Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Lányok: vértezzétek fel magatokat sok humorral és vágjatok bele!

2008.04.24. 11:00 Line24

Nem kevés lelkileg labilis, gyenge, unatkozó, gyáva pasi garázdálkodik a netes társkeresőkön. A fejlesztők sajnos még nem találták ki azt a módszert, azt a programrutint, ami hatékonyan kiszűri őket, még beszólásuk előtt kipenderíti a komoly ismerkedők teréből. Sokak köszönhetik ezeknek az alakoknak a negatív élményüket egyébként szerintem e zseniális lehetőséggel kapcsolatban és sokan hagyták el e hatékony helyszínt örökre. Pedig ez régen szinte elképzelhetetlen volt! Azokban az ősi - évezredfordulós években - még tiszta volt és naívan tiszteségesen viselkedtek a felhasználók s nem szólogattak be egymásnak, nem gyalázkodtak és ahol kiváltságukat (még nem ennyire általános netes hozzáférésüket) nem akarták aprópénzre váltani - kárörömre, bosszúság okozására -, amikor a társkereső oldalak töbsége is inkább "jót akart tenni a néppel" s nem pénzt szerezni a magányból.
Manapság - alaposan felhígulva, mint a borozóban a termelői nedű - sok komolytalan egyedet tartalmaz a net. Páran ezek közül nem szándékosan ill. nem tudatosan fárasztják az ellenkező nem szintén itt keresgélő tagjait: egyszerűen - helytelen önismeret nélkül - nem állnak készen egy komoly kapcsolatra, míg mások szántszándékkal próbálnak beletiporni mások lelkébe.

E szórakozók közül most a hímneműeket venném górcső alá, így a lányoknak lesz érdekes tovább olvasni eme post-ot:


Szexisták: A pasik egy része eleve csak szexpartnert keres - de ezt nem vallja be, ezt nem teszi nyíltan közzé, hanem a komoly kapcsolat keresésének álcája mögé bújva, érzelmeket és érdeklôdést mutatva eljátsza az udvarlási ceremóniát az első szexig, majd szépen lelép. Avagy - a kanosabb és primitívebb verziójuk - mondhatni a "dugni akarok" program 1.0-ás verziójával rendelkezők - már a levelezés első pillanatában "őszintén" és kendőzetlenül belevágják a lány postafiókjába nemes szándékukat - esetleg megspékelve nemes szervük hiteles fényképével.

Konklúzió: ha nem számít a belső, csak a vágyak gyors kielégítése, akkor ugorj bele egy gyors (és feltehetőleg szar) numerába! Egyébként törölj!


Csalódottak és faszkalapok:
Megint más férfiak már tapasztalták, hogy nem sok keresnivalójuk van a társkeresés eme verzióján elégtelen intelligenciájuk, külsejük és érzelmi avagy anyagi hátterük hiánya miatt. (Ugye minden nő másra bukik - szerelemre avagy anyagi biztonságra.)
Ezek a pasik inkább frusztrációból, dühükben beszólnak, farkakat és bunkó sorokat küldözgetnek szerte széjjel, erôsítve a kis gimnazista kamasz hülyegyerekek hasonló és rettentő éretlen viselkedését.
Megint mások pedig csak primitívségbôl - ha már a való életben ezt nem merik megtenni - sportot ûznek a csinos lányok inzultálásából - persze jól elrejtőzve az anonímitás függönye mögé.

Konklúzió: küldd el a francba, tiltsd le, majd vonj vállat és törölj!


Nôsek: áporodott házaséletük penészszagú, kilátástalan unalmából kilépni nem tudó avagy nem merő férfiak, akik szeretnék feldobni magánéletük posványát és beszerezni maguknak 1 szeretőt, mert az nekik cool, - hisz lehet félrekefélni, haveroknak büszkén mesélni, fütyikét végre más lyukakba dugdosni -, miközben otthon még rosszabb és unalmasabb lesz minden és még szörnyûbbnek fog tűnni a "hivatalos" családi élet, ám a koszt és kvártély pediglen adott.
E férfiak számára fontos a konfliktusmentesség, a felelősség és probléma fel nem vállalása avagy megoldása és egy olyan ismerkedési lehetőségre vágynak, amely bármikor rendelkezésre áll, elég veszélytelen - asszony előtt lebukni vele nehéz. Ekkor lép be a net, amely ezeket a kritériumokat mind teljesíti! Így a kanos és szar párkapcsolatban élô férfiak közül elég tetemes mennyisége már megtalálható a társkeresô oldalakon: persze nem könnyen - mármint a gyanakvó asszonyok számára - hiszen sokszor alapból nem vállalják fel magukat nyilvános fotóval!

Konkluzió: ha egy pasi fénykép nélküli adatlappal jelentkezik be nálad, akkor mindig élj a gyanúval, hogy nős (avagy ronda), így ha nem jön be igazán a szövege, akkor teszteld le (lásd a kamus pasik postomat!) avagy törölj!


Fotózást, szexet pénzért kérők: vau, ez egy külön állatfaj! Nagyon szemfülesek, mindig résen vannak és azonnal támadnak, amint meglátnak egy csinos és új regisztrálót. Nem vállalják az ismerkedéssel járó macerát, a beszélgetést, a nô lelkére egyáltalán nem kíváncsiak - kizárólag a testére és a szexuális tudására -, így rögtön bekínálják a pénzt és cserébe csak egy lehetőséget kérnek fotókészítésre avagy egy kis együttlétre. Ők a "dugni akarok" program béta verziói, akiknek a liszensze már rég lejárt, az alkalmazást már 30 verzióval továbbfejlesztették, de még mindig a régi rutin alapján bepróbálkoznak - persze eredménytelenül! Vannak olyan oldalak és lányok, akik automatikusan és azonnal készen állnának e cselekedetre, de ezek a szerencsétlenek mindenáron itt akarják becserkészni - gyávaságból - áldozatukat. De hogy miért? Milyen perverzség hajtja őket ide fel?

Konkluzió: írd meg, hogy vállalod 100e Ft-ért a fotózást, de elkísér a 120 kilós adósságbehajtással foglalkozó bátyád is, aki már az elôzô fotóst is megverte, mert épp munkanélküli és ezért tele van feszkóval...


