Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

A költséghatékony macsó

2008.11.25. 11:48 Line24

A következő levelet egy igazi macsó írta, aki megmondja a tuttit, aki elmeséli nekünk, hogy ő hogyan használja a netet Casanova-át megszégyenítő számú kalandjainak abszolválására. Ráadásul még tanácsot is ad a nőknek, hogy mi a lényeg egy igazi férfi számára!

Nálam a net a pontos paraméterek beállításáról szól, majd választok és pár marha jó képpel levadászom a teljes kínálatot – mármint, ami átment a szűrőmön. Csak a jótestű, sportos, bevállalós vagány csajok jönnek be, de mondjuk tudok válogatni, mert sztem átlagosnál messze jobban nézek ki. Sziklamászós, szálkás képeimre nincs csaj, aki ne válaszolna. Nincs szar dumám, szakítottam időt egy csomó mentál témájú könyv elolvasására is, hogy legyen témám, ha lelkizni akarnak. Az első randit egyszerű kávézóba-teázóba szervezem le a költséghatékonyság címén (ott nincsenek drága koktélok és kaják, amit pofátlanság címén még berendelnek maguknak a nők én meg fizethetem), de a másodikat már főleg fürdőkbe, ahol testük pontos szemrevételezése zajlik. Ez már egy szűrő, mert a zsírosabbja ezt már nem is vállalja be! Ha eljön, de mégse jó, akkor koncentrálok a szauna és gőz élményére - bár nem nagyon volt még ilyen. Ja, és nem hitelezek senkinek, így természetesen odabent találkozunk! :-)
Ha bejön a lány, van cici, kemény popsi – és már besötétedett – simán rátérünk a lényegre még ott a medencében vagy vmelyik koedukált zuhanykabinban témázgatunk. Nálam ez amolyan szűrő – ha bevállalja és király vele, még akár szerelmes is leszek bele! De szigorúan csak utólag, ha nem, akkor nem feccolok bele többet. Volt olyan lány, akibe azért zúgtam bele, mert elsőre bevállalt velem egy ugrást a legmagasabb toronyból. Jó mondjuk előtte megvolt már párszor és kislánykorában járhatott furulyatáborba is… Itt már hordom én étterembe meg ide-oda, de erre a szintre előbb el kell jutnia!
Szóval csajok – nem kell túl komolyan venni magatokat meg ezt a „lelkembe szeress bele” műsort. Van egy testetek, amit vállalni és szeretni kell, megismerni és odaadni, dolgozni vele és öltöztetni, mert a pasiknak állat fontos, hogy bejöjjetek fizikailag. Ha mindez klappol, még összejöhet a lelki-észbeli vonzódás, de tutti, hogy a gáz test nem kompenzálható diplomával vagy érzelmekkel vagy dumával. Persze az sem ígéret, ha testiségre kerül sor először, annak a minősége is döntő lehet, de nyilván erről nem fogunk beszámolni nektek. Ha felhívunk másnap, jöhet a következő, ha meg nem, akkor over! Ne bántódjatok meg ezen, nem a személyeteknek szól, csak mi férfiak ilyenek vagyunk. Van aki ezt mismásolással, ígérgetéssel tarkítja, van aki ilyen szimplán intézi: őszintén, mint én! Az őszinteség sokaknak fáj, sokaknak sértő, de mindez így van, ahogy én elmondtam. A mézes-mázos, ragadós érzelmektől csepegő szerelmi légypapír meséje, a szépség és a szörnyeteg hülyeségeit pedig higyjék el a gyerekek, mi pedig felnőtt módjára kezeljük ezt a kérdést és értsük meg, ti is értsétek meg nők, hogy a pasiknak jó segg kell meg jó mell!
Persze vannak még a bajszos lúzerek: ott jöhet a család, a csepegős érzelmi duma, meg a nászéjszakai szűztelenítés...

Továbbra is várom a leveleket az fvtr@citromail.hu címre!

221 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr93786255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chaoyang 2008.11.25. 15:52:48

"FlyByWire: aki nő és szexre vágyik, az ribanc? Egyre jobb. "

Az nem baj ha szexre vagyik, de ha azt egy alig alig ismert pasival csinalja (akit nem is szeret), akkor igen, o egy erkolcstelen lotyo :) Ha meg valami erdekbol csinalja akkor meg prostitualt...

Istenem mar fel sem tunik senkinek, hogy mennyi erkolcstlen kurva es becstelen tolvaj el agyarorszagon...annyira altalanos...

feltételes_reflex 2008.11.25. 15:53:05

kóristalány 2008.11.25. 15:27:04
"Valakit a második randin fürdőbe invitálni enyhén szólva átlátszó. Aki ezt elfogadja, ne lepődjön meg, ha "témázgatni" akarnak vele a medencében."

Én már csak azt remélem, hogy az ilyen surmók, mint a posztoló (csatolt hölgyikéket is ideértve) messziről elkerülik a normális, tradicionális fürdőket.

Fürdőbe, gőzbe az ember nem pettingelni meg ismerkedni jár, ezt azért először nem ártana tisztázni - ez azoknak is szól, akik a fürdőbe menetelről vagy fürdőben randizásról azonnal a taperolásra asszociálnak. Természetesen, bunkó mindig akad, de jobb helyeken kinézik őket.

Nem túl jó általánosítani - azt sem tudjuk, fotosopp-szagú csávónk konkrétan mit ért fürdő alatt, ill. az sem biztos, h a csaj MNK, ha rögtön a második randin bevállalja a fürdőt. Lehet, h oda ő egyébként is jár, ezesetben számára az ugyanolyan semleges terep, mint egy kávézó,. (Igaz, az ilyen csaj nem is megy bele a tapizásba)

agi 2008.11.25. 15:54:11

FlyByWire

Miért lenne az?
Ha tudja mindkét fél, hogy mit akar és nem borítanak fel vele még pár életet akkor milrt ne tegyék?
A gond az szokott lenni, hogy az egyik fél mindig többet akar.

FlybyWire 2008.11.25. 15:55:00

Chaoyang 2008.11.25. 15:52:48
"FlyByWire: aki nő és szexre vágyik, az ribanc? Egyre jobb. "

Az nem baj ha szexre vagyik, de ha azt egy alig alig ismert pasival csinalja (akit nem is szeret), akkor igen, o egy erkolcstelen lotyo :) Ha meg valami erdekbol csinalja akkor meg prostitualt...


Ez mind hagyján (ezek spec engem pl. annyira nem is zavarnának), de ez itt tudja, hogy a férfi házas... és mégis.
A ribancokból még az önbecsülés is hiányzik.....

FlybyWire 2008.11.25. 15:56:33

agi:

Neked is egészségedre! Legalább gyereki is vannak a házas pasidnak? :)
Nyugodtan szarjátok le, hogy hány embert vertek át, és teszitek tönkre potenciálisan az életét....

