Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Olvasói levelek - 2:1 avagy optimizmus és nagyképűség

2008.12.01. 11:51 Line24

Talán a tél borús hangulata miatt a blogon is eluralkodott a negatívizmus. Ezért örülök az alábbi optimista hangulatú és egyben sikeres netes ismerkedést elmesélő levélnek:

Már jóideje olvasgatom a blogot (najó, körülbelül 1,5 hónapja), de becsületesen végigolvastam a régi bejegyzéseket is. A hozzászólások körülbelül 3/4-e arról szól, hogy a társkereső mennyire retek VAGY a társkeresőn tartózkodó férfiak/nők mekkora idióták/parasztok, akikkel nem lehet értelmes kommunikációt folytatni.
Emellett jó pár felhasználó használja a "nagyobb találati arány" módszert, ami abból áll, hogy írok 20 embernek, akiben talán egy valami ha megfogott, és aki visszaír, visszaír, aki nem, nem. 20 emberből csak lesz valaki, aki picit is bejön. A rohanó világunk teszi ezt, senkinek nincs kedve napokat várni egy-egy válaszlevélre. A minőség rovására megy a mennyiség.
Én társkeresőn 1x szívtam meg a 3 év alatt, amíg a 2 darab társkereső oldalon fenn tartózkodtam. Itt most tisztáznám, nem vagyok kigyúrt, fukszos állat, a 194 centimhez mindössze 76 kiló társul: vékony testalkatú vagyok. Amióta jártam Angliában melózni, azóta az arcbőrömmel is van némi gond (mitesszer + pattanás rulez), így a rólam készült képek 99% ratyi (szerintem), ezért van max 2-3 kép rólam mindenhol:D Sajnos ez van, remélem 1-2 éven belül kinövöm. Szintén emiatt kedvelem a hosszú ujjú pulcsikat is, mit mutogassam a karomat?(kérésre képet küldök:DDDD)
És mégis, a "célközönség" itt-ott megtalál. Cukinak meg aranyosnak, sőt jóképűnek találnak (ami vicces, mert én magamat nem, tekintve a fenti adatokat, sőt a képeimet is). Emellett, ha rám is mondják, nem megyek el vele randira már az első-második napon, akármekkora is a kísértés.
Nekem is voltak csalódásaim (ez visszamegy a volt barátjához, az leszar és inkább a bnőivel rohangál a városban), de ilyenkor jött egy két-három hetes kikapcsolódás a baráti körrel, majd frissült erővel tértem vissza az egész csajozás témába. És jólesett a pihi. Nem kell erőltetni, csak mert félünk a magánytól. Ha kapunk az arcunkba egy nagy adag sarat a rossz randi után, higgyétek el, rosszabbul fogjátok érezni magatokat. Ebben az iparban sajnos nem érvényesül az "aki keres, az talál" elve.
Emellett hölgyeim/uraim, a már több postban emlegetett KREATIVITÁS és/vagy HUMOR használata. Érdemes minimum a bemutatkozást elolvasni, nem csak a képeket nézegetni (ha meg nincs mit olvasni, lehet lapozni, nem érdemes tovább szórakozni vele). Be lehet nyögni poénos, humoros üzeneteket a kiszemelt áld.. akarom mondani, személynek, és ugyebár szigorúan TILOS a sablonszöveg!!!! Ha érdekel valaki, már kép és bemutatkozás alapján is, nem elintézni egy "haérdekellekírjvissza" egysorossal, tessék megdolgozni érte, a HUMOROS emberkék sokra viszik, mégha nem adoniszi képességekkel is megáldottak (tapasztalat, tessék nagyra nyitni a beszélőket, rengeteget nyom a latba).
A jelenlegi páromat is az egyik oldalon találtam meg, lassan már egy hónapja, szinte minden napunkat együtt töltjük. Érdekes, hogy küldött egy elektronikus puszit, majd hirtelen ötlettől vezérelve vett fel msnre. Nagy poénkodások közepette rávettem, küldjön még képeket (erre ő: csúnya vagyok, neeeem), majd látván a képeket (nekem nem a tökéletes plázás-diszkós-anorexiás-unalmas csajok jönnek be, nálam minden az arcnál kezdődik, abba nagyon bele tudok szeretni), szintén poénkodva megemlítettem, indulok is hozzá:D Ő ezt érdeklődéssel fogadta, és még aznap este össze is jöttünk. Azóta, életemben először mondhatom el, SZERELMES vagyok (20-21 évesen már örülök is neki), és hosszútávra tervezünk. Kis történet OFF ;)
Mindenki megtalálja a párját és ne attól féljetek, hogy csúnyák vagytok! Ilyen egyébként sincs, nincs csúnya, ezt felejtsétek is el! Féljetek inkább attól, nehogy unalmasak, szürkék legyetek, ami jobban a partvonalra tehet akár egy el sem kezdődött kapcsolatot, mint az, hogy kopaszodik-e az ember, vagy van-e rajta pár fölös kiló. A virtuális világon túl is van élet, az erő legyen veletek, barátaim!
Elveszett Próféta

