Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Kísérlet

2009.02.13. 08:00 Line24

Megkeresett engem egy srác, aki már jó ideje próbálkozik a csajozással fent a kibertérben. Saját elmondása szerint nem megy neki, s nem tud rájönni miért. A kedves olvasók segítségét kéri abban, hogy mit is változtasson magán, a szövegén, az első levelén? Mitől lenne kelendőbb, szimpatikusabb a nők szemében? Kérem a kedves olvasókat, hogy próbálják meg őt finoman - hiszen egy érző fiatalember lelkéről van szó - a megoldás felé terelgetni!

S most következzék a levele:

A kérdésem, milyen "sablonlevelet" érdemes küldeni? Mert az adatlapot megnézik, a bemutatkozást nyilván olvassák, de nem válaszolnak.
A mellékletben elküldök egy "sablonlevelet". Akik nem töltenek ki magukról bemutatkozást, nehéz őket megszólítani. Ezzel a levéllel szoktam, hátha oldódik az illető, ha olvas 3 sort a másikról. (Természetesen töltöttem fel jó képeket is.)
"Szia!
Szimpatikusnak találtam a bemutatkozásod. Mesélj magadról :) Hova jársz iskolába, mivel foglalkozol szívesen? Én harmadéves vagyok a Károli Gáspár Ref. Egyetemen, kommunikáció-médiatudomány szakon. Hobbim a szerelés, barkácsolás, blogírás, emellett rendszeresen összejárok egy kisebb baráti társasággal. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj!"
Ezt a levelet, ott ahol az illető megjelöl hobbit vagy bemutatkozik, kicsit személyre szabom, reflektálok a mondanivalójára, kérdezek róla. Lehet, hogy a levél sablonos, de a reflexiók szerintem valamelyest egyénivé teszik. A fentiek értelmében az esetek legjavában nem érkezik rá válasz, de az adatlapomat megnézik. (Az e-mail címet utólag írtam bele.) Az utóbbi időben egy válasz érkezett, amiben az illető leírja, hogy mással ismerkedik, és Jászberényben tanul, de köszöni, hogy írtam.)
A levél további érdekessége, hogy ezzel, illetve egy közbevetett kétmondatos reflexió segítségével sikerült megismerkednem valakivel október végén. Összesen 2x találkoztunk, jó viszonyban váltunk el egymástól, az illető kulturált volt és őszinte. Ahogy olvasom, ez nem túl gyakori. Röviden: 1 ismerkedés, 1 válasz a levelekre. Különböző oldalakon összesen kb 30-35 levelet küldtem ki. A startrandi oldalán születésnapom alkalmából 1 hetes VIP-tagságot engedélyeztek. Kiderült, nem jár akkora előnyökkel, regisztrált tagok közül csak azok nézik az adatlapomat, akiknek írtam. 1-2 visszament és újból megnézte.
Másik kérdésem: keresztény szellemiségű, társkeresés céljára is létrehozott filmklubban milyen "szöveggel" érdemes indítani, ha még film előtt vagyunk?
További leveleket várok az fvtr@citromail.hu címre!

194 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr100918926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

La Tangolita 2009.02.13. 15:17:14

Mindenkepp a szemelyes ismerkedest javaslom, es szerintem a leveliro koraban nem kell valogatni, minel tobb emberrel beszelgetni, ha hulye, ha nem, ha ronda, ha nem, aztan az embernek tisztul a kep, hogy mi is legyen az iranyvonal. Az ilyen gyerekszobakban kigondolt vagyalmok csak negativan hatnak erre, ezeket el lehet felejteni.

sötéthülye.tahóbarom 2009.02.13. 15:19:12

@Nietzsche: Hát bazmeg, én nem vagyok nő, de ha az lennék, és valaki ilyen szöveggel próbálna fölszedni, az emberiség érdekében a helyszínen agyonbasznám. És nem úgy, ahogy te szeretnéd.

randomburvi 2009.02.13. 15:22:51

@szemtanu:
A társkeresőkön soktízezer lány és fiú van fent, szerinted mind zsíroshajó, pattanásos lúzer?
Én nagyon sok olyat ismerek, akik bolodog párkapcsolatban élnek, és társkeresőn ismerkedtek meg. Azért mert te vagy más olyan helyen dolgozik, olyan helykre jár, ahol lehet ismerekedni, nem azt jelenti, hogy mindenki így van vele. Én pl. egy irodában ülök egész nap, hétvégén meg 20 csajjal dolgozom egy menhelyen, a baráti köröm óriási, de főleg lányok, párok, vagy csak barátnak való fiúk..ezért ismerkedtem neten, 2 éve vagyunk együtt. Ja, és szép vagyok, intelligens, jó egzisztenciával. Szóval kabbe-:)

nofx 2009.02.13. 15:23:46

Az ilyen tapasztalatok kiküszöbölésére hoztam létre a randitozsde.hu-t!

gabcigirl 2009.02.13. 15:27:46

Már bocs, de ha jól látom, a hozzászólók többsége ritka nagy sültparaszt. Szegény csávó tanácsot szeretne csak, erre mindenki lehordja mindenféle életképtelen lúzernek.

Jó, a szöveg sablonos meg gáz, de a fickó legalább nem bunkó és ez is valami. Ja: és nem mindenkinek a műviesen tapló, azértis gyökér, és ugye dugunk stílus jön be. Mert lehet, hogy a mindenkit kilóra megvevő yuppie-fiú meg, a betépett rock-gitáros és a 89623 éves koráig bulizni akaró, felelősségvállalásra nem képes infantilis hülyegyerek jön be...Csak szólok...

Nietzsche 2009.02.13. 15:28:36

@sötéthülye.tahóbarom: Akkor feltételezem, hogy nem szorult beléd egy cseppnyi humorérzék sem. Én, ha csaj lennék, és ilyet kapnék, először is röhögnék egy jót, és elgondolkondék rajta, hogy milyen nagy is az isten állatkertje, és látván a levelet, elillanna belőlem mindenféle szorongás azzal kapcsolatban, hogy mennyire merjem megmutatni önmagamat a másik félnek. Persze, nem a levél tartalma hódítja meg a csajt, mert az egyértelműen a kép dolga, de ha a kinézettel nincs gond, és látszik a fejeden, hogy nem vagy pszichopata, akkor a csaj is vágni fogja, hogy ez inkább csak poén, és a levél tartalma eléri célját, mert egy kezdeti, az ismeretlenségből fakadó feszültséget old fel, hiszen megmutatja az íróról, hogy mennyire hülye tud lenni olyan helyzetben is, amikor komolyság kellene. Csakhogy nagyon jól tudjuk mi fiatalok, hogy igazából legbelül mindenki nagyon hülye, és az inkább csak frusztráció, hogy azt gondoljuk a másik félről, hogy -hát a képei alapján komor ember lehet. Aztán meg kap egy ilyen levelet, és hoppá, eltűnik a feszélyezett hangulat, és a mindkét fél részéről csupán csak tettetett komolyság, és kimértség hipp-hopp megszűnik, és talán a válaszlevél is oldottabb lesz.

randomburvi 2009.02.13. 15:29:04

@Nietzsche:
"Lássa a hölgy, hogy olyan lazán veszed ezt az egész ismerkedéses baromságot, hogy le is szarod az egészet, és nem vagy beszarva attól, ha nem válaszolnak, mert még sok van rajta kívül. Meg ilyesmik :D
"
Aki az általad leírtakra válaszol, főleg ha pluszban még így állsz hozzá, az egy IQ nulla kis picsa, nem Nő. De gondolom a legtöbb férfinak megteszi..csak itt társkeresésről beszélünk, nem buta 18-20 éves picsák "meghódítításáról".
Persze, olyan csaj is van, akinek elég ha hülyeségeket beszélsz ( úgyse érti), meg van mellé legalább egy jó autód, az se baj, ha apukáé..sima ügy. Csak ezeket ribinek hívják, nem nőnek.

Capt. Lameter 2009.02.13. 15:29:19

Ilyen rossz levelet keveset olvastam.

Kereslet Kínálat elve alapján a jó nők, akiknak valószínüleg te is kapirgálsz, napi több tíz vagy 100 levelet is kaphatnak, az olyanoktól akiknek senki nem ír soha.
De ne búsulj, a 90%-a pont ilyen okos levél, mint a Tied (hogy miért az fentebb már összefoglalták a tanult kollégák)

Szerinted miért nem válaszolnak?

mertcsak 2009.02.13. 15:29:58

sótlan levél -> sótlan a gazdája is?

FlybyWire 2009.02.13. 15:35:45

A posztot el sem olvastam még.

A válasz: ne küljd levelet senkinek.

Netről normális (külsőleg és belsőleg) nőt csak egyféleképpen lehet találni: ha Ő talál meg.

Eddig a mintavételi alapom: 6 ból 6, ezzel a módszerrel (az utolsó még komolyra is kezd fordulni....)

FlybyWire 2009.02.13. 15:37:46

Még egy szabály:

A nők a kép alapján válogatnak.
MINDIG.
A szöveg lehet plusz, de a képen múlik az elhatározásuk.
Ami, ha már megvan, nyert ügyed van, mert ahhoz utána már ragaszkodnak, az imádnivaló makacs fejecskéjükkel, legyél bár utána maga az ördög is :P

sötéthülye.tahóbarom 2009.02.13. 15:38:25

@Nietzsche: Hát maradjunk annyiban, hogy kettőnk közül legalább az egyiknek nincs humorérzéke.
Nem a humorral van a baj, hanem a kényszerrel, amikor valakinek az a rögeszméje, hogy neki muszáj minden mondatban két viccet mondania, és ha jó éppen nem jut eszébe, akkor az is elég lesz, ha kiizzad magából valami szart. Mert humorban is a mennyiség a lényeg, ugye. Féleszűn vihogó tinilányoknak persze lehet, hogy bejön.

sötéthülye.tahóbarom 2009.02.13. 15:39:55

@FlyByWire: "az elhatározásuk.
Ami, ha már megvan, nyert ügyed van, mert ahhoz utána már ragaszkodnak, az imádnivaló makacs fejecskéjükkel, legyél bár utána maga az ördög is :P"
Na ebben viszont sajnos a kelleténél több igazság van.

