Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Árazd be magad!

2009.02.12. 18:00 Line24

"Nem ébreszt vágyat bennem, nem kivánom… Nem az esetem.. ez és ehhez hasonló véleményeket hallok a pasiktól duci nő ügyben. Ugye ezt ti se gondoljátok komolyan???? Nézzetek előbb tükörbe és ha kb olyan paraméterrel rendelkezel, mint amit elvársz egy nőtől, akkor tekerhetsz!"

Ezt olvasom mindenhol mostanában: csak annyit kérj a másiktól amennyit te is adni tudsz! Ha kinézel férfiként magadnak egy jó nőt a neten, úgy merd megszólítani, ha legalább olyan gusztusosan nézel ki, mint ő! Először mérlegelj, árazd be magad, majd ha úgy látod, hogy a te céduládon hasonló összeg szerepel, akkor tehetsz egy ajánlatot. Tiszta emberkereskedelem már ez a netes társkeresés...

Ugyan kérem! Mindenki azt csinál, amit akar. Olyan csili-vili nőket szólíthatok meg pasiként a neten, amilyeneket nem szégyelek és ha kövér, ápolatlan, csóró, műveletlen, rosszul öltözött, rosszul kommunikáló egyén vagyok, akkor legfeljebb nem jön válasz. S mindez fordítva, a nőkre is igaz: gyerekkel, plusz 30 kilóval, elhanyagolt külsővel, a valós életkornál legalább egy tízessel többet mutató arccal is bárkinek lehet írni. Probléma abban az esetben adódik, amikor az illető képtelen feldolgozni a kudarcot, az érdektelenséget, a válasz nélkül hagyott jelentkezését, amikor minden fórumon szidni kezdi az ellenkező nemet s azt hibáztatja saját hülyeségéért! Ha valaki nem képes felmérni lehetőségeinek határait, nincs objektíven tisztában (s nem pedig a közelállók hamis és szubjektíven pozitív irányba torzított) tulajdonságaival, akkor sorozatos kudarcot fog szenvedni! 
Mit lehetne tenni ellene? Figyeljük a reakciókat: a semmiféle válasz is válasz! Ha nem ír vissza senki, akkor rossz helyen keresgélünk. Ha már nagyon lementünk az alapszintre, s úgy sincs érdeklődés, akkor nagyon rosszul csinálunk valamit! Rossz a szövegünk avagy rettentő a fizimiskánk! Sohasem késő elmenni edzőterembe, fodrászhoz, jóízlésű ismerőssel ruhaboltba és igazán rendbevágni magunkat. (Az írónak is meg kellett mindezt tennie, hogy megnövelhesse céduláján az árát!)
Ha meg a gondolkodásunkkal van a baj? Az már sokkal nehezebb: ott tanulni, tapasztalni kell, olyan emberek közt forogni, akiktől elleshetünk értékes hobbikat, viselkedésmódot, beszédmodort. Olvassunk, tájékozódjunk: a világunk oly színes! De ha valaki az elejétől el van rontva, az ember legyen a talpán, hogy önmaga helyrebillenti magát!

De a lényeg: a rendszerbe beépült - ahogyan a világba is - a csalódás. Nem lesz díszmenet, mindenki készüljön fel, hogy szivacsok lesznek, válasz nélkül hagyott mailek, fel nem vett telefonok, lelécelt nők/pasik...

63 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr78938099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ventura Blvd 2009.02.12. 19:23:14

"Ha meg a gondolkodásunkkal van a baj? Az már sokkal nehezebb" Pontosan erről van szó. Vannak alkati, temperumbeli dologok, amin nem változtathatsz. Van egy polcod valóban, de az, hogy miként érzed magad ezen a polcon rajtad múlik. Nem hiszed? Figyelmedbe ajánlom:
mertmegerdemled.blog.hu/2008/12/08/kover_vagy_szeresd_magad_jobban05

Villanyoltogató 2009.02.12. 19:29:43

Na most, sikerult fantasztikus alapigazsagokat leirni, amikre millionyian vartunk.
Mit millionyian... milliardnyian!

Egy kis gond van. A valosagban tobb a no, mint a ferfi, a neten azonban a keresok minimum ketharmada ferfi, akik raadasul sokkal eroteljesebben keresnek, mint a nok.

