt és úgy voltam vele, hogy majd alakul. Elhatároztam, hogy nem leszek görcsös, követelőző, túlzottan ragaszkodó. Tudtam, hogy a legjobb, ha spontán, laza leszek és megtartom ezt a határozott, elérhetetlen férfi imidzset, amit eddig a Királynővel szemben fenn tudtam tartani.

Egy kis kitérő, de fontos gondolat:
Tudom, hogy Szicíliánál ott rontottam el, hogy nagyon akartam, hívogattam, folyton türelmetlenkedtem, hogy mikor találkozunk újra. Viszont Királynővel pont ellentétesen viselkedtem. Vele nem törődtem, ritkán hívtam fel és ezzel olyan helyzetbe kerülhettem, hogy tisztelt, felnézett rám és a titokzatos, elérhetetlen férfi képében tetszeleghettem. És bejött! Nagyon is bejött ! Jó, nyilván vonzódott hozzám, hisz enélkül zéró lett volna az esélyem, de Szicilia is vonzódott hozzám és mennyire el tudtam taszítani a túlzott ragaszkodással, papucssággal. Viszont ami a legjobb, hogy Királynővel szemben nem volt tudatos, hogy ilyen fölényes, "lerázó" voltam, ezt a szerencsés helyzet hozta, hogy egyrészt nem bíztam benne az anyagias oldala miatt és másrészt másik lányra, Szicíliára koncentráltam és ez a kettő együttesen eredményezhette a vele szembeni határozott elutasításomat..... Neki ez persze úgy jött le, hogy a határozott, elérhetetlen férfivel áll szemben és nem is gondolta, hogy az anyagiak miatt nem merek közelíteni felé  és szenvedtem inkább a kevésbé vonzó, de "hagyományos" lánnyal, Szicíliával...

Vissza a történethez:
Felcsöngettem, beengedett. Kellemes, rendezett bérlakás fogadott, lágy zene, otthonos hangulat és maga a Királynő...Elbűvölt, gyönyörű és csodás volt. A ruha, amiben fogadott , egyértelművé tette, hogy mik a szándékai. Nem volt kihívóan öltözve, egyszerű otthoni ruha volt rajta, de a szépen beállított haj, kifestett szem, fincsi parfüm, az invitáló mosoly már a bejárati ajtónál egyértelművé tette, hogy Ő is akar engem. Kedvesen behivott és miután az előszobában lepakoltam a táskám és a kabátom, elkezdte megmutatni a lakást.
Abban a pillanatban, amikor beléptünk a nappaliba és rám mosolygott a kislányos mosolyával... végérvényesen és menthetetlenül beleszerettem.
Finom süteménnyel kínált és mellé finom bort kortyolgattunk. ...
Az az este hozta meg az első, döntő és remélhetőleg életre szóló, végleges fordulatot a királynő és az én kapcsolatomban. Több órát töltöttem nála, komolyabban beszélgettünk és közelebb kerültünk egymáshoz mint valaha és megtörtént az, amiben nem is mertem reménykedni hogy ingyen megtörténhet.
Életem legcsodásabb órái következtek és együtt lehettem azzal a nővel, akire mindig is vártam. Egy pillanat alatt kiölte belőlem Szicíliát és éreztem, hogy szerelmes vagyok ! Évek óta nem éreztem ilyet, már azt hittem velem van baj, pedig az egyedüli baj az volt, hogy nem találkoztam Királynővel hamarabb....

Egymás mellett feküdve az ágyban jött a kellemes beszélgetés. Lágyan felém hajolt és megkérdezte, hogy miért hívtam fel ilyen pánikszerűen aznap este.  Azt mondtam neki hogy azért hívtam fel, mert nagyon rossz kedvem volt és rájöttem, hogy nekem Ő az igazi. Persze a hívás pillanatában még nem tudhattam ezt, de a kérdése pillanatában már őszinte volt a válaszom.

Azóta már eltelt négy hónap és csak annyi változott, hogy egyre jobban szeretem Őt. Bearanyozza a napjaim, igazi társ. Vidámsága, elevensége erőt ad a munkához, a mindennapokhoz és elhoztam nekem azt a boldogságot, amiben nem is mertem reménykedni.

Fura volt ez a túlzott kötődés Sziciliához? .Hogy nem vettem Királynőt ÉSZRE már a legelején és miért nem hagytam abba a vacakolást Szicliával?  Pedig Királynő bőségesen szórta felém a pozitív jeleket. (többször is felhívott, bármikor kerestem őt, mindig ráért aznap..stb..) Több oka van:

- Akármennyire is az átlaghoz képest nyitott ember vagyok, de mégis van bennem egy jó adag konzervativizmus és nehezen tudtam "túltenni magam" azon, hogy az elején pénzt akart tőlem kérni.
- Az előző okból kifolyólag nem is tudtam megbízni benne és akármennyire is éreztem már a legelső randin, hogy ő az igazi és mindent elsöprően vonzódom hozzá, nem engedtem hogy kibontakozzanak az érzéseim,  inkább önvédelemből elfojtottam mindent.
- A Királynő túl szép. Közel ilyen csodás, szexi, vonzó barátnőm nem volt sosem és úgy voltam vele, hogy miért akarhat engem egy ilyen nő? Nem vagyok kishitű, sőt az egómból épült a Kínai Nagy Fal (az egyik barátom szerint), de ezzel a lánnyal szemben mégis kishitű voltam és nem hittem benne, hogy kelhetek neki.

