Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Olvasói levél - Hogyan lépjünk le a rossz randikról?

2008.07.11. 10:00 Line24

Íme, itt a randi helyszínét gyorsan elhagyni készülő társkeresők kis tippgyűjteménye. Célja, hogy konkrét tanácsokat adjon az első (akár vak-)randi helyszínét gyorsított ütemben elhagyni készülők számára s megpróbálja elkerülhetővé tenni a szabadkozást, akár egy kegyes hazugsággal avagy nyílt színvallással.

Azonnalra, nem várt látvány esetére – mellébeszélve:

...az igazság, hogy meg akartalak tisztelni azzal, hogy megjelenek a lebeszélt időpontban, de sajnos nem tudunk most beszélgetni, mert az egyik barátom elakadt a kocsijával és rohannom kell sárga-angyalt játszani. Majd máskor pótoljuk. Ugye nincs harag?

…de úgy alakult a legutolsó randim, hogy nagyon közel kerültünk egymáshoz az illetővel, ezért tisztességtelennek érezném, ha most Veled kezdenék el ismerkedni. Ugye megérted?

…de nem érzem jól magam, emiatt nem hoznám a legjobb formámat, pedig hidd el, jó benyomást szeretnék Rád tenni. Elnapolhatnánk bizonytalan időre a randit?

Azonnalra, nem várt látvány esetére – vállalva a frankót:

...Köszönöm, hogy idefáradtál, de valahogy nagyon más vagy, mint a képeken!  Ugye nem az utóbbi 10 napban híztál/öregedtél/töpörödtél meg ennyire? (kép hiánya esetén: más vagy, mint amit vártam/mint amilyen képet alkottam Rólad beszélgetéseink révén)

...Nem tudnám elképzelni, hogy kapcsolat jöjjön létre, vagy szerelem szövődjön kettőnk közt. Épp ezért kérlek ne haragudj, de úgy tartom fairnek, hogy nem is folytatjuk az ismerkedést, megspórolva ezáltal mindkettőnk számára egy adag csalódást és szabadidőt. Sajnálom.

Megkezdett beszélgetés végére pontot teendő – mellébeszélve:

…ahogy így beszélgetünk, sok olyan emléket hoztál felszínre bennem az elmúlt kapcsolatomról, amikkel még nem tudok mit kezdeni, s most úgy érzem, jobb, ha nem találkozunk egy ideig, amíg tisztázom magamban az érzéseimet. Ugye meg tudsz érteni.

…úgy érzem, egy nagyon izgalmas személyiséget ismerhettem meg általad, amivel az én kis hétköznapi életem nem tudna versenyre kelni, talán kisebbrendűségi érzésem is lenne, épp ezért úgy vélem, jobb, ha más személyében keressük az ideális társat a továbbiakban.

…bár nagyon szimpatikusnak talállak és tetszel is, sajnos nagyon hasonlítasz egy volt barátomra/barátnőmre, akivel nagyon megromlott a viszony (szakításunkat követően) / vagy/ akiben nagyon nagyot csalódtam, és folyton őt juttatnád az eszembe. Tudom, hogy erről te nem tehetsz, de ilyen handicap-pel nem kezdhetünk neki egy kapcsolatnak.

…Veled olyan őszintén lehet beszélgetni, hogy azt is el tudom mondani, nem vagyok biztos nemi érdeklődésemben ;), ezért még nem választanék sem barátot, sem barátnőd. Kérlek értékeld az őszinteségem és bocsáss meg, amiért most itt kell hagyjalak.

…olyan szimpatikusnak talállak, hogy el kell mondjam, nem vagyok még kész egy kapcsolatra. Hogy őszinte legyek, bizony eszem ágában sincs lekötni magam valaki mellett. Gondolom, Neked nem ilyen kapcsolatra van szükséged, ezért megkíméllek a félrevezetéstől és a csalódástól. (bár ha így is kellenék ma estére… - ezt a részt csak akkor, ha a szex azért belefér)

Megkezdett beszélgetés végére – segítővel, sunnyogva:

Jaj ne haragudj,…

…de most hívtak (bejövő hívást lerakva egy gyors kamubeszélgetés után)…

…de most üzentek (sms-t kapva, vagy emlékeztetőt sms jelzőhanggal megcsipogtatva és látványosan, gondterhelten végigolvasva)…

hogy egy barátomnak sürgősen szüksége van a segítségemre (kreatívan kiegészíthető), épp ezért bocsáss meg, de most itt el kell vágjuk a beszélgetés fonalát. Talán majd máskor tudjuk folytatni.