Bambano 2008.11.25. 15:56:42

melania: úgy látom, itt is el fogsz kelni, ha tolod még kicsit:) akkor már nem lesz gond kirakni a szűrét:)

Stupidella 2008.11.25. 15:57:36

Chaoyang 2008.11.25. 15:52:48

Miért erkölcstelen kurva az, aki egy alig ismert pasival csinálja? Ha mindkét fél csak szexet akar és ezt előre tisztázza, mi abban a megvetendő? S másnak mi köze ahhoz? Vagy akkor már mindenki erkölcstelen, aki pl. lemegy egy swinger klubba, magát kötetlenül jól érezni, kipróbálni dolgokat?

Az álszent emberek szerintem gázosabbak.

GatyaPityu 2008.11.25. 15:59:55

Melania, próbára kellene tenni a fiúdat úgy, hogy csinálsz egy kamu regisztrációt, és megkeresed őt a társkeresőben. De csak óvatosan, ne feltűnően, nehogy rájöjjön a turpisságra.

FlybyWire 2008.11.25. 16:00:26

Stupidella 2008.11.25. 15:57:36

Macskagyökér ferdítése miatt félrecsúszott picit a téma. Ő ugyanis tudatosan egy házas pasival akart kufircolni, ezt kifogásoltam, és erre reagált ferdítve (kihagyva a házas pasis tényezőt.)

Amit Chaoyang kifogásol, azzal nekem sincs különösebb bajom. De a házasság egy picit legyen már tabu (ha nem is szent többé...)

feltételes_reflex 2008.11.25. 16:00:27

Chaoyang 2008.11.25. 15:52:48 "Az nem baj ha szexre vagyik, de ha azt egy alig alig ismert pasival csinalja (akit nem is szeret), akkor igen, o egy erkolcstelen lotyo :)"

És azt a csávót, aki egy alig alig ismert nővel csinalja (akit nem is szeret), azt hogy hívjuk? Hűdefasza Legény? Vagy erkölcstelen lator? :)

Amúgy meg, komolyan: kinek fáj, hogy egyesek egyéjszakás kalandokba vetik bele magukat? Amíg azzal másnak nem ártanak, kinek mi köze hozzá?
Ne legyünk már álszentek, könyörgöm, mert nagyon gyorsan elő lehetne húzni a tarsolyból sokkal de sokkal becstelenebb sztorikat is, a "tartós, komoly kapcsolat"-tartományból...

ksion 2008.11.25. 16:00:37

Hát a levélíró se bonyolult lélek. Civilben gondolom vonatkerékpumpáló.

melania 2008.11.25. 16:00:37

nem akarok elkelni, csak kíváncsi voltam mások véleményére...
nem akartam egyedül, bárki más meghallgatása nélkül "ajtóstul rontani a házba"

elég egyértelmű hogy ha nem is vallom be magamnak ezt az egészet már megette a fene. és az itt kommentelők ebben meg is erősítettek.

majd megoldom valahogy mer így csak kicsúszik a kezeim közül a drága idő... :(

agi 2008.11.25. 16:02:30

FlyByWire

Nem kell ennyire felkapni a vizet, árt a szépségnek:-)) és ez úgyis csak egy virtuális felület.

A dühtől már azt sem látod amit írtam.
HA nem tesznek tönkre más életeket. Ezt természetesen bármely fél házastársára és gyerekeire is értettem.

Szerintem nincs olyan ember aki -bármilyen boldog kapcsolatban él is- nem nézett még meg egy-kettőt az ellenkező nemből, hogy milyen jó lenne vele lefeküdni. sak aztán ez legtöbbször a gondolati síkon meg is reked.
Bár ha jól emlékszem itt sem jutottak tovább!:-)

FlybyWire 2008.11.25. 16:03:21

melania: ó, pedig éppen facér vagyok :P

feltételes_reflex 2008.11.25. 16:03:25

FlyByWire 2008.11.25. 16:00:26
"Ő ugyanis tudatosan egy házas pasival akart kufircolni, ezt kifogásoltam"

Az azért érdekes, hogy nem rögtön a házas pasi félrekúrási kísérletét kezdted el kifogásolni...

közlekedési bűnöző 2008.11.25. 16:03:31

"Persze vannak még a bajszos lúzerek: ott jöhet a család"

Ezek szerint akinek családja van az eszetlen, impotens, bajszos és még hülye is... :-)

LOL fasz vagy haver :-)

GatyaPityu 2008.11.25. 16:05:13

feltételes_reflex 2008.11.25. 15:53:05

Amikor jártam a kehidakustányi és az esztergomi élményfürdőben, láttam, hogy vannak ott a medencében jó kis félreeső, csendes helyek - elgondolkodtam, hogy vajon a műszikla és a művízesés takarásában mi mindent lehet művelni... Aztán egyszer éppen akkor úsztam oda, amikor kettesben volt egy párocska és a hapi kissé csúnyán nézett rám... Eltűnődtem magamban, hogy vajon megzavartam valamit? Egyébként én is szívesen kipróbálnám egy medencében való kamatyolást egy belevaló szőkével vagy barnával vagy feketével, de csak olyan medencében, amiben rajtam és rajta kívül nem fürdik más. Mivel anyagilag sajnos nem vagyok ilyen jól eleresztve, ezért sajnos ez az álom egyelőre nem fog megvalósulni...

Stupidella 2008.11.25. 16:05:15

FlyByWire 2008.11.25. 16:00:26
"De a házasság egy picit legyen már tabu (ha nem is szent többé...)"

Nézd, ez a férjen is sokban múlik. Ha egyik nő nem szexel vele, keres magának másikat. Valakit biztosan talál magának, akit nem zavar, hogy ő házas.

Jómagam sem vagyok a félrelépés híve, de nem ítélhetünk el másokat. Lehet, hogy a pasi házaséletét feldobja az, ha időnként elszabadul másmerre is, attól még szeretheti, tisztelheti a feleségét, lehet gondoskodó apa, stb. Lehet,m hogy ha nem léphetne félre, egy idő után elhagyná a családját. A pasik sajnos nem túl monogámak. :)
Ezek nagyon összetett dolgok, semmi sem fekete, vagy fehér.

FlybyWire 2008.11.25. 16:06:07

agi: ez a hiba a fórumozásban, az érzelmek totál nem jönnek át... dühös az aztán egyáltalán nem vagyok, csak látom/tudom/tapasztalom annak az eredményét, amikor valaki félrekúrogat házasságon belül.
Persze, van olyan is, hogy nem derül ki, de annak az embernek aki ezt képes titokban csinálni, nincs igazán rendben a lelkivilága. Ha meg kiderül, nem ők isszák meg a levét.

Szóval az ilyen embereket simán megvetem (nem elítélem), de dühöngeni biztosan nem fogok miattuk, nyugi :)

FlybyWire 2008.11.25. 16:06:57

"házasságon belül" = "házasság mellett"

GatyaPityu 2008.11.25. 16:07:50

Egyébként nagyon szórakoztató kommentek érkeztek.
A post pedig inkább a "Fejetek virtuális SZEXPARTNER keresés rejtelmeiből" c. blog-ra lenne jó, mint ide...

