Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Olvasói levél - Nem kell félni a szexpartner keresőktől!

2008.10.20. 09:00 Line24

A következő - happy end-del végződő - történet érdekessége, hogy nem egy klasszikus társkereső oldalon történt megismerkedésről szól. Írója egy hölgy, aki vette a bátorságot és belevágott: regisztrált egy szexpartner kereső oldalra. Elvárása nem volt több, mint amiről ez a forma szólhatott, így - talán ebből kifolyólag - nem is csalódott. Egyébként érdekes kérdéseket vett fel ezen eset: vajon a szexpartner kereső oldalakon őszintébbek az emberek? Kevesebb a kamu és a csalódás, mivel kevesebb az elvárás is?

"Az alapadatokkal kezdek, mert úgy látom a kommentekből, hogy az alapparaméterek nem ismeretének súlyos véleményformáló hatása van. Tehát 32 éves nő vagyok, 170 cm magas, 70 kiló. Nincs tökéletes alakom, nem fúj el a hurrikán, de szerencsére arányosan, nőiesen oszladoznak el a kilók magasságomon. Állítólag jó nő vagyok, de véleményem szerint ez teljesen szubjektív dolog, hisz mindenkinek más a jó. Talán ami nagyon sok férfit megfog, az a belső harmóniám. Testemmel jó barátok vagyunk és ez bizonyára sugárzik.
Ezt a pár sort most nőtársaimnak írom, kedves fiúk, ugorjatok egy bekezdéssel lejjebb! Lányok! Ne higgyétek, hogy csak 90-60-90-es méretekkel, 58 kilóval lehet hódítani. Nem akarok a belső értékekre hivatkozni, mert bizony az első benyomás a döntő. Felesleges az önámítás, mi nők éppen ilyenek vagyunk. A lényeg a harmónia, hogy jól érezzétek magatokat a testetekben. Aki szexinek és vonzónak érzi magát, az a férfiaknak is az lesz, mert látszik a szemében. És tessék megvenni a dögös, szexi fehérneműket a hétköznapokra is!
Többé- kevésbé rövid kihagyásokkal mindig volt társam, aztán amikor vége lett, mindig kalandoztam kicsit a társkeresőkben, de az élet úgy hozta, hogy sosem itt ismertem meg társaimat. Igazából vendégként nézelődtem, aztán ha valaki megfogta a fantáziámat, beregisztráltam és írtam neki. Nekem nincs ilyen rossz tapasztalatom, mint itt sokaknak, igazából (ha nem is 1 órán/napon belül), de mindenki visszaírt. Sosem töltöttem ki az adatlapomat lustasági okokból, viszont meglehetősen humoros leveleimre általában jött reakció. Hozzáteszem, sosem vonzottak sem az önjelölt Mr. Univerzumok, sem a tökéletes vonású görög félistenek. Inkább egy kis sörpoci, mint a radiátorhas. Számomra fontos volt, hogy legyen humorérzéke és a szükséges alapintelligenciája. Ne értsetek félre, itt nem a diplomák számáról beszélünk, hanem pl. arról, hogy le tud-e írni 2 sort triviális helyesírási hibák nélkül. Mert nekem ez szintén szempont és szerintem megannyi társkereső hölgytársamnak is. Természetesen aki válaszolt, annak tisztességesen bemutatkoztam. Voltak randik, de igazából egyikből sem lett semmi további. De büszke vagyok rá, hogy elég sokukkal a mai napig tartom a kapcsolatot baráti szinten, mert értelmes emberek tudják kezelni azt is, ha a randin nem az derül ki, hogy ő álmaid nonplusultrája.
