Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Miért nem hívnak fel randi után a pasik?

2008.03.18. 12:00 Line24

Kedves lánybarátom szegezte nekem nemrégiben ezt a kérdést:
"...most komolyan, ez rohadtul idegesítő tud lenni, amikor minden rendben van, aztán meg a pasi, annak ellenére, hogy meg volt beszélve, nem ad hírt magáról, és ha írnak neki, akkor nem válaszol, ez köcsögség, egyszerűbb lenne közölni az igazságot, hogy nem és kész"

Szóval a "bátor" férfiakról pár szó. Az köztudott, hogy általában a hímneműek nem tudnak szakítani, képtelenek kilépni stagnáló kapcsolatukból. Megmondani szemtől szemben, hogy bocs nem te vagy az, akivel el tudnám képzelni az életemet, s a következő problémák miatt nem érzem úgy, hogy... Még egy hosszú kapcsolat után sem megy könnyen, pláne egy vadidegennek 1-2 randi után.
(Ez is megérne egy külön post-ot, hogy vajh miért vagyunk kegyetlenebbek, kíméletlenebbek a mellettünk kitartóval, minket elviselővel, szeretővel, mint egy teljesen vadidegennel, akitől semmit nem szeretnénk? Miért figyelünk jobban oda annak az érzéseire és önbecsülésére, holott semmi nem köt hozzá, még könnyebb lenne az őszinte és negatív róla alkotott képet a szemébe vágni?!)

De most koncentráljunk a férfinem által utált dolgokra, amelyek biztosan elronthatnak egy randit.
Mit nem szeretnek a pasik, mivel lehet elriasztani az első randin őket:

  • Férfiakat utálják a megszerezhetetlennek mutatkozó nőket
    Nem érdemes egy randin - csak a misztérium, a kívánatosabbság, a rejtélyesség, az izgalmasabb becserkészés miatt - megszerezhetetlennek mutatkoznia a nőnek. Nem lesz ettől izgalmasabb egy férfi szemében, nem lesz nemes vad, nem fogja ettől jobban tisztelni és változtatja meg véleményét pozitív irányba, csak és kizárólag negatívba! A megszerezhetetlen nő hatalmas kockázatot rejt magában: a megalázó visszautasítás és a kudarc esélye hatalmasra nő. S egyetlen egy pasi sem rendelkezik kifogyhatatlan egóval - ami minden kosár után csökken -, hogy egy nagyon vesztes helyzetbe örömmel besétáljon. Szóval hölgyeim: csak lazán és közvetlenül! S a randi nemcsak hogy kellemesebb hangulatú lesz, hanem sikeresebb is!

  • Ha féltékennyé akarják tenni
    Nem jön be a rengeteg filmben alkalmazott módszer, miszerint egy pasira ajzószerként hat, ha féltékennyé akarják tenni. Ez talán működik egy megvalósult kapcsolatban, ahol már kialakult egy érzelmi szál, a megszokás és a ragaszkodás, de az első randikon semmiféleképp. Tehát a rengeteg rajongói levél, nagy sok jelentkező, az eddig lezajlott sok randi felemelegetése inkább káros és riasztó, mint motíváló.

  • Túl önállóak vagy elfoglaltnak mutatja magát a nő
    Ha egy hölgy elkezd beszélni a szinte minden idejét lefoglaló munkájáról, ami mellett nem jut ideje pasizni; a baráti társaságáról, amivel folyamatosan jár bulizni; a különleges hobbijáról, sportjáról, amit teljes odaadással csinál és nem hajlandó egyetlen egy percéről sem lemondani; a programokkal teljesen kitöltött életéről, ami igazából arról árulkodik, hogy nincs is szüksége társra, akkor ezekkel - egy komoly szándékokkal érkező pasit - elriaszt. Hisz kinek van kedve a végeláthatatlan és megalázó telefonos időpontegyeztető folyamatba beszállni, ahol sohasem lehetünk biztosak, hogy nem csak kifogások kereséséről van szó?!
    Kinek van kedve heteket várni két randi közt és hónapokon keresztül 1-1 lightos randival megelégedni? Kinek van kedve tizediként részt venni egy nő életében és megvívni fárasztó, de legalább annál reménytelenebb harcát a megszokott elfoglaltságok ellenében? S mindezeket úgy, hogy közben szívében már beindultak az érzelemképző mirigyek, amivel csak a várakozást, a vágyódás idejét keseríti meg. Elég öngyilkos, önsorosrontó feladat ez!