FlybyWire 2008.11.25. 16:08:27

"feltételes_reflex 2008.11.25. 16:03:25
FlyByWire 2008.11.25. 16:00:26
"Ő ugyanis tudatosan egy házas pasival akart kufircolni, ezt kifogásoltam"

Az azért érdekes, hogy nem rögtön a házas pasi félrekúrási kísérletét kezdted el kifogásolni..."

De, pontosan elítélem ugyanúgy azt is, de ha észrevetted, a kérdéses pasi nem kommentelt ide: így mégis hogy írjak neki? :)

Stupidella 2008.11.25. 16:09:41

Atro · keresemaparom.freeweb.hu 2008.11.25. 16:07:50

Van olyan is? :)

FlybyWire 2008.11.25. 16:10:48

Stupidella 2008.11.25. 16:05:15

Ezt még valamilyen szinten meg is tudom érteni, de amikor egy, gondolom facér nő pont egy házas pasival kezd (tudván annak házas mívoltát) alkalmi kapcsolatot, az ettől még ribanc... ez van :) (csak mert innen indult a szál).

Chaoyang 2008.11.25. 16:11:43

Sracok-lanyok, jo hogy szoba hoztatok a swinger klubokat, annak kapcsan is kerem meg az egy ejszakas ismeretlenekkel kefelok ismereteben, hogy ne keverjuk az ALLATOKAT az EMBEREKKEL. Az erkolcs emberi erzelmeken alapulo szexet jelent ebben az esetben, az egy ejszakas szexet kedveleok (olykor magam is voltam ilyen) meg az ALLATI osztonok kieleset jelenti. Aki a ribancok onbecsules hianyat emlitette igaza volt, aki hasznal masokat vagy magat hagyja hasznalni nemisegre erzelmek nelkul annak csak allati osztonei es vagyai vannak semmi magasabbrendo, az nem egy szofisztikalt lelek. Ehhez Azsiaban kell elni minimum, hogy radobbenjen az ember ha elotte maskent gondolta...

GatyaPityu 2008.11.25. 16:13:31

Melania: "de nem mond semmit. csak hogy ő boldog, meg milyen jó hogy vagyok neki és minden milyen szép és minden milyen jó ésatöbbi"

RE
Csak ismételni tudom magamat. Kreálj egy nem túl feltűnő (értsd: nem újságból scan-elt) fényképes női adatlapot a társkeresőn, és valami ártatlan szöveggel próbálkozz be a fiúdnál. Remélhetőleg beveszi a csalit, és utána választ kapsz a kérdéseidre. Egyébként az is lehet, hogy csak fórumozni jár fel oda. Én is tagja vagyok több társkereső oldalnak ahol van fórum is, és a fórumozók többsége (bár főleg inkább a lányok) csak a munkaidőt fórumozással elütni vannak fent.

Stupidella 2008.11.25. 16:15:04

FlyByWire 2008.11.25. 16:10:48

Lehet, hogy én vagyok jóhiszemű, de nem hinném, hogy bárki direktben házas férfit keresne a neten :) Valószínűleg nem az első körben derült ki a férfiemberről házas mivolta. De ezt az érintett hölgy biztos jobban tudja. :)

Lelina 2008.11.25. 16:16:57

"ha bevállalja és király vele, még akár szerelmes is leszek bele! De szigorúan csak utólag, ha nem, akkor nem feccolok bele többet"

Ha ez le bírtad írni, valószinüleg a büdös életben nem voltál még igazás szerelmes. Az írásod alapján egy sekélyes önimádó beképzelt idióta vagy, aki azt hiszi ő a mennyei ajándék a nőknek. Kívánok sok szerencsét a melles-segges-dugjmegrögtön csajokhoz. Ami a sziklamászós-szálkásat illeti...inkább egy mackós akinek szíve is van, és nem akar megkefélni a második (fürdő???) randin mint egy ilyen robot.
És ez a szűrő duma... nevetséges.

FlybyWire 2008.11.25. 16:17:42

Stupidella: tökmindegy, hanyadik körben derült ki a férfi házas mivolta, a t. kommentelőt ez egyáltalán nem zavarta, nem fújt visszavonulót, sőt. A pasi lépett vissza. Ez mind gáz, de hogy ezt még ide is kommenteli?? Megagáz :)

feltételes_reflex 2008.11.25. 16:18:08

Atro · 2008.11.25. 16:05:13

Én már csak az ilyenek miatt sem járok élményfürdőkbe, de strandokra sem, csakis gyógyfürdőkbe, és rohadtul bosszant, hogy pl. a Szecskában már nincs gusztusom a kinti melegvizesbe beállni, mert tele van ilyen párocskákkal. (jó, élesben akciózni éppen nem tudnak, de már a látványuk is undorító, mert ezenkívül minden megy - ezek mit szivárogtathatnak bele a vízbe ilyenkor, uramatyám!)
A hapi, aki csúnyán nézett rád, mert arrafelé merészeltél úszni, azaz rendeltetésszerűen használtad a medencét, megérdemelne egy vascsövet.

A többi, amit írsz...teljesen érthető :-)

FlybyWire 2008.11.25. 16:18:40

Milyen az a melles-segges? :) szerintem minden nőnek van olyan (legalább jelzés értékű) :P

macskagyökér 2008.11.25. 16:22:40

FlyByWire, engem rögtön lekurváztál, ezt ezúton köszönöm, mert majd´ 30 évem alatt most fordult elő velem először. A pasi, aki ugye nős volt, hetekig nyomult, győzködött, hogy ne érdekeljen engem, hogy ő házas, mert nem tartja bűnnek etc. Végül nekem se lett volna ellenemre, hogy bibliai értelemben is megismerjük egymást :), de mint mondtam, végül mégis ő gondolta meg magát.
Hálistennek, FlyByWire, hogy te sose keveredtél ilyen szituba. Legyél erre büszke, de csínján a jelzőkkel.

feltételes_reflex 2008.11.25. 16:23:57

FlyByWire 2008.11.25. 16:08:27
"De, pontosan elítélem ugyanúgy azt is, de ha észrevetted, a kérdéses pasi nem kommentelt ide: így mégis hogy írjak neki? :)"

há' nem neki kell írnod, szvsz, mindenesetre a véleményednek ez a fele eddig nem derült ki:-)

FlybyWire 2008.11.25. 16:25:14

macskagyökér: talán ha ezzel a posttal kezdted volna, nem az a bizonyos szó (ribanc, nem kurva!) lett volna az első, ami automatikusan beugrik.

Ha más nem, remélhetőleg legalább a kudarc miatt nem kezdesz/dőlsz be házas fasziknak ezután?

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2008.11.25. 16:27:15

A posztíró egy öntelt fasz, miatta menekülnek a csajok visítva sokszor a férfiak elől.