Tehát 2 hónapja ért véget - közös megegyezéssel - utolsó kapcsolatom. Világok választottak el minket egymástól, de nem is ez a lényeg. Ismét kalandozni kezdtem a társkereső oldalakon, s egy véletlen link útján belecsöppentem egy 18+ társkeresőbe. Nem fogalmazok burkoltan, egy erősen szexuális töltetű oldalról beszélünk, ahol nyíltan vállalja mindenki a vágyait, adottságait, stb. Természetesen regisztráltam, mert csak így tudtam szűrni a tagokat a saját elvárásaimhoz (ld. régió, korosztály, szexuális beállítottság, egyebek). Egyszerűen kíváncsi voltam. Nem vagyok egy prűd fajta, sosem okozott gondot, hogy megfogalmazzam mit is várok egy férfitól és mit tudok nyújtani. Elgondolkodtam, hogy vajon aberrált viselkedés-e az interneten válogatni szexpartnert, de úgy döntöttem, hogy talán ez nem is különbözik annyira a sima társkeresőtől, talán csak kicsit őszintébb. Mert itt az ember meri vállalni az exhibicionizmusát, a vágyait, a fantáziáit, a szexuális igényeit és nem kell feltétlenül értelmetlen hazugságokba belemenni azért, hogy az ember - bár fix kapcsolat nélkül él - mégis kielégüljön testileg, lelkileg.
A választás mechanizmusa itt is ugyanaz, mint a "normál" társkeresőn, hisz nő létemre én is csak olyan férfival tudok elképzelni egy vad orgiát, aki elvarázsol, akit megkívánok, aki tetszik. De itt nincs mögötte egyik részről sem a megfelelési kényszer, a színjáték, hogy másnak lássanak, hogy megpróbáld a legjobb formádat mutatni, stb. Mindkét fél tudja, hogy miről szól a történet és amíg ez nem fáj senkinek, addig ez működik. Az a tapasztalatom, hogy sokkal nyíltabbak a férfiak és bizonyára a nők is, ha "meztelenre vetkőzve" ugranak neki az ismerkedésnek.
Tehát kitöltöttem az adatlapomat. Szerencsére itt nem teljes átvilágításon kell végigmenni, csak néhány valóban célzott kérdés, illetve egy rövid bemutatkozó szöveg, amiben kifejezheted, hogy miért vagy ott és mit keresel. Fotót is tettem fel, de mivel nem tartom ízlésesnek a mindent felfedő fotókat, egy olyan képet választottam, amit egy művész készített rólam. Semmi nem látszik, de akinek van fantáziája, az mindent lát. Ez hatásos volt, mert a jelentkezőimet egyből megszűrte. Hiszem, hogy egy ilyen fotó csak a megfelelő intelligenciával ellátott férfit indítja meg, de azt nagyon;-). Természetesen dögivel érkeztek a röhejesnél röhejesebb levelek is (erről később készítek egy best of listát, ha igénylitek), de több olyan levél is, amiből leszűrhető volt, hogy egy húron pendülünk. Mert ugyebár attól függetlenül, hogy valaki nem él kapcsolatban, mert épp úgy hozta a sors, vannak igényei egészséges szexuális életre, testi-, lelki kielégülésre, gyengédségre.
Nyilván megtalált sok dilettáns, rosszul szocializálódott egyén is, de szerintem semmivel nem rosszabb arányban, mint ahogy az utcán, a mindennapokban. Úgy ahogy a való életben sem foglalkozik az ember az ilyenekkel, itt is egy egyszerű delete-tel intézhető a kérdés. Összességében 3 olyan férfi is írt, akikkel pár levélváltás után kiderült, hogy abszolút normális, nem személyiségzavaros emberkék, hanem rendes élettel rendelkező, csak épp fix kapcsolat nélkül élő harmincasok. Egy közülük nagyon megfogott, remek