Megkezdett beszélgetés végére – vállalva az őszintét:

Nos, az az igazság, hogy…

…az elmúlt percek (időtartam behelyettesítendő) alatt sikerült valamilyen benyomást kialakítani Rólad, ami nem egyezik azzal a képpel, amit én a leendő kedvesemről képzelek. Mivel mindketten az igazit keressük, jobb, ha nem ámítjuk egymást a továbbiakban. Sajnálom.

…úgy érzem, nem vagyunk egy hullámhosszon. Akadozik a beszélgetés, talán jobb ha nem erőltetjük. Sajnálom.

…nagyon jól éreztem magam Veled, de véleményem szerint nincs meg köztünk az a vibrálás, ami szerintem elengedhetetlen egy induló kapcsolathoz. Gondolom Te sem pusztán barátot keresel, nekem is megvan a magam baráti köre, így hát… Köszönöm, hogy megértesz.

…nagyon tetszel, de nem állok még készen egy komolyabb kapcsolatra. (ellenben állok rendelkezésedre, ha Neked egy lazább kapcsolat is megteszi…;))

…és persze még hosszan folytathatnánk. Éljetek vele, de ne éljetek vissza vele!

28 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr36562689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2008.07.11. 11:07:49

Mit szólsz ahhoz a verzióhoz, hogy csak simán megmondani a frankót?

Andie 2008.07.11. 12:10:48

Volt olyan is ern0, az öszinte részben.
Szerintem is az a korrekt. Úgyis tudja a másik fél, hogy mi a szitu, nem kell ködösiteni, mert azzal még le is alázza magát az ember.
Vak randi, elsö randi, inkább tisztázzuk, mint hitegessük a másikat.

freesleep 2008.07.11. 12:15:06

ej de fölösleges sunnyogásgyűjtemény
sokkal megalázóbb mint a bocs de szerintem mégsem egymást keressük

Brunoka 2008.07.11. 12:45:08

Es mi volna akkor ha az esetleges elso sokk utan meg leulnetek egy ital melle diskuralni - meg akkor is ha nem tetszik valaki -, ha valaki nem jon be mint csaj\pasi attol meg haverkodni lehet vele, nem? :)

En nem szaladnek el kapasbol ha valaki nem olyan mint amilyennek elkepzeltem.

Karmadealer 2008.07.11. 12:57:49

A faszt felesleges, mindek megsérteni a szerencsétlent ha már alapból gyökkettő az önbizalma. Mindig bírtam az ilyen önjelölt igazság bajnokait akik az őszinteség mindenek felett magasztos jelszavával szanaszét kúrnak kapcsolatokat önbecsüléseket, emberi sorsokat.
Pfff.

Jeff 2008.07.11. 13:02:06

Útmutató gerinctelen emberek számára :)

Geo_morph 2008.07.11. 13:10:17

Freesleep,

remélem egyszer valaki az arcodba vágja, hogy "ne haragudj, de elég szarul nézel ki, elég ostoba is vagy, én ennél jobbat érdemlek, ugye nem bántalak meg, de most lécelek?"

Vajon tényleg mindig a legjobb, ha ôszintén megbántanak?

Geo_morph 2008.07.11. 13:15:02

Jeff,

poénnak hívják.

Gyerekek, azért az ôszintén elgondolkodtat és cseppet le is tör, hogy miféle álszent világ a miénk, amikor mindenki tökéletesen, ÔSZINTÉN éli az életét és mégis 4 házasságból három válással végzôdik?
Én jól mûködô házasságban élek, életem során korábban voltak olyan események, amikor a fentebb említett arzenál egy elég széles skáláját alkalmaztam. Egyikre-másikra nem is vagyok büszke.