FlybyWire 2009.02.13. 15:40:02

"... milyen "szöveggel" érdemes indítani, ha még film előtt vagyunk?"

Ha ez nem magától jön, ne is erőlködj.
Egy nő inkább értékel egy szótlan, esetlen, félénk palit, mint egy betanult kamu/sablonszöveget nyomó amatőr színészt :)

FlybyWire 2009.02.13. 15:41:29

@sötéthülye.tahóbarom: Csak akkor gond ez, ha szemétláda, értéktelen (alkesz, stb.) pasik mellett döntenek valami hülye fellángolás miatt.

Ha melletted vagy mellettem döntenek, az csak jó, nem ? :)

sickboy_ 2009.02.13. 15:42:02

szerintem jobb, ha elkezdesz félretenni ku##ákra:)

Nietzsche 2009.02.13. 15:45:20

@burvinyek: Na látod, pont erről a képmutatásról beszélek, amit Te is mutatsz. Írod, hogy "Itt társkeresésről beszélünk!"
Szóval szólok, hogy nem társkeresésről beszélünk. Itt dugásról van szó. Ha azt állítod, hogy nem így van, akkor nagyon sokat kimaradhattál biológia óráról. Az intelligens emberi lény találmánya, hogy olyan köntösbe bújtasson dolgokat, amely kevésbé szeméremsértő, mintha nevén neveznénk a dolgokat. Van ugye udvarlás, miről szól? Arról, hogy valakit meg akarsz dugni. Srác udvarol a csajnak, és a csaj sem azért megy bele, mert a képzeletében az van, hogy na akkor mi járunk és kész. A srác nem udvarolna, a csaj meg nem járna, ha a végcél nem a dugás lenne. Aztán a házasság, amire a legjobb meghatározás: törvényes prostitúció.
Maga a kapcsolat pedig egy finom torta, aminek a legfontosabb összetevője szex, azaz a torta tésztája, a szerelem, vagy a szeretet pedig csak hab a tortán, attól lesz édes az egész, na de ha a tészta nincs meg, a hab összeomlik. Más megközelítésből- egyszerűen, hiába is szép, és költői dolog a szerelem (én is szeretem) akkor sem tart életben egy kapcsolatot, ha nincs szex, mert csak a hab van, amitől egy idő után hányingered lesz, jól meg nem laksz semmivel, márpedig éhes disznó makkal álmodik.
Ja, és az, hogy ribinek hívják azt, ha egy csajnak bejön ha hülyeségeket beszélek? Szerintem ezt úgy hívják, hogy egészséges humorérzék, ami ha nincs meg egy nőben, nekem nem is kell. És félreértés ne essék, nem meghódításról szólna azok a kis levélminták amit leírtam, hanem pusztán figyelemfelkeltés. Arra tökéletes, ha meg rossznéven veszi, nincs humora, szóljon akkor hozzá az akinek hat anyja van.

sötéthülye.tahóbarom 2009.02.13. 15:45:21

@FlyByWire: Na jó, de nem dönthet minden nő mellettem. Azért azt is nehezen viselném.
Egyébként meg honnan veszed, hogy nem vagyok szemétláda, értéktelen alkesz?

papamaci1 2009.02.13. 15:46:08

Egy jó fotó ! Kigyúrt test, fekete napszemüveg, háttérben kocsi , villa. Minden pofára megy vazze...a pina nem kér diplomát !!!

Mi ezen a bonyol ?

(Megszólítani mindig valaminek az apropóján érdemes...., fórum hozzászólás, reg. lap tartalma, fotó kinézete...)

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2009.02.13. 15:46:54

Teljesen unalmas a szöveg.
Kit érdekel, hogy hol tanulsz?

Kérdezd meg milyen színű bugyi van rajta. Jó ez csak vicc.

Inkább a társkereső oldal bulijaira menj el, és forogj a fórumban.

FlybyWire 2009.02.13. 15:47:01

@RavenLord: Ez maximálisan igaz, jól látja, főnök :)
@Roope_Renegade: Ez pedig maximális hülyeség, egyszerűen csak rosszul csináltad.

FlybyWire 2009.02.13. 15:48:38

@sötéthülye.tahóbarom:
Jogos. :) de ha jóképű gyerek vagy és van egy előnyös fotód, akkor az alkesz szemétládaság úgyse számít :)

Természetesen mi, férfiak is abszulote fotó és élő randi alapján szűrűnk első körben, minek is tagadnám :P
Ez az igazi emancipáció!

papamaci1 2009.02.13. 15:50:48

Az még jobb ha drogos alkesz bunkó állat vagy ! :-D

sötéthülye.tahóbarom 2009.02.13. 15:51:34

Ja, ha már alkesz szemétládaságnál tartunk, az eredeti kerdezőnek tessék elolvasni Bukowskitól a Nőket, tele van roppant hasznos csajozási tanácsokkal. A világba vetett hitét ugyan le fogja rombolni, de néha az is hasznos.

TonTomika 2009.02.13. 15:55:34

Hello mindenki!

En is "komedias" hallgato vagyok szinten. Ezzel a problemaval en is szembesulok, leirom a tapasztalataim de elobb egy kis kitero:

Az hogy valaki kommunikacion tanul az nem azt jelenti hogy tudja is hogy mit kell mondani! Komm. szakon csak a beszed MOD-ot tanitanak, mikent, s hogyan, uzleti kommunikacio soran hogyan viselkedjel peldaul...meg jobb helyeken metakommunikaciot ami ugye "real-time"-ban jatszik igen fontos szerepet! A levele alapjan jo a kommunikacios kezsege...a problema szerintem az hogy nem igazan tud banni a nokkel, nem igazan tudja hogy mire van szuksege egy nonek.

En speciel tobbfele sablonlevelet hasznalok, amibe szinten reflektalok az adott leanyzo adatlapjara. Nagyon ritka a valaszok szama...az idok folyaman sok stilusu levelet kitalaltam, es meglepoen tapasztaltam hogy a "bunkobb" stilusu levelre jobban reagaltak!!!! (persze nem az a lanykategoria akit en keresek...nincs szuksegem cicamacakra)
Igen erosek az ambicioim afele, hogy irjak egy tanulmanyt az online tarskereses rejtelmeirol. Jo ideje regisztraltam mar, elso sorban kivancsisagbol...de nagyon csalodtam! Valljuk be, szinte minden masodik lany egy ribanc kepe moge bujk, bar lehet sokaknak nem is kell bujniuk! 20 eves vagyok de erdekes modon a 25 feletti noktol eddig tobb levelet kaptam mint korombeliektol...amiben persze irjak hogy milyen kar hogy csak 20 vagyok. (osztom a velemenyuket) Elkepzelheto hogy a felfogasom miatt van ez, szinte mindig 1-2 evvel idosebb baratnoim voltak.

Amit fontosnak tartok:
-batorsag
-nagyon enyhen leszarom stilus
-azt, es olyan modban kell leirni a nonek amit hallani akar, persze a jozan esz es a realitas keretein belul...ne hazudjunk...

Tenyek:
-normalis, intellektuel szemely ne ismerkedjen tarskereson...totalis csod! Nem vagyok egy elveszett ember semmilyen teren, a dumam is jo, de eloben valahogy konnyebben megy.
-nincs normalis lany! persze vannak kivetelek de igen ritka, azok is szkeptikussa valtak "ilyen jo ugysem letezik neten...biztos csak atver"
-14-18 eves kislanyokkal van teli az oldal, akinek erre van szuksege menjen es "ismizzen".
-csak nagyon kitarto egyeneknek javaslom az online tarskeresest...vannak normalis peldanyok is, de szamuk ritka mint a feher zorro...es rendszerint tobb szaz kilometerre elnek:)

Javaslat a posztolohoz:
-ha szamodra fontos a vallas, illetve a hobbijaid probalj meg inkabb a valosag vilagaban ismerkedni...szvsz tobb sikerrel jarsz!
-vagy probalj leljebb adni az igenyeidbol...(en anno megprobaltam, nem ment, inkabb varok)
-vagy probalj meg valtozni kicsit, de csak olyan mertekben es akkor ha igy most nem erzed jol magad! Fontos hogy tisztaban legy onmagaddal, kepessegeiddel, es elfogadd magadat. Ezek nelkul szerintem nehezebben megy az ismerkedes.
-a normalis lanyok a rendes ferfiemberre buknak aki amellett h a tenyeren hordozza oket nem valik papuccsa, megtartja a "vedelmezo ferfi" titulusat szemukben.

Egy normalis no durva korvonalai szerintem:
-alap dolgok: huseg, odaado...
-noiesen csinos...ne legyen plazazombi
-adjon magara mertekkel!
-legyen intelligens, nyitott a vilagra, es legyenek celjai
+ezek persze az en "kovetelmenyeim", tapasztalatom pedig hogy neten foleg, de a valo eletben is keves az ilyen lanyzo. Ha eppenseggel talalkozik az ember egy szep egyeddel, ott vagy nincs kolcsonos szimpatia, vagy foglalt.

