Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Szexelni vagy nem szexelni - ez itt a kérdés!

2008.03.26. 22:00 Line24

Sokan vagyunk, sokfajta elképzeléssel az élet dolgairól. Ez hatványozottan igaz az emberi kapcsolatokra és érzésekre. Két ember közti történésekre nincsenek általános szabályok, nincsenek jól bevált fogások manapság. Régi időkben megpróbálták a szexualitást és a ffi-női kapcsolatot kordában tartani rengeteg szigorú szabállyal és a nemek szeparálásával. Akkor tudták mi az ildomos és mi a "bűn".
Manapság azonban - miután modern korunk eltörölte a régi illemeket - itt maradtunk bámilyen fogódzó nélkül. A szex elől elhúzták a szemérem paravánját, kikerült a négy fal közül és már egyáltalán nem felháborító beszélni róla: sőt! A maradi felfogás - csak a házasság után legális és csak azon belül lefeküdni - elmúlt (jó, most hagyjuk ki a bigott vallásos embereket a képből!). De nem lépett a helyére egy másik - társadalmilag elfogadott - erkölcsi szabály: hogy igazából mikor jó két felnőtt embernek intim viszonyba keverednie?

Mindenki megy a saját feje után. Jobban mondva az érzelmei után. Vagy egyes  vadászok csakis alsóbb régiók parancsainak engelmeskednek. De - előbb vagy utóbb - mind találkozni fog a dilemával: szexelni vagy még nem szexelni, ez itt a kérdés!
Gondolataim most elkerülik az egyéjszakás kapcsolatokat: azok tisztán a vágyak gyors és hatékony levezetéséről szólnak - ezen nem sokat kell tökölni (ill. pont azt). A cikk inkább e dimenzión túli kapcsolatról szól, ahol már szimpátia, érzelmek is kezdenek kialakulni, ám nem tartanak a felek az őrjítő szerelemnél. Ezek pont a netes randik esetében adódnak, ahol a szórakozóhelyi kábulat és felfokozott vágyak nélkül, mindössze egy kedves beszélgetés zajlik le első alkalommal egy nyugodt kis kávéházban felmérő jelleggel. A lényegi lépés a második és az az utáni találkákon következik: a bizalom megszületett, az érdeklődés mindkét részről kicsírázott.

Sikerült már nekem is a második randin lefeküdni lánnyal és megkaptam az ötödik után, hogy hogyan is képzelem én ezt: mit keresek, barátnőt vagy szeretőt? (mert ez utóbbira van megfelelő alanya a hölgynek - tényleg, honnan van csak szexre tartalékban mindig pasija a lányoknak?) Tehát az már biztos, hogy mindenki másképp gondolja: de vajh mindenkinek egyszerre igaza is van?  Mi lehet ebben a kérdésben a mérvadó? Valószínűleg az objektív mértékegységeket el lehet dobni, hisz ezekben az ügyekben kijelenteni azt, hogy a harmadik randin meg kell ejteni kissé nevetséges. Tehát idő alapú megítélést nem használhatjuk...

Vegyük alapul az érzelmeket?
Ha már nagyon szeretjük egymást, jöhet a szex! Igen, de kinek mi a nagy és mi a kicsi? Hol lehet leellenőrizni a szerelem hőfokát? S hol van az az érzelmi lakmuszpapír, ami vaskos pirossal jelzi az igent? Amíg ezt fel nem találják, addig ez az ötlet is eldobva...

Akkor vegyük mértékegységül a tapasztalatot? Ha valaki már sok-sok partnerrel volt és maga az intimítás már nem jelent sokat, akkor tapasztalatával fordított arányosságban láthat neki. Igen ám, de mi történik ha a másik fél tényleg fél, mert ő nem ilyen belevaló?! Szóval mindkét résztvevőt kell vizsgálni, csak az egyiket ismerve  nem állapítható ki a megfelelő időpont.