Mondom ezt férfiként.

feltételes_reflex 2008.11.25. 16:27:25

macskagyökér 2008.11.25. 16:22:40

szvsz ne húzd fel magad ezen. nekem pl. eszembe se jutott volna lekurvázni téged, pontosan azért, mert 1.nem ismerjük a részleteket 2. ha már egy házas pasi ilyen eltervezetten, előre megfontolt szándékkal félre akar dugni, akkor ott elég érdekes lenne "gaz csábítókat" vagy "kurvákat" keresgélni...:)

Bambano 2008.11.25. 16:27:26

FlybyWire: helyesen: csöcsös-faros-takaros:)

GatyaPityu 2008.11.25. 16:27:40

Feltételes Reflex:

Szecska aka. Széchenyi fürdő??
Ha jól tudom, ott nemcsak a víz szokott meleg lenni, hanem MÁSok is... :-D
Egyébként valahol átérzem én ezt a dolgot, mert én is be voltam olyan helyzetben, hogy frissen megismert (azóta már sajnos ex) barátnőmmel kimentünk a strandra, és a melegvizes medencében beleült az ölömbe... Hajajj, de szerettem volna ott akkor egy varázsütésre levegőmolekulává változtatni minden humanoidot. :-) Persze mindketten sokkal visszafogottabbak és kulturáltabbak voltunk annál, mintsem hogy ilyesmit tegyünk mint amire a levélíró utal virágnyelven. Ja, amúgy az én esetemben nem a második randin került sor erre a közös strandolásra (negyedik vagy ötödik alkalom volt 'asszem).

FlybyWire 2008.11.25. 16:28:46

macskagyökér: egyébként pedig tényleg nem fordult elő velem ilyen, pedig lassan 35 vagyok - igaz, még nem voltam nős. De az utolsó sokéves kapcsolatom alatt sem győzködtem egyetlen nőt sem, hogy feküdjön le velem, mert az "nem bűn". Nem is bűnnek éreztem volna, hanem szemétségnek és hazugságnak.

FlybyWire 2008.11.25. 16:30:28

Egyébként pedig aki házasemberrel kezd, középtávon önmagával cseszik ki a legjobban, az esetek igen jelentős részében....

Stupidella 2008.11.25. 16:32:41

FlyByWire 2008.11.25. 16:28:46

Te egy ritka pasi lehetsz, na. :)

Én el, tornázni, további jó témázgatást!

Kovács Andrea, 1115, Budapest Etele út 52 Fsz. 5. 2008.11.25. 16:34:51

Nálam a net a pontos paraméterek beállításáról szól, majd választok és pár marha jó képpel levadászom a teljes kínálatot – mármint, ami átment a szűrőmön. Csak a jótestű, sportos, bevállalós vagány csávok jönnek be, de mondjuk tudok válogatni, mert sztem átlagosnál messze jobban nézek ki. Szolizós, monokinis képeimre nincs pasi, aki ne válaszolna. Nincs szar dumám, szakítottam időt egy csomó futball témájú könyv elolvasására is, hogy legyen témám, ha lelkizni akarnak. Az első randit elitebb éttermekbe szervezem le a költséghatékonyság ellen (ott csak drága koktélok és kaják vannak, pofátlanság lenne ha nem fizethetnének), de a másodikat már főleg fürdőkbe, ahol testük pontos szemrevételezése zajlik. Ez már egy szűrő, mert a fonnyadtabbja ezt már nem is vállalja be! Ha eljön, de mégse jó, akkor koncentrálok a szauna és gőz élményére - bár nem nagyon volt még ilyen.
Ha bejön a csávó, van nagy himbilimbi, kemény popsi – és már besötétedett – simán rátérünk a lényegre még ott a medencében vagy vmelyik koedukált zuhanykabinban témázgatunk. Nálam ez amolyan szűrő – ha bevállalja és király vele, még akár szerelmes is leszek bele! De szigorúan csak utólag, ha nem, akkor nem feccolok bele többet. Volt olyan csávó, akibe azért zúgtam bele, mert elsőre bevállalt velem egy ugrást a legmagasabb toronyból. Jó mondjuk előtte megvolt már párszor és kissráckorában járhatott zongorázni is… Itt már hordhatnak étterembe meg ide-oda, de erre a szintre előbb el kell jutnia!
Szóval fiúk – nem kell túl komolyan venni magatokat meg ezt a „lelkembe szeress bele” műsort. Van egy testetek, amit vállalni és szeretni kell, megismerni és odaadni, dolgozni vele és öltöztetni, mert a csajsziknak állat fontos, hogy bejöjjetek fizikailag. Ha mindez klappol, még összejöhet a lelki-észbeli vonzódás, de tutti, hogy a gáz test nem kompenzálható diplomával vagy érzelmekkel vagy dumával, pénzzel. Persze az sem ígéret, ha testiségre kerül sor először, annak a minősége is döntő lehet, de nyilván erről nem fogunk beszámolni nektek. Ha felhívunk másnap, jöhet a következő, ha meg nem, akkor over! Ne bántódjatok meg ezen, nem a személyeteknek szól, csak a férfiak ilyen impotensek. Van aki ezt mismásolással, ígérgetéssel tarkítja, van aki ilyen szimplán intézi: őszintén, mint én! Az őszinteség sokaknak fáj, sokaknak sértő, de mindez így van, ahogy én elmondtam. A mézes-mázos, ragadós érzelmektől csepegő szerelmi légypapír meséje, a szépség és a szörnyeteg hülyeségeit pedig higgyék el a gyerekek, mi pedig felnőtt módjára kezeljük ezt a kérdést és értsük meg, ti is értsétek meg férfiak, hogy a csajoknak játékos farok kell meg hogy tudjátok használni!
A nevemet természetesen nem vállalom.

roni70 2008.11.25. 16:35:47

Stupidella:
Ezt már én is mondtam. :)

gargoyle 2008.11.25. 16:36:37

igazabol nem a postot iro erzelmileg blokkolt uriember es az ot akceptalo holgyek az igazan szep par, hanem a postiro es az ide kommentalo langolo erkolcsi csipkebokrok akik pont annyira tudnak mindent kizarolagosan mint az akit epp uvoltve kritizalnak. az arnyalt megkozelites ha jol sejtem egyikojuknek sem volt sosem ovodai jele.

macskagyoker: nem erdemes vitazni veluk ezen, ok tudjak hogy minden no ribanc ab ovo, kiveve gyermekeik anyjat, meg azt akivel ok dugnak felre titokban .)

macskagyökér 2008.11.25. 16:37:11

FlyByWire: itt sem én voltam, aki győzködtem az illetőt, hogy feküdjön le velem. :) Az egész sztori melania-nak szólt példaként, hogy a jaj-de-szeretem-a-páromat pasik mit is kereshetnek időnként a társkeresőn...