Udv!

FlybyWire 2009.02.13. 16:05:28

@Nietzsche: Öreg, ne csodálkozz, hogy 1 év alatt egy nővel se jöttél össze, de hárommal azért chateltél.
A szövegeidet erőltetettek, nem humorosak. A stílusod fárasztó, a hozzáállásod szar. Ez így nagyon nem fog menni... de azért oszd csak a tanácsokat :)

FlybyWire 2009.02.13. 16:08:20

@Nietzsche: Az a baj, hogy szar a humorod.
Vegyél be estéként 1-1 Monty Python-t, esetleg Fekete Viperát, vagy South Park-ot :)

A betanult idióta szövegek felmondása (akár fejből) nem humor. A humor az, amikor szituáció van, és csipőből nyomsz egy olyat, amitől szívből kacag a lyány :)

Nietzsche 2009.02.13. 16:13:29

@FlyByWire: Köszi a tippet, de ha jobban elmélyültél volna az írásaimban, leesett volna, hogy mindössze az interneten történő próbálkozásaim fulladtak kudarcba. Az pedig nagyon árulkodó a véleményedben, hogy azt amit leírtam, érdemleges kritikával nem tudod illetni. És elárulom, hogy ez azért van, mert jéghideg logikával tekintve az emberi párkapcsolatokat ez tényleg így van a valóságban, ahogyan leírtam. Nem tetszik a stílusom? Sebaj. Ne tetszen, de inkább akkor reagálj, ha az általam vázolt dolgokban valamilyen logikai bukfencet találsz, mert amíg csak a stílus, meg a hozzáállás nem tetszik, addig az olyan, mintha egy tudományos vitában azt vágnád a fejemhez, hogy azért nincs igazam, mert nem hiszek istenben.

dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.02.13. 16:14:20

Egy nő ismerősöm kért meg, hogy tegyem be a kommentjét, mert küldésnél többször elszállt neki.

"Nem is a poszton, hanem számos kommentem hűltem igazából el. Rögtön lúzer jelzők...stb. Szerintem sok baj nincs a leveleddel, végre egy normális pali benyomását kelted, aki nem mindenféle idióta szövegeket kreál. Mielőtt félre értenéd, már párkapcsolatban élek, sőt, a harmadik X-hez közeledem, nem ismerkedés reményében kommentelek ;-) Szerintem semmi negatív nincs abban, ha leírod mit szeretsz csinálni, mivel foglalkozol (vagy tanulsz). Talán azt nem értem, hogy mi célból írtad le azt, hogy a Károli G-n tanulsz? Talán elég lett volna csak annyi, hogy kommunikációt tanulsz, (szubjektív). Ha külön kihangsúlyozod a Károli G-t, akkor kicsit olyan szinezet jön le, mintha netán "csak" vallásos lányt keresnél kizárólag (pl. én ha egyedülálló lennék is meggondolnám, hogy írjak-e neked, hiába lenne mondjuk szimpi az adatlapod, mert nem vagyok hívő). Az emberi értékeket pedig nem a református, vagy keresztény...stb. mivolta határozza meg valakinek. Vagy konkretizáld, hogy x vallásból valót keresel, vagy ha a hit mindegy, akkor ne írd be a református sulit (a szak is elég), vagy ha ez neked fontos, hogy leírd helyileg hol tanulsz, akkor tegyél rá utalást, hogy pl. szeretnivaló ateista lány levelét is várod-e ;-)
Szubjektív véleményem szerint, ne add meg magad az olyan tanácsoknak, amiben kioktatnak, hogy úgy ahogy van rossz amit írsz, legyél vicesebb...stb (ugyanúgy az enyémet se fogadd meg, ha nem érzed magadénak). Minél inkább nem önmagadat adod, annál inkább fogsz csalódni, ha összejön a találka, kapcsolat lesz és a lány azokat a tulajdonságokat keresi benned, aki nem is te vagy, ill. te sem feltétlen leszel belső értékeitől eldőlve. A külső is számít, hogyne számítana, nagyon is, ellenben hiába a tetszeteős külső, ha üresfejjel párosul. Azt döntsd el, hogy hosszú távú kapcsolatot keresel, vagy csak időnkénti légy ottra valakit. Komolyabb kapcsolat reményében a bejövő levél mennyiség helyett elég a levél minőségére hajtani. Mert ha így befut egy-egy levél, az inkább annak az embernek fog szólni aki valójában te vagy. Ergo kevesebb levélváltással, de lehet sokkal jobban hozzád illő lányt találsz.
Szuibjektív véleményem szerint: nem bízol kellőképpen önmagadban. Ha bíznál, nem másoktól várnál ebben véleményt, hanem e téren csak saját magadhoz fordulnál. Azaz, ha 100-an is okoskodnak neked, hogy mit írj, mit ne írj, ne másoknak próbálj megfelelni, hanem saját magadnak, add önmagad! Sok sikert!"

FlybyWire 2009.02.13. 16:15:31

@TonTomika: Kommunikáció szakos aki nem használ ékezeteket.
Mi van ma, Péntek 13 vagy Április 1? :) LOL.
Na, szedjük szét..

"normalis, intellektuel szemely ne ismerkedjen tarskereson...totalis csod! Nem vagyok egy elveszett ember semmilyen teren, a dumam is jo, de eloben valahogy konnyebben megy."

Marhaság, normális vagy és intellektuális vagyok, és csal lesnél, hogy milyen lányokat lehet találni neten. Persze, kell hozzá normális fotó, értelmes szöveg és nem árt egzisztencia, de elsősorban a fotó, másodsorban a stílus, (Intelligencia+humor - és itt ne a Nietzshe féle erőltetett szart értjük) számítanak.

-nincs normalis lany! persze vannak kivetelek de igen ritka, azok is szkeptikussa valtak "ilyen jo ugysem letezik neten...biztos csak atver"

Bizony vannak kivételek, és lehetetlen őket megtalálni, mert rejtőznek a sok frusztrált barom elől. Ezért kell *nekik* ránk találniuk :)

-14-18 eves kislanyokkal van teli az oldal, akinek erre van szuksege menjen es "ismizzen".

Szűrőlről hallottál már?

-csak nagyon kitarto egyeneknek javaslom az online tarskeresest...vannak normalis peldanyok is, de szamuk ritka mint a feher zorro...es rendszerint tobb szaz kilometerre elnek:)

Ismét csak a horgászós módszer tudom javasolni. Fénykép, normális reglap bedob - és vár. Selejteket visszadobál.

2 hónapon belül 4 csinos, formás, helyes csaj jött össze alkalmi kapcsolatra első körben, 2. körben pedig regisztráció után 2 héten belül egy igazi főnyeremény....
Ennyit arról, hogy "nem érdemes". Hát én pont az ellenkezőjét látom :)

Doubledeceker 2009.02.13. 16:16:46


Eszem faszom megáll.

Ez ám a sótlan levél, még jó, hogy nem olvadnak el a csajok....

K. nehéz valami ütőset összedobni, de múszáj, mert téányleg az ilyen szemétből ömlik a csajokhoz naponta tucat szám.

Régen én is ismerkedtem társkereső oldalakon, ha néha sikerült valami meglepőt, szellemeset akár ironikusat is írni, mindig válaszoltak a leányzok.

Persze a többségéből nem lett randi sem.

Ja persze ehhez az is kell, hogy jól néz ki, s olyan képet is tegyél fel ami megkapó és mondjuk nem a gép mögött kaptak le görbe háttal....

Nehéz komoly munka ez, de ha sugárzik az élet a soraidból menni fog a dolog.

És ez persze a bemutatkozásra is igaz.

"Kommunikáció szakra járok, de ez nem predesztinál lúzer létre, csak egyfajta hobbi. Azért járok oda, hogy belűről bomlasszam az egyházat, esetleg mégsem? De mindegy is, mert ha létezik a mennyország nekem lesz belépőm, s lehet téged is a menybe jutathatlak."

Aztán ha gondolod ütősebb érzelmi húrkat is megpengethetsz, ami személyre szoló kell legyen.

"nem tagadhatom, rengeteg adatlapot átnéztem, de a tiéd a monitor elé szegezett, jó lenne ha gyorsan válaszolnál mert, három napja itt ülök és azért nekem is vannak szükségleteim"

Rengeteg marhaságot és romanatikát szellemeséget kell bevegyíteni a levélbe.

Nem baj ha nincs sok értelme (tapasztalat) de látszofjon, hogy egy különös személyiség vagy egy különleges gaz a gyepen....

FlybyWire 2009.02.13. 16:17:04

@Nietzsche: Lehet, hogy tényleg nem szar a humorod élőben, és csak itt jött így át, de hidd el, baromi könnyen lehet szép, csinos, értelmes nőket találni neten.
Ha neked nem sikerült, az nem a médium (net) hibája, hanem a tiéd.
Receptet lásd előző kommentemben.