Ha mindkét fél vágyát vizsgáljuk, ildomos és logikus akkor javasolni a szexet, amikor már mindketten ugyanannyira kívánják egymást, hogy még véletlenül se érezze az egyik a másikhoz képest kényszerhelyzetben magát és hasonló vágyakozással ugyanannyira élvezhesse. De vajh létezhet-e olyan kapcsolat két ember közt, amikor  azonos érzelmekkel fordulnak egymás felé? Kizárható...

A szerelem - sokan úgy tartják - őrület egy bizonyos megnyilvánulása. A szex pedig akár őrülten jó és eszméletlen is lehet. Tehát, amikor már agyament dolgokat is megteszel a másikért - pl. elveszed feleségül :-) -, máris jöhet a szex. Tehát az őseink gyakorlata - miszerint szex csak házasság után lehetséges - jó volt? Nem hiszem. S ez fôleg a mai világban - ahol elve szabadabbak is vagyunk ill. a válások száma így is túl nagy - járhatatlan...

Vagy beszéljük meg

Lehet, hogy nem is kellene érzelmekhez kötni e testi vágyat csak azt nézni, hogy kialakult-e és onnantól kezdve csak az élvezetért csinálni. De az egyéjszakás kapcsolatokat már kizártuk az elején, így halmazunkba kizárólag a komoly vagy annak induló kapcsolatok tartoznak bele, ahol már valamifajta érzelmi kötödés kialakult, hiszen érzelmekkel sokkal élvezetesebb a szex. Ebben az esetben visszajutunk kiindulási pontunkhoz:
Mikor szabad és érdemes lefeküdni?

34 komment

Címkék: mikor érdemes szexelni?

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr72309712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kössabetonba 2008.03.26. 23:27:41

Nyilván te is tisztában vagy vele, hogy nincs két egyforma ember, ezért nincs két egyforma eset és univerzális szabály sem. ha megvan a harmónia, kölcsönös vonzalom és bizalom, akkor az időpont nem lehet (nagy) probléma egyik fél számára sem. ha meg mégis gubanc van, akkor már megette a fene az egészet, nem működhet mint komoly kapcsolat, nem szabad erőltetni mert csak nagyobb lesz a baj.

rougon 2008.03.26. 23:32:58

sztem ezen csak te dilemmázol:D

Neofuture (törölt) 2008.03.26. 23:42:00

Beta-fázisba lépett egy új kiszolgáló-weblap, az SmsTube. Az SmsTube egy kiszolgáló-honlap, a célja háttértámogatás nyújtása olyan felhasználóknak, akik már rendelkeznek saját honlappal vagy bloggal. A honlapon létre lehet hozni egy sms-falat (nevezzük tube-nak), amit egy html-kód segítségével bárki be tud illeszteni a blogjába/honlapjába.
Ez azért hasznos, mert a tube felületén megjelenik minden olyan szöveg, amit az adott felhasználó a megadott telefonszámra küld sms-ben. Így bárki képes a saját honlapját/blogját akár az utcán sétálva vagy a nyaralás alatt is frissíteni. Lásd: www.smstube.hu

Üdv, Neo

mókus 2008.03.26. 23:59:57

Miért van az, hogy aki nem fekszik le a másikkal az máris bigott vallásos??

RnYk 2008.03.27. 00:05:16

Jó kérdések.
Csak nincsenek általános válaszok rájuk. Sajna maradnak a megérzések (vagy szerencsére :)) ettől izgalmas a dolog.

Szerintem nem kell "túl"gondolkodni a dolgot csak megélni aztán úgyis lesz valami. :)

Nevu Sere · http://sexuser.blog.hu 2008.03.27. 00:39:21

Nekem az a tapasztalatom, hogy a férfiak _manapság_ az első randin való szexet nem tartják furcsának, sőt - elvárják. (Én nem tartom jó ötletnek, de mindig erősen vívódom, hogyha nem teszem meg, más sem kell belőlem, ha megteszem, kurva leszek, és azért nem kellek.)