hangulatú, humoros, erotikus leveleket váltottunk és emellett kitárgyaltuk az élet nagy kérdéseit is. Talán egy hét után cseréltünk telefonszámot és még két hét telt el, mire találkoztunk. Egyrészt azért, mert addig ismerkedtünk, kóstolgattuk egymást, másrészt mert 200 km a távolság köztünk. Aztán 3 hét után eljött hozzám. Ellentétben az itteni alapszabályokkal (ld. első randi csak egy kávé legyen, hagyj kiskaput, stb.) egyből bevállalósan hosszabb randit terveztünk. Péntek este jött és úgy beszéltük meg, hogy nyitott, hogy mikor megy haza. Tettük ezt annak tudatában, hogy talán semmi nem fog történni kettőnk közt, mert az, hogy kívánjuk-e egymást, az csak szemtől szembe derül ki. Ennek ellenére mindketten úgy gondoltuk - telefonbeszélgetéseinkre alapozva -, hogy akkor is élvezni tudjuk egymás társaságát, ha nem kerülünk közelebb egymáshoz. És eljött. Amikor belépett az ajtón, egymás szemébe néztünk és mindketten tudtuk, hogy jó döntés volt: minden téren élveztük egymás társaságát;-) Igen, van folytatás. Senki nem tudhatja, hogy ebből lesz-e valami, vagy nem, de úgy gondolom felesleges is ezen gondolkodni. Egyenlőre mindketten jól érezzük magunkat és örülök, hogy ilyen remek embert ismerhettem meg. Kapcsolatunk nem titkos, hisz nincs takargatnivalónk, mindössze nem párosul mindennapos randikkal. Tudom, hogy ez nem tarthat az örökkévalóságig, mert egy idő után vagy szerelemmé alakul, vagy vége lesz. De miért is ne lehetne addig is leragadni a jelenben és élvezni azt, ami van? Miért gondolják az emberek, hogy csak olyan kapcsolatba vágnak bele, ami véleményük, elvárásaik, igényeik, realista mérlegelésük szerint örökké tarthat? Annyi mindenről lemaradnak ezzel a gondolkodással.
Ez itt most újra nőtársaimnak szól: az említett férfi egy kimondottan sportos életmódot folytató, sportos testű tündér, aki a 70 kilómmal együtt is engem választott. Nem akar sem lefogyasztani, sem megváltoztatni, mert vonzónak és izgatónak tart úgy, ahogy vagyok. Melegen ajánlom mindenkinek Carmen Electra Sztriptíz aerobik sorozatát, mely amellett, hogy átmozgatja a testet, megtanít bennünket bánni a testünkkel. A kulcs, a harmónia testünk és lelkünk között.
Összefoglalóan azt szerettem volna elmondani, hogy szerintem mindenkinek van esélye, hogy megtalálja - akár a neten, akár az utcán - azt amit keres, csak le kell vetni a gátlásokat és nyíltan vállalni azt. Elsősorban magunkban kell tisztába tenni a dolgokat, eldönteni, hogy mit szeretnénk az élettől. Nekem is bejött. Világos, hosszú távon én is egy jól működő kapcsolatot, családot szeretnék, de azt nem lehet keresni, mert akkor az ember hajlamos magát is átverni. Ha úgy van megírva, úgyis egymás mellé sodor két embert az élet, de addig sem kell begubózni. Élvezni kell a mindennapokat. Az egyetlen szabály a korrektség, az egyenes beszéd. Én azt tapasztaltam, hogy őszinte megnyilvánulásra a férfiak is szívesen válaszolnak őszintén. Tehát fel a fejjel harmincas lányok, tessék megbarátkozni a mával és nem rettegni a holnaptól! A legszebb nő az elégedett, belső harmóniát sugárzó nő! Minden jót kívánok mindenkinek!"