Ezen okok  miatt "szenvedtem" Sziciliával teljesen fölöslegesen és voltam olyan nővel, aki kevésbé vonzott és érdekelt. És hagytam majdnem elmenni az igazi szerelmet, a nagy Őt...
De még egy érdekes aspektusa van a történetnek. Nevezetesen az, hogy annak a nőnek nem kellettem, akinek a lelkem is kitettem, akivel kedves voltam, akit hívogattam, viszont az a nő kezdett el nagyon vonzódni hozzám, aki elérhetetlennek hitt és akivel az ismert okok miatt nem törődtem a legelején..
Sziciliánál már ott elvágtam magam a legelején, hogy, túl sokat lelkiztem, túl odaadó voltam és így már nem tudott férfiként tekinteni rám.

Annyira eltaktikáztam Sziciliát, hogy közben megtaláltam a kulcsot ahhoz a nőhöz, akit igazán szeretek. Ez ebben az egészben a legszebb.:)

Tanulságok:

- Senki se legyen kishitű. Ha egy nő egyértelmű jeleket ad, el kell hinni, hogy vonzódik hozzánk.
- Senkit se ítéljünk meg elsőre, egyetlen dolog alapján. Ha a legelején elzárkózó lettem volna Királynővel szemben és nem találkozom vele személyesen, most nem ismerném életem szerelmét.
- Sose mutassunk túlzott ragaszkodást egy kapcsolat legelején, mert eltaszítjuk a nőt. (Erről már írtam egy korábbi írásomban is, de főképp ez az eset ihlette azt a postot is)

Szicíliát még pár mondatban érinteném. Az eddig olvasottak alapján elítélhetnétek Őt, de tévesen alkotnátok véleményt. Ő nagyon rendes lány. A mai napig sokszor beszélgetünk és szerintem, ha vesszük a fáradtságot, hogy keressük egymást a jövőben is, akkor lehet belőle egy tartós barátság is.
Azért érzem úgy, hogy a barátság fenn maradhat vele, mert egyrészt mint ember nagyon szimpatikus volt. Miután szakított velem és felhívtam, felvette a telefont, nem nyomott ki, törődött velem, válaszolt a mailekre, nem nézett levegőnek. Volt benne tisztesség, hogy a szakítás ténye ellenére, mint ember törődjön velem és miután már összejöttem a Királynővel és jártunk és én érdeklődtem nála, megszólítottam MSN-en, akkor mindig pozitívan, szeretettel fogadott, sőt, utólag meg is beszéltük, hogy nála mi váltotta ki ezt a "menekülést" a kapcsolatból. Elmondta, hogy tényleg sok volt belőlem és azért fogta menekülőre, mert úgy érezte, hogy túlzottan rátepelszem...És utólag, ha belegondolok, sok mindenben igaza is volt.
Nincs okom rá haragudni és összességében véve a legnagyobb szeretettel gondolok vissza őrá is.

És végül Királynőről még néhány gondolat. A kapcsolatunk legelején még volt bennem némi bizalmatlanság, hogy mi van, ha mégis a pénzemért van velem, mi van ha nem lesz tartós a kapcsolat. De a kedvessége, szeretete, törődése végképp meggyőzött és nem maradt semmi kétségem, hogy Ő az igazi. A karácsonyt, újévet  már úgy ünnepeltük, hogy én voltam a világ legboldogabb férfije.
Azóta nem telik el úgy hét, hogy ne okozna újabb és újabb kellemes meglepetést és ne fedezném fel újabb és újabb jó tulajdonságait.
Nyilván mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amit meg kell szokni, amihez alkalmazkodni kell, de most már úgy érzem, mintha mindig is ismertem volna. Nem vagyok felvértezve költői képességekkel, sajnos nem tudom írásban jobban kifejezni, azt a boldogságot, szeretetet, amit érzek.
Megérte végighallgatni a sok üresfejű, taszító, unalmas, ellenszenves lányt, megérte ennyi levelet írni, ennyi randira elmenni, ennyi fölös kört futni, mert Ő, a Királynő lett a végeredménye a több éves  ismerkedési sorozatomnak.
Bocsánat mindenkitől, ha kicsit "nyálasnak" tűnök, de vállalom!  Így érzek és felmerem és akarom vállalni, sőt legszívesebben világba kiáltanám, hogy BOLDOG VAGYOK! :)

Kívánok mindenkinek legalább ilyen sikeres párkeresést és legalább ennyi boldogságot!

Peace:)

 

67 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr26380831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janomano 2008.03.16. 12:01:14

Gyakorlatilag felkínálta magát neked pénzért!?
:-o
Most meg dúl a lamúr...

Itt érzek egy "kis" ellentmondást:
Okos, aranyos, intelligens, akkor hogy a
fenébe fordulhat meg a kis fejecskéjében ekkora otrombaság?

Hát, te tudod...
Nekem azért a kisördög állandóan ott kaparászna a
fejemben.

fehérholló 2008.03.16. 13:31:30

Ez a pénz dolog Nekem is nagyon fura, és még finoman fejeztem ki magam.
Sziciliát teljesen megértem, fordított esetben, szerintem Te is menekülőre fogtad volna. Nekem egyébként sokkal szimpatikusabb mint Királynő, így ismeretlenül a történet alapján.
Királynőnél valóban azzal nyertél, amit Ő is megfogalmazott, hogy még senki nem mondott Neki nemet, ha Nála is úgy hisztiztél volna, mint Sziciliánál biztos hamar túladott volna rajtad.

Mindenesetre kívánom legyetek még hosszú ideig nagyon boldogok, és ne kelljen csalódnod benne.

janomano most egyetértek Veled:)

volante · http://volante.blog.hu 2008.03.16. 15:12:21

A végeredmény a lényeg, nem?

Gratulálok, remélem, egy életre szól a dolog a Tökéletes Nővel. :)

EzVan:) 2008.03.16. 16:05:18

Sagittar!