Szakítás után frusztrált, női nemre pipa genyák:
vannak hülye, kiegyensúlyozatlan férfiak is, akikkel jól elbánt az élet, az előző párkapcsolatuk. Kisugárzásuk, verbalitásuk, viselkedésük és kultúráltságuk nem teszi őket vonzókká a másik nemnél. Folyamatos kudarcélményük még tovább frusztrálja őket s előbb vagy utóbb eljutnak arra a szintre, ahol már minden vélt vagy valós sérelmüket tízszeresen torolják meg. Már az első alkalommal, amikor nem a saját menetrendjük szerint történnek a dolgok megsértődnek és vagy torolnak (magyarul bunkón beszólnak és hepciáskodnak) avagy eltűnnek az éterben.

Konkluzió: örülj, hogy elkerülted őket és törölj!


Szerencsétlen, agyatlan, stílustalan fickók: Ők legalább nem tahók, csak kissé bárdolatlanok és unalmasak. Mivel foglalkozol, merre lax, sportolsz vmit - az értelmes ismerkedés lehetőségét Bermuda háromszögként elnyelő alakok -, akik még a harmadik levélváltás után is ezen a szinten mocorognak ill. újabb témát bedobni képtelenül azonnal beújítanának egy személyes találkozást, hátha a személyes kisugárzásuk ledönti a lányt a lábáról...

Konkluzió: lehetsz irgalmas szamaritánius és elmondhatod nekik, hogy nem igazából a basic kommunikációs stílusra buksz. Vagy törölhetsz is...


Végezetül: kitartást, elszántságot és sok türelmet kívánok minden lánynak, mert így ismerkedni se nem lúzersége, se nem haszontalanul reménytelen. Ha a fenti lúzereken keresztülvágjátok magatokat, akkor még egyéb - de már nem a netes ismerkedés sajátosságaiból, hanem már az emberi gyarlóság kapcsolatokban megmutatkozó gyengeségeivel - fogjátok magatokat szemben találni. Ez utóbbiak nevelô, oktató célzatú szívások pedig elvezetnek majd idôvel az igazihoz és képessé tesznek téged felismerni ôt!
Addig pedig sok vidámságot, optimizmust és humort kívánok!

83 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr28190248

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: local building surveyors 2019.02.15. 20:08:37

Az első szaúdi pilótanő: autót nem vezethet- repülőt igen - Fékszárny

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thrasher 2008.04.24. 11:40:21

Azt a nagyarcú mindenit.

Társkereső 2008.04.24. 11:41:28

Nagyon tanulságos, de a nők tripla ennyi cikket megérnek ha már ennél a témánál maradunk.
Az a sok riheronyg pénzéhes kurva, meg unalmas buta tyúk, meg frigid vagy leszbikus nyomorult.
Meg kiöregedett vénlány aki csak férjre vágyik, a többi díszpintyről nem is beszélve.
Mondom: jogos a cikk, de a nőket legalább háromszor ilyen hosszan lehet elemezni.

JonasR 2008.04.24. 11:43:01

Muhahaha ...

szarság. (kategóriafüggetlenül)

Társkereső 2008.04.24. 11:43:26

Ja, kihagytam a csúcsot: a magányos csinosnak mondott, arányos (sportos, telt, teltkarcsú ..stb) testalkatú, a valóságban ocsmány hájtömegeket.

llcool 2008.04.24. 11:44:38

Nekünk bejött, hamarosan házasodunk.

seymourglass 2008.04.24. 11:46:01

Te aztán kibaszottul okos vagy...

muhaha 2008.04.24. 11:53:17

Most aztán okosabbak lettetek, lányok....ti, kiknek 90%-a nem is saját fotóval, avagy 10 évvel ezelőttivel szerepel a neten; "csak a barátaim miatt vagyok itt, mindenki hagyjon békén, ne írjatok nekem", de általában az ő fényképsorozatuka leghivalkodóbb kidobott mellekkel, pucsítva etc. etc...
Maradjunk annyiban, hogy gány ez az egész, javarészt kamu regekkel, amiknek a célját sem tudom, mint ahogy pl. azt sem, ez a telefonfeltöltős trükk kinél jön még be.
Napestig sorolható még a sok pszichés tanulmány-nyilván mindkét nemre jellemzően.

Azhát 2008.04.24. 11:54:25

Minden bizonnyal igaz minden szavad - de remélem nem azt akarod ezzel mondani, hogy a netes társkeresés minden hibájáért, sikertelenségeiért kizárólag a pasik a felelősek???????

anonimusz 2008.04.24. 11:55:13

kimaradt a listabol:

nagykepuek: azt hiszik, ok az elet csaszarai, es a tobbi tarskereso ffi felett allnak, pedig pusztan korlatoltak es az erzelmi intelligencia teren a zold szemes ostoros is jobbrol eloz.

konkluzio: csak az keruljon veluk kapcsolatba, aki onmagat szeretne szopatni es/vagy orokkon szeretne szolgalni oket narcisztikus igenyeik menten.

Krájzler 2008.04.24. 11:56:14

Már próbálkoztam netes társkeresővel, gyakorlatilag eredménytelenül.
Egy nőre jut vagy 100 férfi, esélytelen egy normális kapcsolat....
Pedig minden nő ismerősöm azt mondja, nem érti miért vagyok még mindig egyedül (értsd: normális pasinak tartanak)

saszbath 2008.04.24. 11:57:11

jogos a cikk, de túlságosan egyoldalú, azért létezik emellett még számtalan kategoria, csakhogy még nem találkoztál velük. Valószínű azért született az írás mert még nem voltál normális férfival és most legutóbb nagyon kiakadtál. :-) a nőkről hasonlót tessék írni! ugyanílyen szűklátókörüen! :-)

smartdrive 2008.04.24. 11:57:14

...és vannak a blogírók

wigwam 2008.04.24. 11:57:28

Most filózok itt, hogy a szerző a "Csalódottak és faszkalapok" vagy "A szakítás után frusztrált" kategóriába férne-e bele, nemétől teljesen függetlenül. A cikk akkor lenne korrekt, ha ez az információ is benne lenne :-)

élménybeszámolók az anyagcseréről 2008.04.24. 11:57:51

Az előbb kimentem szarni. Már nagyon feszítette a hasamat a szar, éreztem hogy egy nagy, iszonyatosan büdös szar fog kijönni. Ráültem a vécédeszkára és elkezdődött a szenvedés. Nagyon nehezen nyomtam ki a szart, de sikerült! Nagyon jót szartam!