A következő levélküldő egy érdekes női adatlapra, azon belül egy kissé agresszív, talán határozottság helyett inkább nagyképű bemutatkozásra hívja fel a figyelmet. Elolvasva ezt az adatlapot, megbizonyosodva arról, hogy nem kamu, sok-sok jelző jutott az eszembe - egyik sem volt kedves. Viszont nem akarom elvinni az olvasók szabad véleményalkotásának irányát a saját magam gondolatainak territóriuma felé, így csak egy kérdést teszek fel: ugyan mi a frászt képzel ez a lány magáról?????

A következő reglappal találkoztam (http://parkereso.nlc.hu/adatlap_barnacukor_358965_c358965.html):
Bemutatkozásom: Fiúk!
1. Minden "insti üzit" azonnal törlök.
2. Minden három sornál hosszabb levelet azonnal törlök.
3. Minden sablon szövegű levelet azonnal törlök.
4. Ha nem látok rólad képet, nem érdekelsz.
5. Nem vagyok regisztrálva, tehát ...
6. Ha az eddigi felvetéseim nem találod józannak, jogosnak, normálisnak, akkor tudok ajánlani egy jó pszichológust.

Ennyi! Kíváncsi lennék a véleményedre (ill. a kommentelőkére is), hogy milyen levéllel lehetne megfogni a "hölgyet" - no nem mintha nekem egy ilyen entré után lenne kedvem hozzá, de tényleg érdekelne. Ja, a nem vagyok regisztrálva kitétel szerintem arra vonatkozik, hogy nem VIP, azaz max. havi 15 levelet tud küldeni, szóval kérne mailcímet.

Továbbra is várom leveleiteket az fvtr@citromail.hu címen!

109 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr59787585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bagolybagoly 2008.12.01. 13:44:12

a válógatós-nyavalygós az meg a legszuperebb kombináció, azt sajnálom, hogy nem mentem pszichiáternek

lopos_sumak 2008.12.01. 13:48:19

Hu bazz, rémálom! Nem kéne semmi pénzért egy ilyen csaj. Ebből az "adatlapból" ítélve tíz percet nem bírnék mellette, nem hogy kapcsolatot vele. De nem is érdekel több róla, ezek után alapból felejtős.
Őszinte részvétem annak, aki letapad mellette, bár van aki ezt érdemli:D

(na jó, néhány títmillió euróért vinném, aztán hamar ellopatnám az afgán terroristákkal, hadd forgassnak vele néhány óra lovasporeszt)

TheMuezzin 2008.12.01. 13:48:36

Mondjuk engem az is erdekelne, milyen vezeto beosztas az, ahol valaki nem olvas el harom sornal hosszabb leveleket, vagy elfogadhato az "insti uzi" kifejezes...

LipardX 2008.12.01. 13:52:01

Vezető recepciós, v egyszerűen csak vezető ribanc... :-)

Honda civil · http://www.sdfdf.hu 2008.12.01. 13:53:00

Basszus, megvilagosodtam, mint Buddha! En valogatos-nyavajgos vagyok.
Sajnos evvan.

skizofren 2008.12.01. 13:56:32

Két sor ami szerintem bejönne a leányzónak (vagy nekem :)):

Szívesen ráhánynék az arcodra!
Egyébként a pszihológustól jövök, ő tanácsolta! :)

Szuzukis Béla 2008.12.01. 13:56:56

Ejhaj...Ilyenekkel van tele a világ...A csaj jól néz ki és ezt tudja is magáról aztán meg ki is használja. Jó csaj szeretne 200 pasit végigpróbálni, mert csak és aztán meg várni az igaz szerelemre. Igaz a végén már talán ő is egy ribancnak tartja magát, de aztán meg mégsem de a végén meg lelécel egy kopasz milkós bmw-sel :D
Gyerekek ez az élet rendje. Jó csaj - milkós faszi. A középjócsajok meg maradnak nekünk földi csóró halandóknak. Vigasztaljon mindenkit, hogy lyuk lyuk, csak a keret más :D

storyline :) 2008.12.01. 13:57:14

"bagolybagoly 2008.12.01. 13:44:12
a válógatós-nyavalygós az meg a legszuperebb kombináció, azt sajnálom, hogy nem mentem pszichiáternek "

Sajnos egy pasi nem tud minden rémmel barátkozni, a viagra drága, tehát muszáj válogatni!

