Virtuális társkeresés

Mi végre hoztam ezt a blogot létre? - vetődik fel az átlagban ez a kérdés, főleg azokban, akik a virtuális társkeresést még úgy mélységében nem is próbálták ki. Bonyolult feladat önmagában is magunk mellé társat találni. A modern - szabadságtól terhelt - világunkban az emberek nemhogy közelednének egymáshoz, hanem a maguk kis mikrokozmoszait kialakítva - mint egy óriáscsillag felrobbanása után megmaradt apró, szakadt részei - távolodnak egymástól. A bizalmatlanság megakadályozza a régi formák, tradiciók, helyek hatékony mûködését s mindenki próbálkozik azzal, amit jónak gondol. Jó esetben. Mert vannak olyanok is, akik munkájukból és hobbijaikból kiindulva nem nagyon járnak idegen emberek közé és szûkös baráti körükben már nem találva senkit inkább megbékélnek a helyzettel és várnak a csodára: hátha a jószerencse eléjük sodor valakit. Vagy igen vagy nem. S aztán ebbôl születnek a rossz, megalkuvós házasságok. De szerencsére vannak, akik viszont hajlandóak aktívan is tenni magányuk megszüntetésért, méghozzá a technika legújabb vívmányának igen kényelmes módszerével: online társkeresôkbe jelentkeznek be. A mód kényelmes, mert otthoni karosszékbôl is mûvelhetô, kockázatmentes, mert a visszautasítás nem oly sértô, megalázó, mint pl. egy szórakozóhelyen, izgalmas, mert egyszerre részegítôen nagy számú delikvensbôl választhatunk, olcsó, mert a havidíj még mindig gazdaságosabb, mint bármilyen rendezvényre a belépô, tehát sok szempontból egy igazi jótétemény: DE NEM CSODASZER! Valójában ez is az élet leképezôdése, s itt is elôfordulnak bunkók, megtévesztô emberek, szórakozni-másokat átverni akarók, dilisek, lelki betegek, félrelépôk, mûveltek és mûveletlenek, érdekesek és unalmasak, lúzerek és nyerôk, szépek és nagyon csúnyák, kíváncsiskodók és rákattantak: miért is lenne ez jobb, mint a való világ, ha a szereplôi ugyanazok?! Viszont - ha valaki már gyakorlatra tesz szert, jó emberismerô, akkor itt ki tudja szűrni azokat, akik a negatív kategóriába tartoznak, akiket széles ívben el kell kerülni! Ebben a blogban próbálom majd összeszedni mindazt, amit eddig tapasztaltam, hogyan kell jó, informatív adatlapot készíteni, honnan tudhatjuk, hogy melyik adatlap kamu, NETikett, lúzerek és nyertesek, képek elemzése, levelezéstôl a randiig, társkeresô oldalak rangsora és sajátosságaik, kik és miért szórakoznak, biztonság, jó elsô levél, stb.... Szívesen veszem majd a hozzászólásokat, amelyek egyrészt majd árnyalni fogják a képet, másrészt remélem, a beküldött történetekkel szórakoztatva lehet megmutatni a netes ismerkedés hasznát, létjogosultságát, eredményeit és esetleges buktatóit, hogy a jogtalanul illetett negatív kritkát és indoklatlanul rárakodott - "Te miért itt ismerkedsz, hiszen te tök normális vagy?!" - értetlenkedést valami jobbító szándékú és hasznos kritikává, javaslatokká fordíthassuk.

Egy tipikus női hiba férfiak viselkedésére gyakorolt hatásairól

2010.06.21. 08:55 Line24

aNetes kalandjait meséli el egy hölgy ezen a linken. Véletlenül egy tipikus és öntudatlan női hibába (de a férfiak szempontjából nevezhetjük őrjítő jelenségbe) sikerül beletrafálnia. Elôzô randijaimon és a női élmény-beszámolókon folyamatosan hasonló sztorikra bukkanok, miközben a másik oldalon állva pontosan tapasztalom, hogy ennek a viselkedésnek milyen romboló hatásai vannak a férfiakra nézve! Lássuk, miről is van szó. Idéznék:

"Amikor hazaértem, a postaládámban újabb öt levél tornyosult. Úgy döntöttem, nem írok vissza, hisz én a húszas éveim óta sosem játszom egyszerre több kapura....

...Gábor után egyre kedvetlenebbül böngésztem a jelölteket a világhálón. Elgondolkodtam azon, hogy csak nekem nem sikerül? Valamit rosszul csinálok tán? Levelezni továbbra is leveleztem néhány kedves pasival, de egyre kevésbé éreztem értelmét az egésznek. Közben a jó idő is beköszöntött, és nem volt kedvem a laptop előtt ülve tölteni az estéimet...

...Segítettem neki orvost keresni, majd útjára bocsájtottam. Ezután végleg eldöntöttem: jó időre búcsút mondok a pasizásnak. Elegem lett, és letöröltem magam a Randivonalról is. Azt hiszem, rám fér egy kis pihenés ezek után. Viszlát pasik, viszlát netes párkeresés!"

Tehát van egy lány, aki nagy reményekkel és kíváncsisággal csap bele a netes társkeresésbe. Hiszi, mert több helyről hallotta, hogy ez már másoknak sikerült, így neki is mennie kell. Szeretne boldog lenni (ki nem?), szeretne gyorsan találni valakit (mert nincs kedve lúzerekkel beszélgetni), tudja, hogy sikeres lesz, hiszen több tízezer férfiből csak rátalál az igazira! Hiszi, hogy elmegy az első randira és máris az igazi fogadja, mert 200%-osan bízik a megérzéseiben, amik akár egy levélváltás után is megsúgják, hogy pontosan milyen ember a másik! Ez a lány telve optimizmussal regisztrál és várja a sült galambot. (http://divany.hu/Intim/nesze-neked-els-randi) A férfiak írnak és ő pedig válaszol. Nem játszik több kapura, mert az tiszteségtelen, így kiválaszt egy szerencsés fantomot, akiről pár sor alapján egy teljes képet rajzol és a többieket pedig parkolópályára illeszti. (fogadjunk, magyarázat és elköszönés nélkül!) Aztán jön a cikkben említett randi, ami nem rossz, de nem az igazi! Esélyt nem kap az úr, mert nem forgatta meg a leányzó lelkét. Aztán jön egy másik - az adott sorozat szerint offline randi - ami még rosszabb eredménnyel jár (bár konkrét esetet én inkább vis.majornak nevezném) és a hölgy törli magát "örökre", mert ez az út járhatatlan

Nézzük, hogyan néz ki ez a férfiak szemszögéből! Hasonlóan nagy reményekkel regisztrálunk mi is. Rengeteg kedvesnek, érzékenynek, lelki értékeket kereső, hűségesnek vallott, kizárólag komoly kapcsolatban gondolkodó női adatlap méltán ad teljesíthetőnek gondolt pozitív jövőképet minden hímneműnek. Tudjuk, ahogy a való életben is, itt s nekünk kell kezdeményezni: mi írunk először. Rákeresünk pár szimpatikus (nem kurvás) fotójú adatlapra, elolvassuk tisztességesen azt a pár sort a bemutatkozásnál és amennyire telik reagálunk rá. Aztán várunk. Átlagos esetben semmi nem történik. Elolvastak és megtekintettek minket és kész... Egy hét után rájövünk, hogy ez a kör nem jött be. Úgy tűnik, hogy nagyobb merítéssel kell dolgozni, hiszen nagy a konkurencia ill. mi sem vagyunk a top 10-ben a felsorolt tulajdonságaink és kirakott fotóink alapján.

Így a férfiember nagyobb szélességűre és mélyebbre állítja az ekét, hogy jobban megdolgozza az ugart, hátha így fog hirtelen kifordulni elé a kincses ládika. Persze nem érünk rá 10x annyi nőnek hasonlóan személyes témájú levelet küldeni, így ki kell találni egy sablont, amit vagy teljes egészében copy-paste technikára alkalmas vagy azért 1-2 mondattal specializálni lehet. Ha ez kész, akkor egy jó kis keresés és 20-30 nőnek el. S várunk, milyen reakciók érkeznek, ha egyáltalán. Sablon levelek kiküldése esetén mindenképpen befut egy bölcsész természetű nyunya fikázása, melyben felsőbbrendűen közli, hogy óriási inteligenciájával azonnal kiszúrta, hogy ezt nem személyesen neki írtuk, ezért szégyeljük magunkat! Ha szerencsénk van, közben érkezik egy normális válasz is. Ugyan frusztráló, hogy ekkora merítésből is mindössze 10% alatti reakció érkezik, de csakis pozitívan szabad hozzáállni. (Az önbecsülést azért még így is rombolja!) Nekiállunk és a kihorgászott egyetlen kis snecinkkel levelezni kezdünk. Röviden: vagy megmagyarázhatatlanul (és szó nélkül) eltûnik vagy lesz belôle egy nagy eséllyel sikertelen találkozás.

S mindezek mögött nem a férfira nézve kudarc, sikertelenség, szerencsétlenség, lúzerség húzódik meg, mindössze a hölgy nem akar több vasat tartani a tûzben, vagy egyszerûen történik valami az életében, ami miatt nem akarja folytatni az ismerkedést. (lásd a fenti linken lévô sztorit!) Vagy már találkozott/beszélt telefonon valakivel, akirôl azt hiszi, hogy jó lesz! Bármi oka lehet - a levelezôpartneren kívül!

Mégis mi a félreértés alapja? Miért nem így gondolkodnak a férfiak s miért veszik magukra? Mert ôk csak annyit látnak, hogy a hölgy elolvassa levelüket, megnézi adatlapjukat. Ebbôl azt a következtetést vonják le, hogy a nô még mindig érdeklôdik a lehetséges lovag iránt, válogat, a válasz pedig azért nem érkezik, mert nem elég jók. Nem gondolnak arra sem, hogy ha egy nô valóban csak eggyel akar levelezni és az az egy már megérkezett, akkor a nô lusta kitörölni regisztrációját, sôt, még azért be-belép! Persze ez már taktika is lehet és a kiszemeltnek akarja ezzel prezentálni, hogy ô még aktív, nehogy a lovag messzemenô következtetést vonjon le a törlésbôl. Hiszen egyébként is elég, ha valóban unszimpátia miatt utasítanak el valakit. Viszont ha ezt még tetézik olyan esetek is, amikor teljesen másról van szó, akkor igen hamar megkeseredhet bárki.

Mi a megoldás? Egy sablon. Ha minden férfiú kapna 1-1 tômondatnyi sablont, hogy kiszemeltje már mással ismerkedik vagy épp elege lett a férfiakból és törlésre készül vagy most olyan esemény történt, ami nem teszi megfelelôvé az ismerkedést, de leginkább törölnék magukat az egészet nem komolyan gondolók, akkor kevesebb csalódást okoznának a másik oldalnak! Ugyanis a fránya férfiaknak is van lelkük. Legalábbis amíg sok ilyen gombostû-szúrásnyi visszautasítással ki nem nyírják azt a nôk!

453 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fvtr.blog.hu/api/trackback/id/tr822096292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sátán meg a Jocó 2010.06.21. 11:18:09

Hehe, ennél még az a jobb, amikor a hölgy a bemutatkozási mezőbe ennyit biggyeszt:

"Tipikus Kos vagyok!"

Oszt' ennyi.
Mintha ebben minden benne lenne.
Abba már nem gondol bele a drága, hogy egy férfinak vajon mekkora információmennyiséget jelent ez... :)))
és nem egy, nem kettő adatlap ilyen :)))

freebiker 2010.06.21. 11:22:58

Sajnos a nők meg egy álomvilágot kergetnek. Kerestetik egy sportos( minimum christiano ronaldo...!!!) Minden egzotikus nyaralásra magával cipelő, gazdag, autóparkkal rendelkező férfi. Na ez minden társkereső női hirdetésében tetten érhető.Egy dolgot kifelejtenek. Az ilyen pasik roppant kevesen vannak, ezért( is) kilóra veszik a nőket.Nem fog egy amúgy csóró, de modellkülsejű csajnál leragadni.

Nekem pl. az ilyen keresgélő nők egyáltalán nem kellenek. Sőt. Lehet bunkóság, de sportot űzök az ilyen beállítottságúak megalázásából. Hátha észhez tér.Sajnos túl sokat kell írnom ilyeneknek.....

CyberPunK 2010.06.21. 11:25:50

@Sátán meg a Jocó: Én régen egy szűznél konkrétan rákérdeztem, hogy ezek szerint, akkor nem szeretsz szopni? Nagyon szép irodalmi választ kaptam. :)

falesny 2010.06.21. 11:27:31

én is bírom, hogy valami nagyon frappáns,egyedi csak neki szóló levelet vár a nők 100 százaléka.
Pedig valóban rájöhetnének, hogy egyrészt a fenti okokból a tapasztaltabb netes ismerkedő(pasi)a többezer nőből minimum több százzal ptóbálkozik be.
(írjunk csak egynek, s ha nem válaszol akkor mással ne is próbálkozznuk?nem igazán értem...)
Másrészt rohadtul sablonos a csajok bemutatkozása is.
kos vagyok.
nekem FÉRFI kell.
aki mellett NŐNEK érzem magam.
Nekem nem ugráló kiskutya, hanem méltósággal sétáló TIGRIS kell(ez a legviccesebb)
vagy valami idétlen coelhopoppermüller/csernus idézet.

freebiker 2010.06.21. 11:30:53

@falesny: És ne felejtsük ki a véletlenül az adatlapról lefelejtett 3 gyereket sem, meg 2 válást.......

AzABenő 2010.06.21. 11:31:23

A posztolóval teljes mértékben egyetértek. Ehhez még hozzájön az a frusztráló dolog, hogy ránézel az adatlapjára a kiszemeltnek és látod hogy már van 60 olvasatlan levele, most legyek a 61.? Ilyenkor már elmegy a kedvem még a sablon bemásolásától is.

@Freebiker: így is van, lépkednek a szívárványúton, miközben rózsaszín léggömbből plüsscicák integetnek... Feltehetően egyébként túl sok amerikai romantikus filmet néztek és ahhoz igazítják a való életüket is.

falesny 2010.06.21. 11:32:22

én egyszer szórakozásból feltettem egy félmeztelen pasi képét(utólag kiderült valami amerikai színész),meg 2 kutya képét egy netes randi helyre.
Bemutakozó szöveg nulla volt.
napi 10-20 levél jött, és minimum a harmada kifejezetten jó csaj volt, és olyanok, akik alapból nem raktak fel képet, de "nekem" elküldték.
Volt aki első kérésre akt képet küldött.
:D
Szartak a belső tulajdonságokra.:-)

falesny 2010.06.21. 11:33:17

@freebiker:
na, az ilyesmi nők engem is mindig betalálnak..:D

falesny 2010.06.21. 11:35:56

azt is észrevettm, hogy a nagy érdeklődés miatt, minimum 2 kategóriával feljebb sorolják magukat a csajok a neten.

phaszfej 2010.06.21. 11:37:56

Neten társat? Ez nagyon beteg.

freebiker 2010.06.21. 11:42:35

@falesny: Na ezzel szoktam alázni. Az ilyen nő ezt érdemli.

Madarsky 2010.06.21. 11:46:31

nagyon igaz, nemrég regisztráltam a szóban forgó társkereső oldalra, és pontosan ez megy. Küldök -személyre szabott levelet- és nem válaszol. Egyik se. Pedig nem a tiniknek írok... Harminc feletti vagyok... Ha visszaírna hogy bocs, nem tetszel, bocs, van más, bocs akármi, sokkal nyugodtabb lennék, megértem hogyha nem tetszem valakinek, nincs ezzel semmi gond.

Ebből a legnagyobb kedvencem amikor leírja magáról hogy őszinte, hűséges, megbízható, stb vagyok, aztán egy válaszra se telik... Megbízható, mi?

dex.ion 2010.06.21. 11:48:01

@falesny: ez aztán a nem várt fordulat:)

@Madarsky: most őszintén: 30 felett vagy, és még hiszel a nőknek? ennyi erővel a mesékben is hihetnél.

z003 2010.06.21. 11:53:43

A társkereső rendszerekkel van a gond.
Eleve nem céljuk a sikeres társkeresés. A rendszerek nagy része a reklámozott termék vagy a prémium szolgáltatások felé való terelésről szól.
Elég ha jól elszórakozik rajta a felhasználó és kapja az arcba a reklámot.
Ha a társkeresés lenne a cél akkor, lenne automatikus statisztika a korrektségről. Akik bejelölik egymást, hogy találkoztak élőben, azok jellemezhetik a másikat kérdőív alapján. Súlyozva a saját pontjaikkal kerülne a másik profiljába.
A felhasználók regisztrációnál validáló SMS-t kell küldeniük, és ha a másik megadja a jellemezni kívánt fél telefonszámát csak akkor töltheti ki az ívet.
Pont kunyerálás kizárva. Az adatprofil mások jellemzése alapján állna össze.
Tiltás funkcióra sem lenne szükség, statisztikai pontok alapján lehetne beállítani ki mit láthat az adatlapból.
Ha valaki levelezőpartnereinek 50%-áának nem ad választ, annak ideiglenesen leveszi a rendszer a fotóját.
Stb stb.
Olyan bonyolult lenne egy jó rendszer kitalálni?
Nem, de nem is az a cél.

bofi 2010.06.21. 11:57:25

Hazugsággyűjteményt írnak magukról a nők... és csodálkoznak, ha ugyanazt kapják vissza...nem beszélve arról, hogy a férfiakat állatnak nézik, aki buta, csak a dugás érdekli, stb...nem mintha nem érdekelne...( de nem csak az érdekel...

eso 2010.06.21. 12:00:32

Hát ha eddig nem lettem volna biztos abban, hogy a férfiaknak fenenagy lelkük van, ezek a hozzászólások (ti. a nők alázásáról, és a 30 fölött még hiszel nekik témájúak) mindenképpen meggyőztek erről. :D

Én mindig válaszoltam minden pasinak, akkor is, ha épp nem volt aktuális, akkor is, ha ő nem jött be (nem alázót, hanem kedveset), de ne gondolja senki, hogy az én leveleimre mindig jött válasz. Mermindigcsakanőkmi?

freebiker 2010.06.21. 12:03:46

Van itt jó pár egészséges hozzászólás. Minden bizonnyal nem tartoztok az elvárásokba ti sem. A társkereső oldalakról írt komment meg szerintem ül.Üzlet ez is, ahol minél többen fizessenek.
3 havonta benézek egy-egy ilyen keresőbe, és mit ad isten sok ilyen elvárású nő még mindig ott leledzik....

z003 2010.06.21. 12:04:05

Tánciskola:
- Szabad egy táncra hölgyem?
- Nem.

Na egy az egyik legnagyobb tahóság. Az interneten miért van az másképp?
Mert mindenkivel tiszta lappal kezdesz.
Ha működő kórtörténetet (statisztikát) szedne rólad össze az oldal, már az első levélnél kiderülhetne, hogy tahó vagy.
Na ez hiányzik. Hiányzik a mások véleménye a társkereső profilokból.
Mások véleményétől való félelmükben az emberek képesek magukat moderálni.

freebiker 2010.06.21. 12:06:04

@eso: Ha te nő vagy akkor nézd vissza amit írtam. Ha százalékosan kellene mérni nincs miért védened a nőket. Ilyenek. A tendencia pedig nő. Miért hiszi minden nő magáról hogy ő a fene nagy vágyak tárgya?

z003 2010.06.21. 12:07:25

@freebiker:
nem essetek egymás torkának, nem az emberekban a hiba.
A rendszer teszi ezt a társkeresőkkel.

freebiker 2010.06.21. 12:08:46

Személy szerint jobban csípem az egyszerűbb, de okos csajokat, mint a kihaénnem ,nagyonszépnekképzelemmagam nőket.

a katona fehérben 2010.06.21. 12:10:29

@falesny: :-) Na igen, kár, hogy nem lehet szűrőt beállítani a kezdő vagy végig nagybetűs "férfi" és "nő" szavakra, Coelhora, A kis hercegre (mindig megdöbbenek, hogy van még olyan a világon, aki azt hiszi, hogy onnan idézni eredeti ötlet) és minden más szarrá csépelt idézetre, "ezoterikus" ostobaságokra és a töküresen hagyott bemutatkozómezőkre. Olyan 80%-kal máris csökkenne a végignézendő adatlapok száma :-) Tapasztalatom szerint legeslegfeljebb 1% az, aki képes egy normális adatlapot összehozni, azaz nem csöcskidobós, nem műtermi, nem partyphoto.hu-s, nem napszemüveges, nem bélyegméretű, nem effektezett/retustált és nem agyonsminkelt fotó, valamint kreatív bemutatkozószöveg, netán némi humorral-iróniával, és a keresett partnerről is van valami értelmes elképzelése.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 12:11:08

olyan sírnivaló, hogy fikázássá bír fajulni egy alapvetően egész korrektül összerakott poszt

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2010.06.21. 12:12:36

Izmos, diplomás nyaraló autó társat keres.

freebiker 2010.06.21. 12:12:37

@atrazin: Nem akarok én bántani senkit. Csak tényeket írok le. A rendszer rossz, ez tény. Viszont régen a lovagkorban az ilyen favorizált díszpinty csávók már csak a temetőket töltötték meg. Ezt jobb nem elfelejteni.

