Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Csak a szépek lehetnek boldogok?

2008.11.20. 10:01 Line24

A csúnyák esélytelenségérôl...

Nem vagyok egy igazán férfias alkat. Pocakom van, kopaszodok, akad egy kis bajusz is rajtam, jóképűnek sem vagyok nevezhető: mondjuk olyan vidéki gazdálkodó fejem van. Közelebb a negyvenhez, mint a harminchoz, így még a fiatalság magától értetődő vonzása sem érvényesül rajtam. Nincs sportkocsim, se dagadó bukszám, ám legalább önállóan élek és átlagos munkám és keresetem van. Nincsenek allűrjeim, nincsenek káros szenvedélyeim sem, de a társaságot szeretem. A sportot csak a tv-ből ismerem, magam nem jártam-járok sehova, külsôm ezt híven tükrözi is. :-(
Szóval nem vagyok egy elragadó férfiember - legalábbis első pillantásra. Csúnyának nem nevezném magam: azok inkább a visszataszító emberek. Engem pedig nem megszokni kell, csak nem lehet első pillantásra vonzónak találni. Persze mindez szubjektív.
Így a szórakozóhelyeken - ahol fontos a pénz, a csillogás, a külsőségek - esélytelen vagyok. A netre ezért szoktam rá, hátha a levelezésben és a chatben több esélyem van, hátha el tudom szövegemmel varázsolni a nőt. Viszont a korrektség jegyében adatlapomra felrakom a fényképemet is. S inntől kezdve hiába küldök leveleket szerteszét, hiába fizetek elő sok-sok társkereső oldalon, egyszerűen nem akarnak érkezni a válaszok! Megnéznek, elolvasnak és ... ennyi!
Leellenőriztem más srácok adatlapjait, hátha én vagyok a béna, blogokon elolvastam a sikeres elsô levél küldésének taktikáját és hiszem, hogy hozzom a jó szintet szövegben. Ismerőseim szerint is egy kedves és jópofa férfi vagyok. Így kizárólag a fotómmal, tehát a külsőmmel lehet a gond!
Képtelen vagyok eljutni akár egy randiig is, akár egy mély levelezésig is, mert senki nem akar egy ilyen fejnek válaszolni: inkább ácsingóznak a lányok a profi fotóval, hasizommal avagy bmw-vel rendelkező srácok után - ebből is van sok a neten.
Csúnya emberként mit tegyek? Már innen is kiszorítottak! Nekem nem jár a boldogság, nekem nincs esélyem már a neten sem? Ha ronda a fényképem, már a szövegem se érdekel senkit? Hova menjek ismerkedni? Vagy nekem már csak a magányosság a jussom?
"Egy nem jóképű pasi"

Továbbra is várom a leveleket, beszámolókat az fvtr@citromail.hu címre!

272 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr24775305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GatyaPityu 2008.11.20. 11:10:39

Meg tudom érteni a kedves levélíró helyzetet. Vele ellentétben én a harminchoz vagyok közelebb (de még kettessel kezdődik az éveim száma), viszont néhány évvel fiatalabbnak látszom, mint amennyi vagyok, még pár évvel ezelőtt is volt rá alkalom, hogy elkérték a személyimet ha piát vettem az üzletben. :-) A levélíróval szemben én éppen inkább vékony alkatú vagyok (hiába az edzőterem, sport, ehetek szinte akármennyit, ami csak belém fér - én születésem óta alkatilag vagyok ilyen, a felmenőim között is többen voltak vékony alkatúak), és azt tapasztalom, hogy ez sem éppen előnyös párkereséskor a lányok számára, akárcsak a túlsúly. Erre még rá is tesz egy lapáttal a szemüveg... Ezt csak azért írom, hátha olvassa a levélíró, hogy - bár tudom, ez sovány vigasz lesz számára, - de higgye el, hogy nincs egyedül, más is hasonló cipőben jár. (Engem egyébként nem zavar, hogy az átlagosnál valamivel alacsonyabb a BMI testtömeg-indexem, én jól érzem magam így is, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a diéta, fogyókúra szavakat csak a szótárból ismerem, annak ellenére is, hogy a lányok szemében nem vagyok túl vonzó alkatilag).
Az alapprobléma az, hogy a netes társkeresésnek legalább annyi buktatója van, mint egy menő, sznob szórakozóhelyen való ismerkedési kísérletnek (Bp.-n pld. ilyen helyek a Rio, Bed, Dokk, stb...). Mint tudjuk, sajnos az interneten eléggé alul reprezentált a hölgyek létszáma, általában minden társkeresőn egyetlen női felhasználóra legalább három vagy négy pasi jut (és akkor még nem vettük figyelembe a különböző életkorú, továbbá az ismerkedni nem akaró valójában párkapcsolatban élő, unalomból vagy szórakozásból regisztráló hölgyeket, illetve a fiktív reg.-eket sem, így természetesen még rosszabb az arány...) Sajnos ilyen férfi többségben a netes társkeresésben is jól érezhetően érvényesülnek a közgazdaságtan piacra jellemző kereslet-kínálat szabályszerűségei. (Férfiak = túlkínálat / nők = hiány). A nőknek persze ez nagyon kedvező helyzet, hiszen kényükre kedvükre válogathatnak akár egészen egyedi igények alapján is, és bizony élnek is a lehetőséggel, mindegyik igyexik megtalálni a legtökéletesebb pasit. Sajnos a fenti helyzetből egyértelműen következik, hogy képtelen, lehetetlen dolog, hogy minden férfi tudjon magának partnert választani az internetről. Jó adag szerencse is kell hozzá, sőt talán a szerencsefaktor a legerősebb tényező a dologban.
Azt tapasztalom, hogy a lányok többsége erős önértékelési zavarban van a fent leírt helyzet miatt. Azaz az amúgy átlagosnak, vagy esetleg "átlag alattinak" mondható lányok is, úgy viselkednek, mint valami elérhetetlen gyönyörűséges, meseszép, ámde szeszélyes királykisasszonyok. Látva, hogy mennyi pasi próbál versengeni értük, kissé túlértékelik magukat. És ezzel párhuzamosan a másik oldalon pedig az a jelenség érvényesül, ami a levélíró soraiból is érezhető: a férfiak önbecsülése, önbizalma negatív irányba tolódik el, a sorozatos kudarcok, csalódások láttán saját maguk is kezdik "leírni" magukat. Én is azt érzem, hogy a neten inkább az tud érvényesülni, aki extra dolgokat képes felmutatni (pld. átlagon felül szép, kidolgozott izmos férfitest), továbbá olyasmiket, amiknek amúgy nem sok köze van a párkapcsolathoz (autó, lakás, nyaraló, vagyis materiális javak).
Talán azok a lányok kevésbé válogatósak, akik már a normál életben tényleg nagyon nagy hátrányban vannak (pld. erős túlsúly, egy vagy több gyerek az előző kapcsolatokból, illetve ezek kombinációi).
Visszatérve még egy rövid gondolatra a szórakozóhelyeken való ismerkedéshez: ott a hely és a környezet adottságai miatt csak a külsőségek számítanak (hangos zenében, félhomályban eléggé nehéz lenne mások mélyre szántó gondolatait megismerni, vagyis még annyira sem számítanak a verbális képességek mint mondjuk egy társkeresőben folytatott levelezésnél), a disco-kban nem is igazán érdemes komoly kapcsolatban reménykedni, mivel az ott ismerkedni vágyók is leginkább a könnyed laza kapcsolat reményében kezdenek ki egymással szinte csak a külsőségek és anyagiak figyelembevételével.
Köszi a figyelmet, elnézést, ha kicsit hosszúra sikeredett... :-)

GatyaPityu 2008.11.20. 11:13:55

UI: ha a levélíró tényleg eléggé pocakos, akkor talán érdemes lehet kipróbálnia valamilyen molett, duci társkeresőt is - persze nyilván az ott regisztrált hölgyek sem éppen karcsú nádszál alkatúak...

W Joe 2008.11.20. 11:16:45

Mosolygós fényképet kell feltenni.

Al Ghandi 2008.11.20. 11:17:00

Triviális dolog: olyan helyre kell menni, ahol te számítasz "jónak". Ezzel csak az a baj, hogyvalószínűleg együtt jár a te elvárásaid csökkentésével is.

Aztán vannak dolgok amikért tenni kell. Közhely, de ezen nincs mit elkoptatni, mert a nők túlnyomó része a jó testre bukik*, szóval ezt kell megpróbálni elérni. Napi egy-két óra testedzéssel simán jó eredményt lehet elérni, hát ha még keményebben is csinálod. Ha megy le a zsír, az arcról is megy, ami hidd el, jobb képűvé is tesz szó szerint. A bajuszodat fotosoppold le egy képről. és kérdezd meg a nőismerőseidet, szerintük melyik a jobb, és ha nélküle, akkor borotva.

Aztán az ember a legtöbb idejét a munkahelyén tölti. Ha megteheted, hogy váltasz, akkor olyan helyre menni dolgozni, ahol sok a nő. Így onnan "nem szorítanak ki", ha elöbb a munkahelyen is telefon vagy e-mail a kapcsolattartás, lehet előbb arc nélkül ismerkedni (így te sem látsz arcot igaz), de még ha személyesen is ... együtt dolgozva, meg napi több órát együttöltve a munkatársakkal a jellemedet is meg fogják ismerni.

*: ennek folyomány még, hogy a nők akik a mackós pasikra buknak kevesen vannak, de sokból válogathatnak. Így ha a testalkatod ilyen, és nem akarsz vagy neadjisten nem tudsz változtatni ezen, sokkal nagyobb mértékben esik latba a többi. (bár ez mindenre általánosságban igaz! ha valami szempontból jelentősen gyengébb vagy, akkor a többiből nem elég az átlagos).

Al Ghandi

jewel79bp 2008.11.20. 11:23:18

szerintem a sima igazolványkép helyett tegyél fel olyan képet, ami szórakozás közben ábrázol: épp sétálsz valami szép helyen, túrázol, horgászol és fogod a nagy halat... legyen egészalakos, de vedd fel valamelyik jobb pólódat, nadrágodat, viselj a képen színes, de ne harsány holmit... szerintem ezek segíthetnek.

mrzs 2008.11.20. 11:27:38

Siránkozni sokkal könnyebb, mint elmenni a konditerembe, nemde?

Közöd?? (törölt) 2008.11.20. 11:28:50

"A bajuszodat fotosoppold le egy képről. és kérdezd meg a nőismerőseidet, szerintük melyik a jobb, és ha nélküle, akkor borotva."

És ha már borotva akkor érdemes ezt is elolvasni: kispad.hu/blog/200607/a-borotvalkozas-jobarat.html fantasztikus:-)

OmegA404 (törölt) 2008.11.20. 11:29:14

Megértelek.
Ezek mind valami nemlétező faszira várnak...de kitartás, a megörgedett hp kell levadászni.
Márha gusztusod van hozzá...

Mar nem is jarok ismerkedni, annyira reménytelen.

roni70 2008.11.20. 11:32:09

Kedves posztoló! Kíváncsi lennék, hogy neked milyen elvárásaid vannak a külsőségeket illetően.

Sajnos elég sok olyan társkereső reget lehet látni, ahol elhíhott, kopasz, ötvenesek kikérik magunknak, hogy molettebb hölgyek írjanak. Pláne 30 fölött! Deplánesőt gyerekkel...

(egyik kategóriába sem tartozom, de engem ez mélységesen felháborít)

roli101 2008.11.20. 11:32:39

Nem értem biztosan mit is akarsz. Komoly kapcsolatot vagy csak barátnőt. Ha komolyat, akkor a kinézet nem számít úgyse. Aki amiatt nem akar téged, azért nem is kár. De ebben a korban, ami hasonló az enyémhez, az elvált gyermekes anyukáknál van esélyed. Ugyanis 30 fölötti hajadon nő nem sok van az országban, akivel érdemes komoly kapcsolatba belemenni. Egyszerűen az értelmesebbjét már elvették. A 20 éves csajok pedig valóban nem nagyon akarnak 40-es pasit.
Az elvált nők viszont nagyon hálásak tudnak lenni, ha gyerekszerető vagy. Én ott látok esélyt számodra. A neten pedig nem szabad fényképet mutatni addig, amíg sokat nem beszélgettél valakivel. Ugyanis, ha először megismerik a belső értékeidet, utána a kinézet már nem lesz olyan fontos.
Ha nem komoly kapcsolatra vágysz, akkor a te helyed Pattayán van, Thaiföldön. Ott nem számít a kinézet.:)

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2008.11.20. 11:33:35

Menjél el bulizni, és igyál.:) Akkor tuti találsz legalább egyéjszakás kalandot, mivel megnő a bátorságod.:) Aztán előbb-utóbb valamelyikből lesz valami komolyabb. Tévhit, hogy szórakozóhelyeken csak rövid távú kapcsolatokat lehet kialakítani, szerintem ott is ugyanakkora esély van megtalálni a nagy Őt, mint bárhol máshol.

Amúgy próbálj meg magadról előnyös képet készíteni, eltart egy darabig, de megéri próbálkozni vele. És baszki, vágd le a bajuszt, és járj el edzeni: Te is a piacból élsz, hát igazítani kell a kínálatot a kereslethez. Nézz szembe a ténnyekkel: a csajok nem szeretik az elhízott, bajszos faszikat. Ennyi, változtass a külsődön. Ha csak vársz, és sajnáltatod megad, abból soha nem lesz becsajozás. Irány futni, vagy gyúrni (egy gym-ben tudod mennyi bula van?!), vagy mittudomén, de ne tunyulj el, mert a nők megérzik a lustaságot és a motiválatlanságot is.

Szóval hozd formába magad, figyeld a gólhelyzeteket, és csapj le rájuk! A külső amúgy is másodlagos a hosszú távon. Ja és ha nem olyan a külsőd, akkor ne feltétlenül a cicababákra hajts rá, hanem maradj a saját súlycsoportodban.

Sok sikert!

roni70 2008.11.20. 11:35:13

Ps: valaki írta, hogy mosolygás! Szerintem is ez a legfontosabb. Lehet bármilyen helyes/szép valaki, ha nem mosolyog a képen szerinem nem nyerő. (A legjobbak a morcosan kamerábanéző álmacsók :)

GatyaPityu 2008.11.20. 11:35:17

"Napi egy-két óra testedzéssel simán jó eredményt lehet elérni, hát ha még keményebben is csinálod."

- Még az sem feltétlen szükséges, elegendő az étrenden változtatni. Ezt konkrétan onnan tudom, hogy egyik rokonom több mint 110 kg volt amikor változtatott az étrendjén, és néhány hónap alatt ledobott kb. 20 kg-ot (aktív sport nélkül), igaz keményen tartotta a diétát. Krumpli helyett pld. csak főtt karfiolt evett köretnek, és tényleg csak annyit evett, hogy éppen jóllakjon, sütemény és édesség pedig abszolút felejtős.
Az viszont gáz, hogy amikor leadta a súlyának egy részét az ismerősöm, akkor közvetlenül eléggé megnyúlt a bőre (vagyis a zsír távozott, de a bőr megmaradt), ami szintén nem túl kellemes látvány.

napelemes harckocsi · http://href.hu/x/73ug 2008.11.20. 11:36:12

manapság a csupasz pofa, csupasz pina, csupasz pöcs a divat :)

Zz_ 2008.11.20. 11:36:17

Hülyeség. Esélytelen a hapi akárcsak a többi hasonló cipőben járó. Ha lesz is valami/valaki abban sem lesz köszönet. Meg kell békélni az egyedülléttel (de komolyan) és akkor picivel nő az esély. A nők egyre normálatlanabbak és mondjuk sosem voltak fogékonyak a műszaki dolgok iránt (net). Nem kell ott keresni, felesleges.

huu 2008.11.20. 11:41:04

testmozgás
mosolygás
lazulás

Ha látsz egy jó alakú nőt, akinek a feje nem a legszebb azt megdxxnád ugye?
Na, a nők is így vannak vele.
Ha a tested egészséges, több esélyed lesz.

ASICS !!!!

bmwes 2008.11.20. 11:45:04

Azt hiszem ennel bonyolultabbb a helyzet!!
Eloszor meghajtom fejem az oszinteseged elott. Ritka jelenseg a neten. Masodszor azonban egy-ket megjegyzes. Bar lehet, csak ismetlem az elottem szolokat.
Ha ugy gondolod a kulsod az ami az elutasitasokat kivaltja, valtoztass rajta. Borotva+konditerem jo kombinacionak tunik. Es ami lenyegesebb kerdes, tudni kene kinek is irsz. Koztudottan mindenki jobbat szeretne maganal (ez nem kritika, en is :)). Azt hiszem ez (is) lehet a gond. Talan te sem szereted a kover (pocakos) es bajszos noket, igy nem is levelezel veluk. Viszont ha egy vekony bombazonak irsz, o csak egy pocakos bajszos fickot lat... es itt visszajutunk a kondi es borotva kombojahoz.... Probald ki oket!

Simf 2008.11.20. 11:45:42

Egy darabig én is így gondolkodtam magamról, azt hittem, hogy nem kell jól kinézni, elég ha jófej, művelt, stb. vagyok, de rájöttem, hogy nem. Úgyhogy az egyetlen tanács, amit adhatok (nekem bevált), hogy kezdj el sportolni, és hagyd el a vacsorát is. Nem kell jóképűnek lenni, ha nem vagy dagadt és igénytelen. Plusz lehet, hogy a bajusztól is meg kéne szabadulni, mert igen kevés nő szereti. Értem én, hogy a kopaszodást kompenzálni hivatott, de attól még nem jó. Én is kopaszodom, és úgy 2 éve úgy döntöttem, hogy inkább leborotválom azt a kevés hajamat is. Azóta nem nagyon van gondom a nők terén. Úgyhogy hajrá sport, le a bajusszal és vigyél bele egy kis stílust is!

Látnok 2008.11.20. 11:45:50

Magunkat először felépíteni, és utána ismerkedni. Abba a tükörbe, amiről írsz, tedd meg léci, hogy megszereted magad nézegetés közben, majd utána teszel a belső értékeid elé egy tükröt, azt is megszereted. Ezután lehet ismerkedni. Ha nem reagálnak a leveledre, az jelentheti azt, hogy nem tudod eladni magad. Ne nézd ilyen igénytelennek az embereket, hogy csak a külső számítana nekik. A belső értékeket szerető hölgyeket NEM TUDTAD MEGSZÓLÍTANI. És lehet, hogy ez a saját magad szeretete és megbecsülése miatt van. Hogy akarsz megbecsülni és szeretni egy nőt, ha magadat se szereted (épp leveledben hordod le magad)??? Másrészt: mit szeretnél a neten, ez egy jó kérdés volta valakitől fentebb: alkalmi kapcsolatot, vagy tartósat? Ha magadat ismered, szereted, akkor ezt is könnyen ki tudod majd szűrni, és célirányosabban tudsz keresni, és pontosabban betalálni. Szerintem. ;)

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2008.11.20. 11:47:17

A normális nők ösztöneit azzal tudod megmozgatni, ha azt hirdeted magadról, hogy stabil partner, jó apajelölt vagy. Ezt lakkozással nem lehet elérni, azt csak az éretlen kislányok kajolják be, érett nők nem.

Például hogy kövér vagy, az nagyon nem frankó. Azt bárhogy forgatjuk, nem azt mutatja, hogy milyen egészséges, kitartó és tudatos vagy, hanem éppen az ellenkezőjét.

Először ezen változtass talán.

GatyaPityu 2008.11.20. 11:48:23

roni70: "Sajnos elég sok olyan társkereső reget lehet látni, ahol elhíhott, kopasz, ötvenesek kikérik magunknak, hogy molettebb hölgyek írjanak. Pláne 30 fölött! Deplánesőt gyerekkel..."

- Rendben, de mi a helyzet akkor, ha egy átlagosnál vékonyabb alkatú, és gyermektelen férfi keres társat? Igen, most egy kicsit magamra is gondolok... meg persze a sorstársaimra! :-)) Szóval, már én is "megkaptam a magamét" egyik ismerősömtől, hogy adjak lejjebb az igényeimből, és ne szégyelljek nyitni a molett, telt hölgyek felé és/vagy gyerekes elvált anyukák felé.
Csakhogy én miért ne várhatnám el, hogy legyen vékony alkatú a párom (főleg mivel nekem a vékony lányok jönnek be, a molett lányok viszont egyáltalán nem vonzóak számomra, barátságban természetesen nem számít, de szexuálisan engem nem tud vonzani egy molett nő), hiszen én magam sem vagyok túlsúlyos. És nincs kedvem meghalni az ágyban! :-D A gyerek szintén hasonló kategória: ha én nem követtem el azt a hibát, hogy egy rosszul választott partnertől van saját gyerekem, akkor miért lenne irreális elvárás hogy a leendő páromnak se legyen gyereke, mivel én nem szeretnék ilyen kötöttségeket, plusz lehetséges konfliktushelyzeteket bevállalni ami egy mástól származó gyerekkel együtt járhat a párkapcsolatban.