Nietzsche 2009.02.13. 16:18:18

@FlyByWire: Jó, nem tetszik a humorom. Amúgy szívem csücske mind a 3 általad felsorolt médiatermék. A betanult idióta szövegekről meg annyit, hogy ezeket most találtam ki real time-ban. Az meg, hogy humor-szituáció, hát hol van a netes társkeresésben szituáció? Sehol, nekünk kell valamilyen alapszituációt teremteni. Az meg, hogy ezen nem nevet a csaj szívből, az egy dolog, a lényeg az, hogy ha vágja a poént, akkor humoros alkat, és az jó, érdemes összejönni vele. Persze, nem valami kiforrott példákat hoztam, pontosan a instant jellegükből fakadólag, viszont totál őszinték, mert nem másoltam, és nem betanultam, hanem csak éppen ez jutott az eszembe.
Ja és még annyit, hogy most kaptam már egy pár kritikát, hogy szarok a példák, meg hogy nincs benne humor, de egyetlen olyan hozzászólást sem látok, amely tartalmaz egy olyan példát, ami kielégíti az engem kritizálóknak az igényeit. Amíg ilyet nem látok tőletek, inkább csak hallgassatok! :D

FlybyWire 2009.02.13. 16:18:37

@dokkmunkás diplomás: Azért írja ez egy nőismerősöd, mert kíbic.
HA ez a hölgy is neten keresgélne pasi után, ugyanúgy nem méltatná válaszra, illetve ugyanúgy a fényképe alapján szűrne,

FlybyWire 2009.02.13. 16:21:19

@Nietzsche:

"Az meg, hogy ezen nem nevet a csaj szívből, az egy dolog, a lényeg az, hogy ha vágja a poént, akkor humoros alkat"

Na meg is van. Itt tévedsz k. nagyot.
A lányok, nők annak a társaságát keresik, akivel jól érzik magukat, akivel sokat nevetnek.

Azt meg nem is értem, mit jelenthet, hogy "érti a poént, de nem nevet szívből...".

"Humoros alkatú nőt" keresel?
Én csinos, szexi, szép és okos lányt kerestem, akinek őszintén, erőltetés és "értékelés" nélkül bejön a hülyeség, ami a fejemből spontán kijön :)
Szerencsém volt.

dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.02.13. 16:23:11

@FlyByWire: annyit tudok róla, hogy a pasiját (akivel két és fél éve együtt él), neten ismerte meg. Igaz, azt nem tudom konkrétan, hogy melyik tárkereső oldalon.

LongJohnHolmes 2009.02.13. 16:23:41

Egy nőnél soha nem tudhatod mi jön be. Teljesen lutri ennyi idő alatt rájönni, mint amennyi idő a neten van rá, hogy megismerjük. Sokszor még azt sem tudjuk, hogy egy közelünkben lévő nőnek mik a vágyai.
Minden napjuk más. Ha épp egyt egy macho dobta, akkor egy szerényet akar, ha egy dagi impotens akkor machot stb. De lehet, hogy egy ilyen cikkben szereplő nímandot akar megjutalmazni magával, mert olyanja van.
A nőknek fogalmuk sincs mit akarnak. Még annak sem, aki azt mondja, hogy ő aztán tudja. Azt tudják, hogy mit nem akarnak épp akkor, de az nem ugyanaz. Nekünk pasiknak kell mindig ajánlani valamit nekik ők meg válogatnak. Aztán, ha épp olyan napja van, akkor nyerünk.
Egy képet kell az áldozat fejében kialakítani magunkról. Valljuk be, egyikünk sem olyan jó pasi, hogy natúr állapotban bármelyik nőnek jók lennénk hosszútávra. Így is úgy is kialakítanak a pasijuk köré egy maszlagot amihez majd ragaszkodnak, mikor rá gondolnak. Nos ebben kell nekik segítenünk.

Sokéves tapasztalatom, hogy úgy kell hozzáállni itt a neten a nőkhöz első körben, mint statisztikai alanyokhoz. Mindenkit aki számíthat meg kell szólítani, de úgy, mintha csak vele foglalkoznál. A nők is hiúak, így máris van egy jó pont. Csak azokra a nőkre kell nagy energiát fordítani, akik valóban nagyon tetszenek, de a legtöbb pasi, pont attól a nőtől ijed meg, aki tetszik neki. Nem célszerű azokat a nőket végleg ignorálni, akik első körben kidobtak bennünket és igazán tetszettek. Őket pár év, vagy pár pasi után még meg lehet nyerni. :)

Szóval aki sokat nyüzsög, nem adja fel ő fog dugni. Ránk is érvényes a természetes kiválasztódás, annyi különbséggel, hogy a kevésbé potens emberek is kifejezésre tudják juttatni a sirámaikat, szemben egy állattal, aki szép csendben kihal :)

FlybyWire 2009.02.13. 16:24:05

Egyébként hasznos dolog kipuhatolni, hogy mik a célszemély kedvenc műsorai, filmjei, stb. Az én kedvesemé a 3 felsorolt műsor egyike :)

FlybyWire 2009.02.13. 16:25:59

@dokkmunkás diplomás: nagyon helyes, én is szinte már csak neten ismerkedtem egy ideje, és nekem is bejön/bejött. Biztos vagyok benne, hogy ennek a hölgynek a mostani férje fényképe is bejött, mikor ismerkedni kezdtek :) csak erre akartam utalni.

Látnok 2009.02.13. 16:31:56

@Nietzsche:
Sziasztok! Én is kommunikáción tanultam, amit mindenkinek szeretettel ajánlok, aki a másikat ismeretlenül - sztereotípiák és az ehhez kapcsolódó attitűdje miatt - nem éppen kulturált formában leoltja.
Milyen jogon oktatja itt ki a másikat, mond róla véleményt? Ki az, aki ennek a szakértője? Ki az igazi Randiguru, akire hasonlítani kellene, aki a mintát szabja?
Amíg erre nincs válasz, addig nem tartom jó ötletnek bárkit leoltani csak azért, mert ember - stílussal (lészen az a másik számára tetsző vagy nem tetsző), egyéniséggel.

Kedves Nietzsche, maradj, amilyen vagy. Minden más erőltetett lesz, mert nem a lelkedből fog jönni. El fog jönni az az ember, aki beléd fog szeretni. Igen, véleményem szerint Te legalább megadod az esélyét annak, hogy valaki TÉGED szeressen meg, és ne sztereotípiákkal teli műmájer legyen, aki egyszer arra ébred, hogy lövete sincs, hogy ő kicsoda, és főleg arról, KI AZ AKI MELLETTE FEKSZIK.

Fogadd el egy közel 35 éves, "kevésbé igényes", "büfé-ruhatár" szakot végzett nő szavait meggondolásra. Én sok-sok keresés után megtaláltam azt, akit szeretek teljes szívemből, márcsak azért is, mert megtanultam kommunikálni.

Mert az, hogy az emberek KÉPESEK a kommunikációra, az nem azt jelenti, hogy TUDNAK is.

Mindenkinek kellemes hétvégét!

TonTomika 2009.02.13. 16:32:50

@FlyByWire: Apple Macintosh-t hasznalok, es nincs a gepemen ekezet...sorry

Nekem nem kene olyan no akinek az egzisztencialis helyzetem miatt lennek erdekes...de ez nezopont kerdese. Nyilvan egy uj otos BMW-re jobban ragadnak a csajok...ez nem is vitas

Amit leirtam, azt altalanossagban irtam, nyilvan van idosebb korosztaly is tarskereson, de ha globalisan nezzuk tobb a fiatal mint a kozepkorosztaly, tehat az atlag tulnyomo resze fiatal!

UPDATE: jo humort, meg a romantikat tenyleg kifelejtettem...bar szerintem e kompetenciak nelkul senki ne kezdjen csajozni ha nincs mogotte penz, vagy pentes apuci...

Nietzsche 2009.02.13. 16:32:56

@FlyByWire:
"A lányok, nők annak a társaságát keresik, akivel jól érzik magukat, akivel sokat nevetnek"
Igen, ezzel teljesen egyetértek.
"Azt meg nem is értem, mit jelenthet, hogy "érti a poént, de nem nevet szívből...".
Szóval nem nevet szívből, mert azért humorista nem vagyok, hogy néhány sorban egy vadidegen csajt meg tudjak nevettetni. De az írás stílusából látja, hogy valami poénos dolog akart lenni, és hát félreértés, hogy én a példáimat tartom humorosnak.. nem. A gesztus humoros dolog, hogy egy totál baromságot küldesz a csajnak, és nem vagy hang megtenni, ebből kitűnik, hogy nem félsz a következményektől, ergo, érzi a csaj, hogy domináns hímmel van dolga! :D
Jó persze, te nem humoros alkatú csajt keresel, hanem, csinos szexi szép és okosat, akinek bejön a hülyeség. Na akkor egy ilyen csajnak nincs humorérzéke? Meg különbenis, ha valaki okos (gondolom nem csak lexikális tudásra gondolsz, hanem intelligenciára) akkor annak megvan az intelligenciája hozzá, hogy értse a poént.
Nekem aki volt csajom, gyönyörű volt, kedves, viszont nem volt túl okos, persze a suliban amit kell azt vágta, mert jól tanult, mégsem volt intelligens, azaz humoros. Gyakran bunkóságnak feltételezte azt, amit éppen teljesen viccből mondtam neki, vége is lett a kapcsolatnak, és mielőtt még azt mondanád, hogy biztos ő hagyott ott, elárulom, hogy nem. Én nem akartam folytatni, mert attól hogy szép a csaj, nem lehet vele leélni egy életet, még egy fél évet sem. Mert kurvára idegesítő az, amikor egy viccen valaki bedühödik, és nem is akarom hogy problámámmá váljon másnak a humorképtelensége. Na ezt jól megaszondtam! :D

FlybyWire 2009.02.13. 16:36:13

@LongJohnHolmes:
Sokat gondolkodtam rajta, hogy mitől függ a netes ismerkedésben a sikeresség, mivel sok éve, mikor ezzel próbálkoztam, nekem se ment valami fényesen (pár akció volt azért, de inkább rossz véleményem volt a dologról anno).
Ma pedig, valamiért így 30egypár évesen félelmetes, hogy mennyire bejön.
Sok tippem lenne, de mégsem tudok teljesen rávilágítani a valódik okára. Szebb nem lettem, mint 10 éve :) jó, komolyabb igen, elképesztő sokat megtanultam a nőkről az utolsó majd 6 éves kapcsolatomban, de ezzel együtt nem érzem más embernek magam - mégis egy csomó nőnek "kellek" valamiért, és magam sem tudom, miért! Pedig esküszöm, hogy ha tudnám, leírnám és meggazdagodnék :)

Mondjuk egy tény. Soha, egyetlen egytől sem "szállok el", még a legtutibb fotómodell külsejűtől sem. Ez mindenképpen hasznos, persze sok csigavért kíván, de előbb-utóbb egy felnőtt férfinak ki kell alakítani magában annyi önbizalmat, hogy ez ne csak menjen, de őszintén jöjjön.