Es akkor meg szamos szinten nem mellozheto tenyt nem mondok, mert en nem akarom megmondani a frankot par sorban, ahogy a blogiro :(

232323 2009.02.12. 20:00:00

A fasz kivan ettől a valóságban több a nő, mint...

www.tankonyvtar.hu/site/upload/2008/09/kepek_2-3.jpg
(bővebben: www.tankonyvtar.hu/main.php?objectID=5300369 )

Igen. Több. 1-2%-kal. Ez pedig kurvára nem szignifikáns. Természetesen 70+ felett már nem 1-2 ez a pár százalék, de nem hiszem hogy most rájuk koncentrálunk.

Személy szerint pedig azt vettem észre, hogy sok-sok nő van, aki divatból regisztrál ilyen helyekre. Azért, hogy kapjon egy kis ego-puNpálást, amolyan ingyen-benzinkútnak tekintik ezeket az oldalak. Ez még tovább rontja az emúgy sem rózsás arányokat. Ez van.

Stb..stb...

Kopasz Mercis 2009.02.12. 20:00:04

@Villanyoltogató: a valóságban a férfiak és a nők száma azonos!

Abban a korosztályban több a nő, ahol már nem igazán társkeresnek. (időseknél, hogy értsd)

232323 2009.02.12. 20:02:27

+ha meg megkapta a szükséges mennyiségű nyalit akkor pedig visszaáll a 10 pontos pasi huszadik fasztarisznyájának. Ha a várakozás közben pedig elfogyna az önbizalma, akkor jön megint a benzinkútra. :)

europatriota 2009.02.12. 20:19:01

Most azt mondjatok, hogy szep nohoz csak szep ferfi valo, es csunya ferfi csak csunya not valaszthat.
Ha ez a valosagban is igy lenne, akkor az emberiseg mar regen ketteoszlott volna nagyon szep es nagyon csunya egyedekre.
Vajon mi az oka, hogy ez megsincs igy?

lampard69 2009.02.12. 20:23:52

Jo poszt. En par eve probalkoztam netes parkeresessel, pont a kamuhegyek miatt hagytam fel vele. Volt egyket kifejezetten szep baratnom is elotte, tisztaban voltam a lehetosegeimmel mikor regisztraltam.
Gyorsan irtam annak a par szemelynek aki megfogott a kepe+profilja alapjan. Aztan vagy a nagy semmi, vagy egymondatos "bocs, nem vagy az esetem" netan a klasszikus "en csak haverok miatt vagyok itt". Par kosza erdeklodes a masik oldalrol, akik nekem nem szimpik, aztan mehetek is regisztralni masik oldalra. Hat kosz, ezt el tudom jatszani szombat este eloben is valami partyn.
Vegul nekem az jott le, hogy az ilyen oldalakon a jo nok ugyanugy tularazzak magukat, mint egy kavezoban/partyn/hazibuliban. Eleve nem valoszinu, hogy a kulsejuk alapjan tarskereso oldalakra szorulnanak.
Csakhat eloben jo esellyel leveszem a baratnoi elott jatszadozo, vagy penzre buko, vagy epp a "nemtudommitakarok" tipusu nokrol, hogy mi a szitu. Levelezve, chatelve meg ott motoszkal bennem a bizalmatlansag, vagy epp belekepzelek tok mast egy felmondatba, amit eloben tuti nem ertek felre, stb.
A vegso lokes vegul az volt, mikor osszejottem egy lannyal egy bulin es par het mulva kiderult, hogy o is fent van valami oldalon. Eddig ok, csakhogy kedvelt kora esti foglalatossaga az volt, hogy a kis hodoloi koret (Soprontol Nyiregyhazaig) hulyitette. Bocs, o csak haverkodott veluk. Ja, en is haverkodasbol irogattam egy tarskereso oldalon a noknek...

232323 2009.02.12. 20:27:58

europatriota 2009.02.12. 20:19:01 : mert van aki gazdag. :)

232323 2009.02.12. 20:32:58

"Eddig ok, csakhogy kedvelt kora esti foglalatossaga az volt, hogy a kis hodoloi koret (Soprontol Nyiregyhazaig) hulyitette. Bocs, o csak haverkodott veluk."