Mz/X 2008.12.01. 13:57:25

Társkeresőn nőt felszedni nem nagy ügy. Jó nőt felszedni már picit macerásabb...

storyline :) 2008.12.01. 13:58:23

Szuzukis Béla 2008.12.01. 13:56:56

Több jó nő van, mint fuxosbimmeres.

LipardX 2008.12.01. 13:59:04

Már elnézést Szuzukis Béla!
A magad nevében beszélj! Nem érzem magam se csórónak, meg BMW-m sincsen, mégis gyönyörű barátnőm van, aki nem ilyen hülye mint ez a ribi!!!

storyline :) 2008.12.01. 14:00:11

"Mz/X 2008.12.01. 13:57:25
Társkeresőn nőt felszedni nem nagy ügy. Jó nőt felszedni már picit macerásabb... "

Pláne, ha számításba vesszük, hogy van jó nő kb 3 darab / szájt.

Mz/X 2008.12.01. 14:01:42

Dövan

Meg ugyebár aki társkeresőn van az már alapból defektes. Ha más nem, akkor nyuszi leszólítani egy nőt IRL. Faszom, kérek egy marék bátorságot...

Szuzukis Béla 2008.12.01. 14:02:27

Mondjuk úgy, hogy neked gyönyörű a barátnőd.Ha tényleg akkora kurvajónő lenne akkor már régen lelécelt volna tőled.

storyline :) 2008.12.01. 14:04:52

"Mz/X 2008.12.01. 14:01:42
Dövan

Meg ugyebár aki társkeresőn van az már alapból defektes. Ha más nem, akkor nyuszi leszólítani egy nőt IRL. Faszom, kérek egy marék bátorságot... "

Erről mindig egy klasszikus jut eszembe: "egy vodkától erős vagy és bátor" :D

storyline :) 2008.12.01. 14:06:35

"Szuzukis Béla 2008.12.01. 14:02:27
Mondjuk úgy, hogy neked gyönyörű a barátnőd.Ha tényleg akkora kurvajónő lenne akkor már régen lelécelt volna tőled."

KÉPET KÉRÜNK!

Mondjuk lehet jó nőt felszedni kocsi nélkül is, de tény és való, hogy azzal lényegesen könnyebb :D

Mz/X 2008.12.01. 14:07:49

Dövan

Erről mindig egy klasszikus jut eszembe: "egy vodkától erős vagy és bátor" :D

Indítsak azzal, hogy leütöm? Kőkorszak rulez.... :DDDD

ahha 2008.12.01. 14:10:56

Dövan:

Én már próbáltam, egy csókig el is jutottunk, de akkor meg az volt a baj, hogy a világos sörtől savanyú a szám :D

storyline :) 2008.12.01. 14:11:25

Mz/X, hidd el, hogy vannak nők, akiknél ez bejön! :D

Mz/X 2008.12.01. 14:13:56

Dövan

Akinél meg nem, az feljelent... Orosz rulettne se rossz... :D

garand 2008.12.01. 14:14:17

A kissrác aranypofa, szép párkapcsolatot neki!

Az ezoterikus enteriőr ribizli meg kíváncsi lennék hol tölt be olyan vezetői állást 25-6 évesen amitől már el is szállt, mint a reggeli fing... Amúgy is menjen inkább Kovihoz ilyen fejjel!
Skizofren-nel értek egyet:DDD

vic 2008.12.01. 14:16:35

nyilván arckép van csak a csajról...
az alakja alapján kiderül, hogy bab...

lopos_sumak 2008.12.01. 14:16:37

Például az én asszonyom is szép, de az a természetesség és kedvesség, ami sugárzik belőle egyenesen gyönyörűvé teszik számomra. Nekem nem is kell senki rajta kívül, teljes az életem, azért az igazán guszta, formás pipiket megnézem, mert szeretem a szépet, de szigorúan csak nézem;)

Ez a csaj meg szimplán szánalom, gondolom széttudatoskodja az életét az agyonemancipált tyúkja. Tervszerű, kiszámított, mindig résen lévő, előrelátó, irányító. E mellé nagyon kemény, konok pali kellene, de azokat megszűri gondolom, nehogy kicsússzon az irányítás a kezéből, és véletlenül be tudják törni. Vszeg azért választotta a párkeresés ezen formáját, mert jó nagy a mintavétel, és könnyen szűrhető. Brrrrr, para a köbön, jó messzire elkerülni az ilyet

Valaki a sok közül 2008.12.01. 14:18:29

Van ötezer Ft-om rád. Ezzel tuti sikerülne:)

Ez vagy beteg, vagy kurva.