FlybyWire 2008.11.25. 16:37:31

"Kovács Andrea"

Hát igen. És ráadásul ez mennyire simán elképzelhető... sőt!

gargoyle 2008.11.25. 16:38:54

kovacs andrea: kicsit meg lehetett volna csiszolni par apro reszletet, de amugy ott a pont :D (pl a zongorazas helyett inkabb irhattal volna szajharmonikat :)

FlybyWire 2008.11.25. 16:39:47

macskagyökér 2008.11.25. 16:37:11

De miért pont őt hagytad, hogy győzködjön? Nincs normális pasi a neten egyedül? :)
Én meg itt vagyok, lassan 3 hónapja facéron (csak alkalmi dolgokon tengődve, mostanában már az se), és a nőket meg a házas faszik fűzik... hol itt az igazság???

(a ribancért utólag is bocsi, kicsit költőibb lett mint ahogy szántam!)

roni70 2008.11.25. 16:40:00

melania!
Azért mondd majd el hogy döntöttél!

gaz 2008.11.25. 16:41:57

hogy ez mekkora pöcs, már bocsánat

gargoyle 2008.11.25. 16:42:59

flybywire: ha a hazas ferfiak vonzobbak a feleseguk ellenere mint te faceron, az elgondolkodtato de nem hiszem hogy ez moralisan felsobbrenduve tesz :D en legalabbis masfele szoktam keresgelni a gondot hasonlo esetben es altalaban mukodik :P (:

FlybyWire 2008.11.25. 16:43:14

gargoyle 2008.11.25. 16:36:37

Kár a gőzért, már megbeszéltük.... egy kicsit gáz volt az alapszitu, de kiveséztük és mindannyian tanultunk.

Ja, a post meg fotosopp, de már rég nem is arról van szó :P

macskagyökér 2008.11.25. 16:44:21

FlyByWire: egy hónapja vagyok fenn az egyik társkeresőn, és külön poszt kéne arra, hogy elmondjam, kik találtak meg. A kínálat a kb. középsúlyos értelmi fogyatékostól az "úgy nyalok, mint Lassie" kategóriáig terjed... Az egyetlen, aki még valamelyest értelmesnek tűnt, mint tudod, házas volt. :))

FlybyWire 2008.11.25. 16:45:35

gargoyle 2008.11.25. 16:42:59

Egyszerű lenne, ha így lenne, de meglepődnél, hogy milyen alkalmi dolgok jöttek össze a szakításom után (mondjuk, hogy 25 évesen nem voltak ilyen nőim!)... de valahogy egyik se stimmelt.
Miért? Mert még 3 hónappal a szakítás után SEM tudom teljes szívvel "megcsalni" az exemet. (A testemmel az más kérdés, de az meg csak 1-2 alkalmig jó... ugyebár).

feltételes_reflex 2008.11.25. 16:48:12

Atro · 2008.11.25. 16:27:40

"Ha jól tudom, ott nemcsak a víz szokott meleg lenni, hanem MÁSok is... :-D"

rosszul tudod; erősen leegyszerűsítve, sarkíva és csak pár helyre redukálva: a Rudasra a tök normális melegek, a Királyra a bunkó melegek, a Szecskára meg néha a Rudas koedukált napjaira pedig a bunkó heterók jellemzőek...:-) Egyébként is, ha járnak is melegek a Széchenyibe, őket biztos, hogy nem fogod azon kapni, amin a hetero párokat viszont igen, sőt olyat se láttam még, hogy egy meleg "megkörnyékezett" volna bárkit is.

Mindenesetre a lényeg az, hogy a taplóságnak az égvilágon semmi köze nincs a nemi identitáshoz.

FlybyWire 2008.11.25. 16:48:40

macskagyökér 2008.11.25. 16:44:21

Na, ezt például elhiszem. De hidd el, fordítva se jobb! Engem a regelés utáni 3 hétben megtalált 50+ aranyos, kedves, normális, elhízott, csúnya, öreg, egy vagy többgyerekes, szakmunkásképzőtt végzett, erős dohányos nő. Az első 3-on kívül nálam mind kritérium, és mégis. Meg őrültek is vannak, szerencsére kevesebb, mint férfiban :)
Szóval nő se lennék netes társkeresőn, az igaz, de férfinak se jobb. Vagy nem jelentkezik senki, vagy csak a totál "paraméteren kívüliek":

allasaneten · http://www.allasaneten.info 2008.11.25. 16:50:09

ameddig a paraméter kinézés és az első randi oké. De a többihez már van kivetni való...
Na és a szöveg mehet fordítva is.

FlybyWire 2008.11.25. 16:50:51

Gargoyle: mennem kell, de még annyi: egy rakás nőt igenis jobban vonzanak a férfias pasik, mint a facérok, mert aki facér, azzal "biztos valami gáz van". Bezzeg, akin ott ficeg a gyűrű, az tuti tud valamit, hogy egy nőnek már kellett!

Ez gondolom Altro-t most nem vigasztalja, de talán egy jó tipp: add el magad házasnak :) :)

FlybyWire 2008.11.25. 16:53:03

"egy rakás nőt igenis jobban vonzanak a férfias pasik"

HÜLYE én! "egy rakás nőt igenis jobban vonzanak a NŐS pasik" :) :)

Összezavartok ezzel a sok meleg-fürdős témával :)

gargoyle 2008.11.25. 16:54:44

flybywire: ez a "nem tudom megcsalni az exemet" dolog nekem eros lelki tulgondolasnak tunik, es akad benne egy adag onsajnaltatas is. lepjel mar tul rajta hello (: de komolyan. kell egy gyaszidoszak minden vesztesegnel es ez mindenkinel mas de azert 7 evig nem hiszem hogy varni kene fixen :P meg gyasz alatt nincsenek alkalmi dolgok se ugye .)

esetleg akad no akit azert vonz a hazas pasi, mert az kevesbe fog vonyitani az ablaka alatt fel evig ha megsem jon ossze (most nem rad utaltam, hanem altalaban a kudarcot nehezen turi ferfitarsakra :)

rts 2008.11.25. 16:57:09

ez egy szimpla tuskó állat. :)

feltételes_reflex 2008.11.25. 17:05:25

bocsi :)

"egy rakás nőt igenis jobban vonzanak a NŐS pasik"

sőt az elvált, de gyerekekkel rendelkező...nálam már az is resztli-kategória.(na most majd kapok ezért a fejemre, tudom!) Tisztelet a kivételnek, de el nem tudom képzelni, mi lehet jó az állandó nyavalygásukban vagy abban, hogy tulajdonképpen sosem tudnak már 100%-os pasiként résztvenni a köv. nő életében. Mégis, ezekre is ragadnak szép számmal a csajok.

feltételes_reflex 2008.11.25. 17:09:00

"akin ott ficeg a gyűrű, az tuti tud valamit, hogy egy nőnek már kellett!"

vagy csak gyorsabb és ügyesebb vadász volt az a nő, (pl. mert gyerek kellett neki) - ergo: a pasi egy balfék, ezt tudja.

gargoyle 2008.11.25. 17:09:17

felteteles_reflex: joggal kapsz a fejedre, mert semmi nem indokolja hogy minden (vagy akar csak a legtobb) elvalt es gyerekes pasi nyavalygos legyen vagy hogy ne tudjon 100%os pasikent resztvenni a kov kapcsolatban barmit is ertesz ez alatt. pont ugyanannyira marhasag ez, mint a korabbi kollega aki minden gyerekes not leirt azonnal.