Andie 2008.11.20. 11:53:19

Nos, a helyzet eléggé tragikus, de nem reménytelen. Úgy hiszem, hogy a Földön minden ember megtalálja a párját, még az extrém pszichopaták is. Tehát feladni soha nem kell, és nem is szabad.
A leírásból kitűnik, hogy a potenciális hölgyek köre igen szűk. Megkockáztatom, hogy neten még ezen szűk körnek is egy apró részhalmazát lehet fellelni.
Itt merül fel a kérdés, hogy a T. posztíró mennyire válogatós? Mert ha neki egy Angelina Jolie kell, és azért siránkozik, mert az ilyetén hölgyek sorra visszautasítják, akkor ugye ez az "így járt" esete. Addig nyújtózkodj, ameddig le nem esel az ágyról.
Tehát érdemes kicsit elgondokodni, hogy egy társat akarunk egy életre, vagy pedig csinibabát alkalmi villogásra, dug... egyébre.
Ha ez már megtörtént, akkor nemszóltam.

Ezekután pedig el kell kezdeni keresni azt a hölgyet, aki hasonló adottságokkal - és valszleg ízléssel - rendelkezik. Sok ilyen lesz, persze ők nem a CKM magazin címlapján szerepelnek, és valszleg DOKK-ban és egyéb trendi helyeken sem forgolódnak. Ám hallomásból/történetekből tudom, hogy ezen hölgyek a legtökéletesebbek párnak. Hűségesek (kivel lépnének félre? :) ), odaadóak, figyelmesek, ugyanakkor a konyhában és ház körül is nagyon ügyesek.
Hogy hol lehet ilyet találni? Nos, sajnos ebben nincs tapasztalatom, de biztos vagyok benne, hogy a hétköznapokon a városban ezerszám vannak. Bevásárolnak, gyereket sétáltatnak, fodrászhoz mennek, munkába mennek, stb. Egy hölgyet megszólítani, és kapcsolatot indítványozni soha nem bűn. Az első reakcióból látni fogod, hányadán állunk.

Van néhány ismerősöm, akik hasonló adottságokkal bírnak. Mindnek volt, sokaknak van, és biztos vagyok benne, hogy lesz is partnere. Némelyiknek feltűnően/meglepően jó megjelenésü hölgytársa van. Kicsit értetlenül is állok a dolog előtt, dehát a lányoknak is lehetnek perverziói.

Ugyanakkor ahogy már előttem is említették, nem minden paramétered constans. A súlyodon, alakodon, kinézeteden marha sokat lehet ám változtatni kellő ráfordítással, odafigyeléssel, munkával. 10 kilót pl 1 hónap alatt le lehet fogyni, tapasztalatból tudom. (visszahízni elég 2 hét is). Egy ilyen fogyás nemcsak az alakod változtatja meg, de az arcodat is. Szemüveget is lehet váltani / viselni, akár 0 dioptriával, sokaknak feldobja az arcát. Frizura, sokat számit. Bajúsz nembiztos, hogy kell, körszakáll macsóssá tesz. Ki kell próbálni, hisz pár napon belül tudsz fazont váltani.
Ápoltság nem pénz kérdése, elegáns ruházat sem. Lehet 2000 ftért szép inget kapni, 10ért elegáns nadrágot, cipőt.
Tapasztalatom szerint a 30 fölötti hölgyeknél már sokadrangú a kocsi. Ha az egyéniséged magával ragadta, ha téged lát, és nem a pénztárcád lesi, akkor ott nem kell kocsi, lakás, semmi. Csak TE.
Egyéniség viszont kell. A hölgyeknél működik a párválasztás ősi biológiája. Elsősorban az erős, alfahím-jellegű társ a nyerő. Ha ezek esélytelenek ( a nőstény megjelenéséből adódóan ), akkor maradnak a kevésbé jó megjelenésű, de eredeti, humoros, értelmes, okos, egyedi pofák.
Légy ilyen, és meglátod, lesz jelentkező, még sok is. Persze nem feltétlen egy netes fórumon.

Amúgy megnéznék egy képet rólad, szerintem kicsit túlzásba estél a jellemzéskor.

tommygun 2008.11.20. 11:55:16

Keress jobb fotóst :)

n' 2008.11.20. 11:55:31

magyarul igénytelen vagy a testeddel kapcsolatban, mégis mit vársz? dobd le a pocakod, 40 évesen kell hogy ennyi erőd legyen, a hajad vágasd rövidre, kopaszsághoz csak az megy (és még jól is tud kinézni). a gazdalkodó bajszot is felejtsd el, főleg ha el vagy hízva (vékonyan még jól állhat de így).

járjál igényes ruhákban (nem kell márkás gazdag cucc, de ne legyen kikopva a gatyád mondjuk), cipőd tiszta?

sugározzon belőled az igényesség és legyél kedves az emberekkel hátsó szándék nélkül. felejtsd el hogy ronda vagy, ne érdekeljen. ha mindezek megvannak akkor nagyságrendekkel jobb eséllyel indulsz.

huhuhu 2008.11.20. 11:58:43

az úgynevezett, emlegetett "sikeres első-bemutatkozó levelet" meg felejtsd el, nem ér semmit... írd azt, amit gondolsz, legyen a leveled real-time levél, ami éppen eszedbe jut...a leveled az legyen, aki te vagy.
Mert írhatsz egy csajnak hülyeségeket: szépeket meg jókat magadról, hogy autód van, meg adonisz hozzád képest egy bányarém... de mi lesz ha a találkára sor kerül? Te leszel ott, s nem a levél. fogadd meg a tanácsom, s írj levelet saját stílusodban. így eleve nem fog írni az, akinek nem tetszel... fogd fel egyfajta szűrőnek :)

bebela 2008.11.20. 12:00:57

Hagyd a francba a netet baze. Menj igazi emberek közé. A netes ismerkedés arra jó hogy olyanok levelezgessenek hosszasan, akik a való életben egy kurva szó nélkül elmennének egymás mellett. Azt az első személyes találkozáskor gyakran el is mennek. Kurva nagy tud lenni a csalódás.

A valós életben látod hogy ki hogyan néz rád, és azzal kezdhetsz beszélgetni, aki ÚGY néz rád.

Pl. kurvára belezúgtam egy csajba, mert nagyon jó teste volt, és kiderült, hogy rengeteg dologban egyezünk. De előtte hónapokig átnéztem rajta. Kolléganő volt, és egyáltalán nem tetszett az arca. Fényképről azt mondanám, ez egy ronda csaj. De nekem nemsokára már ő volt a legszebb... Hiába láttam bombázókat meg fotómodelleket, nekem csak Ő kellett... Sajnos már vége, de sok boldog hónapot töltöttünk el együtt. (Tudom, tudom, házinyúl...)

Amúgy ha nem vagy megelégedve magaddal, akkor változtass baszod. Fogyj le, keress valami hobbit, válj olyan férfivá aki szerinted jó a nőknek. Mégis mit vársz, szerinted nem vagy vonzó, de azért valakinek csak jó leszel?!

Zz_ 2008.11.20. 12:02:22

Szerintem nagyon keveseknek sikerül a "kikupálódás". Sokkal többen vannak akik egy csomó mindent megtesznek, ráfordítanak időt és energiát aztán mégsem jön el a kánaán :-)

artmoney 2008.11.20. 12:03:07

nahát kb. ugyanebben a cipőben jártam: 110 kg-os zsírtömeg voltam , a csajok a megalázásig tetűládák voltak...
elkezdtem sportolni , vérrel, verítékkel sikerült leadnom több mint 30 kilót , most 82 kiló vagyok (izomban jött vissza súly)
namármost a külsőmön kívül semmi sem változott, továbbra is az a művelt , okos , műszaki beállítottságú , barátságos :) fazon maradtam aki azelőtt voltam
ehhez képest a csajozás drasztikusan megváltozott:csak egy példa, másodszor mentem egy bizonyos szoliba amikor szolt a szolis lány , hogy "dumcsizni" szeretne velem , 5 perc múlva már tudtam hány éves (18), hogy hátulról szereti és egyébként is mindjárt zár.... :) ja , én 38 vagyok...
és nem ez volt az egyetlen eset...
szerintem megér egy kis sportot és helyes kajálást , hogy az ember a hét minden napján "betevőhöz" jusson , különösebb utánajárás nélkül

roni70 2008.11.20. 12:04:14

Atro: Ez megint más kategória. :)
Itt csak az igényeket,elvárásokat és társainak furcsaságait szeretném megérteni. :)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.11.20. 12:05:32

Elnézést, természetesen nem akarom a posztoló nyakába varrni a férfi társadalom összes bűnét, de ezt a külső a minden hozzáállást a férfiak kezdték.

A nő sok férfi szemében státusszimbólum, ezért úgy választanak, hogy előre látszódjon, nekik az A kategóriás nőjük van, vagyis jobbak, mint akiknek nem. Közhely, hogy a nők elférfiasodnak, úgy látszik, sokan ezt a szemléletet is átvették.

Az engem is érdekelne, hogy a társkereső úriember milyen elvárásokkal rendelkezik. Mert ha ő is bombázókra pályázik, akkor nem jobb, mint azok, akik nem válaszolnak neki.

És hogy még egy kicsit elszomorítsam (nem ez a célom), nem szimpatikus az a férfi, aki eleve jófejnek hiszi magát, aztán meg idejön rinyálni.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2008.11.20. 12:05:51

Hát akinek ilyen szolis lányok kellenek... :D

bebela 2008.11.20. 12:07:21

Ja, a bajusz a másik. 1980 óta csak a perverzek és a nagyon durván igénytelenek hordanak bajuszt.

artmoney 2008.11.20. 12:08:15

:D nem bántam meg...

Eurydice 2008.11.20. 12:10:06

Igen a mosolygós kép sokat számít, tessék barátokat megkérni, hogy segítsenek a jó fénykép kiválasztásában vagy elkészítésében.

Volt már rá példa, hogy egy leányzó beleszeretett egy csinos narancssárga pólós mosolygós fiatalemberbe. Később kiderült, hogy előtte is látott róla képeket, de azokon szürkében ült a számítógép előtt. Ég és föld volt a különbség.

Szóval narancssárga csíkos póló és no bajusz:)

InteriorLulu 2008.11.20. 12:14:40

Igen, a netes társkeresésben a fotó a legelső, a (szinte) mindent eldöntő, ez nyilvánvaló. Ezt lehet nem szeretni, üres külsőségnek tartani, de ettől még tény marad, amihez alkalmazkodni kell.

Tanácsom az, amit már mások is tanácsoltak:
- konditerem, mellette diéta
- bajusz le, ha erősen kopaszodsz, egész haj le
Fotón a nőknél a férfi arca, a tekintete a legfontosabb: a kitartó edzés és a diéta egy idő után amúgy is igen előnyös változást mutat a fizimiskán, de addig is lehet - ha kell, egy fotóssal - előnyös képeket készíttetnie magáról szinte bárkinek. Beállítás, fény, színek, esetleg még öltözet kérdése az egész.
A nők az adatlapjaikon tapasztalatom szerint ezekre az előnyös fotókra (is) sokkal, de sokkal jobban ügyelnek.

Atronak üzenem ("általában minden társkeresőn egyetlen női felhasználóra legalább három vagy négy pasi jut"): általában lehet, de a kivétellel törődj: Nők Lapja társkereső. Másfélszer annyi nő.

bmwes 2008.11.20. 12:16:24

....es akkor felebredt!! Rajott, nem 18, hanem 81 es.... :)

feltételes reflex 2008.11.20. 12:23:33

Kedves posztoló!

Ha már ennyi önirónia van benned (ami valljuk be, azé' nem egy olyan rossz tulajdonság!) mi a fenének nem intesz búcsút első körben a bajuszodtól?

És ha valaki kopaszodik, akkor irány a nullásgép, nincs mit tenni.

Jimbo75 2008.11.20. 12:23:44

Reckl-Amál

Gratulálok a negatív hozzászólásodhoz....
Az fel sem merült benned, hogy szegény esetleg már végső elkeseredésében írta ki magából, hogy mit gondol?
A "külső minden" hozzáállás pedig egyértelműen a nők vesszőparipája.

guy 2008.11.20. 12:24:33

A levélből látszik, hogy az úrnak súlyos önértékelési zavarai vannak, és a leírtakkal ellentétben nem szereti magát. Ez nyilván a viselkedésén is meglátszik. Ha viszont tényleg csak a külseje zavarja, az ellen lehet ám tenni, úgyis egyedül van, sok szabadidővel, kezdjen el. pl. küzdősportolni.A leírásból az is látszik, hogy nem jár női társaságba. Ezen is sürgősen változtatni kell, mert nem fog tudni beszélgetni sem a nőkkel, ha nem gyakorol. Gyúrja ki magát a küzdősporton aztán menjen el jógázni vagy valami.

Zerstörer 2008.11.20. 12:28:34

A kopaszság csak annak áll jól, aki amúgy nem kicsit jóképű...
a posztolónak én is azt javaslom, hogy sportoljon,de nem azért, hogy nője legyen, hanem, hogy jól érezze magát és tovább éljen.
Ha nőt szeretne, akinek még nőformája is van és nem egy bálna orkfejjel, akkor azt tanácsolom, hogy szülessen újjá jóképűen és magasan. A másik verzió a pénz és/vagy a hatalom. De ez utobbinál egyszerűbb idönként egy szép prosti igénybevétele.

cseper 2008.11.20. 12:28:38

Akár én is irhattam volna.
Én sem értem ha egy nő nem csak dugásra keres pasit akkor miért csak kép alapján ítél. aztán meg csodálkozik , hogy elhagyták meg félre aszik. A nagy ő. Vannak rendes lányok is de százalékban kifejezve sajnos egy számjegyel leírható.
Ha a párom elhizik, vagy megöregszik lecserélem? Milyen világ ez?

2008.11.20. 12:29:31

Nehéz így ismeretlenül megállapítani, de valószínűleg az a legnagyobb probléma, hogy te magad is elégedetlen vagy a külsőddel és ez rossz irányba befolyásol. Többen is írták, én is egyetértek vele, hogy ezen változtathatsz: testedzés, előnyös frizura, választékos öltözködés. Ezek a dolgok csak részben pénz és idő függvényei. Itt nem csak arról van szó, hogy amiatt foglalkozz ezekkel a dolgokkal, hogy előnyösebb külsőd legyem, az ilyenfajta igényesség és az a tudat, hogy foglalkozol magaddal, teszel magadért, a lelki egyensúlyodra is pozitív hatással van, ami sokat számít a sikerességben. Van még egy dolog, ami segíthet növelni az önbizalmadat a külsőd irányába: ne éld meg személyes tragédiaként, hogy nem vagy Adonisz, inkább csinálj viccet belőle, sőt még rá is játszhatsz.

Az is igaz, hogy jelentős súlyfelesleget elég nehéz ügy leadni és gondolom nem akarsz éveket várni a sikerre. Nem szándékom, hogy úgy nyugtassalak meg, hogy hamis illúziókba ringatlak, de már csak az én nőismerőseim között van nem kevés (és egyáltalán nem rossz csajokról van szó), akiknek bejönnek a pocakos pasik. Szóval egyáltalán nem vagy esélytelen, ha tényleg csak erről van szó.

Az sem rossz, ha a társkeresőben a fényképek mellé írsz is valamit (lehetőleg rövidet) magadról, olyasmit, amivel adsz valami információt, hogy milyen ember is vagy. Az internetes társkeresésben fontos észrevenni, hogy kiesik egy lehetőség, ami a személyes találkozó esetén megvan: nem lehet megállapítani, hogy az illető hogy viselkedik, milyenek a reakciói és gesztusai, hogy gondolkodik a világról, hogy él - Ezek nagyon fontos tényezők a vonzalom kialakulásában, ezt kell valahogy pótolni a profilodban, már amennyire ez lehetséges.

Ja és még egy tipp, válassz olyan képeket magadról, amelyek úgy ábrázolnak, amikor jól érzed magad: bulis képek, utazás, barátok körében, stb. Vagy kérd meg egy fotózással foglalkozó ismerősödet, akinek rokonszenves vagy, hogy készítsen jó fotókat rólad. Ő lehet, hogy jobban fogja látni az előnyösebb tulajdonságaidat, mint te magad.

Sleepy Gonsales 2008.11.20. 12:31:47

Nézzetek át a szakitshabirsz.blog-ra
szakitshabirsz.blog.hu/2008/11/20/baratnom_szajabol_eszi_ki_a_gumicukrot
Minden második bejegyzésből kiválóan látszik, hogy csak arra a férfira buknak a nők, aki szarik magasról a partnere érzelmeire. A ridegtartás itt is kifizetődő.
Ha gondoskodó, partnereddel törődő ember vagy akkor kihasználnak, megcsalnak, te leszel a szerencsétlen lúzer.

Zerstörer 2008.11.20. 12:33:31

Sleepy Gonsales 2008.11.20. 12:31

Ez csak akkor igaz, ha külsőben megütöd azt a szintet. Ha nem, akkor tökmindegy hogy bánsz a nőkkel.

Illúzió · http://cs2.hu/community/arcade.php? 2008.11.20. 12:33:56

A fő probléma benned van, legbelül, hogy miként tekintesz magadra. Azt sugárzod, hogy "átlag", "lúzer" vagy. A nők nem szeretik, kivéve párat, aki erre gerjed.

Próbálkozz más társkeresőn, akár 5 helyen, írj mindenkinek, pár ezerből biztosan kell hogy induljon 1-2 kapcsolat.

Írj akár csúnya nőknek, ők adnak önbizalmat, majd a jó csajokat is meg tudod szerezni, a csúnyát meg kidobod, vagy a nyakadon marad.

Tudom, neked ezek megvalósíthatatlan műveletek (elveid, jaj!), de azért próbáld meg...

Andie 2008.11.20. 12:35:07

Art: én az ilyen 15 percen belül dugó nőkkel vigyáznék azért:) Valszleg megteszi mással is, akár hetente többször. Ennek meg aztán tartós egészségkárosodás lehet a vége, amit különböző rövidítésekkel jelölnek :)
Lehetett volna nekem is ilyen: régről, de felületesen ismert hölgy kért számtech segítséget a lakásán. Fel is mentem, persze a gépben semmit nem kellett pöckölni, mondvacsinált problémák voltak csak. Ellenben erős érdeklődést tanúsitott a hölgy irányomban, amit először csak naívan barátkozásnak véltem (tudtommal volt pasija, persze kiderült, hogy már 2 hónapja nincs).
Aztán mikor egyértelmü jelei voltak a dolognak, sietve búcsúztam és távoztam. Nevezzetek válogatós szentimentális fasznak, de nekem igy nem kell egy lány, mert hogy néz már ki. Hol a küzdés, a vadászat élménye? :)

Zerstörer 2008.11.20. 12:36:40

"A fő probléma benned van, legbelül, hogy miként tekintesz magadra. Azt sugárzod, hogy "átlag", "lúzer" vagy. A nők nem szeretik, kivéve párat, aki erre gerjed."

Azért senki sem úgy indul neki az életnek, hogy én most egy szerencsétlen lúzer vagyok. Az ellenkező nem visszajelzéseiből épül vagy rombolódik le az önbizalmad...
A csúnya nő meg durván a nyakán marad. De hát általában ez így működik.

blogart · http://blogart.blog.hu 2008.11.20. 12:38:47

Röviden válaszolva a címbeli kérdésedre. Nem. Nem a szépség a lényeg. Legyen benned valami...Charme, stílus, belső kisugárzás... pénz:(, bármi, ami érdekelhet egy nőt. Szerintem a társkeresőket hanyagolhatod.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.11.20. 12:39:37

Én az urat szomorúnak, elkeseredettnek látom. Ez nem vonzó különösebben. Az egész stílusából az árad, hogy mindenki más a hibás. Nem szeretnék olyan társat magam mellé, aki folyton elhárítja a felelősséget.

Nem láttam a képét, nem is érdekel. De abból, amit ír, az derül ki, hogy nem a kopaszodás és a pocak a legkevésbé férfias benne. Lehet, hogy emiatt utasítják el sokan, de nekem, mint kb. egy tizessel fiatalabb nőnek az egyénisége nem tetszik. Semmi szükségem se lenne valakire, aki hajlamos (akár elkeseredésében) az ilyen öregasszonyos panaszkodásra.

Zerstörer 2008.11.20. 12:44:37

Na a lányok rákapcsoltak: majdnem az összes női mellébeszélés felvonult a "kisugárzástól" át a "belső értékeken" keresztül a jollyjoker: "legyen önbizalmadig!" :)

gábbor 2008.11.20. 12:45:15

Mintha magam olvasnám! Mondjuk a pocak, kopaszság, és a pajusz kívételével. :)

DE!

Ezek ellen lehetne tenni kedves cikkió!

kopaszság : minis haj
Pocak : diéta (nagyon finomakat lehet így is enni)
bajusz : borotva

És máris nem lesz idéki gazdálkodó fejed! Valamit az sem jó, ha elhagyod magad! Attól te is undorodni fogsz saját magadtól, akkor miért várod, hogy más ne tegye! Szedd össze magad!

Amúgy, annyiban igaza van a cikkirónak, hogy a nőknek az autós, nyaralós, csilligós képeken pozoló pasik kellenek! Nézzétek meg a randivonal.hu oldalon a férfi szépségverseny első mondjuk 20 helyezettét. Van akinek 70 levele van... na, azért az komoly.