Már az első smárolást megelőző bizonytalan pillanatokban farkukat a nőben érzik... már elnézést. Ez a természetük. Bio életet élünk vagy mi... Vagy egyedül maradok, vagy ehhez tartom magam (tele csalódásokkal persze). Vagy..?

Rebca 2008.03.27. 00:50:00

mókus, nem arról van szó, hogy ha nem fekszik le valaki szinte rögtön, hanem ha vár a házasságig. Mert a házasság egyházi szertartás is lehet, tehát vallással van összefüggésben. Ezért vallásos az, aki addig vár vele, mert racionális oka nincs rá, csak a hit. Szerintem.

Rebca 2008.03.27. 00:51:35

Nevu Sere, egy ilyen pasi miért kell/miért felel meg Neked? Első randin lefeküdni szerintem baromság. Az már nem randi és nem azért van, hogy kapcsolat alakuljon ki, hanem csak a dugás. Persze vannak kivételek, de úgy nagyátlagban talán így van.

walaki 2008.03.27. 01:23:41

I date on first fuck

neurotoxin 2008.03.27. 01:47:59

Aki képes ebből függvényt csinálni, jobb, ha nem nagyon rontja a női tapasztalatokat.

értelmetlenségi 2008.03.27. 06:07:00

"Mikor szabad és érdemes lefeküdni? "

Amikor mindketten kívánják.

Ilyen egyszerű...

Böbemami 2008.03.27. 06:08:58

Egyszer egy évig vártam egy pasira, illetve a vele való szexre. Hol hely nem volt, hol idő, valami mindig közbe jött. Amikor megtörtént, irtózatos csalódás volt.
Aztán egy bulin megismerkedtem valakivel, másfél órás táncikálás, csókolózás után felmentünk hozzá és azonnal ágyba bújtunk. Július 9.-én lesz ennek 20 éve! Van két gyönyörű gyerekünk és azóta sem kell más (pedig én 20 voltam, ő 22). Úgyhogy lehet dönteni.

izmics 2008.03.27. 06:45:39

ez elég szar volt, kár volt elolvasnom

RnYk 2008.03.27. 06:45:39

Nekem semmi bajom az első randis szexel, bár én eddig csak megjártam vele :)
És az volt a szar, hogy én éreztem többet (pasi), hát nem kellett volna...

Ellenben volt olyan, hogy a másodikon már volt de az elsőn is simán egymásnak estünk volna, csak nem volt lehetőség. 4 évig tartott. Még mindig jó érzéssel gondolok a kapcsolatunkra...

Szóval nem lehet ezt így eldönteni, teljesen egyénfüggő.

Ja, csók. Hát simán van olyan heves csók ami aután már simán érezhetem, hogy félig benne van a farkam :) persze ez nem az a lekaplak a buliban mert olyan helyes vagy, én meg olyan részeg dolog...

tomicicmic · http://tomicicmic.blogspot.com 2008.03.27. 07:21:51

Nagyon fain! :D

Ezek a srácok hányadik randijukon lehetnek túl? :D :D

www.youtube.com/watch?v=tkGWmXAcPF8

Csüszi :D

Maddness69 2008.03.27. 07:24:15

"Mikor szabad és érdemes lefeküdni?"

Amikor szeretnéd.

Meg persze, ha van kivel és van mivel.:D:D:D

W 2008.03.27. 07:30:08

tomicicmic · tomicicmic.blogspot.com 2008.03.27. 07:21:51

Ez hogy jön ide??