De sosem jutna eszembe fikázni a fenti esszé tartalmát csak azért, mert most minden rendben van körülöttem. Miért? Mert az szemellenzés lenne, felesleges és megjátszós.

Santer 2008.07.11. 13:15:56

- Ne haragudj cica, de nem gondoltam volna, hogy ennyit bírsz pofázni arról a szemét disznó előző férjedről, aki engem kurvára nem érdekel, meg az exanyósodról, aki pláne nem. Viszont a dekoltázsod nem ígér annyit, hogy megérjen nekem ebből egy perccel többet is hallgatni, úgyhogy csá. Azért a férjed számát megadhatnád, szerintem jót röhögnénk rajtad egy sör mellett.

- Mucika, ha én előre tudom, hogy ilyen idegesítő fejhangon bírsz röhögni,úgy, hogy ráadásul közben egy fél sajtospizza lóg ki a szádból, hát eszembe nem jutott volna téged randira hívni. Nyeld le, fizessünk (mondom fizessÜNK), aztán felejtsük el egymást. Ja, és azokat a szexi harisnyatartós képeket vedd le a regedről.

- Angyalkám, látom, hogy nem jövök be neked, de azt is tudom, hogy láttad az étterem előtt az autómat (amiről egyébként nem tudod, hogy nem az én autóm, hanem a bátyámtól kaptam kölcsön, míg a Kadettemet le bírom vizsgáztatni). Úgyhogy most vagy egyezzünk meg, hogy 8.000-ért megkúrlak a hátsó ülésen, és akkor kvittek vagyunk, vagy húzzál innen, mert a pincérnőnek meg úgy láttam bejövök rendesen, ráadásul kétszer akkora melle van, mint neked.

zZz 2008.07.11. 13:16:41

Karmadealer: ha azt mondja valaki, hogy bocs, de úgy tűnik, nem illünk össze, attól még nem kell valakinek önmagába süllyednie, hogy biztos ő a hibás. Nagyon sok esetben senki sem tehet a dologról, egyszerűen nem passzolnak össze és kész. Aki ezt nem érti meg, az éretlen.

Ha pedig valakivel tényleg valami gond van, akkor azon csak egy segíthet: ha megmondják neki őszintén, mert csak akkor tud rajta javítani.
Ha össze-vissza hazudnak neki, mert jajj de féltik az ő kis törékeny lelkét, sose fog rájönni, hogy mi lehet a probléma, ez pedig sokkal nagyobb és hosszabb távú bajt gerjeszt, mintha megmondod neki őszintén, mi a helyzet.


u.i.: bazz, már az 5. kódot ütöm be és hibásnak mondja, grr... (caps lock nincs bekapcsolva, mindegyik kód jó volt)
6
7
8
9
10

zZz 2008.07.11. 13:20:37

Néhányan itt durván félreértik az őszinteséget.

2
3
4
5
6
7
8
9
és a bűvös 10-es most bejön-e?

Muad'Dib 2008.07.11. 13:28:53

Basszus az a szomorú, hogy ilyenről egy blognak kell születnie... Mindig úgy gondolom, hogy ennél lejebb már nincs, de a társadalom folyton rámcáfol. Mit kell erről írni. Szólni kell, hogy figyu ez nem fog menni, nem passzolunk és kész. Aki meg annyira gerinctelen, hogy kamukázik össze-vissza, mert ennyire képtelen valakinek a szemébe mondani a véleményét, anélkül hogy megbántsa, az tartson inkább plüssállatot...

Geo_morph 2008.07.11. 14:05:10

Muad'Dib,

ott a pont, így van, igazad van. Írd, hogy nem passzolunk, ennyi. De ne dumáljunk KEGYETLEN ôszinteségrôl, mint itt mások, meg ilyenekrôl, mert az szánalmas.
Ha elkezded ecsetelni a másiknak, hogy mit is értesz azon, hogy nem illetek össze, az már nem az a megoldás, ami a leghumánusabb...

d.hardman 2008.07.11. 14:07:53

hívasd föl magad valakivel negyed óra múlva, és arra hivatkozva sürgősen lépj le... faszért kell ezt bonyolítani

Nachod 2008.07.11. 14:21:20

Minek "randizik" az, aki meg annyira sem nott fel, hogy tanacsok nelkul tudjon kezelni egy ilyen helyzetet??? De komolyan: mi a szarnak ez a sok "hasznos tanacs"?