Steve01 2008.11.20. 12:47:44

Én is hasonló helyzetben voltam mint a poszt író.
Ebből csak alapvető változással lehet kilépni.
Ezt a "vidéki gazdálkodó" image-t el kell felejteni.

- Bajszod van? Ez szerintem ma egyáltalán nem divat. Ha neked tetszik, akkor hagyd meg, de ne csodálkozz ha nem ugranak rá a csajok.
- Pocakod van? Kondizd le! Ne csak fogyókúrázz! Kondizz mellette! Óriási önbizalmat ad! Nekem se jött össze semmi csaj. Aztán elegem lett, 6 hónap alatt 25 kilót fogytam. Hiszed, nem hiszed az akkori munka mellet végzett suliban kapásból 3 csaj rámkattant. Két-három éves kapcsolat után meg már nem fog senki otthagyni ha felszedsz újra pár kilót. A normálisabbja meg főleg nem.
- öltözködés! Nem kell divatlapból kiesett faszkalapnak látszani, de egy igényesen divatos ruhatárat össze kell hozni. mapaság nem egy nagy összeg kínaiból normálisan felöltözni. Nem lesz egy Armani, de a célnak megfelel. Jól álljon, mutass magadból valamit, ne csak egy kockás ing legyen, kék farmerral, meg edzőcipővel! :)
- Frizura. Válts fodrászt, és hajformát. Ha kopaszodsz, akkor is lehet abból még valami normálisat kihozni.
- társaság. A net-es társkereső, jóképű embereknek való. Egy ömlengő íráson kívül meg a képen kívül semmit nem látni belőled. Ha a kép eleve szar, akkor nincs esély. Íratkozz be valami olcsó tanfolyamra (tánc, nyelv, stb...), ahol sok nő van. Dolgozz olyan helyen (pl.irodaházban, EÜ intézmény, stb..), ahol sok nő van. Járj olyan helyekre ahol sok nő van. Barátkozz, ismerkedj!

Nullázd le az eddig kitalált nőideál képet! Nézelődj nyitott szemmel!

Persze, lehet depi-zni egy életen át, azon hogy nincs senkid. Vagy lehet változtatni, de ez kis melóba kerül. Viszont megéri.

Tightend 2008.11.20. 12:54:14

Lúzer vagy. De legalább tudod. Csak sajnos még lusta is vagy és még le is írod. Csodálkozol ezek után bármin?

miller 2008.11.20. 12:54:34

Kedves Mindenki!

Hagyjátok már ezt a netes társkeresést, vagy legalábbis ne erőltessétek!A bejegyzőnek pedig azt javaslom hogy kezdjen el valamit tenni annak érdekében hogy visszatérjen az önbizalma mert azt a csajok bizony kiszúrják és....Szóval ha pocakos kezdjen el fogyizni, sportolni, de csak úgy ahogy jól esik neki.Tehát kezdjen el változtatni azon amin tud!De pl. a kopaszság vonzó is lehet sok esetben(én is kopaszodom:-)) Ami pedig a legfontosabb ne üljön a gép előtt és neten keresgéljen és görcsöljön a hülye pi..ák miatt, hanem igenis mozduljon ki és járjon el társaságba szórakozni, táncolni.Ma már egy csomó ilyen hely van(közel a negyvenhez is)
A személyes kontaktus sokkal többet ér mint a netes társkeresés.
A nők is társra vágynak és rengetegen keresnek párt valójában maguknak.Nem igaz hogy nincs választék!!
Miller

FlybyWire 2008.11.20. 12:55:17

Megfordítanám a címet, ok?

Csak a boldogok lehetnek szépek!

Aki ugyanis elég sokat elmélkedik a helyes dolgokon, előbb-utóbb rájön, hogy a boldogság mindig belülről jön: mindig és minden esetben mi magunk döntjük el, hogy boldogok akarunk-e lenni, vagy sem. Ha ez megvan, azt is meg fogjuk mindig találni, hogy mitől lehetünk adott pillanatban boldogok, minek örülhetünk. Mindig van olyan dolog az életünkben, csak észre kell venni.

Ez volt a nehéz része.
Ha már egyszer boldogok vagyunk, akkor elkezdünk "sugározni". A körülöttünk levők egész egyszerűen jól fogják érezni magunkat amikor ott vagyunk a közelükben.
És vajon kikre buknak a nők? Igen, nyert: akivel jól érzik magukat, akivel úgy érzik, biztonságban vannak, és aki megnevetti őket.

Te, kedves szerző, nagyon nem vagy boldog. Még le is írod, hogy miktől nem: el vagy hízva, kopaszodsz, stb. Nem tetszel magadnak, nem szereted magad. Másokat nézel, hozzájuk viszonyítod magad. Nem érdemes. Amik nem tetszenek magadon (külsőleg), arra már sokan leírták a tanácsokat: edzőterem, étrend, életmód!
Heti kétszer 3-4 km futástól AKKOR IS királyul érzi magát az ember, ha nem fogyott egy dekát sem. A testmozgás kiegyensúlyoz, felvidít, stresszmentesít: úgy alszol utána mint a bunda, és tovább is élsz, mert rendben lesz a keringésed stb.
Ha meg lefogyott az ember, vehet szép, új ruhákat (még drágának se kell lennie), ápoltan, frissen üdén tud kinézni... és egyből jobban alakul a lelki béke is. A környezet pedig fel fog figyelni a külső és belső javulásra egyaránt.

És akkor a netes ismerkedésre se kell hagyatkozni - illetve ha mégis (mert miért is ne), egyből könnyebb lesz előnyös képet találni/csinálni. A boldogság ugyanis képen is átjön....

Sztravinszka 2008.11.20. 13:01:09

Drága picit duci férfikák, micsoda szerencsés nap ez a mai. Fallabdapartnert keresek Budapesten, aki esetleg szükségét érzi egy kis rendszeres mozgásnak, az bátran írjon egy üzenetet. Mondjuk 40+ korosztály.

Robin Scherbatsky 2008.11.20. 13:01:10

Cseper és még néhányan
Szerinted komolyan attól lesz valaki "rendes lány", hogy nem érdekli a külső? Különösen netes ismerkedésnél ez teljesen magától értetődő. Egy viszonylag normális profillal egy nő naponta több levelet kap, és őszintén szólva ezek nagyrésze ugyanarról szól... Mégis mi alapján kellene választani egy netes társkeresőn?
Ha már megismertem valakit, és szimpatikus a személyisége, kedvesnek, intelligensnek találom, akkor más a helyzet, akkor már nem olyan fontos a kinézet, de amikor napi 5 nagyon hasonló levélből kell kiválasztani azt akinek válaszol az ember, akkor szerintem természetes, hogy külső alapján dönt, hogy máshogy lehetne?
Az pedig, hogy ezt a nők kezdték egyszerűen butaság. Csak nézzetek körül...
A posztírónak ennek megfelelően azt tanácsolom (leginkább miután elkezdett valamilyen sportot és megszabadult a bajuszától, ha tényleg előnytelen), hogy próbálja meg meszereteni egy kicsit magát, több önbizalommal sokkal több esélye lesz, és próbáljon meg magának olyan hobbit, esetleg munkahelyet választani, ahol akár napi szinten sok nővel találkozik. Ha valóban olyan pozitív belső tulajdonságai vannak, mint ahogy itt írja, arra fel fognak figyelni és nem lesz olyan fontos a külső.

FlybyWire 2008.11.20. 13:02:22

Röviden: az ember nem attól lesz boldog, hogy párt talál... akkor talál párt, amikor "boldog" = kiegyensúlyozott, lelkileg egészséges, önbizalommal rendelkező emberré válik.
UTÁNA már nem lesz gond a pártalálással sem (lásd fenti lefogyott srácok kommentjei :)

Lula 2008.11.20. 13:02:31

Érdekes, hogy pont ebben a romlott világban miért pont a nők nyernek. Vagyis nem nyernek, mert a normális pasikat elveszítik.

"Csak a boldogok lehetnek szépek!"
Igen csak ha boldog valaki akkor minek neki társ?

glugggy 2008.11.20. 13:02:35

Szerintem sem kell sírni, tenni kell.

1. edzeni, a randa testet a pasik sem szeretik nőben, szóval nem hiszem, hogy el lehet várni, hogy tunya undi külsőnket szekszinek lássák

2. bajusz levág, borotva, ez tutkó- kivéve, ha más a célközönség

3. lehet normálisan öltözködni, ami dob az egészen

4. ha élőben ismerkedsz, ismerősök révén, akkor jobban feltűnik, ha jófej vagy, és a külsődet (ami elvileg csak nem valami húde) el fogják fogadni.

Azt gondolom, a pasasok sem állnak szóba valami puhány, csúnyácska, rondácska nővel, pláne a neten. Szóval itt nem kell avval jönni, hogy a nők csak a pénzre mennek meg stb. A pasik ugyanúgy bizonyos dolgokra úsznak rá és ez mindkét oldalon elég érthető. Mindenki olyanba szeret bele pofa alapján, aki jól néz ki. Na.

valaki 2008.11.20. 13:03:42

bebela 2008.11.20. 12:07:21
Ja, a bajusz a másik. 1980 óta csak a perverzek és a nagyon durván igénytelenek hordanak bajuszt.


Nekem van bajszom, de perverz is vagyok.

miller 2008.11.20. 13:03:52

FlyByeWire:

Egyetértek, teljes mértékben!!!

FlybyWire 2008.11.20. 13:06:18

"Csak a boldogok lehetnek szépek!"
Igen csak ha boldog valaki akkor minek neki társ?

Olvasd el, pont a lényeget nem fogtad.

Boldogtalan ember nem fog társat találni. Kinek kellene olyan ember?

FlybyWire 2008.11.20. 13:09:30

Sőt, továbbmegyek: léteznek olyan emberek, akik kövérek, kopaszok, csúnyák stb., és MÉGIS van csinos, szép párjuk. Ők azok a szerencsés kevesek, akik tényleg attól függetlenül is boldogok, hogy hogyan néznek ki az úgynevezett "szépségideál"-hoz képest.
Egy dolog a külső szépség, de a lényeg mindig a pozitív kisugárzás. Utóbbi hiánya a nagyobbik buktató!

RelliK · http://quetzalcoatl.blog.com/ 2008.11.20. 13:11:09

Ugyanebben a cipőben járok (kopasz, pocak, önszabotázs), tavaly nekiugrottam egy komoly konditeremkúrának, sikeresen átdolgoztam a hájamat izommá, sok kerékpár, napsütés stb. Mivel azonban a belső önképem és a környezetem semmit nem változott, egy kisebb anyagi kimaradásnak köszönhetően abba kényszerültem hagyni a konditermet, utána elmaradt az egészséges táplálkozás is és visszacsúszott szépen ami lement. Mindezalatt nem vettem észre egy nőt sem, aki értékelni bírta volna a teljesítményemet, sőt. Melóhelyemen a nők még nagyobb pöcsként kezeltek, amiért fittebb vagyok, de ugyanolyan visszahúzódó.
Nem tudok számodra semmit tanácsolni, a hozzászólások nagy része hiába jó szándékú, ha képtelen vagy nem lenézni magadat a tükörben. Ezt is csak saját magam miatt írtam ki magamból.

FlybyWire 2008.11.20. 13:13:51

RelliK · quetzalcoatl.blog.com/ 2008.11.20. 13:11:09

Tökéletesen igazoltad amit írtam. A külső megváltoztatása önmagában semmit sem ér, ha nem járul hozzá az önértékelés rendbetétele. Nem sikerült megszerettetned magadat önmagaddal, kódolva volt a bukás. Próbáld újra :) Keress több visszacsatolást a sikereidről, beszélj pszichológussal, ilyesmi...

Skatulya bácsi megmondta 2008.11.20. 13:17:05

Hát ez hiperszánalmas...
Kezdem érteni, mért van ennyi öngyilkos ebben az országban. Mert tele van ilyen hülyékkel, akik nem tudnak örülni annak, hogy egyáltalán megszülettek.

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.11.20. 13:19:34

"Egy nem jóképű pasi" - és mi akadályoz meg abban, hogy elkezdj sportolni (otthon ingyen van a felülések és a fekvőtámasz), leborotváld a bajszod, és a kopaszodást is kivédd, mondjuk valami egészen rövid, vagy teljesen leborotvált frizurával?
Eljutottál a probléma felismeréséig (a külsőd bizonyos elemei), itt az idő, hogy tevékenyen változtass rajta a panaszkodás helyett.

cseper 2008.11.20. 13:20:12

Miért van az hogy mindenki csak maga tehet arról hogy milyen hejzetbe került? Szerintem nem csak saját magunkon mulik. Mert akkor nem is lehet büncselekményt elkövetni hisz az áldozat a hibás.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.11.20. 13:21:14

Rellik sztorija nagyon elszomorító.

Attól tartok, hogy ha valaki már elkönyvelte magát csúnyának, akkor nincs visszaút... Akárhogy is néz ki a valóságban.

Zerstörer 2008.11.20. 13:23:07

Emlékeztek arra a reklámra, néhány éve ment, amikor a csinos, fiatal lányok valami cukros szart isznak, miközben a szembenlévő lakásban egy kopasz negyvenes produkálja magát nekik azzal, hogy vadul edz, súlyokat emelget. Nos, a reklámban a csajok kiröhögik és megalázzák emberünket, és ez nagyjából a való életben is így játszódik le. Legfeljebb nem mondják ki.
Akinek meg 30 éves korára csekély az önbizalma a nőkkel kapcsolatban, az általában teljesen megalapozott. Ez a kicsi önbizalom menti meg attól, hogy végérvényesen, eredmény nélkül szarrá alázza magát.

FlybyWire 2008.11.20. 13:24:56

Reckl_Amál: ilyen barom posztokkal mégis mit akarsz elérni?

Itt nem visszaútról van szó, hanem hogy valaki végre rájöjjön, hogy senki nem kényszerítheti őt arra, hogy boldogtalannak érezze magát (első felismerés). Azt ő maga majd eldönti. Van munkája, van hol laknia, nem fázik, nem éhezik, kezdjük ezekkel. Örüljön annak, ha talál a mezőn egy szép virágot. BÁRMINEK lehet, és nem is nehéz....

Ha valaki ilyen "nincs remény" faszságokkal jön, annak mi értelme van (az energiavámpírkodáson kívül)?

FlybyWire 2008.11.20. 13:26:30

Cseper: nem arról tehet valaki, hogy milyen helyzetbe kerül, hanem hogy az adott helyzetet miként értelmezi magára nézve, és hogyan lép tovább belőle... ezt kéne megérteni, minden könnyebb lesz :)

artmoney 2008.11.20. 13:28:47

Orvos:-Kovács úr!
Megjöttek a vizsgálati eredmények....
Kiderült , hogy Ön alacsony , kövér , bajszos és kopasz...

FlybyWire 2008.11.20. 13:29:29

Zerstörer te meg valami irdatlan nagy ego-feketelyuk lehetsz... talán még nagyobb baromságokat írsz, mint Reckl_Amál.
Képzeld, létezik olyan is, hogy valaki bőven 30 fölött kezd el sikeres lenni a másik nemnél. Vannak dolgok, amiket megtanul az ember, felismer fontos dolgokat esetleg bőven felnőtt korában.... és ezeken a dolgokon mindig lehet változtatni, szinte bármilyen korban!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.11.20. 13:29:34

Azért a postolónak is van igaza. Pont a minap olvasgattam a Randiblogot (tudom, úgy kell nekem) és valami ijesztő volt, hogy a nyájas högypostolók, kommentelők szövege mennyire kongott az ürességtől. Egy postban konkrétan az volt a baj, hogy a neten kiszemelt illető arcán a valóságban pattanások voltak!!!!!!!!!!44négyű
szóval akinek már ez is baj, hogy valaki pattanásos, az komolyan nem tudom, mit vár és milyen elvárásai vannak.
ugyanakkor ez érvényes visszafele is! :) pl. a Nők Lapja társkereső hirdetéseit szoktam olvasni és igen jót derülök rajta évek óta, hogy szinte kizárólag minden férfi kimondottan karcsú és dekoratív megjelenésű nőt keres :)

FlybyWire 2008.11.20. 13:31:25

Pl. fontos felismerések:

- 40 felett nem 16 éves lányoknak ugrál az ember
- a reklámok nem szociológia tanulmányok (sőt leginkább nem sok közük van a valós élethez...:)

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.11.20. 13:31:54

Vegyél BMW-t, kezdj el hasra gyúrni, vegyél egy mérettel kisebb ruhákat, és válts hajstílust.
Bajusz le.
Ha a külső megjelenés a fontos, akkor ennyit tudsz tenni, de ennyit kell is. Ha az embernek megvan az önbizalma, az kisugárzik, és mások is észreveszik, ettől vonzó leszel, de legalábbis feltűnő.
Amúgy egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy 35 évesen már nem kéne a diszkóban csajozni, meg netes társkeresőkön bohóckodni?
Mélyebb problémákat vizionálok, mint a bajusz megléte..

cseper 2008.11.20. 13:33:13

FlyByWire nem értünk egyet. Bár miért kellene egyet értenünk. Nagyon unalmas lenne a világ igy. Mindenki saját maga irányitja a gondolatait, miért hinné azt magárol hogy egy szerencsétlen mikor nyolc év után a felesége fogja magát és félrekur biztos a pasas volt a hibás hisz ő vette el feleségül stb. Miért nem merül fel esetleg hogy a csaj változott és lett egy kurva belőlle?

GatyaPityu 2008.11.20. 13:33:20

Skatulya bácsi: "Kezdem érteni, mért van ennyi öngyilkos ebben az országban. Mert tele van ilyen hülyékkel, akik nem tudnak örülni annak, hogy egyáltalán megszülettek."

- Ne haragudj, de jó nagy hülyeséget mondtál. Eleve ott kezdődik a dolog, hogy senki sem maga választja a megszületését, ez a szüleinek a döntése.
A másik dolog, hogy könnyű úgy osztani az észt, hogy milyen jó dolog élni, az élet szép, sunshine & happyness, ha minden megvan, amire az ember vágyik. Nekem is már a f*szom kivan attól, amikor a párkapcsolatban élő rokonaim, ismerőseim osztják az észt arról, hogy minek "sajnáltatom" magam, hogy nincs barátnőm, hiszen lehet élni egyedülállóként is, sőt akár boldog is lehet az ember és különben is, örüljek annak, hogy nem vagyok kerekesszékes fogyatékos, mert az még rosszabb lenne - mondják ezt tehát azok, akik szintén nem kerekesszékesek, és velem ellentétben mégsem egyedülállóak (pedig akár lehetnének azok ők is, ha tényleg annyira "jó dolog" ahogy mondják). Nem szeretem amikor valaki bort iszik és vizet prédikál!

Zerstörer 2008.11.20. 13:34:07

FlyByWire 2008.11.20. 13:29:29

Van olyan, hogy valaki 30 felett lesz sikeres a nőknél, ezt nem vitatom. De ez nem azért lesz, mert az egóját megnövelte valami hókuszpokusszal és önsúlykolással, hanem azért mert a nők dugni akarnak vele. És ha egy nő dugni akar az emberrel, akkor a közhiedelmmel ellentétben az illető férfi tudtára isdadja.
Ergó az eredményből lesz az önbizalom.

roni70 2008.11.20. 13:36:08

Jimbo75 2008.11.20. 12:23:44

"A "külső minden" hozzáállás pedig egyértelműen a nők vesszőparipája."

JA! Persze! Lásd az összes férfimagazint... Kizárólag átlag Maris fotókkal van tele...

Közöd?? (törölt) 2008.11.20. 13:37:24

Televannak a postok marhaságokkal. Éppen attól lesz az embernek önbizalma, ha a nők dugni akarnak vele. Attól, hogy a tükörbe mondogatja magának, hogy szép és magabiztos, legfeljebb röhelyes lesz, és marad.

Atesz 2008.11.20. 13:37:47

A nők férfias,vonzó,magabiztos,"macsós" vagy éppen ellenkezőleg:lányos hajú,kóbor lelket keresnek.Mindent eldönt azonnal a kép,amit felteszel,anélkül meg se nézik az adatlapot.És ha a kép alapján nem vagy szimpi,akkor annyi,lépnek is tovább.Hiába írsz intelligensen,őszintén,megbízható ént mutatva,az nagyon nem számít.És a pasik is a helyes vékony csajokat keresik,a duciknak nem sok esélyük van.De azért van,csak le kell csapniuk az első jelentkezőre,több úgyse lesz.És nagyon sokat jelent a mosoly,a pozitív hozzáállás,és annak keltése.A fonnyadt,enervált,siránkozó embereket senki se szeretné társnak.Tehát:vonzó kép (egész alakos),mosoly (mindig),finoman szédítős stílus,olyan Clooney-s.Ha megvan:bingo!Ha nincs:system restart.