D 2008.03.27. 07:38:43

Igazából nekem volt ilyen is olyan is.
Volt hogy a második randin volt szex...És jó volt.
De volt olyan is hogy nem feküdtem le a nővel és elhajtott, hogy érzelmes pasi nem kell neki!
Na akkor ez most hogy van?
Komolyan mondom, sokunknak semmi sem jó, de azért ez elég furcsa...
Ahány ház annyi szokás.
De a pasik hamar túl akarnak lenni ezen.
Ha rossz a szex akkor vége.
Elnyújtani sincs értelme, mert akkor meg, ha akkor derül ki, akkor már sokkal rosszabb emiatt szakítani.
Szerintem!

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2008.03.27. 08:11:18

"Amikor mindketten kívánják.

Ilyen egyszerű..."
Ebben van igazság - viszont akkor oda a férfi számára a mézesmadzag! (Ugyanis addig képesek körülrajongani a nőt, ameddig nem *)

aranyhaj.blogspot.com

Árpi 2008.03.27. 08:13:43

Ahány ház, annyi SZOPÁS...

RnYk 2008.03.27. 08:18:14

aranyhaj.blogspot.com

Hú de eldobott ing :) azért se veszem fel...
Csak egy tanács: ha így gondood, akkor rá fogsz kefélni csúnyán :)

Kopasz Mercis 2008.03.27. 08:21:34

Ha húztam halasztottam, mindig elhajtottak. Ha nem akkor is, de legalább szexeltem egy jót. :)

márkéső 2008.03.27. 08:22:18

Azért normális az első randin a szexet is kipróbálni, mert ha nem jó vele a szex, akkor nem töltöm az időt feleslegesen hetekig "udvarlásra" Ha jó minden, akkor ebből még lehet valami. Új randira érdemes úgy menni, hogy az ember előtte egy szeretőjénél lecsillapítja magát, így nincs benned semmi feszültség, és nem röghtön a szxre koncentrálsz, és ezt szeretik a nők/többség Aki a 2.-3. randin még nem áll kötélnek, azzal nem érdemes foglalkozni, nem jobb annyivel, mint amennyivel nehezebb levadászni.Csak akkor érdemes foglalkozni vele, ha tényleg nagyon megfog benne valami, de akkor is úgy, hogy előtte máshol csillapítod magad, úgy könnyű türelmesnek lenni, sőt, lehet nem is fog érdekelni, mikor lesz már valami. De ez már a múlt. 2 éve nős vagyok, klassz minden. Persze elsőestés szexként indult ez is. De jó ez így.

FGY 2008.03.27. 08:35:40

Mikor jó valakivel vacsorázni? Ha már az első randin meghívom vacsorázni, nem fogja azt gondolni, hogy a pénzemmel akarom meghódítani? Vagy fordítva, ha nem hívom az általa megszokott színvonalú helyre, nem fog a gyengének tűnő anyagi helyzetem miatt ejteni?
Mikor jó valakivel sétálni? Ha már az első randin órákat sétálunk, nem fogja azt gondolni, hogy egy elvakult túrabuzi vagyok? Vagy fordítva, ha egy kis séta után leülénék egy padra nem fogja azt gondolni, hogy puhány vagyok és végül emiatt ejt?
Olyan kérdésként lebeg a szex a fejünk fölött, mintha jó is lenne, meg bűnös is. Mintha gondolkozni kellene rajta. Akkor kell lefeküdni valakivel, amikor úgy érzed, ha ő még nem érzi úgy, azt úgyis jelezni fogja. Csak nem kell ráerőltetni sem a Hiltonban a bélszínt Budapest módra, sem a Börzsöny-Pilis BEAC maxit, sem a szexet, ha nem vevő rá.

