Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Hoppá!

2010.01.08. 08:00 Line24

A következő levelet kaptam:

"Szeretnék megosztani létező problémákat pasikrol. Elmegy a hölgy 1 randira. A pasi azt mondja, hogy komoly kapcsolatot keres közben azon gondolkozik, hogy tudná a hölgyet ágyba csalni, mindjárt az elsö randin. Az ilyen pasi csak kalandot keres. Szóval tanácsot adnék lányoknak, hölgyeknek vigyázzanak a pasikkal, mert füt, fát igérnek csak, hogy a bugyiba bejussanak, és a naivak bedölnek. Ja, 1 nö ne menjen egy pasi után, jöjjön Ö. Sajnos sok pasi elvárja,hogy a nö utazzon hozzá, mindjárt az elsö randin. Van még valahol egy tisztességes férfi?" 

"Meglepő" dolgokról szól ez a pár sor. S a maga elkeseredettségében - hiszen még az egyszerű fogalmazásmód mögött is abszolút átjön -, hogy az írója mostanában csalódott. Valószínűleg megismerkedett egy férfival, az elbódította szövegével és ígéreteivel, lefeküdtek, majd másnap se kép, se hang és többet talán nem is került elő. Pedig még talán gyűrűről is beszélgettek...
Nem akarom pellengérre állítani a hölgyet a maga naívságával és fiatal (tapasztalatlan) korával. Amit itt leírt, az nem meglepetés és nem újdonság! Sok-sok száz, ezer éve így megy ez. A nők mást akarnak hallani, remélni, miközben a férfiakat sokszor teljesen más vágyak űzik előre. A szex hatalmas erővel bír - akár még érzelem nélkül is. Mint egy jó csoki, úgy fogyasztják el a nőket azok a férfiak, akik megtehetik. A kalandok, a mély érzelmek és célok nélküli szórakozás, a nő testének megszerzése is hatalmas öröm. És a csoki élvezetéhez sem kell hozzákötnünk életünket, így a szexhez sincs szüksége a pasiknak mindent betöltő érezlmi lángolásra!
A hódítás öröme, a hatalom, a szerzés és koronaként a szeretkezés, a nő testének birtokba vétele az élet, a férfiélet lényege, netovábbja! Nem lehet elvenni minden nőt, akivel ugyan nem jövünk ki, de szívesen lefeküdnénk vele! Ha a sors nem veti elénk az igazit hosszú-hosszú hónapokig, évekig, vagy legalább olyat, akivel szívesen megpróbálnánk, addig is kell valami megoldás, valami öröm, valami dopping!

A nők pedig szinte kizárólag - magányos állapotukban - egy komoly kapcsolat kiépítésére tudnak csak gondolni. Aztán, ha a komolynak indulóból - sok probléma kiderülése esetén - csak egy kis kósza kaland lesz, akkor már a hölgyek is el tudnak könyvelni egy kis kalandot, de szinte soha nem akarnak már az elején belekezdeni egy nyíltan kimondott szexuális viszonyba!

Mit tehet ilyenkor egy férfi, akit már hajt, űz az ösztöne, aki kielégülésre vágyik?  Ez sem titok: alkalmazkodni kell a vadhoz. Hogyan lehet elejteni? Be kell dobni a csalit! A nőknek érzelmekre van szükség, biztonságra, perspektívákra, hogy komolyan vegyék, hogy ne csak szexuális tárgyként kezeljék. Ebből egyértelmű, hogy a férfiaknak eleinte - legalábbis a cél eléréséig - úgy kell tenniük, hogy a fenti kritériumokat kielégítsék és eljátszák a komoly szándékokat.
Aztán a nász után eljön az igazság pillanata.

Mi a megoldás? Tapasztalatszerzés. Sok pasi, sok kaland és már "szagról" megismeri majd a hölgy a linkelést. Addig pedig? A vágyak hamarabb felébrednek, mint az igazi érzelmek: érdemes túl esni a szexen és ha még 1 hét múlva is ott "lelkesedik" a férfiú, akkor bele lehet zúgni nyugodtan.