  • Intimitás gyors képbe kerülése
    Mindenki megrémül, ha túl gyorsan eljutnak kiszemeltjével egy bizalmasabb kapcsolatig. Ha még nem szereted, ha még nem ég benned a tűz annyira, mint a másikban, ha még nem döntöttél, csak annyiban, megér még egy misét, megér még egy találkozást a másik és emellett partnered máris félreérthetetlen jeleket küld, mi több, gesztusaival, mozdulataival, érintéseivel és kijelentéseivel azt jelzi, hogy ő már sokkal többet gondol kettőtőkről, akkor az ellenérzéseket szülhet benned.

További kudarcokok:

Félünk az elutasítástól
Mi férfiak kicsi önbizalmunkat nem szeretjük kitenni veszélyeknek, visszautasításnak és sokszor - miután már a múltban többször megégettük magunkat - kerüljük azokat a szitukat, ahol nem éreztük egyértelműnek a nő lelkesedését. Ilyenkor tűnik el a pasi s nem jelentkezik a telefonon keresztül, mert fél, hogy nemet fog kapni.

Nem vagy a típusa, nem érdeklődik eléggé irántad
Egyszerűen nem tetszel neki - mert vannak ilyen helyzetek is.

Skalpvadász
Csak virtuális skalpvadász és a randin elég neki a nő rajongásának a tudata - megtehetné, megkaphatna, tetszel neki, de nem megy bele a kapcsolatba, mert van partnere és csak a tudatra van szüksége. Avagy nem jösz be neki teljesen és sajnálja beléd feccölni kevés idejét, energiáját, ám a hiúságának bejön, ha kedvelik.

Mivel lehet egyértelműsíteni érdeklődéseteket
- bátorítás (puszi, nevetsz, testi kontakt, érdeklődést mutatsz)
- szemkontaktus, szemezés
- finom utalások pozitív szándékaitokra
- a randi után egy kedves sms másnap
- őszinte kíváncsiság, érdeklődés

De a legfontosabb - szimpátia esetén és a jövőbeni sikeres kapcsolat érdekében - hogy ne játsszátok meg magatokat, merjetek önmagatok lenni! A természetesség és őszinteség mindig elnyeri méltó jutalmát - vagy egy kellemes kapcsolat formájában vagy a másik oldal szintén nyílt viselkedése révén. Ne okozzunk egymásnak több sebet!

55 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr3115162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keddves 2008.03.18. 12:40:08

Őszinteség mindenekelőtt, mindkét féltől!!!
Ez a legfontosabb.

saq 2008.03.18. 12:49:59

faszság. a nők imádják ha hazudnak nekik.

kvarcman 2008.03.18. 12:55:22

Semmi sem vonzza jobban a nőket mint a pénz és a siker. Őszinteség, lelki értékek stb...??? Ugyan már... :D

FlybyWire 2008.03.18. 12:58:39

kvarcman 2008.03.18. 12:55:22

Így van, amennyiben kurvát akarsz, nem pedig társat :)

Till S. Seemann · http://seemann.blog.hu 2008.03.18. 12:58:55

Én mint pasi, szoktam ilyet csinálni. De soha nem véglegesen, csak elteszem a fiókba az ügyet 2 hétre.

Addig eldöntöm akarok-e valamit.