Ezzel szerintem még nincs (túl) nagy gond. Akkor van, ha ezt továbbra is folytatja. Akkor lapátra vele.

indapass90210 2009.02.12. 20:44:22

A lényeg, hogy elsőre annyira részegen kell megdöngetni minden nőt, amikor az ember még pont képes rá. Ez jó, mert a végkifejletet gátolja, vagy akár meg is szünteti, elveszik az időérzék, nem kötnek semmiféle gátlások. Eddig 100%ban az a tapasztalat, hogy elkezdenek ragaszkodni....

Taurusz 2009.02.12. 21:01:14

Az alapfeltételezés a hibás. Ismerek olyan srácot, aki a majdnem két méter, van vagy 70kg, és az alacsony, khm... szóval nagy kufferú csajokra bukik. Én meg nem vagyok egy matyóhímzés, de minden típusból jutott nekem. Mert nekik bejöttem. Ennyi. Ezen lehet ragozni, hogy kövérnek kövéret, magasnak magasat, stb, de ez sajna nem igaz. Illetve nem sajna, csak a post szempontjából, mert abszolút tévedésből indul ki.

averylittlewarrior · http://anarchia2020.blog.hu 2009.02.12. 21:01:53

Én nem értem az embereket. Szinte minden ember életcélja az utazások, nyaralások, bulizások. Miért van hogy ilyen nagy gond a társkeresés nekik?

LongJohnHolmes 2009.02.12. 21:11:52

Az internet nem ismerkedésre való, hanem időpont megbeszélésre arra alkalmas személyekkel !!! Az a szerencsétlen pasi, aki itt hagyja magát beszéltetni napokon, heteken át egy kapcsolat vagy egy kis lamúr miatt az lúzer !
A sok dumával csak a nők nyerhetnek. Előbb-utóbb úgyis belefáradsz és mondasz valamit ami miatt kidob pár nap-vagy pár hét után, így potyába ment az egész. Ennyi idő alatt 20 másik nővel beszélhetsz meg személyes randit, akik között lehet, hogy találsz egy igazán vonzót. Ők már nem "netes" nők, hanem igazi személyiségek. Ott már kevesebben hazudoznak arcoskodnak, mint a neten. Sőt, szoktam mondani, hogy a találkára az összes letagadott kilót is el kell hozni :)
Mondom ezt úgy, hogy több ezer nővel dumáltam már a neten társkeresés céljából, és a legszebb és legperverzebb nőt úgy találtam én is, hogy 3 hétig beszéltem vele naponta órákat úgy, hogy még a képét sem láttam:) Valahogy éreztem, hogy érdemes lesz:) Nos ezt az érzést nem lehet tanítani, csak a fenti statisztikát :) Sok sikert :)

Ui: Az, hogy egy pasi milyen nőt szed fel, annak semmi köze nincs az ő kinézetéhez vagy a csajéhoz. Egy számít, hogy milyen képet tud a kiszemelt áldozat fejében kialakítani. Ez szintén nem alsótagozat :)

Márai Coelhó · anygyalszarny.blog.hu 2009.02.12. 21:28:08

Fájdalmas volt olvasni, hogy a postoló szerint kinek kinek "objektíven" kellene tisztában lenni a saját tulajdonságaival. Közlöm, hogy nincs olyan ember, aki "objektív" ismeretekkel rendelkezne magáról, vagy más entitásról. Az emberi lény szubjektum és ez a megismerő tevékenységére is vonatkozik. Az indivuduális emberi megismerés szükségképp szubjektív és sosem objektív. És mivel a megismerés során a világ tudati tükröződése szubjektív, ezért megkockáztatható, hogy objektív valóság nem is létezik. Az "objektív valóság" csak a pallérozatlan elmék tunya illúziója.

232323 2009.02.12. 21:46:51

Márpedig én tudok mutatni olyan nőt, aki 100ból 99 pasinak bejön.
És olyat is aki 100ból max tíznek jön be. Azoknak is azért, mert rég nem csapoltatták már meg magukat.

Ennyit a szubjektivitásról.