Végre. Már vártuk ezt az írást:) Írónak még mindig nem vagy tehetséges, de az őszinteséged mindent visz.

Kalappal. Megérdemled.

bah 2008.03.16. 16:12:28

hogy te mekkora luzer vagy.

tim007 2008.03.16. 16:15:42

Ódekár,hogy ilyen hosszú,nincs türelmem elolvasni,pedig biztos kurvajó,ha kikerült a nyitóoldalra :-(

Mondja meg valaki:megdugta a ribancot?

Tarajos Goethe 2008.03.16. 16:16:04

Nem nem.
Hogy mekkora egy lúzer lesz ! :)

Mintmindenember 2008.03.16. 16:36:13

azt a de hosszú szöveg:-)Mintha egy csj irta volna...

User1 2008.03.16. 16:39:14

Szerintem te tényleg erőszakos típus vagy. Sziciliát már az első, max. második este meg kellett volna dugni, ha nem megy, kiszedni az MSN-ből és tudomásul venni, hogy az majd másnak megy.

A "királynő"-vel eleve nem is találkoztam volna:)

Sabesz Emil 2008.03.16. 16:47:51

Sajnálom, de képtelen voltam végigolvasni. Novellának nagyon gyenge, az emberiség jövője szempontjából meg egyenesen ijesztő, hogy valaki ennyit tud pöcsölni, talizik, telizik, ez súlyos impotenciának minősül. Vagy egy honokos pali írta vagy egy nő, vagy eljött az armageddon...

Béla 2008.03.16. 16:47:52

Szia, Sagittar!

Rövid kis írásod nem kevesebb mint 41762 leütésen át terjeszkedett itt, a blogon. Az jutott eszembe, hogy habár a kamaszkori nedves álmok érzelmi kidolgozottságának szintjén nemigen lép át az írásmű, azért érdemes volna a műfajjal foglalkoznod.
Annak idején a Harlequin kiadónál kezdtem műfordítói karrierem (soha nem bántam meg, Tandori is dolgozott ott!), és egy-egy füzetke fordításáért kaptam uszkve száz rugót.
Na most az ÍRÓKNAK tudomásom szerint ennél többet is fizetnek, úgyhogy csak javasolni tudom, hogy jelentkezz a kiadónál, hiszen biztosan meg tudtok egyezni. Sztem volna még mit finomítani a sztoridon, de pár tízezret még így is biztosan megérne, és abból már tuti, hogy rendelhetnél magadnak telefonon egy Királynőt, akár Szicíliában is, ha sokat dolgozol.

Szép álmokat:

Béla

eternity · http://www.eternity.blogter.hu 2008.03.16. 16:56:35

Ó, irgalom atyja, ne hagyj el!
hogy te mekkorát fox ajakra huppanni, töketlen barátom!
Remélem, majd azt is megírod... :P

Pedro 2008.03.16. 17:07:00

Te egy igazi lúzer vagy, csapnivaló önismerettel. Egy ilyen pénzesen induló kapcsolatból sosem lesz happy end (de ezt majd megtapasztalod) mégpedig éppen a nő értékrendje (pontosabban annak torz volta) miatt.
Kívánom neked, hogy fogózkodj erősen, amikor majd seggreülsz. Addig jó dugást és további önámítást.

Karma · http://karma.blog.hu 2008.03.16. 17:10:28

Rettenetesen hosszú és ömlengős, de kb végigszenvedtem magamat rajta. Hihetetlen ellentmondás van a csaj viselkedésében. Ahogy az első kommentezők is mondták, bennem mindig ott bújkálna a kisördög. Ez a pénzért fejajánlkozás, "támogass anyagilag" dolog, ez vérgáz.

Legyetek boldogok meg minden, de azért komolyabb összeget nem tennék erre a kapcsolatra... sőt igazából egy lyukas fillért sem.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2008.03.16. 17:19:07

Két olvasata van számomra a történetnek:

1. Egyetértek sok hozzászólóval abban, hogy már az anyagiak felvetésekor "bontani kellett volna a vonalat", mert ez nem vezet semmi jóra.

2. A csaj karakán volt, és megmondta, mit akar, ellentétben sok szerelmet hazudó és közben csendben pénzt/energiát lehúzó hölgyeménnyel.

Hogy az anyagiak iránti vágyakozás mennyire lehet tartós és őszinte alapja egy elvileg szerelmi kapcsolatnak, az legyen a szerző problémája...

sydo 2008.03.16. 17:25:38

azé én vigyáznék.
kurvából nem lesz szalonna.

Karma · http://karma.blog.hu 2008.03.16. 17:28:40

Ja és kedves levélíró, meg ne mutasd a csajodnak h a sztori fenn van a neten és főleg a kommenteket ne mutogasd, mert úgy leszel kidobva, hogy a röppályádon fogod összeszedni az utánadhajított alsógatyáidat is... :)))

Remélem a lakást már a nevére irattad :))))

pitaa 2008.03.16. 17:33:53

miért képtelenek összefoglalni az emberek a mondanivalójukat 2 bekezdésbe?

dissipation 2008.03.16. 17:45:59

Mottósítanám a kisregényt: sablonlevéllel sablonkurvát...:D
(meg egyébként is.... ááá, hagyjuk..:-( zsák a foltját.)

Barburu · http://barb.uw.hu 2008.03.16. 18:13:20

Leendő pszichológus fejjel örülök, hogy vannak még ilyen balfékek. Bár ha kiderül, hogy nem lehet hozzám ingyen járni, akkor úgy jártam. :DDD

vakablak 2008.03.16. 18:32:04

Ajjj. Aki ezt az végtelenül hosszúra nyúlt ömlengést idehányta elénk, az egy éretlen személyiségű, sekélyes, öntelt és ellenszenves alak. Elviselhetetlen! Végigolvastam, de bár ne tettem volna. És még a végén tanulságokat is írt! És milyeneket! EGEK!