45 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr951655372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2010.01.08. 09:11:54

Az így járás tipikus esete. Nem, mintha ne lenne erre pozitív ellenpélda is...

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.01.08. 09:19:17

"A vágyak hamarabb felébrednek, mint az igazi érzelmek: érdemes túl esni a szexen és ha még 1 hét múlva is ott "lelkesedik" a férfiú, akkor bele lehet zúgni nyugodtan."

Na ez pont olyan tanács, hogy ezzel is a férfiak járnak jól elsősorban. Vajon a bejegyzést férfi írta-e? :D

devadel 2010.01.08. 09:27:14

@agyvihar: szóval szerinted a szexxel csak a férfiak járnak jól?

na én például azért szeretek mindjárt a kapcsolat elején ágyba bújni valakivel, hogy eleve kiszűrjem azokat az elfuserált nőket, akik ezt így gondolják.

ha egy nő már rájött, hogy a szex neki is jó, akkor esetleg érdemes tovább lépni.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.01.08. 09:33:44

@devadel: nem, a jól járás itt arra vonatkozott, hogy az adott esetben a nő komoly kapcsolatot keres, a férfi meg könnyű prédát

Az a stratégia, hogy mindenkinek beadja a derekát, inkább férfioldalnak kedvez, nem? :)

babel 2010.01.08. 09:33:47

"A hódítás öröme, a hatalom, a szerzés és koronaként a szeretkezés, a nő testének birtokba vétele az élet, a férfiélet lényege, netovábbja!"

- mindezt vastag betűvel, kiemelve a szerző egysíkú, általánosító, előítéletes gondolkodását. Szép. Bár szerintem kár volt érte, ahogy az egész bejegyzésért, de mindegy.

@agyvihar: Biztosan férfi írta, különben honnan tudná ezt? ;)

devadel 2010.01.08. 09:39:51

@agyvihar: a komoly kapcsolat a laza kapcsolatból lesz. hazudik, ha valaki azt mondja, hogy már az első héten/hónapban komoly egy kapcsolat. hazudik magának, aki ezt elhiszi.

komoly kapcsolatot nem úgy kell keresni, hogy mindjárt az első héten görcsösen hajtogatom, hogy én komoly kapcsolatot akarok. hanem úgy, hogy kipróbálsz egy csomó embert, és kiválasztod azt aki közel áll hozzád. szexuálisan is.

csak a nagyon buta nők gondolják, hogy az egy elpazarolt szex, amiből nem lett házasság.

Bond, JamesBond · http://twitter.com/fisssi 2010.01.08. 09:42:56

Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki tud olyan naív lenni, hogy első randin gyűrűről, a jövőről, családról, stb beszélgetnek és ezt el is hiszi. Most komolyan, ki beszél ilyenekről első randin?

cHRIS 2010.01.08. 09:56:23

Nem, nem, nem. Nem volt azért annyira kér ezért a bejegyzésért.
Szerintem néhány dolgot nem ártana a hölgyek fejében is tisztába tenni.
Például azt, hogy ha nem jó vele a szex a pasinak, akkor meg fogja csalni. Vagy elhagyni. Vagy mindkettő.
Tudomásul kell venni mi kell a két félnek, és megadni a másiknak. Ez a rossz hír. A jó az, hogy tanulható, és fejleszthető. Hozáállás kérdése.
Sok lány, főleg aki már néz is ki valahogy, pár hetet tölt a társkeresőkön, és hamarosan valami virtuális királylánynak képzeli magát. Ezen nem csodálkozok, mert számolatlanul kapják a lúzerektől a leveleket.
Például idézem: "Ja, 1 nö ne menjen egy pasi után, jöjjön Ö."
MIVAAAN? Neeem. Mindkettő jöjjön.
Közeledjenek. Szerintem. Egyenjogúságot akartatok Hölgyeim nem? :)
Régi törvény, hogy egy kapcsolatot az irányít, aki kevésbé szerelmes. Ez egy játszma, és mindkét fél magának akarja az irányítást.
A nők is azt akarják, hogy nekik legyen jó. A férfi is.
Ezzel nincs is semmi baj, de miért kell ezért elítélni bármelyik felet is?
Az a jó párkapcsolat, ahol már hiányoznak ezek a játszmák. (talán 1%)
De az elején ott lesz.
De könyörgöm, hölgyeim mégis miért gondoljátok, hogy a szex az valami ajándék, vagy szívesség a pasinak? Tudom a nagymamák még mindig ezt szajkózzák, de nőjünk már fel a 21. századhoz!
És hogy sok pasi az elején csak szexet akar, a nők pedig azonnal elkötelezettséget és romantikát ez tutira így van. És?
EZ VAN.
Lehet ezen nyavajogni még pár generációt, de egyszerűbb tudomásul venni, és MINDKÉT FÉLNEK közelíteni a másik felé.
De elítélni ezért egyik oldalt sem kell. Felesleges is, ugyanis ez nem fog egyhamar megváltozni.