 Továbra is várom a netes társkereséssel kapcsolatban a kedves olvasók leveleit az fvtr@citromail.hu címen.

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr26721355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gábbor 2008.10.20. 09:54:56

Utálom a molett nőket. Engem nem érdekel a belső harmonia, meg a többi baromság amivel magyarázzák a dolgot. Amikor látom, hogy egy nő mellettem tömi magába a pizzát kólával akkor hányigerem lesz.

2008.10.20. 11:00:54

frappáns komment volt, látom átjött a bejegyzés üzenete...

Kopasz Mercis 2008.10.20. 11:57:02

"le tud-e írni 2 sort triviális helyesírási hibák nélkül. Mert nekem ez szintén szempont és szerintem megannyi társkereső hölgytársamnak is."
"Egyenlőre mindketten jól érezzük magunkat..."

Ha már írtad ezt a helyesírásos dolgot: egyenlőre a sorozatgyilkos darabol az erdőben miután végzett veled. A szó amit keresel az az "egyelőre".
Remélem nekem is sikerült megfognom a poszt lényegét. :)


Különben, egyetértek a posztot íróval. A sima társkeresőkön is általában csak szexet keresnek a tagok. Akkor a szexpartnerkereső még tisztességes is, ráadásul abból is kialakulhat akár komoly kapcsolat is.
A 70 kilóról. Régen én is azt gondoltam csak max. átlagos súlyú nővel tudnék együtt lenni, aztán a majdnem sovány partnerem felszedett jó pár kilót és láss csodát én akkor is szépnek láttam. Azóta jóval kisebb fontosságot tulajdonítok a testtömeg indexnek. :)

aron 2008.10.20. 14:37:52

Azért az elég elkeserítő, hogy már a szexpartner-keresőn is csak a jó humorú, intelligens sármőrök rúghatnak labdába. Hát hová forduljanak szegény "dilettáns, rosszul szocializált" legények?

Bazári majom 2008.10.20. 15:52:37

Aron:

Dilettans, rosszul szocializalt lanyokhoz esetleg?

aron 2008.10.20. 16:09:53

Hmm, azért most ezzel elgondolkodtattál...
Őszintén szólva meg sem fordult a fejemben, hogy olyan lányban is létezik, és most a felismeréstől fura mód jó kedvem kerekedett :), köszönöm!

La Tangolita 2008.10.20. 16:25:31

Szivesen.

Persze fontos, hogy az illeto ezt a tenyt elore jelezze, es ezzel elgorduljon minden akadaly a rokonlelkek egymasra talalasa elol.

kóristalány 2008.10.21. 09:50:48

psmith
"és láss csodát én akkor is szépnek láttam"
Látjátok feleim, a szerelem-szeretet így működik (így kéne működnie).

Nagy kár, hogy a külsőségek rabjai vagyunk (én is), pedig nem árt néha a látszat mögé nézni...

kóristalány 2008.10.21. 10:10:38

Társkereső, vagy szexpartnerkereső? Kinek-kinek ízlése és vérmérséklete szerint. Lényeg, hogy tisztában legyünk vele, mit is keresünk (bár néha ez a legnehezebb). És a legjobb az egészben, hogy akár kincset is találhatsz...ha nem dobsz el elsőre minden érdektelennek tűnő darabot.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2008.10.22. 16:51:21

nem ertem, hogy ha valaki tarsat keres az nem sex miatt keresi, mi az hogy sexpartner? ha nem tudok dugni egy pasival elsö alkalommal, mar nincs következö alkalom

hhhhhhhhhhhh 2008.10.23. 17:59:25

"...sosem vonzottak sem az önjelölt Mr. Univerzumok, sem a tökéletes vonású görög félistenek. Inkább egy kis sörpoci, mint a radiátorhas."

"...az említett férfi egy kimondottan sportos életmódot folytató, sportos testű tündér..."

Nem a test számít! Á, nem!

Alig.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2008.10.24. 01:24:08

Az az igazság, hogy én is jobban szeretem a teltebb nőket, de ahogy hhhhhhhh is írja, azért mindenkinek számít ez valamennyire.
Én mindenesetre szívesebben ismerkednék meg egy molettebb hölggyel, mint egy deszkával. Szerencsére nem egyedül töltöm napjaim, de mikor ez még nem így volt, akkor is inkább a teltebb hölgyeknél próbálkoztam.

farkk 2008.10.24. 15:31:42

"Nekem nincs ilyen rossz tapasztalatom, mint itt sokaknak, igazából (ha nem is 1 órán/napon belül), de mindenki visszaírt. Sosem töltöttem ki az adatlapomat lustasági okokból, viszont meglehetősen humoros leveleimre általában jött reakció. "