Minden csodaszép nő egyenrangú fél!
Nem kegy az, ha egy szép/csinos/okos nő talákozik velünk!
Ő is nagyon fél attól, hogy nem találják szépnek/okosnak/vonzónak! Még egy totálisan bombasztikus nő is képes attól rettegni, hogy nem kívánja meg a párja....

Ha ezeket észben tartjuk, kedves férfitársak, az még nem tuti recept, de hogy nem ártanak, az biztos :)

dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.02.13. 16:36:46

Azt tudom, hogy ez a nő kerülte a "macho" típusú pasikat, rá pedig olyanok buktak régebben. Mondjuk elég dögös a csaj ;-) A nem magabiztos férfitársak talán nem mertek felé közeledni, pedig csak egy szimplán aranyos és egyben vidám srácot keresett. Aztán kifogott egy külsőre macho-t, de mégis "vajszívű" csávót. A mély érzelmek hiányoztak a korábbi kapcsolataiból. Tudom ezeket, mivel a csaj az unokatesóm és jóba is vagyok vele ;-)

ui: Adri, ha olvasod, bocs :-)

dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.02.13. 16:38:56

@FlyByWire: előbbi hsz-em-ből ha nem is látszik, de neked szántam válasznak.

Nietzsche 2009.02.13. 16:42:20

@FlyByWire: Na igen, én hallottam valakitől, valami csaj ismerősömtől, hogy igazából ez a csajozás huszonegynehány évesen nem megy a jó hapsiknak, ettől gyakran elbizonytalanodnak. Aztán ahogy közelítenek a 30-hoz, valahogy "beérnek" és egyszerűen nem tudnak ellenálni nekik a nők. Én is várom, hogy még 5 év elteljen, és 30 körüli legyek, mert tudom, hogy én is ebben a cipőben járok. Valahogy a gimiben is az volt, hogy az egykorú csajok egyetemista hapsikra buktak, most hogy egyetemista korú vagyok, az egykorú csajok a dolgozó felnőttekre buknak, de nemsoká én is 30 körül leszek, akkor pedig majd, az egykorú csajok már nem a 40-esekre buknak. Ott megállnak a nők vágyaik, és lassacskán inkább lefelé kúsznak korigényben.
Gondolom ez részben azért is van, mert egy 30 as fickó jobban kielégíti a nők apakomplexusát.

FlybyWire 2009.02.13. 16:42:34

@Nietzsche:
Jól van, alakul ez, bocs, ha megsértettelek volna amúgy.
Pár komment még (lassan megyek):
"Szóval nem nevet szívből, mert azért humorista nem vagyok, hogy néhány sorban egy vadidegen csajt meg tudjak nevettetni. De az írás stílusából látja, hogy valami poénos dolog akart lenni"

Hát, itt nem fogunk egyetérteni. Igyekezni kell rájönni egy lány első üzeneteiből, hogy lehet-e vele hülyéskedni, vagy sem. Erre nem lehet receptet adni, de jól rá lehet érezni. Az én mostani kedvesem első nekem írt üzenete egy picit, óvatosan humoros volt (Már jó! :), kb annyi, hogy a látszat csal, és nem azért van fent, amiért a legtöbben. Erre én visszakérdeztem, hogy ha nem ismerkedni akar itt elsősorban, akkor vajon miért? Erre ő: hogy minél őrültebbekkel találkozzon. Mire én: sajnos ki kell ábrándítsam, én teljesen normális vagyok, a hangok is megmondták :). Ez utóbbiban volt egy pici rizikó, de bejött. És innentől ment a további spontán hülysékedés :)
ÉS megy azóta is, élőben is, telefonon is, szex előtt és után is :P stb.

(na, most majd kiderül, olvas-e ilyen blogot... :)


Az egészből csak annyit akartam kihozni, hogy szerintem régen rossz, ha már úgy értékeli a próbálkozásodat, hogy "hát, nem nevettem rajta, de értékelem a próbálkozást". Ezt mondod, de ezzel szerintem nem fog beléd szeretni senki. Csak egy tipp :/

Nietzsche 2009.02.13. 16:44:01

Persze amit az előbb leírtam nem probléma az olyan fickóknak akik 23 éves létükre képesek megfektetni egy 16 éves kislányt. Ilyen is van, sok.

FlybyWire 2009.02.13. 16:45:18

@Nietzsche:
Igen, ebben a kor-dologban szerintem jól látod a dolgot. A másik, amiről írtál, miszerint az exed nem értette a poénokat és megsértődött, gyakori, klasszikus hiba.
VAn olyan nő, akivel szinte (!!) mindent ugyanúgy meg lehet tárgyalni, mint a haverokkal, de nem ez a jellemző. Arra iszonyat kicsi esély van, hogy olyan nőt találj, aki sosem ért félre (tű a szénakazalban), de persze mondjuk én is ilyesmire törekedtem és törekszem. Egyelőre (kopogjuk le), most ezzel sincs gond!

Rebelde 2009.02.13. 16:45:33

@FlyByWire:

semmi nirvána meg találd meg a lelki békédet duma meg zen?:)))

FlybyWire 2009.02.13. 16:47:58

@dokkmunkás diplomás: Hehe, akkor ez az Adri nagyban hasonlít az én új páromra: csak csupa "jómódú, jóképő díszpinty" pasija volt, akiket lábtörlőnek használt és akik futottak utána... és egyszerűen elege lett belőlük, és akart egy olyat, aki végre hatással van rá (feltűnően csinos, formás lány, olyan akit az összes férfi megbámul).
Hogy ez miért és hogyan lettem én, míg élek nem tudom megfejteni, és tartson bármeddig is, én akkor sem fogom megbánni, ha holnap kidob :)

FlybyWire 2009.02.13. 16:49:04

@Rebelde: De, dehogynem, ez miért zárná ki azokat?
A lényeg a belső harmónia és a helyes önértékelés. Az még ráadásul sugárzik is :)

Tücsimücsi 2009.02.13. 16:50:06

Többen írták a humoros levelet. Leírva némelyik vicces dolog egyszerűen erőltetettnek tűnik, úgyhogy ehhez jó érzék kell. Szerintem jobban bejönnek az egyszerű, pár szavas, csak a címzettre és a fényképére fókuszáló kedves mondatok. Ha már sikerült levelet váltani, megcsillanhat a humor.

smartdrive 2009.02.13. 16:51:58

akinek a "reflexió" a kedvenc szava (ebből uvéztél most?), az sikeres ember nem lehet

Nietzsche 2009.02.13. 16:52:21

@FlyByWire: Hát jó hogy ettől nem fog belémszeretni senki. Ha tényleg úgy esne, hogy a belét kiröhögné, akkor sem szeretne belém, de ez nem is célja egy üzenetnek, meg egy adatlapnak. Amiről én beszélek, az inkább csak a figyelemfelkeltés. És úgy próbálom felkelteni a figyelmet, hogy olyan nőknek keltse fel a figyelmét, amilyen nőt én szeretnék magam mellé. Ez valahogy egy olyan szűrő a társkeresésben, ami tuti működik, mert egy hülye picsa hülyének nézne, ha ilyet írok neki, mert nem érti, hogy miért nem szerelmet vallok. Tehát hülye picsák kipipálva. Az okos, értelmes csaj meg vágja, hogy nem azért írom ezt neki, mert elgurult a gyógyszerem, hanem azért, mert látja hogy kellőképpen laza, és gátlástalan vagyok, tehát átszűrődik, hogy nincs félnivalóm. És persze nem ebből a pár sorból szeret belém, hanem ha az jól van helyezve, akkor beindíthat egy ismerkedés, ami során tényleg kialakulhat valami.

Nietzsche 2009.02.13. 16:54:27

@smartdrive: Jaja! Egyetértek Veled! Jobb lenne inkább a "kontextus"-sal operálni XD

smartdrive 2009.02.13. 16:54:36

"A profik úgy csinálják, hogy csinálnak maguknak egy női reget lopott képekkel. Az arra érkező levelekből kiválogatják az esélyesebbeket, és azzal csajoznak."

na vajon azt megkapta-e már a csaj ugyanattól korábban? te idióta

Rebelde 2009.02.13. 16:55:11

@FlyByWire:
3 hét még nem a világ, ezt ne felejtsd el

:)

FlybyWire 2009.02.13. 16:56:39

@Rebelde: Nekem nem is a világ kell, és még csak nem is a 3 hét, hanem mindig az adott pillanat :)

TonTomika 2009.02.13. 16:59:25

@smartdrive: attol hogy valaki nem az alap 500 szavas szokincset hasznalja meg lehet sikeres ember...no comment

FlybyWire 2009.02.13. 16:59:51

@Nietzsche: Most már tényleg mennem kell, de hidd el, rosszul csinálod.
Egyrészt a nők igenis attól érzik jól magukat, ha nevethetnek melletted. Nem a guruló-fetrengő röhögésre kell gondolni, hanem ha igazán mulatságosnak és szórakoztatónak találnak.
De mindez csak azután és csak azzal karöltve ér valamit, ha eleve külsőleg bejössz neki. Ez az alap.
EZZEL kell felhívni magadra a figyelmet, és azokkal a lányokkal érdemes inkább foglalkozni, akik téged keresnek meg elsőnek.