Kovács Mari 2008.04.24. 11:58:46

Társkereső: "Szakítás után frusztrált, női nemre pipa genyák" :-D

bloodhound v2.0 2008.04.24. 11:58:55

off: egyszer volt egy csaj, akivel randiztam (100 km-t utaztam érte egy másik városba :D) online társkeresés eredményeként, a csaj kb. 3x akkora horizontális kiterjedésű volt, mint a "tavalyi" fotóján, először el sem hittem, hogy ilyesmi megtörténhet. és hogy pont velem. :)

abban maradtunk, hogy majd akkor hívom. hát nem hívtam azóta se, pedig eltelt másfél év...

topa 2008.04.24. 12:00:29

borzalmasan rossz post...

jrichy 2008.04.24. 12:01:37

Lehet az elmondottakban valami...Már várom a lányokra vonatkozó részt.

brummmama 2008.04.24. 12:01:39

Itt aztán le van osztva az ész rendesen kéremszépen...

Tivadar 2008.04.24. 12:02:03

Van igazság abban amit leírtál, de erősen eltoltad a szimpátiádat a női nem irányába.
Tehát te vagy nagyon feminista vagy, vagy pedig abba a kategóriába tartozol (ami nem fért bele kis esszédbe)aki így akar bevágódni a női nem kegyeibe a férfiak totális leszarása mellett.Azt gondolod, hogy a csajok annyival különbbek?
Rászorulnak a tanácsaidra?
Gratulálok!

Társkereső 2008.04.24. 12:03:18

hehe, na azok a nők se rosszak akik kiteszik a 15 évvel ezelőtti agyonretusált és sminkelt érettségi tablóképüket (vagy hasonlót)...csak azóta felszedtek még szerény 50 kilót, meg ragyás a pofájuk meg kihullott a fele hajuk meg sárgultak a fogaik a cigitől ésatöbbi ízlés szerint.

mellesleg egyáltalán nem jut sokkal több pasi a társkeresőbe mint nő.
legfeljebb a szexpartner keresőkbe, mert ez a sok kielégítetlen csaj nem meri felvállalni már hogy szexet akar.(van kivétel persze)

naiv 2008.04.24. 12:05:38

Tetszik ez a cikk, főleg az utána következő hozzászólásokkal együtt nagyon jó!

avejoe · http://ostobacsajok.blog.hu/2008/04/14/avejoe_szuletese_es_megdicsoulese 2008.04.24. 12:05:52

"Csalódottak és faszkalapok: Megint más férfiak már tapasztalták, hogy nem sok keresnivalójuk van a társkeresés eme verzióján elégtelen intelligenciájuk, külsejük és érzelmi avagy anyagi hátterük hiánya miatt." A cikk írója szimlpán kurva.

Nemtudomka 2008.04.24. 12:08:34

Van normális pasi?

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2008.04.24. 12:11:28

Látom egyre divatosabban a győzike szintű blogok.

bogesz 2008.04.24. 12:12:24

ja, remélem női verzióban is lesz ilyen poszt. vagy már volt?

a sok önértékelési csődtömeg, az amatőr és profi ribik, és nőben is akadhat beteg, retardált.

de szóljatok, ha tévedek

Csendben Figyelő Málna 2008.04.24. 12:12:56

Mi ez a szar????
A nők 95% szenny, az a maradék 5%, aki értelmes, az meg foglalt.
Nehogy már TE, posztíró mond meg, hogy milyenek a pasik, és a hozzád hasonlóan "okos" lányoknak mit kell tenniük a neten! Talán legyetek nyitottabbak, mosolygósabbak, és akkor nem lesznek a pasik sem bunkók veletek!!!

Stex_van_Boewen 2008.04.24. 12:13:21

Dr'ga kedves blogiró... Szerencsére semmilyen adatot nem adtál meg magadról, amiből kiderülhetne pl. a nemed...
Jelzem: a férfiak semmivel sem rosszabbak a nőknél. Nekem volt éppen elég kalandom netes randik kapcsán, és állithatom, ennyi frusztrált nő csak a neten létezik, de legalábbis mind ott hirdet... Szerencsére a kivétellel is találkoztam, négy éve vele élek, jelzem, BOLDOGAN:)

Néró 2008.04.24. 12:15:05

A kedves post író bizonyára egy frigid hülye p***a, aki sikertelenségéért a férfiakat teszi felelőssé. Mivel egy olyan kategória sem volt, ami neki megfelelt volna, avagy megközelítette volna elvárásait.

Remélem a következő post a női versenyzőket mutatja majd be, hasonlóan sziporkázó humorral.

KáKá 2008.04.24. 12:15:57

Inkább arról írj, hogy hogyan lehet kiszúrni a normális pasikat! Hidd el több értelme lenne, mint világba mocskolódni. Mert így még azok is fel fognak háborodni, akik nem tartoznak egyik általad vázolt férfiúi körbe sem. Mert ez az írás torzító általánosítás.

Chintaran 2008.04.24. 12:19:01

Vicces kis írás, és magam számára megnyugvással konstatáltam, hogy nem passzolok bele egyik kategóriába sem.

Apró probléma viszont, hogy társkereső oldalakat sem szoktam használni.

Felhasználó 2008.04.24. 12:19:56

Igen., a lányok csak egy normális kapcsolatot akarnak:
Ne kelljen neki dolgozni, és erre a nemlétező munkahelyre egy bazi nagy autóval lehessen járni egy bazi nagy úszómedencés házból...

Herlock Sholmes 2008.04.24. 12:22:09

- Baszatlan bálna
- Funkcionális analfabéta üzletasszony "inteligens" társat keres
- Kinyúlt pulóveres zsíros hajú alternatív, tarisznyával
- Felhívlak, ha küldesz feltöltőkártyát
- Szétszolizott tetkós szingli menedzser
- Fiatalosnak mondott aszaltszilva
- Elmebeteg ezoterikus tarotkártyával
És így tovább...