Egy sztori. A volt osztálytársnőm is csak ilyen ürgéket vadászott. Talált is. De egy nap cigányok támadták meg őket. Ki szaladt jobban a másiknál? Naná hogy a díszpinty. Azóta a csaj egy rocker felesége.....

Bobby Newmark 2010.06.21. 12:12:45

@atrazin: Szerintem egy piaci rést találtál, amit ki kellene aknázni. Az, hogy MÉG nincs ilyen társkereső, nem jelenti azt, hogy ne is lehetne ilyet csinálni, sőt, pont az ellenkezőjét. Ha megcsinálnád, könnyen lehet, hogy a legnépszerűbb társkeresőoldallá válna.

Meg az is lehet, hogy nem, azért nem feltétlen jó statisztikát nézegetni arról, hogy hányszor szoptam már meg. Mert ugye ha sikeres a társkeresés, akkor az illető otthagyja a társkereső oldalt, és nem fog többet statisztikát nézni. Sőt, az is lehet, hogy elfelejti felvezetni a sikert, mert akkor már kit érdekel az oldal?

Nem teljesen egyértelmű sztem, hogy mi a "jó" rendszer.

teabore 2010.06.21. 12:13:40

@atrazin: rossz helyen táncolsz :)

Argentínában ezt mondja egy nő, egész este nem táncol, mert senki sem kéri fel.

panteon 2010.06.21. 12:14:05

Igen a nők tényleg meg vannak győződve, hogy azon múlik a "boldogsága", ha gazdag,jóképű,humoros, figyelmes,odaadó,intelligens, férfit talál, és ebben a sorrendben!!
Na az ilyen azért megy nyáron Tunéziába mert a hírdetésen az szerepel, hogy ott vár a "boldogság".

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 12:14:08

@endike:
nincs benn motor és ott áll a kert végiben?
ez LOL!

2010.06.21. 12:14:55

Vajon mikor jön el az az idő, mikor a neten csináltok gyereket is?

dex.ion 2010.06.21. 12:16:38

@eso: nemmindigcsakanők. deelsősorbananők. és igen, nekünk fene nagy lelkünk van:)

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.21. 12:17:13

Kedves Blogger,

érdekes témát feszegetsz, de hidd el nekünk Nőknek sincsen könnyebb dolgunk, mint ahogyan azt sok Férfi gondolná. Hasonló témában bloggolunk mi is a barátnőmmel, jó ideje, kisebb-nagyobb megszakításokkal osszuk meg tapasztalataink az olvasókkal, azokkal akik szintén neten próbálnak meg ismerkedni.
Nincsen könnyű dolga egyik félnek sem, s noha vannak "legendák" olyanokról, akik így lelték meg életük párját, mi egyre szkeptikusabban állunk hozzá. Lassan mi is úgy járunk, mint a "díványos társkereső", feladjuk, s várjuk a csodát.

üdv
Casadera

freebiker 2010.06.21. 12:17:25

@panteon: Ezt emlegetem én is. Persze minden nő megsértődik rajta. De nézze csak meg a társkereső női hirdetéseit. 70%-A ILYEN. nINCS MIT SZÉPÍTENI EZEN.

dex.ion 2010.06.21. 12:19:08

@freebiker: azért, mert a férfitársadalom elhitette vele. az őskor óta más sem történik, csak túlárazunk egy terméket, amely jelen esetben a nő. ne csodálkozzon tehát senki, ha az utolsó, csúnyácska, butácska liba is királynőnek képzeli magát, mert megteheti.

dex.ion 2010.06.21. 12:20:53

@Zsit (nyau és rémizé): nincs ebben semmi fikázás, sztem eddig elég konstruktívak vagyunk, már persze csak a férfi-kereteinken belül:)

freebiker 2010.06.21. 12:23:52

@dex.ion: Ez nem teljesen így van. De van is benne igazság. Arra végképp nincs értelmes magyarázat mért a díszpinty vízisiklóra kattannak a nők....

freebiker 2010.06.21. 12:25:15

@Női Netrandisok: Mert olyasmit kerestek ami nincs, de legalábbis igen ritka. A földre kéne ereszkedni....

azbeszt+b (törölt) 2010.06.21. 12:26:31

ugyan már, a társkereső oldalak pénzt akarnak keresni, nem párt az embereknek. pl van egy 3x3-as kép valakiről, ami semmire sem jó, és megnézheted nagyobban, persze, ha küldöd az emelt díjas smst.
egyébként egyik kutya, másik eb, a férfiak meg csak a csiribiri lányoknak írnak, hiába is tagadják.

Alf (törölt) 2010.06.21. 12:26:56

az említett linkben van egy dívány cikk, ahol egy nő szomorkodik azért, mert egy csávó nem dugja meg az 1. randin.

Oké, ez télleg szomorú.

Alf (törölt) 2010.06.21. 12:29:13

@Női Netrandisok:
Hát A Nőknek Sem Könnyebb Mint A "Férfiaknak" Bizony!

darkmirjam 2010.06.21. 12:30:15

Ez a baj a nettel. Már annyi mindent tudtam meg a nőkről, amennyit soha sem szerettem volna.

dex.ion 2010.06.21. 12:30:28

@Alf: asszem h ha te férfiak szót képes vagy idézőjelbe rakni, akkor rólad szól a poszt.
:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 12:31:05

@dex.ion:
férfi-keretek? nyihajj :DDD
najó, még nincs kurvaanyázás, szóval elégedett lehetek, oksa

Amúgy de van: én - csúnyácska, nem túl okos, satöbbi :P :D

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2010.06.21. 12:32:30

egyszer egy hölgytől választékos, hosszú, érzelmekkel teli első levelet kaptam.
mesélt magáról, hogy hogy látja a párkapcsolatokat, hogy mi fontos neki, végül azt írta, hogy azért küldte a levelet, mert megnézte az adatlapom, és szimpatikus voltam.
megnéztem a képét, majd válaszoltam.
kösz a levelet, nagyon meggyőző volt, de mi már találkoztunk személyesen!
tanulság? talán az, ha rossz az arcmemóriád, óvatosan küldd ki a tucatleveleidet!

blah 2010.06.21. 12:32:41

neten ismerkedni igazán menő dolog...

falesny 2010.06.21. 12:32:49

@dex.ion:
én is erre utaltam.
A "való életben" van egy csaj, aki gyenge 2-es(az ötből), a neten 4-esnek hiszi magát.
persze erről mi pasik is tehetünk, mert sok barom egyből rászáll minden nőre, és 1 hét alatt olyan sok pontot/levelet kap, hogy egyből feljebb helyezi magát.
Egyébként soha nem hittem, hogy a netről fogok házasodni, de találkoztam egy nővel, akivel jól elvoltunk egy ideig, csak nem jött a szelerem/szelerem nekem,így vége lett.
Viszont a jópár egyéb dugás bejött.:-)

zZz 2010.06.21. 12:33:27

@Alf: nem az első randin és nem pusztán azért, mert nem dugja meg, hanem mert potenciaproblémái voltak a férfinek.
Egyébként minden stimmel.

Bambano 2010.06.21. 12:34:10

Ember, ha te a díványon elhangzó bármit komolyan veszel, akkor nem tudok elég negatívat mondani...

ott *SEMMI* nem életből vett sztori, mindent h..e p...ák találnak ki.

panteon 2010.06.21. 12:34:18

@Női Netrandisok: Az nem igaz, hogy valaki csak hozzá nem illő férfit talál!
Ha ez így van akkor a hölgyemény kissé magasra rakta a lécet.
Kíváncsi lennék, hogy milyen indokokkal vannak az "alkalmatlanok" elutasítva...

Alf (törölt) 2010.06.21. 12:34:20

@dex.ion: ezt úgy hívják, hogy paródia... én csak válaszoltam. szigorúan nagy betűvel.

OoVICoO 2010.06.21. 12:34:36

Egyszer én is kipróbáltam mennyire kapós ha egy modell fiu képét teszem a sajátom helyett(velem sincs baj, csak nem úgy fotóztak mint őt), hát 100+ üzenet jött, én csak 1 nek írtam. Minden igaz volt a kép kivételével, telefonfon beszélgettünk hullaszerelmes lett belém, nekem is bejött, de sajnos 200 km távolság miatt leállítottam, pedig igazán érdekelt volna mit szól ha meglátja hogyan is nézek ki valójában.
Még ma is ha fellépek az oldalra jön pár új üzenet, pedig már 1 éve regisztráltam.

falesny 2010.06.21. 12:36:29

@Alf:
ezért már én is kaptam a fejemre utólag.
Mármint, pár hónappal később leszidott egy csaj, hogy én nem akartam megdugni az első nálam töltött napon.

dex.ion 2010.06.21. 12:37:55

@Alf: aha...nem jött át, bocs.

tobias2 2010.06.21. 12:38:21

Az első randin katasztrófeális pasi "vis majom"?

falesny 2010.06.21. 12:38:37

@OoVICoO:
egyébként az is jellemző, hogy egy-két kivétellel senki nem vette észre, hogy egy beállított,de az is lehet, hogy egy filmből vett képet tettem fel...

z003 2010.06.21. 12:38:38

Egy ilyen elképzelt tökéletes rendszerben nem is kell mindenféle idézeteket meg mindenféle marhaságot beírni. Lehetne mindenféle játék, kérdőív, tevékenység, és ez alapján magától összeállna a profil. Nem kellene senkinek fényezni magát.
Lehet meg kellene csinálnom ezt a rendszert, de ki támogatna? Senkinek nem érdeke a sok boldog és elégedett ember. :(

falesny 2010.06.21. 12:42:28

@atrazin:
a loveboxon fel lehet tenni az adatlapra egy saját magad által kitalált kérdőívet.
Volt akivel majdnem 100 százalékig stimmeltünk, de nem nagyon írt, hogy MEGTALÁLTALAK!:D
Valszeg azzal rontottam el,hogy a valódi regisztrációmmal töltöttem ki, nem a színészével...:-))

dex.ion 2010.06.21. 12:43:03

@OoVICoO: "pedig igazán érdekelt volna mit szól ha meglátja hogyan is nézek ki valójában."

- nem te vagy a képen!
- hát igen, tényleg nem, de olyan jól elbeszélgettünk, és kezdtem azt gondolni, h esetleg...
- nem te vagy a képen!
- igen, tényleg füllentettem egy kicsit ebben a kérdésben, de azt hiszem, annyira egy hullámhosszon vagyunk, h...
- nem te vagy a képen! hazudtál!
- igen, hazudtam, ne haragudj! nagyon szimpatikusnak találtak, és úgy gondoltam, h nem lehet zavaró annyira, ha nem pontosan úgy nézek ki, mint a képen szereplő srác...
- de hát nem te vagy a képen! ő jóképű volt, meg humoros, meg intelligens...
- figyelj, humoros meg intelligens én voltam, ő maximum jóképű volt, de nem hiszem, h én olyan rossz lennék, h...
- bocsi, de a képen levő srác tetszik, nem te!
- de hát őt nem is ismered! velem beszélgettél végig, nem vele! ő csak egy kép! vmi argentin modellsrác!
- ne haragudj, most mennem kell, szia!
- ...

sztem ez történt volna:)

dex.ion 2010.06.21. 12:43:55

@Zsit (nyau és rémizé): maradt még egy kevés gipszem, ha rákenem...:)

Alf (törölt) 2010.06.21. 12:44:27

@zZz:
Ja, akinek potenciaproblémái vannak, de amúgy szimpi, annak keresünk egy orvost aztán gudbáj.

Ez olyan romantikus, vajon miért nem találok párt?

Mindenesetre azt tudjuk mindannyian, hogy a férfiak csak dugni akarnak, nem érdekli őket a lélek.

Mocoria 2010.06.21. 12:44:45

@Női Netrandisok: Nem is tudtam, hogy "legenda" vagyunk... Mármint a férjem és én, akik 10 éve a neten találtuk meg egymást, 45-50 évesen.

Mindenki elfelejti, hogy az internetes társkeresés csak egy a sokféle közül. Itt sincs kevesebb link, beteg, hazudós ember, mint a valóságban (sőt, több, "hála" a névtelenségnek), de a valóságban se úgy vágsz neki egy randinak, hogy jaj, ez biztos egy sorozatgyilkos.

Alap, hogy az ember leüljön önmagával őszintén: mit szeretnék? Akarok-e egyáltalán társat? Milyen "célra"? Csak szabadidő eltöltésére, vagy csak kirándulni, vagy csak szexelni, vagy "all inlusive"? Tényleg annyira fontos, hogy szeressen táncolni vagy színházba járni? Mennyire gondolom komolyan, mennyit vagyok hajlandó változtatni az életemen, ha rátalálok az igazira? Költözés, más város/ország, más életforma, új gyerekek? És ahhoz keressen társat.

Aztán jöhet a levelezés, 1-2 hétig. Több "vassal" is! Utána pár telefon, és ha addig OK, akkor lehet találkozni is. És ha az első 5-10 nem jön be, akkor mi van? Randiztam, beszélgettem pár emberrel. Nehogy már egy ember után eldöntsem, hogy mindenki bolond! (Csak én nem..... )

A férjem meg egy angyal. Mindig azt hittem, hogy ilyen csak a mesében van. És ha nincs a net, soha nem találkoztunk volna. :((

OoVICoO 2010.06.21. 12:46:57

@Női Netrandisok: Ráleltem az írásaitokra, örülök, hogy felhívtad rá a figyelmet. Régóta érdekel a másik oldal hogyan látja ezt a társkeresést.

panteon 2010.06.21. 12:47:07

Azt látom a kommentekből, hogy a nők olyat keresnek amilyen nincs, a férfiak meg nem merik vállalni magukat.(Ezért van más kép fent).
Hát ebből a kettőből nem sok jó lehet....

Mocoria 2010.06.21. 12:47:36

Ezt nem hittem volna... Rámszólt a cenzúra, hogy nem megfelelő szót használtam, fogalmazzam át. Először azt hittem, a 'szexelni' szó tilos, de nem!
Az akartam írni: "....mindenki h.lye" - de ez a szó tilos!!! (Nem a mindenki, a másik.) :) Tisztára, mint gyerekkoromban. A h.lye szóért akkor is büntetés járt. El is szégyelltem magam, milyen csúnyán beszélek.

Alf (törölt) 2010.06.21. 12:49:05

@dex.ion:

-nem te vagy a képen!
-ja, igen véletlenül a sofőröm képe került fel.
-öö...tényleeeg? jaj de kis szórakozott vagy.

freebiker 2010.06.21. 12:50:00

@dex.ion: És ezzel nem tévedtél mert ilyennek fültanúja voltam, bár annyi különbséggel, hogy a kép ugyanarról készült csak két év különbséggel. Ha ilyen modellpöcsöt vinnél randira minden csaj kivétel nélkül dobná magát hanyatt....

z003 2010.06.21. 12:50:26

Mondom én hogy szar a rendszer.
A jó rendszerben akivel randiztál az jellemzi a fotódat is. Ott virítana a fotód mellett egy szám, hogy hány %-ban eredeti.

bastian 2010.06.21. 12:50:48

Olyan 1999-2002 körül még volt értelme a netes társkeresésnek, mert akkor még általában legalább "irodisták" voltak a résztvevők. Mióta a "műkörmösök" és mindenféle zselézett hajó aranyláncosok lepték el a netet, azóta kár minden erőfeszítés, ugyanaz érvényesül, mint egy diszkóban. Ha trendi szépfiú vagy "királylány" az illető, akkor működik, persze a saját színvonalukon, ha nem, akkor értelmetlen időpocsékolás.

Csore60 2010.06.21. 12:51:06

Kerestem, találtam. Nem volt könnyű, de megérte. Kitartás, türelem, jó kommunikációs készség, és valóban: reális önismeret szükséges mindkét fél részéről. Aki sajnálja az időt a másik ember megismerésére, az a neten csak a csalódásokig és az alkalmi dugásokig jut. És akkor jönnek az önsajnáló szövegek... mindkét fél részéről, és a vad általánosítások: ilyenek a nők/pasik.
Én azt mondom, ilyenek az emberek. Sokfélék. Miért pont életünk egyik központi kérdésére, a párkeresésre kéne kevés időt szánni.

OoVICoO 2010.06.21. 12:51:22

@dex.ion: Értem én amit írsz, de a cél valójában a kép hatalmának kiderítése volt, akkor még nem tudtam ez mekkora.

morena 2010.06.21. 12:52:09

Barátnőm neten találta meg párját másfél éve, most lesz az esküvőjük. Én szintén fél éve online ismertem meg életem értelmét. Külföldről költözött haza miattam, együtt élünk, tervezzük a közös jövőt. Lányok, asszonyok: (tényleg) csak őszintén, saját fotóval, cicit/popsit NE, és ha nem tetszik a jelentkező, írjátok meg neki! Ez ennyire egyszerű!!! ..persze, csak ha komolyan gondoljátok. "Jótanácsaim" a kurvoidokra nem vonatkoznak!

dex.ion 2010.06.21. 12:53:13

@panteon: sztem ez ok-okozat, tehát a férfiak azért nem vállalják magukat, mert túl magas a női mérce.

repecs 2010.06.21. 12:53:30

Mindenki leirja mit szeretne a másiktól de azt hogy ő mit tudna adni azt nagyon ritkán.

dex.ion 2010.06.21. 12:55:20

@freebiker: jaj ne légy ilyen rosszindulatú. a nőknek fontosak a belső értékek, és most nem a bőrülésre meg a klímára gondolok. ezért látunk szupermodelleket zseni, ámde előnytelen külsejű srácokkal gyakran.

dex.ion 2010.06.21. 12:56:48

@repecs: én beviszek a kapcsolatba 20 centit, ennyi elég, vagy írjak még vmit?

z003 2010.06.21. 12:58:35

@repecs:
Nem szabad engedni, hogy az adatlapba maguktól írjanak bármit emberek.
Saját magadat úgy sem tudod jellemezni, vagy ha tudod manipulálod. Lehetne kötelezően kitöltött "Mit tudok adni rovat."
A fotókat pedig anonim módon validálhatná egy önkéntes team.

Francekellregisztralni 2010.06.21. 13:00:16

Fiuk, csak szólok, ugyan ezt ugyan így csináljátok ti is, hogy a posztoló pont nem, az egy dolog.
Én is szoktam regisztrálni kb évente egy hétre aztán delete...
Plusz nyilván vannak kategóriák...lehet hasznosabb lenne olyan kérdés az adatlapon preferenciák között a kedvenc film helyett, hogy kit keresel "autóval pózoló kopasz erős" "szőke de jól szopik" "ingyenélő művész"...hát ki-ki melyiket
Apropó felértékeljük magunkat a nagy érdeklődéstől. Hát nem tudom kinek mekkora felértékelődést jelent ,ha 5-10 adott esetben akár 25 évvel idősebb "fiatalos férfi" licitál rá sablon levelekkel mint a bontott csirkére a piacon és épp csak meg nem kérdi hogy "jól szopsz"
....hmm...na mindegy...igen...az ember belefásul...és ilyenkor kezdi el a cuki macskás képpel regisztrált versenyző kapni a leveleket.

Amit én sérelmezni szoktam, ha az srác aranyos minden frankó ő is állítólag kedvel engem...de ha nem dőlök meg ,mert nincs meg a lényeg hozzá...akkor időpazarlás voltam és megyek a levesbe mert barátnak nem kellek...