Közöd?? (törölt) 2008.11.20. 13:37:59

aki 30 felett lesz sikeres a nőknél az örökölt:-))) jó sokat...

storyline :) 2008.11.20. 13:38:57

Atro · keresemaparom.freeweb.hu 2008.11.20. 13:33:20

Ej ej, az ilyen párkapcsolatból kifele dumálókat nem kell irigyelni, ezek legtöbben a langyos fosban nyakig merülve osztják az észt!

molnibalage 2008.11.20. 13:39:46

"Napi egy-két óra testedzéssel simán jó eredményt lehet elérni, hát ha még keményebben is csinálod. Ha megy le a zsír, az arcról is megy, ami hidd el, jobb képűvé is tesz szó szerint."

És kinek van arra ideje? Napi 8-9 óra meló + 2,5 óra utázás mellett? Mellesleg aimkor heti 12 órát röplabdáztam akkor szedtem fel +4 kilót. Azóta, ha heti max. 2 órát sprotolok és mégsem hízok tovább. Na, ezt add össze...

Zerstörer 2008.11.20. 13:42:29

Igen, azért remélem, hogy azok a lányok akik a testépítést javasolják a posztolónak, hasonlóképpen röpiznek/futnak/aerobikoznak stb...Nem csak a hájukat növesztik a sorozatok előtt, igaz hölgyeim? :)

LuQuorus 2008.11.20. 13:43:33

Én jómagam is a 40-hez állok közelebb. A hajam nekem sem lett több az idő múlásával és a ráncaim is megszaporodtak. Én mégesem veszem észre, hogy lanyhulna a nők érdeklődése, sőt...
De ezért meg kell keményen dolgozni:
#1 Kezdj el edzeni, de a konsi-terem nem elég, mert ilyen korban már lassul az anyagcsere és könyevven felmennek a kilók. Ezért javaslom a kocogást, heti 2, de inkább 3 alkalommal legalább fél órán át tartó kocogást. Ha sikerül lefogynod és vékony leszel, nem csak a hasizmod lesz bordás, hanem a nyakadról és arcodról is lemegy a zsír és sokkal markánsabb, fiatalabb lesz az ábrázatod. Vedd figyelembe, hogy a korosztályodbeli férfiak, főként ha nősek, eléggé elhízottak, és elplöttyedtek. Fordítsd ezt a javadra és velük ellentétben legyél vékony és fitt. Az öltözeted is ennek megfelelően válaszd ki.
#2 Tanulj nyelveket, fejleszd a tudásod, hajtsál rá a melóban. Ha fejleszted a tudásod, előrelépsz a munkahelyeden és több pénzt sikerül begyűjtened, akkor sokkal magabiztosabb leszel, ha ehhez még jó testfelépítés is társul, akkor olyan nyugalom és magabiztosság fog sugározni belőled, amire rácuppannak a nők, mivel ezt rögtön észre veszik.
#3 Legutoljára térek ki a hajadra meg a bajuszra, mivel, ha a fentiek (#1-2) összejönnek ez utóbbi már nem nagyon nyom semmit a latban. A legtöbb nőt ugyanis nem zavarja a bajusz vagy a kopaszság önmagában. Leginkább a bunkó proli-picsák, meg a nagyon fiatal csajok < 20 év foglalkoznak a szőrzettel, de azokkal nem kell foglalkozni, azoknak ott vannak a velük egy lepratelepen szocializálódot alkoholista, tapló pasiajik.
Mindenesetre ha javítani akarsz a külsődön akkor borotváltasd le a maradék hajad, vagy nyirasd nagyon rövidre és járj szoláriumba, így barna lesz a fejed búbja és nem tűnik fel ann yira, hogy kopasz vagy.

Ergil 2008.11.20. 13:45:59

Bár családosként engem nem érint a probléma, de hasonlóan nézhetek ki mint te, több barátom is azonban 30-an túl találta meg az igazit.
- Legyél ápolt
- Adj lehetőséget, hogy a nagy Ő rádtaláljon (egy szobában bezárva nem fog) Járj olyan társaságba ahol beszélgetni tudsz - Társastánc tanfolyam, táncház, túra és csoportos sport.
Légy nyitott másokra és ők is megnyílhatnak feléd.
Vállalj társadalami tevékenységet ízlésed és érdeklődésed szerint.

gábbor 2008.11.20. 13:47:00

"Hagyjátok már ezt a netes társkeresést, vagy legalábbis ne erőltessétek!"

Imádom az ilyet! Tudod, vannak emberek akik nem olyan tökéletesek mint TE! Vannak emberek akiknek nehezen megy az ismerkedés, de ezt TE, és a hozzás hasolnló szupercsajozósok soha nem fogják megérteni.

Sokan mondtátok, hogy a cikkiró járjon le kondizni, vegyen új ruhát. Az nem zavar senkit, hogy a cikkiró egyedül él, és és átlagos munkája és keresete van? Fogalmatok sincs arról, hogy ma ez mit jelent. Le merném fogadni, hogy nincs pénze kondibérletre (10e ft), megfelelő kajára, alap dolgokra se. Ezeket is vegyétek figyelmbe!

Babett 2008.11.20. 13:47:42

Steve01 hozzászólásával teljesen egyetértek, az a lényeg.

fvtr.blog.hu/2008/11/20/csak_a_szepek_lehetnek_boldogok?fullcommentlist=1#c4006213

Aki meg azt mondja, hogy képtelenség napi 1-2 órát sportolásra fordítani... hát ha egyedül élsz, és képtelen vagy 1-2 órát erre szánni, akkor majd ha barátnőd lesz, mennyi időd lesz rá?

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.11.20. 13:55:53

"Sokan mondtátok, hogy a cikkiró járjon le kondizni, vegyen új ruhát. Az nem zavar senkit, hogy a cikkiró egyedül él, és és átlagos munkája és keresete van? Fogalmatok sincs arról, hogy ma ez mit jelent."

Pár év alatt 31 kilót fogytam és egy gramm nem jött vissza. Ilyen után az ember örömmel megy be a boltba is, mert tudja, hogy olyat árulnak ott, ami rámegy. És eddig ez nem így volt.
Minden ilyen kis apró dolog építi az önbizalmat. Sok kis építőkocka ami összeáll egy naggyá egy idő után.
Ha változtat mindazon, ami zavarja, és amiket nyilvánvalóan megfogalmazott (kopaszodik, nagy a hasa, a bajuszról nem is beszélve), akkor minden megváltozik. Ha magadban nem hiszel, akkor benned senki más nem fog.
Ha neki mondjuk egyetlen külső jegy annyit számít (akár rögeszme szinten is zavarja az életét), és változtat rajta, akkor nem is biztos, hogy a többiek a külső jegy változását veszik észre. Dehogy. Az tűnik fel, hogy az egész ember ki van cserélve, mindez azért, mert süt róla a magabiztosság!

gábbor 2008.11.20. 13:56:23

Babett!

Napi 1-2 óra sport? Jól vagy? Ezt akkor lehet, ha az ember a szüleivel él, vagy eltartják egy burokban. Kiváncsi lennék az arcodra, hogy 8-9 óra munka után hazaértve a hitelre vásárolt lakásodba, amiben teljesen élsz mennyire lenne kedved sportoldani napi 1-2 órát. Komolytalan vagy.

gábbor 2008.11.20. 13:57:13

"amiben teljesen egyedül élsz"

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.11.20. 13:59:36

gábbor
hidd el, az anyagiaknak semmi köze az igényességhez. Futni, kocogni, otthoni gyakorlatokat végezni az égvilágon semmibe nem kerül. Aki 40 éves korára nem vitte annyira, hogy normálisan, ápoltan tudjon öltözködni, az még várjon a társkereséssel, hiszen randizni, mint tudjuk, elég költséges dolog (mindkét félnek).
Volt egy barátom, akinek derogált BKV-zni, de benzinre nem mindig volt pénze. Ezért gyakran otthon ültünk és tévéztünk, ahelyett hogy buszra pattantunk volna és elmentünk volna kirándulni, vagy akár a környéken sétálni. Neki is mindig sírt a szája, hogy csóró, de csak a sült galambot várta, tenni nem tett semmit. Na ez az a fajta igénytelenség, amelyet senki nem tűr sokáig.

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.11.20. 14:01:30

gábbor: akaraterő kérdése az egész sportolás és edézs.
Ez a búvalbaszott hozzáállás az, amiért az utcán csak szürke, megfáradt embereket lehet látni.
A pozitívumot lásd meg az életben, bazz. Ebben az esetben pl kezdhetjük azzal, hogy saját lakásod van. Ahol azt csinálsz, amit akarsz, amikor akarsz. Az, hogy nincs kivel, na az nem a hitel és az egyedüllét folyománya, hanem az, hogy egy kiégett ember az alany.

FlybyWire 2008.11.20. 14:02:55

Bár én nem kapcsolatból kifele dumálok (nemrég volt vége egy sokévesnek, utána egy kis ideig gyors iramban hajtottam a nőket (30 fölött, sokkal több sikerrel mint 10 éve :), most egy kicsi nyugi van, de továbbra is tartom: önmagunkkal legyünk rendben először, mert csak akkor lesz esélyünk olyan társra, aki nem csak és elsősorban dugni akar.
Mert aki csak a külsőt nézi, az nem is akar többet! (Amivel semmi gond nincs, nagyon is jól jönnek az ilyen alkalmi dolgok, a megfelelő időben :)

roni70 2008.11.20. 14:03:11

gábbor:
napi 8-10 órát dolgozom. Heti 3-4 alkalommal elemegyek edzeni. 1: Mert hasznos. 2: Mert program.
+ 6 havonta 1-1 hónap diétát is tartok....

A lustaságot és az ápolatlanságot nem lehet megmagyarázni!

burian 2008.11.20. 14:06:11

Csóró vagyok, nincs BMV-m, ronda vagyok, alacsony, öreg, kövér, bajszom nincs, de csak azért mert lusta vagyok levágni mellőle a többi szőrt. Rosszul öltözködöm, hülye szokásaim vannak és kretének a barátaim. Rühellem a divatos dolgokat, nem megyek menő szórakozóhelyekre, nem borotválom a testem és leaszarom a G-pontot. Minden Cosmopolitan és Joy tesz szerint én vagyok az antiférfi, a patás, a fujj.
Mégsincs bajom a nőkkel. És nekik sincs bajuk velem. Sőt.
Most akkor mi van? Lehet, hogy mégsincs minden előre eldöntve?!

Ülj le valami olyan helyen, ahová sok nagyon szép nő jár és figyelj. Figyeld a legeslegszebbek tekintetét. Ha van szemed hozzá, ha érzed a testbeszéd rezdüléseit, látni fogod, hogy mennyire rettegnek a nők, mennyire fosnak, hogy ki mit gondol rólunk. Az egész életük egy rémálom a folytonos megfelelési kényszer miatt. Egy természetes gesztusuk nem lehet, minden, minden művi. Egészen kicsi kislány koruk óta így megy ez.
Egy merő görcs. Ha szépek azért, ha nem annyira szépek, akkor meg azért. Nőnek lenni életre szóló paralimpia.

Na, innen indulunk. Ha ezt megértetted, akkor új pályára léphetsz.

Zerstörer 2008.11.20. 14:06:11

Rékuc · nornir.blog.hu 2008.11.20. 13:59:3

Ebben teljesen igazad van, és valóban igénytelen dolog a dagadtság. És tényleg nagyrészt nem pénzkérdés.
DE nehogy valakiben felmerüljön az, hogy a heti 2-3 kocogás és a minusz x kiló a csajozás Szent Grálja. Irtózatos energia és önfegyelem olyan, szálkás testet csinálni, ami önmagában megdobja egy alacsony, nemhelyes és/vagy kopasz fickó piaci értékét.
Lehet, célravezetőbb meggazdagodni és bömössel járni :)

FlybyWire 2008.11.20. 14:06:36

Itt igazából egy probléma van:

Felkelteni a NŐ érdeklődését.
Kérdés, hogy mi a NŐ célja: ha csak a szex, akkor jó fénykép kell, meg tuti külső, esetleg sok pénz.
Ha tényleg társat keres az a nő, akkor IS fel kell kelteni az érdeklődését, valahogy külsőleg is, de itt már igenis bejátszik a kisugárzás és belső harmónia.

Zerstörer, asszem ezt a 2 esetet nem definiáltuk, az elsőben természetesen van igazságod, a 2. szitu viszont szerintem árnyaltabb.

molnibalage 2008.11.20. 14:06:42

A kondizás alatt meg mit értetek? Mer súlyokat emelni én nem fogok. Unalmas. Van rajtam izom rendesen csak az a baj, hogy egy kis zsír is van a hason. Így vagyok 78-79 kiló 175 cm-es testmagassággal. Az arcomon meglátszik az a 4 kiló.

Ja és az éterendem nem változott semmit 4 év alatt mikor meghítam egy kicsit. Nem zabálok, csak akkor eszem, ha éhes vagyok. (anyámat ezzel idegelem fel, szerinte rendszeresen kell enni, szerintem meg akkor mikor éhes vagy)

FlybyWire 2008.11.20. 14:08:31

neantropus 2008.11.20. 14:06:11

Ez nagyon jó poszt, de azért vannak fokozatok. Léteznek kiegyensúlyozott nők. Ezek között van, aki nem is ad magára (és mégis), de olyan is aki nagyon. Na ez utóbbi nehéz megfogni, de nagyon érdemes :)

roni70 2008.11.20. 14:10:39

molinbalage: Anyudnak igaza van... A rendszeresség a titok... Akkor az anyagcseréd is beáll...

Thomas · http://eletertelme.blog.hu/ 2008.11.20. 14:13:04

Meg kell változni; ennyi!
íme a receptúra:

- 20k pénzért mágnesfékes szobakerékpárt venni + többet gyalogolni.
- kevesebbet + egészségesebben táplálkozni.
- fodrász + borotva (a rövid körszakáll is gáz?)
- ruhatár (+cipőtár) megújítása
- offline társalogni emberekkel.
- nyelviskola, vagy más tanfolyam hiányában: greenpeace tali, ingyenes történelmi előadások, akár politikai rendezvények látogatása (a cél szentesíti az eszközt)
- és a legfontosabb hozzávaló: no f*cking excuses!!!

Stupidella 2008.11.20. 14:13:52

FlyByWire 2008.11.20. 13:29:29
Képzeld, létezik olyan is, hogy valaki bőven 30 fölött kezd el sikeres lenni a másik nemnél. Vannak dolgok, amiket megtanul az ember, felismer fontos dolgokat esetleg bőven felnőtt korában.... és ezeken a dolgokon mindig lehet változtatni, szinte bármilyen korban!

Ezt tanúsíthatom! Nekem elég volt az, hogy valaki végre elhitette velem, hogy vonzó vagyok, azóta vonzónak érzem magam, elkezdtem sugározni, mint egy atomreaktor, s azóta ragadnak rám a pasik! Ez még inkább megerősíti az önbizalmam (azelőtt nem volt semmi) és még atomreaktorosabb vagyok, nagyobb kedvvel is sportolok, vidámabb vagyok, meg vagyok békélve önmagammal.

Ez az egész egy oda-visszagerjesztő folyamat, csak egyszer kell az elején rendet tennünk a fejünkben, hogy igenis értékes emberek vagyunk és van miért szeretnünk önmagunkat. Ha tudunk változtatni, lépjük meg!

S a legfontosabb, hogy MOSOLYOGJATOK!!! :)

molnibalage 2008.11.20. 14:15:32

"molinbalage: Anyudnak igaza van... A rendszeresség a titok... Akkor az anyagcseréd is beáll... "

3 hónapja mióta dolgozom totál rendszeresen eszem és még sport is ment mellette. Hatása? NAGY NULLA! Egyéb javaslat? Én már kifogytam az ötletekből. Nem értem, hogy ha cikra 20 évig nem jött fel soha pulsz x kiló akkor miért pont 22 évesen következett ez be...

ThufirHawat 2008.11.20. 14:16:18

Szar helyzetben vagy, apám. És nem a külsőd miatt. Az olyan amilyen, részben a lustaságod, részben a génjeid miatt.
A gáz az, hogy a Te (a mi) korosztályunkba tartozó független nők nem egészen normálisak. Ha még nem volt házas, akkor mostanra egy műlaza, belülről kiszáradt, megkeseredett emberré lett (olyan furin nevetnek, és hangosan "lazulnak" mindenkivel), ha meg volt, de vége, akkor többnyire akkora sebeket kaptak, amik miatt pavlovi reflexel záródnak be minden közeledés előtt sok-sok évig.
És igen, jól látod, az élet által még le nem darált fiatalabb példányoknál a külső és a külsőségek sokat számítanak.
Egyetlen esélyed van. Járj olyan társaságba, ahol a belső értékek dominálnak. Nézz szét kicsit a vallásod/egyházad környékén, legyél önkéntes, ilyesmi.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.11.20. 14:16:45

Zerstörer: nekem aztán beszélhetsz, én a mackós pasikra bukok, de irgalmatlanul :) (mondjuk nem is vagyok egy virágszál, irtó hülyén mutatnék egy szálkás maratonfutó alkatú sráccal) :D de abszolút nem is ez a lényeg. Szerencsés vagyok, mert nagy maci a kedvesem és imádom... de ha ugyanez az ember történetesen egy 168cm, 60kg csomagolásban érkezik, ugyanúgy imádnám, mert a külső jegyeket, mint a magasság, testsúly, alkat - ha megismerek valakit és rokonszenves - abszolút másodlagosnak érzem.

Sztravinszka 2008.11.20. 14:17:12

Sportolni hétvégén is lehet, sőt, ha egyedül él valaki, akkor kifejezetten jó program, nemcsak egészséges. De heti egy estét is rá lehet erre szánni, esetleg egy hétvégivel kombinálva. Persze ez is akaraterő és elhatározás kérdése, főként a kitartásé. Ezen pedig könnyen segít egy páros játék, ahol eleve "elkötelezed" magad a megjelenésre.

Amúgy talán érdemes volna megpróbálni a posztírónak először fénykép nélkül ismerkedni a neten, hogy legalább esélye legyen egy bemutatkozásra. Egy komolyabb társkereső nőnél szerintem a leírtak és a fénykép együttesen nyom a latba.

Lehet valaki oltári jóképű vagy vonzó, hogyha visszataszító a stílusa egyébként, vagy semmi közös nincs bennük legalább a szándék szintjén, akkor ő sem nagyon rúg labdába.

Vannak előnytelen külsejű férfiak, akiknek valahogy mégis megy a csajozás. Szerintem egyszerűen azért, mert csajozósak, gyakorlottak, tapasztaltak, magukban hordozzák mindazt, amiről itt már sokan írtak: önbizalom, magabiztosság, kezdeményezés, nyitottság, bókolás, udvarlás, szédítés. Ezekre is lehet gyúrni, nemcsak a nullás- vagy kondigéppel. Bár egy visszahúzódónak ez nem fog könnyen menni, mert nem része a természetének.

Elfogadhatóan öltözködni olcsón is lehet, kínaiból vagy hipermarketból. Ez már inkább csak ízlés és ápoltság kérdése, hogyha az megvan, akkor nincs nagy baj.

Egyébként hajrá, a vaktyúk is talál szemet.

FlybyWire 2008.11.20. 14:17:13

Stupidella 2008.11.20. 14:13:52

:) hát igen, amint az első pozitív visszacsatolások megjelennek, öngerjesztővé válik a folyamat... szerencsére :)

De először belülről kell rendet tenni, ezzel kezdtem az első posztban. És igen, lehet szép valaki ATTÓL, hogy boldog, és nem fordítva. Pontosan úgy, ahogy leírtad.

molnibalage 2008.11.20. 14:17:29

"S a legfontosabb, hogy MOSOLYOGJATOK!!! :) "

Én egész nap, mint a tejbetök. Jó állásom van és megy a szekér. Már csak egy nő hiányzik az életemből. Nap mint nap rámosolygok számtalan csinos nőre leányzóra és mi a válasz az estek 80%-ban? Bambulás, vagy agresszív tekintet esetleg száj elhúzása.

Sebaj...

FlybyWire 2008.11.20. 14:19:38

Attól meg, hogy szép valaki, nem lesz boldog! Neantropus et kiválóan leírta.

Thomas · http://eletertelme.blog.hu/ 2008.11.20. 14:20:20

egy tétel kimaradt:

el kell fogadni azt a tényt, hogy egy életünk van, és hogy mindannyian csillagporból vagyunk.

Egy élet = egy esély. Ha eddig nem ment, változtatni kell rajta valamit, minél előbb, és csak te tudsz rajta változtatni.

roni70 2008.11.20. 14:20:25

molnibalage 2008.11.20. 14:15:32
"Nem értem, hogy ha cikra 20 évig nem jött fel soha pulsz x kiló akkor miért pont 22 évesen következett ez be..."

Ja! Hogy 22? Ez kérlek a korral jár! :)
Figyelj oda mit és mikor eszel. Ha ráadásul mozogsz is eléred a kívánt hatást...

ThufirHawat 2008.11.20. 14:20:59

molnibalage: Fuss! Ennyi. 2 hónap, és simán lenyomod azt a pár kg-ot, ha heti 3-4 alkalommal rászánsz a dologra 30-45 percet.