. . (tör 2008.04.24. 12:25:15

Krájzler 2008.04.24. 11:56:14
Már próbálkoztam netes társkeresővel, gyakorlatilag eredménytelenül.
Egy nőre jut vagy 100 férfi, esélytelen egy normális kapcsolat....
Pedig minden nő ismerősöm azt mondja, nem érti miért vagyok még mindig egyedül (értsd: normális pasinak tartanak)

- akkor vajon miért nem téged választottak? :)

wotan 2008.04.24. 12:26:26

akiknek nem jött le: a blogtulaj történetesen pasi (lásd korábbi postok)

miért nem olvastok utána anélkül hogy beleböfögnétek?

w.

Férfi 2008.04.24. 12:28:09

A besértődést hagyjuk! Igaza van. És a történet oda-vissza igaz - aki próbálkozik a neten, 10-ből kilencszer (min.) beég. Nem nagy ügy, akár hozzá is lehet szokni.

A kérdés inkább az, hogy miért mutogatja a férfi a farkát, és a "teltkarcsú nő" a 10 évvel ezelőtti fotóját? Miért falaz mindenki magának ezerrel, miközben tényleg lehet, hogy értékes ember?
Avagy mitől veszítjük el a lelki szüzességet és leszünk ilyen világi nagy k*rvák? (Ami másnak jó stratégia, - ha jó - nekem is jó?)

bloodhound 2008.04.24. 12:29:58

Herlock Sholmes 2008.04.24. 12:22:09

a baszatlan bálna az utóbbi évek legcsúcsabb jelzős szerkezete, amihez szerencsém volt... :D

roller 2008.04.24. 12:31:00

"nem sok keresnivalójuk van a társkeresés eme verzióján ... anyagi hátterük hiánya miatt"

Talán a kedves posztíró is rossz szájtokon próbálkozik, érdemes lenne a "Fotózást, szexet pénzért kérők" részben leírtak szerint eljárnia és ott vadászni pénzes pasikra ahol azok vannak.

A legjobb kategória, aki felháborodik ha kurvának nevezik, de azért persze gondosan ellenőrzi, hogy a pasi tárcájában lapule e legalább egy aranykártya, mielőtt ledobná a bugyit.

cooper (törölt) 2008.04.24. 12:31:09

Ahogy Renton mondá: 1000 év múlva csak buzik lesznek, nekem teccik az ötlet, csak magyarázd el Begbie-nek. E szösszenetről eszembe jutott, regisztráltam magam a Loveboxra, fel is ugrom, mi a helyzet.

szabi 2008.04.24. 12:37:17

szia lány
ne higgy a sok sértődött férfinak, nem vagy kurva. nőies vagy, valószínűleg vonzó is. csak éppen szigorú, és nem szorult beléd túl sok empátia. legalábbis a férfiakkal kapcsolatban.

általában az ilyen nők, ha szerelmesek lesznek, ak kó jól megszopatják őket.

A normális férfiaknak az ilyen csajok csak fájdalmat és csalódást okoznak, és ha elég intelligensek, ezt hamar megtanulják. és messziről elkerülnek téged, hacsak ne változtatsz a gondolkodásodon.

bár most még esetleg örömteli önigazolást fogsz találni abban, hogy mennyi sok felháborodott csávó ír neked csúnya commentet :)

baggins21 2008.04.24. 12:49:47

Én úgy látom a szerencsés 1%-ba tartozok, másik városba költöztem és úgy gondoltam kipróbálom a netes tráskeresőt. Az első lánnyal eléggé befürödtem az a majd beszélünk... A második alkalom viszont nagyon jól sült el és azóta is együtt vagyunk, úgyhogy figyelem mindenki nem reménytelen a helyzet!

Krájzler 2008.04.24. 12:50:56

. . 2008.04.24. 12:25:15
- akkor vajon miért nem téged választottak? :)

Látod ez jó kérdés!
Lassan elhiszem magamról, hogy a blogíró által felvázolt valamelyik kasztba tartozom. Pedig nem... :)

redriot77 2008.04.24. 13:05:23

2. rész nem lesz, ami a nőkről szól? Vagy ez így ennyi, genya férfiak, mission complete, roló lehúzva?

Herlock Sholmes: jók a kategóriák, talán még annyit, hogy alkalmazott munkakörű lányok sosem regelnek társkeresőre. 19 éves középvezetők, 21 éves üzletvezetők és vállalkozók annál inkább. :)

A "csak a barátaim miatt vagyok itt, ne zavarj" kategória valóban mindent üt. :) A faszér' nem ímélezik, skypol, csetel akkor máshol? IRL is beül egy vakrandi klubba a barátaival dumcsizni, vagy mi a csöcs?

szpal 2008.04.24. 13:09:43

ha jó pasit akartok, keressétek a bulineten Judgetom néven kedves váci, BMÉ-s - de nem BMW-s :-) - zenekedvelő barátomat :-)

Társkereső 2008.04.24. 13:11:42

Sherlock: a tetkós szolis szingli managernő jöhet, ha jól néz ki!
De a legtöbb a baszatlan bálna, azokkal van tele a net, kutyának sem kellenek,frusztráltak a férfiakra, szerintem a cikkíró is ilyen lehet.

dekatlon 2008.04.24. 13:16:41

Háde, használt ruhák között turkálsz, és nyafogsz, hogy nem újak. :P

Ha oda mész, már tettél egy engedményt. A hófehér lovas herceg nem regisztrál.

burt lancaster 2008.04.24. 13:20:40



- bugyiban üres tekintettel pózoló aranyásók
- internetes naplót irogató és azt olvasgatni elvárós betegesen extrovertált majmok
- stati-vadász és "szavazz rám az X oldalon"- önértékelési zavarosok
- "Csak a barátaim miatt vagyok itt" - mellbimbó-kilógatós menőcsajok
- meg nem értett entellektüellek Coelho idézetekkel spékelve (pedig a kettő kizárja egymást :D)

Dr Kangörény 2008.04.24. 13:25:45

A netes ismerkedés bizony lúzerség, mindkét nem részéről. Kivéve, ha bármelyik fél csak dugni akar. :-)

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2008.04.24. 13:36:55

Társkereső: te félig analfabéta vagy? csak írni tudsz? Ti. ahogy Wotan már írta, a blogger férfi.