Egyébként éljenek a csajok!

szárcsa.láb 2008.03.18. 13:02:36

te joég.pénz és siker?hazugság?hol éltek?!milyen nőkkel találkozhattatok eddig?!

szarajevo 2008.03.18. 13:03:23

Ez faszság, hogy csak a pénz meg a siker vonzza őket, tény, hogy nagyon sokat befolyásol a dolog, de nem mindent.

szarajevo 2008.03.18. 13:04:00

Szevasz szárcsa:D:D:D:D

fehérholló 2008.03.18. 13:06:48

"De a legfontosabb - szimpátia esetén és a jövőbeni sikeres kapcsolat érdekében - hogy ne játsszátok meg magatokat, merjetek önmagatok lenni! A természetesség és őszinteség mindig elnyeri méltó jutalmát - vagy egy kellemes kapcsolat formájában vagy a másik oldal szintén nyílt viselkedése révén. Ne okozzunk egymásnak több sebet!"

Ez a lényeg, elég lett volna csak ennyit írni:), még annyit azért, hogy szerintem nem tetszés estén, egy sms-t vagy e-mail-t, mindenki megérdemel.

kvarcman 2008.03.18. 13:08:33

Én teljesen normális nőkkel találkoztam eddig :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2008.03.18. 13:16:45

Till S. Seemann 2 hét után eltudom képzelni mennyire értékelik.

Egyszerű igazság. 2008.03.18. 13:17:25

MINDEN NŐ EGY PÉNZÉHES KURVA.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2008.03.18. 13:17:59

kvarcman lehet én nem vagyok normális ? Meg az ismeretségi körömben senki?

szamarhegy 2008.03.18. 13:19:13

Első randi után miért ne lehetne gond nélkül kiszállni? Hosszabb fárasztás után persze már nem illik csak úgy lelépni. Mondjuk nekem még nem volt olyan, hogy szavak nélkül ne vettem volna le, hogy mit gondol a másik. Persze vannak a bizonytalanok, a húzd meg, ereszd meg típusok, de az már egy másik történet...

toxikus 2008.03.18. 13:23:51

Egyszerű igazság. 2008.03.18. 13:17:25
ezé őt pl sajnálom:( szerencsétlen jószág...

kyanzes (törölt) 2008.03.18. 13:26:03

"Férfiakat utálják a megszerezhetetlennek mutatkozó nőket"

Ezt nem tudom értelmezni.

Petra Bateman 2008.03.18. 13:38:25

"Intimitás gyors képbe kerülése
Mindenki megrémül, ha túl gyorsan eljutnak kiszemeltjével egy bizalmasabb kapcsolatig. Ha még nem szereted, ha még nem ég benned a tűz annyira, mint a másikban, ha még nem döntöttél, csak annyiban, megér még egy misét, megér még egy találkozást a másik és emellett partnered máris félreérthetetlen jeleket küld, mi több, gesztusaival, mozdulataival, érintéseivel és kijelentéseivel azt jelzi, hogy ő már sokkal többet gondol kettőtőkről, akkor az ellenérzéseket szülhet benned."
ha nem fekszel le a pasival az első randin, akkor meg azért lép le. egyrészt. másrészt meg abból is lehet hosszantartó kapcsolat, ha az első randin az ágyban kötsz ki.

"Ha egy hölgy elkezd beszélni a szinte minden idejét lefoglaló munkájáról, ami mellett nem jut ideje pasizni; a baráti társaságáról, amivel folyamatosan jár bulizni; a különleges hobbijáról, sportjáról, amit teljes odaadással csinál és nem hajlandó egyetlen egy percéről sem lemondani; a programokkal teljesen kitöltött életéről, ami igazából arról árulkodik, hogy nincs is szüksége társra, akkor ezekkel - egy komoly szándékokkal érkező pasit - elriaszt. Hisz kinek van kedve a végeláthatatlan és megalázó telefonos időpontegyeztető folyamatba beszállni, ahol sohasem lehetünk biztosak, hogy nem csak kifogások kereséséről van szó?!"
ugyanez a pasikra is igaz!!! én még ennyi kibaszott elfoglalt, állandóan bulizó vagy dolgozó, vagy hullafáradt fickót az életben nem láttam, mint akikkel mostanában találkoztam. komolyan... ezek minek csajoznak???? nyilván, csak egy numeráért. de hát még arra sincs idejük!!!! csapják ki a mosdóba és kész, engem meg hagyjanak békén...