Kedves Hölgyem! Aki a rossz tapasztalatokról ír, az gyakorlatilag mind pasi. Egy férfi sem fogja figyelmen kívül hagyni egy nő megkeresését, főleg ha nem rontja el a dolgot azzal hogy kiírja az adatlapjára a 170/70-et, csak egy sejtelmes képpel támogatja meg a beköszönő levelet (amibe, teszem hozzá, bármit írhat :) )

kóristalány 2008.10.26. 11:35:59

farkk
...Hogy ne csak a pasik írjanak rossz tapasztalatokról: bizony 10 megkeresésemre talán 4-en válaszoltak. Nem tudom, mi lehetett elrettentő...175/65? két gyerek? 100km?
... Bár ezen hülyeség lenne megsértődni, örültem volna, ha válaszra méltatnak, hiszen nem olyan pasiknak írtam, akiknek 50 olvasatlan levél volt a postaládájában, vagy teljesen más típust kerestek...

gábbor 2008.10.27. 09:25:34

Aki azt mondja, hogy a mollett nőket szereti, javaslom csak egyszer probálja ki egy kicsi, feszes combú, fenekű, kemény mellű nővel... :D Utána hányigere lesz a narancsbőrtől, meg a hájtól! A belső harmoniáról ne is beszéljünk! :D

Csalány 2008.10.27. 21:56:59

Azért a többségnek megint átjött az üzenet, és csak a "fujjdagadtlöttyedtnő" témánál ragadt le :-(

Kedves posztoló! Tökéletesen egyetértek Veled :-)
Annyira, hogy ezeket a tapasztalatokat,véleményeket akár én is írhattam volna.

gábbor: van aki a zörgőcsontú, mell nélküli ruhafogasoktól kap hányingert :-)

Szerencsére a kereslet és a kínálat azért nagyrészt találkozik, és van olyan hogy egy pocakos pasi a vékony nőket szereti, sőt olyan is, hogy vékony férfi kifejezetten a gömbölyűbb formákra bukik.

Egyébként pedig súlytól függetlenül, egy határozott, jó humorú, nyílt, helyén levő önértékeléssel bíró nő mindig vonzó a férfiak többségének :-)

És ha ennek a nőnek helyén van az agya is, akkor nem nagyon lő mellé... az interneten sem.. (mert jó érzékkel szelektál)

farkk 2008.10.28. 11:26:12

@kóristalány: "10 megkeresésemre talán 4-en válaszoltak"

Pasiknak kb. 100 megkeresésre válaszolnak 4-en. Nem tudom mi lehet a baj... talán mert mindenki fotómodelleknek ír? :)

kóristalány 2008.10.29. 07:51:17

farkk

...100 levél??? Te találtál 100 olyan csajt, aki szóba jöhet potenciális partnerként? Mázlista :)

Mindenesetre elgondolkodtató az arány...Úgy látszik, én voltam a kivétel, aki minden levélre válaszolt.
Bár sajnos nem volt túl sok dolgom vele... :)