Stupidella 2008.11.20. 14:21:14

molnibalage 2008.11.20. 14:15:32
3 hónapja mióta dolgozom totál rendszeresen eszem és még sport is ment mellette. Hatása? NAGY NULLA! Egyéb javaslat? Én már kifogytam az ötletekből. Nem értem, hogy ha cikra 20 évig nem jött fel soha pulsz x kiló akkor miért pont 22 évesen következett ez be...

Tarts ki, nekem 5-6 hónap után kezdtek csak el leolvadni a kilók. Én a sportot azzal oldottam meg, hogy bringával jártam be a melóhelyre. Most, hogy hideg és este sötét van, kénytelen vagyok eljárni ugrabugrálni, de már várom a tavaszt. :)

FlybyWire 2008.11.20. 14:21:38

molnibalage: akkor nem lehet őszinte a mosolyod. Én idegenekkel elég visszafogott vagyok, de ha néhány találkozás után rámosolygok egy nőre (új munkahely miatt ez gyakori), akkor _garantált_ a visszamosoly :) 10ből 10szer. És ez nem a külsőmnek szól, vagy annak hogy egy helyen dolgozunk!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.11.20. 14:23:15

molnibalage
én se merek már visszamosolyogni.
Egyszer a Combinón ültem, velem szemben irtó helyes srác. Néztünk egymás szemébe, csak úgy... és amikor a villamos kezdett befékezni a megállóba, a srác rámmosolygott, és elkezdett szedelőzködni. Gondoltam, úgyis leszáll, tehát búcsúzóul rávillantottam egy kétszázvattos igazi mosolymosolyt ... erre a srác abbahagyta a szedelőzködést és mosolyogva ült tovább a helyén. És nézhettem vele farkasszemet vörös fejjel még egy megálló alatt, amíg a következő megállónál valahogy sikerült lemenekülnöm a járatról :D Ilyen piszok átverés után hogy legyen mersze az ember lányának bárkire is visszamosolyogni? :D

gondolkodj 2008.11.20. 14:23:29

nem akarom a posztírót megbántani, de itt nem a hölgyekkel van a probléma. Én is fent vagyok a neten, s érdekes módon nekem sikerült már nem egyszer randiig eljutni, sőt.... ugyan én nem vagyok kopasz, s rendszeresen edzek, de egy bőrelváltozáés miatt nem épp én vagyok a nők álma, s mégis vannak sikereim. Úgy gondolom, hogy az első leveled valszeg rossz. Én pl. nem is nagyon írok semmit, mert úgyis a fotó dönt el mindent. csak felajánlom, hgy ha a fotó mustrán átmegyek, akkor ismerkedjünk meg. Ezért nem mindegy, hogy milyen vagy a fotón, mit látnak meg benned. Mint írtam, nem vagyok egy nagy szépség, de ha a fotódon egy dinamikus, sportos embert látnak, akkor esélyt adnak a hölgyek. S az edzettség nem egyenlő a szépséggel. ja és még valamit, nem a neten található bombanőket kell levelekkel bombáznod, mert ott nincs esélyed. Lőd be magad rnedesen, s a Te szintednek megfelelő lányoknak írj. Hidd el, a nem a plázacica típusú lányok között is egy csomó jó nő van, sőt..

burian 2008.11.20. 14:23:40

FyByWire

Az már a következő pálya. :)
Pillanatnyilag az még a jellemfejlődés Mount Everestjének számít.
Annak a néhány valóban kiegyensúlyozott nőnek jó eséllyel normális családi háttere volt, ami képes ellensúlyozni a kortársak hülyeségét, a média, a reklámok, a női magazinok rettenetes bornírságait.

Én mázlista vagyok, pont kikaptam egy ilyen nőt, aki ráadásul még szép is. Milyen véletlen, mi? :)

A kigyúrt BMV-sek pedig tovább kinlódnak a tetovált szemöldökű rémekkel. Neten vagy a Tajga Diszkóban, egyre megy.

Stupidella 2008.11.20. 14:24:39

Ja, őszintén kell mosolyogni. :) De ehhez belső béke is szükségeltetik.

S bele kell kalkulálni, hogy néha idiótának néznek, nem mindenki vevő a mosolygásra, vannak ugyanis megkeseredett emberek...

Stupidella 2008.11.20. 14:26:28

Rékuc · nornir.blog.hu 2008.11.20. 14:23:15

A farkasszemnézés helyett kezdtél volna inkább dumálni vele, lehet, hogy pont a mosolyod tartotta vissza attól, hogy leszálljon. :)

Steve01 2008.11.20. 14:26:53

" molnibalage 2008.11.20. 14:06:42
A kondizás alatt meg mit értetek? Mer súlyokat emelni én nem fogok. Unalmas. Van rajtam izom rendesen csak az a baj, hogy egy kis zsír is van a hason. Így vagyok 78-79 kiló 175 cm-es testmagassággal. Az arcomon meglátszik az a 4 kiló."

Te miről beszélsz?
Még nyolcvan kiló se vagy 175 cm-hez és pocakos vagy? Szerintem neked egész más bajod van a csajozással! Nem 0,5 centis pocakokról van itt szó! Hanem sokkal (!) nagyobbról!

FlybyWire 2008.11.20. 14:28:19

neantropus: én is rájöttem már (így 35 felé), hogy mi is kell a nőknek, az egy dolog, hogy nem mindig sikerül megvalósítani :)
De a kiegyensúlyozott, egészséges családi hátterű, 27-28 évesen még nem házas, és lelkileg exkapcsolat által nem hazavágott, jelenleg facér nő, ritka, mint a fehér holló.
Ha meg még szép is, akkor nem is létezik ... :(

Thomas · http://eletertelme.blog.hu/ 2008.11.20. 14:29:39

FlyByWire: én is rájöttem már (így 35 felé), hogy mi is kell a nőknek, az egy dolog, hogy nem mindig sikerül megvalósítani

Mi is az? :)

molnibalage 2008.11.20. 14:31:12

"Tarts ki, nekem 5-6 hónap után kezdtek csak el leolvadni a kilók. Én a sportot azzal oldottam meg, hogy bringával jártam be a melóhelyre. Most, hogy hideg és este sötét van, kénytelen vagyok eljárni ugrabugrálni, de már várom a tavaszt. :)"

Ja még azt hagytam ki, hogy edzés után bringával jártam haza, mert este 11 után máshogy nem ment. 21 km hazáig. Akkor sem fogytam semmit.

Egyszer csináltam egy elég merész tesztet, de én szerek kísérletezgetni. Egy hétvégén megettem 1 kiló jégkérmet és mindkét nap ünnepi ebéd volt. Egész héten fel sem keltem a számítógép előtti fotelból. Péntek és hétfő reggel között fogytam fél kilót. Aki ezt megmagyaraázza annak kijárom a Nobel díjat esküszöm. :)

Ja, és régen az röpi mellett még heti egysze kajakoztam egy órát is és előtte és utána is 10 perc bringa volt... Nem lehet mondani, hogy nem próbálkozom. Izom van rajtam, de zsír sehogyan sem megy le...

molnibalage 2008.11.20. 14:32:50

"Még nyolcvan kiló se vagy 175 cm-hez és pocakos vagy? Szerintem neked egész más bajod van a csajozással! Nem 0,5 centis pocakokról van itt szó! Hanem sokkal (!) nagyobbról!"

Jó, szóval akkor ez még nem gáz. Király. :)

Viszont engem zavar olyan dolog amivel együtt élek, de nem értem meg. Én már csak ilyen vagyok.

FlybyWire 2008.11.20. 14:34:12

Thomas: nevettesd meg, érezze magát veled biztonságban, elégítsd ki szexuálisan, de alaposan és sokszor :)
Ezek után már csak az kell, hogy sohase unatkozzon veled, egész életében :)

Stupidella 2008.11.20. 14:36:17

molnibalage 2008.11.20. 14:31:12

Szerintem a testünk nem azonnal reagál a kalóriabevitelre, vagy -elvonásra. A jégkrémezős lustulás miatt később fogsz megint hízni (vagy nemfogyni). Na meg néha úgy van, hogy ha elvonsz, akkor a szervezeted elkezd raktározni, ezért is fontos a rendszeres kajálás. Igazából szerintem nem csak a mennyiségre kell odafigyelni, hanem arra, hogy mit eszel. Én pl, ha esetleg nagyon éhes vagyok este, bekajálok egy egész uborkát salátaként. Mondjuk, én szeretem is az ubisalit. :) Kenyér helyett abonett-féleségekkel kínzom magam, jó, az nem finom, de a kenyér már nem is hiányzik.

molnibalage 2008.11.20. 14:36:24

"molnibalage: akkor nem lehet őszinte a mosolyod."

Bár érteném ezt. Happy vagyok, mosolygok és nem őszinte mosoly.
----

":D Ilyen piszok átverés után hogy legyen mersze az ember lányának bárkire is visszamosolyogni? :D "

Ej, azok a pasik, hogy mernek mosolyogni egy csinos nőre. ;)


Ahogy Virág elvtárs mondaná:

"De mi nem hagyjuk magnukat!"

X 2008.11.20. 14:37:08

Hello!
------

Nem tudom, sort kerítesz-e a hozzászólásomra, vagy valaki más elolvassa-e, de veszem a fáradságot, hogy röviden leírjam.

A nevem ott fent egy kereszt. Szóval van köze Jézus Krisztushoz, amit szeretnék itt handabandálni. Lehet, hogy ez nehézkesen derül ki majd abból, amit írok, ha sikerül jól belebonyolódnom. Azért is biztosítom be magam így előre, na,de lássuk.


A fentiekben, én is olvastam, a legtöbben praktikus tanácsokat akartak adni, hogy miképpen szerezz partnert, milyen technikával oldd ezt meg. Volt, aki érdekes, elgondolkodtató kérdések irányába is elment. Mindkettőnek lehet létjogosultsága. Én persze legszívesebben az elgondolkodtató irányt vinném tovább, de az az érdekesebb ebben, hogy Te melyiket igényled inkább : mielőbb semlegesíteni akarod valakinek a teste által szexuális végyadat, vagy esetleg rászántad magad, hogy gyökeréből kezeld a problémádat (és e gyökér benned van). Én feltétlenül az utóbbit ajánlom : ha már ilyen őszintén nyilvánosság elé tárod a gondolataidat, ne végezz fél munkát.

Én valamivel fiatalabb vagyok nálad, és még fiatalabbként találtak a párkereséssel (és főleg -találással) kapcs. hasonló élmények, de mivel a trend szerint ma már 15 éves gyermeknek is kifejlett szexuális élettel kell bírnia, én is egyre jobban elkésve, lemaradva éreztem magam. Egyetértek azon véleményekkel, hogy valami gond van ezen a téren a "kultúrával". Nem egészen normális, ahogy ez működik. Igen. De természetesen én sem nyugodtam meg ennyiben (mint ~ 20, és előtte kevesebb is mint 20 éves gyerek), és tobzódva, tajtékozva túrtam az agyaram ilyen szexuális izé ~ dolog után. Elég romantikus alkat vagyok egyébként, szóval bennem ez itt, ahogy különben korrekt is, szerelem utáni vággyal, s a szokásos mindenféle illúziókkal vegyesen jelent meg, mindegy is. Addig merészkedtem, amíg csak lehetett. Sok minden színezi még a képet, csóró, nyomi családban születtem, én sem vagyok nagyon attraktív, sikerorientált alkat, normál állapotomban csöndesebb, visszavonultabb, de ebben inkább átlagos, szóval annyi, hogy nem annyira nagypofájú. Külsőmre nézve Brad Pitt-hez képest nyomi jegyekkel, valamelyest elálló fülű, de normális mintából kiindulva mindenképpen a szebbek közé tarozom. De ez mindegy, mert az elvárasok gyakorlatilag végtelenek ma.
Nagyon-nagyon kellett egy leány. Mindig ezt láttam a szemeim előtt, Bruce Willis, stb. szóval, nekem is kellett. Sikerre valónak is éreztem magam a részleges adottságaim miatt, szóval próbálkoztam. Jártam ilyen-olyan szórakozóhelyekre, megszólítottam ilyen-olyan lányokat, csajokat, stb.t.. Viszont mégis mindig elutasításélményeim voltak. Okos gyereknek is számítok, végig komoly iskolákba jártam (felsőoktatást is beleértve). Mégis nagyon sok keserűséget szereztek nekem a szexuális elutasítottsággal kapcs. élmények. Ez lényegében arra öszötnzött, hogy feladjam a válogatást, és szerezzek olyan barátnőt, akit csak tudok. Szereztem is. Még helyes is volt. Volt egy természetes alkalom, valami államigazgatási szervénél, hivatalnál álltunk sorba, és hát felvettem szépen a nagyképű pózt, amit ehhez kell, és ledumáltam vele a randit stb. Nem azért írom, mert ezt kell tenned, ez egy baromság volt, de mindegy, csak leírom, mert történt egy ilyen. Az a lényeg, hogy teljesen üres élmény volt.
Mivel, amire én igazából vágytam, az egy ilyen "reális" kapcsolatnál sokkal-sokkal több volt, azért hát nem tudott az ezen a módon szerzett dolog komolyan megérinteni (értsd : belül).
Amilyen lányok az én szememben megcsillantották azt a sötét, vágyakozó érzületet, azok mindig sokkal dögösebbek voltak
(vagy annak tűntek), mint amilyenekkel én meg tudtam ismerkedni, kapcsolatot tudtam kezdeményezni.

Az én képességeim nem voltak elegendők, hogy betöltsem a kívánságaimat, úgyhogy (emiatt mindig szomorkodva),
a társasággal piáltam, és elnyomtam magamban az érzést (értsd: ami a témánk), nem mutatva ki semmit belőle, már amikor sikerült, és nem jött rám érzelgős őszinteség, hogy a haverral/baráttal megosszam, nagyjából, ahogy most is teszem veletek.
De mondanom sem kell, az ivás nem volt elég.


Minimum természetfölötti képességet akartam. Azt akartam, hogy meg tudjam szerezni az elérhetetlent.

Úgy jött ki, hogy egy ideig trance-es diszkóba kezdtem járni, olyan fazonokkal, akik odavalók, mégha ismertem is
őket régóta egyébként : ott (és máshol is ővelük) kapcsolatba kerültem némi tipikus magánforgalmú doppingszerrel.
( Büntetőjogi elévülési idő már elmúlt ). Pl. extasy, ahogy lenni szokott, gondolom, sokakkal másokkal is.

Az eredény : természetfölötti képességek. Nagyon-nagyon tudtam táncolni. Nagyon-nagyon tudtam hódítani. Bárkit.
Akibe csak szerelelmre gyuladtam (merthogy megengedtem magamnak, hogy gyulladjak), ott a parketten, meg tudtam szerezni.
Ezt éreztem, és többé-kevésbé így is volt. Legkevesebbet sem hazudok vele, de ez is igaz : nem éltem ezzel a lehetőséggel így sem.

Történt velem más is. Barátaimmal voltam Balatonon, és nagyon képmutatóan lebunkóztak. Nem az első napon mentem
le közéjük, és mivel olyan egyetemista lányokkal nyaraltunk, akik még nem vállalták nyíltan a bulizást, és én
nem erre készültem, beittam velük, ahogy máskor. Viszont ők eljátszották a szentet, amikor már később kezdett lenni,
és úgy csináltak, mintha egyébként ők mindig jómodorúak lennének, és ami ott történt (berugtam), az csak
énrám egyedül lenne jellemző a társaságból. Nagyon pimasz-szemétül eljátszották ezt velem, úgy viselkedtek, mint a katolikus szentek. Semmi kikacsintás nem volt benne. Kioktattak és kiutáltak, mintha idegen lennék.
Csodálkoztam és megdöbbentem rajtuk, de ezt az elemzésemben már leülepedett helyzetértékelést még nem tudtam megtenni akkor egyből, hanem nagyon rosszul esett. Másnap átszellemülve
keltem fel, magamra vettem a megszégyenülést (nem mintha nem lenne ebben valami jogos is ;-) ), például mindenki után elmosogattam, stb.

De bennem maradt, és aznap külön mentem tőlük. Ott hallottam meg Jézus Krisztust. Volt már előtte egyszer ugyanez velem,
azt nem írom most le, de akkor is. Egy gitáros srác adott elő dícséretet az utcán: teljes szívből. Ez valami ellenálhatatlan
hatalommal megnyitotta a szivem. Egyáltalán nem vagyok nyálas gyerek, én nem szoktam engedni magamnak ilyesmiket, viszont
ez erővel jött. Valódi természetfölötti esemény volt, megértettem, hogy személyesen Jézussal találkoztam.

Válaszoltam is neki, ha már itt van : ne haragudj, Uram, de nekem még meg kell szereznem a barátnőmet. Kell még menjek
a diszkóba, mert kell nekem. Ezután bementem a moziba, ami helyben volt, és megnéztem az "Ilyen a box" c. filmet
Antonio Banderas-szal. Nagyon érdekes volt.

Nagyjából egy év múlva találkoztam megint Istennel. Ekkor teljesen megnyílt előttem a menny, és hallható hangon is szólt
nekem, úgy találtkoztam vele, mint te, ahogy ott vagy (mintha összekoccannánk egy teára, vagy mittudomén). Nincs semmi elmezavarom, Te dolgod, hogy elhiszed vagy sem. Én csak leírom, ami volt.

Elmentem a Hit Gyülekezetébe, és megtértem.
Elhagytam a szórakozóhelyre járást, a régi barátaimat, stb.-t és például a dohányzást is. Azóta pedig még több Istennel kapcsolatos
szeméyles élmény ért. Tulajdonképpen a társkereséssel (és egyébként például az anyagiakkal) kapcsolatos problémáim jelentéktelenné
lettek. Nem mellesleg találkoztam is azzal a Nővel, akit Isten adott, hogy megmutassa, milyen a beteljesült, igaz
szerelem : az eredeti ajándék, aminek elérhetetlensége miatt mindenki kergeti ezeket a hülye pótmegoldásokat, vagy alantas, gonosz megoldásokat(, amiket
itt fent a velem történteknél is írtam). Mert amit te tudsz megszerezni a fülig érő-mosolygós, szerelmes feleség helyett,
az vagy bűn, vagy nem elégít ki.

Kívánom Neked is, hogy te is az igazi ajándékot vedd át, és teljesülj be. Békesség veled.


Nagyon értékes cikkek a témában (legalábbis nekem ez a véleményem róluk):

hit.hu/article.html?id=18
hit.hu/szexualis_bunok.html

roni70 2008.11.20. 14:37:18

FlyByWire FOR PRESIDENT!!!! :)

Stupidella 2008.11.20. 14:37:20

FlyByWire 2008.11.20. 14:34:12

BINGÓ BINGÓ BINGÓ! Ez a nyerő recept! :)))

Thomas · http://eletertelme.blog.hu/ 2008.11.20. 14:37:50

FlyByWire: nagyon nem kivitelezhetetlen dolgok, mostmár csak meg kell találni a tesztalanyt :)

ThufirHawat 2008.11.20. 14:38:26

molnibalage: Jöhet a Nobel díj... Az agyad is energiával megy, nem csak a tested. Ha olyan dolgot csináltál a géppel, amin sokat kell agyalni, ráadásul tartósan magasan volt a pulzusod, simán fogyhattál.
Láttál már kövér sakkozót?

molnibalage 2008.11.20. 14:38:49

"Szerintem a testünk nem azonnal reagál a kalóriabevitelre, vagy -elvonásra. A jégkrémezős lustulás miatt később fogsz megint hízni (vagy nemfogyni)."

Ezt vagy két éve próbáltam ki. Akkor, ha feljött volna akkor lett volna időm extrémsokat sprotlni, hátha...

Nyáron minden nap 45 percet tekertem (elég tempósan) és az sem volt jó semmire. Fittnek fitt voltam, de nem fogytam. Zöldséget és gyümölcsöt nem sokat eszek, de nem is számít amennyire látom. Szökőévenként vagyok beteg.

Na meg néha úgy van, hogy ha elvonsz, akkor a szervezeted elkezd raktározni, ezért is fontos a rendszeres kajálás. Igazából szerintem nem csak a mennyiségre kell odafigyelni, hanem arra, hogy mit eszel. Én pl, ha esetleg nagyon éhes vagyok este, bekajálok egy egész uborkát salátaként. Mondjuk, én szeretem is az ubisalit. :) Kenyér helyett abonett-féleségekkel kínzom magam, jó, az nem finom, de a kenyér már nem is hiányzik.

burian 2008.11.20. 14:39:08

FlyByWire

27-28 pont az a kor, amikor a nőkben tombolni kezd a hormon és ketyegni az óra. Nem tudom miről beszélsz. Vagy épp tiszta erőből vadásznak egy komoly kapcsolatra, vagy már épp túl vannak egyen. Mindkét lélektani helyzet kiváló fundamentuma a társkeresésnek.
Ha az első helyzetról van szó és normális ember vagy, aki figyel a partnerére, akkor nincs gond.
A második esetben normálisabbnak és figyelmesebbnek kell lenned, mint az előző barom volt. Ez általában nem egy kihívás.
Felhívnám a figyelmet arra, hogy lelki betegek nem normálisak és általában képtelenek figyelni a partnerükre, mert a saját lelki nyomorukkal vanak elfoglalva.
Rend a fejben, rend a lélekben és minden menni fog.
Beteg emberek meg ne társkereséssel múlassák az időt, hanem lássanak hozzá saját maguk rendbetételéhez. Utána próbálják megérteni a világot és ne csak sodródni ide-oda a különböző - általában fals és egymásnak ellentmondó - elvárások és sztereotípiák között.
ha az ember lelkileg rendben van és nagyjából látja, hogy milyen világban él, akkor találjon magának társat. Meg fogja találni.

pupak30 2008.11.20. 14:39:23

ilyenek a nők az ilyen Damu Roland féle idiótákra buknak....
úgy kell nekik. :)
vigasztalásul mondom én 2 méter magas vagyok, minden nap sportolok mégis hasonló cipőben járok. habár valószínőleg azért mert nem is törekszem a szimpátia elnyerésésre. haha

Thomas · http://eletertelme.blog.hu/ 2008.11.20. 14:40:12

X: jól hogy jelezted, hogy a gyülekezetekben is lehet csajt találni :)

Respect!

miller 2008.11.20. 14:41:20

Szerintem léteznek még 27-28 évesen is facér csajok, nem is kevesen.Baromira szégyellik hogy nincs (éppen) még senkijük!Szerintem.