bátor 2008.03.18. 14:10:47

Miért van ez pasira kihegyezve?
Velem a nő tette meg azt, hogy egy randi, egy hónap levelezés után, a megbeszélt következő randira nem jött el, és azóta nem válaszol, igaz csak 5 sms-t küldtem, de tovább nem forszíroztam.
Amúgy állandóan dolgozik és a gyerekeivel van...

3 olyan randim volt, ahol később ágyban kötöttünk ki és elmesélték a lányok, hogy meg voltak sértve, hogy az első randin nem akartam őket lefektetni.

Panaszkodjatok csajok, de kettőn áll a vásár.

hhhhh 2008.03.18. 14:15:07

Miért van az, hogy a nők nem hívnak fel a randi után? Nem válaszolnak a megkeresésekre, vagy mindenféle indokkal, de hirtelen roppant elfoglalttá válnak? Vagy utólag "barátinak" minősítik a talit, mintegy felháboodva, hogy akarok tőlük valamit, pl. újra találkozni.

Erre is tessék válaszolni!

Zazie a metrón 2008.03.18. 14:23:28

szerintem nem attól függ a dolog h férfi vagy nő az illető. a korrekt viselkedés mindenkitől elvárható lenne. fehérhollónak igaza van, minimum egy e-mailt mindenki megérdemelne, ha valamilyen okból mégsem jön be a másiknak.

Black Storm 2008.03.18. 14:26:42

Persze az első randik teli vannak érzelemmel, lobogással, őszinteséggel, 'mert hogy ezt kereste', de néhány hét Ő igényli a menő éttermet, a márkás ékszert (holmi valentin napra)utazzunk ... nekem meg rá megy a gatyám. És akkor jön a kegyelemdöfés 'a Pistinek ez nem jelentett gondot' (előző barát)
Nőies Nőnek nyujtanék Férfias társaságot, de ha a fókusz ennyire a pénztárcán van, nem őszinte az örömöm...

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2008.03.18. 14:27:49

Jó, de mit írjunk mondjunk, írjunk?

- Nem kellesz.
- Ne folytassuk.
- Nem akarok többet.
- Nem téged kereslek (én ezt írtam egyszer)

Mindegyik elég hülyén hangzik.

Egyszer volt egy korrekt nő kalandozásaim során, nem hülyített, nem tűnt el, megmondta (írta e-mailben, e-mailben kommunikáltunk addig is, teljesen rendben, 21.század)


Mi lett a szakitshabirsz-szal?

Zazie a metrón 2008.03.18. 14:30:52

Azért lehet ezt közölni finoman, udvariasan is:) anélkül, hogy megbántanánk a másikat. a lényeg persze igen, ez: nem téged kereslek:D de ha megfelelő stílusban adja elő az ember, akkor szerintem lehet úgy, hogy a másik elfogadja. naív vagyok?

heszusz 2008.03.18. 14:33:13

tapasztalatim alapján az összes csaj azt szereti, haa fiú le se szarja, mert az annyira bassza az agyát, hogy mégjobban ráhajt... én is nehezen találok normálisat :S

Zazie a metrón 2008.03.18. 14:38:05

bocs, de ha én azt tapasztalom, h a "partnerem" oda se pök a fejemre, akkor a továbbiakban én is megyek a magam útján. na ne mááá...

mq 2008.03.18. 14:38:25

"faszság. a nők imádják ha hazudnak nekik."

ez sajnos igaz. és ha két pasi közül kell választani, akkor azt választják, aki bármit összekamuzik, majd mikor rájönnek, akkor ki vannak akadva. Nem lett volna az elején jobb azt a pasit választani, aki nem próbálta meggyőzni a lányt, hogy ő a Walesi herceg, Brad Pitt, és még kitudja ki mindenki egy személyben?