Az ilyen nőt meg, mint a "Királynő" (ez is milyen egy remek, ötletes nick), egy ötméteres rúddal se piszkálnék meg, nem hogy kapcsolatba kezdjek vele.

Denus 2008.03.16. 19:03:54

No Barátom, úgy a levél közepe táján azt mondtam, hogy jó nagy barom vagy. Csupa nagy betűvel. A végére meg azt mondtam, no jó, barom, de csak kicsivel.

Különben érdekelne, hogy mivel foglalkozol, ha van fölös párszázezred egy nőt pénzelni havonta. Ezt csak úgy megjegyzem.

És legközelebb rövidebbre fogd.

Ja, egyébként grat.

A tanulságot meg majd mi vonjuk le, jó? Nem kell megmagyarázni. Ráadásul az is fél oldal.

viktor134 2008.03.16. 19:06:29

hú de hosszú volt ez a sztori.

Sol 2008.03.16. 19:07:32

Balek. Tipikus férfi.

Denus 2008.03.16. 19:09:40

Ja, bocs, ami előbb kimaradt:

Tulajdonképp a csaj nem kér tőled lóvét direktbe. Minek? Látja rajtad, hogy le lehet húzni anélkül is. Te sem a szomszédba mész egy kis zsetoné', nem igaz? Úgyhogy az a nagy szerelem, amibe ti estetek, nem más, mint egy matematikai összefüggés.

A csak széttett lábainak a szöge egyenesen arányos a bankszámlád vastagságával és a megvásárolt egyéb dolgok (ékszer, ruha, autó, akármi) értékével.

Csókolom. A kiscsaj egy kurva és az is marad, amíg minden lószart megadsz neki.

AnyuEztVeddMeg · https://www.anyueztveddmeg.hu 2008.03.16. 19:14:39

Ezt egy nő írhatta, aki rohadtul nem talál már pénzes palit magának és így akarja hipnotizálni a kanokat a neten. Tökéletesen demagóg szöveg.

maccar 2008.03.16. 19:51:59

Ez a sztori az egyik ócska női magazinból eshetett ki, ott írnak efféle csöpögős zagyvaságokat.

máris szomszéd 2008.03.16. 20:11:55

Lehet, hogy veled ingyen, de közben mással biztos pénzért csinálja...

castorp 2008.03.16. 20:18:29

Hát, ezt szó szerint elkúrtad...
Nem kicsit, nagyon.

Királynő bizonyára rájött, hogy kis fogás esetében kisstílűen kell játszani, ha ígéretes az áldozat (akinek egyáltalán megfordult a fejében, hogy többszázezret is rászánna havonta), ő sem játszik kisttílűen. Nagyobb a tét, "nagystílűbb" a játék. Ergo: nem kell rögtön fizetni, van hiteled...:(

Komám, nem kívánok én Neked semmi rosszat, de úgy érzem, hogy le leszel Te szedve.

Nem kicsit, nagyon...
Csak idő kérdése.

Gülü 2008.03.16. 20:30:57

Szédületes egy idióta vagy barátom...
Egyszer tréfából játszd el neki hogy kirúgtak/csődbementél, nincs több pénz...
Másnapra hült helye lesz...

rododendron 2008.03.16. 20:37:50

Kérek egy piros pontot, mert végigolvastam! Amit tudni szeretnék: a Királynő Fideszes, vagy MSZP-s? Hogyan értékeli Trockij permanens világforradalomról való nézeteit? Kis burzsoá majompofácskának tűnik, nyilván édes, mint minden romlott gyümölcs. S ha már beinvitáltattunk a hálószobába, tán nem otrombaság rákérdezni, hogy néz ki most a pár költségvetése? Ki mit fizet? Vizitdíjat áprilisig? Hogyan értékeli egymás elvont, transzcendens értékszimbolizáló funkcióit? (Ez vicc volt.)Legyen egy talmudi bon mot a végemre: a szeretetnek egy morzsája sem vész kárba.(Kerül, amibe kerül.) Pá!

flamer 2008.03.16. 20:44:51

Valaki, aki vegigolvasta ezt a vackot es lenne olyan kedves, hogy osszefoglalja par mondatban?

janomano 2008.03.16. 20:51:53

Klassz dolog, ha kikerül az inedxre: az a
"jönnek a varangyok" effekt. Jöttek is.
Elöntötte a szép gyomorsav-szagú zsigeri irígység
az egészet... A frankó-megmondók hada.

Sagittar 2008.03.16. 20:57:16

Köszönöm a hozzászólásokat.

Kedves Rododendron. A szokatlan ismerkedés és előzmények ellenére Ő az eddigi legműveltebb, tájékozotabb lány, akivel valaha találkoztam. Lehet vele beszélgetni a képzőművészetről, irodalomról, zenéről, szinházról, teológiáról, csak hogy pár területet emlitsek. Tény, hogy a napi politika és közélet nem érdekli, de jól is teszi, hogy nem foglalkozik ilyesmivel.

Úgy érzem, szinte fölösleges válaszolnom a commentekre, hisz aki egyszer beir, talán sose jön vissza és nem olvassa vissza a folytatást, de Neki tartozom ennyivel, hogy megvédjem.
Lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen a postomban, de akkor most megteszem és tömören leirom a lényeget, azok számára is, akik nem tudnak olvasni a sorok között, vagy akik nehezményezték, hogy nem tudom összefoglalni röviden a gondolataimat: Egy fillért sem fogadott el tőlem a Párom mióta együtt vagyunk!!!!!