Minden jót Hölgyek, Urak, és csak toleránsan! :)

macska69 2010.01.08. 09:57:44

"Mi a megoldás? Tapasztalatszerzés. Sok pasi, sok kaland és már "szagról" megismeri majd a hölgy a linkelést." - igen, és ezekre a nőkre nem mondják majd azt, hogy ordas nagy ribik, igaz? Pedig csak tapasztalatot gyűjtenek. Melyik férfi szeretne feleségül venni egy olyan nőt, aki már nagyon tapasztalt? Két dolog van, amitől a férfiak az első randi után menekülnek: a szűz-monogám típusú nő és a "tapasztalt"-kalandvágyó típusú nő párosítástól. Az előbbit azért cserkészik be, mert kihívás, az utóbbit pedig megmérettetésből. Előzőtől azért félnek, hogy a nyakukon marad, utóbbitól azért, mert könnyen alulmaradhatnak velük szemben. Az a helyzet, hogy erre a problémára nem létezik megoldás. Mint ahogy mindenben, ebben is vannak csibészek mindkét oldalon, és legalább ugyanannyi nő is meggyötör férfiakat testileg-érzelmileg, mint fordítva. Valahol egyensúlyban vannak az arányok, a különbség az időbeli elhelyezés. A nők keményebben állnak bosszút, nem kívánt gyerekeket szülnek, stb. Mindkét oldalon vannak kalandorok, az egyetlen megoldás csak az lehetne, ha kalandor csak kalandorral kezdene, a monogám pedig csak az Igazival. De ilyen, mint tudjuk ritkán jön össze, hiszen párkereséskor a kalandorok az álcázás nagymesterei. Én inkább azt tanácsolnám a sok kaland és tapasztalatgyűjtés helyett, hogy csak óvatosan! És mindkét nemre vonatkozik.

Father Justice (törölt) 2010.01.08. 10:05:25

@agyvihar: Ez megfontolandó trükk: az első randin csak szimpátiát ébreszteni, aztán pár napig se kép, se hang, majd pontosan egy hét múlva nyomulni mint az állat. :)

@Bond, JamesBond: Például aki olyan szinten van, mint a levelet beküldő hölgy (nem ismeri az ékezetes betűket sem). Azaz jópáran.

Bitang Inas 2010.01.08. 10:14:03

" Szóval tanácsot adnék lányoknak, hölgyeknek vigyázzanak a pasikkal, mert füt, fát igérnek csak, hogy a bugyiba bejussanak, és a naivak bedölnek."
te is lányom heléna?
:DDD

ideje felnőni.

rougon 2010.01.08. 10:24:31

én most komolyan nem értem, h mi a baj azzal ha egy pasi szexelni is akar...akkora nagy kérés lenne?:)

macska69 2010.01.08. 10:34:33

@rougon: inkább akarjon, mint ne! egyetértünk. csak legyen finom és soha nem fognak neki nemet mondani! finomságának híre pedig terjed, mint a futótűz és sorban fognak állni a nők az ajtaja előtt. van ilyen ismerősöm. még a "kalandok" is úgy beszélnek róla, hogy bármely férfi megirigyelhetné. egy haragos ex-nője sincs! mert odafigyel a nőre. féfiak, ha tudtok, akkor akarjatok is, minél többször!

jadviga79 2010.01.08. 10:42:52

@agyvihar:

nekem is ez volt az első gondolatom...! :D
Szerintem inkább a nagy túlesések előtt hagyjuk futni (=udvarolni) a srácot, ameddig bírja..., ha elfáradt, levonhatjuk, úgyis csak kaland lett volna... :))

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2010.01.08. 10:50:40

"Van még valahol egy tisztességes férfi?"