Karmadealer 2008.07.11. 14:44:57

Amúgy esete válogatja, tényleg. Nem lehet örökérvényű igazságokat lefektetni ebben a témában

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2008.07.11. 14:49:09

Santer: nem rossz :)

Volt nekem is néhány kellemetlen randim.
Volt hogy oda se mentem (látvány), meg volt, hogy ennyire ne legyek genya inkább végigültem vele a mozit, szónélkül, aztán szia-szia. Szó nélkül tudtuk mind a ketten, hogy ez most nem az igazi.
Nachod: inkább mintagyűjtemény, mint tanács.

Egyébként ezeket az érzelmes-kapcsolatos kváziőszinte szövegeket nem bírnám végigmondani, nem is értem igazából.

Nah, értékellek, mint embert.

zZz 2008.07.11. 14:54:47

geo: ki dumált itt kegyetlen őszinteségről?

"Ha pedig valakivel tényleg valami gond van, akkor azon csak egy segíthet: ha megmondják neki őszintén, mert csak akkor tud rajta javítani."

Magamtól idéztem, mert lehet, itt van a félreértés.
Nem azt mondtam, hogy ezt egy randin kell elmondani, ez a barátok feladata lenne, de sajnos a legtöbbször ők sem teszik meg.

2
3
4
5
6, de ez már nagyon röhejes
7, miért kell minden alkalommal 10-ig elmenni?
8, csöppet sem nyolc nekem
9, fogadjunk, megint a 10. lesz a jó
10, tízben az igazság!
11, vissza menjé'!
12, unaaaaaalmaaaaas
13, hargarbl
14, közben hányan nyomtak már új kommentet?
15, zzzZZZ
16, hány percet is csesztem már el erre?
17, a szerencseszámom
18, nem vicces
19, nagyon nem
20, odamegyek!
21,22,23

Alvarez 2008.07.11. 16:15:46

HalivudEstevez, még szerencse, hogy csak moziba mentél vele és nem közös búvártanfolyamra, ahogy ezt nagyon okos javasolta az előző postban:)))

Egyébként a leggyakoribb a szöveg a „majd hívlak telefonon/írok mail” aztán nem hívlak telefonon/nem írok mailt.

+ javaslat: remélem több lánnyal/sráccal is levelezel és velük simán összejöhet valami

Ehh 2008.07.11. 16:35:51

Eh, mi ez a nagy ôszinteség. 1x, 2x megmondtam a csajszinak, h nem pálya, nincs értelme beülni, mert gy érzem, h nem fog menni, de olyanokat kaptam...
Jó, h nem küldött el az egyik az édes jó ...-ba, miközben lehúzott a sárga földig, h mennyire egy szar pasi vagyok én, tulképp ô sem akart semmit, de azért 20 percet kaptam volna az életébôl, mert ez így dívik!
Ôszinteséget csak azok harsogják ilyen helyzetekben, akik még soha nem próbálták meg egy valóban lúzernek beadagolni, h valóban nem frankó ill. akik pedig azt állítják, h be kell vele ülni és úriemberként elbeszélgetni vele feleslegesen 1 órát s úgy csinálni, mintha nem lenne baj - azok pedig alig-alig randiztak így (s kívánom, h ellenkezô elôjellel visszakapják ugyanezt!)!!!

Geo_morph 2008.07.12. 09:39:00

zZz,

gondolom kellene értenem a fene nagy számolgatásod. De nem értem és nem is ölnék bele túl nagy energiát, hogy megértsem, pedig biztos iszonyú humoros.
Olvasd el az elôzô kommentet Ehh-tôl, minden benne van. Aztán kezdheted az 1-tôl megint...

isti77 2008.07.12. 10:32:27

"- Azonnalra, nem várt látvány esetére – vállalva a frankót
- Megkezdett beszélgetés végére – vállalva az őszintét"

Aki a gerincesek törzsébe sorolja magát, az ebből a kettőből válogasson.