Mindenkinek szép napot és sok sikert!

dex.ion 2010.06.21. 13:00:23

@atrazin: nem vagyok róla feltétlenül meggyőzödve, h ez nem lépné át az egyéni szabadságba vetett hitet:)

z003 2010.06.21. 13:01:10

@dex.ion:
A hazugsághoz való jogot?

dex.ion 2010.06.21. 13:01:53

@Francekellregisztralni: "Amit én sérelmezni szoktam, ha az srác aranyos minden frankó ő is állítólag kedvel engem...de ha nem dőlök meg ,mert nincs meg a lényeg hozzá...akkor időpazarlás voltam és megyek a levesbe mert barátnak nem kellek..."

TÁRSkereső. barátai vannak.

dex.ion 2010.06.21. 13:03:22

@atrazin: például azt. nem azt mondom, h a mostani rendszer így jó, mert többen élnek vele vissza, mint ahányan jól használják, mégis asszem nem szeretnék egy ilyen erős kontrollt az életemen. sztem ez nem demokratikus.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.21. 13:04:37

nos, akkor tisztázzuk,
panteon, léc mér régen nincs, s amíg volt addig sem volt magasan. Elég sok randin vagyunk túl, s hidd el kezdem azt hinni, villog az "L" betű a homlokomon, mert külön vonzom a defektes pasikat.

Mocoria, igazán örülök, ha vannak kivételek, mert Ti mindig erősítitek a szabályokat! És reményt adtok, hogy talán mi is megleljük amit keresünk!

dex.ion, Google? Casadera Marinov kombó :)

Alf, bizony nem...

OoVICoO, jó böngészést neked :) Remélem sok olyan infót találsz ami hasznos lehet.

freebiker, aki nálunk jobban a Földön jár az már sminkeli magát... hidd el nem várunk sokat, csak emberi értékeket, nem érdekel, mit dolgozik a másik, mennyi pénze, milyen munkája van... csak legyen becsületes, hűséges, tisztességes és tudjon szeretni. Ne lyukat keressen amivel alkalmasint elütheti az időt, hanem társat!

a katona fehérben 2010.06.21. 13:05:36

@Francekellregisztralni: Ezért hívják társkeresőnek, és nem barátkeresőnek...senki sem szereti, ha talonba rakják, márpedig ennek a legtisztább szándék ellenére is olyan íze van. Nem mintha nem lenne szükség néhány ellenkező nemű barátra az ember életében, de jó esetben azok már megvannak huszonegynéhány éves korra.

dex.ion 2010.06.21. 13:06:43

@Női Netrandisok: bocs. nem szokásom nyomozni senki/semmi után.

Elkeveredett 2010.06.21. 13:06:59

Én naivka vagyok, és készségesen elhiszem, hogy a férfiaknak van lelkük. Sőt, azt is elhiszem, hogy hozzájuk hasonló "lelkes" nőt keresnek. De annak a nőnek 90-60-90 méretekkel kell rendelkeznie, lehetőleg ne legyen diplomája, mert az milyen már, ha "túl" értelmes, és ne legyen gyereke. Bocs, fiúk, de ebben a kategóriában a libák és a ribancok sokkal elterjedtebbek, elég természetes, hogy azzal futtok össze. Ha netán beérnétek átlagos kinézetű nőkkel, aki, neadjisten, elmúlt 35, vagy akár 40 is, mindjárt találnátok értelmes, normális, jófej csajokat. Hja, hogy azzal nem lehet dicsekedni a húspiacon? Akkor szenvedj tovább.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.21. 13:08:18

@dex.ion: ez nem nyomozás... csak így megtalálod az oldalunk :)

dex.ion 2010.06.21. 13:10:09

@Csípőből Derivált Ejakuláció: tehát 35-40 alatt nem is érdemes társkeresőn próbálkozni? sztem ez elég sok embert érintene (bár ez csak tipp, én nem használok társkereső oldalak, nincs pontos számom).

repecs 2010.06.21. 13:10:23

@dex.ion: vannak olyan perverzek akik nem csak dugni akarnak hanem lelkük is van.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.21. 13:11:46

elmúltam 30, bőven közelítek a 100-hoz a randijaim számát illetően, nem hiszem, hogy bennem van a hiba. Valahogy mindig kifogom azokat akik nem veszik a nőket és a netes társkeresést komolyan

Casadera

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 13:12:38

@dex.ion:
kenhetem én? :) csak hogy eltaláljuk a megfelelő méretet! :D

falesny 2010.06.21. 13:13:01

mért baj az, hogy 33 évesen még bírom a 25 éves csajokat?:-))

dex.ion 2010.06.21. 13:13:02

@Női Netrandisok: ok. elolvastam a Vakrandi I. bunkó vagy baxi-t.

freebiker 2010.06.21. 13:13:11

@dex.ion: A belső érték a pénztárca belseje. Akkor már lényegtelen a külső. Próbálja ki valaki milyen az előnytelen külső lóvé nélkül....

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 13:14:05

@repecs:
én például a két kölyökkel az egyéb adandókat simán agyonvágtam
naugye! :)

blacklord 2010.06.21. 13:14:46

Nem tudom, én pont azt tapasztaltam, hogy elég felmenni olyan weboldalakra, ahol nem kifejezetten cél az ismerkedés (pl. Honfoglaló), hanem valami játék vagy beszélgetési téma körül szerveződik a foglalatosság, és ott mindig akad normális nő, akik között adott százalék elfogadhatóan is néz ki... Lehet, hogy ebben az esetben jobban működik az "indirekt" ismerkedés. Talán.

deflorator 2010.06.21. 13:15:23

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Rosszindulatú a hozzászólásod. A férfiak többségének nincs diplomája, természetes, ha olyan nő társaságát keresi, aki illik hozzá. A 90-60-90 méret senkit nem tesz ribanccá. Ha valaki ráadásul komoly, azaz családalapítási szándékkal keres partnert, akkor természetes elvárás a részéről, hogy a másiknak egyrészt ne legyen gyereke, másrészt képes legyen szülni, azaz lehetőleg 35 éven aluli legyen.

dex.ion 2010.06.21. 13:15:37

@freebiker: majdnem 30 éve próbálom:D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 13:17:36

@dex.ion:
amúgy meg posztojjá', rohadt rég frissültél.
Ha megvan, akkor kenek ;)

dex.ion 2010.06.21. 13:18:12

@Zsit (nyau és rémizé): több mint egy éve nem írok:) nem is fogok már.

a katona fehérben 2010.06.21. 13:19:57

@Csípőből Derivált Ejakuláció: A frusztrált általánosítás kevés jóra vezet...az eszedbe jutott esetleg, hogy pl. egy harmincas, független férfi nem kizárólag a feszesebb teste miatt kereshet nála fiatalabb, adott esetben még huszonéves partnert, hanem mert az tán kevésbé megkeseredett, több benne az élet, a vidámság, a lazaság, a társtaláláson-férjhezmenésen-gyereken kívül is vannak tervei (diplomát kb. bárki szerezhet, ez régóta nem fokmérője az intelligenciának), nincs mögötte egy-két válás stb.? És nehogy már szégyenkezni kelljen azért, mert valaki nem akarja más gyerekét felnevelni...

randomburvi 2010.06.21. 13:20:48

Aki azt mondja, hogy neten nem lehet társat találni, az hazudik. Ismerek házaspárt nem egyet, akik ott ismerkedtek meg, valamint hosszútávú kapcsolatokból is van 4-5 körülöttem, engem is beleértve, akik ott találkoztak. Csak meg kell tanulni szűrni,valamint ha valóban kapcsolatot akar az ember, akkor őszintének kell lenni. Csak ez sokaknak nehezen megy..vagy egyáltalán nem.
Sokakról sokáig nem is tudtam, hogy ott ismerkedtek meg ( randivonal, box, stb), csak egyszer véletlenül rákérdeztem. Mi se mondjuk el mindnekinek, hogy onan ismerjük egymást, hisz ez lényegtelen.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.21. 13:22:25

@Csípőből Derivált Ejakuláció:
Nagyon rosszul látod. A férfiak azokat a nőket nem szeretik, akik rohadt nagy öntudattal rendelkeznek, mint te. A szolid, visszafogott, de kicsit sem ribanc és nem feltétlenül tökéletes testű nők könnyen találnak maguknak párt. Pontosabban megtalálják őket. Az okosság meg nem az egóval azonos, ahogy a diploma sem jelent észt, főleg ha könyvtár vagy kommunikáció szakos.

Elkeveredett 2010.06.21. 13:22:36

@dex.ion:
Nem azt írtam, hogy ne kezdj 40 alatti nővel, hanem azt, hogy a legtöbb férfi nem akar 40 felettivel kezdeni. És kizárják a gömbölyűeket is. És kerülik, akinek van gyereke és/vagy akinek van diplomája.
Nekem van lelkem, csókolom. De gömbölyű vagyok, 40 éves, diplomás, 1 gyerekkel. Lelkiismeretesen kitöltöm az adatlapokat, és már rég nem a herceget meg a lovát várom.
Mégis, ha kapok ajánlatot, akkor az kizárólag szexuális jellegű, és jellemzően a megrendítően alacsony iskolázottságú és/vagy kulturáltságú férfitől érkezik. Extrém esetben talán egyik sem, de huszonéves, vagy apámkorú.

freebiker 2010.06.21. 13:23:09

@Női Netrandisok: Amit leírtál te sem hiszed el. Kb. két éve próbálkozom. 35 múltam két gyereket nevelek egyedül( az anyjuk egy r...c), jól keresek és ostobának sem tartom magam. Részletesen leírtam magamról mindent.
Azt is hogy 198cm vagyok 115kg.
Reakciók?:

-jó fej vagy de nem kellesz
-én veled? ne röhögtess
-nézz tükörbe,nem hozzám való vagy

Sorolhatnám. A nem válaszolók háromszor ennyien vannak.Tapasztalatból írom mindazt amit írok nem légbőlkapottan.

Magóg napján (törölt) 2010.06.21. 13:24:17

Egy biztos, leírod a frankót, akkor soha, de soha senki nem fog neked levelet írni.
Tapasztalat.

dex.ion 2010.06.21. 13:24:43

@randomburvi: nekem egyetlen okom van arra, h nem keresek társat a neten: a szikra hiánya. komolyan, nevezzetek régimódinak, vagy túl romantikusnak:), de asszem h a való életben való szikrát semmi sem pótolja. és az a baj, h ha elmész egy netes randi, már prekoncepcióval, elvárással érkezel, emiatt a túlfeszített idegállapot miatt már a legkisebb nem stimmelő dolog és romba döntheti a korábbi elképzeléseidet, és vége az egésznek. ettől persze kurvára frusztrált leszel.

Francekellregisztralni 2010.06.21. 13:24:57

@a katona fehérben: Jó esetben megvannak a barátok igen...de engem senki ne etessen azzal, hogy ha vannak barátaid és azokkal tudsz menni bulizni meg mindenfelé akkor majd a neten keresel társat.

Ja igen a normális nőket meg megundorítjátok a sirámaitokkal arról hogy minden nőnek a kocsi meg mittom mi nem kell...mintha egy nő a mai világan nem dolgozna és nem vehetne a saját segge alá autót. Másszatok már ki a középkorból.

freebiker 2010.06.21. 13:25:10

@a katona fehérben: Sosem kértem és vártam el egy nőtől se, hogy a gyerekeim nevelje. Sőt. Azt ki kell érdemelni, hogy az én nevelési módszereimbe beleszólhasson.

falesny 2010.06.21. 13:25:17

akárhogy is, egy nagy tanulság van.
Kurva jól kell kinézni, és akkor lesz érdeklődés neten is, meg az életben is.
:D

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.21. 13:26:14

@Csípőből Derivált Ejakuláció:
Talán azért, mert a normális férfiak már régen találtak maguknak normális nőt, és nem a társkeresőtől várják a csodát.

Elkeveredett 2010.06.21. 13:27:13

@a katona fehérben:

Ó, én nagyon szeretek nem általánosítani! Sőt. Egyenesen specialitásom meglátni a tömegben az eltérőt. :)
Természetesen nem bántódok meg a feltételezéseiden, hiszen nem ismersz, és nem tudhatod, hogy aki nálam optimistább, az már h.lye. XD

dex.ion 2010.06.21. 13:28:01

@Csípőből Derivált Ejakuláció: "Nekem van lelkem, csókolom. De gömbölyű vagyok, 40 éves, diplomás, 1 gyerekkel. Lelkiismeretesen kitöltöm az adatlapokat, és már rég nem a herceget meg a lovát várom."

ha most paraszt lennék (és az vagyok, tehát: ), azt mondanám, h a sors így törleszt a nőknek a huszas-harmincas éveikért...bocs. lehet, h te pont nem érdemled meg, h ezt mondjam, de a nagy átlag bőven.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.21. 13:29:37

@freebiker: pedig hidd el :)
Nálam és Marinovnál nincsen gyerek, mégsem könnyű, pl. nem várjuk meg amíg nekünk írnak, többnyire kezdeményezünk is, de sokszor még csak válaszra sem méltatnak, szerencsés ember vagy, ha neked legalább ennyit is válaszolnak.
Több oldalon fentvagyunk, és reméljük, hogy nem csak skalpvadászok vannak a neten.

Elkeveredett 2010.06.21. 13:29:48

@deflorator:

Sajnálom, hogy rosszindulatúnak érzed. Én csak halkan panaszkodtam egy sort. Talán nem itt kellett volna, hiszen itt most a férfiakat kell sajnálni. Majd átmegyek Luluhoz, és ott szomorkodom, hogy egyedül kell lennem.

freebiker 2010.06.21. 13:30:50

@Francekellregisztralni: Már bocs, de te élsz a középkorban. Először tapasztalj mielőtt írsz. Ha neked volna igazad, miért van ennyi önjelölt celebnő?

Rebelde 2010.06.21. 13:31:25

szóval a sablonleveleknek örülni kell?!

mertcsak 2010.06.21. 13:32:55

@bastian: még azelőtt pedig szinte csak egyetemisták .. azok a régi szép idők ..

deflorator 2010.06.21. 13:33:59

@Csípőből Derivált Ejakuláció: De azért neked is megvannak a saját kis igényeid. Ne legyen túl idős, mert... nem lehet vele dicsekedni a húspiacon? :-)

freebiker 2010.06.21. 13:34:01

@Női Netrandisok: Ha nőként gyerekkel nehéz, próbáld meg férfiként. A nők nem olyat keresnek mint én, hanem amit fentebb vázoltam. Legalábbis 10-ből 8.

Elkeveredett 2010.06.21. 13:34:05

@Zabalint:

Kedves Bálint. Látom, nem csak én vagyok frusztrált, hirtelen sokan támadtatok nekem. Én úgy vélem, hogy az öntudat (gondolom, az önbecsülésre gondoltál itt) fontos összetevője az emberi léleknek, nem hiszem, hogy félni kellene tőle. Érdemes megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy másoknak is van. Én el sem tudnám képzelni, hogy öntudat nélküli férfit keressek.
Tudod, az a gond, hogy persze lehet a torkomnak ugrani, de ettől nem lesz jobb neked sem. Gondolom.
De ha úgy érzed, szeretnél beszélni róla, szívesen meghallgatlak.

Tavikagyló 2010.06.21. 13:34:55

Mindkét nem ugyanúgy hibás ezeken a társkereső oldalakon. A nők tényleg a nagy őt keresik, de a pasik sincsenek ezzel másképpen. A legalapvetőbb hiba viszont szerintem az, hogy első levélváltáskor csak a fényképet nézik meg a felek és még az alap kritériumokat sem olvassák el nem hogy az adatlapot. Pl. ha én nő vagyok és 180 centi és be is írtam, hogy 185 alatt ne is próbálkozz, akkor még meg is sértődik a hímnemű, ha válaszlevélben megírod neki hogy az 175-el "alacsony" hozzád. Ugyan ez igaz fordítva is. Ha a pasi beírja hogy max 60 kg. akkor valószínűleg nem a 80 kilós, de szép lelkű személyedet keresi.

dex.ion 2010.06.21. 13:35:19

@Rebelde: csak ha én írom őket:)

Elkeveredett 2010.06.21. 13:35:50

@freebiker:

Wow! Kedvenc számaim.
Engem érdekelnél! ;)

Francekellregisztralni 2010.06.21. 13:36:27

@freebiker: Bocs, nekem ez a tapasztalatom...lehet nem ugyan abba a rétegbe tartozunk.

Mi közöm van a celeb nőkhöz? Mit értesz ez alatt itt úgy egyáltalán?

Rebelde 2010.06.21. 13:36:50

@Női Netrandisok:

"elmúltam 30, bőven közelítek a 100-hoz a randijaim számát illetően, nem hiszem, hogy bennem van a hiba. "

lol, és még mindig azt hiszed, hogy nem a te készülékedben van a hiba??

talán ideje lenne elgondolkodnod magadról

freebiker 2010.06.21. 13:38:28

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Ez a probléma. Nem értitek, vagy nem akarjátok érteni, amit férfi mond. Öntudat, kedves, aranyos, humoros süket szöveg. Ha ilyet találtok, repestek, mindaddig míg kiderül, hogy nem egy modell, és még pénzügyileg is átlagos. Egyből az egekig emlegetett értékelvárásotok elillan. Ez a gond.

alasehir 2010.06.21. 13:40:57

Magóg napján: Igazad van.
Én már idősebb vagyok, mégis regisztráltam, több diplomás, kifejezetten intelligens, átlagosnál valamivel jobb külsejű, őszülő férfiként.
Pár hét után leiratkoztam, mert
- akik nekem tetszettek, rám se bagóztak, hiába voltak csak egy tízessel fiatalabbak (nagy arcok voltak mind)
- akik irántam érdeklődtek, a fényképük láttán kirázott a hideg.

dex.ion 2010.06.21. 13:42:03

@Rebelde: szia dex vagyok, szép a szemed:D

freebiker 2010.06.21. 13:42:37

@Francekellregisztralni: Miféle réteg? Férfi nő kapcsolatról beszélünk. Nincs réteg. Ha nálad van az alapgond. A celebnőket példaként hoztam fel. PÉNZ PÉNZ PÉNZ. Ez számít nem az értékek.Ettől van elferdülve sokminden, mert felborult az igazi értékrend.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.06.21. 13:44:05

@Csípőből Derivált Ejakuláció:
Nem az egészséges önbecsülésről beszélek, hanem a hatalmas egóról. Persze ha mindkét félnek ilyen van, akkor más tészta, de én például nem tudnék elviselni magam mellett egy öntelt, egoista nőt. Szerencsére barátnőm nem ilyen, de ez nem azt jelenti, hogy nincs önbecsülése.

És egyáltalán nem lesz jobb nekem, valóban, ha ilyeneket írok. Viszont neked sem jó, ha magas lovon ülsz, és közben meg panaszkodsz, hogy nem értenek meg.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.21. 13:44:07

@Rebelde:
nem persze :) én vagyok a selejt :D
mentségemre válljon, de a 100 randiból voltak futó, néhány hónapos kapcsolatok.

@freebiker:
Van egy barátnőm, egyedül nevel 2 kamaszt, mégis talált társat. Nem csinálok reklámot melyik társkereső oldalon, de neki bejött.

Elkeveredett 2010.06.21. 13:44:18

@deflorator:

Látom, nagyon szeretnél velem összeveszni. Nehéz meló lesz, kösd fel a gatyát.
De szívesen válaszolok a kérdésedre. Én egy meglehetősen laza csaj vagyok. Szeretem a spontán dolgokat, a nagy röhögéseket, és úgy általában, igen kevés dologban vallok konzervatív nézeteket. Az 50 feletti férfiak többsége már egy csendes, patent asszonykát keres, aki minden vasárnap leteszi elé az aranyló húslevest rozmaringos tálban. Én viszont szeretek érdekes dolgokat főzni, és inkább éjszaka, valamint úgy általában, érdekel (még) a világ. Nem állítom, hogy nincsenek jófej, nyitott 50 feletti pasik (és itt most nem a "csakazértis extrémsportolok és szolizok, mert rettegek az öregedéstől" típusra gondolok), biztos, hogy vannak, de valahogy még nem futottunk össze.