Mz/X 2008.12.01. 14:20:38

lopos_sumak

Semmi gond ezzel a csajjal, pár menetre jó lenne. De csak „lenne”… A bibi az, hogy általában a nagyon elszállt, igazán szép picsák szokták kesztyűvel fogni a faszt és játszani a fadarabot az ágyban. Kurvára igaz a kompenzálás, érdemes néha elvinni a nem annyira szép lányokat egy körre a társkeresőkről. ;)

skizofren 2008.12.01. 14:23:13

Hah, megnéztem a linket, ez egy nárcisztikus alkatú "érdekes szájú" ;) néni. A széptől kb. olyan messze van mint Makó Jeruzselámtől.
Mondjuk, ha nem tudna beszélni még talán lenne esélye, de ez biztos megszólal... akkor meg már inkább ne, annyira én is szeretem magam, hogy az ilyentől megkíméljem.

bunda 2008.12.01. 14:39:13

Amit akar megkapja, legfeljebb nem tőled. Na bumm, vesztettél vele? naugye, irigykedj csak a szerencsésre.
Hozzáteszem, ilyet is meg kell szúrni, szőke meg barna közt egy juppie managgát. Hogy ne érezd úgy év múlva, hogy kimaradt valami.

pityinger 2008.12.01. 14:42:58

Csak ird meg neki, hogy:

MINDEN NAP REJSZOLOK RÁD!

Had szenvedjen! :)

storyline :) 2008.12.01. 14:43:33

Nekem ez alapján a kép alapján amúgy bejön a csajszi, de kétlem, hogy válaszolna, ha írnék neki egy "Szia, hogy vagy"-ot :D

lopos_sumak 2008.12.01. 14:16:37

Akkor gratula a szerencsés választáshoz, sokunknak ahhoz, hogy ez sikerüljön egy élet is kevés...

cseper 2008.12.01. 14:46:18

8 sor a bemutatkozása azonnal törölni

storyline :) 2008.12.01. 14:47:33

Most jut amúgy eszembe, láttam az egyik társkeresőn egy élvezős néni képet, amivel egy kurva reklámozta magát valami "nekem könnyen jön az orgazmus" szöveggel. Ámbár nem kurváztam még soha, meg nem is tervezem, de szerintetek létezik olyan, hogy valakit érdekeljen, van-e a kurvának orgazmusa?

Tom · http://www.csajblog.hu 2008.12.01. 14:50:32

A pozitívum a csajnál, hogy a "kit keresek" lényegében nyitott könyv, nincs lekorlátolva 194 cm-s 90 kg-s alfa hímre! :)

Átokfajzat 2008.12.01. 14:51:48

Ez nem más, mint a mérhetetlen hipernárcizmus netovábbja, nem ritka errefelé.

A szerencse az, hogy ha talál is valakit, aki a rákos daganattá elfajzott egóját képes elviselni 5 percnél tovább (nem fog), néhány év múlva, az úgy fogja kibaszni ezt az akkora nemtízpontos 3x éves kis lotyót, hogy a takony menetet vág a nyakára. Mert az meg a másik fele.

mikepatton 2008.12.01. 14:53:34

Szuzukis Béla!

Ha Neked a kurvajónő a pénzsóvár rideg, műcsajt jelenti,lehet, hogy igazad van... Hozzáteszem,valószínű, hogy saját balf*szságod miatt nem találtál még igazán jó nőt Magad mellé, és erre fogod...
Egy igazán jó nő szerintem épp attól igazán jó nő, hogy el tud vonatkoztatni olyan dolgoktól,mint pl. autó, meg lóvé... mert egy olcsó/drága ribanc nekem nem jó nő...

Erről ennyit...

Ps.: megjegyzem, hogy egy nagyon jó barátom lakásvásárlás miatt lecserélte az MR2-es Toyotáját egy Fiat Seicento-ra... Jobban buknak rá a csajok, mert van közös téma...

Dr. No 2008.12.01. 14:54:48

Nyilván van arculattervezője, ekkora arcot anélkül már nem lehet bírni

Egyébként meg nyilván tökunalmas társaságnak

Maestro 2008.12.01. 14:54:53

ez nem valami akkora sznob lányka hogy az nem igaz?