Visegrádi 2009.02.12. 22:00:31

Akkor a beárazási mértékegység egy arányszám lesz? Mint pl. a 100/ 10 vagy 100/99?
Hát én ez alapján sem tudom. Legyen mondjuk 100/50 :-P

232323 2009.02.12. 22:05:14

A beárazás többváltozós függvény. Nem mindegy ám, hogy hol mérjük ezt. Egy buzizsúrra hajazó ismerkedősoldalon még a legalja csaj is minimum 80 pontos. :)
Ha pedig ugyanez a lány leül mellém a 7-es buszon, akkor még én is felkelek és odébbmegyek.

avejoe · http://ostobacsajok.blog.hu/2008/04/14/avejoe_szuletese_es_megdicsoulese 2009.02.12. 22:13:51

Hát postoló kollega, sok nagy ökörséget sikerült megint összehozni... Mondjak példát?
A célcsoportom tagjai, azaz mindenáron jajdeszépfiút kereső picsák:
turbo2.lovebox.hu/usrimg/83/12/0045/pic-02413019-cf7c0b.jpg

És a fenti még kispálya!
A következő azt írja magáról az elszállt elvárásai mellett, hogy ő egy FŐNYEREMÉNY. Bár ott a szmajli, de izé...
Ilyen fejem lenne, ESKÜSZÖM, hazáig rugdosnám...
turbo2.lovebox.hu/usrimg/42/64/0066/pic-03611567-77e242.jpg
Csak erős idegzetűeknek!

avejoe · http://ostobacsajok.blog.hu/2008/04/14/avejoe_szuletese_es_megdicsoulese 2009.02.12. 22:14:31

Hozzáteszem, ők is pontosan beárazták magukat, ugye? Két világszépe...

434343 2009.02.12. 22:15:30

@232323: "Márpedig én tudok mutatni olyan nőt, aki 100ból 99 pasinak bejön."

Kötve hiszem. :)

Márai Coelhó · anygyalszarny.blog.hu 2009.02.12. 22:16:45

@232323: Ez a megközelítés tetszik! A koppenhágai értelmezés mintájára tekintsük egy állapotfüggvnynek, amely a megfigyelés hatására "összeomlik" és megteremti a valóság illúzióját.

indapass90210 2009.02.12. 22:19:00

@avejoe: b.zmeg, most majd nem tudok aludni!

232323 2009.02.12. 22:19:24

Rendben. Túloztam. 100ból 90. De annyi biztos. :)

Googléba beírtam "szép nő", aztán találomra bökdöstem.

www.ize.hu/_files/pics/00005/00005867.jpg

Dugnám.

232323 2009.02.12. 22:21:44

"Hozzáteszem, ők is pontosan beárazták magukat, ugye? Két világszépe..."

Az internet viszonylatában igen. Ott még ezek is 100x több levelet kapnak egy nap, mint a legmenőbb :) időmben.
Regisztráltam olyan rusnya nőket, hogy ezek mellettük szépségkirálynők és még úgy is jöttek szépszámmal levelek.

indapass90210 2009.02.12. 22:30:40

@232323: biztos mert vannak akik részegenn neteznek. Amúgy meg, vannak olyan emberek is, akiknek mind1 milyen a nő, a lényeg, hogy van neki...

indapass90210 2009.02.12. 22:32:43

Egyébként nem érdemes túl szép nőkkel vesződni. Kb. annyit érhetnek, mint egy guminő. Azt hiszik, hogy "odaadták" magukat, aztán ezzel minden le van rendezve....

Visegrádi 2009.02.12. 22:33:01

Meg aztán a photoshop-ost is érdemes pontozni.

434343 2009.02.12. 22:46:07

Egyszer megnéztem egy ilyen oldalt és majdnem minden lány absztinens vagy ritkán fogyaszt alkoholt.
Aha én meg a dalai láma vagyok.

datecafe.ie (törölt) · http://kulfoldikalandok.blog.hu 2009.02.12. 23:45:21

véletlenül társkeresőt üzemeltetek, és nekem az tűnt fel, hogy sokan nem is merik felvállalni a fotójukat, bujkálnak, pedig mi a lényeg, ha nem az, hogy azonnal lássuk kivel is van dolgunk? belső értékek, meg minden, de azért ennyire? sokan még bemutatkozást sem írnak, mit várnak így? a netes társkeresés exhibicionista műfaj, ez van.