PTibor (törölt) 2008.03.16. 21:08:27

Azért respekt a Királynőnek, legalább el merte mondani, hogy neki kell a lóvé. És bár nem hiszem, hogy ez a legjobb megoldása a pénzszerzésnek, de valljuk be, könnyebb, mint adatot rögzíteni.. :)

Az, hogy egy pénzéhes nő írta volna? Akár.. végülis, ezzel bíztatná azokat a pasikat, akik az anyagiak felemlegetésére eltünnek, hiszen jó is kisülhet belőle.

Viszont elítélem ezt az anyagias dolgot. Tényleg szar lehet, ha beígérik neki, hogy elviszik nyaralni, aztán meg mégse, de ez nem megoldás. Ha talál egy olyan pasit, akinek van pénze, és hajlandó lenne rá költeni, az meg fogja tenni, pusztán férfiasságból. Hisz akárki akármit mond a nők egyenjogűságáról, egy pasiban benne van, hogy (ha megteheti) meghívja a nőt, és ha olyan a kapcsolat, akkor segít neki, stb.
Tény, hogy nehezebb vakon ilyen társat keresni, de vajon hány ilyen embert üldözhetett el korábban ezzel a mondattal?

janomano 2008.03.16. 21:26:37

Áruld már el kedves saggitar, hogy ugyan milyen
teológiai témáról beszégettél egy olyan lánnyal, aki kp-ért felajánlotta neked a testét?

"Egy fillért sem fogadott el tőlem a Párom mióta együtt vagyunk!!!!!"

Ez nem egy prompt ügylet. Inkább a határidős üzletek közé sorolnám.

Egyébként nem ítélem el zsigerből az ilyen dolgokat: kijöhet még ebből jó is, csak nehogy elkezdj kevesebbet keresni... És azért itt is van egy fontos dolog: a társak azért vannak, hogy egymást segítsék, támogassák.
Kölcsönös a dolog. Ha nem baszhatod... :-)

janomano 2008.03.16. 21:31:35

Kimaradt egy fontos vessző:
Ha nem, baszhatod :-)

Roquentin 2008.03.16. 22:24:59

Különben tuti lehet akkora nagy önbizalommal élni, ami kiteszi a Kínai Nagy Fal tetemes részét, csak akkor azt nem értem, hogy a fenébe vagy képes mégis fizetni egy lánynak azért, hogy együtt legyen veled. Persze, az is igaz, havi pár száz ezer tényleg nem egy nagy tétel. Mindenesetre ha még előtte állsz a pályaválasztásnak, és elfogadsz egy jótanácsot ez ügyben: író, pszichológus, filózofus vagy lelkész semmiképpen se legyél.

hátezkész 2008.03.16. 23:12:18

ehhh. ekkora egy béna balfék csákót! nem akarom elhinni, hogy egyáltalán ennyit elolvastam belőle. sejtettem hogy a kommentek szórakoztatóbbak lesznek. vagy csaj vagy homár vagy kamu

hátezkész 2008.03.16. 23:14:51

Sagittar, Királynő, Szicília ???

Amapola 2008.03.16. 23:52:57

De azért kevés kivételtől eltekintve végigolvasta mindenki :-)
Amúgy azok, akik sokallják, próbálják összefoglalni életük eddigi - szerintük - legjobb eseményét egy bekezdésben. Hajrá..

viszont Sagittar: Szicíliát miért ítéled el? egy kispadra száműzött msn-haverina volt, aki ha jól értelmeztem, még vidéki is. Miért vártad, hogy pár találkozás után sutba dob mindent és a karjaidba omlik?
Ellenben (szintén csak ha jól vettem ki a szavaidból) ő dolgozott, amiatt nem ért rá akkor és rögtön találkozni Veled, mikor Neked szükséges lett volna. Hogy Királynő miért igen? Mert nyilván az ő élete a bulikból (meg talán suliból) állt. Amellett könnyű kéznél lenni...

Mindenesetre kívánom a legjobbakat!!

Mr Dee 2008.03.17. 00:11:13

Nekem tetszett, siker-sztori, pár percet rá tudtam szánni, ellentétben sok más kommentelővel...

Bár én sem tudom hogy nézhet ki IRL Királynő, a lényeg, h. Sagittar élete nőjét látja benne...és ha tényleg igaz, hogy egy fillért sem fogadott el eddig (bár az én fejemben is megfordult az a kisördög, némi ellentmondást tapasztalok...), akkor tényleg belenyúlt és ezúton gratulálok neki.

De az idő úgyis eldönti, addig meg miért irigylitek tőle, hogy jól érzi magát?

Ha rácseszik, rácseszik, ha nem, nem. Nem igaz?!

Egyébként tetszik a blog, turkálok az archivumban is :)

Lyonne 2008.03.17. 00:41:41

nem tudom mi a baj ezzel...én másképp csináltam volna, de véglis megtalálta a boldogságát, és remélhetőleg őszinte a kapcsolat. Én múlthét hétfőn találtam meg a páromat, és kívánom nektek hogy sokáig legyetek boldogan együtt!

Üdv: Lyo

bög 2008.03.17. 01:03:02

jézusom lol, a legviccesebb sztori (messze-messze) amit az utóbbi időben olvastam. A majdani szakítás sztoriját várjuk a szakítósblogra:)

vakablak 2008.03.17. 01:06:46

Ez annyira perverz, mint valakinek az élveboncolását megtekinteni. Nem is csak az a vicces, hogy valaki ekkora balfasz, hanem hogy még annyira sem veszi észre magát, hogy ezt nem kellene hosszú lére eresztve ország-világ elé tárni. Szánalmas.

castorp 2008.03.17. 01:28:49

Ami engem illet, a történet végigolvasása sem okozott nehézséget, (hál' Istennek, nem vagyok diszlexiás) másrészt meg én sem irígykedek, (van párom már jó ideje, és ebben az életben nem is szeretném őt "lecserélni", így ezt illetően irígységre nincs okom)továbbá remélem, hogy jól alakulnak Köztetek a dolgok.