GatyaPityu 2008.11.25. 17:19:49

FlyByWire 2008.11.25. 16:50:51

Hát, ezzel valóban nem vigasztaltál meg, de a jelenséget - mely szerint a nők úgy vannak beprogramozva, hogy mindig az kell nekik a legjobban ami nem lehet az övék, - már ismerem én is (erre vonatkozott az előző, tegnapi post után az egyik hsz.-omban bemásolt email-ben érkezett "férj áruházas" poén is). Amúgy köszi a tippet, de ezért nem fogok karikagyűrűt legyártatni egy ötvösmesterrel. Meg egyébként is, ha kiderül hogy mégsem vagyok házas, akkor meg egy hazug disznó leszek. Egyébként nem biztos, hogy olyan jól járt az, aki hamar megházasodott és még gyereket is csinált az asszonnyal. Annak nem örülök, hogy egyedülálló vagyok, de annak igen, hogy még nem köteleztem el magam senki mellett. Mert egyik múltbéli személy sem volt az igazi.
Egyébként ahogy elhangzott előttem valakitől: aki házasságban élő emberre pazarolja fiatal éveit, az elsősorban magát csapja be. Erre konkrét példát ismerek a környezetemben, édesanyám egyik ismerőse várt több évet feleslegesen egy pasira, aki csak hitegette, de persze sosem vált el (nyilván neki jó volt úgy is). Az illető már maga is tudja, hogy hibát követett el, és elmondása szerint ő maga is próbálja minden erejével lebeszélni egyik ismerősét, aki éppen ugyanezt a hibát készül elkövetni.

Feltételes Reflex: köszi az infót, most már okosabb lettem. :-)

Na, én most lépek - megyek uszodába és szaunába, de megígérem, hogy rendeltetésszerűen fogom használni eme komplexumokat. :-) Üdv mindenkinek!

Gyökszi68 2008.11.25. 17:20:25

Lehet,hogy gyökér de tökkéletesen igaz amit ír !!!

perec 2008.11.25. 17:29:29

KOVÁCS ANDREA 1115 Bp...

Óriási gratula minden szavadhoz! Nagyon szellemes és magam sem mondtam volna jobban!
Üdvözöllek!

A poszt írója szóra sem érdemes egyszerűen.

poison 2008.11.25. 17:36:54

Hát te apám lelkileg és emberileg nagyon lent lehetsz... Büszke lehetsz magadra, igazi férfi(?) vagy! Én szégyellem magam helyetted, te kúrógép! (mondjuk meg is érdemel pár nemi-nyavalyát az aki veled kezd...) Sokat elmond rólad, hogy csak a neten vagy kufircterminátor...

feltételes_reflex 2008.11.25. 17:41:42

gargoyle 2008.11.25. 17:09:17

1. nyavalyog: mert őt hagyták ott, a gyerekek miatt, az elcseszett házassága miatt (nem is értem, hogy mernek párkeresésbe fogni, mielőtt még le nem zárták volna magukban az elromlott házasságukat. Az ilyenek egyszerűen képtelenek egyedül maradni, a nőt meg lelki szemetesnek használják)hogy

2. nem nyavalyog: mert ő lépett le, ezesetben jó észben tartani, hogy ha egyszer megtette, akkor arra sem lehet mérget venni, hogy másodjára már nem teszi meg

3. 100%-os pasiként SOHA nem tud majd jelen lenni, hiszen valamennyit már örökre lefoglalt belőle az ex-családja. Ha egy nő gyereket szeretne tőle, akkor ezt kalkulálja bele, és még érezze magát szerencsésnek, mert a pasi végülis nem azok közé tartozik, akik frankón ki is mondják, h nekik már van gyerekük, tehát nem kell több, az új kapcsolatban. (Utóbbiak javára legyen írva, ha ezt már az elején kimondják, de sajnos sokan nem teszik) Szóval jó esetben 75%-on elvan a pasi az új kapcsolatban, rossz esetben új anyu ezt nem tolerálja, így apu előbb-utóbb legalább 125% -os teljesítménybe hajszolja magát, az meg kinek jó?

A fordítottja is igaz, végülis megértem az általad említett pasit is.

És mindennek a fordítottja is igaz, ti. hogy az emberek előbb-utóbb kompromisszumokat kötnek, vagy valóban így találják meg a boldogságukat...minden út más. De engedtessék meg, hogy akinek ez nem tetszik, annak ne tessen.

Igazából az lenne az ideális, ha mindenki csak akkor házasodna-csinálna gyereket, amikor már elég érett, felnőtt a dologhoz, és pontosan tudja, mit akar, és aztán nem verne át, nem zsarolna, nem semmizne ki senki senkit. Dehát ez nincs így, ez viszont még nem magyarázat arra, hogy az ember számára rossz kompromisszumokat kössön.

Elvált 2008.11.25. 18:01:14

Feltételes_Reflex-nek nem kéne kapnia a fejére, mert igaza lehet az elvált pasikkal kapcsolatban. Én az vagyok, öt éve (a válásom óta) nyavalygok, gyerekeim is vannak, és nem tudok már 100%-os pasiként részt venni a jelenlegi párom életében. Mondjuk, csak az nem igaz, hogy ragadnának rám szép számmal a csajok. Persze eléggé korlátolt és szűklátókörű vagyok...

LipardX 2008.11.25. 18:13:59

Először is: sztem kicsit elúszott a téma... ha a házasságról, megcsalásról, hűségről, gyerekekről akartok beszélni, húzzatok a picsába és csináljatok egy új témát ahol mazsolázhattok mindezen! A blog nem erről szólt!
Másodszor: mindenki olyan kurva irígyek: a pasi kommentelők mert léteznek ilyen faszik (közben maguk is titkon erre vágynának, aki nem az hazudik magának, v 1szerűen buzi), a csajszi kommentelők meg a blog írója által leírt tipikus lelkizős HP-k, akiknek életükben nem volt ilyen kalandjuk és valóban elvitték őket a "bajszos lúúzerek"!
A blog írója egy jelenséget tálalt, ami valóban létezik, ő csak kiválasztott egy közeget (netes ismerkedés és annak folytatása), amiben ezt be tudja mutatni! Magyarul: még ha a konkrét pasi és a sztorija nem is létezik, a jelenség IGAZ!

Passing Guest 2008.11.25. 18:18:41

Ennek a csávónak nagyon megárthatott a mystery method vagy a deangelo vagy valamelyik másik faszkalapképző...