Elkeveredett 2010.06.21. 13:45:26

@Zabalint:

Fussunk ennek neki még egyszer, mert érdekel. Miből következtettél arra, hogy nekem pont hatalmas az egóm?

alasehir 2010.06.21. 13:46:08

@Csípőből Derivált Ejakuláció: zabalint pontatlanul fogalmazott. Az öntudat és önbecsülés nem ide való fogalmak. Arról van szó, hogy mint az ingatlan- és autóvásárlásnál is, mind a két fél komoly engedményekre kényszerül. Akinek sürgős, annak kell többet engedni.
Elvi kérdés az, ki mit keres. A nők társat keresnek, a szó legigazibb értelmében, a férfiak inkább partnert. (Rossz esetben - hallottam erről - ingyen házicselédet, aki mellett még lehet menni másfelé is, a szex érdekében.)

freebiker 2010.06.21. 13:46:56

@Női Netrandisok: Ott van benne hogy nő. Nő gyerekkel is hamarabb talál férfit mint fordítva.

Zerstörer 2010.06.21. 13:47:37

"Nem állítom, hogy nincsenek jófej, nyitott 50 feletti pasik (és itt most nem a "csakazértis extrémsportolok és szolizok, mert rettegek az öregedéstől" típusra gondolok), biztos, hogy vannak, de valahogy még nem futottunk össze."

A nyitott jófej ötvenes férfi is lehet inkább a friss, húszas pipihúst harapná mintsem egy kicsit hurkás, "érett nőt"...

eso 2010.06.21. 13:48:03

Valójában nem értem, mit nem értetek, pedig annyi könyv szól erről. Evolúció. Régen az ősembernő olyan pasit keresett magának, akiről látta/feltételezte, hogy le bírja ölni a mamutot, így nem halnak éhen a porontyaik. Éééés jók a génjei, ergó egészségesek lesznek az utódok.
Mára semmi nem változott: a nő még mindig jó génű pasit keres, és olyat, aki tud annyi pénzt keresni, amiből megél majd a család. A férfi meg olyan nőt keres, aki képes utódokat szülni és felnevelni őket. Najó, nem mind, mert a 40 kilós nők soha nem fognak gyereket szülni... a műkörmös kirakatliba meg nem biztos, hogy otthon fog takarítani meg főzőcskézni... hoppá.
Engem nem érdekel, kinek milyen kocsija és mennyi pénze van, de nem biztos, hogy szimpatikus lenne egy olyan negyvenes, aki munkanélküli és még mindig az anyjánál él. Ez azért nem olyan szörnyű, igaz?
És mi azzal a baj, hogy a jó géneket keressük? Ti talán nem? Dehogynem. A jó gének pedig az arc szimmetriájában mutatkoznak meg (ehhez elég a fotó), illetve a másik feromonjában, szagában (ehhez kell a találkozó). Ti is így működtök. Mindenki így működik évmilliók óta.
Tessenek szépen utánaolvasni. Szendi Gábor: A nő felemelkedése és tündöklése. Ne tévesszen meg senkit a cím, ez nem holmi feminista irodalom - a fentiekről szól bővebben. Evolúció.

Persze van olyan, akinek az evolúciós beidegződések mellett van igénye arra is, hogy egy értelmes társra leljen, akivel 20 év múlva is van miről beszlégetni és nevetgélni. De ez a férfiak között legalább olyan ritka, mint a nők között. Ezt bírom kompromisszumként felajánlani. :)

dex.ion 2010.06.21. 13:48:49

@Zerstörer: és ha van pénze, meg is teszi. és ha lenne pénzem, én is megtenném. mpd.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 13:49:06

valaki mondja már el, aki érti, hogy mit jelent az "életvidám" tulajdonság. én ettől vakarom a gittet.
és attól, hogy "ha megismersz, tudni fogod milyen vagyok"; grrrr!

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.21. 13:49:35

@freebiker: véleményem szerint, akinek nem kellesz gyerekkel, annak nem kellenél egyedül sem!
Ez miatt ne keseredj el, rengeteg olyan nő van akinek nem lehet saját gyermeke, ő pl. biztosan örülne ha rádtalálna.

falesny 2010.06.21. 13:50:43

@eso:
ja..csak az őskorban nemcsak a törzsfőnökre pattantak a nők,hanem a szimpla vadászra is...

Randi Andi · http://szabadvagyok.blog.hu 2010.06.21. 13:51:33

Nagyon örültem ennek a bejegyzésnek, mert a férfiak csak nagy ritkán hallatják hangukat online társkeresés terén és írják le, hogy az ő szempontukból hogy néz ki a dolog!

dex.ion 2010.06.21. 13:51:58

@eso: nagyon csúnya vagyok, de ezen a héten megnyerem az ötöslottót. jövő héten egy randi?:)

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.21. 13:52:36

"életvidám" megkeseredett személy aki azt a látszatot probálja kelteni, hogy valójában boldog.

"ha megismersz tudni fogod milyen vagyok" szóra sem érdemes, általában link, nem törödöm ember ír ilyeneket...

Cirrus 2010.06.21. 13:53:13

Ha egy nő nagy kegyesen ír nekem néha, az esetek többségében kb. 2 sort jelent, hogy szimpatikus vagyok neki, és nézzem meg az adatlapját. De ők persze féloldalas személyes leveleket várnak el, ha én írnék két sort, többnyire esélyem sem volna.

Legtöbbjüknél az egyik legfontosabb elvárás a diploma. Ami ugyan nekem nincs, de legalább nem hiszek az ezotériában, nem járok jógázni, és nem olvasok Coelho-t. Mindenesetre így is kiestem, néha nem is baj.

A bemutatkozó szövegben sokszor éppen hogy bemutatkozás nincs, csak a vágyak, és az elvárások.

Még sorolhatnám...

dex.ion 2010.06.21. 13:53:21

@falesny: :)))

igaz, h mindenkinek ugyanaz volt a szabója, és nem volt zsíroskenyér-kaviár ellentét sem

falesny 2010.06.21. 13:53:36

mondjuk erről sokat tehet a média is.
miért nincsenek a női magazinokban olyan történetek, amiben a 40 éves villanyszerelő Géza szerepel, és nem a 40 éves marketing manager Géza...(miközben a marketinges Géza lehet,hogy éppen állástalan,a villaszerelő Géza meg tisztes megélhetést biztosít).
jó tudom, nem lehet felvágni a villanyszerelővel.

freebiker 2010.06.21. 13:54:17

@eso: Ez vicces. Az észosztó könyveknek közük nincs a valósághoz. Mondhatsz akármilyen arcszimmetriát ez csak kerülő rizsa. A nőknek egy gén fontos. PÉNZ. Mint a Dagobert bácsinál pörög a szemükben a dollárjel. Meg legyen izomagyú menőcsávó. Na ez a hányinger. Ez nem evolúció, nem gén, hanem jól éljek című önzés. A 20-as korosztályból hány tud pl. főzni? Kevés.

Zerstörer 2010.06.21. 13:54:52

"Najó, nem mind, mert a 40 kilós nők soha nem fognak gyereket szülni... a műkörmös kirakatliba meg nem biztos, hogy otthon fog takarítani meg főzőcskézni... hoppá."

Hogy a nők hogy tudják utálni a náluk jobban kinézőket
Muhhahahahaha

deflorator 2010.06.21. 13:55:38

@eso: Ez lószar. A legselejtesebb génállománnyal rendelkező egyedek szaporodnak a leggyorsabban és nem nagyon törődnek vele, hogy a férfi eltartja-e a családot vagy sem, mert majd TE eltartod mindannyiukat!

freebiker 2010.06.21. 13:56:15

@Női Netrandisok: Nekem erre egy válaszom van. Ha van olyan nő, ki kell érdemelnie, hogy a gyereknevelésbe beleszóljon. Egyébként tök jól elvagyok egyedül. Ide csak véleményt írok.

dex.ion 2010.06.21. 13:56:57

@freebiker: lehet vmi ebben az arcéles dologban, nézd meg pl a kedves ferit...

freebiker 2010.06.21. 13:57:06

@falesny: Ez jó de tökéletesen ül...

Elkeveredett 2010.06.21. 13:57:27

@freebiker:

Aham. Még jó, hogy én lennék az, aki általánosít. :)
Sosem közeledtem "szép" pasikhoz, mert tudom, "hol a helyem", és mert valószínűsítem, hogy a "szépség" egyben túl nagy arccal jár együtt. Szerencsére ők sem engem keresnek, így nincs vita. :)

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.21. 13:58:19

@eso:
egyet kell értenem veled... a férfiak is ugyanezt az evolúciós vonalat követik XXI. század ide-oda. Mindent elkövetnek, hogy minél több magot vethessenek el :D

Francekellregisztralni 2010.06.21. 13:59:06

@freebiker: hát rendben...nyeld csak le a TVből s ok szart hogy olyan a világ mint amilyennek ott mutatják és csak a "pénz pénz pénz" számít...és mindenki celebnő meg győzike.
Szerintem vannak értékrend alapján különbségek, hogy szerinted "alapgond", hogy a győzikéket egy viszonylag megfogalmazható csoportnak, rétegnek akár minek nevezem, az egy esetben érthető...ezesetben részvétem

Elkeveredett 2010.06.21. 13:59:14

@Zerstörer:

Na ja. HarapNÁ. Így járt. :)

dex.ion 2010.06.21. 14:01:39

biztos vannak olyan nők is, akiket pénz nélkül is meg lehet kapni, ezek általában olyanok, mint az ingyenes szoftverek: mivel ingyen vannak, úgy, meg addig működnek, amíg ők akarnak. általában nem sokáig:)

a jó nőknek ára van, ezt el kell fogadni. sajnos.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.21. 14:01:46

@freebiker:
nem a gyereknevelésbe beleszóláson van a hangsúly, hanem, hogy megtalálod e vagy sem. Persze ha neked jó így akkor AVE.

Elkeveredett 2010.06.21. 14:02:14

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Yes! Az "Ismerj meg!" az adatlap leírás részében rulez. :D
Miért ismerjelek meg, galambocskám? Mutattál magadból bármit, ami felkeltheti az ember érdeklődését?
Én régebben sokat bosszankodtam az üresen ásítozó adatlapokon. Manapság csak lapozok.

falesny 2010.06.21. 14:02:52

@Csípőből Derivált Ejakuláció:
nagyjából erre céloztam én is azzal,hogy a neten a csajok sokkal feljebb helyezik magukat.
Szerintem nem lenne gond,ha mindenki tudná, hogy milyen szinten ismerkedjen.
Így viszont ha mondjuk én egy hármas vagyok, és egy hármas csajjal akarok ismerkedni neten, akkor 100 százalék, hogy még csak nem is válaszol.
Neki viszont az általa bejelölt ötös pasi nem fog írni.
Ezért van,hogy kibaszott ritka a hosszú netes kapcsolat.

freebiker 2010.06.21. 14:03:14

@Francekellregisztralni: Tapasztalj. Ezt tudom mondani. Akkor felébredsz. Én már rég nem hiszek a tv-nek.Pont onnan kapod milyen menő Győzike meg az ótvar nője.....

Tavikagyló 2010.06.21. 14:04:01

A kor előrehaladtával megfordulnak az esélyek. Amíg a társkeresőkön 20-as, 30-as generációból a férfia vannak többen úgy a 40-esektől felfelé a nők. és mindinkább feljebb megyünk a korral annál inkább. Családban volt példa, hogy 56 éves megözvegyült férfi felregisztrált egy ilyen oldalra (nem nagyon értett a számítógépez, így csak pár sort írt bemutatkozásnak) Hát nem hittem el. Elárasztották a levelek. Randizott párat és talált is magának egy korban hozzá illő (3 évvel fiatalabb) hölgyet akivel közel 2 éve élnek nagy egyetértésben.

freebiker 2010.06.21. 14:04:50

@Női Netrandisok: Én már csak humorból vagyok fenn a keresőn. Tök jó lealázni az idétlen tyúkokat.

dex.ion 2010.06.21. 14:04:56

lopok:

"Egy régi REGLAP jut eszembe erről:

Csáó csajok !

Kezdjük el, szellemi toprongyok! Nem fogok Banderas képet kitenni

csak azért, hogy felkeltsem az érdeklodésed. Lesz*rom, hogy ki vagy és

mennyi statpontot akarsz gyujteni. Ha ebben akarsz cinkost, akkor

nálam rossz helyen kopogtatsz. Úgy kimínuszollak, mint az mszp a

költségvetést. Mit p*fázol? Nagyon fontos a belso érték? Mit értesz ez

alatt? A klímát és a borülést, mi? Azonkívül az elmaradhatatlan

kisugárzás. Nem volt elég 86-ban Csernobil?

Alain Delonnak van kisugárzása, Danny DeVitonak nincs? Hogy

is van ez? Leírtok kétoldalnyi elképzelést a keresett partnerrol,

aminek talán még az általam is nagyra becsült Brad Pitt sem tudna megfelelni. Bárca volt az óvodában a jeletek, vazzeg? A férfi legyen: magas, izmos, diplomás,

jóképu, biztos anyagi háttérel! Ti mit visztek a kapcsolatba?

Magatokat? Jah, az kxxva gyenge cserealap, nem gondoljátok? Hol a

fxxzban éltek? Mi a pxxsát képzeltek magatokról? Bekajáltátok, hogy

itt minden retvás pixxa topmodell és minden fxxzjankó multimilliomos?

Hogy minden r*bancnak százasa mellbosége, a pasik cerkája pedig felveszi a

versenyt egy rasztaf*szú niggerével?

Álmodj, királylány! Nyomjátok csak ezerrel a BMW-s machokkal, csak ne csodálkozzatok, ha a randira egy monitorfeju maki megy a 6-os villamossal! Ez a nagy büdös helyzet, de most tunés innen, mert : Qrvák razzia! Akinek nem inge...

A gyengébbek kedvéért (hú, de kib*szott sokan vagytok) összefoglalom:

Nem vagyok kétméteres kosaras! Nincsenek milliók a bankszámlámon! Nincsen kockás hasam, de a kedvedért rátetováltatom a Rubik kockát, k*cs*g! Nincsen negyvencentis f*szom! A legfontosabb: NEM LESZEK A SZAMARAD, HA NINCS ITT A LOVAD, NE IS EROLKÖDJ! Mit képzelsz? Ki a f*sz vagy te, hogy sorban álljanak nálad? Nem vagy a kocsordi közért, vazzeg! Még most sem érted? Nem tudsz olvasni a sorok között? Vedd már fel az inget, mert nagyon csúnyán megfázol!

Ha valamit kihagytam, akkor sorry! Tunés innen, razzia van!

Partner tulajdonságai:

William Shakespeare kollégám írta fénykorában: "Színház az egész világ!" Mondjátok, kis ribanckáim: Folyton nektek kell a szarházi szerepét játszani benne?

Francekellregisztralni 2010.06.21. 14:06:27

@freebiker: jah vagy lehet értelek szóval akkor lenne minden végre "újra" rendben és érték alapon ha semmi se számítana "férfi nő kapcsolatában" és a loosercsávó megkapná a celebnőt, győzike meg feleságül vehetné a tanszékvezető nénit...ahh...tényleg de szép is lenne :D
Há' tényleg hisz férfi nő kapcsolatában semminek se kéne számítania...

Elkeveredett 2010.06.21. 14:10:18

@Cirrus:

Azért az megnyugtató, hogy jópáran írjátok, nem nyerő a Coelho/Kisherceg/ezo nyavalygás. Ettől nem csk titeket ver ki a víz.
Megfigyeltem, hogy a 40 körüli nőknél valahogy szinte kötelező az ezo-fordulat, én onnantól kezdve gyakorlatilag lehetetlen értelmes beszélgetést folytatni velük, mert mindig a homeopátiánál, a kártyavetésnél, a negatív földrezgéseknél, és Rüdiger Dalke-nál (Richard Bachnál, Coelhonál, kinek mi) köt ki.
Ezzel önmagában még nem is lenne nagy baj, kis türelemmel kezelhető, de nincs annál rémisztőbb, mikor valaki vérkomolyan veszi magát, és a fenenagy "nyúédzses" maszlagot az egyetlen igaz útnak véli.

freebiker 2010.06.21. 14:10:29

@Francekellregisztralni: Te beteg vagy ha ezt képzeled. Ne akarj kiforgatni, mert ahhoz több kell. Úgy érted ahogy akarod, mert te is az elferdült dolgokat tartod értéknek.

freebiker 2010.06.21. 14:11:56

@dex.ion: Ez pont idevaló találat.

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.21. 14:12:33

@freebiker:
"ha korpa közé keveredsz ne csodálkozz ha megesznek a malacok"
és még csodálkoznak a srácok, ha nincsenek jó véleménnyel a nők :)))))))))

guy 2010.06.21. 14:13:32

A nők irányában azért vannak a neten nagyobb elvárások a külsőt illetően, mert mi férfiak általában a vékony (sacc per kábé: formás) lányokat keressük (nem mindegyikünk, csak kb. 90%), márpedig ahhoz, hogy egy nő vékony (oké, formás) legyen, még csak tornáznia sem kell, elég, ha nem eszik sokat, szóval szerintem nem túl nagyok az elvárások. Sajnos rengeteg lány eléggé elhanyagolt (kövér) állapotban leledzik, persze nyilván sok mindenkiből ki lehetne hozni egy olyan külsőt, akivel már nem égünk nagyon, ha kézen fogva megjelenünk vele az utcán. Sajnos ez a kihozás nem fog működni, mert még ezek a lányok is általában a nagyobb darab és/vagy izmosabb férfiakat keresik, akik viszont már az eleve vékony lányokra buknak, de belőlük (mármint az ilyen férfiakból) meg nagyon kevés van (mert sok melóba kerül ám, mire valakiből szép nagydarab bika lesz), mivel a fenti definíciónak nem megfelelő formátlan férfiból a lányok ízlése szerint sokkal több van, mint a fenti férfi ízlésnek nem megfelelő lányból.
És ezek még csak a külsőségek, de már itt megfeneklik az egész rendszer, a lelkiekbe már bele sem érdemes menni, mert aki a neten keres, nagy valószínűséggel úgyis (valószínűleg csak egy egészen kis mértékben, és csak a párkapcsolati rendszere vonatkozásában, de) lelki sérült, és két lelki sérült ember egymásból sokat nem hoz ki. Szóval a férfiak gyúrják ki magukat, a nők meg fogyjanak le, és mindenki boldog lesz nemileg, legalábbis időről-időre egy kis ideig, ami még mindig jobb, mint az ide írogató emberek (pl. én) többségének átlaghangulata.
Szerintem az átlag, neten keresgélő lány ízlése szerinti "jó pasik" már úgyis foglaltak (vagy végleg, vagy most éppen, mert nagy rájuk a "fizetőképes" kereslet), kis türelmet tanúsítva ki lehetne hozni a kevésbé tetsző férfi-egyedekből is (pl. belőlem :-) ) egy egész kellemes partnert. Persze ehhez le kell szállni és két lábbal állni a földön. (nekem is:-))

Francekellregisztralni 2010.06.21. 14:15:19

@freebiker: Jaj neeee...azt hiszem a netttel van a baj...a tükörrel beszélgetsz nem velem, fogalmad sincs ki vagyok és honnan veszem az információmat, de kényszerképzeteidet arról, hogy legalábbis tudnám hogy néz ki győzike az tolod rendesen.
Én is azt mondhatom neked, hogy tapasztalj. Nem mondom, tudom hogy létezik a celbnős világ, de oda nem megyek....van jobb dolgom is. Te meg túl közelről nézed és azt hiszed nincs is más.

Te hol hallottad, hogy győzike menő? Csak hogy tudjam merre ne menjek...

Elkeveredett 2010.06.21. 14:20:23

@dex.ion:

Láttam sok ilyen reglapot. Mindig csodálkoztam, hogy vajon mire számíthat a fickó. Ismerkedni nyilván nem akar, mert erre legfeljebb a hozzá hasonlóan frusztrált és elkeseredett nők reagálnak. Kialakulhat persze így egy kölcsönös köpködésből és anyázásból álló "kommunikáció", de sok értelmét nem látom. Akinek szól, úgysem veszi magára. Akire nem érvényes, az meg csak megrántja a vállát, és kipipálja, hogy nah, még egy szerencsétlen hüle.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 14:22:31

"(mert sok melóba kerül ám, mire valakiből szép nagydarab bika lesz)"

ezen jót röhögtem, inkább sok cuccost kell benyelni. sajnos kevesen vannak, akik nem tolnak "étrend kiegészítőt".

freebiker 2010.06.21. 14:22:37

@Női Netrandisok: Már bocs de a ti elferdült elvárásaitokból alakul ki a férfiak ilyen véleménye, ami meg persze nektek nőknek nem tetszik. Csak átgondolni sem akarjátok, mert azt ugyanmár minek....

a katona fehérben 2010.06.21. 14:22:48

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Miért gondolod rögvest, hogy rólad írtam? Egy tapasztalataim szerint tipikus gondolkodásmódot próbáltam bemutatni.