Azonban az élettapasztalatom mián' úgy gondolnám, hogy ez a "kisördög" - ahogy az író fogalmazott - nem is annyira irracionális para, hanem nagyon is reális kétely.

Találóan fogalmazott egyik korábbi kommentelő, aki azt írta, hogy olyan ez, mint egy határidős ügylet a tőzsdén. Eddig még nem kellett fizetni, ha igaz. Van hiteled. Azonban a "Királynő" egyértelművé tette a kapcsolat elején, hogy neki IGÉNYEI! vannak, vagyis számára egy kapcsolat szerves része, hogy őt úgymond ki kell tartani. Ez itten a baj. Mert persze, hogy megteszi ezt az ember, ha szereti a másikat, és szükséges, de ha egy kapcsolat elején ezzel az elvárással indítanak, akkor ez nem karakánság, hanem szimpla kereskedelmi ügylet. Ez itten a baj. Elvárni ugyanis ilyesmit nem "illik". Érezni, hogy számíthatsz a másikra (akár anyagilag is), és kölcsönösen, arról szólna a dolog, "egyebek mellett".

Ha valakinek már a nulláról (egy kapcsolat elején ismeretlenül) ilyen igényei vannak, az bizony az illető értékrendjét tükrözi. Meg azt, hogy magától értetődőnek vesz olyan dolgokat, amelyek cseppet sem azok.

Sajna a Királynődről csak egy béna hasonlat jut eszembe. A melós a piaci lángososnál előbb fizet a tüdős hurkáér', oszt zabálhat. Az öltönyös társa beül a Gundelba, bepakolja a képibe' a négyfogásos kajáját, meg betonrészegre issza magát Dom Perignon-nal. INGYEN. Oszt a végén, csudák-csudája neki is kihozzák a számlát. Egyszerűencsak kinézik belőle, hogy majd a végén így vagy úgy, de ki fogja fizetni.

Az van, komám, hogy szerintem most Te a Gundelben ülsz, be vagy baszva a pezsgőtől, és kicsit könnyelműen rendelgetsz tovább, de motoszkál Benned a "kisördög", hogy esetleg majd fizetni is kell a végén. Erre a nagy bizonyossággal bekövetkező eseményre (magyarán, hogy a végén jön majd a számla) mondod Te azt, hogy "kisördög".

Reméljük, tényleg nem fogják a számlát kihozni...
Nem vagyok én olyan pesszimista.

Sok szerencsét.

borzlány 2008.03.17. 14:39:00

castorp, ezt nagyon szépen leírtad :)

egyszerűen nem értem, hogy egy ember hogy mondhat olyat, hogy ő párszázezer ft-nyi adományt elvár egy hónapban???

és ha már mondott ilyet, akkor hogy a pitlibe lehet megbízni egy percig is abban, hogy nem gondolta komolyan ezt az orbitális f@szságot?

ilyenkor szégyellem magam, de nagyon, némely nőtársaim miatt.

eccerű vagy komám, mint a százas szög.

sydo 2008.03.17. 16:37:25

borzlány, mondhat ilyet, de nálam ez már a kurva kategória. pénzt elvárni a szexért (együttlétért)..
szerencsére nem ez az általános a nőknél.

szóval ilyen nővel én nem mennék bele túl mélyen érzelmileg a dologba a levélíró helyében, mert nagy sz*pás lehet belőle.
(ja, nem vagyok irigy, van barátnőm, 5 csillagos:) és fizetnem se kell érte. csak amikor én is úgy gondolom :)

Sagittar 2008.03.17. 19:05:09

Elég sok támadás érte a páromat és engem a postom kapcsán.
A trágár stilusú commentekre nem reagálok, de volt egy-két kultúrált hozzászólás is, melyeket szivesen olvastam. (Pl. Castorp legutóbb)

Ha valaki sokat randizik, régóta ismerkedik (mint én, vagy a blog tulajdonosa), akkor pontosan tudja, hogy milyen nehéz olyan nőt találni, akivel el lehet képzelni egy kapcsolatot, meg van a közös vonzalom, érdeklődés, szimpátia. Akkor is kiállnék mellette, vele maradnék, kűzdenék érte,ha nem indult volna a kapcsolat ilyen gyorsan és simán és ha lennének komolyabb gondok. De igy, hogy nincs vele semmi gond? Sőt?

De miért ne járna neki is ki az ártatlanság vélelme? Mit vétett nektek???????????

Közepesnek is csak jó indulattal mondható, nagyképű lányok tömkelege volt velem bunkó, hazug, hűtlen.... Erre jön egy nő, aki igazán szép, vonzó és nemhogy lerázna, nemhogy kűzdenem kéne érte és minden kezdődő kapcsolatot elrontó, görcsös "próbálkozásba" kéne kezdenem (mint pl. Sziciliánál), hanem még Ő volt az aki kezdeményezett, Ő érdeklődött utánam és húzott ki a szarból, amikor a leginkább magam alatt voltam. Ez már önmagában csoda!!! És a kis lábujjáig sem ér fel a sok fals, hazug lány, akivel "volt szerencsém" megismerkedni és akik nyilván vernék a mellüket, hogy milyen erkölcsösek, rendesek. De persze azt a kérdést senki sem teszi föl , hogy a kinyomott mobiltelefon, a sok hazugság mennyire "tiszta dolog" ?