Tom, maga a csaj is nyitott könyv, amiket elmond, önmagukért beszélnek, csak burkolva:)

# egészséges táplálkozás (natúr-, reformkonyha stb.) = főzni nem tud.
_# ezotéria, misztikum, okkult tudományok_ = viszont minden szart elhisz
# lakberendezés, belsőépítészet, enteriőr = ha neadjisten összeköltözöl vele, ő mondja meg, hogy mit hova
_# alternatív gyógymódok, homeopátia_ = ha elmész dokihoz a nátháddal, akkor kidob
# testkultúra (fitness, jóga, tai-chi stb.) = fogyózik

bónusz: "kicsit hiszek a horoszkópokban" = hülye mint a seggem.

kóristalány 2008.12.01. 14:55:19

A csajszi adatlapjának látogatottsága rekordot fog dönteni :-)
Írjatok kétsoros sablonszöveget neki. Mire kiderül, hogy sablonszöveg, már elolvasta, és remélhetőleg jól el is fáradt bele...

Void Bunkoid · http://laskaszuro.hu 2008.12.01. 14:55:29

venni kell neki laskaszűrőőt meg táspiszettet, attól omlik a lábatok elé :)

Tom · http://www.csajblog.hu 2008.12.01. 14:56:08

Átokfajzat: "A szerencse az, hogy ha talál is valakit, aki a rákos daganattá elfajzott egóját képes elviselni 5 percnél tovább (nem fog), néhány év múlva, az úgy fogja kibaszni ezt az akkora nemtízpontos 3x éves kis lotyót, hogy a takony menetet vág a nyakára. Mert az meg a másik fele."

És akkor már egy átlagosnál gyengébb kivitelű hím is megteszi, mert ugye ott lesz egy gyermek is...

bagolybagoly 2008.12.01. 14:56:30

Dövan, most ne hogy azt mondd már, hogy a te hím ismerőseidnek a 97%-a nem azt akarja elhinni magáról, hogy ő a felmúlhatatlan istenkirálycsávó az ágyban, akitől mindenkinek 3 perc alatt orgazmusa van. Akik mégis járnak, azok többek között azért járnak kurvához, mert ez is be van építve az árba.

sys 2008.12.01. 14:57:37

sztem a csaj itt sok kommentelőnek nagyon fájó pontjára talált. de most komolyan, ki gondolja azt, hogy sablonszöveggel, kép nélkül lehet csajozni? egy tök ismeretlentől meg nem csoda, hogy nem akar kisregényt olvasni elsőre.

ja, egyébként sztem jól is néz ki.

Tom · http://www.csajblog.hu 2008.12.01. 14:58:04

kóristalány: tényleg írni kellene neki... LipardX (második komment) javaslata tökéletes lenne ;)

storyline :) 2008.12.01. 14:58:54

"mikepatton 2008.12.01. 14:53:34
...
Ps.: megjegyzem, hogy egy nagyon jó barátom lakásvásárlás miatt lecserélte az MR2-es Toyotáját egy Fiat Seicento-ra... Jobban buknak rá a csajok, mert van közös téma..."

Hogy ez ne tűnjön fotosopnak, így kellett volna írni:

"megjegyzem, hogy egy nagyon jó barátom lakásvásárlás miatt lecserélte a kék autóját egy pirosra... Jobban buknak rá a csajok, mert van közös téma..."

storyline :) 2008.12.01. 15:01:53

bagolybagoly 2008.12.01. 14:56:30

Nem tudom az ismerőseim mit akarnak gondolni, csak magamról tudom, hogy kurvajó vagyok :D

Komolyra véve viszont, van akinél nagyon jó vagyok, van akinél meg nagyon szar. Ahogy fordítva is így van, és sokszor nem is tudom megmagyarázni, hogy miért jobb egyikkel, mint másikkal. Ezért általában jómagam is megpróbálok úgy válogatni, hogy közös legyen a megelégedés.

Átokfajzat 2008.12.01. 15:02:42

Tom · www.csajblog.hu 2008.12.01. 14:56:08

Írhattál volna fattyot is :-]

Szerencsére ez az életstratégia és a személyiség 5 másodperc alatt kibuggyan a tartályából, és azonnal megy az egész a kukába, a kasztnival együtt.

storyline :) 2008.12.01. 15:03:40

Milyen az a sablonszöveg?

Tom · http://www.csajblog.hu 2008.12.01. 15:05:14

Dövan: "Milyen az a sablonszöveg?"

Ez: "Dugunk?"

:D

pokol_béla 2008.12.01. 15:07:15

Maestro 2008.12.01. 14:54:53

:D jaja, így vhogy
ó ha egyszer bejuthatnék a lakásába. rádobnám a pálinkás rókát rögtön a tibeti ezoterikus szőnyegecskére, azt jól körbehugyoznám a wc-t.
azt elfinganék egy mantrát a reformkonyháról

Kazimír 2008.12.01. 15:09:29

Dövan

Eluralod a blogot? :))
Jó a "Szia, hogy vagy?" - szöveg, tetszik! Sajnos én már nem használhatom fel ezek után, mert az plágium lenne.