bekesmegyeisrac 2008.11.04. 05:41:28

Ez egy erdekes tema azert. Egyreszt azert, mert szembe lett allitva a tarskereso es a 18+ kategoriaju parkereses. A ketto kozt nyilvan megvannak a kulonbsegek, de valojaban osszemosodik a ketto, elvegre tarskereso oldalakon is leteznek olyan regisztralt tagok is, akik komoly kapcsolat cimszo alatt is csak a szexre gondolnak, mig egy szexpartner kereses soran is talalhatunk olyan illetot, akinek valahol megiscsak egy komoly kapcsolat a vagya. Mindketto hasznalhato, mukodo rendszer, es mindenkinek szive joga valasztani a ket opcio kozul.
Masreszt kialakult itt a hozzaszolasokban egy affele kinek hanyan valaszoltak-tipusu eszmefuttatas. Nos az en tapasztalatom az, hogy a szebbik nem felol sajna keves valasz erkezik, illetve gyakran elofordul az is, hogy olvasatlanul torlik. Tehat nem arrol van szo, hogy nem valaszolnak a holgyek, hanem arrol, hogy sok esetben meg csak el sem olvassak. En evek ota keresgelek es irtam nagyon sok holgynek. Nehanyan finoman elutasitottak, nehanyan feheren-feketen leirtak, hogy nem jovok be nekik (fo az oszinteseg), es olyan is akadt tenyleg sok, aki el sem olvasta a levelet. Emellett megemlitenem az igenyeket is. Mert ugyebar lehet almodozni, de valahol, az esszeruseg es realitas hatarainak kozeleben megiscsak hatarvonalat kellene huzni. Nyilvan sok ferfitarsam almodozik playmate, vagy csak siman modell-alkatu nokrol, akkoris, ha valahogy nincs alapja az ilyen ideal kitizesehez, megszerzesehez plane. Ugyanez ervenyes termeszetesen a tarskereso szebbik nemhez tartozo egyenek nepes csoportjanak legalabb felere. Volt baratnom huga is igy jart. Teljesen atlagos, kiegyensulyozott, hatarozott egyeniseg, es bizony keves pasi valaszol neki, ellenben ismerose, aki kicsit vekonyabb, kicsit magasabb,de sokkal szokebb, tonnaszam kapja a leveleket. Hasonlo van velem is, nem vagyok sportos, sem elhizott. Valahol az atlagos es testes koze sorolnam magam, de sosem kaptam meg valaszt sem vekony, sem telt holgyektol. Atlagos testalkatu holgyeknek pedig javareszt nem is irtam, mert az igenyeket elnezve nem en vagyok a szamukra megfelelo. Nade nem is ez a lenyeg, hanem a kovetkezo szosszenet. Mint bejegzesem legelejen jeleztem, evek ota probalkozom. Osszejott nehany randim, megsem lett sem ilyen, sem olyan kapcsolatom. Vegul eldontottem, hogy kiprobalom magam a valo eletben. Disco-ban probaltam ismerkedni. Az elso probalkozasom nagyon hamar sikerult, es a szoban forgo csajjal fel evet toltottem komoly, de nem szexmentes kapcsolat alakult ki. Aztan jott az uj otlet: folytatom a disco-beli ismerkedest. Nagyon elszant voltam, es disco-ban mentem oda par csajszihoz. Sikerult igy kialakitanom mindenfele kapcsolatot. Komolyt-komolytalant, epp olyan csajokkal, akik tarskeresokon el sem olvastak a leveleimet, vagy nem irtak ra valaszt.

GatyaPityu 2008.11.08. 23:34:51

Én 4 vagy 5 éve voltam regisztrálva utoljára szexpartner kereső oldalon - akkor is csak azért mert egy normál társkereső oldal tulajdonosa indította el az új szolgáltatást, és a normál társkeresőn reklámozta úgy, hogy az indulás első hónapjában ingyenes lesz a használata. A tapasztalatom az, hogy ez szerintem csak a hölgyeknek lehet előnyös, mert amíg a normál társkeresőn 10 pasira jut jobb esetben 4 - 5 nő, addig a szexpartner keresőn jó, ha egy nő jut ugyanennyi pasira (ráadásul annak a fele is kamu vagy hivatásos hölgy, aki pénzért árulja bájait virágnyelven).

UI: a molett nők sajnos nálam sem bejövősek, csakhogy én is megfogjam a post lényegét :-D

Andi 2008.11.25. 14:52:32

"gábbor 2008.10.27. 09:25:34
Aki azt mondja, hogy a mollett nőket szereti, javaslom csak egyszer probálja ki egy kicsi, feszes combú, fenekű, kemény mellű nővel... :D Utána hányigere lesz a narancsbőrtől, meg a hájtól! A belső harmoniáról ne is beszéljünk! :D "

Feszes combú, fenekű, kemény mellű nőci voltam a férjemmel történt megismerkedésünk és az azt követő 5-6 évben, majd szépen kikerekedtem, az elmúlt négy évben... Amikor elkezdődött a kerekedésem, elkezdtem diétázni és sportolni, de a férjem teljesen odavolt azért, ahogy változom és van azóta is, pedig aztán most már 20 kiló plusz van rajtam. (Ami tényleg sok!)

aron 2008.11.26. 11:43:04

Jah, merne szegény nem odalenni....
Nekem amúgy kifejezetten bejönnek az enyhén molett (bár nem szeretem ezt a szót) hölgyek. Mondjuk inkább úgy, nem tetszenek sem a túl sovány, sem a túl kövér lányok. Egy kis puhaság nem árt (sőt!), de azért legyen meg a forma.
süti beállítások módosítása