Ezen gondolkozzatok el!!!

castorp 2008.03.17. 21:45:50

Kedves Sagittar!

Ami engem illet, nem zárom ki, hogy akár jól is alakulhat ez a kapcsolat. Láttam már hasonló példát az életben. Ritka dolog, de működhet.
A téma abból a szempontból érdekes, hogy egyikőtök szemilyiségét, jellemrajzát sem ismerem, és úgy vélem, hogy átlagban az így induló kapcsolatok 85%-a bizonyul később iszonyatos következményekkel járó baklövésnek.

Remélem, Te majd a másik 15%-ban találod Magad.

Abban meg egyetértünk, hogy a sunyi, képmutató "szűzkurvák" sokszor veszélyesebbek, mint azok, akik kimondva és felvállalva az anyagiak miatt vannak valakivel.

Ha meg időközben úgy változnak a dolgok, hogy az érzelmek felül tudnak kerekedni az anyagi elvárásokon, (ritka, de megtörténhet) az nagyon nagy szerencse.

Remélhetőleg nem a szerelem vakított el, hanem ez a ritka szerencse ért.

Azért Királynőnek az az első letámadása (még írásban) az anyagiakat illetően nagyon nem volt jó ómen.

Ismét sok szerencsét, szükséged van rá.

janomano 2008.03.17. 22:26:07

Kedves castorp!

Saggitar nem kedves, sőt mi több a kitalált sztroijával etet minket, miközben jót röhög. Vagy...

szerintem 3 eset van:
1. kamu az egész (ennek a legnagyobb az esélye)
2. részigazság: fizet
3. teljes igazság: hülye és később fizet

Az első pontot elemezném, mint legvalószinűbbet:
Saggitar szépen és ügyesen (a sok felkiáltó és kérdőjel ellenére hűvös fejjel) kikerülte a többszöri rákérdezés(eme)t, hogy ugyan miért van együtt egy olyan lánnyal, aki pénzt akart kérni a "szolgálataiért", majd eről letett. Sőt, gyakorlatilag még lebasz, hogypediglen:

"De miért ne járna neki is ki az ártatlanság vélelme? Mit vétett nektek???????????"

Azért, mert az ártatlanság vélelme, olyan embereknek
jár, akik ellen nem szól egyértelmű bizonyíték.
Ezt sajnos te magad szolgáltattad a fiktív írásoddal a
fiktív barátnődről.

Mert ne etessük egymást:

Ki közöl ilyet nyilvánosan az ún. "szerelméről"? Ez erkölcsi abszurdum. Plusz megfejeli a teológiával, amivel a kissé műveltebb embereket akarja "megmozgatni". Szerintem elég átlátszó az egész.

Kezd unalmassá válni.

Saggitarnak pedig további szép, "jócsajos" álmokat kivánok...

fehérholló 2008.03.17. 23:09:45

janomano nemhogy közöl, de ha jól értettem tegnap, mert meghallgattam, ill. néztem tegnap a Radio Q adását,pm:) 5-6-ig ahol a blog tulajdonosa elmesélte a sokat beszélő lányt, és azt mondta, hogy szombaton vendéget is hoz, aki már megtalálta a párját.Azt gyanítom, hogy Sagittar lesz a vendég. Ez igazán érdekes lenne, mert az adást itt neten webcamon lehet nézni is, nemcsak hallgatni.Én ha látom, Nekem mindegy, de az ismerősei, vagy a lány ismerősei, hát nem tudom...
Újra csak azt tudom mondani, hogy az Én számomra elképzelhetetlen ez a pénzért dolog, akinek egyáltalnán felmerül ilyen a fejében, hát az egy más világ.Felneveltem 2 gyereket egyedül, de soha nem fordult meg a fejemben,hogy valakivel a pénzéért, mert akkor majd könnyebb lesz. Inkább egyedül, mint érzelmek nélkül, a pénzért, vagy csak azért, hogy ne legyek egyedül.

janomano 2008.03.17. 23:43:15

Kedves Holló!

Ezek az emberek ebből a kamu témából akarnak megélni.
Lelkük rajta. Engem különösebben nem érdekel.
Teljesen "szimpatikus" megoldás, hogy egy zavaros lánnyal történt randit az interneten, plusz egy szir-szar rádión reklámoz ez a blogtulaj. Mert a lány vagy zavarban volt és azért beszélt sokat, vagy zavart (értsd: pszichikailag terhelt) volt és azért.
De ezt olyan fasza, karakán dolog világgá kürtölni, meg röhögni rajta, ugye?

Ez természetesen nem neked szólt, kedves holló, neked pusz... :-)

fehérholló 2008.03.18. 11:43:58

Szia janomano !
Az hangzott el az adásban, hogy azért meséli el ezeket a történeteket, hogy elkerüljék az emberek azokat a hibákat amiért esetleg sok randi sikertelenül zárul.

Ez sajnos ebben az esetben azért nem lehetséges mert akinek beszéd kényszere van, az akkor is beszélni fog. Nekem 3 ilyen ismerősöm van, és csak mondják a magukét, nem számít ha három nagy szatyorral állsz, és majd megszakadsz, ha a gázon már füstöl az étel, vagy éppen szakad az eső, reggel mennél dolgozni, már elindul az ember, már nem is látom, csak hallom még mindig mondja. Van aki távolabbi, bizonyos munka kapcsolat, na jó, hogy feltalálták az e-mailt, egyszer lett olyan telefonszámlám, azóta csak neten át intézek vele mindent.