Tom · http://www.csajblog.hu 2008.12.01. 15:09:39

Ha már ezoterika, itt a véleményem róla: eletertelme.blog.hu/2008/07/04/ezoterika_wtf

Jóvanna, kicsit off :)

pokol_béla 2008.12.01. 15:10:08

előtte azért megtanulok írni;)

pokol_béla 2008.12.01. 15:12:47

kiegészíteném
Szia, hogy vagy?
Veszel hasist olcsón?
Hugod van?

storyline :) 2008.12.01. 15:13:46

Kazimír 2008.12.01. 15:09:29

Itt is ki kell tágítani a népek tudathorizontját )

Kazimír 2008.12.01. 15:17:18

Dövan

Jut eszembe: Kaptál választ az ertéeltől az agyonvágott Pusztító miatti panaszodra?

kiskorte 2008.12.01. 15:20:09

no, itt a lényeg:

ha meg nincs mit olvasni, lehet lapozni, nem érdemes tovább szórakozni vele

minél rövidebb a bemutatkozó szöveg, annál kevesebb a ruha a képeken :)

kóristalány 2008.12.01. 15:21:19

Azért kíváncsi lennék, hogy a sok levél közül, amit kapott, a Dövan-, vagy a LipardX-féle változat van-e többségben.

storyline :) 2008.12.01. 15:24:12

Nos, küldtem neki egy sziahogyvagyot.

art-U detto 2008.12.01. 15:24:21

"Kicsit hiszek a horoszkópokban." :D

storyline :) 2008.12.01. 15:30:14

"Kazimír 2008.12.01. 15:17:18
Dövan

Jut eszembe: Kaptál választ az ertéeltől az agyonvágott Pusztító miatti panaszodra? "

Az RTL klub egy ősi román tévétársaság. Nem válaszoltak semmit, de lehet, hogy valami mégiscsak történt, mert a hétvégén a Lángoló Jég c. szintén Seagalos műalkotást már úgy tűnt, hogy 18-as karikával vágatlanul sugározták :)

johevi 2008.12.01. 15:37:01

fasza egy oldal, ahol a 3 adat a szexuális beállíotttság, megelózve a nemzetiséget, lakóhelyet...

444ttys 2008.12.01. 15:37:17

konyorgom, ha valaki be van regelve az oldalra kuldje el neki a post es a kommentek linkjet, hatha a fejehez kap...

storyline :) 2008.12.01. 15:40:45

Hát én biztos nem küldöm el, hátha előáll az a 0.0000001%os valószínűségű eset, hogy sikerül blokkolni, mielőtt rátalál az oldalra! :DDDD

kóristalány 2008.12.01. 15:46:09

Ha bejön a 0.0000001% (ne becsüld le az esélyeidet), tudasd, hogy küldhessek részvéttáviratot :)

mongyő 2008.12.01. 15:49:16

van tiz millám. Költeném.


Na, erre mingyá" ugrana, s hogy meglepödne, amikor a kisszobából három kancigány lépne elő, kamerával.

Mi az a insti?

storyline :) 2008.12.01. 15:50:29

"mongyő 2008.12.01. 15:49:16
van tiz millám. Költeném."

Zoli-e vagy, és mérnök-e?

Bár, ezt csak a szakítósok értik :)))

pokol_béla 2008.12.01. 15:50:34

instant gondullom

rszarvas 2008.12.01. 15:53:56

Magáról nem képes összehozni 3 értelmes mondatot, csak arról szól a "bemutatozása", mit vár el. Ez nem csak idegesítően egyoldalú, hanem hányingerkeltő is. Kíváncsi lennék arra a cégre, ahol ilyen emberek vannak vezető beosztásban. Ha mégis igaz, hogy vezetőként dolgozik, akkor pedig biztosan mindenki szereti. De ez úgy sem számít, csak az elvárások és az eredmények utáni juttatások. Valószínűleg az utakon is az elvárásaival közlekedik gyakori kurvaanyázással index nélkül és levillogásokkal. No comment. Vegye el a lápi jeti.

storyline :) 2008.12.01. 15:56:36

"rszarvas 2008.12.01. 15:53:56
...Kíváncsi lennék arra a cégre, ahol ilyen emberek vannak vezető beosztásban..."