@freebiker: Akkor milyen szerencse, hogy ezt nem is neked írtam....hiszen te nem róttad fel, hogy miért nem keresnek a férfiak ugyanolyan lelkesen a gyermekkel rendelkező nők körében.

@Francekellregisztralni: Pedig ez nem olyan elképzelhetetlen helyzet. Az életkor előrehaladtával a társasági események erősen megváltoznak, kevéssé alkalmasak az ismerkedésre, különösen ha az igazi, sok-sok éve ismert jóbarátok már állandó partnerrel vagy akár családdal rendelkeznek. Abba a végeérhetetlen bumerángtopikba bele se mennék, hogy a bulik mennyire alkalmasak az ismerkedésre, illetve hogy nem mindenki kedveli, illetve nem mindenki alkalmas a bulikban való ismerkedésre, függetlenül attól, hogy mennyire néz ki jól, vagy milyen sok kavicsa van.

deflorator 2010.06.21. 14:27:16

@freebiker: Ezt az általánosítást túlzásnak érzem. Időnként BKV-n utazok és meglehetősen sok csinos nőt látok gyerekkel, akik szemmel láthatóan szerény, átlagos életet élnek az átlagos partnerükkel. Én is látom a tv-ben meg az indexen, hogy minden nő kurva, de érdekes módon a valóságban normális emberek vesznek körül...

dex.ion 2010.06.21. 14:30:46

na asszem ezt a témát kiveséztük pro- és kontra. most mindenki, aki társra vágyik, menjen sétáljon egyet az utcán:)

freebiker 2010.06.21. 14:32:40

@dex.ion: Megtenném, de szakad az eső....

dex.ion 2010.06.21. 14:33:29

@freebiker: akkó ezé nem jön össze neked semmi, mer rossz helyen lax:)

Elkeveredett 2010.06.21. 14:35:31

@a katona fehérben:

Abból, hogy nekem válaszoltál.

Rebelde 2010.06.21. 14:40:11

@dex.ion:

"most mindenki, aki társra vágyik, menjen sétáljon egyet az utcán:) "

ok szivi, engem megtalálsz a blaha-rákóczi sarkon, piros magassarkú lesz rajtam és eszméletlen ahogy kinézek;)

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.21. 14:41:57

@freebiker:
általánosítás neten társkereső/szórakozó férfi szokás :)

nem fázom, nem az ingem :P

Francekellregisztralni 2010.06.21. 14:43:30

@a katona fehérben: Én ezzel teljes mértékig egyet is értek. Én is tudok nyugdíjas klubbosdit játszani a (régi) barátaimmal pont ezért gondolnék néha újakat találni akikkel talán nem a gyermeknevelés rejtelmeiről lehet csak beszélgetni. A bulit idézőjelbe kellett volna raknom mert annál tényleg csak a neten reménytelenebb szerintem bárkit is találni. Persze tudom velem van a gond, hogy még a nem üvöltős tolongós off-line tevékenységekhez is szeretem ha van társaságom. Az embert nem szólítják meg találomra az utcán hogy hátha őt is érdekli a csillagászat...

a katona fehérben 2010.06.21. 14:45:04

@Csípőből Derivált Ejakuláció: És már meg is bántam. Nem hittem, hogy gondot fog okozni a "neked írok" és a "rólad írok" megkülönböztetése.

dex.ion 2010.06.21. 14:49:45

@Rebelde: mennék én, de az a baj h bétahím vagyok, és ha jól tudom, te csak az alfákra buksz:))
de holnap megtalálható leszek egy közös ismerősünknél:D

William Kidd 2010.06.21. 14:53:17

Teljesen egyetértek a blogíróval! Átlagos kinézetű, átlagos testalkatú (183/95), diplomás 30-as vagyok! Másfél éve szüttyögök netes társkeresőkön, mert IRL már nehéz olyan közeget találni, ahol korban hozzám illő lányokkal lehetne ismerkedni! A levelek 1%-ára érkezik válasz, 1 randi volt ennyi idő alatt, amely valójában kellemes volt, de mégsem lett több belőle! A lelkesedés már teljesen lelohadt, már csak passzióból írkálok néha, maximum a csodában bízom, abban hogy így társra lehet lelni nem igazán!

A nők lázálomban élnek, irracionális vágyaik és elképzeléseik vannak, elrugaszkodva a talajtól, a nagy Ő-t keresik, akit nagyrészük soha nem fog megtalálni! Ígyhát maradnak inkább szinglik. A probléma az, hogy a férfiak meg emiatt az idióta szemlélet és gondolkodás miatt szintén egyedül maradnak...

Elkeveredett 2010.06.21. 15:04:30

@a katona fehérben:

Nem egészen értem, miért támadsz. Írtam valamit, ami kellemetlenül érintett?

algi 2010.06.21. 15:05:29

Ennek a cikknek meg már van vagy 200 kommentje, úgyhogy nyilván az olvasók 10%-a se olvassa el a kommentemet, ahogy én se a többiekét.

Minden esetre én egyvalamit nem értek: társkereső oldalon miért megengedhető olyasmi, ami bármilyen más téren taplóság lenne? Az oké, hogy egy nő nem tart több vasat a tűzben, de ez a való életben is azt jelenti, hogy nem áll szóba több hímnemű egyeddel? Vagy, hogy nem köszön el mondjuk 10 levélváltás után? Ha mondjuk ugyanezt játszom el egy fórumon, akkor überbunkó vagyok.

deflorator 2010.06.21. 15:07:40

@William Kidd: Bocs, de 183/95 az nem átlagos testalkatú, hanem kövér (vagy kigyúrt?)! :-)

Francekellregisztralni 2010.06.21. 15:11:20

@William Kidd: hmmm részvét...
Tudod a sok hulye nő (pláne idővel) mind felteszi a lécet a csillagos égbe mert azt hiszi hogyha a x millió jelentéktelen fasszágnak megfelel a lovag akkor majd szerelmes is lesz bele (úgy hogy nem kell végigvárni a szükséges időt)...és egyszer végre szerelmes is szeretne lenni abba akivel van, nem csak lenni vele...mert úgy nem látja már értelmét.
Igazad van ez csak mítosz vagy lázálom amit sokan hiába kergetnek, de ennyi erővel összeházasodhatnánk valamelyik jóbaráttal is (Mondjuk én azokba szerettem mindig bele...viszont kellett hozzá akár egy év is)

Elkeveredett 2010.06.21. 15:11:48

@Francekellregisztralni:

Bezony. :) Ahogy "komolyodik" az ember (értsd: már nem hamvas csibe), egyszer csak azt veszi észre, hogy már nem szólingatják le utcán, metrón a pontos idő iránt lelkes érdeklődést mutató fiatalemberek. :) (Bár nekem pont volt egy zavarba ejtő élményem nemrég. Épp egy randira vártam, mikor odajött hozzám egy férfi, hogy tetszem neki és ismerkedjek vele. Köpni-nyelni nem tudtam a meglepetéstől. Aztán persze elküldtem, hiszen éppen randim volt. Ez még talán nem szokatlan (dehogynem!), de pár hónappal később ugyanez a férfi ismét leszólított. Na, akkor voltam hüle, hogy még mindig nemet mondtam neki, mert az akkori kapcsolatom. aki miatt kétszer is elküldtem a "rajongómat", pár hét múlva szétesett. :S Ha ezo-buzi lennék, akkor most mindenféle messzemenő és karmikus következtetéseket vonnék le ebből az érdekes esetből. De így csak sajnálom, hogy elszalasztottam.)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 15:13:29

@dex.ion:
ezt komolyan sajnálom
hogy adjak az egodnak: szerettem
:)

@freebiker:
azért fura, hogy az ismérveid ennyiben kimerültek. Biztos remekül nézel ki (engem a gyerek se zavar), de tudod: a lelked! Az érdekelne :)))
Jó-jó, teli a net ribancokkal is. Én is csak blogkurva vagyok ;)

@falesny:
Ja, jól kell kinézni.... ehhheheehe

dex.ion 2010.06.21. 15:13:32

@Csípőből Derivált Ejakuláció: na jó, még egyszer, utoljára odamegyek hozzád, de ha most is elküldesz...

Elkeveredett 2010.06.21. 15:13:47

@deflorator:

Ej, ne legyünk már ennyire szigorúak. Átlagos mackós. Belefér még.

Elkeveredett 2010.06.21. 15:14:58

@deflorator:

Ej, ne legyünk ilyen szigorúak. Átlagos mackós. Belefér még.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 15:15:27

@William Kidd: mernek nagyot álmodni! :D

viccet félre téve ez a magyar nőkre jellemző leginkább...

dex.ion 2010.06.21. 15:17:28

@Zsit (nyau és rémizé): ó mintha hájjal kenegetnének, köszi:)
sajnos te voltál az egyetlen:)

*Nikus* 2010.06.21. 15:23:19

Jómagam is próbálkoztam már a neten társat találni, rövidebb-hosszabb ideig sikerült is. Van egy hasonló cipőben járó, szintén társkereső fiú barátom. Mindketten teljesen normális életfelfogással, értékrenddel, normális külsővel vagyunk megáldva, és mégis egyedül vagyunk. Sokszor megvitatjuk tapasztalatainkat, hogy vajon bennünk van-e a hiba, amikor olyan társat keresünk, aki nem ver át, nem álszenteskedik, és kimutatja, hogy igenis fontosak vagyunk.
Ő azt kifogásolja a lányokban, hogy büszkén hirdetik magukról, hogy a pénz az aztán nem számít, aztán ha kiderül, hogy a lakás csak panel, meg a fizetés annyi amennyi, már nem is olyan vonzó az adott férfi. Én azt hiányoltam nemegyszer a másik félből, hogy ha tényleg annyira fontos vagyok neki, akkor azt ne egy nap végén küldött mizu? sms-sel intézze el. Ha én valaki iránt komolyabban érdeklődöm, mindent megteszek, hogy találkozzak, vagy csak beszéljek vele.
IRL nehéz szerintem elég nehéz ismerkednünk. Szórakozóhelyen max egy estére kellenék, más programokon (mozi, színház, stb.) kevés az egyedülálló.

Francekellregisztralni 2010.06.21. 15:24:15

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Félreértesz, úgy értettem, hogy csak úgy az utcán nem veszed észre hogy a szembejövő amúgy szimpatikus egyéniség míg egy aktív kikapcsolódás közben van időd észrevenni.
Annyira azért vagyok hamvas csirke hogy a kisfiuk odajöjjenek meghúzni a hajam ... ami 25 fölött úgy hangzik hogy "Mennyi?" és hasonlók.
...állítólag ezt is meg kéne becsülnöm mert majd hiányozni fog...kiváncsian várom :D

dex.ion 2010.06.21. 15:26:17

@*Nikus*: "Mindketten teljesen normális életfelfogással, értékrenddel, normális külsővel vagyunk megáldva, és mégis egyedül vagyunk."

mé nem jöttök össze?:D

viccet félretéve, én épp szingli vagyok (anytime:D), és színházba is szoktam járni:)

dex.ion 2010.06.21. 15:26:49

@Zsit (nyau és rémizé): dededeeee mennyünk, udvarolj még kicsit:))

Elkeveredett 2010.06.21. 15:28:41

@dex.ion:

No né, kéne egy kis udvarlás? :)
Jóvan, megadom, ki tudja, mikor kapom vissza. Karmikusan.
Igen, dex.ion, egy dögös ááálatttt vagy. ;)

Elkeveredett 2010.06.21. 15:29:40

@dex.ion:

Anytime szingli? :O
Az a pap bácsi, nem?

Rebelde 2010.06.21. 15:31:24

azt azért ne higgye senki, hogy az ő magát annak tartó vagy egyébként tényleg kedves, helyes, vicces egyénkébe a másiknak törvényszerűen bele kell(ne)szeretni, azért ez nem ilyen egyszerű:)

randizhat valaki 100-szor és nem találkozik azzal aki neki való akár egész eletében, de lehet egyszeri futó találkozás is, amiből meg hosszú történet lesz, akár többször is

azon meg kár siránkozni főleg itt a pasiknak, hogy a nők vágyálmokat keresnek és ők meg közben egyedül vannak, most nem azér', de ki nem szarja le?

legyen egyedül és kész, álmodozzon tovább, az ő dolga, baja (ha egyáltalán baj)sőt az ő élete
különben meg klasszikus, hogy egy síró pasi egyetlen nőnek sem kell...:)

*Nikus* 2010.06.21. 15:31:48

@dex.ion: Mi is a neten ismertük meg egymást, de nem működött a kémia, és nem lett belőle komolyabb. Helyette nagyon jó barátok lettünk, és órákig tudunk elmélkedni együtt :)

dex.ion 2010.06.21. 15:34:52

@Rebelde: imádom mikor ilyen kemény vagy:)

dex.ion 2010.06.21. 15:35:24

@*Nikus*: miről tudtok órákig beszélgetni?

deflorator 2010.06.21. 15:37:34

@Rebelde: A síró férfi az olyan emós, nem? Az meg nagy divat a fiatal és hamvas, dugni való lányoknál... Vagy rosszul tudom?

freebiker 2010.06.21. 15:39:08

kizárolag jol szituált. kedves jo természetü, törödésre gondoskodásra képes uriember jelentkezését várom.Orvos, mérleg jegy előny.Legyen kedve ÉLNI és tenni a szerelemért és boldogságért.

A randivonalról másoltam.

És ez még visszafogott volt.

Elkeveredett 2010.06.21. 15:40:53

@dex.ion:

Én is ezt szoktam mondogatni. De lassacskán meg lehet szokni. Állítólag. Brit tudósok szerint egy idő után az ember hormonháztartása is idomul ehhez, és akkor eljön az igazi kánaán, mert már nem is hiányzik. Nagyon várom... :)

Rebelde 2010.06.21. 15:40:56

@deflorator:

nem rájuk gondoltam:)

sírás = konstans panaszkodás, hogy ezek a nők ilyenek meg olyanok én meg hegedű vagyok és persze a másik számára tökéletes

dex.ion 2010.06.21. 15:41:21

@freebiker: bassza meg, most sajnálom csak igazán h nem vagyok mérleg...minden más stimmel.

freebiker 2010.06.21. 15:41:47

@Rebelde: Még egy beképzelt liba. Na PONT ILYEN NŐ KELL A HALÁLNAK....

Rebelde 2010.06.21. 15:43:03

@freebiker:

beteg légy volt a jelige?:))

egyébként ez a legyen kedve élni szöveg nem is rossz:)

William Kidd 2010.06.21. 15:43:44

@freebiker: Hát aranyköpéseket tudnék én is másolni, vannak igen extrák! :-)

A női adatlapok között nagyon rikta az eredeti, általában egymáséról másolgatják a közönséges, semmitmondó szlogeneket!

- Élj a mának/Carpe diem!
- Paolo Coelho
- NŐ legyek a FÉRFI mellett
- legyen jóképűintelligensművelthumorosgazdag és csak Rám várjon

stb. stb...

freebiker 2010.06.21. 15:43:54

@dex.ion: Kiestél az ezoterika tudod. Ez amúgy egyermektelen 4x vált 48 éves vállalkozó hölgy vágy ill. lázálma.

dex.ion 2010.06.21. 15:44:57

@dex.ion: mongyuk amúgy is ritkán látok emos füll-orr-gégészt

Rebelde 2010.06.21. 15:45:21

@freebiker:

ez a "beképzelt liba" nekem szólt?:)

ha igen, akkor nekünk nem lesz közös márványtáblánk:))

freebiker 2010.06.21. 15:45:36

@Rebelde: Nekem egyedül is van. És tök jól esik beolvasni a beképzelt libáknak.

*Nikus* 2010.06.21. 15:46:15

@dex.ion: Ami épp aktuális/eszünkbe jut, nem csak társkeresés. "Szerencsére" nem mindenben értünk értünk egyet, így jó kis eszmecserék szoktak lenni.

dex.ion 2010.06.21. 15:47:44

@*Nikus*: oké, és mik a te kedvenc témáid?:)

freebiker 2010.06.21. 15:47:49

@Rebelde: Én nem is akarok senkivel sem. Ahhoz valamit nagyon kell tudnia a nőnek hogy ez így legyen.

Rebelde 2010.06.21. 15:47:59

@freebiker:

úgy érzed, hogy beolvastál?
remélem jobb már...:)))

freebiker 2010.06.21. 15:49:14

@dex.ion: Addigra öngyilkos lesz, mire az orvosit elvégezné. Az emósok meg pont az a fajta, aki repült a Taigetoszról....

Elkeveredett 2010.06.21. 15:49:17

@freebiker:

Valóban nem szimpatikus. De legalábbis nem meggyőző szöveg.
Én úgy tapasztaltam, hogy elég sokan használnak úgy idegen kifejezéseket, hogy nem ismerik a valós értelmét. A jól szituált például sokaknál mintha jóképűt, jó kiállásút, egészséges, vonzó külleműt jelentene. Holott... Az általad idézett szöveg esetében persze nem megállapítható, hogy a jó külsőre vagy a jó anyagi helyzetre gondol, mert amilyen egyéb igényeket sorol, bármelyik lehet (leginkább mindkettő).
A pongyola nyelvhasználat és a félvállról vett nyelvtan pedig (ismét) elszomorít. kövezzetek meg, nevezzetek sznob baromnak, de engem taszít egy hibáktól hemzsegő írás.
Vajon annyira nagy ügy lenne legalább a word nyelvi ellenőrzőjét rászabadítani a bemutatkozásra?

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.21. 15:49:52

Nem a nemek hibásak, hanem az oldalak. Persze az egyes embereknek - nőknek - lehet magyarázni, hogy gondolkodjon a cselekedeteire adott reakciókon, és hogy ezt is vegye figyelembe (kategórikus imperatívusz, meg minden), de egyrészt ezt kevesen értik meg, másrészt személyes ráhatás kell. Vagyis ez a módszer nem működik. Ebből lesz jó pár tucatnyi egymáás vállán síró, na jó, az első randin az összes többi ismeretlen "bunkót" szapuló ember.

Valójában a rendszereket kell mindig úgy kialakítani, hogy a kívánatos viselkedést könnyűvé tegyék, vagy jutalmazzák, a nemkívánatost pedig nehézzé vagy büntessék.

Addig is viszont azzal kell élni, ami van - nem kell nagyon a lelkedre venni, ha nem válaszolnak. Először persze bosszantó, de aztán túl kell ezen lépni és megnézni, hogy mi hatékony. Pl. ha a sablon leveledre beszól egy lány, azt nem elfelejteni kell, hanem tovább játszani. Ott már kiváltottál egy reakciót, és a megszólítás célja alapvetően ez.

Nem érdemes elsőre pár mondantál többet írni, semi lelkesedést belerakni, mert fogalmad sem lehet a reakcióról. Egy szórakozóhelyen sem állsz oda egy lány háta mögé és dumálsz neki percekig mielőtt megnézne. 2-3 mondat, ha adja magát az adatlapból, akkor lehet egyedi - ez egyébként egy darabig jó szórakozás - ha nem, akkor vagy ne írj, vagy sablon. Ha meg sablon, akkor inkább provokálj vele, mint hogy megpróbáld elrejteni.

Sátán meg a Jocó 2010.06.21. 15:50:44

na, akkor gyűjtsük össze, mitől megy el az ember életkedve:

-müllerpétercsernuscoelhó
-nekemlépkedőtigriskell, -akimellettnőnekérezhetemmagam
-kiskiflinagykifli
-kosvagyok
-színesfantáziaképekcicákkutyusok

*Nikus* 2010.06.21. 15:50:53

@freebiker: Látszik, hogy az illetőnek nem volt még orvos párja. Lehet, hogy nagyrabecsült szakma, de messze nem garancia a jó kapcsolatra. Én is el voltam ájulva, amikor orvos párom volt. Nagy csalódás lett a vége. De elismerem, ez csak egyetlen példa.

deflorator 2010.06.21. 15:52:42

@Csípőből Derivált Ejakuláció: A jól szituált, gáláns partnert általában a prostik keresik, vagy nem?