Jó kérdés.
Van még valahol egy tisztességes nő?

jadviga79 2010.01.08. 10:51:54

@devadel:

viszont annál a nőnél, aki egy kicsit is tapasztaltabb te hullasz ki, mert lehet, hogy egy numerára jó voltál, de ha nem lépsz eggyel tovább, megértette, hogy te ennyire voltál hitelesítve és hűlt helyét találod... hiába volt nagyon jó neked, és akár neki is...

Nem próbálhatsz ki mindenkit, és szerintem te sem szeretnél a 100. lenni a sorban.

A lényeg a hozzáállás, nem a görcsös akarás, de ha eleve látod, hogy csak testi kapcsolatot keres az illető, akkor minek? Több nap/hét/hónap a végén vele a bánat mint az a pár óra öröm... A nő hamarabb kötődik ez tuti

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2010.01.08. 10:53:03

@jadviga79: Te tipikusan az a nő vagy aki mindent a férfitól vár, hogy egész életedben ajnározzon és igazodjon hozzád, és ha jó fiú lesz akkor majd kap egy kis szexet cserébe. Jól érzem a szövegedből ugye?
Na, az ilyen nők miatt kérdeztem amit kérdeztem. Mert ez a hozzáállás minden, csak nem tisztességes.

radiris 2010.01.08. 11:10:54

Egy újabb tudományos igényességű poszt.

A nők legalább annyira akarják a szexet, mint a férfiak, csak ők szégyenletesebbnek tartják.

szépmező 2010.01.08. 11:16:52

@PeterBlau:

szerintem jadviga nem ilyen.
ettől persze nem kell vele egyetérteni.
különbözőek vagyunk. van, aki könnyebben veszi a dolgokat, van aki nehezebben, van, aki meg néha így néha úgy.

@radiris: szerintem nem tartják szégyenletesebbnek.

csak hát van az a mondás, hogy az a jó kulcs, ami sok zárat ki tud nyitni, viszont az a zár, amit sok kulcs ki tud nyitni, nem az igazi.

neurotikk! (törölt) 2010.01.08. 11:19:00

Ezt az agyatlan szoveget, hogy ' a nő testének birtokba vétele az élet, a férfiélet lényege, netovábbja' ezt mostmar tenyleg elfelejthetnetek. Ekkora egy baromsagot meg nem hallottam.
Tudjatok miert szeretkezik egy ferfi? Mert jo! Kesz.
Akinek meg a birtoklasi vagy jut eszebe mas cselekedeteirol, annak a sajat fejeben van birtoklasi vagy amit ravetit masra. Magabol indul ki.
Es nahat! Hogy hogy nem, a nok szoktak rogton birtoklassal kezdeni a dolgot. Komoly kapcsolat alneven. Meg nem is ismeri az illetot, de mar a kozos eletrol vizionalna, hogy a pasi milyen is lesz mikor csak hozza tatozik, senki mashoz.
A ferfi szeretkezni akar, a no pedig kizarolagossagot.
Akkor ki is veszi birtokba a masikat?
Az agyam eldobom ezektol a dumakol.

A masik.
Meg enm is ismeri a fazont, de mar csaladrol gondolkodik meg buborgasrol.
Figyel az ilyen egyaltalan a masikra? Tok mindegy kivel kerul szembe, mar belelatja a nagy szerelmet. A helyett, hogy megprobalna megismerni a masikat.
Aztan ha kiderul hogy illoziokra epitett varakat nem magat hibaztatja hanem a pasit. 'A csunya rossz pasik tehetnek mindenrol, en nem, en jol csinalok mindent!'
Hanyszor lattam mar, hogy csajok meglatnak valakit, es mar el is kepzelik milyen. Aztan eszre se veszik mekkora szajhuszar az illeto. Az ilyen nem csak a novel szemben az konyorgom! Csak a rozsaszin kodben nem lat a no.
De legalabb ne mast hibaztasson a vegen es jojjon a konkluzioval hogy a pasik milyen szemetek.