datecafe.ie (törölt) · http://kulfoldikalandok.blog.hu 2009.02.12. 23:51:53

mielőtt kapok egy irdatlanul nagy lebaszást spammelésért, elnézést kérek, nem láttam hogy a másik nickkel vagyok bejelentkezve

nick: 2009.02.12. 23:58:20

dagadt nő nem nő


kész

ez ilyen egyszerű

akkor is, ha sokaknak nem tetszik

Beautyqueen 2009.02.13. 00:10:58

kérdés, mit keresel egy ilyen oldalon.
most elsősorban lányokról beszélek.
láttam lányt, aki annyira semmit nem tudott felmutatni (külső-belső), és mégis heti 2-3 egyéjszakás összejött neki ilyen helyről. úgy tűnt, neki ez elég.
aztán van aki az igazit keresi. keresse csak, nem kisebb az esélye rá itt sem, mint máshol.

a téma felvetésről: tény, hogy van egy szint, amit adott ember képes átvinni és ezt én nem feltétlenül a szép-nem szép lécre raknám fel, sokkal inkább más tulajdonságokra, úgymint

-ápolt
-értelmes
-kedves
-udvarias
-figyelmes
-jól öltözött
-sugárzó
-kigyúrt
-szolizott
-jómódú
-"bevállalós"
-partizós
-nemi aktusra hajlandóságot mutat, stb...

mivel a hasonló a hasonlóval elve itt is kitűnően érvényesül, úgy gondolom, ezen paraméterek mentén kell inkább azt a fajta szintet keresni, amiről a posztoló ír.
de ha esetleg mégsem így történik, akkor mi van?

semmi, akkor az olyan nagyon élet szagú.

Norden 2009.02.13. 00:33:20

Ide illik (nem én írtam), örök klasszikus ehhez a bloghoz:
Netes társkereso

Saját jellemzésem:

Ciao ribancok!
Kezdjük el, szellemi toprongyok! Nem fogok Banderas képet kitenni csak azért, hogy felkeltsem az érdeklodésed. Leszarom, hogy ki vagy és mennyi statpontot akarsz gyujteni. Ha ebben akarsz cinkost, akkor nálam rossz helyen kopogtatsz. Úgy kimínuszollak, mint az mszp a költségvetést. Mit pofázol? Nagyon fontos a belso érték? Mit értesz ez alatt? A klímát és a borülést, mi? Azonkívül az elmaradhatatlan kisugárzás. Nem volt elég 86-ban Csernobil? Alain Delonnak van kisugárzása, Danny DeVitonak nincs? Hogy is van ez? Leírtok kétoldalnyi elképzelést a keresett partnerrol, aminek talán még az általam is nagyra becsült Brad Pitt sem tudna megfelelni. Bárca volt az óvodában a jeletek, bazzeg? A férfi legyen: magas, izmos, diplomás, jóképu, biztos anyagi háttérel! Ti mit visztek a kapcsolatba? Magatokat? Jah, az kurva gyenge cserealap, nem gondoljátok? Hol a faszban éltek? Mi a picsát képzeltek magatokról? Bekajáltátok, hogy itt minden retvás picsa topmodell és minden faszjankó multimilliomos? Hogy minden ribancnak százas a mellbosége, a pasik cerkája pedig felveszi a versenyt egy rasztafaszú niggerével? Álmodj, királylány! Nyomjátok csak ezerrel a BMW-s machokkal, csak ne csodálkozzatok, ha a randira egy monitorfeju maki megy a 6-os villamossal! Ez a nagy büdös helyzet, de most tunés innen, mert : Kurvák razzia! Akinek nem inge... A gyengébbek kedvéért (hú, de kibaszott sokan vagytok) összefoglalom: Nem vagyok kétméteres kosaras! Nincsenek milliók a bankszámlámon! Nincsen kockás hasam, de a kedvedért rátetováltatom a Rubik kockát, köcsög! Nincsen negyvencentis faszom! A legfontosabb: NEM LESZEK A SZAMARAD, HA NINCS ITT A LOVAD, NE IS EROLKÖDJ! Mit képzelsz? Ki a fasz vagy te, hogy sorban álljanak nálad? Nem vagy a kocsordi közért, vazzeg! Még most sem érted? Nem tudsz olvasni a sorok között? Vedd már fel az inget, mert nagyon csúnyán megfázol! Ha valamit kihagytam, akkor sorry! Tunés innen, razzia van!