Megyek megnézem a szilveszteri témát, mert az még egy érdekes volt.
neked is pusz:)

borzlány 2008.03.18. 12:55:29

Sagittar, kezdesz unalmas lenni. Tökéletesen fölöslegesen írtál az előbb. Kit érdekel a többi lány? Mindössze az lenne a kérdés, hogy hogy bízhatsz meg egy olyan nőben, aki saját elhatározásából úgy indította az ismerkedést, hogy neki igényei vannak és támogatni kell?

Bár egyre gyanúsabb, hogy tényleg kamu. (ásít)

dissipation 2008.03.18. 14:04:59

castorp, a gundeles-becsiccsentős-számlától tartós kis életképed nagyon ott volt..:D
köszi, felderítette a délutánom.

(a posztok miatt már rég le kellett volna szoknom erről a blogról, nem kívánok több balféket látni még messziről se, de a kommentek miatt megéri.:-))

Sagittar 2008.03.18. 16:25:24

Castorp hozzászólásait amúgy tényleg nagyra becsültem, de Disspation kedvéért most mégis kifiguráznám a kis "életképet".

Először is, Te a piaci lángosárust, vagy a gundelt választanád, ha étkezni szeretnél?
Másodszor. Ha a hölgyek minőségére utal az árus-étterem ellentét, akkor méginkább az utóbbit választanád. Vagy tévedek?
Harmadszor: A "hurka" szó használata nem kelt jó képzetet bennem, ha nőkről van szó. Ennyi:)

Remélem ezen is jókat fogsz derülni, kedves "Dissipation"

Borzlány:
Te is teljesen fölöslegesen irtad meg a kommentjeidet. Kérded, hogy kit érdekel a többi lány? Talán azokat, akik szintén ki szeretnék próbálni a netes ismerkedést.
Számomra is unalmasak a kommentjeid.

Egy érdekes társadalmi jelenségre felhivnám a figyelmem. Ugye Fehérholló 2008.03.17. 23:09:45 időpontban irt egy kultúrált kommentet, melyben felhivta a figyelmet a rádióműsorra. Erre jön "janómanó", aki rögtön dörrög, huhog, szórja a negativ energiát , puffog , "kiabál" és fröcsköli szét a gyűlölködő, igazságtalan, alaptalan, logikátlan förmedvényeit.
A két hozzászólás egymásután pontosan jelzi, hogy mennyire más a két ember. Sajnos ez jellemző a közéletre is. A hangos kisebbség mindig elnyomja, az érvelő, intelligens többséget.
Itt a commentek esetében is mindig legalább a 80 százalék támadó, mocskolódó, a maradék 20 százalék viszont, aki értelmesen "szólal" meg, el van nyomva.
Ezt válaszold vagy cáfold meg nekem Borzlány, hogy miért van igy? ÉS ne úgy, ahogy szoktad, hogy, "elegem van a hozzászólásaidból", "kezdesz unalmas lenni", hanem úgy, hogy a közéletre levetitve próbáld megcáfolni a fentebb kifejtett érveimet. Biztos nem fog menni, majd megint jön egy gyűlölködő, lenéző hozzászólás a részedről.

Bár azok után, hogy ilyen hasonlatokkal élsz, mint ez a gyöngyszem, hogy "eccerű vagy komám, mint a százas szög.", nem tekintelek vita partnernek.

És kérlek borzlány, ne BORZold a kedélyeimet a jövőben a megjegyzéseiddel:)

Amapola 2008.03.18. 17:39:43

Lányok és Fiúk!

Ácsi! Vegyétek észre: az egész ország ezt csinálja, mint mi kicsiben :-) Két egyforma gondolkodású ember nem létezik, de mindenkinek igaza van a maga világában. Az a jó, ha az emberek elfogadják olyannak a másikat, amilyen. Ha a saját képmásodra formálod, dögunalom lesz az az ember (neked!) és ez a blog is ellaposodik :-) NE MÁR!!
Csak egy kérdés: megéri ezen így pörögni - ennyire kiélezve??

janomano 2008.03.19. 19:16:17

Nem lehetne megváltoztatni a post címét?
Saggitar és a kamu-ra? :-)

janomano 2008.03.19. 20:29:16

De egyébként egyetértek borzlánnyal.
Unalmas a téma.
Ugorgyunk...

bátor 2008.03.21. 13:05:20

Sajnos én is azok közé tartozom akik fake levélnek látják a dolgot.
Éspedig azért, mert ekkora lúzer férfi nem élhet a földön.
Vagy igen, de akkor sajnállak.

Ha pedig mégis tévednék, akkor hosszú bolgod életet kívánok a királynőddel.

borzlány 2008.04.15. 19:13:13

sagittar

jé visszanéztem és írtak nekem :)

1. nem gyűlöllek mert nem ismerlek.

2. "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten". a postod csöpög az egoizmustól, önfényezéstől és a szűklátókörűségtől. ennek fényében ne csodálkozz, ha a kommentek többsége nem épp csipkefinom stílusban íródott. és attól, hogy "támadó" egy komment, vagyis nem ért egyet veled, attól még nem biztos hogy fröcskölődő és a többi.

3. aki hangosan kiabál, az jobban hallatszik, mint aki suttog. ennyi a titok. :)

4. tök fölösleges veled vitatkozni, mert érvelni nem tudsz, a kérdéseinkre nyolcvanadjára sem válaszoltál, és minden kommentre csak a félműveltekre annyira jellemző okoskodó szófosás jön belőled, tartalom 0.

babraba 2008.12.02. 18:36:20

kedves kommentelők... sagittar leírta, hogy EGY BÜDÖS VASAT SEM FOGADOTT el a lány...
igaz, azt nem írta, hogy vett neki autót, lakást, és két szezonnyi ruhát... :)))

jójó, a post régen volt, kíváncsi lennék meg van még a királnyő?
süti beállítások módosítása