Amugy azt alairom, tisztessegtelen valakit atverni.
De ugy tenni hogy valaki elegedett legyen, az tartalazza azt is, hogy olyasmit mond amit az illeto szeret. Ha valaki vagyik tartos kapcsolatra, akkor el is morfondirozhat rajta a pasi, hogy akar ha bevalik akar lehet az is. De ha azt mondja a nonek az elejen, hogy talan, akkor a no elszomorodik, hogy nesze, itt egy aki nem is akar igazan, es tovabbal.
Tokomnek kell olyasmirol beszelni ami meg nem is biztos az elejen. Hogy a turoba tudna valaki hogy lehet e ebbol allando ha meg nem is ismerik egymast. Es ha nem ad eselyt neki, mert elozetes kinyilatkoztatastol fugg, akkor hogy a turoba derulne ki bevalik e?
Es aztan ha volt szex, amit azert csinalunk, mert barom jo!, akkor rafogjak, hogy csak azert volt.
Buta nok.

Szerencsere nem mind ilyen. Okos pasi elkeruli azt aki kapasbol az allando kapcsolat temat feszegeti.

Epp ezert igazabol tetszik a konkluzio, meg ha az okfejtestol fel is all a szor a hatamon.
Tessek megismerni egymast, aztan beszelni az allando kapcsolatrol, nem forditva.

jadviga79 2010.01.08. 11:26:26

@PeterBlau:

Sajnos nem, pedig úgy látom, hogy a legtöbb nő tényleg ezt csinálja, és lehet hogy nekik volt igazuk... :(

(de kifejthetem, mi volt az én álláspontom, ami szintén nem jött be, vagy nem a megfelelő férfinál alkalmaztam a "taktikát" ;) )

Father Justice (törölt) 2010.01.08. 11:29:00

@jadviga79: Fejtsd ki, engem is érdekel. Hátha könnyebben felismerem a normális nőket is ezentúl. :)

Xabi_ 2010.01.08. 11:29:11

Elárulok egy nagy titkot: a nőknek sincs szükségük a szexhez mindent betöltő érzelmi lángolásra. Ezért is lehet ágybavinni őket az első randin, ha elég ügyes/elég jól néz ki az ember.

szépmező 2010.01.08. 11:32:35

@jadviga79:

mi a különbség a vágy és az érzelem között?

Xabi_ 2010.01.08. 11:33:23

@devadel: még mindig sokaknál tartja magát keményen a tévhit, hogy a szex csak a férfiaknak jó. El kéne ezt felejteni már végre, és a helyükön kezelni a dolgokat.

jadviga79 2010.01.08. 11:40:49

@Ragazzo:

való igaz..., de a kötődés kialakulhat hamar, így belátják, ez talán mégsem nekik való... :P

@Primitív Állat:

mindent részletesen nem árulhatok el ezen a fórumon... :)
annyit mondhatok, hogy ha az illető pasi mellett mindig készen állsz a testi örömökre az sem mindig "kifizetődő" és ha nőként te ajnározod, te ápolod a lelkét mindig, ez sem. Valahogy egyensúlyt kell teretmteni, és én azt vontam le, a legtöbb pasi szinte elvárja, hogy a nő kéresse magát...

