Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Adatlapokon olvastam...

2008.03.06. 08:48 Line24

A KAPCSOLATOK ESÉLYEIRŐL


Vajon miért nehéz párt találni ebben a kicsit elfajzott világunkban? Sokat gondolkoztam ezen. Elcsépelt, hogy mert nincs normális férfi vagy nő. A baj hogy az igények megnőttek és nehéz olyat találni aki:
- épp nyitott
- megfelelő időben és helyen ott van
- én is nyitott vagyok
- tetszünk egymásnak
- vannak közös pontok
- egyet akarunk (itt mielőtt félre értenéd, hogy egy fajta kapcsolatot akarunk):)
- mindketten olyan hatással vagyunk egymásra hogy katt legyen (vonzalom)
- kitudjuk egymásból hozni az egymás akarását
- legyen tűz
- és legyen kémia
Nem sok ez egyszerre?
Akkor szeretünk igazán amikor a másik fél alszik és miközben nézzük őt elönt az a melegség a szeretet és őrülünk annak, hogy így látjuk.


AZ ÉRETT NŐ DICSÉRETE

  • Az érett nő sosem ébreszt föl az éjszaka kellős közepén azzal a hülye kérdéssel, hogy "Mire gondoltál most, szívecském?" - ugyanis ő magasról tesz arra, hogy te mire gondolsz.
  • Az érett nő mindig hord magával óvszert, nem úgy mint a fiatalabbak, akik arra számítanak, hogy majd nálad lesz.
  • Az érett nővel mindig olcsóbban kijöhetünk: a fiatalabbal ellentétben, aki még 12 martini után is vacilál, akár egy herbatea után is ágyba fekszik veled, ráadásul a lakásán.
  • Az érettebb nő mindig gyorsabban szalad, mert állandóan csak kényelmes cipőt hord.
  • Az érettebb nő őszintébb: nyugodtan lehülyéz, ha tényleg hülyén viselkedsz (nem úgy, mint a fiatalabb, aki fél, hogy elhagyod).
  • Az érettebb nő sosem esik hirtelen teherbe, és nem célozgat arra, hogy emiatt kettőtök közöl valakinek sürgősen házasságot kellene kötnie vele (ha az érettebb nő véletlenül teherbe esik tőled, te leszel a legutolsó, aki ezt megtudja).

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr95367837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hhhhh 2008.03.08. 08:31:55

Egy érett nő sokkal jobban néz ki, és nem azért mert a teste ruganyosabb, hanem mert nagyon is tisztában van azokkal a praktikákkal, amelyek a férfit lázba hozzák. Egy érett nőnek nem gond ha fizetnie kell egy éttermben, és nem csinál belőle ügyet. Egy érett nő elveszi az ágyban ami jár neki, képes és hajlandó tenni a jó szexért, nemcsak szétteszi magát, hogy dolgozzanak rajta. Egy érett nő jól főz, jól öltözködik, van saját lakása, jó állása, nagyok a gyerekei. Számára egy kapcsolat önmagáért kell, nem azért, hogy gyereket csináljanak neki, eltartsák. Érett nőből kevés van, mert attól, hogy egy nő idősebb, még nem lesz érett.

janomano 2008.03.08. 10:11:54

Ezzel mit akart a költő (post-író) mondani?
Nem értem... :-o

fehérholló 2008.03.09. 14:15:31

Szerintem, csak olvasgatott, és valamiért ezek a kis szösszenetek megtetszettek Neki:)
Legalább most már tudom mi a jó bennem:)), legalábbis a férfi szemszögéből. A baj az, hogy az érettebb pasik, mégsem az érettebb nőkre hajtanak:(

janomano 2008.03.09. 14:33:50

A dolgok ilyen beállítását hazugságnak tartom.

Aki elér egy bizonyos kort, az attól még lehet hülye, bunkó, kihasználós (sic!), kedves, aranyos, szeretnivaló.

Ugyanúgy, mit egy húszéves.

Mi értelme van ezeknek a hülye sztereotípiáknak?
Hacsak az nem, hogy önigazolást találjunk.

fehérholló 2008.03.10. 09:35:39

janomano, szerintem ezeket senki nem veszi komolyan, több humorérzék, ezek csak kis butaságok:))))))))))

janomano 2008.03.11. 18:17:24

Persze holló, igazad van! :-)
Csak néha engem is elhagy az a kevés humorérzékem is, ami még megvan.

kisagyszony 2008.04.24. 13:33:55

Az "érettebb" jelző melyik korosztályt rejti? :)

süti beállítások módosítása