Elkeveredett 2010.06.21. 15:53:42

@dex.ion:

Hát, babám, ha nem is hiányzik, akkor irigyellek.
Bááár... ha jobban belegondolok, én sem konkrétan az akciót hiányolom, inkább a kapocs létét. De ez amolyan nőies picsogás. Félre vele, és kérünk egy meggyőző bájvigyort.
Mondom, meggyőzőt.
:S

Sátán meg a Jocó 2010.06.21. 15:53:43

@falesny: blog.okcupid.com

a csóka egy rohadt nagy társkereső adminja, egyszer nekiesett az adatbázisnak, berángatott Xezer képet, ráküldött egy képanalizátor szoftvert, plusz az illető adatlapokhoz tartozó üzenetküldéseket.

röviden az eredmény: közkeletű rinya ellenére a csajok a félmeztelen felsőtestű, messzibe révedő tekintetű pasiképekre buknak, minden más felejtendő.

részletes eredmények a fenti linken :)

Elkeveredett 2010.06.21. 15:56:18

@Sátán meg a Jocó:

Sátán, öröm olvasni ezt a felsorolást!
Akkor tehát a nagy kuffer okés? ;)

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.21. 15:56:59

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Igen, az. Plusz egy eszköz, plusz munka, miközben pont arról megy a vekengés, hogy amúgy sem kapnak választ az emberek. Meg nem mindegy? A helyesírás ellenőrző csak elfedi, hogy egy neked fontos szempont szerint mire is képes az illető. Tipikus nő önbecsapó hozzáállás.

BTW a tököm kivan a nők helyesírás mániájától. (Mondom ezt úgy, hogy egyszer egy magyar bölcsész lány szembedícsért :) ) Persze vannak, akik nagyon rosszak, és azon nekem is felszalad a szemöldököm, de vegyük már észre, hogy ez csak egy szabályrendszer bemagolásán múlik. Akinél ez a legfontosabb szempont a másik megítélésére, annál komoly bajok vannak. Pl. a saját képességei terén. Ráadásul hibátlanul senki nem ír. Aki meg nagyon szarul ír, az vagy diszleksziás vagy amúgy is alacsonyabban képzett, butuskább. Akkor meg úgysem felel meg, nem? Hol itt a probléba?

*Nikus* 2010.06.21. 15:57:00

@dex.ion: Érdeklődünk, érdeklődünk? :)
Férfi-nő kapcsolat úgy általában, család, mindennapi apró élmények, és hogy valami mást is írjak: lakberendezés.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.21. 15:58:14

Mondjuk én nem használtam netes randioldalakat, de a poppermüllercoelhocsernus és a zezotérija! mindig hervasztó :)

De amúgy jó látni ahogy Rebelde harcos oroszlánként küzd a vinnyogó "férfi"had ellen :)

Elkeveredett 2010.06.21. 15:59:19

@deflorator:

Gondolom igen. De ők csak a gálánsságot kérik számon, a csillagjegyet és a foglalkozást nem írják elő. :)
A jól szituált kifejezés (számomra) meglepően sok idősebb hölgy adatlapján szerepel a kívánalmak között.

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.21. 15:59:35

@Sátán meg a Jocó: plusz: a nők olyanok, mint az almák a fán. A férfiak a rohadékok meg a hullot gyümölcsöt szedik fel (hogy pálinkát főzzenek belőle ;) )

dex.ion 2010.06.21. 16:01:27

@*Nikus*: komolyan el tudtok beszélgetni a lakberendezésről? nem csodálom, h nem működött a kémia. nem tartom túl férfias vonásnak, ha vki annyira át tudja élni a kanapé meg a szőnyeg színének a harmóniáját, mint egy nő. számomra ezek használati eszközök, és bőven megelégszem annyival, ha nem ütnek el annyira egymástól, h fájjon a szemem, ha ránézek.
viszont a családról, meg a mindennapi apró élményekről, no és leginkább: a férfi-női kapcsolatokról én is imádok beszélni:)

Elkeveredett 2010.06.21. 16:03:19

@huvosvadasz:

Tulajdonképpen igazad van.
A helyesírás-ellenőrző azért jutott eszembe, mert tényleg lehet, hogy pont diszlexiás, azért vannak nehézségei vele. Attól még lehet egy értelmes ember, és nehogy már ne kaphasson lehetőséget az ismerkedésre, csak azért mert írása első pillantásra beindítja a bunkó-jelzőt.

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2010.06.21. 16:05:55

Életemben nem voltam társkeresőn, ifju30as (de már ronda, kövér) koromban elkezdtem csetelgetni, fél év alatt megdgtam kb 25 18-25 közti egész jo csajt aztán levénfaßozott (mármint cseten) egy 22 éves akivel egy héttel később találkoztam, aznap dgtunk is egy jót egy kisvendéglő szép tiszta (tényleg szép tiszta volt) budijában és azóta (7-8? már fene se tudja év) is együtt élünk nagy boldogságban.

Szerintem a többség ezt az egészet tulmisztifikálja, tulbonyolitja, tulparázza.

*Nikus* 2010.06.21. 16:06:13

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Én is odafigyelek a levelek helyesírására, arra is, amit én küldök. Akaratlanul is jellemzi valamelyest az íróját. Egy mindig/mindíg hibán nem akadok fenn, de egy "szia szeretnélek megismerni" azon túl, hogy lényegretörő, kicsit nemtörőm emberre vall.

Elkeveredett 2010.06.21. 16:06:18

@dex.ion:

Hm. No igen. A lakberendezés (a nem lakberendezők számára) olyan, mint a foci. Vagy az autók. Vállvonogatós.

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.21. 16:11:11

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Hát nemtom, szerintem egyrész ha ilyen gondja van az embernek, akkor azt meg kell tanulnia kezelni 30 éves korára. Ha férfi, akkor el kell tudnia adni - ha ügyes az illető, akkor ebből kifejezetten jól is kijöhet. Ha meg erre sem reagál jól a címzett, akkor le lehet szarni magasról. Mondom, én főleg középszerű, kifejezetten butuskának tűnő, szerintem az érettségit is csak hátszéllel teljesítő nőknél láttam adatlapon emlegetni a helyesírást. Ja, és persze nem ritkán ezek az adatlapok tele vannak felkiáltójellel! Mert minden mondat fontos! Sőt, mindegyik a legfontosab! Vagy talán nincs is más írásjel a billencsükön!!! :)

Bocs az intellektuál fasizmusért, biztos ilyen képességekkel is lehet valaki kedves és szerethető ember :).

Rebelde 2010.06.21. 16:11:36

@dex.ion:

na igen, valszeg neki délután négyig sikerült a kislétrán felmászni a klaviatúrához :))

dex.ion 2010.06.21. 16:12:20

@huvosvadasz: én egyébként szilárdan hiszem, h a ! és a ? száma fordítottan arányos az intelligenciával.

*Nikus* 2010.06.21. 16:14:30

@dex.ion: Ő kért tanácsot tőlem, hogy milyen szőnyeget vegyen :) De tény, hogy nem egy férfias téma, nem is erőletetem egyébként. A barátnőkkel jól meg lehet ezt beszélni.
Hogy állsz a nagy és elcsépelt kérdéshez: lehet-e férfi és nő közt barátság?

Cirrus 2010.06.21. 16:17:03

@Ronda_kövér_öregedő_pasi: Talán nem kellene lenézni mások problémáit csak azért, mert több szerencséd volt. Ez olyan, mint amikor valaki szerint nem is árt a dohányzás az egészségnek, a nagyapja is 100 évesen halt meg, cigivel a szájában, szóval az egész túlmisztifikált. Főleg hogy semmi hasonló (társkereső oldalon szerzett) tapasztalatod nincs.

Kytia 2010.06.21. 16:18:18

A posztíró azért megpróbálhatna egyszer lánynéven regisztrálni valami jó kis fotóval. Nem mondom, hogy semmiben nincs igaza, de azért ez nem egyszerű. Én anno személyes válasz írtam mindenkinek. 1 napig... utána rövid sablont még 2 napig...utána feladtam. És még csak nem is vagyok Claudia Schiffer.

Nem kell aggódnotok, fiúk. A netes társkeresésnek is megvannak a szabályai, ti is, mi is megtanuljuk előbb-utóbb, ahogy a posztíró is kezdi kapizsgálni. "Egy hét után rájövünk, hogy ez a kör nem jött be. Úgy tűnik, hogy nagyobb merítéssel kell dolgozni..." Erről van szó. A netes társkeresés nagy hátránya a személyesség hiánya, nagy előnye pedig a mennyiség. Egy értelmes ember, akár nő, akár férfi, hamar rájön, hogy nem érdemes egy vasat tartani a tűzben. Főleg, hogy fogalma sincs, milyen az a vas. Ismerkedni, ismerkedni, aztán úgyis kisül valami.

Ha baromi ronda vagy, inkább más módon próbálj ismerkedni. A net óriási piac, és rengeteg nálad jobb akad. Még így is lehet szerencséd, de mivel a neten más támpontja nincs az embernek a másik megítélésére, mint a külső, hozzácsapva néhány sor bemutatkozással, az emberek ez alapján fognak dönteni, akár tetszik, akár nem. Ez nem az ő hibájuk, ez egy ilyen terep. A lányok is szívnak, ne aggódj, mert a sok kis átlagos Julis azt hiszi magáról a nagy férfidömpingben, hogy még egy igazi Don Juant is kifoghat, aztán általában jól megdugják, és otthagyják, vagy ejtik egy szebbért.

*Nikus* 2010.06.21. 16:18:23

@dex.ion: Pedig átolvastam :) Ezt bebuktam :)

Elkeveredett 2010.06.21. 16:19:18

@huvosvadasz:

hehehe
Szóóóval, egyre inkább az a kép kezd számomra kibontakozni, hogy itt minden hozzászóló bizony vastagon érintett (és megbántott) a netes társkeresésben.
Én igyekszem megérteni az intellektuál fasisztákat is (remek kifejezés), egyrészt mert munkaköri kötelességem, másrészt mert hajlamos vagyok rá magam is, ha nem figyelek eléggé, harmadrészt mert bizony, ők is emberek. Valószínűleg csúnya emberek (vagy legalábbis nem büszkék attraktivitásukra - és valamire pedig mindenkinek büszkének kell lenni, ha nem akar bedepressziózni).

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2010.06.21. 16:19:20

Mennyire tudtam a reakciokat előre :)

Elárulom a trükköt. Nem olyan helyen kell a neten próbálkozni, ahol ölbetett kézzel várjátok, hogy majd a másik kegyesen elolvassa a leveleteket (aztán blogolni róla, hogy jajdenemválaszolsenkisem) hanem ott ahol sokan realtime szórakoznak. Persze buvalbaßott unalmas tagként sehol nem lesz sikeres senki, de itt szorakoztató stilusu kellemesen idióta(pozitiv!) tagok panaszkodnak, hogy az elfekvőben nem találnak párra. Talán nem ott kellene keresni. Olyan szép nagy ez a net.

dex.ion 2010.06.21. 16:20:28

@*Nikus*: nos, mivel ez egy nyilvános fórum, ezért itt megpróbálom egy rövid és gyenge poénnal elütni a választ: létezhet férfi és nő közt barátság, ha a férfi/nő elég csúnya:)

ha ennél többre is kíváncsi vagy, privátban szívesen kifejtem a véleményem a témában.
:)

Rebelde 2010.06.21. 16:21:06

@Kedves Nard:

ehhez, kellett egy kis idő míg felfogtam:)))))

Sátán meg a Jocó 2010.06.21. 16:23:13

@Csípőből Derivált Ejakuláció: ha képes olyat mutatni, amitől lerepül a fejem...
(tapasztalatom szerint a duci nők általában képesek nagy örömükben ilyesfajta mutatványokra :), de társnak nem terveznék be)

Elkeveredett 2010.06.21. 16:24:53

@dex.ion:

Nana! A kérdőjel szerintem tud egy fontos (jó) tulajdonságot közvetíteni: az érdeklődést, a tudásvágyat. Én nem vonnám egy kalap alá a felkiáltójellel.
Ami viszont szerintem érdekes jelenség, és kezdek gyanúzni, hogy felkiáltójel "helyettesítő" értékű, az a ponthalmozásos írás ...... talán láttál már ilyet ...... amikor, bár nem érted, miért ..... mert szerinted a szövegből nem következne ..... mégis.... mintegy levegővétel helyett..... folyamatosan pontokat olvasol.... és érzed..... ahogyan a vérnyomásod kúszik ....... kúszik .......a magasba. :)))

dex.ion 2010.06.21. 16:25:53

@Csípőből Derivált Ejakuláció: "Szóóóval, egyre inkább az a kép kezd számomra kibontakozni, hogy itt minden hozzászóló bizony vastagon érintett (és megbántott) a netes társkeresésben."

majdnem egyetértek, de a magam nevében úgy fogalmaznék, h kihagynám a "netes" szót. sosem kerestem társat a neten, fentebb már leírtam, miért. (ennek némileg ellentmondhat az, h több nővel feküdtem le netes [fórumos/blogos/chates] ismeretség alapján, mint ahánynál ez irl ismeretség alapján sikerült. hozzáteszem, előbbiek a "csak szex, és más semmi" kategóriába tartoznak, szóval, tényleg nem társkeresésről van szó.)

*Nikus* 2010.06.21. 16:25:54

@dex.ion: Ok, várom a magvas gondolatokat :)

deflorator 2010.06.21. 16:27:02

Tegnap a tv-ben láttam, hogy az első benyomás nagyon fontos, ezért sokan ánusz fehérítő beavatkozáson vesznek részt. Ki tudja, lehet, hogy ennek a beavatkozásnak a hiánya vezet itt néhány ember esetében kudarchoz!

dex.ion 2010.06.21. 16:27:25

@Csípőből Derivált Ejakuláció: sztem a ponthalmozás azt jelenti, h az adott gondolatot tovább tudnád még vinni, de az idő/hely/közeg nem megfelelő ehhez.

Elkeveredett 2010.06.21. 16:32:45

@dex.ion:

Igen. Jó esetben azt jelenti.
Az általam rögtönzött példamondat ezt sugallja számodra? Mert számomra nem.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 16:34:01

@Ronda_kövér_öregedő_pasi: mily egyszerű lélek, de valamit jól írtál le.

Aki társat akar magának, az ne ilyen blogokon görcsöljön meg sajnáltassa magát!

Kytia 2010.06.21. 16:35:53

Jajj, meg még egy sztori jut eszembe az egészről. Az Amerikai faterben láttam. Stan kis pattanásos gyereke megőrül attól, hogy ő "nem tetszik a lányoknak". Elhatározza, hogy ezen bizony változtat. Nagy peckesen oda is vonul a suli legszebb lányához (naná, hát kihez máshoz), aki reflexből tökön vágja. Később eléri, hogy találkozzon vele a lány, de végül kudarcba fulladnak a próbálkozásai, és a lány kimondja az ősi bölcsességet: "Nem volt rossz egy diákelnökkel randizni, de nézd, én szép vagyok, te pedig ronda. Ez van." Azzal hősünk vissza is zuhan a mély melankóliába, hogy aztán folytathassa a panaszáradatot, miszerint ő "nem tetszik a lányoknak". Na, mi a hiba a történetben? Aki megtalálja, piros pont.:))

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2010.06.21. 16:37:09

@Rebelde: feltételezem, hogy chatszervereket még nem állitották le a web 2.0 jegyében. Még egy fontos dolog. Nem gyomorgörccsel kell társra vadászni és keresni az eltévett fehér herceget szőke lovon, mert abbol a folyamatos méricskélés lesz, nem társ, hanem hagyni, hogy vigyenek az események. Adatlapból meg statisztikanézegetésből picit nehezebb megismerni valakit mit egy óra elborult csevegésből.

dex.ion 2010.06.21. 16:39:04

@*Nikus*: amennyiben a regisztrációdkor megadott e-mail cím valódi, már olvashatod is őket:)

William Kidd 2010.06.21. 16:39:40

Egy gyöngyszem, még elolvasni is sok! Van esetleg valaki, aki megfelel eme hölgy kívánt paramétereinek? :-)

"Fontos számomra a vizuális és intellektuális vonzalom.

Legyél őrülten okos, és okosan őrült, jó modorú, és jó humorú , - de úgy igazából! - utazást kedvelő, mindenben igényes, sportos - mindenképp, szívesen nézzél tükörbe reggelente!

Kedveld a spontaneitást az élet minden területén! Légy szellemi, és fizikai téren egyaránt a partnerem!!!
Rendelkezz fejlett kommunikációs készséggel - ez is nagyon fontos számomra! Szavakkal, gesztusokkal, tollal, ceruzával, ecsettel,mozdulatokkal, csak mutasd meg magad, hogy megismerjelek belülről is.

.....és viseld el, hogy szenvedélyes vagyok :))). Mindenben!!!

VARÁZSOLJ EL! EZ A LEGFONTOSABB - a modoroddal, a stílusoddal az egyéniségeddel. Légy Romantikus, imádni való, rajongani szeretnék érted és \"felnézni\" rád!

EZEK üres szavak azoknak akik nem értik, egy ami a talán az egyik legfontosabb számomra hogy megbecsülj, tudom van, aki ezt érzi, és érti is, csak csiszolnom kell, de ezt ő is tudja, és tudom, hogy megéri!

A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra....Megyünk előre, és nem nézzük mit hagyunk magunk mögött.
Ha tényleg az vagy AKI, akkor tutti megtalállak és TE engem.

Nagyon várom már hogy megismerjük egymást! CSAK AKKOR KERESS HA ÉRZED, HOGY ÉN lehetek az! Szeretnék rajongani újból, nagyokat nevetni és tiszta tekintettel belenézni a szemedbe és megőrülni érted!:-)

Sokáig próbáltam rájönni, hogy mitől igazi az igazi.
Aztán kezembe került egy könyv, amiben az író kiválóan megfogalmazta azt, ami lassan kezdett bennem is formálódni.
Az igazi, aki úgy szeret, ahogy az nekem jó, engedi szeretni magát általam, ahogyan én tudok szeretni.
Az igazi, akivel együtt tudunk beszélgetni, és tudunk hallgatni.
Akivel nem kell valaki másnak lennünk ahhoz, hogy szeretni tudjuk egymást.
Arra vágyom, hogy találjak végre valakit, akinek őszintén meg tudom, meg merem mutatni magam. Amikor a karjában tart, úgy érzem, hogy megérkeztem.
Tudom, hogy bátran rábízhatom majd magam, jó helyen vagyok, amikor pedig a szemébe nézek, tudom, érzem, minden sejtemben, hogy ő is éppen ezt érzi. Érzem, hogy amit adok az az, amit kapni szeretne, és képes elfogadni tőlem.

Sokan megijednek, felháborodnak a határozottságomtól, pedig valójában egy nagyon érzékeny, romantikus, nagyon kedves, ragaszkodó, tiszetsséges NŐ vagyok, egyszerűen rosszul választottam eddig ami a férfiakat illeti! Szeretném ezt most már elkerülni!

Kérlek Képpel jelentkezz, úgy fair én is tettem fel...
köszönöm

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2010.06.21. 16:39:45

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: erről van szó csak én cirkalmasabb mondatokban fogalmaztam:)

dex.ion 2010.06.21. 16:40:15

@Csípőből Derivált Ejakuláció: ha....tudtam.....volna.....h.....a.....sok.....pont.....így.....felhúzza....a.....nőket.....már....évek....óta....így....írnék....mindent....
:)

dex.ion 2010.06.21. 16:42:04

@Kytia: ööö, a diákelnök töketlen, így nem lehet tökön vágni? ez az? rájöttem?:)

smartdrive 2010.06.21. 16:42:10

ugyan már. itt is a nőnek kell először jeleznie, akárcsak irl

Rebelde 2010.06.21. 16:46:52

@William Kidd:

ennek simán megfelelhet egy kimosakodott homeless is, mivel azt nem is írta, hogy legyen az illetőnek lakása, kastélya, vaskos bankszámlája,0 db gyereke,autója, 35 cm-es farkincája, kidolgozott mellizomzata stb:))

ne adjátok fel!:)))

Cirrus 2010.06.21. 16:48:07

@Ronda_kövér_öregedő_pasi: Én is az IRC-n kezdtem úgy 12 éve. "Rápriviztem" majdnem mindenkire, akinek női neve volt. Fél óra volt finoman kideríteni, hogy hol lakik, mit csinál, van-e barátja, hány éves, milyen magas, változó sorrendben. Jobb esetben ezután fényképváltás, aztán vagy folytatás, vagy nem. Ez sokkal rosszabb megoldás volt azért is, mert nem mindenki társkeresési szándékkal volt ott.