@szépmező:

nocsak... nocsak..., :)

piros pillangó 2010.01.08. 11:52:48

@Ragazzo: egyetértek. nem kell hozzá érzelmi lángolás.

ha elég jó a fickó, és tényleg, akkor legtöbbünk szerintem simán benne van az egyéjszakás kalandban is. mert megéri. és mert nem tudunk ellenállni. ezzel a típussal persze jó lenne tovább is, de ha nincs több, már akkor is megérte.

legtöbbetek azonban nevetségesen átlátszóan, magát trükkös szoknyavadásznak gondolva próbál "becserkészni". ebből a típusból lehet primitív érzelmi és szexuális játszmázással csicskát nevelni... aztán jön a megcsalás satöbbi satöbbi...
a férfi, aki amiatt siránkozik, hogy a nők ezt csinálják vele, nézzen magába először, mennyire várhat az tiszteletet, aki nem ad... nem fogok egy olyan férfit igazán megkívánni, aki nem viselkedik tiszteletre méltóan (ti. felnőtt ember és nem kanos kiskamasz módjára).

szépmező 2010.01.08. 11:54:00

@jadviga79:

a kéretés nem mindig jó!!!
de persze legtöbbször nem árt :)

Father Justice (törölt) 2010.01.08. 11:55:15

@jadviga79: Ha egy normális párkapcsolatban adott időpontban mindkét fél készen áll a testi örömökre, szerintem nincs helye ilyen taktikázásnak. Akinél a póráz hosszát szabályozgató módszerek gondolata egyáltalán felmerül, attól rövid úton érdemes megszabadulni. Persze attól, akinek a lelkét mindig ápolgatni kell, még hamarabb, ez sem kérdéses. :) Ráadásul ha más nőknél is könnyedén bevágódó férfiról van szó, az csakhamar házon kívül fogja keresni azt, ami otthon hiányzik (vagy nem kielégítő mennyiségben van meg "mesterséges" okokból kifolyólag).

piros pillangó 2010.01.08. 11:59:21

@Primitív Állat: szívemből szóltál. kihangsúlyoznám: _normális_ párkapcsolatban. a taktikázás a kétségbeesett nők fegyvere. szomorú dolog.

Nick Leeson 2010.01.08. 12:05:04

Minden hosszú távú kapcsolat alapja, hogy az adok-kapok egálban legyen. Mindegy, hogy anyagi, lelki, fizikai, mentális, vagy szexuális dologról van szó. Amennyit én adok azt hosszú távon kapjam is vissza olyan formában ami nekem szükséges.
Ez nem önzőség, hanem a kapcsolatok alapdefiníciója.

Ha ez nem megy, akkor semmilyen kapcsolat nem működik!

Karl von Möseberg 2010.01.08. 12:14:46

Hmm.Aki hüle qrva , azt közösüljék meg.Ha mán ennyire érzékeny a gépi modera.

Father Justice (törölt) 2010.01.08. 12:19:02

@piros pillangó: Azért az a nő is megéri a pénzét, aki a kanos kisfiúból nevel húzom-eresztem módszerrel csicskát, hogy aztán kötetlenül félrekeféljen. Miért nem keres eleve egy olyat, aki "tiszteletet ad" - ha tényleg erről van szó?

Pont itt van némi ellentmondás, mert az "elég jó fickó" nem szorul rá, hogy tiszteletteljesen viselkedjen a nővel. Jön, lát, meghív valamire, mosolyog, és fél óra múlva kefél is - a stílusától, modorától függetlenül. A tisztelet belekeverése már csak sajátos női önigazolás. Az ilyenek fikarcnyival sem tisztelnek jobban, mint a kanos kisfiúk, csak nekik simán elnézitek, mert hejjesek és a sok rutin miatt lehengerlőbben nyomják a rizsát. :) Belőlük persze nem lehet egykönnyen csicskát nevelni, hiszen megvonás és zsarolási kísérletek esetén hamar lovat váltanak.

jadviga79 2010.01.08. 12:26:27

@Primitív Állat:

Amúgy a taktika, amennyiben taktika, bejön, mert ha máshol is keresi a boldogságot időnként..., azért visszamegy. De a legtöbb nőnél szerintem ez nem tudatos, egyszerűen csak nem tud lefeküdni az illető férfival a lelki okok miatt.

Itt térnék vissza szépmező kérdésére, hogy hol van a vágy és érzelem határa, a vágy ott van, ahol az aktuális testi kielégülést keresed, és feltehetőleg az érzelem, akinek a közelében akkor is megmaradsz, ha ez éppenséggel valamilyen oknál fogva hiányzik.