Lehet, hogy valami közlekedési vállalat )))

Átokfajzat 2008.12.01. 16:03:11

444ttys 2008.12.01. 15:37:17

Baromira nem lenne képes a fejéhez kapni, szerintem akinek ilyen szintű önkritikája van (0), annak te mondhatsz bármit, sőt ez valszeg ez a poszt tovább pumpálna az egóját. Ez a nő komolyan beteg, haloperidolt neki, most.

Átokfajzat 2008.12.01. 16:06:32

bagolybagoly 2008.12.01. 13:36:25

Azért a 194 cm jelentőségét ne becsüljük le már.

pokol_béla 2008.12.01. 16:10:01

Vezető az anyja valaga, az a vezető ha alufóliába csavarják.
Vmi ratyi cégnél lehet a kis frissdipós túlbuzgó fontoskodó majom. Van alatta vagy 2 hozzá hasonló hülye picsa, azt csókolom, de ő ettől már vezető. Az is vezető akinek 2 beosztottja van, meg az is akinek 502. Tiszta szégyen ez a bige.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2008.12.01. 16:18:18

csinos....és oroszlán :DDD nem csoda, hogy nagy az arca

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.12.01. 16:20:02

Első sor: van egy belvárosi lakásom,
Második sor: van egy 520-as BMW-m
Harmadik sor: havi 1 milla a tőkejövedelmem.
Negyedik sor: Utastársat keresek egy hetes Haiti nyaraláshoz.
Ötödik sor: Ó bazzz, túlléptem a három sort, tekintsd ezt a levelet tárgytalannak.

feltételes_reflex 2008.12.01. 16:25:35

hehe, ezt a csajszit össze kéne hozni a múltkori költséghatékony macsóval.

Stupidella 2008.12.01. 16:26:21

Annak a csajnak feleljen meg az, akinek hat anyja van :) Rendesen leszűkítette a kört, lehet, hogy nem is keres senkit?

feltételes_reflex 2008.12.01. 16:26:23

RAMBO · 2008.12.01. 16:20:02

:DDD

SumQuiSum 2008.12.01. 16:27:52

Ez a csaj szerintem meg van győződve arról, hogy a tüzijáték neki szól...

Stupidella 2008.12.01. 16:32:06

SumQuiSum 2008.12.01. 16:27:52

Miért, nem neki szól?

:D

me 2008.12.01. 16:32:19

nem kell üzenet, hosszú levél, tehát a hölgy különösebben nem akar megismerni. Tehát:

Jösszbaszni? E?
+egy fénykép arról a testrészről, amire a hölgy egyedül kíváncsi.

yggdrasil 2008.12.01. 16:33:25

Egyébként, ha ez tudatos, nem is olyan hülye a csaj. Tudjátok, a negatív reklám is reklám, és hány júzer mondhatja el magáról, hogy a társkeresős adatlapja az index címoldalán van? :P

Stupidella 2008.12.01. 16:35:18

Egyébként meg kell hogy mondjam, a sablonszövegeket én sem szeretem, de tény, hogy a kisregény formula sem szükséges :) S itt jön az, hogy mennyire nyerő tud lenni egy rövid, de humoros indítás, ami a fenti srácnak úgy néz ki, bejött. :)

barnacukor 2008.12.01. 16:48:50

yggdrasil 2008.12.01. 16:33:25
Egyébként, ha ez tudatos, nem is olyan hülye a csaj. Tudjátok, a negatív reklám is reklám, és hány júzer mondhatja el magáról, hogy a társkeresős adatlapja az index címoldalán van? :P
Stupidella 2008.12.01. 16:35:18
Egyébként meg kell hogy mondjam, a sablonszövegeket én sem szeretem, de tény, hogy a kisregény formula sem szükséges :) S itt jön az, hogy mennyire nyerő tud lenni egy rövid, de humoros indítás, ami a fenti srácnak úgy néz ki, bejött. :)

Abdab 2008.12.01. 17:03:50

RAMBO · szolo.blogspot.com 2008.12.01. 16:20:02

Rambo, ez zseniális. :D

zladko 2008.12.01. 19:40:45

mit akartok már, ez semmi :D olyan jókat lehet röhögni az adatlapokon, pl: "Nem keresek senkit hagyjál békén" vagy "nem keresek senkit, boldog vagyok". Dekérem hát akkor mi a büdös ló...-ért regel társkeresőre a kedves illető? OMGWTFROFL

nitro1 2008.12.01. 21:55:23

Egy kicsit off, de most jutott eszembe, így hát ide írom. Sok lány szereti a sportos testalkatot, de a sumo is sport nem? :-)

volante · http://volante.blog.hu 2008.12.01. 22:19:35

Szerintem is egyedit célszerű minden nőnek írni, csak sajnos ez sokszor lehetetlen: ha nem tölti ki a bemutatkozását, vagy ha totál általánosságokat ír bele, abba nem lehet kapaszkodni...