Herlock Sholmes 2008.03.18. 15:09:09

Jól meg köll kefélni, oszt ripityom.

Greenapple 2008.03.18. 15:18:52

"faszság. a nők imádják ha hazudnak nekik."
Ez így leírva a valódi faszság. A nők nem a hazugságot imádják, hanem az izgalmas, szórakoztató, meghódításra érdemes pasikat. Hogy ezt sokan hazugsággal érik el, az más kérdés.
A gyakorlat mégis azt mutatja, hogy a szelíd, őszinte, hűséges és megbízható fúk, akik még csak különösebben jóképűnek sem mondhatók, nem kellenek a csajoknak. Max arra, hogy a baráti vállukon sírják ki magukat, amikor a hazudós, de izgis pasi lelép tőlük...

kvarcman 2008.03.18. 15:28:38

A férfiak a marsról a nők meg a vénuszról jöttek. 2 külön világ, soha nem fogják megérteni egymást. Ezért a megoldás Herlock Sholmes hozzászólásában keresendő :DDD

Black Storm 2008.03.18. 15:30:22

És aztán könnyező szemmel köszönik meg a barátságot ha valaki megkérdezi tőlük: hétvégén jössz vitorlázni?

Amit én nem bánok. Egyébként vitorlázok ... hétvégén mit csinálsz?

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.03.18. 15:34:53

Egyszerű igazság: "MINDEN NŐ EGY PÉNZÉHES KURVA."

Ez igaz, azzal a kiegészítéssel, hogy minden férfi is egy pénzéhes kurva.
Más megfogalmazásban: minden élőlény a saját haszna maximalizálására törekszik. Evolúciós alapelv.


D-Fens: "Őszinteség mindenekelőtt, mindkét féltől!!!
Ez a legfontosabb."

Inkább a jó kommunikáció a legfontosabb.


Petra Bateman: "csapják ki a mosdóba és kész, engem meg hagyjanak békén... "

:)))))


hhhhh: "Miért van az, hogy a nők nem hívnak fel a randi után? Nem válaszolnak a megkeresésekre, vagy mindenféle indokkal, de hirtelen roppant elfoglalttá válnak? Vagy utólag "barátinak" minősítik a talit, mintegy felháboodva, hogy akarok tőlük valamit, pl. újra találkozni.
Erre is tessék válaszolni!"

Szívesen válaszolok.
EZ azért van, mert FINOMAN próbálják a tudtodra adni, hogy nem kellesz. Érted? Finoman, nehogy belegázoljanak a lelkedbe. Jobban szeretnéd, ha kereken a szemedbe mondanák, hogy ronda vagy, büdös, és nem tudsz viselkedni?

mq 2008.03.18. 15:39:10

"Szívesen válaszolok.
EZ azért van, mert FINOMAN próbálják a tudtodra adni, hogy nem kellesz. Érted? Finoman, nehogy belegázoljanak a lelkedbe. Jobban szeretnéd, ha kereken a szemedbe mondanák, hogy ronda vagy, büdös, és nem tudsz viselkedni? "

és ha egy pasi teszi ugyanezt, akkor miért egy bunkó tirpák paraszt, miért nem csak egy úriember aki finoman próbálj a tudtotokra adni, hogy ronda vagy, büdös vagy, nem tudsz viselkedni? :)

Aran-ka 2008.03.18. 15:56:05

Miert kene jatszani? A masodik randin mar tudja az ember (hacsak nem egy pszichopataval jott ossze), hogy hanyadan all. Ha a pasi 2 hetig nem hiv, mert "taktikazik", akkor egesz eleteben taktikazni is fog. Ki akar egy olyannal egyutt elni????

Aran-ka 2008.03.18. 15:57:32

Ja, es IGEN!
Egyet ertek mq-val!