NEM lazának kell lenni, hanem nyugodtnak és magabiztosnak. Gátlástalannak meg főleg nem, ha csak nem tényleg 18 éves kis hülyékre célzol.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2009.02.13. 16:59:55

Helytelen:

"Csókdosom a kacsóját, kiskisasszony! :-DDD

Ha csak az autóm márkája, az anyagi helyzetem, a hímvesszőm mérete, a pénzem a fontos, meg a szórakozás, az alkoholizálás, a meleg helyekre való fölösleges utazgatás, meg a méregdrága éttermek látogatása, akkor jobban teszed, ha inkább más, felszínesebb ficsúrokkal ismerkedsz.

Szigorú elvek szerint élő, harmadéves számítógépszerelő-diakónus szakos keresztyén fiatalúr volnék. Most szólok, hogy étteremben a nő fizeti a felét mindennek, ebből nem engedek, senkit nem akarok megvásárolni!

Hobbim az erdőkerülés, a triciklizés, a számítógépszerelés (csakis AMD processzorhoz nyúlok, az IFU/BSU lefagyás nagyon 74M3!!!), a sörözés, az autómosás (sajátom nincs, de anyukámét gyakran lemosom, egyébként ő főz a legjobban a világon, ezt jobb, ha már most elismered!), a focimeccsek, a képregénygyűjtés, és a szerepjátékos klub, ahova 5 éves korom óta minden szombaton eljárok, és erről SOHA nem fogok lemondani!

Megtetszett az adatlapod. Ha megtetszett az adatlapom, kérlek írj vissza a subjectben az "IGEN01245x" szócskát elhelyezve, mert írtam egy scriptet, amitől a gépem csipog, és két WoW között meg tudom nézni a leveledet. (Nem tudod, mi az? Kizáró ok!!!!)

Na megyek, mert hív a Zoli, meg akarja mutatni az új Bibliáját. Utána jól besörözünk és meccset nézünk, azaz nem vagyunk ám unalmas farizeusok, szoktunk dobzódni is :-))))

Puszi majd csak személyesen, kölcsönös szimpátia esetén. Addig is baráti kézfogással:

Lajos"


Helyes:

"Kedves Kati/Ági/Gizi/tökmindegy!

Az adatlapodat nézegetve hihetetlen szexuális vágy fogott el. (Tudom, hogy csak két sor van rajta, meg egy fotó az unokaöcséd kiskutyájáról... de az erotikus kisugárzásod ezeken is abszolút átjön.)

Hatalmas erekcióm támadt. Ahogy még egyszer átfutottam a MÉLYSÉGESEN MEGÉLT NŐI soraidat, a farkam mérete már elérte a 24 centit. Ekkorának még sohasem mértem. Legutóbb egy thaiföldi luxuskurva hozott ki belőlem 22 centit, de azért ezer dollárt fizettem.

Így remélem, megérted, hogy írnom kellett neked. Ahogy a testem csakrái és védikus energiái mind alászálltak tartalmas személyiségem otthonát képző agyamból az állatias énem legférfiasabb megtestesülésébe, rokon lelkületű szavaid olvastán, maszturbálnom kellett. Igen, ezt így leírom neked. Mert érett nő vagy, és tudod kezelni.

Huszonnyolcszor lövelltem ki spermámat. Huszonnyolcszor. Egy teljes óráig tartott az orgazmusom.

Ezt megünneplendő bepattantam a Ferrarimba, és leugrottam a tokaji borospincémbe, felbontani egy 1968-as évjáratú kilencputtonyos aszút.

Imádom azt az eszményi bort, Bill Gates járt itt a múltkor, és könyörgött egy pohárnyiért belőle, de nem adtam, egymilliárdért sem. Viszont a TE SUGÁRZÓ EROTICIZMUSOD sokkal nagyobb hatást váltott ki belőlem.

Megbasználak. Ha megbotránkozol, életed nagy lehetőségét lököd el magadtól.

Gyere le holnap este hatra a Stex házba. Álcázásképpen repedt kipufogójú kockaladával leszek. De én leszek az. Érezni fogod.

Nem bánod meg."

dokkmunkás diplomás (törölt) 2009.02.13. 17:00:58

@FlyByWire: ;-)

Mondjuk unokatesómmal az volt a "baj", hogy dögössége ellenére nem akart senkit lábtörlőnek használni, szeretetre vágyott, nem olyanokra, akik csak dugni akarják, de a gondolatai nem érdeklik. (Volt, hogy családi összejöveteleken a széles vállaim sírásra használta, innen tudom mindezt róla).
Szóval nála társkereső oldalakon egy idő után a macho küllemű srácok kifejezetten hátránynak számítottak. Így a mai napig nem tudom, hogy ha a fénykép lenne a döntő a csajoknak, akkor a mostani tényleg vajszívű machojával hogy jött össze ;-)

LongJohnHolmes 2009.02.13. 17:05:19

@FlyByWire: Üdvözlet a klubban :) 30 valahány évesen még én sem tudtam. Sőt annyit sem, mint te most tudhatsz :) De már tudom, így ha beszélnék veled pár mondatot, egyből tudnám mitől lettél nyerő. (mondjuk ez nem jelenti azt, hogy beszélnék is :) )

Többieknek: Ennek a tudásnak/tapasztalatnak az elsajátításához több száz/ezer nővel kell beszélgetni figyelmesen az életéről. De ez még nem elég, mert valahogy a beszédjük mögé kell látni, hiszen ők sem tudják értelmezni a saját életüket/kudarcukat. De ez nem megy mindenkinek. Olyan a nőkkel beszélgetni az érzéseikről, mintha egy azték írást próbálnál desifrírozni/megfejteni. Soha nem a beszédjükre kell figyelni, hanem valahova mögé. De ez nagyon fárasztó tevékenység még azoknak is akik esetleg értenek hozzá:) Néha szünetet kellene tartani, de a nők nem egy írás, így azonnal veszekedni fog :) ( Akkor is fog veszekedni, ha minden jól megy. :) )

De ne csüggedjetek, ha nem értitek így a nőket. Sokkal szórakoztatóbb az élet, ha nem ismered ki és mindig várod a randit, hogy eljön el, mire hogyan reagál, mikor veszed rajta észre, hogy lefekszik e le veled. Ha ezeket már előre látnád rajta 2 randi után, kezedben lenne a tudás, amivel szavakkal irányíthatod, az egy idő után unalmas lenne, higgyétek el. Ha meg akarod őket ismerni, akkor olvasgass könyveket, keress valami tapasztalnak látszó muksót. (Bár ők inkább nőkkel töltik az idejüket, mint a te tanításoddal. Meg aztán ki az a hülye pasi, aki a konkurenciát erősíti :) Ha a korosztályodból próbálsz infót szedni a nőkről, vagy maguktól a nőktől az teljes kudarc lesz :)
Éljenek a finom csajok !

Nietzsche 2009.02.13. 17:05:22

@FlyByWire: Jó, amiket írtál, azokat én is aláírom. Csak azt nem tudom, miből vetted azt, hogy én nem azt gondolom, hogy a csaj nevetni akar a párja mellett. Én nem írtam ilyet. Szerintem mi igazából egyetértünk, szóban 2 perc alatt kiderülne, mert ott azért máshogy áramlanak az információk mint itt, de sebaj, örülök hogy beszélgettünk egy jót!

Murderface 2009.02.13. 17:07:43

Baze. Egyetemista vagy és társkeresőn ismerkedsz?

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2009.02.13. 17:07:46

Kibertér helyett való világ?Esetleg?Vagy ezzel a véleményemmel monnyak' le?:)

2009.02.13. 17:13:20

Sablonszoveg, sablonvalasz. Talan probalkozz valami massal, mint eddig, nem csak keseregni, miert olyanok masok, mint amilyenek.

Bond, JamesBond · http://twitter.com/fisssi 2009.02.13. 17:16:35

@CyberPunK:
Egyetértek CyberPunK-al. A kulcsszó a "lazán".

Ne sértődj meg, de első blikkre senkit az érdekel, hogy hová jársz suliba és mi a hobbid. Amit a csajok (is) néznek:
1) kinézet (fényképeid, súly, magasság, életkor, stb)
2) stílus (egyetlen esélyed van, az első levél = első benyomás)

Ha csak nem vagy Brad Pitt alkat, akkor 50%-os válaszadási ráta már nagyon-nagyon jónak mondható. Nem olvasom végig a 160 kommentet, de amit tanácsolhatok:
- felejtsd el a SABLON leveleket
- max 3 mondat
- egy kis humor, egy kis érdeklődés, egy kis bók (de nem túl nyálas)
- ne magadról írj! Inkább kérdezz!
- az adatlapodat is a fentiek fényében gondold újra (jók a képek? Nem írsz túl sokat magadról? Nem írsz olyat, ami elbátortalanítja a lányokat? stb...)

Persze kérdés, hogy mi a célod, milyen lányt szeretnél találni. Nem a mennyiség a lényeg, ha 100-ból csak 1 ír vissza, de ő az igazi, akkor nyert ügyed van.

KenSentMe 2009.02.13. 18:02:25

Matematikus hallgató volnék, csókolom, hogyan kell mátrixot invertálni?