William Kidd 2010.06.21. 16:48:52

De ez is elég zsír, többet nem floodolok! :P

"A számomra Ideális FÉRFI!

Határozott fellépésű, magabiztos személyiség, akit nagyon nehéz kibillenteni az egyensúlyából. Velejéig őszinte és szókimondó, nem fél a cselekvéstől, egyedül is képes megállni a helyét bármilyen élethelyzetben.
Olyan egyéniség, akivel bármiről lehet beszélgetni, akire fel tudok nézni.
Akinek olyan a kisugárzása, hogy rögtön magával ragad!!!
Nem minden a külső természetesen, és úgy gondolom, hogy a külsőségek csak nagyon rövid ideig képesek összetartani egy kapcsolatot. Hasonló gondolkodású, mint én, közös belső világgal. Olyan ember, akivel szavak nélkül is érezzük és értjük egymást, akinek elveszek a tekintetében, aki minden egyes pillanatban eszembe jut, amikor meglátok valami szépet vagy jót, vagy átélek valamilyen emlékezetes pillanatot. Aki képes ritmust tartani velem, akivel együtt tudok tenni lépéseket, úgy hogy tudatosan azt fel sem fogom. Aki nem ijed meg a kihívásoktól, akiben van kitartás, és nem részesíti előnyben a menekülést, ha felmerül egy probléma, hanem társként áll ki mellettem, ahogyan én is ő mellette. Akire rámerném bízni az életem és a leendő családom életét, mert tudom, hogy képes megállni a helyét, ahogyan azt én is megtenném érte. Aki nélkül nem hozok fontos döntést, akihez mindig jó odabújni, akit mindig jó érzéssel tölt el egy ölelés. Fontos, hogy életvidám, tudjon örülni az apró dolgoknak is. Ne legyen zárkózott, egoista, önző, vagy haszonleső. Távol állok a hazug emberektől, azoktól, akik játékosok. Mindenféleképpen kommunikatív, olyan ember, aki mindent kimond már akkor, amikor felvetődik benne, és nem "kotlik" a problémán, míg az úrrá nem lesz, és meg nem mérgezi az érzéseinket. Olyan férfi, akiben ott a tűz, a szenvedély és az érzékiség, és ezt érezteti is.
Aki család centrikus, büszke arról, ahonnan jött, tiszteli a célt amerre tart, de legfőképpen büszke önmagára. Nincsenek korlátai, tudja mit jelent számára a szabadság, ahogyan azt is, hogy mit jelent a szabadság egy társsal közösen. Szereti a spontán élethelyzeteket megvalósítani, ötletekkel támogat és segít a tervezésben, a jövőépítésben. Aki nem húz vissza, hanem erőt ad, céltudatot és kitartást. Akivel lehet közös programokat szervezni, főleg a természetbe. Aki elfogad olyannak, amilyen vagyok a dilimmel együtt.
Jól kijön az emberekkel, felismeri az emberi erényeket. Semmiképpen sem haragtartó, mert tudja, hogy ő is emberből van és tévedhet. Aki nem köti az ebet a karóhoz, de meghallgatja a másikat. Aki képes elismerni, ha tévedett és kimondani a másik szemébe, hogy "ne haragudj", "tévedtem", "igazad van". Aki elismeri a társa sikereit és támogatja abban, hogy még több lehessen. És végezetül, de nem utolsó sorban, aki önzetlenül szeret, és feltétel nélkül bízik, ahogy azt én is teszem egy kapcsolatban.
"

eso 2010.06.21. 16:50:32

@freebiker: Szendi neméppen vicces észosztó könyveket ír. Az utolsó kb. 50 oldal forráshivatkozás szokott lenni tudományos publikációkra (nem a Cosmopolitanra), kutatásokra (nem, nem brittudósok) és egyéb szakirodalomra. Ez nem a Csernus féle mikellanőnek, inkább a Mérő vonal. Ha mond ez a név valamit. ;)

William Kidd 2010.06.21. 16:50:53

Álmodtam egy világot magamnak... :o)

Elkeveredett 2010.06.21. 16:51:36

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Oké! Megdumáltál.
Akkor hol görcsöljek és sajnáltassam magam?

dex.ion 2010.06.21. 16:51:51

@eso: mérő azé a mémelmélet óta írt 1-2 elég hajmeresztő dolgot...:)

Elkeveredett 2010.06.21. 16:53:42

@dex.ion:

"@*Nikus*: amennyiben a regisztrációdkor megadott e-mail cím valódi, már olvashatod is őket:)"

Vigyázz, Nikus! Ha ilyen gyorsan elküldte, akkor az egy sablonlevél, fúúúúj. :P

eso 2010.06.21. 16:54:59

@deflorator: nekem inkább az a tapasztalatom, hogy a legtöbb férfi elmenekül, ha megtudja, hogy többet keresek náluk. Nem elfogadott ez a mai világban.
Az az igazság, hogy a nagy emancipációs mozgalom annyira összetörte a férfiak önbecsülését, hogy teljesen megsemmisülnek, ha egy nő sikeresebb/többet keres náluk. Én sajnálom, hogy így van.

dex.ion 2010.06.21. 16:55:31

@Csípőből Derivált Ejakuláció: valójában csak egy sablonkép, 2 doboz viagra után készült:)

eso 2010.06.21. 16:55:50

@dex.ion: A pézes könyvére gondolsz? Azt még nem olvastam. Mi a hajmeresztő?

dex.ion 2010.06.21. 16:58:09

@eso: pl arra. a gondolkodásmódja, félelmetes. nagyon ott kell lenni agyban hozzá, h (azt hidd,h) ért(s)ed.

nevetőharmadik 2010.06.21. 16:58:18

Volt szerencsém élőben látni, ahogy egy nő a társkeresőn böngészik. Nagyjából annyi volt, hogy nézte a leveleit, és sorban mondogatta hogy "á ez nem jó", "ebben nincs semmi", "nem az igazi", "nem fog meg", "rögtön látszik, hogy ez is csak azt akarja", stb. Lett belőle pasi? Ki tippel?

Viszont őigényességéről eszembe jutott egy történet, emailben kaptam:
-----------------------------------------
Új, férjeket árusító üzlet nyílt a városban, ahol nők kiválaszthaták a számukra ideális férjet. A bejárat mellet ki volt téve egy tájékoztató az üzlet működéséről:

"Ön csak egyszer látogathal el az áruházba. Hat szinten fölfelé haladva szintenként egyre magasabb értékű férjek kaphatók. A vásárló bármelyik szinten kiválaszthatja a neki tetsző árut, vagy továbbmehet a következő szintre, de sohasem térhet vissza lejjebbi szintre, hanem csak a kijáraton át távozhat."

Egy nő férjet akar, elmegy a boltba. Az első szinten ez van kiírva:

I. SZINT: Férjek, akiknek van munkájuk

Érdekesnek találja, de azért tovább megy a második szintre.

II. SZINT: Férfiak, akiknek van munkájuk és szeretik a gyerekeket

"Ez szép és jó" gondolja a nő, "de ennél azért több kell."

III. SZINT: Férfiak, akiknek van munkájuk, szeretik a gyerekeket és nagyon jóképűek

"Hűha" mondja magában, de azért mégis tovább hajtja a kíváncsiság.

IV. SZINT: Férfiak, akiknek van munkájuk, szeretik a gyerekeket, rendkívül jóképűek és segítenek a házimunkában.

"Irgalom" nyög föl, "ez már majdnem túl szép." Azért csak továbbmegy.

V. SZINT: FFérfiak, akiknek van munkájuk, szeretik a gyerekeket, rendkívül jóképűek, segítenek a házimunkában és romantikusak is.

Nagyon nagy a csábítás, hogy ezen a szinten maradjon, de ott van még a hatos szint is... hát továbbmegy.

VI. SZINT: Ön a 3.456.012-ik látogató ezen a szinten. Itt nem találhatók férjek, ez a szint csak annak bizonyítására szolgál, hogy a nőknek semmi sem elég jó. Köszönjük, hogy nálunk vásárolt.

MEGJEGYZÉS: hogy a hímsovinizmus látszatát elkerüljük, nyitottunk egy hasonló áruházat, ahol feleségeket lehet venni.

Első szinten olyan fleeségek vannak, akik szeretik a szexet.

A második szinten olyan feleségek vannak, akik szeretik a szexet és van pénzük.

A harmadik szinten olyan feleségek vannak, akik szeretik a szexet, van pénzük és szeretik a sört.

A negyedik, ötödik és hatodik szintekre még soha senki nem jutott fel.

eso 2010.06.21. 16:58:22

@freebiker: Jah, és a húszas korosztályban elég sokan tudunk főzni. ;)
Mostantól mindenképpen kihangsúlyoozm majd ezt az ismerkedős adatlapomon. :D Mindig tanul az ember...

Elkeveredett 2010.06.21. 16:58:26

@William Kidd:

Billy fiú, te félsz a nőktől? :)))
Mesélj kicsit anyádról.

eso 2010.06.21. 16:59:34

@dex.ion: Ha nem érted Mérőt, nálam nem rúghatsz labdába. Bocs.
:)

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2010.06.21. 17:00:07

@Cirrus: és rosszabb ráprivizni, beszélgentni, majd ha nem ok akkor kilépni, mint elküldeni 100 levelet olyan nöknek akiknek azzal kezdődik az adatlapjuk, hogy "én kedves egyszerű tökéletes NŐ vagyok és ugyse Téged kereslek mert nem vagy Herczeg Fehér Lovon" és várni hátha valamelyik mégis kegyeskedik leszállni hozzád?

Elkeveredett 2010.06.21. 17:01:23

@dex.ion:

Viszont remekül el tudja magyarázni. Ülj be egy előadására (nem tilos, az ELTE kurzusaira bárki bemehet), és máris megérted. Élőben is igen érdekes és szórakoztató.

Elkeveredett 2010.06.21. 17:02:45

@dex.ion:

Két doboz viagra?? Hát hogy' leszel így újra szűz?!

Cirrus 2010.06.21. 17:02:52

@Ronda_kövér_öregedő_pasi: Eleve nem írok ilyen nőknek, csak viszonylag normálisoknak, de nekik sem sűrűn, mert általában az elvárások alatt vagyok... Igaz, ha azt is elvárnám, hogy ne higgyen a horoszkópokban, akkor nem sok maradna...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.21. 17:05:15

@Cirrus:

Műveljed ki magad horoszpókból oszt' tudod mit kell mondani nekik :)

Elkeveredett 2010.06.21. 17:07:22

@nevetőharmadik:

"Szeretik a gyerekeket"?
Ugyan már. Ki az, aki szereti a gyerekeket? Mindet? Az ember konkrét gyerekeket (embereket) szeret. A többi csak szépelgés és (ön)ámítás.

Cirrus 2010.06.21. 17:07:48

@Kedves Nard: a végén az lesz :) addig is inkább gondolkodó nőt keresek

dex.ion 2010.06.21. 17:10:39

@Csípőből Derivált Ejakuláció: én oda sajnos nem mehetek be, egyetem, és én ilyen helyeken szédülök:)

Ronda_kövér_öregedő_pasi 2010.06.21. 17:11:13

@Cirrus: Ezért rossz a rendszer, adatlap, bemutatkozás, rosta : ez nekem nem jo én neki nem vagyok jo, meg még horoszkop is. Közben lehet, hogy azokkal a csajokkal akikkel elméletben nem is egy világban éltek, ha csak duma szinten kezdesz el más környezetben cseverészi, simán egy próbára össze is jöhettek. Ha kitöltenék egy adatlapot meg feltolnék valami közepsen vacak képet egy keresgélőre, és ez lenne az érzelmi és nemi életem egyetlen megoldási próbálkozása, 99.999% eséllyel csak a pornhub.com lenne az életemben, nem sok szép emlék meg egy csini, nálam 8 évvel fiatalabb társ. Pedig nem is kerestem anno:)

Elkeveredett 2010.06.21. 17:11:25

@dex.ion:

A helyedben meggondolnám. RENGETEG a cuki kis bölcsész csaj... :P

dex.ion 2010.06.21. 17:13:36

@Csípőből Derivált Ejakuláció: és miről beszélgetnék velük? olyanokkal, akik mérőn szocializálódnak? simán kinéznének:)

Elkeveredett 2010.06.21. 17:15:09

@dex.ion:

Jaaaaaa??? Ha te beszélgetni akarsz. Két doboz viagrával...

balage_81 (törölt) 2010.06.21. 17:15:19

@freebiker: egyetértek. ha a tökéletes férfit keresi, akkor minimum ő is legyen az. amúgy nagyon válogatósak lettek a magyar nők

Cirrus 2010.06.21. 17:15:55

@Ronda_kövér_öregedő_pasi: Maradjunk annyiban, hogy az a legjobb, ha az ember mindent megpróbál. Leszólítgat az életben alkalomadtán, és a neten is próbálkozik itt-ott. Nem hiszem, hogy le kellene ragadni egy megoldásnál akkor is, ha nem megy.

dex.ion 2010.06.21. 17:17:09

@Csípőből Derivált Ejakuláció: persze, mert mindig az a bajotok, h utána elalszunk, és nem lelkizünk veletek. mostanra már eljutottam oda, h ha nagyon erőlködök, akár 20 percig is ébren tudok maradni, de beszédtéma még mindig nincs:S

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.21. 17:24:02

Hát ez zseniális. Automata illemtanárt midnenkinek. Megírom a hozzászólást, erre azt mondja, hogy tiltott kifejezést használok. De csak egy erősebb szó volt benne eredetileg, az, hogy t0k0mről. De nem azzal van a baj, mert túróról sem lehet, meg fenéről sem. Hát ez így egy jó nagy lopath. Komolyan ki kéne írni a blogokra, hogy meg se próbáljon kommentelni az ember, mert a végén igen bosszantó, ha nem tudja elküldeni a választ. Aztán debuggoljam ki, hogy mégis mit nézett be a csodaszűrő.

Elkeveredett 2010.06.21. 17:24:54

Nnna. Tessék. Már megint bele lettem szuszakolva valahová.
Részemről akar UTÁNA beszélgetni a halál. Akkor alvás van, naná. ELŐTTE viszont igen. :)

dex.ion 2010.06.21. 17:26:02

@Csípőből Derivált Ejakuláció: naugye. vmikor mindenképp akartok dumálni:)

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.21. 17:28:34

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Nyilván érintett a legtöbb hozzászóló, különben mi a túróról beszélnénk. Szerintem ez a jobbik eset, halálosan idegesítő tud lenni, amikor olyan emberek osztják az észt valamiről, akik csak hallottak róla.

Megbántott? Lehet. Régebben olvastam ezt a blogot, akkor az irója elég frusztrált volt. Ha rám céloztál, engem is bosszantott a dolog korábban, de aztán rájöttem erre meg arra, amik közül le is írtam pár dolgot feljebb, szóval pillanatnyilag egyáltalán nem érzem magam megbántottnak. Aktív sem nagyon vagyok, mert IRL akad elég lehetőség :). Ja, és intellektuál fasiszta lehet valaki előnyös külsővel is. itt vagyok példának én :). De tényleg. Ha már magyarázni kell, egy csomó más területen érheti olyan frusztráció az embert, amiért ez előjön belőle. Nem csak a szebbek lükesége lehet zavaró, hanem a gazdagabbaké, több hatalommal rendelkezőké, sőt, csak úgy simán a tömegé is. Mert az is elég ahhoz, hogy bizonyos dolgokban ne, vagy csak sokkal nehezebben érd el a célod.

Szóval szerintem nem kell ezt azért túl értékelni. Bár tudom, a nők szeretik. Ha pl. valaki elmagyarázza egy nőnek, hogy miért csinált vagy mondott valamit, akkor a nő azt helyből gyengeségnek, mentegetőzésnek találja. Holott adott esetben csak arról van szó, hogy a butácska beszélgetőpartner gyengébb képességei miatt félreértett valamit, aminek következtében elgurult nála a gyógyszer, aztán ha az emberben van egy kis jóindulat, akkor buksi simogatás közben, mint egy ötévesnek, elmagyarázza, hogy mit értett félre, mielőtt faképnél hagyná. Igen, ez pl. egy valós és saját példa, de kicsit sem érint rosszul :).

*Nikus* 2010.06.21. 17:30:49

@Csípőből Derivált Ejakuláció: na most egy világ dőlt bennem össze. Én naiv azt hittem ír egy levelet csak nekem :))

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.06.21. 17:31:02

Na ez igen, megvan... a h ülyeség az nem illő szó. Hát ez csodálatos.

Elkeveredett 2010.06.21. 17:37:53

@*Nikus*:

Ugye???
És még beszélgetni se akar! Meg horoszpókizálni se! Meg Coelho-idézeteket se nem akar! Meg még a Mérőlacibácsit se érti!
Ő aztán nem is I G A Z I F É R F I!
XDXDXDXD

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 17:39:33

@dex.ion:
nem nyalogatlak jobban körbe! úgyis folyton lemaradok rólad :)

*Nikus* 2010.06.21. 17:41:07

@Cirrus: Fél óra volt? Én már sok éve is ennyit kaptam első körben: korod, lakhelyed, mellbőséged, stb. Kb 2 perc :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.21. 17:43:14

@dex.ion:

Már a LV táskákat sem vágod hozzá a csajokhoz! :)

William Kidd 2010.06.21. 17:44:05

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Hogy keveredik ide anyukám? :-) Nem, csak túl vagyok egy 11 éves kapcsolaton és érdekes körülmények között találtam magamat, valahogy most falakba ütközöm, nem úgy, mint fiatalon! :o) Az értelmes nők, akik családot, gyereket akarnak már elkeltek, maradtak a nagyŐvadászok és itt megrekedtem én is! :D

Cirrus 2010.06.21. 17:47:22

@*Nikus*: Ki lehet deríteni egy perc alatt is az első egyenes kérdéssel, de nagy valószínűséggel elküld a p***ba, ha válaszol egyáltalán.

*Nikus* 2010.06.21. 17:47:49

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Nekünk IGAZI FÉRFI kell! Mert megérdemeljük! Aki beszélget velünk, aki hoz virágot, aki nem felejti el a szülinapunkat, nem hagyja szét a zoknijait, észreveszi ha új frizuránk van, a karjaiban átemel a pocsolyán, stb stb. Tetszőlegesen bővíthető :)

Cirrus 2010.06.21. 17:50:13

Ja, és a chat-en egy nő sokszor 10 másik emberrel is beszélget, szóval gyakran kellett várni a válaszra hosszú percekig.

dex.ion 2010.06.21. 17:50:45

@*Nikus*: én nem felejtem el a szülinapodat, mikor is van?:))
(a zokni kemény követelmény? próbálok róla leszokni, de nehezen megy:( )

freebiker 2010.06.21. 17:51:22

@eso: Tudományos? Micsoda megkérdezett ezer embert? Ugyanmár. Ezt úgy lehet vizsgálni mint a szépséget. Sehogy.

*Nikus* 2010.06.21. 17:52:57

@dex.ion: Ha a vécéülőkét lehajtod, akkor a zoknitól el tudok tekinteni :)

dex.ion 2010.06.21. 17:53:21

@freebiker: a szépség mértékegysége én vagyok. 1 dex= gyönyörű. 0,5 dex=nagyon szép. -2 dex az aki mellett másnaposan nem akarsz felébredni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.21. 17:53:53

@*Nikus*:

De ugyanakkor kemény és határozott, ámde gyengéd és empatikus is legyen! :)

dex.ion 2010.06.21. 17:54:26

@*Nikus*: azt le. vendégségben rendszeresen le is basznak érte, de én nem is tudom, h lehet azt nem lehajtani. férfi létemre kurvára zavar. viszont a szülinapodról még mindig nem tudok semmit:)

William Kidd 2010.06.21. 17:55:53

@*Nikus*: Én szerettem beszélgetni, ő sokszor nem! Virágot vettem néha, a születésnapokat majdnem mindig elfelejtettem, mindenemet mindig rendbe tartom, nincs kupleráj, ő nagyobbat csinált! Észrevettem az új frizurát, a pocsolyán a hátamon vittem át! :-) Senki se tökéletes, nincs és nem is lesz ilyen ember! Törekedni lehet rá, meg kompromisszumokat kötni! Ilyen az élet és egy hosszú párkapcsolat alapja!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 17:56:22

@William Kidd:
tessék: Ő
Gondolom, most rögtön csökkent a frusztrációd!
:)

freebiker 2010.06.21. 17:56:27

33 éves vagyok,egyedül nevelem 15 éves lányomat.
megbízható,nyílt,és őszinte beállítottságú vagyok.-

Számomra fontosak a lelki értékek amitől úgy gondolom több vagyok, ha jól használom azokat.
Lelki értékek számomra a: Becsület,Igazságosság,jóakarat,figyelem egymás iránt,Rossz megbánása, beismerése,Jó irányba változás,megbocsájtás,és mindezekre való törekvés.
Aki eggyet ért velem mindezekben az írjon ha ő is szimpatikusnak tart engem a képem alapján is.
Puszi mindenkinek aki így gondolja ahogy én a dolgokat, akkoris ha most próbálkozik ezeket az értékeket
életébe helyezni, Úgy gondoltam a magam részéről is: jobb később, mint soha ezeknek az értékeknek helyet adni a szívünkben.