JK 2008.11.20. 14:41:32

"Csóró vagyok, nincs BMV-m, ronda vagyok, alacsony, öreg, kövér, bajszom nincs, de csak azért mert lusta vagyok levágni mellőle a többi szőrt. Rosszul öltözködöm, hülye szokásaim vannak és kretének a barátaim. Rühellem a divatos dolgokat, nem megyek menő szórakozóhelyekre, nem borotválom a testem és leaszarom a G-pontot. Minden Cosmopolitan és Joy tesz szerint én vagyok az antiférfi, a patás, a fujj.
Mégsincs bajom a nőkkel. És nekik sincs bajuk velem. Sőt.
Most akkor mi van?"
Az van, hogy buzi vagy. :)))

FlybyWire 2008.11.20. 14:42:11

Thomas,

Azért nem olyan egyszerű az... az első kettő nem gond, ha lelkileg OK a férfi, a harmadik akkor, ha testileg ÉS lelkileg is, de az utolsó... na, az a nehéz :)

Hölgyeim,

Köszönöm az elismerést, egyébként most pont facér vagyok ;-) (3 hónapja csak, nem "idülten" :)

roni70 2008.11.20. 14:42:19

X.... hajjjjajjjjj....

molnibalage 2008.11.20. 14:43:13

"Jöhet a Nobel díj... Az agyad is energiával megy, nem csak a tested. Ha olyan dolgot csináltál a géppel, amin sokat kell agyalni, ráadásul tartósan magasan volt a pulzusod, simán fogyhattál.
Láttál már kövér sakkozót?"

Pulzus nem volt magasan, de hobbin erős agytevékenységet igényel és a meló is. Semmi változás. Mondom, relytéjes az egész nekem.

Már az is megfordult a fejemben, hogy egy kis zsirleszívást csináltatok (nem csak híúságból), hanem utána sem változtatok semmin az lássuk mi lesz. Na akkor kíváncsi vagyok, hogy mi történne.

Egyetlen bibi, hogy ezt azért nem olcsó megcsinálni és kicsit prionkodénk is mitta. Férfiaknál ez nem divat és nem kéne átseni a ló tulsó oldalára, de gépészmérnökként én imádok mérni és kísérletezni. Bár ez már azért elég durva elismerem.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.11.20. 14:43:52

Stupidella: nem tudnál annyit fizetni, hogy leszólítsak egy vadidegen pasit :d tudom nehéz elhinni, de irtó félénk és szégyellős vagyok... egy darabig mindenképpen :)

FlybyWire 2008.11.20. 14:46:15

neantropus,

Persze, kicsit sarkítottam :) ha nem bíznék abban, hogy létezik az a 25-28 éves kiegyensúlyozott, intelligens, csinos és lelkileg is egészséges hölgy aki "csak rám vár", akkor elég nehéz lenne reggelente csak felkelnem is :) függetlenül attól, hogy nagyjából rendben vagyok lelkileg a mostani egyedüllétet tekintetbe véve is. Azért persze lehet mit csiszolni még rajtam is, de szerintem rövidesen teljesen kész leszek újra felvenni az ismerkedési "harcot" :))

roni70 2008.11.20. 14:46:25

FlyByWire!
Mondd kérlek, hogy nem Te voltál a hibás!
Összeomlana bennem egy egész világ! A tökéletes pasi sem az! :(
Most elmorzsolok pár könnycseppet!
:)

ThufirHawat 2008.11.20. 14:46:29

Hűűű bazzeg X! Itt ne szektázz...

Stupidella 2008.11.20. 14:47:22

Rékuc · nornir.blog.hu 2008.11.20. 14:43:52

Pedig az ideális helyzet adott volt, ő mosolygott, te atommosolyogtál, a helyzet vicces volt, mert nem szállt le, márcsak ezen is el lehet egy jót rötyögni, viccelődni. :)

Cuclis 2008.11.20. 14:47:37

De vajon miért hajtogatják állandóan a nők, hogy "nem a külső a lényeg?"

A hazugok!!

Így akarják magukat fényezni, hogy én milyen inteligens nő vagyok - nem olyan kurva és közben tessék: rendre bebizonyosodik, a külső a döntő már az első szempillantásra, első benyomásként.

Erről ennyit.

Stupidella 2008.11.20. 14:49:42

Cuclis 2008.11.20. 14:47:37

Nem mind hazug! Ne általánosíts! Van, akinek tényleg nem az a lényeg.

roni70 2008.11.20. 14:50:29

Cuclis!
Ha döntened kellene egy tökéletes alakú, babaarcú lány vagy egy molett békapofa mellett Te kit választanál?
Nem kell megjátszani, hogy a belső az elsődleges... Nem azt nézed meg egy nőn, mikor utána fordulsz az utcán...
EZ CSAK DUMA!!!!!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.11.20. 14:51:47

Stupidella: no igen, ma már van hozzá kellő önbizalmam és lélekjelenlétem. Akkor még nem volt, alig bírtam minél gyorsabban kereket oldani...

FlybyWire 2008.11.20. 14:52:55

X: a neved nem kereszt, hanem egy betű: X, a W és az Y között van az ABCben.
Amit írsz, teljesen összefüggéstelen és értelmetlen. Nem akarom a szektádat/felekezeteded vagy midet bírálni sem jellemzni (mert nem ismerem), de ha kételkedtem volna felőlük, a te írásos tökéletesen megnyugtatott és megerősített abban, hogy folytassam, amit eddig is tettem: a lehető legtávolabb tartsam magam - tőletek....

burian 2008.11.20. 14:53:27

JK
Biztos igazad van. :) Minden buzi erre izgul.
Nekem akkor elrendeződött a sorsom általad.
Veled mi a helyzet?
Anyád pelenkáz még? Csókoltatom és üzenem, hogy ott rontotta el, amikor Pókemberes matricát ragasztott az iskolatáskádra. Azóta mindenről a buzik jutnak az eszedbe.

Steve01 2008.11.20. 14:54:46

Fuss naponta 2-3 km-et.
Egyél úgy mint egy body bilder aki versenyre készül és kész. :)

Azért lássuk be hogy "hozzott anyagból" létezik mindeki. Ha neked 1,5 centis pocak miatt nem jönnek össze a csajok, akkor az elég érdekes. Máshol kellene keresni a problémákat!
Bajúsz van? :))))))))))))))

FlybyWire 2008.11.20. 14:54:48

Roni: nem vagyok tökéletes, de nem azért lett vége a dolognak, mert félreléptem volna, vagy ilyesmi. Inkább azt a bizonyos negyedik pontot nem tudtam feltartani, meg igazából nem voltam biztos sosem abban, hogy én azt a nőt akartam-e egy életre... :/

X 2008.11.20. 14:56:18

FlyByWire:

Összefüggéstelen a fenéket.

Magad pedig azt csinálsz, amit akarsz, akkor vedd úgy, hogy nem hozzád szóltam.

FlybyWire 2008.11.20. 14:56:23

feltartani=fenntartani

Cuclis 2008.11.20. 14:56:30

roni70, én nem mondom, hogy nem a szép lányok után fordulok meg az utcán. De a férfiak nem játszák meg magukat, legalábbis kevésbé. Igen, formás lábakra, popsira, csinos arcra mennek. Én is. De ezt tudjuk mi is, a nők is, de a nők szokták állandóan hajtogatni, hogy nem a külső számít. Álságosak.

roni70 2008.11.20. 14:56:56

Uraim!
Lehet példát venni és tanulni!
FlyByWire!
Köszönöm, hogy vannak ilyen férfiak! :)

Mr. Average 2008.11.20. 14:58:49

Atlagos vagy, ember. Atlagosan kopasz, bajszos, pocakos.Atlagosan nem szeretsz sportolni. Ilyen a tobbseg 90%-a. Atlagos es egyenisegmentes DE! Aztan ott vannak a sportkocsisok. Mennyi is egy sportkocsi, vagy egy 'styleos' auto? Nem penzkerdes. Tele a buksza? ki nem szarja le? Keress olcso de jo helyeket. Pl. 'Ez itt a legjobb hamburgeres a varosban!' Csillogas? Na ne mondd mar, hogy ez tenyleg csillogas...Cayman szigetek,Monte Carlo...az csillogas. A fehernadragos kreten nem csillog csak foszforeszkal a sotetben. Aki meg elhiszi hogy az csillog az hazudik maganak kornyezete ugyse hiszi el. Szerintem a nok 3 dologra buknak: legy fasiszta jellem (jobb vagyok nalad ribanc), legy okos (kibaszottul megerdemelnem hogy elnok legyek) es legy vilaglatott es tapasztalt (ez a hely a szar, te is tudod, gyere velem vilagga ahol jobb) Sok sikert!

FlybyWire 2008.11.20. 14:59:26

X: hát mindenesetre olvashatatlan, borzalmasan fogalmazol. Ne erőltesd :)
A mondanivalód pedig értelmezhetetlen minden "nem megtért" ember számára.

Én elhiszem, hogy van megtérés, de az csak belülről jöhet. Egy nagyon jó írástól nem fog, a tiéd meg leginkább ellenkezőleg fog csak hatni... ijesztő.

roni70 2008.11.20. 15:00:28

X (ejtsd kereszt)!
Szerinetem ez nem az a fórum, ahol lenned kell...

Stupidella 2008.11.20. 15:00:30

Sajnos sokaknak a szektatagság az utolsó menedék.

FlybyWire 2008.11.20. 15:01:19

Roni, a netes párkeresőben, ahol regisztrálva vagyok, írsz referenciát majd, ha reaktiválom magam rajta (talán Január-Februárban kb...)? :)

roni70 2008.11.20. 15:03:58

FlyByWire:
SŐT! :)

pupak30 2008.11.20. 15:04:47

roni70: látod ez a baj veletek magyar nőkkel. azt gondoljátok oszthatjátok itt az észt mintha tőkéletesek lennétek. szerintem inkább előbb magatokba kéne néznetek. :))

pupak30 2008.11.20. 15:05:40

ha még csak tőkéletesek lennétek, de tökéletesek sem vagytok. :)

Eurydice 2008.11.20. 15:06:49

Csatlakozom FlyByWire-hoz, kicsit erőltetett (copypaste) volt X jegyzete...
Persze, lehet a "gyülekezet" is megoldás, ott biztosan kiházasítanak mindenkit, egymás között.
De csak ezért feladni más vallást, hitéletet, nem biztos hogy megéri, az alany inkább keresgessen saját berkeiben.
Ki is írta, hogy valami önkéntes munka a vallási csoportnál ahova tartozik... (plébánia, parókia, zsinagóga)...

Aketo 2008.11.20. 15:07:16

Én ezt nem értem...

FlybyWire 2008.11.20. 15:08:22

Cuclis,

A "lényeg" az nem egyetlen dolog. Leírtam, hogy szerintem mire van szüksége egy nőnek, de emelett természetesen külsőleg is tetszenie kell egy férfinak is, enélkül ők se nagyon fognak belevágni a komolyabb ismerkedésbe.

Az megint egy más kérdés, hogy a nőknek sokszor egészen más szempontok alapján tetszik meg egy férfi, mint azt mi férfiak gondolnánk. Néha olyanokat "látnak meg" valakiben, amire álmunkban sem gondolnánk :)
Szóval mindig van esély.... a lényeg az egészséges lelkivilág. Az látszik ugyanis, és ők talán még jobban is látják, mint mi férfiak.

storyline :) 2008.11.20. 15:11:45

"Ott hallottam meg Jézus Krisztust. "

Hát ilyen az, amikor valaki ráiszik a bogyóra!

X 2008.11.20. 15:12:09

FlyByWire:
neked egyszerűen csak ennyi : nem érdekel a véleményed, elég jól megfogalmaztam én azt. Az előítéleteid szólnak belőled egy kicsit hamis kórust.

roni70:
Teljesen témába vág, amit írok, csak nem parázna szemszögből. Közétek nem illek, de a témába igenis illik, amit írok.

X 2008.11.20. 15:13:55

Eurydice:
Én nem erőltettem semmit, annak hallod, aminek hallani akarod. Csak nem te vagy a közönségem, de ez nekem nem fáj.

Lény 2008.11.20. 15:14:42

Huszonéves csajként ennyit tanácsolnék: nem szeretjük a nyafogást. A férfi falkavezérsége nem a jóképű pofiban nyilvánul meg hanem a határozottságában. Azt szeretjük ha elhitetik velünk hogy képesek eltávolítani a barlang előtt ólálkodó medvét, és nem feltétlenül izomerővel vagy vastag bukszával, hanem ésszel, kitartással és azzal a határozott szándékkal hogy minket és az esetleges porontyot védelmezzék.

Elegem van ebből a "nők hibája" "férfiak hibája" nyafogásból, mindkét félnek sokmindent kell tennie hogy egyáltalán ránézzenek. És nők is férfiak is rendesen ki vannak téve a csúfolódásnak akkor ha nem olyan szépek mint a többiek. Én se vagyok Szindikróford, meg is kaptam a magamét. De miután tudom hogy akiktől megkaptam azok mind ócska selejt alakok, ezért úgy döntöttem leszarom :D .
Amit tudok azt megváltoztatom magamon mert szeretem a páromat, ennek megfelelően sportolok majdnem minden nap.

A sport pedig nem csak azért fontos hogy kockás hasad legyen hanem mert ebből látszik hogy képes vagy olyan dolgokra amik nem olyan kellemesek és hogy elég kitartó vagy ezekhez. Mert ha képes vagy rendszeresen kínozni magad akkor egy-két pelenkacsere vagy mosogatás meg se fog kottyanni, és tudni fogjuk hogy nem a TV előtt a kanapén fetrengve fogod eltölteni az időd miközben főzzük neked a kaját :D

Ja, és a kopaszság egyáltalán nem baj. Sőt :D mmmmm...

Stupidella 2008.11.20. 15:14:48

FlyByWire 2008.11.20. 15:08:22

A nők szempontjai... na igen :)

Nekem pl. a kisugárzás az első egy pasinál. Így aztán volt olyan pasim is, aki igen messze volt az "ideális"-tól, de nem érdekelt, mert a dumája, lazasága, kedvessége meggyőzött és jól éreztem magam a társaságában.

burian 2008.11.20. 15:15:29

X-nek közönsége van.

Stupidella 2008.11.20. 15:16:28

"ideális" = bredpittes, satöbbi kinézet

FlybyWire 2008.11.20. 15:18:41

X 2008.11.20. 15:12:09

Ha nem érdekel mások véleménye, miért gondolod, hogy bárkit érdekel a tiéd? Jézus nem arra tanít, hogy befogadó/megértő legyél?

pupak30 2008.11.20. 15:21:06

ellentmondást látok a falkavezérség és az unásig emlegetett kedvesség között. most akkor mi?
egy falkavezér nem lehet kedves, mert falkavezérséget nem kedvességre osztják. lásd Bruce Willis Die Hard sorozat. Vagy Stallone rambo3. haha

molnibalage 2008.11.20. 15:22:09

"A sport pedig nem csak azért fontos hogy kockás hasad legyen hanem mert ebből látszik hogy képes vagy olyan dolgokra amik nem olyan kellemesek és hogy elég kitartó vagy ezekhez. Mert ha képes vagy rendszeresen kínozni magad akkor egy-két pelenkacsere vagy mosogatás meg se fog kottyanni, és tudni fogjuk hogy nem a TV előtt a kanapén fetrengve fogod eltölteni az időd miközben főzzük neked a kaját :D"

Kínzás? ÉN IMÁDOK röplabdázni. Nem azért csinálom, mert kínzás, hanem azért mer eszémletlen jó. EGy jól sikerül mozdulatsor érzése valami fantasztikus. A japán harművészeteket és tardicionális íjászatot is részben ez tartja életben. A jól kivitelezett mozdulatsor jó érzés. Most hiretlen szebben nem tudom kifejezni.

molnibalage 2008.11.20. 15:23:25

"A sport pedig nem csak azért fontos hogy kockás hasad legyen hanem mert ebből látszik hogy képes vagy olyan dolgokra amik nem olyan kellemesek és hogy elég kitartó vagy ezekhez. Mert ha képes vagy rendszeresen kínozni magad akkor egy-két pelenkacsere vagy mosogatás meg se fog kottyanni, és tudni fogjuk hogy nem a TV előtt a kanapén fetrengve fogod eltölteni az időd miközben főzzük neked a kaját :D"

Kínzás? ÉN IMÁDOK röplabdázni. Nem azért csinálom, mert kínzás, hanem azért mer eszémletlen jó. EGy jól sikerül mozdulatsor érzése valami fantasztikus. A japán harművészeteket és tardicionális íjászatot is részben ez tartja életben. A jól kivitelezett mozdulatsor jó érzés. Most hiretlen szebben nem tudom kifejezni.

Eurydice 2008.11.20. 15:23:28

X 2008.11.20. 15:13:55

tényleg nem vagyok a közönséged, mert boldog vagyok abban a hitben, vallásban, közösségben amelybe beleszülettem - a kiegyensúlyozott élethez kegyelemből megkaptam mindent.

a te bejegyzésed azokra lehet hatással, akik nem érzik a kiegyensúlyozottságot és valamilyen spirituális kapaszkodót keresnek (már ha a képviselt stílus mögött meglátják bejegyzésedben a tartalmat, és végigolvassák, nem fáradva bele a fogalmazás útvesztőibe)

Lchef (törölt) · http://kajaltunk.blog.hu 2008.11.20. 15:24:57

"Fogalmatok sincs arról, hogy ma ez mit jelent. Le merném fogadni, hogy nincs pénze kondibérletre (10e ft), megfelelő kajára, alap dolgokra se. Ezeket is vegyétek figyelmbe!" Sokkal olcsóbban is lehet kondibérletet venni! Én olyan helyre járok, ahol a napijegy 400 ft és a 10 alkalmas bérletért 9-et kell fizetni. Ha meg egyedül él egy átlagos keresetből simán futja ilyenre is.

Stupidella 2008.11.20. 15:27:00

pupak30 2008.11.20. 15:21:06
ellentmondást látok a falkavezérség és az unásig emlegetett kedvesség között. most akkor mi?
egy falkavezér nem lehet kedves, mert falkavezérséget nem kedvességre osztják. lásd Bruce Willis Die Hard sorozat. Vagy Stallone rambo3. haha

Ezt úgy kell elképzelni, hogy a férfiember falkavezérként viselkedik mindenki mással, kivéve a nőjével, akivel kedves. Így a nő tudja, hogy az embere igazi férfi és a nő kivételezettnek érzi magát, amiért ez a marcona pasi vele mégis gyengéd, de meg tudja védeni, ha kell (biztonság, bástya).

pupak30 2008.11.20. 15:27:12

ugyan ez nem pénz kérdése. a futás ingyen van és saját testsúllyal is lehet izmokat építeni. ez nem pénz kérdése.

pupak30 2008.11.20. 15:28:48

stupidella: jó isten mi kellene még? szerintem ki kéne nektek fejleszteni a férfi szimulátort. aztán abba azt programoztok amit akartok.

Stupidella 2008.11.20. 15:31:51

pupak30, összeomlana a rendszer :)))

X 2008.11.20. 15:32:29

Eurydice:
A közösség, vagy mifene, mércéje ennél sokkal objektívebb dolog. Véleményem szerint a megétésnek nincs alternatívája, én pedig erről írok. Ha te beleszülettél valamibe, én nem születtem-e ? Csakhogy amibe születsz, az nem alkalmas az áldásra, így a feleségre. Azért kell váltani. Én erről a váltásról írok, az a megtérés. És nincs alternatívája.
Vagyis van, a pokol. Nem zavar, ha nem értesz velem egyet, de én így gondolkodom, és jogom van hirdetni, ahogy neked is, amit gondolsz.

roni70 2008.11.20. 15:33:04

pupak30:
Egy szóval nem mondtam, hogy tökéletes lennék...

lizocska · http://haromvilaganya.blogspot.com/ 2008.11.20. 15:33:32

FlyByWire 2008.11.20. 14:59:26
Hm, én is megtért ember vagyok, de nekem is összefüggéstelen volt.
szóval nem a 'megtéretlenség' az ok.
persze, értem mit akart volna mondani, a lényeg is elég lett volna: "Mert amit te tudsz megszerezni a fülig érő-mosolygós, szerelmes feleség helyett, az vagy bűn, vagy nem elégít ki."