"Megkezdett beszélgetés végére – segítővel, sunnyogva". Ez nagyon gáz.

De a leggázabb: "Veled olyan őszintén lehet beszélgetni, hogy azt is el tudom mondani, nem vagyok biztos nemi érdeklődésemben ;)"
Inkább buzinak állítanád be magad, minthogy megmondd a frankót? Képzeld el, ha másik fél erre azt mondaná: "engedd meg, hogy én is őszinte legyek, és hadd használjam ki, hogy sem rendőrök nincsenek a közelben, sem kordon..." De persze ez a valóságban nem fordulhat elő ;)

Persze 2008.07.12. 16:53:43

"…olyan szimpatikusnak talállak, hogy el kell mondjam, nem vagyok még kész egy kapcsolatra" ettől azt hiszem mindenkit sikítófrász kapna el, engem biztos!

Reisz Manfréd 2008.07.12. 17:55:55

Jah, az sem volt rossz, de nálam inkább ez verte ki a biztosítékot:
"...úgy érzem, egy nagyon izgalmas személyiséget ismerhettem meg általad, amivel az én kis hétköznapi életem nem tudna versenyre kelni, talán kisebbrendűségi érzésem is lenne, épp ezért..."

Ez _nagggyon_ rossz :D Bár a célját elérné, nem vitás: a másik fél olyan hirtelen lépne le a randiról, hogy azt hinnéd, időutazást tett.

MaxPass 2008.07.19. 17:42:02

Saját verzió:
"- Huu, nagyon fáradt lettem. Elkisérlek az ájszakai buszig. Mikor is megy?"

hhhhhhhhhhhh 2008.07.26. 09:27:12

Én inkább elmondok egy konkrét példát, ahelyett, hogy elméleti fejtegetésekbe kezdenék. Egy randin az az alapelvem, ha már ott vagyunk, akkor legalább beszélgessünk, ha másról nem, a randizgatás hátűlütőiről.
A konkrét példa:
A hölgy a képeken aranyosnak tünt. Megbeszéltük mikor és hol. Odamentem, persze meglátva őt egyből rájöttem, azok a képek bizony jó pár éve készültek. Azért beszélgettünk. Közben azzal is szembesültem, mint egy hab a tortán, hogy a hölgy karja szőrősebb mint az enyém, de hát ez már nem rontott sokat a végkimenetelen. Ilyen esetekben az a taktikám, hogy elkezdek az előző kapcsolataimról beszélni. A kalandokról, a szexről, az átvágásokról. Persze ő is elmondott pár régebbi viszonyát. Én löktem a dumát. Látszólag kellemesen elbeszélgettünk, de nyilvánvaló lett számára, ez a pasi nem az a pasi, aki szimpi lenne neki, hiszen túl sok nő, túl sok kaland van már mögötte. Úgy hogy bő egy óra után közölte, sürgős dolga van, én meg megértően bólogattam. Nem sérült meg senkinek az önbecsülése, nem kellett igazából hazudni sem, beletiporni semmilyen lélekbe. Mégis mindenki tudta mi az igazság.

tommygun 2008.09.05. 15:49:14

1) SMS valakinek: azonnal hívj! Csöng a telefon, kinyomod de közben úgy teszel mintha felvennéd. Azt mondod: mi? baleset? nem volt bekötve a biztonyági öv? mentőhelikopter? a kutya is kirepült a szélvédőn? Melyik kórházban? Máris megyek! - és elhúzod a kondenzcsíkot :)))

2) Komoly arccal feltenni a kérdést: ugye neked is fontos, hogy Jézus tanítása szerint élj?

3) Köszöntés helyett: "szia, örülök hogy nem vagy cigány vagy zsidó."

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2008.09.09. 18:18:57

Nos, felejtsük el ezt a sok szánalmas próbálkozást. Hadd szolgáljak inkább én egy tökéletesebb listával!