Quark 2008.11.25. 18:19:29

Wazze ekkora fotósop. Amúgy az ismerősi körből szerzett tapasztalat szerint, van olyan pasi akire ragadnak a jó nők (meg a többi is), de ezek általában mélyen kussolnak nem verik erre magukat, mellékesen láttam már ilyent is többször pofára esni, de lehetetlen szituban nyerni is.
Ezzel szemben van egy olyan fajta akinek az igénye a béka segge alatt vannak a felszedett női 90%-a a kutyának se kell, na ezek viszont reklámozzák magukat mint rohadt nagy nőszakértők, és még tanácsokat is osztogatnak.

skizofren 2008.11.25. 18:31:45

Hát ez szép... :)
Igen egy öntelt fasz, aki írta... bár igazság van benne. Mi tagadás igen is érdekes a női test... mi tagadás jobb lenne, ha kevesebbet kéne lelkizni és inkább egymás kielégítésére törekednénk (bár egy agyilag éjsötét bombázó sem egy élmény). Ha már van mit enni, inni van hol lakni, van munkahelyed meg egy rahedli végzettséged - szóval tényleg egy kis testi gyönyörre vágyik az ember... (frusztrálódni máshol is tudsz) aztán ha jól érzi magát az ember aki jöhet a lelki kiteljesedés is (juj de szépen mondtam)
A dolgok természetes sorrendje tulajdonképp ez.
De persze a stílus azért nem mindegy milyen.

ortó 2008.11.25. 18:36:56

szókimondó tartalom.
pina fasz együtt basz.

4ttys 2008.11.25. 18:37:30

a post iro majd mashogy gondolkodik mikor oregsegeben szetfolyik es le sem szarjak a nok. akkor majd kene neki a csalad.

4ttys 2008.11.25. 18:38:05

akarom mondani a level iroja....

LipardX 2008.11.25. 19:02:18

4ttys!
Igen, biztosan máshogy fogja gondolni, de a sztori a jelenről szól!
Azt is el tudom képzelni, hogy a post írója most kiéli magát, majd később egy tökéletes párkapcsolatban fogja leélni hátralevő életét! Ahogy mondani szokták: kurvából lesz...

feltételes_reflex 2008.11.25. 19:41:51

LipardXnek köszönjük a kulturált hangvételű, cizelláltan fogalmazott és rendkívül élesszemű észrevételeit.

LipardX 2008.11.25. 20:07:22

Próbálkozok... :-)

Higany 2008.11.25. 20:08:22

Nem értem mi a baj, ennek a módszernek is megvan a maga közönsége, akinél bejön. Inkább tegyük fel a kérdést, hogy akarnánk-e gyermekeink anyjának (ejj, de bajuszos lúzer szöveg.. :), életünk párjának a fentebb leírt módszerrel levadászható finom úrhölgyeket? Naugye...

feltételes_reflex 2008.11.25. 20:12:26

"akarnánk-e gyermekeink anyjának"

Hát, nem hiszem, hogy ez a kérdés nagyon foglalkoztatná a csávót :-)

feltételes_reflex 2008.11.25. 20:17:50

bocs, tökre félreolvastam: akarnánk-e helyett 'akarnánAk-e' -t.

LipardX 2008.11.25. 20:21:32

Azt hiszem, a 'csávó' igencsak fiatal, talán a 20as évek elején járhat, de az is lehet, fiatalabb. Így szerintem teljesen fölösleges újra-és újra visszatérni erre a házasság, gyermekek, anyakaresés témára! Értem, hogy a többi kommentelő mit ír és miért háborog. Viszont egyrészt játszom az ördög ügyvédjét, hogy gondolkodásra késztessek különféle becsontosodott elvekbe burkolózott szidalmazót, másrészt ha a srác fiatal, akkor meg aszondom: jól csinálja, ennek ekkor van itt az ideje!!!

bagolybagoly 2008.11.25. 20:28:50

igen, imádjuk a bajuszos lúzer szövegeket :))) "hogy olyan szekszisek ezek a butuska plázacicák, ugyee, na de, na de feléségül azért nem venném egyiket sem heeheehheehööhöhöö" maaaaajd kisvártatva beszereznek egy ugyanoéyan butát (vagy esetleg még hülyébbet) csak festetlen zsíros hajjal. de a fontos az, hogy hisznek benne.

Morden 2008.11.25. 20:46:46

Kovács Andrea 1115 eltel... basszus negyed 7kor ott voltam a szomszédban , ha előbb olvasom el kommentet elbeszélgethettünk volna :DDDDDD

LipardX 2008.11.25. 21:03:43

Morden!
Szerinted 'Kovács Andrea' vállalta volna a full lakcímét? Ha valóban, akkor hülye, ha nem akkor meg hazugság (attól függetlenül, h frappáns, amit írt); bár azt már nem vettem volna a végére, hogy a 'nevemet természetesen nem vállalom'...
Másrészt mi az ánlév? a Kovács bazdmeg! Ez az első, ami a metrón eszedbejut, miközben a kaller a büntit nyomja a picsádba! :-)

Morden 2008.11.25. 22:03:53

A ":D" jel nem epilepsziás roham következtében került oda, hanem szánt szándékkal, de tényleg frappáncs :D

Zombika 2008.11.26. 10:37:49

A "Kovács Andrea" parafrázis jó poén, de több helyen sántít.
Az első pl. az, hogy a fiúk jelentős része szívesen megismerkedne vele a fenti "őszinte kitárulkozás" után is (lásd Morden :D), míg olyan lányt/nőt nem láttam itt, aki az eredeti levél írójával szívesen randizna.
Érdekes a szociológiája, hogy ennek ellenére több srác képviseli sikeresen ezt a vonalat, mint lány. Ennyit a nyilvánosan vállalt elvekről és a látens igényekről :)
A másik nagy tévedés, hogy a férfiaknál "a gáz test nem kompenzálható diplomával vagy érzelmekkel vagy dumával, pénzzel"
Muhaha, vagy így mikulás közeledtével hohhohhó. Ez már nem is naivitás, ez már butaság. Különösen a pénzre vonatkozó rész :)
Értjük, hogy arra akartál kilukadni, hogy ez a magatartás egy nőnél "ócska kurva" jelzőt váltana ki, míg egy férfitól azonos szöveget jobban tolerál a társadalom, de ekkora hibákkal ez csak öngól lett. Sorry.

bagolybagoly 2008.11.26. 11:25:11

a bébirépát lehet pénzzel kompenzálni? én inkább arra gondolok, hogy annaka kompenzációja fű alatt folyik

Bacu 2008.11.26. 13:48:27

Kamu ez a post! :)
Ha olyan jól nézel ki mácsó man, akkor miért neten ismerkedsz? Jah, hogy gátlásos vagy, és meg se tudsz mukkanni...

volante · http://volante.blog.hu 2008.11.26. 22:13:35

Ezzel egyrészt az a probléma, hogy a kolléga 50 évesen is ugyanitt fog tartani, mert a jó teste mellett is feltűnik előbb-utóbb a nagy arca, és hosszú távon ezzel nem sok esélye.