Sleepy Gonsales 2008.11.20. 15:36:36

Sokat segít ha felteszel magadról valami szép érzelmes képet, pl gyerekkel:
cache.gawker.com/assets/images/io9/2008/11/The_Long_Awaited.jpg
:-)

X 2008.11.20. 15:37:29

lizocska:
Ha összefüggéstelen neked is, én még akkor sem vagyok benne biztos, hogy tényleg az lett volna. Szokott az ember hallani egyirányú váleményeket, amelyek nem igazak, vagy szerinted nincs-e ilyen ?

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.11.20. 15:39:23

Próbáld, próbáld, próbáld. Soha ne add fel ennyi.

FlybyWire 2008.11.20. 15:40:00

lizocska · haromvilaganya.blogspot.com/ 2008.11.20. 15:33:32

Na, ez sokkal szimpatikusabb hangnem, de az igazat megvallva a te idézetedet sem értem :(

X 2008.11.20. 15:40:05

amitlatok:
És mit kapsz meg, ha sikerül ?

FlybyWire 2008.11.20. 15:40:48

X-et továbbra sem értem, az utolsó kommentjét értelmezné valaki? Kezd érdekelni... :P

lizocska · http://haromvilaganya.blogspot.com/ 2008.11.20. 15:41:22

Megbántani nem akarlak, X, a baj ott volt, hogy szaggatottan fogalmazol, és sok benne a felesleges töltelékszó. Gondolom, erős felindultságból írtad...
mit értesz az egyirányú, nem igaz véleményen?
egy embernek sem lehet 100% igaz a véleménye, hiszen nem lát minden szengszöből.
maga a szó is (vél) is utal a bizonytalanságra.

Eurydice 2008.11.20. 15:41:49

Bocs mindenkitől ez már teljesen OFF:
X, ahogy neked jogod van hirdetni a megtérésedet, és boldognak lenni, úgy nekem is jogom van boldognak lenni egy olyan hitben, amely évszázadok óta a családomé. Ez az beleszületettség nem jelenti azt, hogy én nem térhetek meg a vallásom berkein belül az Istenhez (újra meg újra) - persze ez már a kegyelmen múlik. Hiszem, hogy alkalmas vagyok az áldásra abban is amibe beleszülettem. (Feleségre nem vagyok alkalmas, de ez már más kérdés :) )

roni70 2008.11.20. 15:42:11

X:
"roni70:
Teljesen témába vág, amit írok, csak nem parázna szemszögből. Közétek nem illek, de a témába igenis illik, amit írok."

Ezek szerint a csúnya, elhízott emberek menjenek a HIT-be és ott majd becsajoznak?

lizocska · http://haromvilaganya.blogspot.com/ 2008.11.20. 15:44:44

FlyByWire,
X írásának a végéről idéztem vala.
Szerintem úgy érti, hogy ha az ember rossz alappal keres, valószínűleg nem a tökéleteset fogja megtalálni.
sokminden lehet rossz alap.
fentebb sokan megírták: rossz hely, magasra tett mérce, a saját igazi (testi, lelki, szellemi, stb) igények nem megfelelő ismerete. sőt az önismeret hiánya is.
magam azt gondolom, eredendően mindenki az igazira vágyik. aki NEKI igazi.

X 2008.11.20. 15:48:42

lizocska:
annyira nem volt rossz, amit írtam

Eurydice:
nem vitatom a jogod más véleményre, mint az enyém

FlyByWire:
az "amitlatok" user véleményére reflektáltam

roni70:
Ennél én összetetteb dolgot mondok, nem vagyok primitív. Természetes, hogy aki nem olyan szép, nem lesz annyira szép felesége sem.

FlybyWire 2008.11.20. 15:49:55

lizocska: ja, akkor nyilván ezért nem értettem :)

Ezzel teljesen egyet tudok érteni, a nézőpont lehet hogy más, de az alapok nagyon hasonlóak. Az utolsó mondattal főleg egyetértek.

roni70 2008.11.20. 15:50:43

X.
Látod? Az élet (Isten) igazságtalan!

X 2008.11.20. 15:52:14

roni70:
Elhamarkodod: mással szerinted már nem is kárótolhat ?

lizocska · http://haromvilaganya.blogspot.com/ 2008.11.20. 15:54:53

nagyon fontos lassan és pontosan fogalmazni:) főleg, ha az ember csak betűként jelenik meg, s nincs sem arckifejezés, sem hanghordozás, ami segíthetne.
roni70:
természetesen ne azért menjen valaki a Hit-be, hogy becsajozzon, ezt biztos nem akarta X mondani! :)
abból, látatlanban mondom, sok jó nem sülne ki.

gábbor 2008.11.20. 15:54:59

Te X gyerek! Ha most rossz kedvem lenne úgy elküldenélek a picsába a tetves Jézsus Krisztusoddal, meg a agymosó Hit Gyülekezeteddel együtt, de inkább nem teszem, mert minek?!

FlybyWire 2008.11.20. 15:55:28

X:
"roni70:
Ennél én összetetteb dolgot mondok, nem vagyok primitív. Természetes, hogy aki nem olyan szép, nem lesz annyira szép felesége sem."

Ez egyáltalán nincs mindig így....

roni70 2008.11.20. 15:56:31

X
Szegény poszt írót mivel kárpótolta?
Kopaszodik, hízásra hajlamos, nincs ízlése sem önbecsülése. Majd 40 évesen egyedül van és nagyon magányos. Nyílván nem rossz ember ő, de mégis...

y 2008.11.20. 15:56:55

-ha nincs pénzed, ne azzal foglalkozz hogy bezzeg akinek van az milyen nőket szed fel a szórakozóhelyeken...neked kell olyan aki a pénzedre mozdul?nem. ezzel szerintem ezt a kérdést le is zárhatod.
-ha ilyen tudatban írsz meg egy emailt (hogy te senkinek sem kellesz) akkor ne csodálkozz azon hogy nem válaszolnak...azzal foglalkozz hogy neked feleljen meg az aki tetszik ne azzal hogy te feleljél meg neki.
-azt tanácsolom hogy először magaddal foglalkozz ne azzal hogy barátnőd legyen...szeresd azt az embert aki vagy, anélkül nem sokra mész.

lizocska · http://haromvilaganya.blogspot.com/ 2008.11.20. 15:57:02

gábbor:)
ahogy szokták mondani: Isten tartsa meg jókedvedet LOL
(remélem látszik,h mosolygok!!!)

lizocska · http://haromvilaganya.blogspot.com/ 2008.11.20. 15:59:59

hm, y, eszembe jutott valami!
lehet, hogy hülyeség, de talán érdemes lenne a posztolónak a bemutatkozólevelet egy őszinte baráttal átolvastatnia, h ne kerüljön bele olyan, ami elriasztaná a címzettet.
hiszen az első igazi benyomás igazából a levél lesz

X 2008.11.20. 16:02:10

FlyByWire:
fogalmazhattam volna pontosabban:
--aki nem olyan szép, annak általában ... stb.

Nem mindig, de azért jellemzően. Ez a természetes.

X 2008.11.20. 16:03:51

roni70:
Miért beszélsz múlt időben, a levélíró még él, nem ?

roni70 2008.11.20. 16:05:47

X
ezt most jól megmondtad! WOW!

hehe · http://kiscsibe 2008.11.20. 16:19:03

jaj. már megint a csúnya vagyok, ki szeret majd engem szöveg.
senki, ha így állsz hozzá.
az én párom sem brad pitt, viszont tökéletes férj, apa, és társ. olyan szuper humora van, hogy a legkétségbeejtőbb helyzetben is meg tud vele nevettetni.
férfi, és nem sirdogáló kisgyerek.
az egyéniségével nyűgözött le először, és ezt a csodálatot a mai napig, azaz 13 éve fenn tudja tartani nálam. nem volt pénze, jó állása, de nálam ez amúgy sem számított. rólam annyit, hogy manöken voltam, és a mai napig is jóval az átlag fölött vagyok kinézetre.
persze könnyebb a külsőre fogni a sikertelenséget, mint beismerni, hogy intelligenciával, humorral, stílussal, egyéniséggel vagy rendelkezik valaki, vagy nem. és a nők pontosan ki tudják szürni azokat, akik az utóbbi kategóriába tartoznak.

X 2008.11.20. 16:22:14

hehe:
megnézném, hogy mi az, ami szerinted átlag fölötti, nem biztos, hogy én is egyetértenék vele ;-)

hehe · http://kiscsibe 2008.11.20. 16:31:10

X
nincs szégyellnivalóm, egy gyermek után 172cm/56 kg, 96-65-92 méretű vagyok... jó géneket örököltem anyutól. de ez nem rólam szól, hanem a nőkről, és amit a férfiak néha tévesen értelmeznek a választásuk okaként.

X 2008.11.20. 16:35:52

hehe:
A gének mehettek apai ágon is, mint ahogy az egyik X kromoszómát is apai ágról kapod. Remélem érted.

burian 2008.11.20. 16:42:24

X, apám, elolvastam azt a hosszú szart, amit ide spemmeltél, hát te kurvára közel vagy a hangyásodáshoz. De már a túloldalról. Még beszélsz, meg minden, de már a piros tartományban a mutató.
Tudod, azt, hogy ki a flúgos, azt sosem maga a lágyagyú mondja meg, hanem a társadalom, vagy az orvos, akit a társadalom kinevezett bolondügyi szakértőnek. Szóval, ha rám halgatsz, mostanában ne menj kivizsgálásra, mert lehet: bennfognak egy kis slagozásra, thorazinra, meg hálóságyas bentalvósulira.
Minden valamirevaló klinikai elmegyógy kézikönyvben szerepel amit leírtál.
Szépen, sorban ott vannak a tünetek, neked majd megvan a teljes nagykanaszta belőlük.

És az szerinted milyen isten, amit tablettával lehet gyógyítani?

Aztán ha beszélnek hozzád a tapéta mögül, köszön a hóember, meg ilyenek, lécci ígérd meg, hogy csakis magad ellen fordítasz baltát és nem teszel kárt senki másban.

(Én se vagyok százas, egy bolondtól várok becsszót.)

burian 2008.11.20. 16:43:03

X nő. Uramatyám. És bocs, hogy leapámoztalak.

X 2008.11.20. 16:46:57

neantropus:
Nem vagyok nő. A többi íroványod pedig kommentálhatatlan.

pupak30 2008.11.20. 16:52:27

hehe: a nők nagy része pont azt tudja kiszűrni, hogy kivel lesz boldogtalan. merthogy a falkavezérrel nem lesz az, hiszen a falkavezér természete, hogy háreme legyen. haha
aztán meg sírnak és akkor minden férfi szemét.

burian 2008.11.20. 17:16:23

Azért csak próbáld meg, hátha sikerül.
Ha már ide szpemeltél, ez a minimum.
Mindig bírom, amikor kéretlen szpemelő hittérítők kiakadnak amikor beleverik az orrukat a kizárhatatlan lehetőségbe: nincs isten, csak bolondulok megfele.
Egyébként nemrég becsengetett két jehovás. Ez az offline szpem. Látszott rajtuk, hogy velük is minden rendben van, az életük sínen van, majd szétestek a boldogságtól. Kérdezetem van-e gyerekük. Az egyik buzgón bólogatott. Aztán megkérdeztem, hogy akkor miért nem otthon van, mert annak a gyereknek jobban hiányzik az anyja, mint nekem az örömhír. Erre elóldalogtak.

X 2008.11.20. 17:18:22

neantropus:
Ilyen anyázásra szerinted mit írjak ? Mondjam, hogy a tiédet ? Nem, inkább nem.

bagolybagoly 2008.11.20. 17:32:33

neantropus, végigolvastam minen hozzászólásodat és tökéletesen egyetértek minddel.
csaj vagyok, és valóban annyi komplexust és kisebbrendűségű érzés préselődik belénk mire felnövünk, hogy vééégtelenül hálásak tudunk lenni azért, ha egyszer-egyszer ritkán nem azt látjuk, hogy egy kan azon filózik, hogy mennyire lesz majd klassz felvágni velünk az alfa meg a falka előtt, vajon hány falkatársnak van nagyobb mellű nője, és nem túlságosan nagy-e a seggünk ahhoz, mellette rázzuk a klubban.
és a posztíró kopaszodó pocakost is messze elkerüljük, igen. a kopaszodó pocakos mellett se szeretünk utánfutók lenni, akivel villoghat a többi kopaszodó pocakosnak, hogy figyi én ilyen dúshajú, jófogút dugok.

burian 2008.11.20. 17:32:46

Figyelj, te jöttél házhoz a pofonért. Kért valaki arra, hogy szpemelj, téríts? Ha már itt vagy, akkor tartsd oda a másik orcád is. Vagy nekem kell felmondani a könyvet?
Egyébként nem anyáztam, azt gondolom, hogy annak alapján, amit leírtál, vagy kamuzol, vagy tényleg az elmebaj határán vagy. Ezt írtam le. A hitesek többsége csak mondja, hogy lát ezt-azt, megvan ennek is a lélektani oka, nyilván nem kell magyarázni, ha magad sem láttad a jelenést. Ha viszont láttad, akkor - és most félre a viccet - tényleg jelentkezz egy szakorvosnál, mert ez egy jól ismert tünetegyüttes és gyógyítható. Utána valóban más lesz az életed. Például képes leszel az önálló életre. Lelki értelemben is. Na, ennél több empátia nem fért ma belém.

Jut eszembe nem téríteni akartál? Nosza, láss hozzá! Nemes feladat, kezd rajtam!

X 2008.11.20. 17:36:11

neantropus:
Semmiflke térítésre sem vagy méltó, köszöntem.

burian 2008.11.20. 17:48:21

bagyolybagyoly

Ez van. A férfiaknak se könnyű, de azért jóval kevesebb a lelki sérült, mint a nőknél ahol jó korán elkezdik a komplexusok kiépítését.
Most mond meg, szerinted normális, hogy hitelt lehet felvenni mellnagyobbításra?
Viszont az is igaz, hogy mióta ilyen szépen átmedializálódtunk, a férfiak között is egyre többen nézegetik a seggüket tükörben, és sírják tele a párnájukat, ha pattanás nő az orrukra.
Gondolom sejted, hogy mit gondolok erről. Amellett, hogy csak részben tehetnek róla.
A természetes kiválasztódás nem állt le, működik most is. Csak rosszul.

Mondok egy példát.
Ha nők választhatnak, akkor a magasabbat választják. Nem tudatosan, ez az ösztön ősrégi, ha egy madárfészekbe beteszel a borsónyi énekesmadár-tojás mellé egy tyúktojást, a kismadár rá fog ülni a nálánál jóval nagyobb tyúktojásra és megpróbálja azt kikölteni és hagyja kihülni a saját tojását.
Nomármost. A háború óta folyamatosan nő az emberiség. A nők mindig a magasabbat válszatják, három gerenráció alatt pedig már bőven jelentkezik ennek a hatása. Csakhogy az emberi szervezetnek megvannak a saját szabályai. Ezért aztán bizonyos magasság felett egyre nagyobb számban jelennek meg betegségek. Ízuleti és gerincproblémák, látás zavarok, keringési gondok és butaság. A természet igyekszik szabályozni.
De van ennél gyorsabb módja is a szabályzásnak. A háborút túlélők többsége a közepes-alacsony termetűek közül kerül ki. Minden nagy világégés után alacsonyabb lesz az emberiség. Mármint átlagban. Nem véletlen, hogy a harcoló alakulatokban nem kétméteres fickókat válogatnak. Itt nem számít a nők döntése, itt csak a túlélés számít. A légideszantnál, különleges egységeknél, harckocsizóknál az alacsony az átlagos.

Ezt a példát csak azért mondtam el, hogy lásd: a dolog kétirányú, ti nők teszitek ezt a férfiakkal a folyamatos rossz (ösztönös vagy médiavezérelt) döntéseitekkel.
Ez is egy oldala a valóságnak.
Szóval a szegény dagi nyilván kicsit nyápic, kicsit béna, de el sem jut oda, hogy kiderüljön sok csippendél majomnál jobb apa lenne pl.

burian 2008.11.20. 17:53:20

Hagynál elveszni egy lelket? A pokol tüzén fogsz égni! Itt könyörgök a térítésért és nuku?
Phű, mit kapsz ezért odalenn... Egymillió év a fáceszban, üst, krampusz villával, meg minden.
Vagy csak kamu vagy és most megbuktál?
Mondjuk az feltűnt, hogy gyanúsan keveset tudsz saját hited alappilléreiről. Katekizmus azért még megy, vagy csak a szemelvényes, képes változat?
Az is igaz, hogy a szakállas muki, aki nyomja a showt, nemtomhogyhívják, szóval ő is bakizik akkorákat, hogy ihaj, néha rászólhatnál, hogy bebiflázhatná már az a pár oldalt, mert elág gáz, hogy logikai hézagokkal terhes, közepes minőségű üzemi prezentációs szintű buliján nem jön össze néha az alany egyeztetés az állítmánnyal, de azért amit idéz, könyörgöm, azt idézze már helyesen. Vagy nem?
Kérlek, téríts!

X 2008.11.20. 18:03:35

neantropus:
Kiváncsi lennék, mekkora lenne a szád, ha polgári neveden mutatkoznál be, és személyesen kellene nekem megmondanod. Biztos vagyok benne, hogy csak addig mered ilyen sarkosan megmondani a véleményedet, amíg el tudsz bújni anyu szoknyája mögé.

burian 2008.11.20. 18:10:19

Vicces vagy.
Ez már a térítés?
ha jól értem, akkor most azt próbáltad tudomra adni, hogy ha találkoznánk és ezt elmondanám neked, akkor lenne félnivalóm. Nyilván ezért nem merném elmondani, gondolom. Mert amúgy elmondanám pont így, persze kivéve, ha azt látnám, hogy komoly esély van rá, hogy egy bolond megruház. Azt nem vállalnám. Inkább gondolja rólam egy bolond, hogy gyáva vagyok. (Nem mindegy mit gondol egy bolond? Hisz bolond.)
Szóval más okom nem lehet hallgatni, ezt te is így gondolhatod, a formál logika is bizonyíja.
Szóval szerinted a térítés első fázisa, hogy fenyegetően lépsz fel, igyekszel azt sugallni, hogy lenne félnivalóm, ha ellentmondok neked.
Nálad ez bevállt? Te is így kergültél meg?
Folytasd kérlek, most már félek, most jöhet a lépesméz. Had, ne mondjam honnét idézek. Tudod, korbács és méz... Ja, mindig elfelejtem, hogy nem vagy erős a keresztény filozófusokban.
Na, lássuk. Félni már félek.

bagolybagoly 2008.11.20. 18:10:36

igazad van, rengeteg olyan ismerősöm van, aki az emberi értékeket cm-ben méri. nekem nem egy pasim, alacsonyabb volt nálam. főképp olyankor voltam kénytelen ezeket az irdatlan faszságokat meghallgatni, hogy DE alacsonyabb. és olyankor voltam néha én is paraszt, DE a pofádat is befoghatod akár.
nekem az egy rendkívül pozitív tualjdonság, ha valaki a mérete ellenére kiegyensúlyozattan viselkedik, és nem fél belevágni a dologba egy magasabbal.
félreértés ne essék, nekem is fontos a külső. kell az, hogy akivel vagyok az tetszen nekem, de a centiknek ehhez nincs közük.
én is akartam egy ideig nagyobb mellet (soha nem trancsíroztatnám magam), mert egy ideig idegesített, hogy ha két nő vitatkozik, a zavart tekintetű férfi hallgatóság mindig a nagyobb mellűnek ad igazat. ma már nagyon viccesnek találom a jelenséget, és nem érzem magam hátrányban emiatt, legalább tudom, hogy működik.

X 2008.11.20. 18:11:24

neantropus:
Gyáva alak, aki névtelenül gúnyolódik.

burian 2008.11.20. 18:22:09

Figyelj, ezzel nem jutsz közelebb a térítéshez. Az előbb már féltem. Ez most visszalépés.
Gyávázol? Ez nem zaklat fel annyira, hogy istenhez meneküljek. És, ha most bemutatkoznék, akkor mi lenne? Hirtelen megtérnék? Vagy csak azt kockáztatnám, hogy egy felzaklatott bolond éjjel bedobálja az ablakomat kaviccsal? Mert lásd be, a te lelkiállapotodban ez benne van a pakliban. Hisz épp az előbb sugalmaztad, hogy lenne okom félni tőled, ha szemtől szemeb állnánk. Nyilván tisztány keresztényi szereteből buzgott fel benned a gyűlölet egy pillanatra, és vízionáltad, hogy személyesen megfélemlítesz.
Dolgozz még ezen egy kicsit, menni fog ez a térítés, érezem, kiforrja ez magát.