Partner tulajdonságai:

William Shakespeare kollégám írta fénykorában: "Színház az egész világ!" Mondjátok, kis ribanckáim: Folyton nektek kell a szarházi szerepét játszani benne?

Norden 2009.02.13. 00:45:30

Na hogy legyen komoly is.
Inkább az a kérdés bevállalni a kompromisszumot, aztán majd meglátjuk, vagy szerelem első látásra, ami viszont elég ritka?
Amúgy meg a csajoknak: lefogyni lehet, 20 centit növekedni nemigen. az előző viccben valahol mélyen ott van egy kis igazság is.
A reklámok sem segítenek a dologban, lásd CIB reklám a zsírdisznó asszisztens csajjal, aki után egy jóképű állatorvos meg egy olasz csődör döglik.

Kókuszmenyét 2009.02.13. 01:22:18

A net tényleg nem társkeresésre való... Viszont a beárazással bizonyos szintig egyetértek. Tele van a hócipőm azzal, hogy milynnek kellene lennem. Nem vagyok 170 cm és 49 kg. 160cm vagyok és 59 kg, és semmi bajom nincs ezzel. Persze volt korszak, mikor azt hallgattam az aktuális páromtól, hogy csak egy kicsit legyek sportosabb, csak egy kicsit fogyjak le és de jó, hogy szeretem a magassarkút. Hozzátenném ő nem sportolt életében, nem volt egy adonisz és (szerintem) helyes kis aligpocija volt, de azért volt. Egy idő után elegem lett. Tényleg tükörbe kellett volna néznie. Én olyannak szerettem, amilyen volt, és egyszer sem mondtam neki, hogy édesem...növessz még egy kis hajat a fejedre, mert kopaszodsz 30 évesen...

Murderface 2009.02.13. 05:27:23

Ilyen marhaságokon én is felkapom a vizet. Én 183 cm és 100 kiló vagyok. Ha nekem egy 155 centis 40 kilós lány tetszik, akkor vágjam le a lábam és fogyjak le 40 kilóra? Ez nonszensz.
Az emberek többsége önértékelési problémákkal küzd, ami eléggé megnehezítheti a hosszútávú kapcsolatok kialakítását, ez viszont tény.

., (törölt) 2009.02.13. 05:59:55

A lényeget kifelejtette a poszt írója.
Akik neten keresnek párt maguknak, azok azért ott keresik, mert a kutyának sem kellenek. Azért van egyedül. Valahol valami hibádzik nála. Legyen férfi, vagy nő.
Kivétel a felesége mellett csak dugni akaró pasi, és a fehérmáju nők, akik itt akarják elhitetni, hogy ők még mennyire szexik. De ha ezt nézzük, akkor ez is hiba

232323 2009.02.13. 07:14:35

Egy ultimate tanácsot adnék a férfikollégáknak. Ha egy nő 5-6 (kölcsönösen) hosszabb levél és max 1 héten belül nem óhajt találkozni, azt szó nélkül tiltani törölni faszkorbáccsal jutalmazni!
Amúgy pedig a nagy számok törvényére érdemes játszani: attól mert egy randi/csaj nem jön be, attól még nem felesleges. Az elsőrandis :) szövegeket lehet rajta gyakorolni, okosítani... ki lehet próbálni új fogásokat, akármi. Ebből pedig sokat profitálsz. Az igazán pörgős időszakban hetente 3-4 lánnyal (ergó minden másnap!) is lehet találkozni. Igen, akár válogatás nélkül. Jómagam is volt hogy meglepődtem, mert fotó alapján nem tetszett igazán, nemúgy élőben... és ha nem tetszik ott sem? Attól még egy üres félórát-órát kitölteni vele (és ebből a fentebb leírt módon profitálni) azt nagyon jól lehet. Egyrészt legalább kimozdul az ember és vagy megüti a főnyereményt vagy csalódik, mert nem csak moslék a csaj külsőre, hanem agyilag is hulladék. Így majd a 'főnyereményt' még jobban fogja értékelni. :)