TBC 2008.03.27. 08:49:56

Én - pasi létemre - kicsit elhamarkodottnak tartom rögtön, mindjárt "beleugrani a mélyvízbe". A randi az randi, azért van, hogy megismerjük a másikat. Persze, erre mondhatnánk, hogy a szex is a megismerés része, igen, való igaz, csak a szex úgy az igazi, ha már van valami kötődés a partner felé. Akkor jön el a szex ideje, amikor már biztosak lehetünk benne, hogy a partnerünk nem csak a szex miatt akar járni. Aki meg nem bír addig várni, annak nem is én magam kellek, csak a szex. Úgy meg inkább nem.
Ja, és ateista vagyok, tehát nem egyházi hovatartozás miatt ez az álláspontom. Persze sz.v.sz. a ló másik oldalára sem szabad átesni, tehát az is túlzás, hogy valaki házasságig ne feküdjön le a párjával. Olyankor megvan a veszélye, hogy akkor csalódik benne, amikor már késő.
De ez csak az én véleményem, mindenki döntse el maga, hogy neki mi a jó. :-)

Petra Bateman 2008.03.27. 09:07:17

én olyan nő vagyok, hogy szintén azért akarok túllenni a dolgon minél előbb, hogy kiderüljön, jó-e vagy sem. mert ha nem jó, akkor vége...
ámbátor, sokkal jobb lassan engedni a csábításnak, ez tény.
de ha első éjszaka megtörténik, hát legyen.
megjegyzem, aki az első éjszakán megfektet és utána nem jelentkezik, az úgyse akart többet, csak azt az egy éjszakát, szóval azért kár bánkódni.
aki azután is jelentkezik... no, azzal van miről beszélgetni.
ja, és olyan velem még nem volt, hogy azért ne jelentkezett volna a pasi, mert nem voltam jó az ágyban... ;)
én viszont már olyat is "kukába" teszek, aki nem tud normálisan csókolózni... mondjuk 25 éves létére... eh...

ptibor 2008.03.27. 09:19:27

"mit keresek, barátnőt vagy szeretőt? (mert ez utóbbira van megfelelő alanya a hölgynek - tényleg, honnan van csak szexre tartalékban mindig pasija a lányoknak?)"

Erre valahol azt olvastam, hogy a nők akkor szexelnek, amikor akarnak. a pasik akkor amikor tudnak. Talán van benne valami.

Az, amit írtál, hogy a 2. randin megvolt, az 5. után meg elhajtott emiatt, az nem azért van, mert attól tartott, hogy te csak szeretőt akarsz. Biztos volt valami a háttérben, amiről nem tudsz, emiatt nem kell parázni.

Szerintem amúgy ez az egész helyzet és emberfüggő. És ugyanúgy ottvan a nő szexéhsége a pakliban. Tehát ha elsőrandizol egy csajjal akivel jól alakulnak a dolgok, megvan a közös szimpátia meg minden, és rég volt pasival, akkor nem fog visszariadni az elsőrandi utáni szextől. Az már más téma, hogy másnap reggel mit gondol, de erre meg feltalálták a beszélgetést. Amit szex előtt és után is lehet. Persze nem a legtitkosabb vágyakat kell kifaggatni, de ha minden klappol, akkor lehet kicsit a szex felé terelni a témát. És a válaszokból kicsit több mindent le lehet szűrni.

-----
Nekem volt olyan csaj az életemben, akivel neten ismerkedtünk meg. Online jó volt minden, a személyes találkánál meg azt hiányolta, hogy nem csókoltam meg egyből. Nyilván ha megtettem volna, akkor szex is lett volna. Soha többet nem láttam.
Volt olyan is, akivel hetekig kerülgettük egymást, majd csók, majd szex. Kb 1 évig volt a szeretőm, aztán 2 évig jártunk. Pedig amikor elkezdtük tényleg arra volt jó, hogy jól érezzem magam.
És ellenpéldaként, volt olyan is, akivel hetekig "éltünk" együtt (érts: többet aludtam nála mint itthon), de egyszer sem feküdtünk le..

ezek után nincs kérdés.. minden helyzet más..