Egyébként ma már egyetértek veled teljes mértékben, a túlzott mértékben ajnározandó férfitól szabadulni kell.

jadviga79 2010.01.08. 12:38:17

@szépmező:

valószínűleg ennek is külön művészete van... :)

piros pillangó 2010.01.08. 12:46:18

@Primitív Állat: az "elég jó fickó" definiciójának első pontja, hogy tiszteletteljesen bánik a nővel.

Father Justice (törölt) 2010.01.08. 12:49:01

@jadviga79: Az, hogy máshol (is) keresi-e a boldogságot és hogy visszamegy-e vagy sem, elsősorban attól függ, hogy az adottságai mit tesznek lehetővé. Ha minden ujjára kap 10 olyan nőt, aki pórázosdit szeret játszani, valószínűleg nem fog lehorgonyozni egynél. Sőt, ezután inkább olyat keres majd, aki nem taktikázik ilymódon. Mert bizony, ez taktika a javából, akárhonnan nézem. Ugyanis ha 'lelki okok miatt' nem tud lefeküdni a nő az illető férfival, az a kapcsolat már rég zátonyra futott szerintem.

Father Justice (törölt) 2010.01.08. 12:49:44

@piros pillangó: Akkor ezt félreértettem, elnézést. Azt hittem, kizárólag külsőségekre vonatkozott.

jadviga79 2010.01.08. 13:00:37

@Primitív Állat:

amennyiben lelki okok húzódnak a háttérben, ezt talán meg lehet beszélni, de ehhez is két ember kell. A férfi, aki képes látni, hogy esetlegesen nem megvonták főle a "napi betevőt", hanem a nőnek esetleg gondja van. De ez csak egy felvetés, különféle helyzetek vannak, különféle okokkal, biztosan... (de csak filozofálok..., kívűlállóként természetesen :) )

Father Justice (törölt) 2010.01.08. 13:12:44

@jadviga79: Természetesen így van, a kommunikáció alap. De bizonyos nők esetleges gondjai (nercbundácskára fáj a foguk) és a napi betevő megvonása sokszor ok-okozati összefüggésben vannak egymással. Ha egy férfi megtapasztalta ezt egy taktikus hárpiával, a következő delikvensnek már jóval nehezebben fogja elhinni, hogy csak bonyolult a lelke mostanában. És a helyzet csak fokozódik. :)

krisztak 2010.01.18. 12:26:47

szerintem meg, ha egy lány nem akar valakivel lefeküdni az első randin, akkor nem fog. az, aki azt mondja, komoly kapcsolatot keres, viszont meglátja a kínálkozó lehetőséget egy egy éjszakás kalandra, ki fogja használni.

egyébként, meg valaki írta, hogy nem csak a férfiaknak kell kezdeményezni. ez így igaz. mindkét fél közeledhet egymáshoz!

Enci2010 2010.03.03. 23:25:55

Azért mindehol vannak kivételek, mint estemben is! Nekem sikerült ami másoknak csak álom...
vannak jó helyek még a netes társkeresők között, csak meg kell találni a megfelelőt! Én ezen az oldalon jártam sikerrel:
megkeresem.info/tarskereso
Szóval nem kell meghátrálni!

Honiki 2010.06.23. 12:50:55

én is most adtam netes társkeresésre a fejem-mint sok mások. A megfelelő weboldalt keresve találam egy gyakorlatias blogot, még csak most indult, de a leírtak arra utalnak, hogy két csaj leírja a társkeresési tapasztalatait, részletezi a randikat. érdekes lehet...
ismerkedesonline.blogspot.com/

Lednecki Alexandra 2016.12.13. 21:41:57

Társkeresés mobilon bárhol, bármikor Okostelefonodon ugyanúgy eléred a társkeresőt, mint asztali gépeden vagy laptopodon.
Csak nyisd meg az oldalt és élvezd a randizás szabadságát!
www.felszedlek.hu
INGYENES!!!!
süti beállítások módosítása