BTW egy típust kihagyott a szerző: a személyes ismerkedéshez túl elfoglalt, avagy a net adta felhozatal máshol nem tapasztalható bőségét kihasználni nem rest, avagy az írásbeli ismerkedés előnyeit kihasználó normális szingli fickókat.

Százados 2008.04.24. 13:39:10

ezt a sz@rságot. ez az egész lúzerség nem csak a férfiak részéről b@zki:DDDDD

Citrix 2008.04.24. 13:40:09

A csajszik között is számos átverős,lehúzós díszpinty van,egyetértek a fentebb szólókkal.A "csinos,52kg szőke"=64kg festett,jókora úszógumival.Mivel 1 valóban helyes és értelmesnek látszó lányra úgy 1000 pasi jut,válogatnak és fikáznak rendesen,van miből.A pasik meg valahogy nem igazán mutatnak érdeklődést az őszinte,tanult ám kalácsképű,hájas bálnák iránt,hiába a fain kis piercing.És akkor még a lelkileg labilis,szélkakas lányokról,öreg,de magát tininek gondoló szinglikről nem is szóltam.

Herlock Sholmes 2008.04.24. 13:40:34

- Baszatlan bálna
- Funkcionális analfabéta üzletasszony "inteligens" társat keres
- Kinyúlt pulóveres zsíros hajú alternatív, tarisznyával
- Felhívlak, ha küldesz feltöltőkártyát
- Szétszolizott tetkós szingli menedzser
- Fiatalosnak mondott aszaltszilva
- Elmebeteg ezoterikus tarotkártyával
- Feminista bölcsész erényövvel
- bugyiban üres tekintettel pózoló aranyásók
- internetes naplót irogató és azt olvasgatni elvárós betegesen extrovertált majmok
- stati-vadász és "szavazz rám az X oldalon"- önértékelési zavarosok
- "Csak a barátaim miatt vagyok itt" - mellbimbó-kilógatós menőcsajok
- meg nem értett entellektüellek Coelho idézetekkel spékelve (pedig a kettő kizárja egymást :D)


Csak hogy el ne sikkadjon:-)

Dilis 2008.04.24. 14:01:21

Ja! Most olvastam a Kreténben: "Minden férfi egyforma, csak más az arcuk, hogy meg tudjuk őket különböztetni"

Öreg, kövér, herpeszes, munkanélküli háztartásbeli
vagyok, lógó csöccsel és két kamasz gyerekkel. Nem értek semmihez, nem akarok dolgozni érdekelnék itt valakit? Legyen sok-sok aranykártyád, az se baj, ha nincs pénz rajta, mert gyűjtöm.

rszarvas · http://rszarvas.blog.hu 2008.04.24. 14:05:32

Pasik! Vértezzétek fel magatokat sok türelemmel, és vágjatok bele!

Nem kevés, lelkileg illabilis mást mondó és mást gondoló lány/nő/feleség keres párt/partnert a neten. Az eligazodás közöttük elég bonyolult és körülményes. Nem úgy, mint az ősidőkben. Nem az ezredfordulón, mert akkor már merő szenny és mocsok volt szinte minden online csetszoba, mert a tömegpszichózis itt is működik pasiknál, csajoknál egyaránt. Hamar rájött a nép, hogy -akárcsak egy focimeccsen a tömegben- itt bármit lehet bünti nélkül mondani/tenni, úgysem tudja meg senki, ki osztja az észt a drót másik végén.

A 90-es évek elején még lehetett ezt kultúrának nevezni. Gyakorlatilag csak intelligens emberek, mérnökök, kutatók, egyetemisták fértek hozzá a nethez, velük beszélgetni is csak angolul lehetett -meg kell jegyeznem elég színvonalas témákról-, az akkori egyetlen ilyen csatornán az IRC-n. Gondolom sokan emlékeznek még erre a korszakra.

Azóta sokat változott a Világ, a netezők száma is többszörösére nőtt, mivel ez a szolgáltatás már bárkinek elérhető. A nagy számok törvénye alapján pedig a rengeteg bárki között sok olyan valaki van, aki kéjes vigyorral küldi el a kurva anyjába a másikat, ha a "lax?kor?" kérdésre bezárul az ablak. El kell szomorítsalak, kedves Szerző, nem azért van több debil pasi, mint csaj, mert minden pasi idióta, hanem mert többen vannak a pasik online, mint az ellenkező nem képviselői. 10 pasiból 8-9 valóban nem éri el a vonalat, de ugyanez a helyzet a gyengébb nemmel is.

Hogy kicsit kiegyenlítsem a cikket és megnyugtassam férfitársaim lelkét, felvillantok néhány tipikus hölgytípust, persze -ha már így indul a dolog- a teljesség igénye nélkül:

1. Feltöltésért masztizok neked webcam-be
Nagyon le van égve, nem tud a pasijának sms-eket küldeni, szívesen bevillantja a puncit online, ha előtte feltöltöd 7000-rel.
Konklúzió: feltöltöd neki egy kútnál, mire visszaérsz, megszakadt a kapcsolat.

2. Csak beszélgetek
Van barátja és/vagy férje, de most épp egyedül van otthon, gondolta beugrik a csetszobába, és "csak dumál", aztán hátha lesz valaki, akivel majd pár hónap egyeztetés után lesz valami mellékes
Konklúzió: időpocsékolás, csak szórakozik a pasikon. Bezár, letilt

3. Benne vagyok a randiban
Elég hamar rávehető egy randira. El is árulja a címét, 1 óra múlva vár a sarki telefonfülkénél, de sajnos 2 óra múlva, amikor idegesen visszaérsz a gép elé, kiderül, hogy nem is a XI. kerületben lakik, hanem a XXII.-ben
Konklúzió: Mégis ott lakott, és a 3.-ról a barátnőjővel jót röhögött rajtad, hogy te vagy ma a hatodik pasi, akit így meg lehet szívatni, mert jóhiszemű. Letilt, bezár.