Mindenképpen kerüljük az arany középutat, azaz ne mondjuk meg tapintatosan, hogy valaki pl. nem az esetünk, anélkül, hogy megbántanánk. Ez ostoba amatőrizmus lenne.

Válasszunk a két szélsőség közül: vagy maszatoljuk el a dolgot totálisan, vagy legyünk brutálisan őszinték, rá is játszva! Hogy miért? Mert így választhatunk a gerinctelenség és a pszichopátia között, és nem kell az unalmas korrektség és normalitás fertőjébe süppednünk!

Tehát akkor a tippek.


Lekoptatás maszatolva:

- Ne haragudj, de eszembe jutott, hogy Tadzsikisztánban óriási leltárhiány van, és ez annyira felzaklatott, hogy most nyolc hétig nem tudok randizni senkivel.

- Most hívott az orvosom, hogy hasadt személyiség szindrómában szenvedek, és a másik énem házasságot kötött két hete, ami sajnos rám is érvényes. Így soha nem lehetünk boldogok, pedig még az életben nem volt részem olyan szép látványban, mint amilyet Te nyújtasz. Megyek is, és öngyilkos leszek. Ha mégis látnál később, akkor az nem én vagyok, hanem az alteregóm.

- Engem messze földön mindenki az őszinteségemről ismer, ezért veled is maximálisan nyílt leszek. Nem zavar, hogy a talpadon vannak a szemeid, dehogyis. Viszont csak azért jöttem el, egészen a Fülöp-szigetekről, kocogva, hogy elmondjam: délutánra vissza kell érnem Manilára, mert a helyi hokicsapat gyúrója lebetegedett, és nekem kell helyettesítenem. Arrafelé egy meccs 23 évig tart, ezért többet nem láthatjuk egymást. Ja, és szigorú bevándorlási kvóta van az országban, és enyém az utolsó férőhely, ezért ne is gyere utánam.

- Olyan fantasztikus vagy, hogy amint megláttalak, kiégett az agyam, és 5 másodperc múlva nyálcsorgató idiótává fogok változni... 4... 3... 2... 1... cssssssss...

Segítővel: - Ne haragudj, de ez az úr itt a Jupiterről érkezett, és csak az én DNS-em alkalmas az űrhajója hajtóanyagának. Ezért reggelig kell köpködnöm az üzemanyagtankjába. Ha ezt elmulasztom, felrobban a világegyetem.

Őszintén:

- Hm, nem is tudom, hogyan kezdjem. Mindenkinek más és más az ízlése, és nyilván elképzelhető, hogy egy ember, aki egyvalakinek nem tetszik, valaki másnak viszont nagyon is. Sajnos ez az ember azonban nem te vagy. Olyan ocsmány vagy, hogy amikor megszülettél, az orvos sírt fel. A legutóbbi fotódon még csak kórosan elhízott vagy, most meg már attól félek, eléred a kritikus tömeget, és feketelyukká változol. Nem zavar, hogy amikor kocogsz, a rádióban ugrik a cédé? Ugye az igazolványképeid műholdas felvételek? Most már értem, miért van saját irányítószámod.

- Ha téged nem lelkesít, hogy az Objective-C programnyelv új verziójában már nincs szükség a referenciaszámolásra, mert automatikus a hulladékgyűjtés, akkor nyilván az ágyban is szar vagy, és három héten belül megcsalnál Józsi haverommal, csak azért, mert annak 2 centivel hosszabb a farka. Na takarodj.

- Kétszer is elgondolkoztál a beszélgetés közben, egyszer meg tüsszentettél. Soha többet nem akarlak látni, te gennygóc.

- Azt kívánom neked, te tetves szarzsák, hogy folyjon a szemed a szádba a neved napján az anyád ravatalánál.


Na, ez a választék. Más megoldások nem fogadhatók el, ezentúl kéretik, hogy mindenki ezeket használja. Holnap összegyűjtöm az elfogadható szerelmes szavakat, pénteken pedig összeállítom az öltözködési előírásokat.
süti beállítások módosítása