storyline :) 2008.12.01. 22:53:58

Elolvasta a csaj a sziahogyvagy levelemet, de nem válaszolt. MNK!!! :DDDDD

kóristalány 2008.12.02. 07:49:41

Azt nem is ígérte, hogy bárkinek is válaszolni fog...így már az elolvasást is sikernek könyvelheted el :D

GatyaPityu 2008.12.02. 12:32:47

A második levélben említett csaj egy tipikus neten hülye picsa. Attól van úgy odáig meg vissza, hogy sokkal több hím van fent ezeken az oldalakon, kvázi válogathat kénye-kedve szerint a beérkező üzenetek között. Magáról persze nem tett fel egy normális, egész alakos képet. Talán a valós életben mégsem akkora nagy szám, mint amilyennek itt a neten próbálja láttatni magát. Utálom az ilyen elszállt agyú csajokat. Mi a francnak regisztrált egyáltalán?

Az első levélírónak meg gratulálok. Persze hogy van esély a győzelemre is, a szerencsésebbeknek össze is jöhet a dolog, én is ismerek egymást netről megismert párokat.

GatyaPityu 2008.12.02. 12:37:27

OFF:

Ezt a kedvenc blog-omon, a Vastagbőrön találtam.
Íme egy kreatív csajozási módszer:
vastagbor.blog.hu/2008/10/21/csajozz_kreativan
:-D

kf · http://www.citrombaharapott.blog.hu 2008.12.02. 13:06:15

Szerintem ez (a lány) kamu! Ha ilyen jó nő, miért keresne pasit így? Nem értem, jobb szórakozást nem talált? És ha tényleg pasit akar, akkor nem kéne kicsit kedvesebbnek lennie? Szóval - újfent - szerintem ez egy nagy kamu...

gábbor 2008.12.02. 13:12:34

Akinek van csaja (rádásul bombanő), ami a faszért írjál egyáltalán egy ilyen témáju blogra? :D Egyáltalán, miért olvassa? :D

Bacu 2008.12.02. 15:10:11

A trolivezető is vezetői állás! Nem tudom miért vagytok ilyen gonoszak :)

amúgy tényleg linkelje már be valaki a bigének ezt a topikot.

Mellesleg, tényleg, mi számít vezető beosztásnak?
Mert ha így nézem, alattam is dolgoznak még páran. Igaz nem vagyok a főnökük, de mégis vezetem őket :)

nőklapja 2008.12.02. 17:27:03

A nőklapján az átlagnál nagyobb számban fordulnak elő az idióták.

nitro1 2008.12.02. 18:35:45

Alattam is dolgoznak, mégse vagyok vezető. Vagy az nem számít, hogy én a harmadikon vagyok, és az alattam lévő emeleten is vannak irodák? :-)

GatyaPityu 2008.12.03. 11:44:00

nőklapja 2008.12.02. 17:27:03

Ez sajnos szinte az összes társkeresőre igaz.
Próbálják úgy eladni a fizetős társkereső oldalakat, hogy ott színvonalasabb a társaság, mert fizetni kell a használatért, ami egy nagy hazugság. Ugyanúgy vannak kamuregek, ilyen, a belinkelt hölgyhöz hasonló elszállt agyú HP.-k, stb.

guccibebi 2008.12.03. 19:24:23

Segitseg!!

Van egy nalam 5 evel idősebb fiu.Es en ezzel a fiuval jártam bar neki mar komoly kapcsolata van csak hogy a lany külföldön tanul.A kapcsolatunk lényege a sex volt!Szakitottam vele de nem tudtam meg akkadalyozni a testi kapcsolatott.A házunkal szembe dolgozik ő rendör és nem tudom elkerülni sajnos mit tegyek..?Mindig elcsábit nehéz neki ellen állni bárhogy is probálom.

Bacu 2008.12.03. 22:43:22

Mi az, hogy nem tudod megakadályozni a testi kapcsolatot?
miért, kényszerít rá? :)
Ha nem szeretnéd, akkor minek fekszel le vele?
Ha meg zavar, akkor meg pláne...
Ha pedig mégse, akkor mit segítsünk benne?

GatyaPityu 2008.12.04. 08:55:01

" Szakitottam vele de nem tudtam meg akkadalyozni a testi kapcsolatott.A házunkal szembe dolgozik ő rendör és nem tudom elkerülni "

- Csak nem egy újabb Zsanett-ügy a láthatáron...? :-)
süti beállítások módosítása