4. Csak unatkozom
Tulajdonképpen azt szeretné, ha valaki úgy alaposan megkefélné, mert már vagy 8 hónapja nem volt semmi. Végig ez jár a fejében, de ha rákérdezel, akkor egy utolsó bunkó vagy.
Konklúzió: a legveszéjesebb típus, garantáltan felesleges folytatni a beszélgetést, mert nem akarja bevallani magának, mire vágyik, csak az idődet rabolja. Elküld a francba, bezár, visszajön a kérdéssel, hogy mi a baj, megint elküld, bezár, letilt, kikapcsol.

5. Ma szabad
Férjnél van, partnert keres, de nem téged. Inkább csak menőzésből írkál és szórakozik, vagy ha komolyan gondolja (általában 40 fölött), mert rájött mennyit vesztett az elmúlt években, akkor kiderül, hogy csak ma este jó neki, mert a férje nincs otthon, de 250 km-re lakik tőlet.
Konklúzió: az egyetlen típus, aki talán tényleg azt mondja, amit gopndol, de a felbukkanó meglepi-problémák miatt elköszön, bezár, inkább nyom egy warcraftot online.

Sajnos az az 5 női típus, akivel lehet, vagy érdemes beszélgetni, esetleg tovább lépni nem fért bele, úgy ahogyan a szerzőnél sem. De én nyitvahagyom a kiskaput, mert talán valóban léteznek.

Amúgy meg általánosságban véve, elküld a francba, letilt, bezár.

titokka 2008.04.24. 14:10:52

www.origo.hu/noilapozo/temegen/20080414-tarskereso-szolgalat-tipusok-hatekonysaguk-fozos-randi-rapid-randi-vak-randi.html

nem csak a neten vannak "remek" pasik. és nyilván vannak nem egészen kóser csajok is, de azokat írja meg egy ffi szerző. Társkeresőnek, és Herlocknak javallom a gumiból készült változatot, az ezt a gusztustalan fikaáradatot is türelemesen tűri.

román patkány · http://www.pina.hu 2008.04.24. 14:31:00

Komoly szándékkal keresek 18-20 év közötti, csinos, nagymellű, szőke, nimfomán lányt.
"Hozd a húgodat is" jeligére.

Rebca 2008.04.24. 14:41:51

Mindenki hogy bepipult. :D Tök felesleges. Ez egy blog, könyörgöm! Vélemények ütköztetése. Háborogni tehát lehet, de minek? Az nem túl konstruktív hozzászólás, hogy 'haver bazmeg, ezt a szar posztot'. Mi nem tetszik benne? Hogy nagyrészt igaz? Egyoldalú, nemmondom, a következő lehetne a nőkről írt hasonló elemzés. Persze most csak a negatív oldalt soroljuk fel, ezen meg nem kell kiakadni.

el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö 2008.04.24. 14:42:07

interneten ösmerkedni bukott dolog, looserség...
én magam jobban szeretem a hús-veér embereket mint a kibervilágot. csak áltatják magukat... de volt már ilyen páciensem, egísz nap ki se mozdult, röngeteget emesenezett, fórumozott, amíg ki nem gyógyítottam a bajbúl, azóta egészséges és nagyon hálás nekem, mert megismerte az IGAZI világot, igazi érzésekkel, az IGAZIT...

szamarhegy 2008.04.24. 14:44:35

Nem értem ezt a nagy felzúdulást, pasi vagyok neten 2 'ütemben' ismerkedtem, első alkalommal kb. 20-25 levélváltásból, 15 személyes találkozásból lett 3 nő barátom és egy házasságom, ami 5 év után sajnos véget ért. Most rugaszkodtam újra neki, eddig 8 levélváltáson és 4 találkozón vagyok túl, kettő egész jól sikerült, kettő pedig közepesen, kapcsolat nem lesz belőlük, de negatív élményként semmiképpen sem értékelném. A levelezés és a fotócsere elég jó szűrő, a maradék 'kockázat' pedig hozzátartozik az élethez. További szép napot!

Andie 2008.04.24. 14:47:03

Én csak egyet nem értek srácok. Ha a cikkíró férfi, akkor hogy a fenébe ismeri ilyen jól a társkereső hapsikat? Kivesézve az apró elmebajaiktól (ránézésre nem megállapitható!) az utolsó tipusig.
Csak 1 dologra tudok gondolni...

Aztánmeg, hogy ontopic is legyek... elképzelni sem tudom, hogy egy igazán kedves, valamennyire csinos, helyes lány, ha szabad, ne kapjon minden ujjára egy neki megfelelő pasit az első kávézóban, szórakozóhelyen, diszkóban, strandon, stb.
Ergo akik odáig jutnak, hogy neten minden-mindegy alapon pasit akarnak fogni maguknak, azok már az életben senkinek nem kellettek. Ki vágyik ilyenre?

Line24 2008.04.24. 14:55:18

Hm. Érdekesnek tartom a hozzászólásokat. Legfôképpen azon pasikét, akik teljes egészében magukra vették a cikk tartalmát, pedig azt írtam, hogy egyesekre jellemzôek a fenti állítások és nem mindenkire!!! Mégis miért azonosultak bármelyik kategóriával?
A cikk nem foglalkozott a nôkkel, hiszen inkább azzal a (sok avagy kevés - szubjektív megítélés alá tartozik) hímnemût vettem górcsô alá, akik rontják a netes társkeresés hírét-értékét! Persze ez nem jelenti azt, hogy a nôk közt ne lennének hiányos önismerettel, elcseszett elvárásokkal rendelkezôk, aki kiszívnák a társkeresôk életerejét és lelkesedését, de, ismétlem, most nem róluk volt szó! (Érkezik az is!)
Célom egyébként nem a beszólogatás és az okoskodás volt, hanem a lányok figyelmeztetése ezen "élményekre", alakokra. Ha tán felkészülve vágnak bele, akkor nem fognak az elsô ilyen kretén után örökre elfordulni a netes ismerkedéstôl. S ez minden komoly szándékú férfi érdeke, igaz?!

burt lancaster 2008.04.24. 14:56:40

Aki losher-ezi a neten társkeresőket, azoknak figyelmébe ajánlok 2 dolgot:

a.) a losher-ezés közismerten a losherek szokása, kiegyensúlyozott ember ilyet nem tesz, hanem örül, hogy lyuk van a seggén

b.) Van egy olyan kategoria férfi is, hogy "éjjel-nappal dolgozós, de komoly kapcsolatra vágyós és buli után egy vodkanarancsért lecuppantós 19 éveseket unós, és a netes társkeresében a kompromisszumos de nem esélytelenes lehetőséget meglátós"

szamarhegy 2008.04.24. 14:58:19

Andie, Nem tudom, hogy mi van a 20 éves kiscsajokkal, de a 30 feletti csajok már nem nagyon ismerkednek így, a baráti kör meg véges...