Amúgy meg, a viccet félretéve, keresztény filmklubban szerintem a "mizu", "vidéki vagy" és "az anális szex ugye Isten ajándéka" hármas kérdéscsokorral érdemes indítani, illetve többször elkiáltani magad a film előtt, hogy "remélem, ez most pornófilm lesz". Ebből rögtön lemérhető, mennyire keresztényi és felebaráti a légkör a klubban.

untitled808 2009.02.13. 18:07:12

Mi lenne, ha lemennél egy klubba táncolni, ismerkedni?
Az ilyeneket, mint te, rég el kellett volna altatni.

Nadsat (törölt) 2009.02.13. 18:25:54

Aki kommunikáció szakra jár, az szüljön tízkilós sziámi iker sünt. Aki kommunikáció szakra jár ÉS képtelen megdugni BAZ megyei kisközségnek megfelelő mennyiségű csajt, az pláne. Ha gyengeáramú villamosmérnöknek tanulnál, azt még megérteném, de így... A vallásosság nem kizáró ok egyébként, tudnék példát mondani ájtatos kiskancsókra, akik megdugtak mindent, ami mozgott, beleértve az "Age of consent" határán leledző delikvenseket.

benford · http://www.design-jegygyuru.hu 2009.02.13. 18:56:40

Szia!

1. Ne görcsölj!
2. Ne írj sablonlevelet!
3. Annak írj, aki elindít benned valamit és az nem feltétlenül a nadrágodban történik. Annak fogsz tudni nem sablonlevelet írni, mert érezni fogja a valós érdeklődést, szenvedélyt, kreativitást, arra fognak válaszolni.
4. Olyannak eleve ne írj ,aki nem írt magáról semmit, és azt gondolja, hogy csak fotóval megfoghatja a herceget. Hacsak nem hihetetlenül jófej és kreatív fotókról van szó. 1000-ből 1 az ilyen.
5. Igyekezz ne futószalag szerűen nézni az embereket.úgy hajlamos leszel nem elmélyülni bennük, s csak a külső "tetszés" alapján mozdulni valakire. Sok nő van, aki fotó alapján nem tetszene annyira, de zabálnivaló ha meglátod élőben és máris megtetszett.
6. Egy idő után rájössz, hogy sokkal nagyobb esélyed van személyes módokon ismerkedni :)))

Üdv: B

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2009.02.13. 19:11:35

Többen elmondták már: ne a szövegen tipródj elsősorban, 90%-ban úgyis azon múlik, hogy nézel ki. Gyaníthatóan nem vagy egy macsó, mert akkor levakarhatatlanul tapadnának rád a csajok. Jó, ha elképesztő intellektuális potenciált vagy humort hordozol a fejedben, akkor kevésbé előnyös külsővel is lehet talán érvényesülni... De ha úgy érzed, esetedben nem ez a helyzet, akkor egy tanácsom van: gyúrj, maradék szabad idődben pedig fuss, ússz, biciklizz. Három év múlva próbálkozz újra egy diszkréten izompólós képpel meg azért valami legalább KICSIT fantáziadúsabb szöveggel; ne 100%-ban emlékeztessen a "beszart 15 éves kiskölök felel a matekórán" című produkcióra, és akkor rendben lesz a dolog.

Ha nincs kedved éveket várni, még három lehetőség.

Egyrészt megpróbálkozhatsz a vetítéssel is. Nem muszáj önmagadat adnod, dugni akarsz vagy sem?

Kettő: statisztika. A legnagyobb lúzerségre is vevő lesz előbb-utóbb egy jó csaj, küldd el ezt a levelet 5000 címzettnek, és biztos összejön valaki. De ehhez ki kell bírni, hogy 4999-szer levegőnek néznek vagy a képedbe röhögnek a monitoron keresztül.

Három: a neten nemcsak társkeresőn lehet ismerkedni. Menj fórumra, blogra, honfoglalóra stb., kezdj el beszélgetni egy szimpi csajjal - sokkal kevésbé fog egy kattintással kiszelektálni, mint a társkeresőn, ahol egy egérmozdulatra a képernyőjére ugrik 500 olyan, aki sokkal jobb nálad.

Sok sikert!

shopanka 2009.02.13. 19:27:15

Azt a "sablonlevelet" a mai trend szerint feltétlenül át kell írni!!!
Valahogy így:

"Csőváz!
Csipáztam a sódered. Nyomass valamit magadról! Nyomulsz kóterben? Mire gerjedsz? Én nem kispályázok, harmadik szinten vakerálok, menő csákó vagyok. Gerjedek a buherra, a berhelésre és a blogolásra, no meg nyomulok a cimbikkel. Ha lemeóznál, nyomasd a cuccot!
Hali!"

Ne aggódj, fognak válaszolni, de azok már Téged fognak hidegen hagyni!

Chalabre (törölt) 2009.02.13. 19:41:37


Szerintem az első mimimum, hogy megszólítod. Nevén nevezed. Nem pedig csak: "Szia!", ahogy írtad. Mindig van név feltüntetve, mégha kreált is, valamiért azt választotta, azzal azonosítja magát, az ő döntése. Tiszteld meg vele, hogy úgy is nevezed, amíg nem tudod meg a tisztességes nevét. Így nem érzi a levél fogadója, hogy ismét egy körlevelet kapott, amit ugyanígy kiküldött az írója Marcsának, Katának, klárának, és valahány női névnek a naptárban, hanem "én érdeklem személy szerint, rám kíváncsi, nem egy vagyok a sok közül." Ez már a figyelem jele. Személyesebbé teszi egyből a leveled.

Ebből adódóan felejtsd el a sablonleveleket, mert körmail szagúak. Minden lány más. Mindenki külön egyéniség, jó esetben jelenség, külön figyelmet vár, jó esetben érdemel. Ebből indulj ki! Vagyis alaposan rágd át a reglapját, minden apró részletre kiterjedően, majd a bemutatkozását, az igényeit stb. Mindent vesézz ki, amit első körben megtudhatsz. Ha valóban tetszik, érdekel első slungra, akkor ez nem esik nehezdre, nem áldozat. S mindig lehet találni egy elejtett fonalat, amit tovább gombolyíthatsz, amin elindulhatsz. Első levélben, hogy mivel foglalkozol konkrétan, pláne, hogy milyen hobbikat űzöl, már megbocsáss, kit érdekel. Másodlagos infók. Vele foglalkozz. Róla onts vissza infókat, melyek belefonódnak a te életedbe valahogy, majd kérdezd tovább. Elég egyetlen szálon elindulni, és egyetlen kérdést feltenni. Nem kell túlkomplikálni.

"Szimpatikusnak találtam a bemutatkozásod." Különben miért írnál? Minek egyértelműséget hangsúlyozni?

"Mesélj magadról :) Hova jársz iskolába, mivel foglalkozol szívesen?" Tényleg ez érdekel legelőször? Ez a legfontosabb? Persze, ha tizenéves vagy, akkor még megértem, de magad írod, hogy:

"Én harmadéves vagyok a Károli Gáspár Ref. Egyetemen, kommunikáció-médiatudomány szakon."

Érdekes mégsem tudsz kommunikálni hatékonyan.

Hobbim a szerelés, barkácsolás, blogírás, emellett rendszeresen összejárok egy kisebb baráti társasággal. Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj!"

Ugyan mi kelthette fel az érdeklődését ebből? Kérdezze meg mit szerelsz, mit barkácsolsz, ha nem épp magadat? Hogy érheti el a blogod? Milyen baráti kör? Netán reformátusok? Ezek olyan száraz, szögletes gondolkodásra vallanak. Sokkal oldottabban, lazábban kellene társat keresni. Nem adsz fel jó labdákat.

Szerintem inkább ne adj magadról semmilyen infót, ha csak ennyire futja! Maradj talány! Azzal talán jobban felkeltheted az érdeklődést irányodba. Viszont légy személyesebb, érdeklődőbb te magad! Elvégre be kell bizonyítanos, hogy valóban felfigyeltél rá. Elég lesz, ha őszintén leírod miért. Mert a fotón ezt látod, mert a bemutatkozóban ezt olvastad, mert a... stb.

Lazábban! Kreatívabban, Személyre szabottabban! Túl merev vagy!

Sok sikert!

tőzegmalac 2009.02.13. 19:50:08

egy humoros indítással talán többet érhet el.

"Szappankacsa! Pancsolunk együtt?"

Nietzsche 2009.02.13. 21:01:14

Én itt voltam a blog elejétől kezdve, és nem akarok más tollával ékeskedni, de szeretném, ha mindenki ráflesselne erre az ötletre, mert én nagyon kaptam rá! Nem találom ki írta, pedig ideírnám a nevét. Szóval nyerő szöveg:

Szia! Van egy kaméleonom, és egy láda sör, nem jössz át beszélgetni? :D:D:D

232323 2009.02.13. 22:28:31

Nem szeretném, hogy elvesszen a nagyszerű tanácsom: menj el annyi nővel randira, amennyivel csak tudsz. Még akkor is, ha már fotó alapján elokádod magad! Légy geci: használd őket. Valószínűleg annyira szutyok csajjal talizol így majd, hogy azoknak még Te is tetszeni fogsz. Így pedig lesz önbizalmad, amivel egy fokkal jobb nőt is fel tudsz majd szedni.. :)

232323 2009.02.13. 22:30:44

"Minden lány más. Mindenki külön egyéniség, jó esetben jelenség, külön figyelmet vár, jó esetben érdemel. Ebből indulj ki! Vagyis alaposan rágd át a reglapját, minden apró részletre kiterjedően, majd a bemutatkozását, az igényeit stb. Mindent vesézz ki, amit első körben megtudhatsz."