OpenWolf! 2008.03.18. 16:11:11

Én a 'miért vagyunk kíméletlenebbek a hozzánk közelállókkal' kérdésre reflektálnék, merthogy ez nálam a figyelem középpontjába került mostanság, elég komoly jellemhiba. Szerintem az alapvető ok a gyávaság. Kihasználjuk az érzelmi kötődést, és a kisebb esélyt arra, hogy a másik visszacsapjon. A másik az érdek: az idegent megsértve, az valószínű nem fog támogatólag fellépni mellettünk, ha esetleg érdekkapcsolatba kerülnénk később. Bár ez a netes nemválaszolok esetén kevéssé jön számításba.

Zazie a metrón 2008.03.18. 16:24:00

Greenapple 2008.03.18. 15:18:52

és vajon a férfiakat mér nem érdeklik a "a szelíd, őszinte, hűséges és megbízható" nők, mér csak a "az izgalmas, szórakoztató, meghódításra érdemes"-ek?

ezek a sztereotípiák és előítéletek mindenkiben megvannak a másik nemmel szemben. továbbra is azt mondom, hogy nem (lenne) szabad a múltbeli rossz tapasztalatok alapján előre negatívan elkönyvelni mindenkit.

Art Mooney 2008.03.18. 16:59:29

'és vajon a férfiakat mér nem érdeklik a "a szelíd, őszinte, hűséges és megbízható" nők, mér csak a "az izgalmas, szórakoztató, meghódításra érdemes"-ek?'

ez igy ebben a formaban biztos h nem igaz. a kornyezetemben rengeteg pelda van, ahol a lany ilyen, es a pasi tokeletesen elegedett.

Zazie a metrón 2008.03.18. 17:01:00

tudom. vagyis gondolom. mint ahogy az ellenkezője is igaz. ezért mondtam h ez így tipizálás, vagyis hülyeség.

Zazie a metrón 2008.03.18. 17:02:01

Art? articsóka? :) bocs, ezt muszáj volt.

blogart · http://blogart.blog.hu 2008.03.18. 17:20:49

Pénz és siker? Felteszek egy kérdést: Evolúció szempontjából melyik a sikeresebb alkotás. A lény, aki megszerzi a pénzt és ezért küzd, vagy a lány, aki megszerzi magának a lényt, aki a pénzért és a sikerért hajt.

bög 2008.03.18. 21:23:45

A gyakorlat mégis azt mutatja, hogy a szelíd, őszinte, hűséges és megbízható fúk, akik még csak különösebben jóképűnek sem mondhatók, nem kellenek a csajoknak"

hát ebben kurvára van vmi

Art Mooney 2008.03.19. 10:22:52

zuzu: na majd pont neked nem lesz ismeros a nevem :P

Zazie a metrón 2008.03.19. 11:20:23

Art, pedig a csillagodat is megpróbáltam már megkeresni :)

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2008.03.19. 17:11:21

blogart: Amenyiben a leny himnemu, akkor egyik sem sikeresebb, ugyanis mindkettonek szuksege van a masikra a szaporodashoz. A ket strategia csak egyutt mukodik, nem versengenek.

janomano 2008.03.19. 20:34:10

atléta: Igazad van, ha a szaporodás a cél.
És nem a pénz elköltése... :>)

owen · http://www.nincsszerelem.freeblog.hu 2008.03.19. 23:36:38

Mennyien kommenteznek egy svájcibicsás bejegyzésre, mindegyik a maga kis igazát próbálja kiolvasni-megmondani belőle.
Svájcibicskás bejegyzés, olyanoknak akik hisznek abban ha elolvasnak pár közhelyet akkor máris okosnak érezhetik magukat, bármilyen helyzetbe kerülnek csak előveszik és meggájverként mindent megoldanak azonnal és egyszerre, vagy még előbb.
De hát ha ez kell a blognépnek...teszkós újság és lidl-es májkrém....