kvarcman 2008.04.24. 15:02:08

jaj de szomorú ez a post. szegény lány :( Igazad van, nagyon nehéz normális párt találni, de hidd el neked is sikerülni fog! Főleg ha nem a netes társkereső oldalakon keresztül próbálkozol.
Mellesleg van egy nagyon kedves, érzékeny, jóképű, magas, romantikus, jóképű,hűséges, gyermekszerető, családcentrikus, anyagilag roppant stabil gyermekkori barátom. csak szólj és szívesen megadom a kontaktjait! :)

ediboy 2008.04.24. 15:07:26

A flusztrált, kielégítetlen "nincs egy normális pasi sem a földön" nőkről is sokat lehetne írogatni.

Meg a női igényekről ugye, legyen a pasi:
-jóképű
-sármos
-jó az ágyban
-jó a konyhában
-ónzetlen
-humoros
-trendi
-udvarias (anyámmal,kutyámmal,macskámmal is)
-művelt
-szórakoztató
-figyelmes
-gavallér
-nos és persze legyen jómódú, legyen pénze,lakása, autója, menő cuccai

Csak ezen igények után általában hiányzik, hogy a drága hölgy mivel is szeretne hozzájárulni eme kapcsolathoz....

wotan 2008.04.24. 15:09:20

kvarcman, te is write-only módban vagy?

Hiába, ezt teszi az amikor kikerül a post az index főlapra. Meg lehet nézni a többi bejegyzést, összesen nem jön össze ennyi komment.
De azok legalább tartalmasa(bba)k

w.

ediboy 2008.04.24. 15:09:41

Ja és a Baszatlan Bálna viszi a prímet hihihihi
Nagyon találó...

rszarvas · http://rszarvas.blog.hu 2008.04.24. 15:09:50

Line24
Te nem ezen élményekre figyelmeztetted a lányokat, hanem kész tényként állítottad be, hogy csak ilyenek vannak. Nagy a különbség. A bevezetődben utalgattál erre-arra, de a magyarázó rész egyéretlműen a negatív tapasztalataidról szólt. Ha legalább egy típust jelöltél volna meg úgy, hogy "határeset", akkor kevésbé zúgna ellened a tömeg. Ez nem felkészítés, hanem fikázás, visszavágó korábbi sérelmediért, vagy mittudomén. A "felkészítésed" végén, azért megnyugtatásként közölni kellett volna azzal a 3%-nyi lánnyal, aki nem rettent még el teljesen, hogy hébe-hóba előfordulnak értelmes pasik is a "letilt, bezár" kategórián kívül. Mert vannak. Ugyanúgy, ahogyan a csajok között, csak -szintúgy, mint a lányoknál-, elég kevesen.

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2008.04.24. 15:17:06

> A pasik egy része eleve csak szexpartnert keres - de
> ezt nem vallja be, ezt nem teszi nyíltan közzé,
> Avagy - a kanosabb és primitívebb verziójuk - mondhatni
> a "dugni akarok" program 1.0-ás verziójával
> rendelkezők - már a levelezés első pillanatában "őszintén"
> és kendőzetlenül belevágják a lány

Tehat akkor mi a megoldas ilyen esetben? Ja, te sem tudod okoska, csak szarozni akartal egy kicsit. Vagy ugy altalaban elitelendo az alkalmi kapcsolat? Azt hittem ebbol mar kinottunk igy a ketezredik ev utan.

Mellesleg pont az elso reszben emlegetett 'szemetsegrol' papoltam parszor, pl. az olasz pasit istenito post kommentjei kozott - a nok tobbsegenek (szerintem buta) viselkedese hozza elo ezt a strategiat. Persze ez reszben oszton naluk (reszben meg nalunk is az). Elvarjak, hogy a pasi hosszerelmes legyen akkor is, ha nem az, akkor is, ha valojaban ok is csak kalandot keresnek. Ezzel ugye az a baj, hogy utana mindegyik annak fog kinezni, es nehez lesz valasztani, aztan megy a siras.

A tobbi meglatasodra nem is erdemes reagalni, gyakorlatilag mindegyik eltulzot kozhely.

román patkány 2008.04.24. 15:17:09

Line24,

többen is szóba hozták a témát, úgyhogy a többi gyenge, labilis lúzer nevében felteszem a nagy kérdést: férfival vagy nővel van-e dolgunk becses személyedben?

Ha férfival: honnan ismered ilyen jól a neten ismerkedő pasikat?
Ha nővel: mikor b*sztak meg utoljára úgy istenigazából?

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2008.04.24. 15:21:40

Ja, es hogy mondjak valami konstruktivat is: az egysegsugaru juzer ebbe sosem gondol bele, de ha ennyi idiota pasi es no van az internetes tarskereso oldalakon, akkor bizony az oldalakkal van a baj, amik tamogatjak, sot osztonzik es kitermelik az ilyen jellegu viselkedest.

lápi lidérc 2008.04.24. 15:23:05

wigwam 2008.04.24. 11:57:28
B+, tök ugyanezt akartam írni...

Annyival kiegészítve:
Ha gáz az, hogy valaki komoly kapcsolat keresésének álcázva vadászik alkalmi partnerre, akkor miért gáz az is, ha valaki kapásból rátér, hogy ő csak dugni akar?