A fasznak van kedve a szemétben turkálni. Meg kell bombázni őket válogatás nélkül és kész! :)

tőzegmalac 2009.02.14. 01:10:03

@gabcigirl:
nagy a felelősségvállalási képességem.
összejövünk holnap?

tőzegmalac 2009.02.14. 01:18:13

@Nadsat: csak nem villanymérnök vagy te is? konkurencia. a tízkilós sziámi iker sünre létezik egy szinonima: élménysün.

Kültelki Vagány 2009.02.14. 03:03:06

mija faszér kell ez túlbonyolítani?

Elárulom a Szent Grált, más szóval a kurva nagy titkot, ha neten/élőben akarsz ismerkedni, akko nézz ki jól. Más szóval, ha külsőre bejössz a csajnak, akkor tényleg csak ilyen modoros fasságokkal tudod elcseszni, mint hogy "mit írjak jajj, mit tegyek jajj, jajj jajj". Figyelj, azt hiszem férfi vagy, akkor meg bazd meg viselkedj is úgy. Nem anyuci szoknyája alól kell a lánnyal beszélgetni, mi a szar ez, hogy ilyeneket írni, hogy "mi a hobbid?". Úristen, nekem a kötés, varrás, horgolás, és a rokka. Hát bazdmeg ez az egész a szexuális vonzerőről szól, magyarán ahogy te sem írsz neked ronda lánynak, úgy neked sem fog válaszolni a lány, ha neki ronda vagy. Biblia helyett az uszodába járást javasolom. Ha meg valamiért 100ból 100 lány nem ír vissza, akko valszeg rondának születtél, mint sokan, többek között én. Ekkor csak annyit tehetsz, hogy rá kell mászni a lányra, élőben. A romantika csak a szép emberek sajátja, meg az udvarlás is. Én is mindig undorodtam attól, mikor láttam a ronda fiukákat a még rondább csajaikkal, amint nyilvános helyeken egymásra nyáladzanak. Nekem ez nem hiányzik, magyarán nem volt, és nem is lesz ronda barátnőm csak azért, hogy legyen. Én azt mondom hogy igen, a szép lányok szép fiukat érdemelnek, a többiek meg azt kapják, ami jut, de ez az evolució lényege. Nem szeretném a ronda génjeimet továbbadni, és te se tedd. A lényeg, hogy nem kell ezt valami kurva nagy miszticizmusnak felfogni. Ha jópasinak születtél, akkor észre fogod venni, de arra születni kell. A szép embereknek van több esélyük, hogy boldogok legyenek. Ha nem születsz annak, akkor hidd el, pénz, bármi nem számít, sohasem leszel az, Fogadd el bazd meg, és ne rinyálj. Ha boldog akarsz így lenni, akkor jobb, ha ezt érted.

Forró szeretettel ölel az ismeretlen kommentelő

tőzegmalac 2009.02.14. 04:50:45

"Mert a lányok is ugyanazt akarják mint mi,
csak megpróbálják az egészet nagyon jól álcázni,
de ha te azt megtudnád, hogy miket terveznek,
soha többet nem mondanád magad perverznek,
perverznek, perverznek."

Danny McCoy 2009.02.14. 10:52:46

Eléggé lúzernak tűnik a srác. Kíváncsi lennék azokra a jó képekre meg a cél csoportra, kinek küldi szét ezeket a leveleket. Az sem jó ha mindenkinek, de az sem ha egekben az igények (magához képest), mert valószínűleg ez áll fent, ha ennyire sikertelen. Sablonlevéllel semmi gáz, az olyan mint egy megszólítás, még rövidebbre venném, hiszen élőben sem kezdesz bele egy monológba, megszólítod a másikat és várod hogy mi a reakció.

Nietzsche 2009.02.14. 11:26:44

@Kültelki Vagány: Szomorú, de kurvára igazad van! Tényleg így működik ez az egész, fölösleges túlkomplikálni. Aki szép, az megkapja a királylányt, aki csúnya az meg dögöljön meg a mocsárban.

Danny McCoy 2009.02.14. 11:35:27

@Nietzsche: talán ne mindenki a királylányt akarja...

232323 2009.02.14. 12:45:14

@Danny McCoy: Nos, hogy mennyire vagyok jó vagy sem azt nem tudom. Olykor viszont (igen, gusztustalan módon) felmérem mégis az úgynevezett piaci értékemet. Bepróbálok pár különböző kategóriájú csajt. Rondát, mégrondábbat, szebbet, tényleg szépet. (A tényleg szép alatt nem a kamu topmodell lányfotós regeket értem) A reakciók pedig teljesen függetlenek a hölgyek külsejétől. Sokszor a legrusnyább lányok nem írnak vissza... és ez nem kivételes, hanem elég gyakori. (Na nem mintha bánnám, csak fura!)
Ki tudja erre a választ?

Danny McCoy 2009.02.14. 13:25:35

@232323: Ha ez a tendencia akkor hol a gond? A ronda vagy átlagos lányok úgysem kellenek senkinek, maximum csak elkeseredettnek ha nincs ló...alapon. :-)

232323 2009.02.14. 14:04:10

@Danny McCoy: Nekem nincs semmiféle gondom. :) Nekem a net a tanulópénz megfizetése után nagyon bejön/bejött. Barátnőm pedig alapvetően mindig is volt... :)

Viszont maga a téma érdekel és szeretem is jártatni a számat. Úgy gondolom, hogy meglehetősen sok tapasztalatom is van - ami nem feltétlenül vág egybe másokéval -, amit szeretek is megosztani másokkal. Hisz, mint látható a levélírónak sem árt... Ha pedig a hozzászólásaimat megnézi bárki, akkor láthatja, hogy csak és kizárólag a férfiak problémáival foglalkozom. Azért teszem ezt, mert ebben "éltem" én is (tanulópénz), másrészt úgy gondolom (bár korántsem vagyok ebben teljesen biztos) hogy egy férfiembernek sokkal nehezebb dolga van a neten, mint egy lánynak. Elvégre a villanykaron sem egyszerű becsajozni... :) sőt. Közel lehetetlen.

Danny McCoy 2009.02.14. 14:26:23

@232323: Persze, lehetne írni mókás megfigyeléseket a netről, mennyire tud torzulni egy ember és társai. Itt sokaknak kurva nagy a szája, nőket lekurvázzák (csak mert nekik is vannak igényeik) vélt sérelmeiket másokba törlik, aztán életben meg egy légynek sem tudnak ártani.

Mókás dolgok ezek, bár ahogy az életben is átnézek ezeken a jelentéktelen figurákon úgy itt is, na jó, néha beléjük törlöm a szaros csizmám, ha olyanom van.

Bár nem szaros a csizmám.

Nadsat (törölt) 2009.02.14. 23:32:09

@kabátnyúl: Majdnem eltaláltad, mérnök-infós. Éppen ezért sem vagyok képes dekódolni a posztoló problémáját, a kommunikáció szak ugyanis aranybánya lenne pinaszempontból, mégsem tud férfiként a tettek mezejére lépni.Pedig a kollegáknak meg nekem is össze szokott jönni az ismerkedés, igaz, nem a karon belüliekkel, annak azért diszkrét homoerotikus íze lenne.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2009.02.20. 21:46:37

A levél beküldője válaszol:

1. Akit kizárólag a kommunikáció szak fogott meg és abba köt bele, az funkcionális analfabéta. Nyilván azt sem érti, hogy e szókapcsolat mit jelent.

2. Nem vagyok vallásos, de nem is áll tőlem távol, különben sosem keresnék fel keresztény köröket.
Érdemes elolvasni a posztot, KÜLÖN kérdeztem, h mit igen és mit nem egy filmklubban.

3. Szoktam reflektálni a bemutatkozásokra. Szándékosan nem idéztem, mert esetleg valamelyik társkereső magára ismer, hogy ezt neki küldte valaki.

4. Segítségért fordultam ide. Pár hónapja kiolvastam a teljes blogot, azóta is rendszeresen figyelem.
Azért küldtem levelet, hogy olyanok írjanak kommentet, akiknek JOBB ÖTLETÜK VAN mit és hogyan.

Sokkal nagyobb baromság változatlan formában erőltetni valamit, ami nem megy, mint azt mondani: mondjatok jobbat. Aki személyeskedett, az biztosan kellően hiú ahhoz, hogy férfi létére azt mondja: tájékozódni, (új) ismeretet szeretnék, méghozzá másoktól.

Az ilyen ember az, aki otthon szenved a videóval, mert nem ért hozzá, ahelyett, hogy levinné a szervizbe, értelmesen elmondva, mi a baja, és mennyiért éri meg a javíttatás.
Tudom, ezt sokan nem értik majd, főként azok, akikről írtam, de nem tanulni szégyen, hanem hülyének lenni!

Estebán 2009.02.28. 16:41:28

@FlyByWire: ergo ha nem vagyok jóképű, és nincs kocsim, házam, vastag bankszámlám, akkor húzzam le magam a vécén?

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2009.03.01. 23:23:10

@Estebán: ugyanúgy, ahogy az erdőben vagy a szavannákon is, sokan alulmaradnak a nőstényekért folytatott küzdelemben. Ez egy igen-igen kemény világ, ha még nem vetted volna észre...

Estebán 2009.03.03. 11:39:39

@Zigomer Trubahin: jogos... de hát, ha albérletben is, legalább tengerparton élek. ennyi még nekem is jár a sok hendikep közepette...

papamaci1 2009.10.22. 15:58:20

Első a fotó. Mindenkinek. A legfontosabb a link , laza kamu.
Nem kell lélek. "A pina nem kér diplomát"
süti beállítások módosítása