Legyetek optimisták és a netet ne vegyétek komolyan. :)

citrix 2009.02.13. 07:45:24

Beárazni?!Ugye ez vicc.Szép csaj csak adonisz külsejű pasival jár,csúny dagi nők pedig szumósikkal.Ez igen távol áll a valóságtól.Mindenkinek van zsánere,aki bejön,tetszik neki és mindenképpen közülük keres társat.Még akkor is,ha az olyan ritka mint a fehér holló.Mert szeretni valakit csak úgy lehet,ha bejön kívül-belül.Árazd be magad?Árazza be magát 70%-os leértékeléssel az a sok kis idióta tyúk,aki szexis,vékony,mindenki megfordul utána de esze az nem sok.Minek hülyíteni neten a pasikat,úgyse tetszik az ottani felhozatal,és amúgy is a kopasz BMW-s macsó kell neki.És BMW-ben még dagi csajt nem láttam feszíteni a tetkós kopasz mellett.

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2009.02.13. 07:58:18

Mindig ezt mondjátok: "abbahagytam a netes társkeresést, mert csak csalódás ért, és nem találtam meg az igazit."
Hát persze, de ugye ha már a neten keresel ez gondolom azt jelenti, hogy az életben is kerestél de ott se jött össze. Olyat meg ugye mégse mond senki, hogy "abbahagytam az élő társkeresést, mert csak csalódás ért, és nem találtam meg az igazit."

Sehol nincs az megírva, hogy aki évek óta keres élőben, és nem talál, az majd egy netes társkeresőben napok alatt megtalálja az igazit.
Ha valakinek ez a tévképzete van, akkor persze, hogy csalódni fog.

Teker 2009.02.13. 08:36:11

@Jichak Kolompár: "Akik neten keresnek párt maguknak, azok azért ott keresik, mert a kutyának sem kellenek. "

ez nem így van, hazugság. millió oka lehet, amiért valaki a neten keres partnert, az elfoglaltságtól a lustaságon át a technikaimádatig. kíváncsi vagyok, szemébe mondanád-e ezt a hazug sommás állítást azon házaspár ismerőseimnek, akik a neten ismerték meg egymást, összeházasodtak és egy-két gyermekük is született már. ők a selejt, akik -úgy ahogyan a posztíró sugallja- beárazták magukat egymásnak selejtre?

cworm (törölt) 2009.02.13. 09:13:08

Áruljátok már el, melyik oldal(ak)ra kell regisztrálnom, hogy heti 2-3 egyéjszakásom is összejöjjön? :D Na de komolyan! :D

232323 2009.02.13. 12:00:48

cworm: ha puncid van, akkor tök mindegy. Ha pasi vagyok, akkor ratyioldalakra menj.
Ha pasi vagy és heteró, akkor pedig sehova, mert úgyse jön össze.

232323 2009.02.13. 12:01:19

*le lehet csapni az elírásra. :)

cworm (törölt) 2009.02.13. 12:08:57

HP vagyok, azaz heteró pasi.:D Tudtam, hogy nincs remény! :D

balage_81 (törölt) 2009.02.13. 12:51:26

regisztralj olyan helyre ahol kimondottam van ilyen chatszoba vagy valami. nekem anno 2 csaj is osszejott egy oldalrol amit most nyilvan nem nevezhetek meg. magyar oldal volt. nem voltak olyan jo csajok de akciora tokeletesek es aranyosak. atlagos nok, ok a legjobbak!

434343 2009.02.13. 13:06:26

"de akciora tokeletesek"
ti kúrópartnert kerestek vagy társat?

232323 2009.02.13. 14:32:41

Ő lehet. De most őszintén.. a kapcsolaton kívüli férfiemberek hány% mondana nemet egy szomjastorkú nőnek?

nitro1 2009.02.13. 19:04:25

Mármint egy darab. Az nemtom hány százalék. :-)

Danny McCoy 2009.02.14. 10:46:03

Tényleg nem lehet megszabni senkinek hogy kit keressen, ki legyen a zsánere. De ha sorra kapja a kosarat akkor a gyűlölet helyett érdemes elgondolkozni hogy miért is utasítják vissza sorban? Talán tükörbe nézni, elvárom hogy legyen a másik sportos, nah és én ? Legyen jó megjelenése, nah és én? És hasonlók.

Nem baj az ha vannak elvárásaink, de el kell fogadni hogy a másiknak is lesznek, ha te szelektálsz a másik is.