Öszinte,türelmes vagyok.Keresem azt az embert akivel le tudnám élni az életem.Öszinte ,kedves ,jókedvű férfit keresek.
CSAK OLYAN JELENTKEZZEN AKI ERRE VÁGYIK

küldj EMAILcímet mert előfizetőknek nem tudok válaszolni

Néhány gyöngyszem a randivonalról....

*Nikus* 2010.06.21. 17:57:32

@Kedves Nard: Természetesen! Szerintem nincs ebben semmi írreális elvárás :) Azon kívül hozza ágyba a reggelit, ajánlja fel, hogy mos, főz, takarít, de ne legyen papucs :)

dex.ion 2010.06.21. 17:58:45

@freebiker: milf
3 év múlva lecserélheted a lányára

freebiker 2010.06.21. 17:59:05

Az előbbiek mind többször vált, min. egy éve ott leledző nőktől származnak. És persze bredpittyet várják....

*Nikus* 2010.06.21. 17:59:49

@dex.ion: a szülinaphoz: oroszlán volnék :)

dex.ion 2010.06.21. 18:00:04

@*Nikus*: ha reggelit nem is, de kávét vállalok az ágyba:) ha bekészíted a mosógépet, meg tudom nyomni a bekapcsológombot:) a főzőtudományommal meg azonnal levennélek a lábamról:)
(ja, a takarítás, hát, hát...rá lehet venni. nem könnyű.)

freebiker 2010.06.21. 18:01:01

@dex.ion: Ja. Csak nem bredpitty vagyok milliárdokkal.....

freebiker 2010.06.21. 18:02:36

@dex.ion: Engem sokmindenre rá lehet beszélni, de az egyik szakmám szakács, a konyhát inkább vállalom...

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 18:03:04

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Toushe :D
1:0 neked! De azért azt elismered, hogy az ember pozitív gondolkodással, nem görcsöléssel messzebb jut bizonyos tekintetben, mint amikor halálra vergődik.

*Nikus* 2010.06.21. 18:03:39

@William Kidd: Igen, kompromisszum. Ez az egyik legfontosabb. Nem csak elvárni a másiktól, hogy változzon és alkalmazkodjon, hanem kicsit néha magunkba is kell nézni, hogy én mit tehetek azért, hogy működjön a kapcsolat.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.21. 18:03:53

@dex.ion:
háááát, ettől kéne lelkesednem? ;) (semmit sem változtál :D)

dex.ion 2010.06.21. 18:04:34

@*Nikus*: húha. veszélyes párost alkotnánk.
:)

*Nikus* 2010.06.21. 18:05:44

@dex.ion: csak nem egy másik oroszlán?

dex.ion 2010.06.21. 18:05:54

@*Nikus*: ezt a néhány mondatot írd fel, és egy évek óta tartó kapcsolat krízishelyzeteiben majd olvasd el;)

dex.ion 2010.06.21. 18:07:00

@*Nikus*: maradjunk annyiban, h a környékbeli hentesek vip jegyet biztosítanának nekünk:)

dex.ion 2010.06.21. 18:09:21

@Zsit (nyau és rémizé): aszongyák, nyerő csapaton ne változtass;)

Illés Béla 2010.06.21. 18:15:55

Perfekt írás.
Sajnos az én önbecsülésem,e jelenség miatt,már a nullához konvergál.
Pont tegnap töröltem magam egy ilyen oldalról,mert nem vagyok mazohista. :(

freebiker 2010.06.21. 18:17:09

Ismerj meg hogy megtudd milyen is vagyok valójában.Egyébként röviden:aranyos,barátságos szeretek ismerkedni,barátkozni.Egyedül nevelem a 7 éves lányom.

Tanitóképző főiskolát és német nyelv- és irodalomtanár szakot végeztem, de jelenleg nem ezen a területen dolgozom. Szeretek zenét hallgatni, filmeket nézni, úszni, gitáron játszani. Azért választottam az internetet ismerkedésül, mert a településen, ahol lakom, erre nincs lehetöségem. Szüleimmel élek, keresztyén családban.Egy kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyom, amelyben a hüség és az öszinteség természetes.

5 gyermek édesanyja vagyok jelenleg édesanyámnál lakom.De hamarosan el költözünk!Győrben dolgozom három műszakban!

További gyöngyszemek...

freebiker 2010.06.21. 18:18:59

Természetesen ők is bredpittyet várják....

freebiker 2010.06.21. 18:20:31

Az ilyen nők mért nem bírnak leszállni a földre?

dex.ion 2010.06.21. 18:21:28

@freebiker: "5 gyermek édesanyja vagyok jelenleg édesanyámnál lakom.De hamarosan el költözünk!Győrben dolgozom három műszakban!"

az igen...végre vki, akinél még én is esélyesebb lennék egy társkereső oldalon.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 18:23:51

@Sátán meg a Jocó: szívemből szóltál! Coelho valamely számomra érthetetlen okból igen nagy divat lett. Egyszerű, olvasmányos, néhol giccses mint a ponyvaregény szerelmi történetek - mondom úgy hogy csak angol verziót olvastam egyik másik kiadványából. Nem lett a kedvencem.

freebiker 2010.06.21. 18:26:46

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Nekem a Kaliforgia is hitelesebb mint Coelho....

freebiker 2010.06.21. 18:27:55

@dex.ion: Ezzel nem az a baj, hanem olyan férfiideált kerget, akik ki fogják röhögni. Talán ezért is keresgél ott másfél éve.....

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 18:30:37

@Illés Béla: nem tudom, talán ha nem SS Werhmacht egyenruhás képet raknál fel! :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 18:34:52

@freebiker: az Killafornia :DDD de viccet félre nekem a Drót ami tényleg hiteles.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 18:39:16

@dex.ion: ja, hát az igazi kihívás gyereket nem csinálni. mert szaporodni minden hü lye tud....

*Nikus* 2010.06.21. 18:43:48

@dex.ion: De legalább őszinte volt..

dex.ion 2010.06.21. 18:44:26

@*Nikus*: mondjuk 5 gyerekt már elég nehéz lenne letagadni...

deflorator 2010.06.21. 18:45:09

@freebiker: Miért zavar az téged? Vagy egy potenciális jelölt számodra?

*Nikus* 2010.06.21. 18:49:09

@dex.ion: Mondjuk írhatott volna 2-t vagy 3-t is. Azért ha jól sejtem, olyan nemegyszer előfordul, hogy az elején nem vallja be a nő, hogy van már gyereke, csak amikor már már félig behálózta a férfit.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 18:52:02

az elcsattant egy csók(csata) már volt?

deflorator 2010.06.21. 18:52:48

@*Nikus*: "Félig" nem lehet behálózni. Ha csak szexelni akarsz, akkor játszhatsz cinkelt lapokkal, de ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor csak a saját idődet vesztegeted a hazugságokkal.

dex.ion 2010.06.21. 18:54:36

@*Nikus*: sztem ez gáz. ilyen fajsúlyú kérdésekben nyerő az őszinteség az elejétől fogva.

*Nikus* 2010.06.21. 18:59:58

@deflorator: Félig alatt azt értem, hogy már egy bizonyos fokú szimpátiát kialakított. A hazugságról írt dolgokat nem tudom, nekem szántad-e. Nem az én módszerem.

William Kidd 2010.06.21. 19:10:47

Bemutatkozás:

Mint ahogy sokan mások, én is hiszek abban, hogy megtalálom azt a férfit, akit meg kell találnom. És nem adom fel!:)

Hogy mi fontos nekem egy kapcsolatban? Az őszinteség és a humor.
De természetesen fontos a külső is!

Amúgy kicsit hisztis vagyok ... de ki nem az?! :)

Partner:

Szeretnék egy hozzám illő férfit találni!

Nagyon jó, ha van önbizalmatok, de azért mégsem ártana elgondolkodni, hogy valóban illik-e hozzám egy korosodó, vagy kopaszodó, vagy elhízott férfi, attól függetlenül, hogy nagyon humoros és ő fiatalosnak érzi magát.
Nyugodtan a fejemhez vághatjátok, hogy mit képzelek magamról, és hogy nem vagyok olyan jó nő, hogy ezeket leírjam, stb...
Sajnos a tapasztalataim miatt írtam le a fentieket, senkit nem áll szándékomban megbántani.

Szóval azt szeretném kérni, hogy ha úgy nézel ki 40-42 évesen, mint a saját apukád, kérlek ne írj, vagyis: ne nekem írj! Köszönöm.

...

Milyen lelkesítő és bájos! :-))

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 19:13:58

@freebiker: igen, értettem az iróniát!

a náci német megnevezésekben gyenge vagyok, ez tény

deflorator 2010.06.21. 19:19:29

Tanulság: férfiként menőnek számít pár Coelho idézetet becsempészni a bemutatkozásba :-) Kiegészítve valamilyen asztrológiai marhasággal.

freebiker 2010.06.21. 19:19:35

@William Kidd: Egész nap az ilyen női megnyilvánulásokról van szó. Elvárás az van de az eszükbe se jut, hogy ugyanazon a mércén ők is bebuknak. A megtestesült álomnak hiszik magukat, de nem különböznek a kopaszodó 40-es zsírfolyásoktól. Az előbbi szót egy 90 kg os 158 cm magas nőtől idéztem....

*Nikus* 2010.06.21. 19:20:29

@William Kidd: Azt hiszem körbenézek a férfi bemutatkozó szövegek között, hogy lássátok, nem csak a nők tudnak érdekesen bemutatkozni :)

freebiker 2010.06.21. 19:20:37

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Nincs ezzel baj, nem érthet mindenki mindenhez, de nem bántóan helyesbítettem.

freebiker 2010.06.21. 19:22:52

@*Nikus*: Remélem nem olyan teccőgecikőkóla szintű intelligens bemutatkozásokat akarsz bemásolni, mert az a szélsőségesen elmebetegek csoportja....

freebiker 2010.06.21. 19:26:35

Kétféle idióta létezik: az egyik, aki azért nem tesz meg valamit, mert megfenyegették, a másik pedig, aki azért tesz meg valamit, mert megfenyegették.

Aranyköpés Coelhotól. Ha ne adj isten megtámadnak mindegy hogy teszek idióta vagyok. Ha futok, ha ütök.Ez aztán az igazi férfi.....

deflorator 2010.06.21. 19:29:02

@freebiker: Teljesen mindegy! Ha a nőknek bejön, akkor nyugodtan hazudhatom azt, hogy nekem is... :-)

freebiker 2010.06.21. 19:29:35

Az igazi szerelem megengedi, hogy mindkét fél a saját útját járja – mert tudja, hogy ez soha nem szakítja el őket egymástól.

Ez az! Kúrjunk félre szabadon.......

freebiker 2010.06.21. 19:33:04

Mindenki, az égvilágon mindenki kérni akar tőlem valamit. Ezért dicsérnek, hízelegnek és fölajánlják azt, amire szerintük szükségem van. Holott másra sem vágyom, mint hogy végre egyedül legyek.

Na lehet ezért ír ennyi nő elérhetetlen vágyakat....

freebiker 2010.06.21. 19:35:12

Az a harcos, aki túlságosan bízik az eszében, lebecsüli ellenfele erejét.

Micsoda éleslátás.... Coelhot ne is zavarja, hogy pár ezer éve ismerik azt a mondást, ne becsüld alá ellenfeled.

freebiker 2010.06.21. 19:37:13

A szeretet összegyűlve jószerencsévé válik, a harag összegyűlve balsorssá alakul.

Na ennyi elég ebből az önjelölt klozetfilozófusból. Azért copyztam ide ezeket, hogy a nők, a maradék szürke állománnyal észrevegyék miféle idiótát imádnak és emlegetnek.

flash.gordon · http://kulhonban.blogspot.co.at 2010.06.21. 20:11:13

@Csípőből Derivált Ejakuláció: Érdekes az adatlapodon 22 éves férfiként vagy feltüntetve.

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.21. 20:44:10

@alasehir: "akik nekem tetszettek, rám se bagóztak, hiába voltak csak egy tízessel fiatalabbak"

Érdekes, 60-65 éves férfiaknak "öreg" a 49 éves nő. Nekem ez meglepő.

Sadist 2010.06.21. 21:11:19

@huvosvadasz: Nem csak egy szabályrendszer bemagolása, hanem logikus gondolkodás, valamint az intelligencia és az igényesség elég jó fokmérője. Legalábbis magyar nyelv esetén.

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.21. 22:10:26

@falesny: a neten a csajok sokkal feljebb helyezik magukat. Szerintem nem lenne gond,ha mindenki tudná, hogy milyen szinten ismerkedjen."

Ez nem netes dolog, hanem mindenki egy szinttel jobbat akar magánál.
Görgey Gábor keresztszemezésnek hívta - mindenkinek más kell, mint aki őt akarja.

flash.gordon · http://kulhonban.blogspot.co.at 2010.06.21. 22:12:36

@deflorator: akkor miért csodálkozik ha a férfiak rá sem bagóznak? :D

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.21. 22:13:36

Valaki említette, hogy a nők humoros férfit akarnak. Erről szól az egyik kedvenc viccem:

Miért akarnak a nők humoros férfit?
Mert az ellentétek vonzzák egymást.

*Nikus* 2010.06.21. 22:22:02

@Szélvészhercegnő: Ezt azt hiszem mindkét irányban el lehet sütni, attól függően, hogy nő vagy pasi meséli :)

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.21. 22:39:12

@*Nikus*: Annyiban vitatkoznék, hogy mindennapi beszédben gyakrabban hangzik el nők szájából jópontként egy férfiről, ha szellemes, míg a férfiak nem helyezik az első - mondjuk tíz - tulajdonság közé, hogy a nőnek legyen humora. Pedig milyen jó nevetni :)

*Nikus* 2010.06.21. 22:58:19

@Szélvészhercegnő: Lehet, hogy rosszul fogadná egy férfi, ha pl. egy társaságban a nő messze lekörözné a poénjaival. De azért szerintem titkon elvárják, hogy szoruljon némi humorérzék a nőbe is :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.21. 23:06:32

@freebiker: nem is vettem bántónak, amit írtál ;)

találtam egy csajt:
"Semmi különös ,nem akarok ide semmit sem írni majd minden kiderül egyszer.Nem vagyok átlagos nő az biztos.Filozófikus inkább ."

"Tökéletes társ
Komoly kapcsolatot keresek, mentálisan szegény és egyetlen éjszakára vágyok nagyon szépen kérem hogy kíméljenek meg önmaguktól meg a dumájuktól is!!!Meg az olyanok is akik a volt barátnőjük után sírnak naphosszat, hónapokat stb.lelki betegek nem érdekel!Persze az értelem nagyon fontos !Agyilag nem a toppon levő emberek se keressenek."

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.21. 23:25:52

@*Nikus*: az is köztudott, hogy egy férfi akkor nevez jó humorérzékűnek egy nőt, ha az a nő az ő poénjain nevet.
(És sokkal kevesebb férfi szellemes, mint amennyi hiszi magáról :)

Elkeveredett 2010.06.21. 23:28:36

@flash.gordon:

Na, akkor most jól ki kell találnod, mi is a pálya. :)

*Nikus* 2010.06.22. 09:29:35

@Női Netrandisok: Kicsit népszerűbb a téma, mint pl. az atomfizika :)

Női Netrandisok · http://netrandik.freeblog.hu/ 2010.06.22. 11:06:27

@*Nikus*:
nem is gondoltam volna,
kommentem elismerésnek szántam :)

eso 2010.06.22. 12:43:12

@freebiker: Persze, és Darwin is egy 1000 fős közvéleménykutatás alapján írta meg A fajok eredetét, mi?
Kicsit háttal ülsz, de nem baj. :) Nem muszáj érteni, simán meg lehet állni azon a szinten is, hogy puffogsz és csudálkozol.

Illés Béla 2010.06.22. 14:28:34

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
A képen Erwin Rommel látható,aki olyannyira nem volt sem ss,sem náci,hogy benne volt egy Hitler elleni merényletben,és ezért(családját ezzel megmentve)öngyilkosságot kellett elkövetnie.
Ő "csak",minden idők egyik legzseniálisabb tábornoka volt.

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.22. 14:49:01

@Illés Béla: Béla, egyik kedvencem a sivatagi róka, a nagy füleivel.
(Jó pasi volt, kívül-belül, na.)

Illés Béla 2010.06.22. 18:50:46

@Szélvészhercegnő:
Sokan mondták már,hogy hasonlítok rá. :)
Ráadásul én is sváb vagyok akárcsak ő.:)
Heidenheim-ben született,ahonnan nem messze élnek rokonaim is.
Plussz nekem is nagy füleim vannak :D

Illés Béla 2010.06.22. 18:52:30

@Szélvészhercegnő: Hozzászólásod roppant színpatikussá tett.
Ezért fel kell tennem a kérdést neked...van barátod? :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.22. 19:22:04

@Illés Béla: köszönöm a kiegészítést, nem volt célom megbántani téged....

Illés Béla 2010.06.22. 20:23:02

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
Nem vettem bántásnak,csak szerettem volna megértetni a dolgok miértjét,és egyben rávilágítani a történelem egyoldalú megközelítésének hibás voltára. :)
Bár"a történelmet a győztesek írják",én igyekszem a teljes képet kutatni/megismerni,mert meggyőződésem,hogy e nélkül a kíváncsiság nélkül,minden tanult/tanított információ csak féligazság. :)

Hank.Moody · http://date.blog.hu/ 2010.06.23. 02:12:33

Indítottam egy blogot a témában, lehet kövezni...

date.blog.hu/

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.23. 13:51:25

@Illés Béla: igazából csak viccelni szerettem volna, hogy amennyiben a csatolt 2.világháborús katona (személye mindegy ilyen vonatkozásban) képével próbálsz csajozni, nem biztos hogy sikeres stratégia.
sajnos a történelmet leírásokból, visszaemlékezésekből, nyílt és titkos levéltári anyagokból tudhatjuk - ilyen formán torzult képet kapunk az elbeszélő egyéni benyomásaival. igen, minden tanult és tanított információ csak részigazság.

Szélvészhercegnő (törölt) 2010.06.25. 22:32:01

@Illés Béla: Nincsen. És ha hasonlítasz rá... :)
Most néztem vissza, hátha valaki írt mégis valami korszakalkotót a témában, így csak most vettem észre a hozzám intézett kérdésed.
Ha te is visszanézel, észreveszed a válaszom :)

Illés Béla 2010.06.26. 12:07:23

@Szélvészhercegnő: Ennek örülök. :)
Nyomban írtam is neked priviben. :)
Kérlek olvasd el.

Szabi2 2013.08.06. 03:25:49

Lássuk akkor mit kap az a nő aki válaszol mindenkinek....:) az esetek többségében a megértés és elfogadás helyett ezt a kérdést:
"Ezt hogy döntötted el ilyen gyorsan?"

De van ilyen is:
"Naa találkozz velem mégis! Légyszi!! Naaa"
Ha erre is nemet kap akkor folyt. Köv.:
"Akkor b****d szájba a k***** a**ád!!
R***nc...
Csak pár példa, hogy miért is nem látják értelmét a nők, hogy válaszoljanak minden "kedves" érdeklődőnek..:)

becsajozok.hu · http://becsajozok.hu 2014.12.30. 05:22:34

@Szabi2: Grat, látom járatos vagy a témában! :)

Lednecki Alexandra 2016.12.13. 21:39:35

A társkereső, amit Rád szabtak.
Csatlakozz most, és találd meg
Te is az Igazit! Élj a lehetőséggel-Ingyenes!
www.felszedlek.hu
süti beállítások módosítása