Zazie a metrón 2008.03.20. 10:57:49

? nanémmá egy übermensch. akkor te mér jöttél ide kommentezni, ha ez ennyire alja dolog?

sanyicz 2008.03.23. 15:36:05

Heló

Nem akarok beszállni a beszélgetésbe, bár lehet megérné :)
Végigolvastam a kommenteket és vhogy mind tetszett.
Jót nevettem pl ilyeneken (már bocs...):
Herlock Sholmes "Jól meg köll kefélni, oszt ripityom."
Meg egyetértettem ilyenekkel:
D-Fens "Őszinteség mindenekelőtt, mindkét féltől!!!"

Mindenki csinálja úgy ahogy gondolja, aztán legyen boldog :P

Adonis 2008.03.29. 20:40:41

Petra,

nekem egyre szimpibb vagy a kommentjeid alapjan. Nem akarunk randizni? :-)
De tenyleg...

Marionett 2008.04.06. 08:12:43

Szerintem jó kis cikk.

Azokat nagyon tudom sajnálni, akik eddig csak "pénzéhes picsákkal" találkoztak. Minden bizonnyal olyan körben ismerkednek, ahol az ilyen lányok vadásznak...

Azzal is egyet értek, hogy mostanában a férfiak is olyan marhára elfoglaltak! A barátok, a bulik, az edzés, a munka.... és már bocsánat, de két hétig félre tenni, hogy eldöntse mit akar... Akkor nem is érdekli igazán a dolog.

Luthien 2008.09.11. 20:15:37

Bevallom,nekem meg abból van elegem,hogy megismerkedek egy paisval,minden jól megy.Meg akar hódítani,hogy ágyba vigyen,amikor meg már én is akarnám és rámodom az áment a dologra,akkor jön a kifogásgyártás.
Több alkalommal jártam már így,hogy amikor arról szólna a randi,hogy felmegyek hozzá,megbeszéljük mikor,aztán mindíg aznap vagy előtte való este lemondja az illető.Most bocs,de benn kellett maradnom túlórázni,most tönkrement a mosógép,most Anyukám beteg,most én vagyok beteg...Aztán a 3.-4.(ez időben akár 1-2 hónap is lehet,attól függően milyen gyakorisággal teszi a randijavaslatokat) ilyen utánn begurulok,elküldöm az illetőt a pitlibe,és még ő van felháborodva,hogy mit képzelek nem körülöttem forog a világ.Pontosabban van fontosabb dolga is,mint engem megdugni.

manooo · http://manooo 2008.10.11. 17:19:44

ELteszed oket 2 hetre a fiokba....ezt szeretnem en megerteni...mert az en pasim mar egy eve minden egyes randi utan eltesz ket vagy harom hetre a fiokba...tetszem neki, o is nekem...sex is mukodik...ossze akar velem koltozni, de megismerni miert nem akar???? ezt magyarazzatok meg nekem....Mert o sajnos nem tudja!

crimsoneye 2008.12.11. 12:36:23

sziasztok!

crimsoneye 2008.12.11. 12:50:55

szóval... végig olvastam ám én is, és bizonyos kommenteken nagyon kiakadtam. függetlenül attól, hogy nő, vagy férfi volt az illető. emberek, szerintem az egész randi és kapcsolati dolog az önismereten és az intuíción múlik. és nagyon kár, hogy a két nem tagjai ilyen ellenségesen reagálnak itt egymásnak. persze tisztelet a kivételnek!!!
az általánosításokkal az a gáz, hogy így az emberek saját magukat teszik boldogtalanná. és még csak nem is tudnak róla.
MANOOO-nak: ha a pasid minden egyes randi után eltesz két hétre a fiókba, akkor valószínűleg nem Te vagy az egyetlen nő az életében. ezt a sztorit velem is próbálák már eljátszani, de nem szabad bedőlni neki!
LUTHIENNEK:ha a pasi kifogásokat gyárt, annak több oka lehet. egyik, hogy nem ő szorgalmazza a randit, így nincs meg a hódítás varázsa. a másik az lehet, hogy maga sem tudja, mit akar, de ilyen emberre meg egy percet is kár pocsékolni.
mindenkinek kitartást kívánok..
süti beállítások módosítása