Másrészt pedig, mint azt előttem felvetették: ha olyan észveszejtően jó a teste, akkor miért a neten erőlködik? Az ilyennek biztos hanyattvágják magukat a nők két gyenge közepes mondat után is...

Sztem reggelente az I'm Too Sexy-re ébred.

Abdab 2008.11.27. 12:33:20

"Nincs szar dumám, szakítottam időt egy csomó mentál témájú könyv elolvasására is, hogy legyen témám, ha lelkizni akarnak."

Jaj, de buta, egek! :D Soha, soha, de soha ne hozzon össze a sors veled, jóember!

Atro 2008.11.28. 23:28:51

Kóristalány, szeretnék kamatyolni veled. Engem nem zavar, hogy kicsit kövérkés vagy. Már régóta meg akartam ezt írni neked, de eddig nem mertem. Ha megduglak, akkor ez egy netes ismerkedés?

Izombika 2008.11.29. 22:56:50

Zombika!
Tanulj meg valamit: ne keress magyarázatot, meg szociológiai összefüggéseket egy frappáns, szellemes
tromfolásra! Csak értsd meg és adj magadnak néhány perc jókedvet! Akkor anyanyelveden sem kell elnézést kérned semmiért.
Kovács Andrea nem okoskodni akart, mint te, csak van írói vénája. Szerintem.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2008.12.01. 01:54:27

Nincs a fickóval semmi baj, úgyis a kurvákra hajt, meg is mondja. Az a csaj, aki velem lefekszik a második randin, azt más is megfekteti.
Ilyen csaj nekem amúgy se kell, így nem azonos tóban halászunk, sok sikert neki.

Mellesleg szerintem provokáció, nem kell felülni neki.

Profitorientált Cicamica 2008.12.02. 01:05:44

Nálam a net a pontos paraméterek beállításáról szól, majd választok és pár marha jó képpel levadászom a teljes kínálatot – mármint, ami átment a szűrőmön. Csak a jótestű, sportos, full milliáros csávók jönnek be, de mondjuk tudok válogatni, mert sztem átlagosnál messze jobban nézek ki. Szilikonmellű, kerekseggű képeimre nincs csávó, aki ne válaszolna. Nincs szar dumám, szakítottam időt egy csomó sport, politika és pénzügyi témájú könyv elolvasására is, hogy legyen témám, ha lelkizni akarnak. Az első randit egy méregdrága étterembe szervezem le a haszonorientáltság címén (ott nincsenek olcsó italok és kaják, de ha a megrendelt üveg Dom Perignon-ra húzza a száját, akkor nálam elvágta magát), de a másodikat már főleg a Fashion Streetre vagy a Váci utca valamelyik mellékutcájába, ahol pénztárcájuk, bankkártyájuk pontos szemrevételezése zajlik. Ez már egy szűrő, mert a csóróbbja ezt már nem is vállalja be! Ha eljön, de mégse shoppingol nekem elég lelkesen, akkor koncentrálok a ruha és cipőpróbálgatás élményére - bár nem nagyon volt még ilyen. Ja, és nem hitelezek senkinek, így természetesen csak ezek után dugunk! :-) (És szóba sem jöhet holmi nem túl higiénikus fürdő- ott a közelben a Kempinsky szálló, amelynek valamelyik lakosztályát meglátogathatjuk, különösen, ha a földszinti kis üzletben befigyel egy Bulgari gyűrű.)
Ha bejön a pali, van American Express, Visa, kemény valuta – és már besötétedett – simán rátérünk a lényegre még ott a lakosztály ágyában vagy vmelyik kanapén témázgatunk. Nálam ez amolyan szűrő – ha bevállalja és király vele, még akár szerelmes is leszek bele! De szigorúan csak shopping után, ha nem, akkor nem feccolok bele többet. Volt olyan csávó, akibe azért zúgtam bele, mert elsőre bevállalt velem egy ugrást a legközelebbi Merci szalonba egy új SLK-ért. Jó mondjuk előtte megvolt már párszor és kissráckorában megtanították, hogy illik a nőkkel viselkedni… Itt már hordhat engem étterembe meg ide-oda, de erre a szintre előbb el kell jutnia!
Szóval fiúk – nem kell túl komolyan venni magatokat meg ezt a „farkamba szeress bele” műsort. Van egy bankszámlátok, amit vállalni és szeretni kell, megismerni és odaadni nekem, dolgozni vele és öltöztetni engem belőle, mert nekem fontos, hogy mindig trendi legyek. Ha mindez klappol, még összejöhet a lelki-észbeli vonzódás, de tutti, hogy a kevés lóvé nem kompenzálható diplomával vagy farokkal vagy dumával. Persze az sem ígéret, ha vásárlásra kerül sor először, annak a minősége is döntő lehet, de nyilván erről nem fogunk beszámolni nektek. Ha felhívunk másnap, jöhet a következő, ha meg nem, akkor over! Ne bántódjatok meg ezen, nem a személyeteknek szól, csak mi nők ilyenek vagyunk. Van aki ezt mismásolással, ígérgetéssel tarkítja, van aki ilyen szimplán intézi: őszintén, mint én! Az őszinteség sokaknak fáj, sokaknak sértő, de mindez így van, ahogy én elmondtam. A mézes-mázos, ragadós érzelmektől csepegő szerelmi légypapír meséje, a szépség és a lúzer hülyeségeit pedig higyjék el a gyerekek, mi pedig felnőtt módjára kezeljük ezt a kérdést és értsük meg, ti is értsétek meg srácok, hogy a nőknek jó vastag bankszámla kell meg jó kocsi!
Persze vannak még a kigyúrt lúzerek, ott jöhet a nagy farok, az izmos segg és az átszexelt éjszakák...

Profitorientált Cicamica 2008.12.02. 01:31:11

Vajon miért gondolja minden menő csávó, hogy a farkával minden nőnél célt ér?? Ha kell egy gyors orgazmus, ott a vibrim, a hátát sem kell megmasszíroznom utána... Nem kér vacsorát, reggelit... :D
De a gardróbom frissítése és az új prémium verdám - na az féridolog!!

molli20 2008.12.23. 17:11:14

A sztori szerintem nem kamu, sajnos tényleg vannak ilyen lúzer elegyek a netes ismerkedés sűrűjében, akik szerencsére már az adatlapjuk alapján kiszúrhetőek és törölhetőek.
Sokáig keresgéltem a társkereső oldalakon, de valahogy sosem jött be, mert nem azt kaptam ami "be lett ígérve" a levelezések alkalmával.
Az író azt kapja, amit elvár, hiszen rengeteg nő van, - és nem csak a neten,- aki a beígért "haszon" reményében megvillantja könnyűvérűségét. Tegyék, ha van akinek ennyi elég. De akkor talán nem társkereső oldalon kellene keresgélni, hanem szexpartner keresőben :)
süti beállítások módosítása