Legyen elsőnek saját magunkkal szemben elvárások és igények. Mert ha valóban teljesítjük és tényleg annyit "várunk" el akkor azért olyan nagy baj nem lehet. ;)

Danny McCoy 2009.02.14. 11:05:38

@232323: Köszi hogy nem nekem kellett reagálnom erre a több a nő mint férfi dologra, hihetetlen mennyire rosszul értelmezik ezeket a számokat.

Persze, vannak nők akik azért regisztrálnak fel hogy kapjanak visszajelzést, vagy csak kíváncsiak.

Ugyanez meg van férfiakban is, akik csak kicsit nősek kicsit van kapcsolatuk, igazából csak tudni szeretnék hogy még van értékük a piacon. Sőt, ezek kártékonyabbak, mert míg a nők begyűjtik a sablon bókokat (te vagy a legszebb/tündérke..stb.) addig a férfiak nem egyszer beszélgetnek, randit kérnek, aztán lécelnek. Tesztelik hogy tudnak-e még hódítani, és utána lépnek. Valljuk be, a második nagyobb fájdalommal jár, sőt, az első semmivel, egy bók nem kerül semmibe (ami úgy sem személyre szabva küldtél el).

Amúgy még kiemelnék egyet a cikkből:
"Probléma abban az esetben adódik, amikor az illető képtelen feldolgozni a kudarcot, az érdektelenséget, a válasz nélkül hagyott jelentkezését, amikor minden fórumon szidni kezdi az ellenkező nemet s azt hibáztatja saját hülyeségéért!"

Hány és hány topik szól erről, de akár itt is beleszaladni az MNK és társaiba. Tipikus példái a lúzer barmoknak, akik mindent tesznek csak éppen tükörbe nem néznek.

Remélem nem fognak átsiklani ezen a részleten.

Danny McCoy 2009.02.14. 11:10:41

@avejoe: Szerintem képeket nem kéne kitenni, pláne így, aki LB-s az egyből megtalálja a reget. Vagy akkor a sajátodat is told ki, mert így gyökérség mindenképpen.

Danny McCoy 2009.02.14. 11:11:14

@232323: legalja :D csak keményen, remélem azért visszakapod ezeket. :-)

Danny McCoy 2009.02.14. 11:17:40

@Jichak Kolompár: Mondjuk szerintme az egyik oka a kudarcnak az ilyen hozzáállás. Hogy aki a neten van az lúzer, annak már semmi sem jött össze, utolsó mentsvár.

Oké, van ez a kategória, elég csak olvasni pár ideírót, dühöngenek, őket már maximum csak lelőni érdemes. Akik kiakadnak hogy a frappáns egysoros sablonra nem jön válasz, a görcsös kereső, nah nekik tényleg reszeltek.

De azért van aki mondjuk munka mellett fel megy, egy közösség tagja és ott ragad, és sorolhatnám...

A net nem csoda, az is csak egy csatorna, és jól írta az egyik posztoló, nem ott kell megismerni a másikat, ott csak találkozót kell megbeszélni, élőben fog úgyis eldőlni minden. Ezért sokáig nem szabad neten lenni, halálom ha levelezés után MSN-t kérnek, nincs, nem az a következő fok.

Szerencsére már nem is aktuális a keresés.Jobb így kívülről szemlélni a sok szerencsétlenkedést.

avejoe · http://ostobacsajok.blog.hu/2008/04/14/avejoe_szuletese_es_megdicsoulese 2009.02.14. 15:34:57

@Danny McCoy: Tessék, ez a kép van kint az adatlapomon:
turbo2.lovebox.hu/usrimg/84/53/0028/thn-01518742-23cb2e.jpg

KAMUREG vagyok, olvasd el a hszeimnél linkelt blognejegyzést! :D

kamuflazs 2009.05.28. 19:37:38

@434343: én meg a Dalai Láma lánya

kamuflazs 2009.05.28. 19:38:26

@avejoe: én meg elkártyáznám...

#szájbergyerek# 2010.12.15. 11:53:00

A csaj:
156 cm,
85 kg,
Kép nélkül!

A pasi akit keres:
Minimum 180 cm,
jóképű,
sportos,
izmos,
legyen fényképe!

Ő is jól beárazta magát!
süti beállítások módosítása