Szerintem itt a blogíró fejében elég nagy a káosz.

tapasztalt 2008.04.24. 15:30:28

Tényleg így van. És az is igaz, hogy a nőkről is hasonlóakat lehet mondani (de az egy másik cikk legyen). Nem értem miért sértődnek meg kedves Uraim!
Akinek nem inge ne vegye magára:)))))))))

Line24 2008.04.24. 15:43:55

Wotan! Itt nagyon sokan csak write-only módban vannak: még páran biztosan megkérdezik majd, hogy fiú vagyok avagy lány! :-)

S kiegészítve gondolatodat: sokan pedig szarozok-only mood-ban, mert az nekik jó. Sőt, egyesek visszajárnak, mégha - állításuk szerint - nem tetszik neki egyetlen egy írás sem, szar a blog, hülye az író, hülye az összes kommentelő... Egyik kivételes képviselője ennek atléta! :-)

uncsimuki 2008.04.24. 15:48:43

"llcool 2008.04.24. 11:44:38
Nekünk bejött, hamarosan házasodunk. "

Mi már túl vagyunk rajta, a gyerek is 1 éves múlt. :)

De nem biztos, hogy a netes keresők összetétele olyan, mint, amikor (jaj, már vagy 6 éve) megismertem a feleségemet. Újra kipróbálni nem szeretném. ;)

diabka 2008.04.24. 15:56:15

a post jogos. Tényleg ezek vannak. Akik nem ilyenek, nem a neten keresnek.
És a neten is vannak azok a lányok, akiket felsoroltatok, meg vannak normálisak is, akik nem szórakozóhelyen szeretnének ismerkedni.
Ennyi.

tildy 2008.04.24. 15:57:50

Ha férfi a blog írója, ha lány, tény és való, hogy ilyen csetek jórászáre a pasik nem azért mennek, hogy tényleg ismerkedjenek, hanem azért, hogy találjanak valamiféle naív tulajú numerát,akit jól megrakhatnak.
Oké, szép és jó dolog a szex, csak nem midnenki arra vágyik azonynomban, rögtön , mielőtt még lett volna valamiféle megismerkedés...
Meg nincs ezzel gond, csak nem kéne hogy a két különböző "csapat" megtalálja egymást...

burt lancaster 2008.04.24. 16:42:12

Szívesen olvasnék egy postot a társkeresők karikatúrájáról, a Lovebox.hu-ról is, akhol maga a fejlesztő (vagy hogy is hívják az ilyen informatikus arcokat) maga is megtesz mindent annak érdekében, hogy az oldalán tobzódhasson a primitív taplóság.

Lehet pl. ilyen formaüzeneteket küldeni, hogyasszongya:

"közelembe ne jöjjön!"
"látni sem akarlak"

Javasolnám, hogy olyan funkciót is tegyen lehetővé az oldal gazdája, hogy ha neadjisten a jelentkező nem tetszik a címzettnek, ezt érzékeltetendő küldhessen egy összetett víruscsomagot is a megkereső fél gépére...

Be lehet oda regisztrálni olyan mottóval, hogy:
"CSak a barátaim miatt vagyok itt"
"Nem keresek senkit!"
(egy "TÁRSKERESŐ" oldalon wazze !!! :D)

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2008.04.24. 19:15:47

Line24: Ezt mar megbeszeltuk egyszer. Az, hogy visszajarok, tulzas. Kint volt a zindex cimlapon, es bizony sajnos gyakran nezegetem az oda kilinkelt bejegyzeseket.

> S kiegészítve gondolatodat: sokan pedig
> szarozok-only mood-ban, mert az nekik jó.

Gondolom ez nekem is szolt. A szarozok-only nem igaz, persze neked kenyelmes es egyszeru allaspont, mert ha hulyere veszed az ellenvelemenyt megfogalmazot, akkor nem kell foglalkozni a kritikaval. En most feltettem egy egyszeru kerdest, erdekelne a valasz. Ha tudod. A nemvalasz is valasz.

> Sőt, egyesek visszajárnak, mégha -
> állításuk szerint - nem tetszik neki
> egyetlen egy írás sem, szar a blog, hülye

En ezt sose irtam, biztos volt ami tetszett, de eleg valoszinu, hogy nem te irtad. Ezt is lejatszottuk mar egyszer, akkor meg is kerestem neked, hogy melyik bejegyzeshez pozitiv hozzaszolast. Azt is elmondtam, hogy alapvetoen a kritikai hozzaallast tartom ertelmesnek, mert altalaban abban van tobb informacio. De ugy latszik a te eszkoztaradban is ugyanaz a nehany kalapacs szerepel, mint sokakeban. A fent emlitett 'hulye vagy, ezert meg sem hallgatom az erveidet' mellett a 'sokszor mondom, majd csak megunod cafolgatni' is.

> az író, hülye az összes kommentelő...

Hat ezt meg messze nem mondtam, raadasul a legtobb kommentelo most veletlenul egy velemenyen van velem. Akkor ez most hogy van?

> Egyik kivételes képviselője ennek atléta! :-)

Keresd mar meg, hogy mikor kommenteltem ide utoljara? Egyszer regen meg bent volt a feedolvasomban az RSS (ugy az indulas korul lehetett) mert volt par szorakoztato es nosztalgiakelto iras, de az mar elmult.

Highway 2008.04.25. 21:05:30

Tényleg nagyon vicces, hogy sokan azzal sincsenek tisztában ffi vagy nő a blog írója....Helló: FÉRFI!!!! :)
És hogy honnam tud ennyit a női nemről? Talán a randijait, ismerkedéseit arra is használja, hogy a másik félről megtudjon ezt-azt. Esetleg: neked milyen tapasztalataid vannak a netes ismerkedésről? Majd a választ hallva, nem bemegy meg kijön, hanem figyel, jegyez, visszakérdez.
Lehet, hogy ez ritka dolog, ezért nem jutott senkinek sem eszébe? :)
Mellesleg, én nő vagyok, és az említett típusokból én is találkoztam néhánnyal. Ám az is igaz, hogy ezen kategóriákon kívül esőkre legalább olyan nagy az igény, és a kereslet, mint a fentebb említett 100 nőre jut 1 pasi szituációban. És pasi legyen a talpán, aki ezzel nem visszaél, és minden napot arra használ, hogy másik nőket hóditson meg, hanem normális keretek között ismerkedik, és mikor megfelelőt talál, nem keres tovább.
Uf. Én szóltam :)

wotan 2008.04.26. 13:35:06

"Helló: FÉRFI!!!! :)
És hogy honnam tud ennyit a női nemről? "

EZ MEKKORA!!! Highway csak a postot nem olvasta el... merthogy pont a pasikról szól...

lehet h line24 a nőkről is sokat tud, de most nem ez volt a téma.

w.

süti beállítások módosítása