Amapola 2008.03.27. 17:18:45

Ez jó:-)
Line24 megírja a frankót: "(mert ez utóbbira van megfelelő alanya a hölgynek - tényleg, honnan van csak szexre tartalékban mindig pasija a lányoknak?)"

mire alant pár kommenttel "márkéső": "az ember előtte egy szeretőjénél lecsillapítja magát"
"tényleg nagyon megfog benne valami, de akkor is úgy, hogy előtte máshol csillapítod magad"

megkérdezhetem naivul: honnan van csak szexre/csillapításra tartalékban mindig szeretőjük a pasiknak??!!

Amúgy az a típusú szex, ami valóban ér valamit (nemcsak dugás), az szerintem csak bizonyos szimpátia és bizalom kialakulása után lehetséges. Ez pedig nem az első randi, se a második, mert akkor egy vadidegen még a másik, max. alakul a szimpátia... Majd amikor elfogadom úgy, ahogy van ("szőrőstül bőrőstül" - a bölcs öregek mondása szerint), akkor.
Amúgy pedig az első alkalommal csomóan frusztráltak (ilyen-olyan okok miatt) ezek után durván kihajítani a másikat - az is baromság.
Mindenkivel más a szex, egymás ritmusához, habitusához, ki mit szeret blabla hozzá kell rázódni, ami idő. Mert ha együtt marad a két fél, idővel csiszolódnak össze a tökéletességig. De azt hiszem, ezt tudja mindenki... Aki első randi után szexel a másikkal, annak csak a "hús" kellett, személyiség, lélek nélkül.
És mint tudjuk: dugás, szex, szeretkezés - mást és mást takar...

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2008.03.27. 22:58:05

Bonyolult az elet. A legjobb megis csak az lenne, ha egy konyvbe le lenne irva, hogy hany hetig kell udvarolni dugas elott, es akirol kiderul, hogy maskepp csinalja, azt kalodaba kene zarni a foteren.

csibike · http://csibike.blogol.hu 2008.03.28. 10:01:00

Szerintem a válaszok mindig az adott kapcsolattól függően alakulnak, sőt, az adott nő is másként áll a szexhez az egyes kapcsolatokban, akár netes ismeretség, akár nem.
Érdekes, hogy a nőket általában egyből lekurvázzák, ha már a 2-3. randin lefekszik a pasival, sőt, maga a pasi is hajlik rá, hogy könnyűvérűnek titulálja, holott ha ugyanezt egy pasi teszi meg, ő fasza gyerek :)

counselor 2008.03.31. 16:36:14

az is fontos, h ki mit var ill var-e valamit
mert sztem itt nem csak a szexrol van szo hanem h utana mi lesz egyaltalan lesz-e valami. es errol mi a felek velemenye.

sztem a noknek a nagyobb para a szex utani suket telefon.

counselor 2008.03.31. 16:39:11

ha az eslo randin nem jo a szex akkor annyi sztem kisse szegenyes ui lehet, hogy valakinek meg kell nyilnia, ki kell hozni belole es lehet h a 4. randi utan mar szuper lenne az ami az eslon esetlen.

nem mindegy h nyersen eszed a rakottkrumplit vagy atsulten...

csigapatrik 2008.04.23. 15:35:56

"Aki első randi után szexel a másikkal, annak csak a "hús" kellett, személyiség, lélek nélkül."

Bocsánat, de inkább ne jelentsünk ki ilyen marhaságot! Ha elolvastad volna a többi hozzászólást, nem lenne muszáj belekötnöm...

Miért ne lehetne többről is szó? Vonzalom/szerelem első látásra szituációról még nem hallottál? Ostoba sztereotípia azt gondolni, hogy minden férfi csak -és kizárólag- dugni akar, ellenben egyik nő sem adja magát (akkor persze frigid, egyébként meg céda)... nem úgy tűnik, hogy kihalt volna az emberi faj!

Tökéletesen megállja a helyét, amit korábban írtak: helyzet- és személyiségfüggő.
Ha mindkét fél benne van, akkor nincs miről beszélni.
süti beállítások módosítása