X

Egyébként ez a vezeték, vagy az utóneved?

burian 2008.11.20. 18:27:54

bagyolbagyoly

Ne haragudj, itt levelet váltok egy úrral, aki vallási félórát varázsolt nekünk és ezért kicsit komótosabban válaszolok.
Persze, hogy fonos a külső, az ember ösztönösen vonzódik, de jó ha tisztában van a saját ösztöneivel, meg azzal is, hogy mi az ami belülről jön és mi az, amiben azért hisz, mert hatvanadszorra olvasta egy női magazinban.
Az jó, ha ilyeneket észreveszel, hogy a nagymellűeket szereti az igazság.
Megjegyzem, évek óta mondom, hogy a nagy mell most ugyan attraktív, de idővel kikezdi a gravitáció, míg a pici mell, azon kívül, hogy tartósan szép, még izgulékonyabb is. Na most, ennek előnyeit nem ecsetelném itt. :)

bagolybagoly 2008.11.20. 18:33:05

elég idős vagyok , én is észrevettem már az előnyeit :))))))
a vallási fanatikusokat is a kiábrándult tásadalmunk termeli ki. mindegy, hogy médiaokosság vagy tudatmódosító vagy éppen vallás, valamiben hinni kell. a vallásnak annyi előnye van, hogy régi, és így társadalmilag elfogadott.

burian 2008.11.20. 18:46:07

Vallása válogatja. Sokan csak a rövidebbik végét fogják meg a munkának. Nekem van rendes félbolond teológus barátom. Sokat, nagyon sokat kell tanulni ahhoz, hogy az ember rendesen tudjon érvelni vallásról beszélve.
Amúgy igen, a tömegtársdadalom termeli ki a tömegembert ezekkel a neurózisokkal.
Ennél még az is jobb volt, amikor a kerítő szervezte össze a párokat és a nászéjszakán "találkoztak" először.
Ez van ezt dobta ki a gép, lehet megtanulni szeretni. Merthogy az is munka. Bele kell feccölni az időt. Az is baj, hogy a legtöbben hamar feladják. Egyszerűbb dobni azt, aki kicsit is problémás (mert mondjuk szebbet látam nála a tévében, ez már bizony probléma), mint összecsiszolódni.

GatyaPityu 2008.11.20. 18:51:51

Uhh, kicsit megszaporodtak a kommentek dél óta. :-)

burian 2008.11.20. 20:07:46

Hölgyeim és uraim!
A kéretlenül térítő, szpemelő vallási fanatikusokat a fenti módon lehet eltávolítani.

Elnézést kérek mindenkitől, aki egy pillanatig sértve érezte magát vallásában, nem állt szándékomban bárkit megbántani. Én csak a tolakodó, hivalkodó és ostoba térítéses-szpemelés ellen vagyok. Amúgy a hit magánügy.
Én például erősen hiszek abban, hogy ma még palacsintát fogok vacsorázni.

További jó csevegést!

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2008.11.20. 20:46:12

Reckl_Amál a prototípusa lehet az érzéktelen, hülye picsa nőknek.

Annyit fűznék hozzá az eddigiekhez, hogy a személyisége is adottság az embernek, ami a gyerekkori élményei, kamaszkori élményei, másik nemtől kapott visszajelzések stb. stb. alapján többé-kevésbé beáll már 30 éves korra, sőt, jóval előbb is.

Az, hogy a lelki tulajdonságok nem olyan szembetűnőek, mint a testiek, még nem jelenti azt, hogy csak akarni kell, és bármit lehet változtatni rajtuk.

Azt mondtani, hogy szeresd magad, legyél bátor, sármos, legyen kisugárzásod (mint George Clooney-nak, ahogy egy űberintelligens hozzászóló javasolta) az épp olyan, mintha arra biztatnánk a posztolót, hogy legyen okos, mint Einstein vagy Heidegger. Csak törd a fejed, Newton is azt csinálta. Ugyan már. Ha egyszer valaki lelkileg sem vonzó a nőknek, az ilyen is marad, mitől változna meg, amikor minden nő szemében, aki szembejön az utcán, ezt látja. Ugyanúgy nem, vagy csak irtózatosan, irtózatosan nehezen fog tudni változtatni ezen, mint a megjelenésén.

Zerstörer mondta minderről a legtöbb okos dolgot.

Quark 2008.11.20. 21:52:07

Eleve kevesebb nő van 40 év alatt 1000 férfira 970. (Később megfordul 60 évesen 1000 férfira 2000 nő, innen jön a több nő van mint férfi urban legend.)
Ezenkívül a cikkíró célcsoportja a 30 körüliek akiknél ugyan bekattant a kellene gyerek férj ház kutyával dolog, de bekattant az úristen most van az utolsó esélyem hogy valami jobb fajta pasit fogjak. Ez utóbbi egyébként jogos 30-tól a csajok azért már lefelé mennek legalábbis a nagyátlag, persze van kivétel aki sportol stb. ezzel még nyer pár évet.

Rob Gordon 2008.11.21. 00:50:04

23 éves egyetemista vagyok, 195 magas és 87 kiló zsír nélkül, és mégse írnak vissza a lányok, a legszebb, hogy a KÉP NÉLKÜLIEK SE. Najó, ez így nem igaz, mert amikor elkezdtem kb. két hónapja, az első lány visszaírt, randiztunk egyszer, de ez is a jellegzetes telefonnemfelvevős-msnrőlésiwiwrőlistörölős-emailbenmegmagyarázós véget ért. És nem perverziókkal rémisztgetem őket...

Olvasok, zenét hallgatok, zenélek, imádom a filmeket, sportolok, rengeteg dolog érdekel és rengetegmindenről tudok is beszélgetni. :P

Mégis IRL ismerkedéskor is megkaptam, hogy "nagyon aranyos, kedves és intelligens vagy, majd biztos nagyon boldog lesz veled valaki" (értsd: aki végre bevállal, de hogy nem én leszek az, az is biztos), avagy "majd ugyis megtalálod a lányt, aki csak téged vár" (értsd: csak hozzám ne nyúlj, mert elhányom magam). Sőt, valójában csak IRL ismerkedés után kaptam ezt meg, mert interneten vissza se írnak. :)

Na mit gondoltok, levegyem a képet, amit feltettem a fejemről? :)

Fatima32 2008.11.21. 08:25:45

Kedves "Egy nem jóképű pasi"!
Az internetes társkeresésről szerintem a nőknek is lenne mit írnia, mikor a pasik hatalmas pocakkal 50-es éveikben 20-as 30-as cicababát keresnek. Mondjuk az a csaj, aki belemegy egy ilyenbe, meg is érdemli! Vagy pl. baromira idegesítő tud lenni, ha valaki nem tudja azt mondani, hogy oké kösz nem, mert nem vagy az esetem. Tapasztalatom szerint a férfiak ilyenek! Állj elém és mond meg! Gusztustalan ahogyan mismásolják a dolgokat! ( tisztelet a kivételnek, mert azért van! )A másik dolog amit észrevettem, hogy mostanában elvárják, hogy a nő udvaroljon. Hát köszönöm, ha egy pasi ilyen akkor inkább hagyjuk! Úgyhogy lenne mit a pasik elvárásairól is mesélni. De visszatérve a te helyzetedre, sztem alapvetően valóban nem a pasi külseje számít! De mond meg őszintén, kinek kell egy siránkozó, önsajnálatba menekülő férfi? Mert az nem FÉRFI! Tegyél ellenne, hogy ne úgy nézz ki, ahogy! pl. fussál. Az nem is kerül pénzbe. És ahogy elkezdesz futni, és csökken a súlyod, az önbizalmad is nőni fog. És szépen lassan békében élsz magaddal. Kinek kell egy boldogtalan pár? Az ember boldog párkapcsolatban akar élni, és ez eleve esélytelen, egy olyan férfival akiről süt, hogy nincs jóban önmagával. Ja és még valami. Te SE ! támassz irreális elvárásokat a társaddal szemben!

gábbor 2008.11.21. 09:46:03

Te Fatima32! Aki a futást mondogatja egy elhízott embernek, az egyszerüen hülye. Attól nem fog lefogyni, csak szarrá megy. Probáltál meg már mondjuk 20-25 kiló súlyfelesleggel futni? Garantáltan szarrá mennek a porcok a térdedben, a lábszárerek megtelnek vérrel tromozist okozva, a vér megtelik cukorral, a keringésed valószinűleg összeesik, és még szíved sem sokáig fogja birni. Aki fogyni akar, annak a legjobb megoldás, ha futópadon naponta kicsit gyorsabb tempóban gyalogol egy órát, és persze diéta.

Fatima32 2008.11.21. 10:47:02

Kedves Gábor! Valóban igazad van, ha valakinek 20-25 kg. súlyfeleslege van. De te honnan veszed, hogy neki ennyi van? 10 kg-os súlyfelesleggel pl. kiválóan lehet még futni. De nem is ez a lényeg. A lényeg, hogy tegyen ellenne! Ha egy nőtől joggal elvárható, hogy törődjön magával, - persze nem feltétlenül 50 kg-os szupermodell a követendő- akkor egy pasitól is!

gábbor 2008.11.21. 11:35:10

Fatima32, akkor fussál bazmeg! :D

Sztravinszka 2008.11.21. 12:02:57

Azért túl sok dagi ne jöjjön a szigetre futni, mert letolnak az egyébként is iszonyú keskeny futópályáról :D

Másamúgy egyedül is lehet jól élni, akkor legalább nem baszogat senki senkit, hogy dagadt vagy ápolatlan, vagy foggyon mááá' le.

molnibalage 2008.11.21. 12:47:51

A bringázás az nincs olyan jó, mint a futás?

Bacu 2008.11.21. 12:55:13

Elsőként szerintem kezdj el kimozdulni! Én pl minden hétvégén kirándulni járok. Ha nem jutok erdő közelben egy hétvégén, akkor már elvonási tűnetek jelennek meg nálam.
De ha épp nem kirándulok, akkor bicajozom. A hétvégén mindig imádok sokat mozogni.

Közelítek alulról pár kiló híjján a 100hoz (180 cm). Na és? Ez van!
Nem vagyok madárka alkat. A hasamról én is szívesen ledobnék egy ötöst, de majd megteszem.
Viszont órákig tudok túrázni, imádok mozogni.
A mozgással nem csak a testednek teszel jót, hanem a lelkednek is.
Én a kirándulások alkalmával (ha nem jön senki, akkor egyedül megyek) akkor szoktam lelkileg is feltöltődni! Este fáradtan hazaérve pedig már nem a hülyeségek járnak az eszemben, hanem, hogy talán még megnézek egy filmet, ha nem alszom el idő előtt :)
Néha lehúzzák az ember önbizalmát ezek a netes p.csák! Túl kell lépni rajtuk!

Hidd el, előbb lelkileg kell hogy kicsit feltöltődj, aztán kezdhetsz csajozni is!

kóristalány 2008.11.21. 12:59:14

Van az úgy kedves embertársaim, hogy valaki akaraterő híjján nem bír megváltozni. Jöhet bármilyen ösztönzés, a fránya depi csak erősebb. Talán a posztírónk esetében is ez lehet a háttérben? Akkor ez bizony nem önsajnálat, hanem segélykiáltás.

Sztravinszka 2008.11.21. 13:28:21

A netes picsák között nincsenek túlsúlyos, nem túl szép, sportolni lusta nők, tökátlagos nők? Vajon ők miért nem válaszolnak a posztírónak? Ezt magyarázza el valaki, mert ez nekem homályos.

Lula 2008.11.21. 20:45:26

Ez a Fatima32 egy undorító rib, talán Kálmán Olga személyesen. Alázzuk csak a szerencsétleneket! Így áll a blogíróhoz.

Brendon 2008.11.21. 21:02:53

Na így kell szívatni egy nőt levelezésben, akkor oda figyelni rád és elkezd küzdeni érted, (anélkül nincs is értelme a férfitöbbséges párkeresőkön, itt a nőknek kell küzdeni, a valóság viszont a férfié kell legyen)

Ime mikor egy nő végre őszinte Nő:

"Nos annyira megbántottál, hogy el sem tudom mondani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyáltalán nem értelek! Te írtad, hogy nem vagy hajlandó levelezgetni senkivel sem már ezután, most mégis ezt kéred tőlem!??? Mi értelme lenne, ha nem vagyok szimpatikus Neked????? Amivel semmi gond nincs, megesik az ilyesmi, de lehettél volna annyira fer velem szemben, hogy elém állsz, s megmondod!!!!!!!!!!!!
Látod, látod! Te voltál úgy oda, hogy minek ez a nagy huza-vona a levelezgetéssel!!!!! Legalább fotót cserélhettünk volna, s akkor megóvtuk volna egymást e kínos esettől!!!

Egy sort sem írok Neked addig, amíg nem kapok egy olyan fotót, amelyen jól szemügyre vehetlek! doorkaa@citromail.hu))
Persze cserébe én is küldök, amennyiben igényled!
Nagyon kiváncsi vagyok Rád! A hangod kedvesnek tűnt füleim számára! )

Remélem, hogy az utad kellemesen telt, bár mást érdemelnél...:(((

Jó éjt Neked, gondolattisztító álmokkal telit!

D."

GatyaPityu 2008.11.21. 23:02:04

OFF

Na, ide nem mennék lakni, az biztos. Netes társkeresős ivararányok in the real life! :-)
"Az év legszexistább kijelentésének minõsítették Ausztráliában annak a polgámesternek a kezdeményezését, aki ronda nõket akart városába csábítani, hogy enyhítse a férfilétszám aránytalan túlsúlyát. John Moloney citromdíjat kapott." (...)
" Mount Isa városában 2006-ban - a legutóbbi népszámláláskor - csupán 819 eladósorban lévõ, 20-24 év közötti nõ élt, míg a település teljes lélekszáma 21 421 fõ volt."
index.hu/politika/bulvar/szexi11

Szenvedő alany 2008.11.22. 16:26:36

Nekem is van egy érdekes történetem. Beregisztráltam egy társkereső oldalra, csak úgy heccből, mert a barátnőim is azon lógtak. Szóval nem hallgattam ek magamról semmit, fiatal nő remek kapcsolatban, 1 kisgyerekkel, nem keresek senkit és eszem ágában sincs senkivelm találkozni, fotó mellékelve. Hogy ennek mi értelme volt ne kérdezzétek. Egy a lényeg írtam naplót, ott kiélhettem magam, leírtam a gondolataimat, és mint mindenkire rám is akaszkodott egy pasi, mert szerette a humoromat.Sűrű levélváltások váltották egymást, habár az első perctől megmondtam neki, hogy van valakim, mégis így teltek a napok hónapok.Későbbiekben telefonáltunk is egymásnak, habár ez számomra hatalmas bűn volt, nem tudtam neki ellenálni. Kérte a találkozót, ágáltam ellene,aztán mégis belementem, akkorra viszont már ő nem akarta, mondván ,hogy esély sincs arra ,hogy mi ketten úgy együtt legyünk ahogyan azt ő szeretné, nem akarja keseríteni a szívét, mert már most nagyon kedvel, nem vágja maga alatt a fát.Úgy összevesztünk ,hogy egy az egyben kitöröltem magam.DE aztán pár napra rá , kivíncsi voltam, és mivel nem akartam,hogy hülyének nézzen más névvel regisztráltam, feltettem a barátnőm képét(engedélyezte)de akkor már se gyereket se pasit nem vállaltam.Ismételtem naplót vezettem, persze a személyes részeket többé kevésbé kihagyva.Elkövettem azt a hibát ,hogy beleolvastam a faszi naplójába, és ő ezt látta.Nem ismert meg, még a stílusomat sem. Írt lvelet, nem válaszolta, megint írt próbáltam lekoptatni,aztán úgy gondoltam, egy két levélváltás mit árthat, végülis ő nem tudja hogy ki vagyok, és biztosan lemorzsolódik, nem erőltettem a dolgot, inkább csak válaszoltam neki, néha azt sem, de ő akkor is írt.Belemerültünk. Eltelt így 4 hónap, már magam sem tudom hányszor kérte a telefonszámomat ,hogy hallhassa a hangomat, és rengeteg randit kért, amire válasz mindig ugyanaz volt: NEM. Egyik hazugságból estem a másikba, de nem vallhattam színt hiszen ezzel mélységesen megbántottam volna, közben már futottam, szaladtam volna a karjaiba.

Ezzel csak azt szerettem volna prezentálni, hogy vagy aki vagy a kép nem számit,ha önmagad adod.
Különben ez hogy a fenébe történhetett volna meg velem?

nitro1 2008.11.22. 21:38:03

"csak úgy heccből, mert a barátnőim is azon lógtak" Gratulálok. A társkereső nem közösségi oldal. A nevében benne van, hogy t á r s k e r e s ő. Ha nem akarsz társat keresni, akkor inkább menj máshová szórakozni. Vagy írjál blogot, ha naplót akarsz vezetni. Hogy lehetne "remek" a kapcsolatod, ha ilyeneket csinálsz? Ráadásul kisgyerekkel. Mindig meglepődöm, hová tudnak süllyedni egyesek...

gábor 2008.11.23. 18:47:43

nitro1! Tele van a net ilyen kurvákkal! Otthon punnyad egész nap a gyerekkel, férje/barátja melozik értük mint egy barom, ő meg neten ismeretlenekkel levelezik egy társkeresőn, de nem társat keresve... érted!?

Bacu 2008.11.24. 11:16:39

szenvedő alany: szánalmas egy p.csa vagy ám te is! A kapcsolatod pedig tuti bukó lesz, ha már ilyenek beleférnek neked.
Nem irigylem a gyereked apját! Sose ütöttem meg nőt, de azt hiszem téged fel tudnálak pofozni!

FlybyWire 2008.11.26. 15:00:27

Szenvedő alany: szökőévente írok ilyet, de te egy Igazi Hülyepicsa vagy. A jő ég mentsen meg minden férfit a fajtádtól. Lásd előző 3 komment!

_Toto_ 2008.12.22. 16:02:39

Szenvedő alany: Te a saját hülyeséged szenvedő alanya vagy, van egy ellaposodott vagy unalmassá váló házasságod, talán egy meggondolatlanul bevállalt gyereked. Ez a Te dolgod. Azonban egyhez nincsen jogod: más, egyedül álló, párt kereső férfiakkal szórakozni, játszadozni velük.
A jó ég mentsen meg minden társkeresőt a hozzád hasonló "játékosoktól"!!!

Danny McCoy 2008.12.30. 11:12:51

A levél írója egy igazi lúzer!

Leírja hogy ronda és hogy nem is tesz semmit (sportot is csak tévéből ismeri) és ezért nincs is senkije, mert gondolom Ő sem a hozzá hasonló nőket hajkúrássza, hanem a szépeket és akik tesznek magukért.

És mi a megoldás, szerinte? Az hogy nem is lesz és csak a szépeknek lehet. Véletlenül sem az hogy a siránkozás helyett fel kéne emelni a hájas seggét, sportolni kéne, fodrász, kozmetikus, odafigyelés és akkor egy normális szintre hozni magát (csodát ne várjon, de mégis).

Az ilyeneket nem értem, gondolom nulla önértékelése van, legyint, mert majd hát ha szép szavakkal elvarázsol mást, egy szép nőt. Tükörbe nézzen előbb.

Serrin 2009.01.27. 22:16:58

Ha megvan a kisugárzás, akkor tényleg több sikert lehet elérni. Mikor egyik évben ősszel elkezdtem táncot tanulni és rá is éreztem végre, akkor nekem is meglett egy időre a kisgárzásom. Olyan lányokkal tudtam szemezni, akik rám se néztek volna addig. Viszont tisztában voltam azzal is, hogy ez nem én vagyok, csak egy időleges állapot, ezért sosem mentem tovább.

Tavaszra-nyárra ez a hatás meg is szűnt, a régi rend visszatért. Hozzáteszem, 20-25 kilót leadtam közben, de az időleges kisugárzás hiányában újra annak a "szürke informatikusnak" tűntem újra, aki valójában vagyok. Táncolni azóta is eljárok, igazából a mozgás miatt. Mostanra hiányozna, ha nem mennék.

Táncteremben ismerkedni úgyis csak a "tökéketeseknek" sikerül, ha én elhívtam valakit a Szombat esti lázba (társastáncos hely, pl.: keringő, latin táncok, stb.) csak gyakorolni, már akkor láttam az arcukon, hogy "jaj, vajon mit akarhat tőlem". Ezek után az ilyen próbákozásaimat is föladtam. Hozzáteszem, nem túl sok romantikus egymásratalálásról tudok ott sem. 1-2 eset van, de ált. a fiatalabb lányoknál jön be az a történet, a 18 évesek meg már nem érdekelnek.

Neten meg teljesen reménytelen. Nekem senki se jöjjön az NLC arányával sem, mert ott 40-es, 50-es nők vannak sokan. Az én korosztályom (25-30) meg ugyanannyi és ugyanannyira elszállt az igényekkel, mint máshol. Hozzáteszem, engem nem zavarna az elvált, 1-2 gyerekes anyuka sem, de valamiért a "jövőbeli jó apuka" imidzsem sincs meg, így ők is kilőve.
süti beállítások módosítása